Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Παρασκευή νωρίς το απόγευμα και δουλειά στο γραφείο, βαριέμαι θανατηφόρα αλλά και τι μπορώ να κάνω, απλά συνεχίζω να κάνω την δουλειά μου χωρίς να το πολυσκέφτομαι, περιμένοντας να πάει 9 η ώρα να τελειώσει η ρημάδο-εβδομάδα και να έρθει το πολυπόθητο Σαββατοκύριακο.

Ο καφές δε βοηθάει καθόλου σήμερα, ξεκλέβω και κάποια λεπτά βγαίνοντας στο μπαλκονάκι του γραφείου για να καπνίσω και κανένα τσιγαράκι, μικρές αλλά αναγκαίες στιγμές χαλάρωσης. Κάθομαι ξανά στο γραφείο και την ίδια στιγμή έρχεται μήνυμα στο κινητό.

- Μωράκι μου σου αρέσουν;

Το μήνυμα συνοδεύετε από μία φωτογραφία με τα υπέροχα πόδια του μωρού μου, σχεδόν πάνω από τα γόνατα προς τα κάτω που καταλήγει σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

- Με τρελαίνουν μωρό μου… απαντάω, να τις πάρεις.

Μήνυμα με φατσούλα που κλείνει το μάτι πονηρά. Αρχίζει να έχει κάποιο ενδιαφέρον η Παρασκευή σκέφτομαι και με ένα μικρό και συνεχόμενο χαμόγελο συνεχίζω κάπως πιο ορεξάτος τη δουλειά μου. Ένα μήνυμα από το μωρό μου και άλλαξε όλη η διάθεση, ξαφνικά τα χρώματα έγιναν πιο ζωντανά – πιο έντονα.

- Τις πήρα μωρό μου, αλλά δεν τελειώσαμε εδώ.

- Περιμένω γλυκιά μου κι άλλες φώτο με ότι πάρεις!

Η ώρα ήδη είναι 7:30, άρχισε να περνάει η ώρα κάπως πιο γρήγορα. Σε 10 λεπτάκια άλλη μία φώτο μέσα από δοκιμαστήριο όπου φαίνεται η κοιλίτσα της γλυκιάς μου και πιο κάτω ένα υπέροχο μαύρο και σέξι εσώρουχο που φαίνεται κάπως σαν να είναι ανοιχτό στο επίμαχο αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ήδη έχω αρχίσει να ανάβω, ετοιμάζομαι να απαντήσω αλλά στο καπάκι άλλη μία φώτο με το στήθος του μωρού μου καλυμμένο από ένα δαντελωτό σουτιέν με άνοιγμα στις ρώγες της που μάλλον είχαν ερεθιστεί γιατί ήταν πρησμένες.

- Αυτό άντρα μου;

Έχω ανάψει για τα καλά κοιτάω τους συναδέλφους μου που χτυπάνε με μανία τα πλήκτρα του υπολογιστή και σχεδόν τους λυπάμαι όπως λυπόμουν εγώ τον εαυτό μου πριν λίγο.

- Θα με πεθάνεις καύλα μου!

Άλλη μία φατσούλα με πονηρόφατσα να μου βγάζει την γλωσσίτσα έξω. Πάει το μυαλό, χάθηκε, τι να δουλέψω τώρα, τα δάχτυλα μου τρέμουν και το κορμί μου είναι μουδιασμένο από την καύλα, προσποιούμαι ότι συνεχίζω τη δουλειά. Πήγε 8 η ώρα, μα τι γρήγορα πέρασε αυτό το μισάωρο, το μυαλό μου (λέμε τώρα) κάνει σχέδια για το βράδυ και είναι όλα πάνω στο κρεβάτι με την καύλα μου. Περιμένω πάνω από το κινητό μου με ανυπομονησία να δω την επόμενη φώτο. Δε με απογοητεύει η καύλα μου. Ένα μπουστάκι που αφήνει την κοιλίτσα έξω και ένα λυσσαλέο μίνι, φώτο που έβγαλε στον καθρέπτη του μαγαζιού που ήταν χωρίς να φαίνεται το υπέροχο κεφαλάκι της- η πουτανίτσα έπαιζε με το μυαλό μου.

- Πες μου… δε θα το έσκιζες ένα τέτοιο μωρό;

- Θα πεθάνω, δεν αντέχω, απάντησα. Σε θέλω τώρα στα τέσσερα!

- Τα υπόλοιπα στο σπίτι, μην αργήσεις, είμαι ξαναμμένη.

8:45… ένα τέταρτο ακόμα και έφυγα, σίγουρα δεν ήμουν αποδοτικός σήμερα στο γραφείο αλλά τι να κάνουμε;… ο πούτσος μου δεν μου άφηνε περιθώρια να σκεφτώ κάτι άλλο. Επιτέλους 9 η ώρα, έκλεισα βιαστικά τον υπολογιστή και σηκώθηκα απότομα. Ο συνάδελφος από δίπλα πρότεινε να πάμε για ποτό.

