Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η Ομαδάρχισσα

Είχα μείνει άφωνος όλη την ώρα που τα πιτσιρίκια έσκιζαν (για πολλοστή φορά μάλλον) την κοπέλα μου. Δε μπορούσα να πιστέψω με τίποτα ότι η Πένυ θα μπορούσε να φτάσει σε σημείο να γαμιέται ομαδικά σε παραλίες με ανήλικα σαν την τελευταία πουτάνα, κι όμως το είδα μπροστά μου σα να έβλεπα live τσόντα.

Παρατηρούσα το παρεάκι να παίζει μέσα στο νερό, ή μάλλον να παίζει με την Πένυ μέσα στο νερό, καθώς όπως καλά είχα υποψιαστεί οι ακούραστοι μικροί συνέχιζαν να χώνουν τις πούτσες τους στο κορίτσι μου με την πρώτη ευκαιρία. Εγώ καυλωμένος όσο δεν πάει αλλά και τσαντισμένος με το κέρατο, προσπαθούσα να αποφασίσω τι έπρεπε να κάνω. Σύντομα μου ήρθε μια ιδέα και η ευκαιρία να την πραγματοποιήσω δεν άργησε να έρθει.

Κάποια στιγμή οι πιτσιρικάδες ξάπλωσαν δίπλα-δίπλα στην παραλία εκεί που έσκαγε το κύμα και έβαζαν την ολόγυμνη Πένυ να κάθεται στα καυλιά τους με τη σειρά σαν πουτάνα. Καθώς τους έπαιρνε μέσα της με την πλάτη προς τα εμένα, βγήκα από την κρυψώνα μου πίσω από τα αποδυτήρια και πηγαίνοντας εκεί που την γαμούσαν στην άμμο πριν λίγο, πήρα τα ρούχα της αφήνοντας μόνο τα πέδιλά της και τα γυαλιά ηλίου της. Τίποτα άλλο.

Επέστρεψα πίσω από τα αποδυτήρια όπου μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα μια αρκετά μεγάλη και βαριά πέτρα. Σπρώχνοντάς την κάτω από το κενό που άφηναν οι ξύλινοι τοίχοι του αποδυτηρίου, την έσπρωξα να μπλοκάρει την πόρτα έτσι ώστε να μη μπορεί κάποιος να την ανοίξει απ' έξω. Πήρα τα ρούχα μαζί μου και επέστρεψα από εκεί που είχα έρθει αρχικά, αφήνοντας πίσω την κοπέλα μου να ξεσκίζεται και να χύνει από τις ψωλές των μικρών.

Γρήγορα ξαναβρήκα τη μικρή που μου είχε δείξει τις φωτογραφίες στο κινητό της. Όταν με είδε πήρε πάλι την κλασσική ειρωνική της έκφραση, όμως μόλις είδε την έκφραση στο πρόσωπό μου μάλλον αποφάσισε να μη με προκαλέσει περισσότερο.

"Τι έγινε;" με ρωτάει. "Έλειπες ώρα, το βρήκες το κορίτσι σου;"

"Θέλω να μου πεις ακριβώς πώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία" της απαντάω.

"Θες όλες τις λεπτομέρειες;" με ρωτάει πονηρά.

"Νομίζω είδα με τα μάτια μου ό,τι λεπτομέρεια ήταν να δω" της λέω. "Λέγε τι ξέρεις."

"Ωραία" μου λέει "αν και δεν ήμουν μπροστά την πρώτη φορά που έγινε κάτι με την πουτάνα σου και τα παιδιά, μου το μετέφεραν οι ίδιοι και στην αρχή δε το πίστευα."

"Πέρσι όταν είχε πρωτοέρθει το πουτανάκι σου, είχε πιάσει ένα άλλο παιδί από εδώ με χόρτο πάνω του. Την παρακάλεσε να μη το πει πουθενά και η Πένυ συμφώνησε γιατί όπως είπε δεν έτρεχε και κάτι, απλώς να μη το ξανακάνει όσο ήταν αυτή ομαδάρχισσα για να μη βρεθεί μπλεγμένη. Του πήρε το χόρτο και τον έδιωξε."

