Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Οργιώδης εκδρομή στον Όλυμπο

Την επόμενη μέρα είχα τρομερή διάθεση, η οποία έγινε ακόμη καλύτερη, επειδή η Αρετή με ξύπνησε παίρνοντας μου μια βαθιά πίπα και για πρώτη φορά στα χρονικά με άφησε να χύσω μέσα στο στόμα της.

Επειδή θα ήταν η τελευταία μας μέρα στην κατασκήνωση, αποφασίστηκε να περάσουμε τη μέρα μας εδώ γύρω στην περιοχή όπου βρισκόμασταν. Έτσι χωρίς καμία σκοτούρα περάσαμε όλο το πρωινό χαλαρά, περνώντας την ώρα μας κυρίως χαζεύοντας τη φύση και κουβεντιάζοντας μεταξύ μας. Κάποια στιγμή ενώ οι περισσότεροι από εμάς είχαν πάει να πλύνουν ρούχα στο ποτάμι ήρθε και έκατσε κοντά μου η Εύα.

- Ωραία περάσαμε το βράδυ, μου είπε πονηρά.

- Πράγματι, της απάντησα γελώντας.

- Αν και κάποιοι πέρασαν καλύτερα από κάποιους άλλους!

Δεν της απάντησα σε αυτό, άλλωστε δεν καταλάβαινα ακόμη που το πήγαινε.

- Για παράδειγμα εσύ. Δε σου έφτανε η Αρετή, αλλά ήθελες και την κυρία Ελπίδα για πουτανάκι σου.

Πάγωσα. Φαίνεται ότι τελικά κάποιος μας είχε δει το προηγούμενο βράδυ κι αυτή δεν ήταν άλλη από την Εύα. Σίγουρα το μόνο που δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν να μαθευτεί κάτι από τα χθεσινά, γιατί τότε θα είχαμε σίγουρα δράματα.

- Για πες πώς ήταν το μουνάκι της κυρίας Ελπίδας μας;…

συνέχισε ακάθεκτη η Εύα, η οποία φαινόταν να ευχαριστιέται την αμηχανία μου.

- Εύα τι ακριβώς θες;

- Ξέρεις Νίκο, εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα πράγματα… ειδικά τα πολύ μεγάλα…

μου είπε γλείφοντας τα σαρκώδη χείλη της και χαϊδεύοντας τον πούτσο μου, ο οποίος άρχιζε να καυλώνει.

- Και σαν κοριτσάκι κι εγώ ζήλεψα που ένα τέτοιο δώρο του θεού δεν είμαι εγώ αυτή που το χαίρεται. Αλλά νομίζω ότι ήρθε πλέον η σειρά μου…

και με μια κίνηση μου γραπώνει τον πούτσο. Εγώ τα έχασα και ταυτόχρονα φοβήθηκα, καθώς υπήρχε κίνδυνος κάποιος να μας δει.

- Εύα τρελάθηκες;

- Για να μην το κουράζουμε και επειδή από χθες το βράδυ το μόνο που σκέφτομαι είναι η πουτσάρα σου, θα σε περιμένω στο καλυβάκι που συναντήσαμε χθες στο δάσος να λάβω και εγώ την περιποίηση που είχε την τύχη να γευτεί η κυρία Ελπίδα και ίσως και κάτι πιο σπέσιαλ.

Σηκώθηκε χωρίς να πει κάτι άλλο και κατευθύνθηκε προς το δάσος. Καθώς έφευγε χάζευα την κωλάρα της και σκεφτόμουν από μέσα μου ότι απλά δεν γινόταν να χάσω την ευκαιρία γαμήσω τέτοιο πάτο. Και η Εύα φυσικά το ήξερε αυτό πολύ καλά. Αφού βεβαιώθηκα ότι κανείς δεν με έβλεπε την ακολούθησα στο δάσος.

