Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αποφάσισα να μοιραστώ τις πιο έντονες ερωτικές μου επαφές μέχρι σήμερα. Δε θα μπορούσα να ξεκινήσω από κάποια άλλη πέρα από την πρώτη μου φορά. Με λένε Κώστα και στα 28 μου πλέον είχα τόσες επαφές ρουτίνας όσες και αξιοζήλευτες. 12 χρόνια πριν, στην ηλικία των 16 είχα σχεδόν αποφασίσει για την επαγγελματική καριέρα που θα ακολουθήσω, μέχρι τότε όμως η μοναδική μου επαφή με τις ξένες γλώσσες ήταν τελείως η βασική εκπαίδευση του σχολείου. Με τη στήριξη των γονιών μου και με τη συμβουλή τους αποφασίστηκε να μην γραφτώ φροντιστήριο αγγλικών, αλλά να ξεκινήσω ιδιαίτερα μαθήματα ώστε να μάθω όσο πιο γρήγορα γίνεται τη γλώσσα πριν ξεκινήσω για τη φοίτηση της επαγγελματικής μου κατάρτισης. Μετά από ψάξιμο, ένας γείτονας μας πρότεινε την καθηγήτρια που έκανε μαθήματα και στην κόρη του, επικοινώνησαν οι γονείς μου μαζί της και κανόνισαν να μας επισκεφτεί στο σπίτι για να γνωριστούμε. Έτσι έγινε, μετά από δύο ημέρες μόλις τέλειωσε το μάθημα με την κόρη του γείτονα ήρθε από το σπίτι μου.

- Καλησπέρα, είμαι η Ρένα η δασκάλα των Αγγλικών.

- Πέρασε μέσα κοριτσάκι μου, λέει η μητέρα μου.

Καθίσαμε όλοι μαζί στο σαλόνι και συστηθήκαμε. Ο 16 χρονών εαυτός μου δε μπορούσε να καταλάβει πόσο «καρφωνότανε», όμως σήμερα καταλαβαίνω το πόσο ολοφάνερο ήταν και από πειράγματα του πατέρα μου αλλά και από το τεράστιο χαμόγελο που μου χάριζε η Ρένα κάθε φορά που μου απευθυνόταν. Ακόμα δε μπορώ να ξεχωρίσω αν είχα ερωτευτεί ή εάν ήταν η καύλα της ηλικίας, το μόνο σίγουρο ήταν πως είχα χαζέψει τελείως. Η Ρένα τότε ήταν 31-32 ετών, καστανόξανθη με σχιστά πράσινα μάτια, περίπου 1.60 με πολύ προσεγμένο σώμα, μιας και πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή της ενώ δεν ήταν φανατική της γυμναστικής, με μακριά βαμμένα νύχια και μεταλλικά γυαλιά μυωπίας κρεμασμένα με ένα λουράκι στο ύψος του στήθους της. Αφού τα είπαμε στο σαλόνι αρκετή ώρα, για τους λόγους που θέλω να μάθω Αγγλικά και μία γενική συζήτηση για να σπάσει ο πάγος χαιρέτησα και κατέβηκα στην πλατεία που καθόταν η παρέα μου, όσο οι δικοί μου κανόνιζαν τα διαδικαστικά. Μετά από κάποια ώρα βλέπω από το στενό του σπιτιού μου να βγαίνει ο σκαραβαίος της Ρένας, σταματάει μου κορνάρει, χαμογελάει και φεύγει.

Είναι σχεδόν περιττό να αναφέρω την καζούρα που έφαγα από φιλαράκια μου εκείνη την ημέρα αλλά το κάνω, για να τονίσω πως και εκείνοι είχαν μείνει μαλάκες με τη Ρένα, μόνο από την όψη του προσώπου της μέσα από το αυτοκίνητο.