"Πάλι καλά που δεn τον γάμησε και αυτόν" απαντάω εγώ μονολογώντας.

"Ναι, αυτός δεν την έχει γαμήσει" παραδέχεται η μικρή. "Όμως το βράδυ που είχαμε γυρίσει για ύπνο όλοι στις σκηνές, η Πένυ πήγε στην παραλία μόνη της να αράξει, μαζί με το χόρτο του Άντι..."

"Ωχ" λέω μέσα μου "η Πένυ δε το σηκώνει και πάρα πολύ..."

"Το χόρτο μπορεί όχι αλλά τις πούτσες των φίλων μου;" με ρωτάει ναζιάρικα η μικρή χαζογελώντας.

"Λέγε τώρα τι έγινε και άσε τις μαλακίες" της απαντάω.

"Καλά. Η Πένυ λοιπόν είχε αράξει μόνη της σε μια ξαπλώστρα και κάπνιζε. Τουλάχιστον νόμιζε ότι ήταν μόνη της, γιατί ο Γρηγόρης είχε βγει κρυφά από τη σκηνή για να φέρει κάτι μπύρες που είχε καβατζάρει εκεί κοντά με σκοπό να τις πιει με τα παιδιά. Τότε ήταν που είδε την Πένυ στην ξαπλώστρα και επειδή φοβήθηκε μη τον πάρει χαμπάρι, κρύφτηκε περιμένοντας να τελειώσει το τσιγάρο της μήπως και φύγει. "

"Αλλά...;" ρωτάω εγώ.

"Αλλά η Πένυ είχε χαλαρώσει μάλλον τελείως με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει τα πόδια της και να χαϊδεύει το μουνάκι της. Πρώτα το χάιδευε πάνω από το μαγιώ της, σύντομα όμως έχωσε τα χέρια της από μέσα και άρχισε να δαχτυλώνεται και να βογκάει."

"Και ο Γρηγόρης;"

"Ο Γρηγόρης δεν πίστευε στα μάτια του, τον είχε πετάξει έξω και τον έπαιζε βλέποντας τη μουνάρα την ομαδάρχισσά του να χώνει δάχτυλα. Μάλιστα η Πένυ μετά από λίγο έλυσε το ένα κορδόνι από το μαγιώ της και το έκανε στο πλάι για να μπορεί να χώνει ακόμα πιο μέσα τα δάχτυλά της. Ο Γρηγόρης είπε ότι σε κάποια φάση είχε κάτσει στα τέσσερα και έχωνε δάχτυλα και στο μουνί και στον κώλο της και ότι σε αυτή τη στάση την έβλεπε να χύνει σε όλο το μεγαλείο της."

"Τι πουτάνα..." είπα μόνος μου.

"Αφού έχυσε ο Γρηγόρης, πήγε γρήγορα να βρει τον Αλέξη και τον Νίκο να δουν κι αυτοί με τα μάτια τους την ομαδάρχισσά τους γυμνή να μαλακίζεται. Φυσικά έμειναν και αυτοί μαλάκες όταν την είδαν, γρήγορα όμως τους ήρθε μια ιδέα για να τη γαμήσουν."

"Δηλαδή;"

"Την πλησίασαν σιγά-σιγά χωρίς να τους πάρει είδηση και μόλις ήταν αρκετά κοντά άρχισαν να την τραβάνε βίντεο να μαλακίζεται. Μέχρι να δω το βίντεο δεν πίστευα τίποτα από την ιστορία. "

"Υπάρχει αυτό το βίντεο;" τη ρωτάω.

"Εννοείται" μου λέει "ό,τι τραβάνε μου το στέλνουν σε περίπτωση που χρειαστεί να το σβήσουν από τα δικά τους κινητά. Θες να το δεις...;" με ρωτάει ειρωνικά.

"Και να το δω και να μου το στείλεις" της λέω.

"Ωραία, μισό να το βρω" μου λέει και μερικές στιγμές αργότερα μου δίνει το κινητό της.

