Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Διαβάζω εδώ και χρόνια τις ιστορίες σας που αν και θεωρητικά είναι όλες φανταστικές, ωστόσο είναι αρκετά ερεθιστικές. Η ιστορία που ακολουθεί είναι αληθινή στον κορμό της, έλαβε χώρα πριν 1 δεκαετία και έχει ελάχιστα στοιχεία μυθοπλασίας.

Καταρχήν να ξεκινήσω με εμένα. Είμαι 1.70 τότε ήμουν στα 30 μου, σχετικά γυμνασμένος (όχι φουσκωμένος) και σχετικά αναγνωρίσιμος λόγω του επαγγέλματος που εξασκούσα. Επέστρεφα με τραίνο από την Αθήνα που είχα πάει να επισκεφθώ την τότε κοπέλα μου τη Γιώτα.

Πάντοτε επειδή ήμουν καπνιστής περνούσα αρκετή ώρα στο μπαρ του τραίνου με καφεδάκι για να περάσει η ώρα. Έτσι έκανα και τώρα, όταν ξαφνικά ακούω "μικρέ θεέ" τί σύμπτωση είναι αυτή; Γυρίζω το βλέμμα μου και αντικρίζω την Εύη να κου χαμογελά. Σηκώνομαι, την ασπάζομαι για τα τυπικά και της προτείνω να την κεράσω καφέ.

Η Εύη ήταν πρώην Θεία μου (δηλαδή είχε χωρίσει πριν 25 έτη με τον αδελφό του πατέρα μου) και ανακαλώ στην μνήμη μου να με αποκαλεί "μικρέ θεέ" από όταν ήμουν μικρός και με είχε πιάσει γυμνό να χαριεντίζομαι με μια μεγαλύτερη κοπέλα από το σχολείο μου (νομίζαμε ότι το ήταν άδειο το σπίτι και "μπούκαρε" απότομα όταν άκουσε αναστεναγμούς από το δωμάτιο).

Παρατηρώντας την είδα το πέρασμα του χρόνου να έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τόσο στο κορμί, όσο και στο πάλαι ποτέ πρόσωπό της, αλλά εκείνα που δεν πτοήθηκαν ήταν οι πάντα πεταχτές θηλές της που ξεπρόβαλλαν από τα στηθόδεσμά της και φυσικά ο θεσπέσιος κώλος τον οποίο είχα μάθει δεν άφηνε κανέναν να τον πειράξει.

Είχαμε φτάσει στα μισά της διαδρομής και η Εύη έδειχνε όχι μόνο να απολαμβάνει την παρέα μου αλλά και να αποζητά κάποιου είδους "συνέχειας" μόλις θα φτάναμε στον προορισμό μας. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και ενώ ήμουν στα τελειώματα της σχέσης μου με την εν Αθήναις Γιώτα, προσπάθησα να αποφύγω την ανταλλαγή τηλεφώνων που πρότεινε, αλλά δεν τα κατάφερα.

Φτάσαμε στον προορισμό μας χαιρετηθήκαμε και συμφωνήσαμε να βρεθούμε τις προσεχείς ημέρες για καφέ. Τις επόμενες ημέρες δεν την κάλεσα γιατί διαρκώς επενέβαιναν οι ηθικές αναστολές μου μα και ότι όσο κι αν με ερέθιζαν τα στήθη της εγώ δεν ήμουν σε φάση να κάνω σχέση και δη με μια 20 χρόνια μεγαλύτερή μου.

Ένα απόγευμα, καθώς έπινα καφέ με μία πληθωρική, ευτραφή θα έλεγα 23χρονη στο κέντρο της Πόλης, λαμβάνω ένα SMS:

"Μικρέ Θεέ, τι παραπάνω από ότι θα σου πρόσφερα εγώ σου προσφέρει η πιτσιρίκα που έχεις εκεί;"

Έμεινα στήλη άλατος. Κοίταξα τριγύρω μα δε μπορούσα να την εντοπίσω και συνεπώς απάντησα:

"Τα κάνει και τα δίνει όλα, δε με πρήζει και δεν είναι ανυπάκουη"

Δεν ήρθε απάντηση, αλλά κλήση:

- Έλα Χαραλάμπη 27 μετά τις δέκα και δε θα χάσεις… και το έκλεισε.

Γέλασα και δικαιολόγησα στην παρέα μου την κλήση πως ήταν από μια θεία μου που ήθελε να την βοηθήσω να μαζέψει τα χαλιά. Γύρισα σπίτι έκανα ένα μπάνιο και ντύθηκα. Πήγα στην οδό που μου είχε πει και χτύπησα το κουδούνι.

- Καλώς τον! Πέρνα μέσα. Να σου βάλω κάτι να πιείς;

- Ένα Drambuie αν έχεις και έκατσα στο καθιστικό της μεζονέτας.

- Εύη ποιανού είναι αυτό το σπίτι;

- Μιας φίλης μου της Βαλεντίνας το οποίο μου το αφήνει να το χρησιμοποιώ. Μάλιστα μου είπε ότι μάλλον είστε παλιοί γνώριμοι.

Έφερε το ποτό μου και έκατσε αναπαυτικά. Φορούσε ένα γαλάζιο ριχτό φόρεμα και πλατφόρμες. Αρχίσαμε την αναπόληση των παλιών και κάποια στιγμή σηκώθηκε και έβγαλε το φόρεμα. Την πλησίασα και άρχισα με τις ρώγες των δακτύλων μου να εξερευνώ απαλά τη σάρκα της από τον λαιμό μέχρι τους γλουτούς. Οι θηλές της ήταν έτοιμες να τρυπήσουν το σουτιέν και είχε αρχίσει να εκκρίνει τόσα υγρά που το μαύρο εσώρουχό της ήταν πλέον αδύνατο να το καλύψει. Έσκυψε και με φίλησε με γλώσσα.