- Μπα ρε φίλε… έχω τρομερό πονοκέφαλο, ίσως κάποια άλλη φορά.

Χαιρέτησα βιαστικά και τους υπόλοιπους και αφού τους ευχήθηκα καλό Σ/Κ έφυγα σχεδόν τρέχοντας. Φτάνω στο αυτοκίνητο μπαίνω βάζω μπροστά και ξεκινάω σαν τρελός, πρέπει να ήμουν εκείνη την στιγμή ο πιο επικίνδυνος οδηγός γιατί δεν είχα το μυαλό μου στον δρόμο. 20 λεπτά μετά είμαι κάτω από το σπίτι, ευτυχώς βρήκα να παρκάρω κοντά, ανεβαίνω τρέχοντας τις σκάλες και σχεδόν λαχανιασμένος φτάνω έξω από την πόρτα. Παίρνω μία ανάσα, βάζω το κλειδί στην πόρτα και την ανοίγω δειλά. Ο φωτισμός είναι χαμηλός, μέσα στο σαλόνι ένα φώς τρεμοπαίζει, το μωρό έχει ανάψει κεριά, αφήνω τα κλειδιά στο τραπεζάκι του χωλ και βλέπω ένα ποτήρι κρασί με στίγμα από κραγιόν και ένα σημείωμα.

- Ετοιμάσου και περίμενε με στο σαλόνι.

Προχωράω, στο σαλόνι ναι υπάρχουν κεριά και μία υπέροχη μυρωδιά από αρωματικό στικ να αναδύεται. Κατευθύνομαι στο μπάνιο, κάνω ένα ντουζάκι και βρίσκομαι αραχτός στον καναπέ του σαλονιού, ένα ακόμη ποτήρι με κόκκινο κρασί υπάρχει μπροστά μου, η πουτανίτσα μου έχει βάλει και μουσικούλα χαλαρωτική, εγώ απλά περιμένω. Νοιώθω την παρουσία της από πίσω μου – σκύβει και με φιλάει στον λαιμό περνώντας απαλά την υγρή γλώσσα της και κάνοντας με να ανατριχιάσω. Τα μάτια μου είναι κλειστά όσο χέρια της χαϊδεύουν το στήθος μου, σκύβει λίγο ακόμα, τα βυζάκια της με πιέζουν από πίσω και τα χέρια της ήδη μου χαϊδεύουν την πούτσα. Η καύλα ανεβαίνει επικίνδυνα. Με αφήνει για λίγο και όπως έχω κλειστά τα μάτια μου, το μωρό μου λέει "άνοιξέ τα γαμιά μου".

Η θέα ήταν υπέροχη. Μία γυναικάρα με μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνες γόβες στέκεται μπροστά μου με ελαφρώς ανοιχτά τα πόδια και με κοιτάει με το πιο πρόστυχο βλέμμα που υπάρχει σε γυναίκα. Κάνω να σηκωθώ και με το ένα χέρι της απαλά με σπρώχνει πίσω.

Σκύβει μου ανοίγει τα πόδια – χώνεται ανάμεσα και με ευλάβεια πιάνει με τα δύο της χέρια το σκληρό πούτσο μου και κοιτώντας με στα μάτια μου τον παίζει αργά και βασανιστικά, με το ένα χέρι της πιάνει την βάση του πούτσου μου με δύναμη και με το άλλο μου τραβάει μαλακία απλώνοντας τα υγρά που ήδη έχω βγάλει σε όλο τον κορμό. Εγώ έχω απλώσει τα χέρια μου πάνω στην πλάτη του καναπέ και απολαμβάνω τα χάδια της σαν πασάς.

Το πρόσωπό της πλησιάζει στον πούτσο μου, βγάζει έξω την υπέροχη γλωσσίτσα της που ξεπρόβαλε από τα καυλιάρικα κόκκινα βαμμένα χείλη της και μου γλείφει το κεφαλάκι που συνεχίζει να στάζει από καύλα. Σε λίγο τον βάζει στο στόμα της απαλά και αργά. Τεντώνομαι ασυναίσθητα να τον βάλω με βία μέσα στο στοματάκι της, αυτή με απωθεί και πάλι σπρώχνοντας με στην κοιλιά μου και συνεχίζει το βασανιστήριο της. Το ένα της χέρι πλέον μου χαϊδεύει τα αρχίδια και το στόμα της σταδιακά μπαίνει βαθύτερα πότε αργά πότε γρήγορα. Η πούτσα μου είναι έτοιμοι να εκραγεί και να τη λούσει με το σπέρμα μου. Το καταλαβαίνει η πουτανίτσα και σταματάει, δε μιλάει, δε λέει τίποτα.