Όταν έφτασα στην καλύβα τη βρήκα ήδη γυμνή να αυτοϊκανοποιείται σε ένα από τους πάγκους. Ήταν από τα πιο ωραία πράγματα που είχα δει. Βλέποντας με να την κοιτάω σα χάνος με ρώτησε τι περιμένω. Αφού γδύθηκα, την πλησίασα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Μη μπορώντας να περιμένω για πολύ, κατέβηκα στα βυζιά της, που ήταν πραγματικά έργα τέχνης, στητά, ολοστρόγγυλα και μεγάλα. Δεν ήξερα πόση ώρα τα φίλαγα και τα ρουφούσα, όμως η Εύα είχε και ένα μουνάκι που περίμενε και έσταζε. Έτσι έσπρωξε το κεφάλι μου προς την ευαίσθητη περιοχή της. Όπως και με τα βυζιά της, έπεσα με τα μούτρα στο μουνάκι της, μαλάζοντας το και πιπιλώντας τα μουνόχειλα της. Αφού έχυσε δύο φορές στο στόμα μου, ήταν πλέον η σειρά μου. Αφού με έβαλε να κάτσω στον πάγκο, με μια κίνηση βύθισε στο στόμα της ολόκληρο τον πούτσο μου. Αν και μόλις 19 ετών ήταν μαστόρισσα στην πίπα, ήξερε που να γλείψει, πότε να αυξήσει ταχύτητα και πότε να ελαττώσει, προσφέροντας μου το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου. Αφού έχυσα και κατάπιε μέχρι και την τελευταία σταγόνα, έτσι όπως ήμουν καθισμένος, τουρλώνει την κωλάρα της προς το μέρος μου, πιάνει το καβλί μου και το χώνει στον κώλο της προς έκπληξη μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν πολύ σφιχτή κι όπως φαίνεται τον έπαιρνε τακτικά από πίσω, αυτό ήταν όμως το τελευταίο που μ' ένοιαζε. Όσο ανεβοκατέβαινε στον πούτσο μου, εγώ έπαιζα με το ένα χέρι το μουνάκι της και με το άλλο έτριβα μια από τις ρώγες της. Η Εύα από τη μεριά της έδειχνε να το ευχαριστιέται δεόντως.

- Τέτοια καβλιά θέλω να με ξεκωλιάζουν , μεγάλα και χοντρά. Τρίψε πιο δυνατά τη μουνάρα μου, τριψ' τη. Έτσι, έτσι… χύνω, χύνω, και ένας πίδακας από υγρά πετάχτηκε προς την πόρτα, που εκείνη τη στιγμή άνοιγε, και έμπαιναν μέσα γυμνοί η Νάντια και ο Γιώργος.

Η Νάντια που κρατούσε τον πούτσο του γυμνού Γιώργου, έβγαλε μια κραυγή, ενώ εγώ και ο Γιώργος κοιταζόμασταν σαστισμένοι. Η μόνη που έμεινε ανεπηρέαστη από το όλο σκηνικό ήταν η Εύα που συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου και να κοιτάει με λαιμαργία πια το καβλί του Γιώργου.

- Φαίνεται είναι η τυχερή μου μέρα, είπε η Εύα και σηκώνεται από πάνω μου, πάει στη μεριά του Γιώργου, πέφτει στα γόνατα και σαν να μην συμβαίνει τίποτα αρχίζει να τον πιπώνει.

- Τι κάνεις;…

κάνει η Νάντια που την κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια, ενώ η Εύα προσπαθούσε να χώσει όλο τον πούτσο του Γιώργου στο στόμα της.

Χωρίς να την κοιτάξει ξεμπουκώνεται και ρωτά το Γιώργο αν την έχει γαμήσει, με εκείνον να της γνέφει θετικά και στρέφεται προς εμένα.

- Νίκο μην κοιτάς. Τράβα και γάμα την, νομίζω θα θέλει να δοκιμάσει και ένα καινούργιο καβλί. Έτσι δεν κυρία άπιστη;

Εγώ για μια στιγμή τα έχασα από την ευθύτητα της Εύας, αλλά και την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε. Από τη μία σκεφτόμουν πόσο καλό παιδί ήταν ο Σπύρος, αλλά από την άλλη έβλεπα την Νάντια ευάλωτη και καυλωμένη και ήξερα ότι μπορούσα να την κάνω να σπαρταράει από το γαμήσι μου. Το εσωτερικό μου δίλημμα δεν κράτησε για πολύ, στην τελική ποιός τον έχεζε τον Σπύρο δύο μέρες τον ήξερα μονάχα. Σηκώθηκα λοιπόν έτσι γυμνός με τον πούτσο σαν κοντάρι και πλησίασα την αποσβολωμένη Νάντια.