Οι ημέρες έγιναν μήνες και οι μήνες χρόνια. Τρείς φορές την εβδομάδα μάθημα με τη Ρένα την ένιωθα πια δικό μου άνθρωπο, μέσα από τσακωμούς, τιμωρίες, διαφωνίες, βρισιές και συζητήσεις ξεπερνάγαμε κατά πολύ το κανονισμένο δίωρο μάθημα. Μετά από ενάμιση χρόνο είχα γίνει αστέρι και πήρα το lower, μιας και η Ρένα είχε μέθοδο αλλά και εγώ κρεμόμουν κυριολεκτικά από τα χείλη της, το στήθος και την καρφωμένη στην φαντασία μου για άπειρα βράδια εικόνα του ζουμερού της στρογγυλού κώλου. Την εποχή πριν τις εξετάσεις για το πτυχίο ήμουν αρκετά πιεσμένος και καυγαδίζαμε συχνά πως πρέπει να προσπαθήσω πιο σκληρά για να καταφέρω όσα θέλω, όπου κάποια στιγμή μου έφερε μια φωτογραφία της από τις καλοκαιρινές τις διακοπές που είχε βρει εύκαιρη στο σπίτι με πρόφαση να της ζωγραφίσω μουστάκι ή να την καρφώσω στη πόρτα μου να της πετάω βελάκια. Δε γνωρίζω αν ήταν εσκεμμένη η κίνηση της επειδή ήξερε ότι ήθελα όντως να την «καρφώσω» και να της «πασαλείψω» το πρόσωπο με δύο χρόνια που ξέφευγαν τα υγρά μου σε όλα μου τα μποξεράκια όσο κάναμε μάθημα. Είχα, ξεδώσει αρκετές φορές πάνω ή μέσα σε αντικείμενα της Ρένας, είχα τραβήξει μαλακία στο μπάνιο ή όσο βρισκόταν εκείνη στο μπάνιο ενώ είχαμε μάθημα, είχα «δανειστεί» και κάποια λερωμένα εσώρουχα της από μαθήματα που είχαμε κάνει εκτάκτως στο σπίτι της, αλλά η κίνηση με τη φωτογραφία ήταν σαν μελλοντική άτυπη υπόσχεση και πρόταση για εμένα.

Πέρασαν οι εξετάσεις και όπως ανέφερα πήρα το πτυχίο και αποφασίσαμε να συνεχίσω για το Profficiency, σε πιο περιστασιακά μαθήματα μιας και πλέον πήγαινα στην Τρίτη λυκείου και θα έδινα και για πανελλήνιες.

Ήμουν αρκετά ντροπαλός και δεν έκανα κινήσεις συχνά ούτε σε συνομήλικες μου και η εμπειρία μου ήταν κυρίως φασώματα, δάχτυλα και πίπες, πόσο μάλλον να κάνω κίνηση στη δασκάλα μου. Συχνά με αποκαλούσε παίδαρο και μου έκανε κομπλιμέντα πως με γνώρισε έφηβο και πως έχω αντρώσει στα μάτια της πλέον για να μου ανεβάζει το ηθικό και εγώ είχα μάθει να ανταποδίδω. Τίποτα το ιδιαίτερο στη σεξουαλική μου ζωή μέχρι τότε κατά την προσωπική μου άποψη μέχρι το Δεκέμβριο που θα ήταν και οι χειμερινές εξετάσεις για το πτυχίο.

Σε ένα από τα τελευταία μαθήματα οι γονείς μου έλειπαν από το σπίτι και κάτι με είχε πιάσει. Δε μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου ή να δω καθαρά το πως συμπεριφέρομαι. Η Ρένα εκείνο το απόγευμα είχε έρθει φορώντας ένα φουσκωτό μαύρο μπουφάν και από κάτω μια μαύρη δερμάτινη φούστα, μες το καταχείμωνο. Καθίσαμε απέναντι στις κεφαλές του γραφείου, έβγαλε το μπουφάν της, φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ αρκετά διαφανές για να βλέπω την αντίθεση που έκανε το μαύρο της σουτιέν. Έκανα τα πάντα για να δω έστω και για κλάσματα του δευτερολέπτου το βρακάκι της, μου είχε καρφωθεί η ιδέα να μάθω εάν είναι ασορτί με το σουτιέν της. Πόσες φορές παίζει να μου είχαν «λυθεί» τα κορδόνια και να μου είχε πέσει «κατά λάθος» το στυλό κάτω, όπου σε κάθε αποτυχημένη μου προσπάθεια ένιωθα τον παλμό της καρδιάς μου να ανεβάζει ταχύτητα, το πρόσωπο μου να καίει και φυσικά για ακόμη μια φορά υγρά στο εσώρουχο μου από άλλο ένα βάσανο στον πούτσο μου.

