Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δουλεύω σε ένα κατάστημα για φωτοτυπίες πολύ κοντά από ένα πανεπιστήμιο της Αθήνας. Όπως θα καταλαβαίνετε κάθε μέρα τόσο στο μαγαζί όσο και έξω από αυτό περνάνε φοιτητριούλες για να πάνε στη σχολή τους. Πιτσιρίκες και λίγο μεγαλύτερες κάθε λογής, ψιλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, σεμνές, προκλητικές, τα έχει όλα ο μπαξές.

Εμένα την προσοχή μου τράβηξε ένα κοριτσάκι γύρω στα 20, η Νάντια, γλυκιά φατσούλα, με μέτριο ύψος. Ντυνόταν πάντα συντηρητικά και είχε ένα ευγενικό βλέμμα και όμορφα μακριά καστανά μαλλιά. Ερχόταν συχνά και έβγαζε φωτοτυπίες για εργασίες της. Προσπαθούσα με τρόπο να φανταστώ τις καμπύλες της, αλλά το μακρύ μπουφάν της δεν μου άφηνε περιθώρια.

Ένα Σάββατο μεσημέρι παίρνει η Νάντια τηλέφωνο στο μαγαζί να ρωτήσει τι ώρα κλείνουμε για να περάσει να βγάλει κάποιες φωτοτυπίες μιας και τις επείγεται για την Κυριακή. Της είπα ότι θα την περιμένω να την εξυπηρετήσω.

Κατά τις 18:00 λοιπόν το απόγευμα, λίγο πριν κλείσουμε εμφανίζεται η Νάντια, πρώτη φορά την έβλεπα έτσι, είχε έξοδο με τις φίλες της όπως μου είπε και για αυτό κατέβηκε κέντρο, φορούσε γόβες ψηλές μαύρες, μαύρο καλσόν και ένα φουστανάκι κοντό σχετικά, μισό δαντελωτό πάνω από το γόνατο το οποίο χάιδευε απαλά τα μπουτάκια της.

Εκεί που έμεινα άναυδος ήταν το μεγάλο βαθύ ντεκολτέ της που τόνιζε τα απίστευτα μεγάλα και στητά βυζιά της, δε μπορούσα να μην τα βλέπω. Προσπάθησα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από πάνω της αλλά νομίζω πως δεν τα κατάφερα και πολύ μιας και η Νάντια με κατάλαβε και άρχισε να χαμογελάει πονηρά κοιτώντας έξω από το μαγαζί.

Καθώς έβγαζα τις φωτοτυπίες της καταλαβαίνω πως άρχιζα να καυλώνω επικίνδυνα, θα με καταλάβει σκέφτηκα. Αμέσως σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι και η μοναδική ευκαιρία να της μιλήσω, μόνοι μας μέσα στο μαγαζί και απ' έξω δεν πέρναγε ψυχή.

Μόλις τελείωσα με τις φωτοτυπίες της πήγα μπροστά της, με φουσκωμένο το παντελόνι μου από την καύλα και τις έδωσα στην Νάντια σαν να μην τρέχει τίποτα, βλέπω το βλέμμα της να καρφώνεται στο φουσκωμένο παντελόνι μου και μένει προφανώς κομπλαρισμένη. "Συγνώμη" της απαντώ κι εγώ λίγο αμήχανα "αλλά με τέτοια θέα κορίτσι μου και εγώ άνθρωπος είμαι".

- Εγώ σας έκανα έτσι;… ρωτάει.

- Φυσικά, της απαντώ. Κολάζεις και άγγελο γλυκιά μου!

Αρχίζει λοιπόν και παίρνει ένα λάγνο βλέμμα και με ρωτώντας με:

- Ειλικρινά το πιστεύετε;

Την πλησιάζω και ο πρησμένος από καύλα πούτσος μου ακουμπά φευγαλέα πάνω της. Κοκκινίζουν τα μαγουλάκια της από ντροπή ή από καύλα; Σκέφτομαι να αρπάξω την ευκαιρία και ότι γίνει. Αρχίζω να χαϊδεύω τους ώμους της, δε μιλάει, δείχνει να ανταποκρίνεται χωρίς να μιλάει. Σκύβω και αρχίζω να φιλάω το λαιμό της, η αναπνοή της αρχίζει να τρέμει και να γίνεται βαριά. Φυλάω τα ζουμερά χειλάκια της με στοργή, αρχίζει και με φιλάει με πάθος. Τέλειωσα σκέφτηκα, αυτό που ονειρευόμουν θα γίνει.

Τα χέρια μου σιγά-σιγά αρχίζουν να χαϊδεύουν τις όμορφες βυζάρες της πάνω από το φόρεμα της. Θεέ μου πόσο απαλές και πόσο σφιχτές βυζάρες, ξαφνικά νοιώθω από τον πούτσο μου να τον διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς να μπορώ να τον ελέγξω τινάζεται δυο τρεις φορές λες και ήθελε να την ακουμπά.

Σταματώ, την οδηγώ στο πίσω καμαράκι και χωρίς σκέψη κλείνω το μαγαζί μιας και η ώρα είχε περάσει. Μόλις πήγα κι εγώ βλέπω την Νάντια να έχει βγάλει τα ρούχα της και να με περιμένει μόνο με τις γόβες της. Βγάζω παντελόνι και εσώρουχο μαζί, την κολλάω στον τοίχο, αρχίζω να τη φιλάω στο πρόσωπο, στο λαιμό της και μετά αρχίζω να γλείφω τα θεϊκά στητά νεανικά βυζιά της. Δεν ήθελα να τελειώσω, μαγεία σκέτη, την ανασηκώνω και μπαίνω μέσα της. Το μουνάκι της στενό και πάρα μα πάρα πολύ υγρό. Άρχισα να τη γαμάω κολλητά στον τοίχο κρατώντας τη στα χέρια μου. Βόγκαγε από την καύλα και γούσταρε πολύ. Χωρίς να περάσει πάρα πολύ ώρα, όλο της το κορμάκι τινάζεται στα χέρια μου και φωνάζει "Θεέ μου χύνω…". Δεν κρατήθηκα κι εγώ πολύ. Ο πούτσος μου είχε πρηστεί τόσο που θα τελείωνα.

- Χύνω κι εγώ… της λέω.

- Μέσα μου, σε παρακαλώ, μέσα μου…

τραύλιζε από καύλα. Δεν ήθελα και πολύ, χώνω τον πούτσο μου μέσα της πολλές φορές με δύναμη, έβλεπα σε κάθε κίνηση μου μέσα της τις βυζάρες της να κινούνται τόσο ωραία και καύλωνα περισσότερο. Γαντζώνεται πάνω μου και ταυτόχρονα χύνω μέσα της. Έχυσα τόσο πολύ το μουνί της που τα χύσια έβγαιναν από το μουνί της μόλις βγήκα και εγώ.

Από εκείνο το Σάββατο και μετά βρισκόμασταν κάθε εβδομάδα, στο σπίτι μου, στο σπίτι της, σε εκδρομές. Εγώ με τα διπλάσια σχεδόν χρόνια της ήξερα ότι δε μπορούσαμε να είχαμε μέλλον… και όμως με αυτή την τόσο γλυκιά και ερωτική πιτσιρίκα πέρασα σχεδόν τρία χρόνια έντονου και εθιστικού σεξ, όπου κάθε φορά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη. Κάθε φορά που την περίμενα λαχταρούσα το κορμάκι της, τις όμορφες απαλές βυζάρες της και το υγρό και αχόρταγο μουνάκι της.




Copyright protected OW ref: 171903



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.