- Γεια σου Νάντια, πώς κι από εδώ;…

της χαμογέλασα κι άρχισα να της χαϊδεύω το κορμί. Εκείνη δεν είπε τίποτα και γραπώνοντας την από τα κωλομέρια της την έσφιξα πάνω μου με το πουτσοκέφαλο μου να ακουμπάει τον αφαλό της και τις ρώγες της να τρίβονται στο σκληρό μου στέρνο

- Βλέπω είσαι άτακτο κορίτσι, είπα δείχνοντας το Γιώργο, ο οποίος ήταν έτοιμος να ξεκωλιάσει κι αυτός την Εύα, τι θα έλεγε ο Σπύρος εάν το μάθαινε;

- Μη…

- Μην ανησυχείς, έτσι κι αλλιώς και εγώ στην ίδια συνομοταξία ανήκω… των απίστων και της έπιασα το χέρι και την έκανα να πιάσει τον πούτσο μου. Εκείνη άρχισε να τον χαϊδεύει, χωρίς να μιλάει.

- Μπορεί να μην τόσο μεγάλο όσο του Γιώργου, αλλά σου εγγυώμαι ότι μπορώ να σε κάνω να ξεχάσεις το όνομα σου.

Την έκανα να σκύψει και οδήγησα το καβλί μου στο στόμα της. Εκείνη άρχισε να το γλείφει με λαιμαργία. Οι ενδοιασμοί της ήταν μέχρι εκεί μάλλον. Επειδή δε μπορούσα να τιθασεύσω την ανυπομονησία μου, μετά από λίγο τη σήκωσα την ξάπλωσα χάμω κι μπήκα μέσα της. Η καργιόλα, όπως την γάμαγα ιεραποστολικά, είχε τρελαθεί από την καύλα. Είχε μπήξει τα νύχια της στην πλάτη μου, με έγδερνε και μου ζήταγε να τη βαράω. Υπακούοντας κι εγώ της άστραφτα συνέχεια χαστούκια και την έφτυνα.

- Έτσι, έτσι ψοφάω για σκληρό γαμήσι, μη με λυπάσαι, βαρέθηκα το γλυκανάλατο σεξ του Σπύρου, φώναζε…

- Αφού θες σκληρό γαμήσι, τώρα θα δεις!

Της πιάνω τα πόδια τα ακουμπάω πάνω στους ώμους μου κι αρχίζω να βάζω το καβλί μου στην σούφρα της.

- Πρόσεχε, δε με έχουν ξαναγαμήσει από τον κώλο!

- Για όλα υπάρχει πρώτη φορά, δε βλέπεις άλλωστε την Εύα πώς το απολαμβάνει;…

και της άστραψα ακόμα μία. Ήταν πραγματικά σφιχτή και χρειάστηκε κάποια ώρα για να ανοίξει. Μόλις όμως είδα ότι ο πόνος υποχωρούσε και ένα αίσθημα ικανοποίησης κυρίευε το πρόσωπο της Νάντιας, ξεκίνησα να τη γαμάω με ένταση.

- Σ' αρέσει τελικά καργιόλα;

- Ναι, ναι, άνοιξε με, έτσι, αχ…

Βλέποντας με ο Γιώργος να γαμάω τον κώλο της Νάντιας, ζήλεψε κι αφού έχυσε στο πρόσωπο της Εύας ήρθε προς εμάς.

- Νικολάκη αφού εγώ τη γάμησα πρώτος, εγώ κανονικά έπρεπε να την ξεκωλιάσω και πρώτος.

- Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας σε σχέση με αυτό, αλλά ορίστε πεδίο ελεύθερο, έτσι κι αλλιώς θέλω να χύσω στο στοματάκι της καργιολίτσας.

Ο Γιώργος με ανυπομονησία πήρε τη θέση μου και να άρχισε να ξεκωλιάζει τη Νάντια, η οποία βρισκόταν σε ένα ντελίριο καύλας. Εγώ από την άλλη ήμουν έτοιμος να χύσω, γι' αυτό μπούκωσα με τον πρησμένο μου πούτσο το στόμα της κι άρχισα να απελευθερώνω το καυτό μου σπέρμα, το οποίο η Νάντια το κατάπινε πρόθυμα.

Αφού τελείωσα, πήγα κι έκατσα δίπλα στην Εύα, η οποία μετά το ξεκώλιασμα της και από τον Γιώργο καθόταν και μας παρακολουθούσε. Ο Γιώργος, αφού πρώτα γέμισε με το σπέρμα του την κωλοτρυπίδα της Νάντιας, ήρθε και έκατσε κι αυτός κοντά μας. Η Νάντια παρέμενε ακόμη ξαπλωμένη κάτω, κοιτάζοντας σα χαζή το ταβάνι.