- Τι έγινε παίδαρε, σε βλέπω ανήσυχο και αναψοκοκκινισμένο δεν αισθάνεσαι καλά;

- Όλα καλά Ρένα, να κλείσω για λίγο τη θέρμανση;

- Μη με αναγκάσεις να ντυθώ σαν κρεμμύδι μες το σπίτι με αυτό το μπουφάν, πήγαινε άλλαξε είσαι με το μάλλινο.

Η θέρμανση δεν έκλεισε ποτέ, έβγαλα το φούτερ έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου και επέστρεψα. Είχε ζεσταθεί και εκείνη λίγο παραπάνω γιατί είχε πιάσει τα μαλλιά της ψηλά και αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο αφού χάζευα τον πανέμορφο λαιμό της και έριχνα κλεφτές ματιές στα πλέον εκτεθειμένα στρογγυλά βυζιά της. Το πήρα απόφαση, πως θα έχυνα ενώ την κοιτάζω. Ξεκίνησα να τρίβω τον πούτσο μου στην κάτω πλευρά του γραφείου, να βάζω μία το δεξί μία το αριστερό χέρι στη τσέπη και να τον τρίβω όσο πιο προσεκτικά γίνεται για να μη με πάρει χαμπάρι.

- Τι κάνεις εκεί;

- Τίποτα, είχα μια φαγούρα στο πόδι.

Έγινα κατακόκκινος από την ντροπή μου αλλά αυτός ο αυστηρός τόνος που απόρησε δε με άφησε νηφάλιο για πολύ. Είχα μεθύσει από καύλα. Ο κίνδυνος να με πιάσει έκανε την εμπειρία μου να ξεδίνω με την Ρένα από εθισμό σε μία τελείως πρωτόγνωρη εμπειρία. Ξεκίνησα πιο διακριτικά και πιο αργά να τον τρίβω όποτε δεν με κοιτούσε. Είχα ανάγκη για μία μεγάλη δόση αδρεναλίνης, οπότε ρίχνω το στυλό μου κάτω από το γραφείο για άλλη μια φορά και το κλωτσάω χαλαρά προς το μέρος της, μήπως και καταφέρω να κερδίσω μια κοντινή ματιά.

Μπαίνω ολόκληρος κάτω από το γραφείο σηκώνω το κεφάλι, αντικρίζω το σταυροπόδι της Ρένας και απλώνω όσο πιο άχαρα γίνεται το ένα χέρι για να πιάσω το στυλό ενώ βάζω το άλλο γρήγορα μέσα από το εσώρουχό μου. Με το που ένιωσε το πουτσοκέφαλο μου την άμεση επαφή με δέρμα πέταξε μία ποσότητα σπέρματος, την ώρα που βλέπω την καρέκλα της να κινείται ελάχιστα προς τα πίσω σαν να ήθελε και εκείνη να σκύψει κάτω από το γραφείο. Απλώνει μόνο το χέρι της κάτω από το γραφείο και μου λέει:

- Χρειάζεσαι βοήθεια;

- Όχι !Όχι !Το βρήκα!

- Άντε… νόμιζα ότι χάθηκες κι εσύ εκεί κάτω.

Και βλέπω το σταυροπόδι της Ρένας να λύνεται, να πλησιάζει την καρέκλα κοντά στο γραφείο και να ανοίγει τα πόδια της δίνοντας μου στη μούρη ότι ζητούσα τόσα χρόνια.