Σηκώνεται, μου γυρίζει το κωλαράκι της, ανοίγει τα πόδια της και τότε βλέπω ότι πραγματικά το εσώρουχο είχε άνοιγμα. Με πιάνει με τα χέρια της από τα πόδια και αργά βυθίζει το μουσκεμένο μουνάκι της στον πούτσο μου. Ακούω τον πρώτο αναστεναγμό καύλας, ανεβοκατεβαίνει και βυθίζεται μέχρι τα αρχίδια μου. Μένει για λίγο ακίνητη με όλο τον πούτσο μου στο μουνί της αρχίζει να κουνιέται μπρός πίσω χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου, οι κινήσεις γίνονται πιο γρήγορες, οι ανάσες πιο βαθιές και σε λίγο αρχίζει να χύνει σφίγγοντας τα αρχίδια μου. Τόσο φτιαγμένο ήταν το μωρό μου που δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα.

Γυρίζει μπροστά μου, γονατίζει πάνω στον καναπέ και χώνει πάλι το μουνάκι της στον πούτσο μου, τα βυζάκια της με το σουτιέν που είχε άνοιγμα στις ρώγες πάλλονται μπροστά μου, όσο μπορώ τα δαγκώνω απαλά, τα γλείφω και τα σφίγγω στα χέρια μου. Με πηδάει κανονικά έχοντας γύρει το κεφαλάκι της προς τα πίσω απολαμβάνοντας τη μεγάλη, σκληρή και χοντρή πούτσα μου. Το πήδημα γίνεται πιο βίαιο, την έχω πιάσει από τα κωλομέρια της και δίνω και εγώ ρυθμό, η καυλίτσα μου εκστασιασμένη πέφτει μπροστά μου, με αγκαλιάζει και λίγα χτυπήματα μετά χύνει μέσα στην αγκαλιά μου.

Μένουμε ακίνητοι και οι δύο, σφίγγει με το μουνάκι της τον πούτσο μου και σιγά-σιγά βγαίνει. Στήνεται στα τέσσερα πάνω στον καναπέ και περιμένει. Ήρθε πλέον η ώρα μου να αναλάβω. Της δίνω κάτι ψιλές στα κωλομάγουλα και αφού παίζω τον πούτσο μου ακουμπώντας το μουνάκι της αρχίζω να την καρφώνω, πότε αργά πότε δυνατά και σιγά-σιγά αυξάνω το ρυθμό.

- Πόσο πουτάνα είσαι τσουλάκι μου;

- Η μεγαλύτερη γαμιά μου, μου αρέσει να γαμιέμαι, θέλω σκληρούς πούτσους, θέλω χοντρούς αχ…

και χύνει. Φτιάχτηκε από τα δικά της λόγια και άρχισε να με πηδάει ξανά με τον κώλο της να χτυπιέται επάνω μου. Τα αρχίδια μου χτυπάνε την κλειτορίδα της που έχει πρηστεί από την καύλα, το σώμα της σπαρταράει όπως του ψαριού όταν το έχεις πιάσει με το αγκίστρι και ένα τελικά σπρώξιμο όσο πιο βαθιά γίνεται μέχρι την μήτρα της. Γυρίζει κάθεται και με κοιτάζει.

- Θέλω τα χύσια σου μωρό μου.

Γονατίζει ανοίγει την γλώσσα της και περιμένει το σπέρμα μου. Την παίζω μπροστά της με το ένα χέρι και με το άλλο τις κρατάω το πηγούνι ψηλά για να την ταΐσω με αυτό που θέλει. Το κεφαλάκι μου χτυπάει πάνω στη γλώσσα της, περνάω την πούτσα μου στα μάγουλά της, τα χτυπάω απαλά μου και αυτή τρελαίνεται ακόμα πιο πολύ. Με το ένα χέρι της παίζει με τα βυζάκια της και με το άλλο το μουνάκι της, το τρίβει και το γαμάει με δύναμη.

Δεν αντέχω άλλο το νοιώθω να ανεβαίνει και ναι η πρώτη ριπή σκάει βαθιά μέσα στο λαρύγγι της, συνεχίζω να την χύνω παντού στα μάγουλα, στο μέτωπο στα βυζιά παντού, αυτή σε έκσταση τα απλώνει με το ένα χέρι της και με το άλλο συνεχίζει να γαμιέται ώσπου αρχίζει ξανά να χύνει. Η πούτσα μου σαν πινέλο ζωγραφίζει το πρόσωπό της και απλώνει τα υγρά που τις άφησα σε όλο της το πρόσωπο. Σε λίγο μου τον πιάνει και αρχίζει ένα εξονυχιστικό καθάρισμα της πούτσας, δεν αφήνει τίποτα, την στεγνώνει τελείως, δίνοντας της στο τέλος ένα γλυκό φιλάκι στο κεφαλάκι της σηματοδοτώντας έτσι το τέλος μίας υπέροχης βραδιάς.

Τη σήκωσα και αφού κάτσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο αγκαλιά ήπιαμε το κρασάκι μας, δίνοντας την υπόσχεση ότι η βραδιά δεν είχε τελειώσει ακόμα. Τελικά η Παρασκευές δεν είναι και τόσο κακές όταν έχεις δίπλα σου ένα τέτοιο μωρό!




Copyright protected OW ref: 171767



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.