- Της δώσαμε και κατάλαβε της ξεκωλιάρας, μου είπε χαμογελώντας και σκουπίζοντας τον ιδρώτα του.

- Την ξεπατώσαμε κανονικότητα, του απάντησα, δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη πουτάνα.

- Εγώ δεν περίμενα πώς μια τέτοια μουνάρα, θα παντρευόταν τον Σπυράκο.

- Αλήθεια, πώς την κατάφερες, τον ρώτησα.

- Ας πούμε ότι φρόντισα να με δει γυμνό και με την πούτσα κάγκελο. Δε νομίζω ότι πολλές γυναίκες θα αντιστέκονταν σε αυτό… και έπιασε τον πούτσο του.

- Ωραίος… γέλασα.

- Φυσικά πρώτα είχα προσέξει ότι μας παρακολουθούσε τα βράδια στα κρυφά εμένα και τη Μαίρη να κάνουμε σεξ στην σκηνή μας. Μην με περάσεις δηλαδή και για κάνα περίεργο που πετάει την πούτσα του έξω σε κάθε ευκαιρία.

- Ποτέ. Η Μαίρη το ξέρει;

- Φυσικά, και περιμένει τη σειρά της, μου είπε με νόημα.

Ενώ μιλάγαμε με το Γιώργο, η Νάντια κάποια στιγμή πετάχτηκε από τη θέση της σα να τη χτύπησε κεραυνός.

- Θεέ μου, πρέπει να φύγω προτού ο Σπυράκος μου αρχίσει να με ψάχνει…

κι έτσι όπως ήταν γυμνή και με σπέρμα να στάζει από πάνω της, βγήκε τρέχοντας από την καλύβα.

- Απορώ με μερικές και μερικούς που παντρεύονται, είπε η Εύα κάπως απαξιωτικά.

- Αφού με την πρώτη ευκαιρία θα αρχίσουν να γαμιούνται από 'δω κι από εκεί σαν τα ζώα.

- Τι να σου πω, εγώ πάντως χαίρομαι που επιλέγουν να παντρευτούν, είναι άλλη φάση να ξέρεις ότι γαμάς μια παντρεμένη, είπε αυτάρεσκα ο Γιώργος.

- Ειδικά εάν είναι και milfάρα, όπως η κυρία Ελπίδα, τότε ακόμη καλύτερα. Έτσι δεν είναι Νίκο; Είπε σκωπτικά η Εύα.

Γέλασα.

- Όπα, έχασα κάτι;… είπε ο Γιώργος.

- Όπως είπες κι εσύ, έχει την πλάκα του να γαμάς παντρεμένες.

- Παντρεμένες είπα, όχι αυτή τη μουνάρα. Δικέ μου τι λες τώρα, σε ζηλεύω, τώρα όλο αυτό θα σκέφτομαι. Αλήθεια πώς ήταν;

- Μεγάλη καυλιάρα, δε σταμάτησε να χύνει.

- Το κάνεις χειρότερο τώρα, μη μου πεις ότι την πήρες από πίσω!

- Όχι, όχι ακόμα…

- Είσαι πολύ τυχερός πάντως να το ξέρεις. Τι δε θα έδινα για να την ξεσκίσω.

- Εάν θέλεις μπορούμε να τη μοιραστούμε.

Ο Γιώργος ξαφνιάστηκε από αυτό που του είπα, αλλά φάνηκε να σκέφτεται κάτι, το οποίο ήταν η αιτία να σχηματιστεί ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπο του.

- Μέσα. Τι λες για απόψε;

- Απόψε;… δε θα ήταν κάπως ριψοκίνδυνο, μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε μόνοι μας υπάρχει και ένας κύριος Λευτέρης.

- Μην ανησυχείς γι' αυτόν μωρέ, ξέρω ένα βότανο που θα τον κάνει να κοιμάται σαν πουλάκι, ενώ εμείς θα γλεντάμε τη γυναίκα του, το ίδιο ισχύει βέβαια και για το Σπυράκο. Το θέμα είναι εάν η Αρετή και ο Δήμος θα ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε μια παρτούζα στην ύπαιθρο.

- O Δήμος δε νομίζω να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αντιθέτως έχουμε αρκετή πείρα και οι δύο μας σε τέτοιες «δραστηριότητες».

Ακόμα απορούσα πώς μια κοπέλα μόλις 19 χρονών μπορούσε να έχει προλάβει να γίνει τόσο μεγάλη πουτάνα.