- Άντε! έλα!

Πάγωσα, δεν ήξερα τι συμβαίνει. Εννοεί να γυρίσω από το ταξίδι για το χαμένο στυλό στη καρέκλα μου ή εννοούσε κάτι που ονειρευόμουν χρόνια;

- Πλησίασε…

Και ανοίγει διάπλατα τα πόδια της. Πλησιάζω δειλά, όσο πιο κοντά στο μουνάκι της μου επέτρεπε η φούστα της, που σιγά-σιγά την τραβούσε προς τα πάνω. Ξεκίνησα να μυρίζω τους μηρούς της πλησιάζοντας τα σκέλια της με όση περισσότερη προσοχή γίνεται, τα είχα χάσει τελείως δεν ήθελα να την ακουμπήσω απότομα και να χαλάσω ότι εξελισσόταν. Φτάνω αργά στο εσώρουχο της και μυρίζω την υπέροχη πλούσια οσμή της, μία βαριά μυρωδιά ανακατεμένη με μία φρεσκάδα. Η ανάσα μου ήταν τόσο βαριά και ζεστή, που όταν εξέπνευσα επάνω της έβγαλε ένα πολύ χαμηλόφωνο βογκητό και είδα πως ανατρίχιασε το δέρμα της. Δεν την έχω ακουμπήσει ακόμα, απλώνω την άκρη της γλώσσας μου στο δέρμα της δίπλα από το εσώρουχο της και τινάζεται.

- Τι ήταν αυτό;

Ξανά πάγωσα, έκανα μαλακία λέω την ώρα που νιώθω τα δάχτυλα της να χαϊδεύουν τα μαλλιά μου. Μαζεύω όσο θάρρος έχω συσσωρεύσει μέσα στα αρχίδια μου και απλώνω τα δάχτυλά μου στη γάμπα της, της χαϊδεύω το πόδι όσο κινούμαι βασανιστικά προς τα σκέλια της. Έχει ανατριχιάσει τελείως το απαλό της δέρμα και την ώρα που φτάνω στο εσώρουχό της βγάζει ένα πνιχτό βογκητό, συνειδητοποιώ ότι είναι μούσκεμα. Είναι σαν να την έχω γλείψει μόλις, ενώ ξέρω ότι δεν πρόλαβα. Παραμερίζω με το κωλοδάχτυλο το εσώρουχό της όσο κρατάω κόντρα με το δείκτη στο ισχίο της και συνεχίζω ώσπου το φτάνω στο άλλο ισχίο. Κάνει μία κίνηση να ανοίξει κι άλλο τα πόδια της αλλά δε νομίζω ότι έκανε διαφορά, ήταν ήδη ορθάνοιχτα. Ξεκουμπώνω το κουμπί του παντελονιού μου και γλείφω ψιλά τη σχισμή της μουνάρας της. Αναστενάζει και ενώ κρατάω το εσώρουχο ακόμα με το κωλοδάχτυλο και το δείχτη, χαϊδεύω με τον αντίχειρα από κάτω προς τα πάνω τα μουνόχειλα της αργά και τη νιώθω πως σπαρταράει ενώ μου σφίγγει απαλά με τα πόδια το κεφάλι και στη συνέχεια τα «δένει» γύρω από το σβέρκο μου και με τραβάει προς το μέρος της στιγμιαία. Με αφήνει να πάρω τα ηνία πάλι και νιώθω πως τα απαλά της μουνόχειλα έχουν φουσκώσει ενώ η γλώσσα μου έχει πλέον άμεση επαφή με την κλειτορίδα της.