Στην οθόνη φαίνεται πράγματι στο σκοτάδι η Πένυ με το ένα της χέρι να κρατάει ένα τσιγάρο δυο μέτρα και με το άλλο να μαλακίζει σαν τρελή το μουνί της. Πνιχτά βογγητά ακούγονται ανάμεσα σε κάτι υγρούς ήχους, σημάδι ότι όχι μόνο ήταν μούσκεμα το μουνί της αλλά ότι είχε ήδη χύσει όταν άρχισαν να τραβάνε το βίντεο.

Το βίντεο συνεχίστηκε έτσι για λίγη ώρα, μέχρι που ακούστηκε μια φωνή (νομίζω του Νίκου) να λέει αυστηρά "τι κάνετε εκεί κυρία; παίζετε τη μουνάρα σας και χύνετε;"

Η Πένυ γύρισε ξαφνιασμένη στην κάμερα και της πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

"Τι κάνετε εσείς εδώ; Γιατί δεν είστε στη σκηνή σας;" τους ρωτάει σε μια μάταιη απόπειρα να φανεί ψαρωτική, ενώ το χέρι της έχει μείνει με δυο δάχτυλα μέσα στη μουνάρα της.

"Ήρθαμε να σας κάνουμε παρέα κυρία!" απαντάει η Αλέξης. "Δε μας θέλετε;"

"Όπως βλέπετε θα προτιμούσα να μείνω μόνη" απαντάει και καλά κουλ η Πένυ, ενώ το χέρι της ασυναίσθητα κάνει μικρές κινήσεις μέσα-έξω στο μουνί της. "Και εσείς πρέπει να κοιμάστε."

"Κι εσείς δεν πρέπει να κάνετε χόρτο στην κατασκήνωση κυρία αλλά εμείς δε θα πούμε τίποτα πουθενά, ούτε θα δείξουμε το βίντεο που σας τραβήξαμε", απαντάει με νόημα ο Γρηγόρης.

"Ποιο βίντεο;…" ρωτάει η Πένυ και έχω την εντύπωση πως υπήρχε ένας μικρός αναστεναγμός στη φωνή της.

"Το βίντεο που δαχτυλώνεστε και χύνετε με το τσιγάρο στο χέρι" της λέει ο Νίκος.

"Νομίζετε ότι μπορείτε να με εκβιάσετε;" ρωτάει η Πένυ, μαλακίζοντας πλέον το μουνί της αυτόματα.

"Νομίζουμε ότι δε χρειάζεται" της λέει ο Γρηγόρης.

"Ωραία τότε, πηγαίνετε πίσω στη σκηνή σας" λέει η Πένυ, "δεν κάνει να είστε ξύπνιοι τέτοια ώρα μικρά παιδιά."

"Μικρό το λες αυτό;" λέει ο Αλέξης και βγάζει έξω την καυλωμένη του πούτσα, φέρνοντάς τη μπροστά στο πρόσωπο της Πένυς.

Η Πένυ, με την πούτσα του μικρού μερικά εκατοστά μακριά από το πρόσωπό της, το μόνο που βρίσκει να απαντήσει είναι "σε παρακαλώ να μη μιλάς στην ομαδάρχισσά σου στον ενικό".

"Καλά σου λέει ρε μαλακά" λέει ο Γρηγόρης που τον έχει βγάλει κι αυτός έξω και τον παίζει αργά πάνω από το μουνί της "πρέπει να τη σέβεσαι την κυρία".

"Εντάξει ΟΚ" λέει ο Αλέξης παίζοντας τον πούτσο του μια ανάσα από το στόμα της κοπέλας μου "με όλο το σεβασμό κυρία Πένυ είστε μεγάλο πουτανάκι και μας έχετε καυλώσει τέρμα..."

"Πολύ καλύτερα" απαντάει η Πένυ ψυχρά "κέρδισες ένα φιλάκι" λέει και του δίνει ένα πεταχτό φιλί στο πουτσοκέφαλο. "Φτάνει τώρα, πηγαίνετε πίσω στη σκηνή σας και δε θα το ξανασυζητήσουμε."