- Φοβάμαι ότι η Αρετή δεν είναι ακόμη έτοιμη για κάτι τέτοιο, πιστεύω θα ήταν καλύτερο να είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα τους πάρει ο «ύπνος».

- Μήπως θέλεις να την έχεις για την πάρτη σου;… μου είπε με μια δόση ειρωνείας ο Γιώργος.

- Θέλεις να το ρισκάρεις;… καν' το αλλά να ξέρεις ότι εσύ θα είσαι ο υπεύθυνος, εάν η Αρετή φρικάρει και χαλάσει η κατάσταση.

- Καλώς, καλώς, με έπεισες. Έχε χάρη που θέλω να πηδήξω την κυρία Ελπίδα και δε θέλω να το ρισκάρω.

- Τότε λοιπόν έκλεισε. "Ένα ωραιότατο όργιο στη φύση", είπε χαρούμενα η Εύη.

Ντυθήκαμε κι επιστρέψαμε στην κατασκήνωση, περιμένοντας από την πλευρά μου με τεράστια ανυπομονησία το βράδυ. Υπήρχε φυσικά κι ένα καλό σε όλη αυτή την αναμονή και δεν ήταν άλλο από την άγνοια του Σπύρου και του κύριου Λευτέρη, ότι οι γυναίκες καλώς εχόντων των πραγμάτων, δε θα ήταν ποτέ ξανά οι ίδιες μετά από αυτό το οποίο είχαμε σχεδιάσει. Και οι δύο τριγυρνούσαν ξέγνοιαστοι στην κατασκήνωση, χωρίς να γνωρίζουν ότι σε λίγες ώρες τα κέρατα τους θα τρύπαγαν τον ουρανό.

Είχε πλέον πάει εννιά η ώρα, είχαμε τελειώσει το φαγητό μας και καθόμασταν γύρω από τη φωτιά, περιμένοντας τα ποτήρια με το «σπέσιαλ» κρασί που θα μας έφερνε ο Γιώργος, για να γλεντήσουμε το τελευταίο μας βράδυ. Οι μισοί από εμάς γνωρίζαμε φυσικά πολύ καλά ότι 3 από τα ποτήρια περιείχαν και ένα έξτρα συστατικό.

Την ώρα που έπιναν το κρασί τους ο Σπύρος και ο κύριος Λευτέρης, ο Δήμος είχε καρφώσει το βλέμμα του στην κυρία Ελπίδα και φαινόταν τουλάχιστον στους υποψιασμένους της παρέας ότι είχε άγριες διαθέσεις για αυτή, ενώ η Μαίρη με μάτια που γυάλιζαν κοίταζε προς τη μεριά του Σπύρου και της Νάντιας. Δεν πέρασε μισή ώρα κι άρχισε να έχει αποτέλεσμα το βότανο που χρησιμοποίησε ο Γιώργος. Πρώτη αποκοιμήθηκε η Αρετή στον ώμο μου, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα ο κύριος Λευτέρης κι ο Σπύρος ξεράθηκαν πέφτοντας από εκεί που καθόντουσαν. Όπως ήταν φυσικό η κυρία Ελπίδα και η Νάντια ανησύχησαν για τους συζύγους τους κι έπεσαν από πάνω τους, φοβούμενες μήπως έπαθαν κάτι. Γι' αυτό ούτε η Νάντια είδε τη Μαίρη που την πλησίαζε, ούτε η κυρία Ελπίδα το Δήμο και τον Γιώργο που ήταν ήδη με τους πούτσους τους έξω. Πρώτη που υπέστη το σοκ ήταν η Νάντια, η οποία έτσι όπως ήταν σκυμμένη πάνω από τον Σπύρο, είδε τη Μαίρη να την αρπάζει από το μαλλί, να της αστράφτει μία και να την στήνει χωρίς πολλά-πολλά στα τέσσερα.

- Μωρή καργιόλα τώρα σε ενδιαφέρει ο άντρας σου;

- Τι συμβαίνει;… είπε τρομοκρατημένη η Νάντια, που δεν ήξερε τι γινόταν.

- Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ήρθε η σειρά μου να σε γαμήσω…

και με βία τραβάει το μαγιό της Νάντιας προς τα κάτω και πέφτει με τα μούτρα στο μουνί της, ενώ ταυτόχρονα δε σταματάει να της ρίχνει σκαμπίλια. Η κυρία Ελπίδα ακούγοντας τις φωνές της Νάντιας, σήκωσε το κεφάλι της από τον κύριο Λευτέρη και ήρθε φόρα παρτίδα με τις ψωλές του Δήμου και του Γιώργου, που στέκονταν ακριβώς μπροστά της και έμεινε να τις κοιτάει αποσβολωμένη.