Συνεχίζω να κινώ τον αντίχειρα πάνω κάτω ενώ την ώρα που τον πηγαίνω προς τα κάτω τον βυθίζω μέσα στην τρύπα της και σπαρταράει ξανά. Με δύο επιφανειακές διεισδύσεις του αντίχειρα και με τον δείκτη να έχει μετακινηθεί από το ισχίο πλέον στη θέση δεύτερου εραστή της κλειτορίδας της με πρωταγωνιστή τη γλώσσα μου, κάνει μία απότομη κίνηση σέρνει την καρέκλα προς τα πίσω και εκτοξεύει μία ποσότητα υγρών πάτωμα ενώ έχει τοποθετήσει ολόκληρη την παλάμη της και τρίβει γρήγορα το μουνί της. Έβγαλε ένα λάγνο βογκητό ενώ απελευθέρωσε μια ποσότητα καύλας συσσωρευμένη καιρό. Σταμάτησε, με κοιτάζει, μου χαρίζει εκείνο το πανέμορφο πλατύ χαμόγελο ενώ με κοιτάζει στα μάτια σα να μου δίνει τα κλειδιά για τα πιο βαθιά σημεία του μυαλού της. Απλώνει το χέρι με πιάνει τρυφερά από το σαγόνι και με σηκώνει στο ύψος της τραβώντας με προς το μέρος της. Είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο. τόσο κοντά όσο δεν την είχα δει ποτέ.

- Είσαι έτοιμος.

Σηκωνόμαστε όρθιοι και παρατηρώ το πανέμορφο πρόσωπο της, πιάνω το σβέρκο της και τη φιλάω. Νιώθω τις γλώσσες μας να χορεύουν και τα μακριά της νύχια στη πλάτη μου να κινούνται προς τη μέση μου και στο τέλος στο κουμπί του παντελονιού μου, που είχα ήδη ξεκουμπώσει πριν.

- Δεν πιστεύω να βιάζεσαι… έχουμε ακόμα ώρα για να τελειώσει το σημερινό μου μάθημα!

Χαμογελάει με νάζι και μου ξανά κουμπώνει το παντελόνι. Γονατίζει και το ξανά ανοίγει με τα δόντια της, ενώ έχουμε ακόμα οπτική επαφή. Βγάζω το μπλουζάκι της, το πετάω στο πάτωμα και μου κατεβάζει το παντελόνι. Φιλάει τον πούτσο μου αφήνοντας σημάδια από το κραγιόν της πάνω στο εσώρουχό μου ενώ μου χουφτώνει τα αρχίδια. Ακούμπησα πάνω στο γραφείο και την άφησα να αναλάβει.

- Είναι και αυτός έτοιμος νομίζω για να γνωριστούμε επιτέλους

Κατεβάζει το μποξεράκι, σφίγγει χαμηλά στη βάση του πούτσου μου και αρχίζει να γλείφει τα αρχίδια μου, τεντώνοντας και πιέζοντας προς τα πάνω τελειοποιώντας την απόλυτη στύση. Μία ποσότητα διαφανούς υγρού στάζει από την άκρη του κεφαλιού στο μέτωπό της, απλώνει τον δείκτη με μία κυκλική κίνηση μαζεύει το υγρό που αιωρείται κολλημένο από το πούτσο στο μέτωπο της και καθαρίζει το δάχτυλο της. Βγάζει τη γλώσσα της γλείφει τα αρχίδια μου, το κάτω μέρος του πούτσου μου από τη βάση προς τα πάνω και την ώρα που φτάνει στο κεφάλι, τεντώνει το λαιμό της και λαίμαργα τον βάζει όλο βαθιά μέσα στο λαρύγγι της. Η θέα της Ρένας και του σαλιωμένου πούτσου μου, μου θύμισε τα κομπλιμέντα που ανταλλάζαμε και πως ανταπέδιδε την περιποίηση που έκανα στη μουνάρα της και… άρχισα να χύνω στο στόμα της ενώ εκείνη με είχε γραπώσει από τα κωλομέρια λες και προσπαθούσε να με καταπιεί ολόκληρο.