"Θέλουμε κι εμείς φιλάκια κυρία!" πετάγεται ο Νίκος, "είναι άδικο!"

"Πηγαίνετε στη σκηνή σας και θα έρθω να σας καληνυχτίσω" λέει η Πένυ ενώ τη βλέπω να σφίγγεται ολόκληρη προσπαθώντας να καθυστερήσει τον οργασμό που της έρχεται.

"Μπορούμε να σας δούμε πρώτα να χύνετε κυρία;" ρωτάει ο Γρηγόρης.

"Ναι και μετά θα φύγουμε αμέσως, σας το υποσχόμαστε, ε παιδιά;" συμπληρώνει ο Νίκος.

"Ναι, ναι" απαντάει αυτόματα ο Αλέξης που βρίσκεται σε άλλο κόσμο βλέποντας τη μουνάρα να παίζει το μουνί της με το πρόσωπό της δίπλα στο καυλί του.

"Εντάξει, αυτό και μετά δρόμο για τη σκηνή σας όμως, ναι;…" ρωτάει η Πένυ κολακευμένη και καυλωμένη.

"Εννοείται…" απαντάνε και οι 3 με μια φωνή.

Η Πένυ κλείνει τα μάτια της και αρχίζει να μαλακίζεται αναστενάζοντας, ενώ οι μικροί έχουν κάνει κύκλο γύρω της παίζοντας τις ψωλές τους.

"Τι μουνάρα είστε κυρία..." μονολογεί ο Νίκος με το βλέμμα καρφωμένο ανάμεσα στα μπούτια της που γυαλίζουν απ' τα υγρά της.

"Σας αρέσω μικρά μου ε;…" ρωτάει η Πένυ ναζιάρικα ενώ τα δάχτυλά της χάνονται μέσα της.

"Είστε θεόμουνο κυρία…" επιβεβαιώνει ο Αλέξης.

"Ποιος στη χάρη σας, βλέπετε την ομαδάρχισσά σας γυμνή να μαλακίζεται..."

"Τι πουτάνα είσαι... είστε!" διορθώνει ο Νίκος αμέσως και αμέσως ψιλογελάει.

"Ε όχι και πουτάνα η ομαδάρχισσά σας..." λέει ναζιάρικα η Πένυ "που σας αφήνει να την παίρνετε μάτι και να τον παίζετε μαζί της…"

"Κυρία δεν αντέχω" λέει ο Γρηγόρης "θα χύσω..."

"Μπορείς να χύσεις πάνω μου αν θες..." λέει η Πένυ βογκώντας.

"Ναι, ναι, χυσ' την πάνω…" φωνάζει ο Νίκος ενθουσιασμένος.

"Θα μας αφήσετε να χύσουμε όλοι πάνω σας κυρία;…" ρωτάει ο Αλέξης.

Αντί για απάντηση, η Πένυ γυρνάει στα τέσσερα και παίρνει την ψωλή του ολόκληρη στο στόμα της.

"Ω… ρε μαλάκα…" φωνάζει ο Νίκος "σου παίρνει πίπα η Πένυ!"

Ο Γρηγόρης που ήταν έτοιμος να χύσει, σκαλώνει με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα αλλά γρήγορα συνέρχεται.

"Ε τώρα κρίμα είναι να την αφήσω έτσι την πουτάνα;…" λέει και πηγαίνοντας από πίσω της, της χώνει αργά την ψωλή του στο μουνί της. Η Πένυ δεν έχει σταματήσει να παίζει την κλειτορίδα της, ενώ ο Γρηγόρης πιάνει αμέσως ρυθμό σφυροκοπώντας το μουνί της.

"Δε το πιστεύω ρε μαλάκα" ξαναλέει ο Νίκος "τι πουτάνα μας φέρανε για ομαδάρχισσα;"

"Μαλάκες το μουνί της είναι φουλ στενό" λέει ο Γρηγόρης "δεν ξέρω πόσο θα αντέξω να μη χύσω."