- Τι κοιτάτε έτσι κυρία Ελπίδα; Κι άλλοι εκτός του Νίκου έχουν μεγάλα καυλιά…

είπε ο Δήμος χαϊδεύοντας της το πρόσωπο. Η κυρία Ελπίδα τόσα χρόνια χωρίς ουσιαστικά ερωτική ζωή, δίψαγε πραγματικά για πούτσο και χωρίς καμία ηθική αναστολή δεν άργησε να γραπώσει τους δύο πούτσους που είχε μπροστά της και να αρχίσει να τους παίζει, μονολογώντας.

Ο Δήμος και ο Γιώργος μετά από λίγα λεπτά μη μπορώντας να συγκρατήσουν την αδημονία τους, τη σηκώσανε όρθια κι άρχισαν να τη φιλούν και να τη χουφτώνουν. Η κυρία Ελπίδα φόραγε ένα μαύρο φουστανάκι, το οποίο όπως και η ροζ νυχτικιά της το προηγούμενο βράδυ, έγινε κομμάτια. Ο Γιώργος κάποια στιγμή λυσσασμένος από την επιθυμία του να γλείψει το στήθος της, με μία κίνηση το έσκισε στα δύο σαν να έσκιζε μία κόλλα χαρτί, κάτι το οποίο όμως δε φάνηκε να ενοχλεί καθόλου την κυρία Ελπίδα. Εντελώς γυμνή πλέον η κυρία Ελπίδα (δεν φόραγε εσώρουχα) ήταν εκτεθειμένη στη λαιμαργία των δύο νταγλαράδων, οι οποίοι άρχισαν να γεύονται σπιθαμή προς σπιθαμή το στήθος της.

Τα πράγματα στο μέτωπο της Νάντιας εξελίσσονταν κάπως πιο άγρια. Η Μαίρη είχε ξαπλώσει τη Νάντια, την είχε αρπάξει από τα μαλλιά και έτριβε το μουνί της στο πρόσωπο της βίαια, με ένα τρελό χαμόγελο να έχει σχηματιστεί στο πρόσωπο της.

- Δεν είναι καύλα το θέαμα;

Με ρώτησε η Εύα, η οποία όπως κι εγώ καθόταν απλώς και χάζευε όσα εκτυλίσσονταν μπροστά της.

- Απολύτως, απλώς ανησυχώ λίγο για τη σωματική ακεραιότητα της Νάντιας. Η Μαίρη είναι κάπως βίαιη και δεν ξέρω εάν αυτό αρέσει στην Νάντια.

- Μην ανησυχείς, πουτάνες σαν αυτή δεν έχουν πρόβλημα!

- Άστα αυτά τώρα όμως, ήρθε η σειρά κι εμείς να διασκεδάσουμε…

και έφερε το στήθος της μπροστά στα μούτρα μου. Εγώ αφού ξεφορτώθηκα το μαγιό της, άρχισα να πιπιλάω τις ρώγες της που είχαν γίνει σκληρές σαν πέτρα, με την Εύα την ίδια ώρα να παίζει με το πουλί μου. Ύστερα από λίγο βρεθήκαμε σε στάση 69, με αυτή να μου παίρνει μια βαθιά πίπα, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι επρόκειτο για βαθύ λαρύγγι με όλη τη σημασία της λέξης και με μένα για ανταπόδοση να μασουλάω τα μουνόχειλα της, χώνοντας ταυτόχρονα τον αντίχειρά μου στη σούφρα της. Κανείς από τους δυο μας δε μπόρεσε να κρατηθεί για πολύ, έτσι δεν αργήσαμε να τελειώσουμε ο ένας στο στόμα του άλλου. Αφού κατάπιε ο καθένας τα υγρά που του αναλογούσαν, σηκωθήκαμε να πάρουμε μια ανάσα και να δούμε τι γινόταν με τις σεξουαλικές ορμές των φίλων μας.