- Έλα, τι περιμένεις; Κάνε με δική σου!

Έσκυψα και της έβγαλα το εσώρουχο. Άρχισα σιγά-σιγά, νωχελικά να διεγείρω την κλειτορίδα της με το ένα μου χέρι ενώ με το άλλο άρχισα να γδύνομαι. Άρχισε να αναστενάζει και γονάτισε για να με βοηθήσει να γδυθώ. Τα χέρια της ήταν απαλά και με σίγουρες κινήσεις έβγαλαν ένα-ένα όλα μου τα ρούχα εκτός από το μποξεράκι μου που μου ζήτησε να σηκωθώ για να το βγάλει.

Έτσι και έγινε και μόλις αντίκρισε το μόριό μου χαμογέλασε μα και δυσανασχέτησε συνάμα (είναι αρκετά χοντρό και περίπου 18cm). Το έπιασε και άρχισε να το μαλάσει. Της ζήτησα να βγάλει το στηθόδεσμο και να ελευθερώσει τα στήθη της. Υπάκουσε και αμέσως οι δύο της ρώγες ξεπρόβαλλαν στητές "έτοιμες να απογειωθούν προς Τον ουρανό". Άρχισα να τις πιπιλίζω και πλέον να χαϊδεύω με τα χέρια μου το απόρθητο για το θείο μου, φρούριό της, δηλαδή τον κώλο της.

Την ξάπλωσα στον καναπέ και της ζήτησα να με γλείψει. Το έκανε αλλά όχι όπως μου αρέσει εμένα (βαθύ λαρύγγι με γλώσσα έξω) και έτσι άρχισα να της πιέζω το κεφάλι. Στην αρχή αντέδρασε και τραβήχτηκε αλλά της υπενθύμισα πως εκείνη επεδίωξε τη βραδιά αυτή. Τα μάτια της δάκρυζαν και δε μπορούσε να κρατήσει έξω την γλώσσα όπως την προέτρεπα. Σιγά-σιγά, άρχισε να συνηθίζει και εγώ ένιωθα έτοιμος να τελειώσω.

- Τη σταματάω και της ζητάω να ενώσει με τα χέρια της τα στήθη της για να τελειώσω στις καυλωμένες της ρώγες.

Εκσπερμάτωσα μια αρκετή ποσότητα επάνω της και τον πήρε στο στόμα της θέλοντας να στραγγίξει μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Τη σήκωσα, την έβαλα στον καναπέ με τα πόδια λυγισμένα ώστε το άνθος της να έχει ανοίξει πλήρως εμπρός μου και με τη γλώσσα μου άρχισα να υγραίνω σιγά-σιγά τη γύρω περιοχή. Εκείνη αναστέναζε και είχε πιάσει τα γεμάτα σπέρμα στήθη της και άπλωνε το σπέρμα.

- Έτσι μαναράκι μου, γλείψε με. Κάνε με να λιώσω, γιατί σε "λιγουρευόμουν" από πιτσιρίκι.

Πού να ήξερε πως η πρώτη βραδιά μαζί μου θα γίνει Εφιάλτης; Συνέχισα να τη γλείφω μέχρι που έχυσε. Σηκώθηκα και πήγα στο παντελόνι μου για να βρω προφυλακτικό αλλά με παρότρυνε να μη χρησιμοποιήσω αφού ήξερε τις ημέρες της και δεν υπήρχε κίνδυνος.

Με ένα πλατύ χαμόγελο, έτρεξα προς το μέρος της και ουσιαστικά προσγειώθηκα μέσα στον κόλπο της ξεκινώντας ένα βίαιο σφυροκόπημα, όπως πιστεύω η ίδια ονειρευόταν για χρόνια. Ούρλιαζε και βόγκαγε από πόνο και ηδονή, αλλά ζητούσε πιο δυνατά. Την γύρισα στα 4 και αμέσως σφηνώθηκα μέσα της (κόλπο), αφού τα υγρά της ουσιαστικά είχαν κάνει μια λιμνούλα στο κρεβάτι. Της ζήτησα να ανοίξει με τα δύο της χέρια τους γλουτούς της με μόνο στόχο μου να δω το κατά πόσο ήταν δουλεμένος ο πρωκτός της, ο οποίος προς έκπληξη μου ήταν αδούλευτος.

- Συνέχισα να την παίρνω κολπικά και συνάμα άρχισα να βαράω μπατσάκια τα κωλομέρια της.

- Μη, τσούζει και θα με μελανιάσεις!

- Σκάσε πουτανίτσα, εσύ είχες απορία τί έβρισκα στην "παιδούλα που έπινα καφέ", ε, βγάλε το σκασμό και κοίτα να ανταποκριθείς στις ορέξεις μου. Ούτως η άλλως μέχρι στιγμής έχεις χύσει ποτάμια!

Δε μίλησε, παρά λύγισε τη μέση της και σχεδόν ακουμπούσα τη μήτρα της. Τα σεντόνια ήταν μούσκεμα και η ίδια πλέον είχε παραδοθεί πλήρως, βγάζοντας τόσο αισθησιακούς αναστεναγμούς που μέσα σε πέντε λεπτά βρέθηκα να τελειώνω μέσα της μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος.

Ξέπνοοι και οι δύο, ουσιαστικά σωριαστήκαμε στο κρεβάτι ανταλλάσοντας παθιασμένα φιλιά.

Η συνέχεια θα εξαρτηθεί από το εάν σας άρεσε ή όχι η ιστορία και φυσικά από τον ελεύθερο χρόνο μου για να την συντάξω.
Copyright protected OW ref: 171767Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.