"Κι εγώ το ίδιο" λέει ο Αλέξης που βλέπει το καυλί του να εξαφανίζεται στο στόμα και το λαρύγγι της, "η πουτάνα μου αρμέγει το καυλί σα να 'χει να γαμηθεί χρόνια."

"Είστε καύλα κυρία, είστε απίστευτο πορνίδιο..." λέει ο Γρηγόρης που έχει φτάσει στον έβδομο ουρανό από το γαμήσι που ρίχνει στο μουνί του κοριτσιού μου.

"Θέλω κι εγώ να γαμήσω την κυρία…" λέει παραπονεμένος ο Νίκος.

"Δώσε μισό λεπτό..." λέει ο Γρηγόρης και αμέσως μετά αρχίζει να αδειάζει τα χύσια του μέσα στην ανοιγμένη μουνάρα της.

"Αχ… έτσι καριόλα, μου θες και πληθυντικό, πάρε τα χύσια μου μέσα σου τώρα, παρ' τα όλα στη μουνάρα σου βαθιά..." φωνάζει ενώ χύνει κουβάδες μέσα στην ομαδάρχισσά του.

"Πω, πω… την πουτάνα, με στράγγιξε…" λέει τη στιγμή που και η Πένυ αρχίζει να φτάνει σε έναν τρελό οργασμό. Ο Γρηγόρης ακόμα δεν έχει βγει από μέσα της, αλλά το squirt που αρχίζει να κάνει η Πένυ κάνει τα μουνόζουμα της μαζί με τα χύσια του μικρού να βγαίνουν κάτω από τον πούτσο του και να στάζουν πάνω στην ξαπλώστρα.

"Την ξεμούνιασες την πουτάνα…" του λέει ο Αλέξης που κρατάει το κεφάλι της κοπέλας μου κολλημένο στα αρχίδια του. "Σειρά μου να γαμήσω μουνάκι, Νίκο έλα να στον πάρει λίγο στο στόμα η καλή μας η ομαδάρχισσα!"

"Ναι έλα κι εσύ μωρό μου να σε φροντίσει η ομαδάρχισσά σου..." λέει η Πένυ μόλις βγάζει το καυλί του ο Αλέξης από το στόμα της. "Έλα να σου δώσω κι εσένα ένα φιλάκι να με γεμίσεις κι εσύ να μου δείξεις πόσο σου αρέσω..."

Σχεδόν ταυτόχρονα, ο Νίκος μπουκώνει το στόμα της κοπέλας μου με την ψωλή του, ενώ ο Αλέξης τον χώνει στο χυμένο της μουνί. Η Πένυ βογκάει σα ζώο, ενώ ο Γρηγόρης φωνάζει εκτός πλάνου "μισό λεπτό έρχομαι…"

"Πω… γλιστράει η μουνάρα της από τα φλόκια" λέει ο Αλέξης "αλλά είναι όντως στενή η πουτάνα, μου σφίγγει το καυλί φουλ. "

"Αφού της αρέσει της πουτάνας ρε" απαντάει ο Νίκος "ε κυρία; Σας αρέσει που σας γαμάμε τις τρύπες;" ρωτάει την Πένυ τραβώντας το καυλί του έξω για να της ρίξει μερικά πουτσοσκάμπιλα.

"Μου αρέσει ναι, μ' αρέσει που με γεμίζετε μωρά μου, γαμήστε με την πουτάνα..."

"Δεν κάνει τέτοια μουνάρα να την πίνει μόνη της και να μαλακίζεται..." λέει ο Γρηγόρης που της πασαλείβει τα σάλια στη μούρη με την πούτσα του "δεν πρέπει να μένει χωρίς πούτσο τέτοιο καλό πουτανάκι..."

"Δεν πρέπει..." συμφωνεί ναζιάρικα η Πένυ με τα αρχίδια του Νίκου στη μάπα της και την ψωλή του Αλέξη στο μουνάκι της "πρέπει να με προσέχετε κι εσείς όπως σας προσέχω κι εγώ..." λέει και αγκομαχάει σα ζώο καθώς ο Αλέξης της καρφώνει το καυλί του ως τα αρχίδια από πίσω της.