Σκουπίζεται, βγάζει το σουτιέν, τη φούστα, το εσώρουχο της και εγώ τα παπούτσια και το παντελόνι μου. Στη θέα των γυμνών βυζιών της και την αντίθεση που έκανε το λευκό της δέρμα με τις ροζ καυλωμένες της ρώγες αρχίζω να ξανά καυλώνω απευθείας. Τη γυρνάω πλάτη σε μένα προς το γραφείο, της δίνω ώθηση να ξαπλώσει πάνω και εκείνη το κάνει λες και ήταν ακριβώς ότι σκεφτόταν. Βάζω το ένα της πόδι πάνω στο γραφείο και χαζεύω δευτερόλεπτα τα ζουμερά της κωλομέρια, ο πούτσος μου πλέον πέτρα και σκύβω για να την ξανά γλείψω. Σηκώνομαι και με το κεφάλι του πούτσου μου της τρίβω τα μουνόχειλα.

- Πάρε με… φωνάζει.

- Παρ' τον!

Βάζω το κεφάλι και όσο μπαίνω πιο βαθιά, ακούω την ανάσα της που κόβεται από πνιχτά βογκητά. Βρίσκουμε ρυθμό όσο εκείνη σπρώχνει προς τα πίσω και ανεβάζουμε ταχύτητα. Τα κωλομέρια της χτυπάνε με δύναμη πάνω στο σώμα μου και τη νιώθω ότι οργιάζει, βγάζει κραυγές, αφήνει τα τεντωμένα της χέρια από τη γωνία του γραφείου, στηρίζεται πάνω στην επιφάνεια του, κατεβάζει το πόδι της και πλέον τη γαμάω δυνατά, χαστουκίζει μία φορά τα κωλομέρια της σαν να μου δείχνει τι να κάνω. Της τα χαστουκίζω κι εγώ.

- Έτσι παίδαρε μου. Γάμα με. Γάμα με για τα καλά. Γάμα τη δασκάλα σου.

Τα κωλομέρια της είναι κατακόκκινα, είμαστε ιδρωμένοι και βγάζουμε ζωώδεις ήχους. Έχω σφίξει με όλη μου τη δύναμη το κώλο της και νιώθω ότι την έχω ανοίξει στα δύο. Απλώνει το χέρι της και τοποθετεί επιφανειακά το μακρύ νύχι του μεσαίου της δαχτύλου στην πίσω τρύπα της, βγάζοντάς το περιστασιακά κάνοντας κυκλικές κινήσεις με το δάχτυλο. Νιώθω τη μήτρα της να σφίγγει, φτύνω τη τρύπα της και εκείνη γλιστράει μισό εκατοστό από το δάχτυλό της μέσα.

- Ναι, ναι, ναι…

Συνεχίζω να τη γαμάω, αλλά νιώθω ότι είμαι έτοιμος να τελειώσω κι εγώ μαζί της. Τον βγάζω όλο και τον ξανά καρφώνω όλο μέσα της βαθιά κρατώντας την ακίνητη και έχοντας το δάχτυλο μου από μπροστά τρίβοντας τη κλειτορίδα της. Σπαρταράει, τραντάζεται και βογκάει. Σταματάει να κινείται κι αυτή, παίρνει μια ανάσα μαζεύει το μπλουζάκι της από το πάτωμα, το στρώνει κάτω, στήνεται στα τέσσερα, γλείφει τα δάχτυλά της, τρίβει την πίσω τρύπα πάλι.

- Στη μικρή θήκη της τσάντας μου.

Κάνω να συνειδητοποιήσω ποιος είμαι τι γίνεται και που στο πούτσο είναι η τσάντα και τι ακριβώς ψάχνω εκεί μέσα, αλλά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Βγαίνω στο χολ κοιτάζω γύρω και τη βρίσκω στον καλόγερο κάτω από το μπουφάν. Βάζω το χέρι και βρίσκω ένα κλειστό κουτί προφυλακτικά. Μέχρι να το ανοίξω να γυρίσω στο δωμάτιο, η Ρένα έχει ανάψει τσιγάρο.

- Το σβήνω παίδαρε.