Η Μαίρη είχε ξαναστήσει στα τέσσερα την Νάντια μόνο που αυτή τη φορά αντί για γλειψίματα και σκαμπίλια, είχε χώσει το χέρι της μέσα στο μουνί της Νάντιας και το έβαζε σα να ήταν πούτσα. Η Νάντια είχε πάρει ένα χαζό ύφος και φαινόταν ότι είχε χάσει την επαφή της με το περιβάλλον, είχε κυριολεκτικά μετατραπεί στο προσωπικό sex toy της Μαίρης, η οποία απολάμβανε ξεκάθαρα την κάθε στιγμή. Πάντως τη μεγαλύτερη έκπληξη μου την επιφύλαξε η κυρία Ελπίδα, την οποία την έπαιρναν ταυτόχρονα ο Δήμος με το Γιώργο. Είχα αντιληφθεί ότι η κυρία Ελπίδα έκρυβε μέσα της μια μεγάλη πουτάνα, όμως δεν περίμενα ότι θα είχε φτάσει σε σημείο να παίρνει το τεράστιο ματσούκι του Γιώργου μέσα στο κώλο της με τέτοια λαχτάρα, ενώ την ίδια ώρα να τρίβεται με τόση ορμή πάνω στον πούτσο του Δήμου και να λες ότι τώρα θα τον ξεριζώσει. Η εικόνα αυτή φυσικά με έκανε να σηκωθώ από τη θέση μου και να πάω προς το μέρος τους, ενώ η Εύα κατευθύνθηκε προς το μέρος της Νάντιας και της Μαίρης.

- Μη με λυπάστε ξεσκίστε με, έτσι… φώναζε η κυρία Ελπίδα.

- Σ' αρέσει το καβλί μου μωρή ψώλα;

- Ναι Δήμο… τρελαίνομαι για την πούτσα σου.

- Γιατί το δικό μου δε σου αρέσει;

- Και το δικό σου τέλειο είναι Γιώργο!

- Σας παρακαλώ όμως σταματήστε να μιλάτε και γαμήστε με, γαμήστε με σκληρά!

O Δήμος και ο Γιώργος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν την κυρία Ελπίδα να χύνει κι από τις δύο τρυπούλες της, με τους δύο μετά από λίγο να χύνουν μέσα στο ορθάνοιχτο στόμα της κυρίας Ελπίδας, η οποία κατάπιε μέχρι και την τελευταία σταγόνα από το πηχτό σπέρμα των γαμιάδων της.

Τώρα όμως ήταν η σειρά μου και ήμουν αποφασισμένος να προσφέρω στην κυρία Ελπίδα ένα γαμήσι που θα το θυμόταν. Η κυρία Ελπίδα καθόταν δίπλα στον κοιμισμένο άντρα της και μάζευε με μεγάλη προσήλωση κάθε σταγόνα από το σπέρμα του Γιώργου και του Δήμου που δεν είχε καταλήξει μέσα στο στόμα της, ώστε να μην πάει τίποτα χαμένο.

- Ελπίδα πώς τα πέρασες;… στεκόμουν πλέον δίπλα της.

- Καλύτερα από ποτέ, μου είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο.

- Βλέπω ότι ξεκωλιαστήκαμε!

- Χα, χα ναι, είπε με μια παιδική χαρά, δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου άρεσε τόσο το πρωκτικό.

- Η αίσθηση που σου δίνει είναι κάτι πραγματικά το διαφορετικό. Νομίζεις ότι είσαι ζώο εκείνη τη στιγμή, όταν ο άλλος σου ξεσκίζει τα κωλοβάρδουλα. Αχ θεέ μου το λάτρεψα!

Μίλαγε με τέτοιο πάθος για το πρωκτικό σεξ το οποίο δεν είχα ποτέ ξανασυναντήσει και η αλήθεια είναι ότι με είχαν κάνει τούρμπο τα λόγια της. Η πουτάνα για το υπόλοιπο της βραδιάς θα είχε το καβλί μου χωμένο βαθιά μέσα στον κώλο της, το υποσχόμουν στον εαυτό μου αυτό.

- Και με τον αντρούλη σου τι θα γίνει;

- Τι να γίνει; Η σχέση μας ουσιαστικά έχει τελειώσει. Όσα χρόνια μπορώ ακόμα θα κάνω όλα αυτά που δε μπορούσα.

- Να ξεκωλιάζεσαι από εδώ κι από 'κει;

- Κι αυτό, μου είπε με αποφασιστικότητα.

- Τι λες να ξεκινήσουμε από τώρα και της έδειξα τον πούτσο μου, που ορθωνόταν καμαρωτός-καμαρωτός μπροστά της.