Την πλησιάζω, την φιλάω, μου φοράει το προφυλακτικό, τον βάζει μια βαθιά στο λαρύγγι της πάλι σε σημείο που πνίγηκε και έβγαλε μία μεγάλη ποσότητα σάλιου. Η μυρωδιά του τσιγάρου αναμειγμένη με τον ιδρώτα μας μου έβγαζε κάτι πολύ πρόστυχο. Πάω να μπω στη μουνάρα της ενώ ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα.

- Όχι από εκεί…

Γυρνάει στο πλάι και βλέπω πως βάζει πλέον δύο δάχτυλα στο κωλαράκι της και κάνω κίνηση και χώνω ανάμεσα ένα τρίτο δικό μου.

- Σ' αρέσει;

- Ναι καυλιάρη μου ότι πιο χαλαρωτικό μετά από ένα τσιγάρο, δεν στον μούσκεψα για το μουνάκι μου το χορτασμένο, χα, χα… είσαι και ο καλύτερος μου μαθητής, θέλω να μου ανταποδώσεις όσες τιμωρίες σου έχω βάλει και να μου αποδείξεις ότι άξιζαν όσα εσώρουχα μου έλειπαν κάθε φορά που έφευγες από το σπίτι μου για να μαλακίζεσαι τόσα χρόνια στα κρυφά, καργιόλη.

Βγάζουμε τα δάχτυλα μας ενώ τη θέση τους παίρνει η άκρη του πουτσοκέφαλου μου. Αργά ακούω το βογκητό της είναι πολύ διαφορετικό και βαθύ τώρα και κάνει κίνηση προς τα πίσω. Δε μπορώ να μπω πολύ μέσα και γυρνάει στα τέσσερα. Ανοίγει τα κωλομέρια με τα χέρια της και μπαίνω όντως πολύ πιο μέσα σε σχέση με πριν αλλά όχι ολόκληρος. Νιώθω ότι τη σκάβω με κάθε κίνηση πιο βαθιά. Εκείνη πλέον δε γαμιέται, απλά απολαμβάνει και με το που νιώθω τα αρχίδια μου να ακουμπάνε τα κωλομέρια της δεν κρατιέμαι άλλο, χύνω μέσα στο κώλο της και μένω εκεί. Ξεκαυλώνω μέσα της και καθώς βγαίνω νιώθω πως φεύγει η καπότα μέσα της και την τραβάω τελευταία στιγμή πριν βγω και πριν το καταλάβει με αποτέλεσμα να πιεστεί και να στάξει το σπέρμα μου στη κωλοτρυπίδα και τα κωλομέρια της. Τη σηκώνω και την φιλάω.

- Σ' ευχαριστώ για σήμερα… δεν ξέρεις πόσα βράδια το ονειρευόμουν αυτό.

- Και εγώ ευχαριστώ παίδαρε μου νιώθω ότι σήμερα ολοκληρώσαμε την σχέση που αναπτύσσαμε τόσα χρόνια.

Μάζεψα και της έδωσα τα ρούχα της, πήγε και πλύθηκε. Ντύθηκα, έκανε ένα τσιγάρο ακόμα και τελειώσαμε με αυτό τον τρόπο το μάθημα εκείνη της ημέρας.

- Class, dismissed

Με τη Ρένα δεν ξανά βρεθήκαμε ποτέ ερωτικά, πολλές φορές βγήκαμε για καφέ, ποτό και φαγητό σα ραντεβού, μου έδωσε συμβουλές για φλερτάρισμα και πολλές φορές νομίζω ότι με προκαλούσε να την πέφτω σε κοπέλες μπροστά της γιατί την άναβε να βλέπει και να είναι περήφανη για το μαθητή της ή τουλάχιστον έτσι το καταλάβαινα εγώ.

Τα επόμενα μας μαθήματα πριν πάρω το Profficiency ήταν από τα καλύτερα, τα πιο άνετα και τα πιο αγαπημένα.




Copyright protected OW ref: 171858



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).