- Με μεγάλη μου ευχαρίστηση…

και στήθηκε στα τέσσερα κουνώντας μου επιδεικτικά τη φρέσκο γαμημένη κωλάρα της και προσκαλώντας με να την περάσω κι εγώ ένα χέρι.

- Θέλω να κοιτάς τον άντρα σου όση ώρα θα σε ανοίγω…

και τη γύρισα προς το μέρος του κύριου Λευτέρη, ο οποίος κείτονταν αναίσθητος, με σάλια να τρέχουν από το πρόσωπό του.

- Έχεις βρώμικο μυαλό, μου είπε πονηρά.

- Επειδή έχω να κάνω με μια βρωμιάρα σαν εσένα κι άρχισα να χώνω σιγά-σιγά την πούτσα μου στον κώλο της.

- Σε άνοιξε καλά ο Γιώργος βλέπω!

Είχε αρχίσει να την πλημμυρίζει η καύλα, καθώς κινούμουν όλο πιο έντονα μέσα της. Αυτό που ήθελα όμως ήταν να της μείνω αξέχαστος. Είχα παρατηρήσει ένα σκοινί από αυτά που χρησιμεύουν για το στήσιμο των σκηνών και μου ήρθε αμέσως η ιδέα

- Τι είναι αυτό; Έκανε μόλις με είδε να το αρπάζω.

- Θα δεις και πέρασα το σκοινί στο στόμα της. Τώρα ήμουν έτοιμος να της προσφέρω ένα γαμήσι που δεν θα ξεχνούσε ποτέ. Χρησιμοποιώντας το σκοινί σα χαλινάρι μπορούσα να σφυροκοπώ την κωλοτρυπίδα της με απίστευτη δύναμη και ταχύτητα. Η κυρία Ελπίδα μπορεί να είχε φάει πριν λίγο το τεράστιο καβλί του Γιώργου, όμως δε συγκρινόταν με τίποτα με την αίσθηση που είχε το δικό μου γαμήσι. Ο εικοσάποντος πούτσος μου έβγαινε μέχρι τις παρυφές της σούφρας της και καρφωνόταν βαθιά μέσα της σε επανάληψη σε διάστημα ενός δευτερολέπτου, μην αφήνοντας τη να πάρει ανάσα. Ειδικά όταν άρχισα να τη δαχτυλώνω με το ελεύθερο χέρι μου, το μουνί της άρχισε να στάζει σαν χαλασμένη υδρορροή, πιτσιλώντας και τον δύσμοιρο κύριο Λευτέρη που έπαιρνε τον ύπνο του δικαίου. Αφού έχυσα πρώτα στην κωλάρα της τρεις φορές, έπεσα καταϊδρωμένος και εξουθενωμένος στο πλάι, ενώ το ίδιο έκανε κι εκείνη.

- Θεέ μου, ήταν απίστευτο, έκανε μετά από λίγο, αφού είχε συνέλθει κάπως.

- Να το ξανακάνουμε κάποια στιγμή, ήρθε και ξάπλωσε στην αγκαλιά μου και φιληθήκαμε με πάθος.

Όσο εμείς καθόμασταν αγκαλίτσα, χρησιμοποιώντας τον κύριο Λευτέρη για πολυθρόνα, οι υπόλοιποι πέντε του έδιναν και καταλάβαινε. Ο Γιώργος και ο Δήμος γαμούσαν από πίσω την Εύα και τη Μαίρη αντίστοιχα, με τις δύο γυναίκες να έχουν αρπάξει τη Νάντια και να τις αλλάζουν τα φώτα. Η Εύα είχε χώσει το χέρι της στο μουνί της Νάντιας και η Μαίρη το δικό της στον κώλο της, με την Νάντια να σπαρταράει σαν το ψάρι, όσο οι δύο γυναίκες της άνοιγαν καλά-καλά τις τρυπούλες. Με αυτά και με αυτά όμως είχα αναστατωθεί από το όλο σκηνικό και είχε ξανασηκωθεί η πούτσα μου.

- Πάμε κι εμείς; Ρώτησα την κυρία Ελπίδα, η οποία όμως μου έγνεψε αρνητικά.

- Για την υπόλοιπη νύχτα σε θέλω αποκλειστικά δικό μου…

με άρπαξε από τα μαλλιά και κάρφωσε το πρόσωπο μου στο μουνί της. Την υπόλοιπη νύχτα λοιπόν θα την περνάγαμε μαζί, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές μας. Κάτι που θα συνέβαινε κι άλλες, μελλοντικές νύχτες.




Copyright protected OW ref: 171766



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.