"Θα μας αφήνετε να σας γαμάμε δηλαδή κυρία;" ρωτάει ο Νίκος που τώρα βάζει και βγάζει το χοντρό του καυλί στο στοματάκι της κοπέλας μου. "Δε θα ναι μόνο για σήμερα ε;"

"Θα με ξεσκίζετε..." λέει η Πένυ για να τη διακόψει η ψωλή του Νίκου που ξαναμπαίνει εκείνη την ώρα στο στόμα της. "Θα με ξεσκίζετε... θα με γαμάτε..."

"Θα είστε η πουτάνα μας;…" ρωτάει ο Αλέξης που έχει στήσει πάρτι στη μουνάρα της ομαδάρχισσάς του.

"Όποτε μας καυλώσει θα σε γαμάμε πουτάνα!" φωνάζει ο Νίκος και τραβώντας την απ' τα μαλλιά τη φτύνει στη μάπα.

"Ναι μωρά μου! Ναι!" φωνάζει η Πένυ καθώς ο οργασμός της πλησιάζει.

"Πες το στην κάμερα μωρή καριόλα, πες τι θα σε κάνουμε..."

"Θα με γαμάτε όποτε θέλετε! Όποτε έχετε καύλες θα έρχεστε στην ομαδάρχισσά σας που σας αγαπάει να τη γαμάτε..."

"Θα σε γεμίσουμε ψωλόχυμα βρωμιάρα..." της λέει ο Αλέξης που τη γαμάει σαν πολυβόλο.

"Θα είμαι η πουτάνα σας, θα σας παίρνω όλους..." λέει η Πένυ με λυγμούς σχεδόν και αρχίζει να χύνει. "Αχ… χύνω, χύνω μωρά μου, δείτε πώς χύνει το πουτανάκι σας, δείτε την ομαδάρχισσά σας να χύνει τα καυλιά σας..."

"Κι εγώ χύνω" φωνάζει ο Αλέξης που δεν αντέχει άλλο στην αίσθηση του μουνιού της Πένυς να του λούζει το καυλί, "χύνω μέσα στη μεγαλύτερη πουτάνα!"

"Ναι ρε μαλάκα" φωνάζει ο Νίκος που έχει αρχίσει να ξαναγαμάει το στόμα της, "χυσ' τη κι εσύ μέσα την πουτάνα, να της γεμίσουμε τη μουνάρα σήμερα. "

Η Πένυ κάτι πάει να πει αλλά το μόνο που ακούγεται είναι το γκλμπ γκλμπ από το καυλί που της γαμάει το λαρύγγι και ο Αλέξης που αδειάζει τα φλόκια του μέσα στο μουνάκι του κοριτσιού μου.

"Την ξεχείλισα την πουτάνα" λέει ικανοποιημένος βγαίνοντας από το μουνί της. Πράγματι, πηχτά χύσια στάζουν έξω από την ξεσκισμένη τρυπούλα της και στάζουν στις γάμπες της.

"Σειρά μου τώρα" λέει ο Νίκος που βγαίνει από το στόμα της και παίρνει θέση πίσω από την ολόγυμνη κοπέλα μου. "Είστε έτοιμη αγαπητή ομαδάρχισσα να σας χύσω κι εγώ μέσα;…" τη ρωτάει ειρωνικά.

"Ναι μωρό μου ναι, γκαστρώστε με την πουτάνα" λέει η Πένυ που μόνο τα σάλια δε της τρέχουν από την καύλα. "Ξεσκίστε το κοριτσάκι σας, ξεσκίστε την πουτάνα σας..."

Εκείνη την ώρα και ενώ ο Νίκος έχει τερματίσει στη χυμένη μουνάρα της, ξαναεμφανίζεται ο Γρηγόρης.

"Που ήσουνα ρε μαλάκα;" ρωτάει ο Αλέξης.

"Έφερα τις μπύρες!" λέει θριαμβευτικά ο Γρηγόρης. "Δε νομίζω να μας καρφώσει η κυρία τώρα πια ε;…" ρωτάει συνωμοτικά.

"Τώρα την καρφώνουμε εμείς την κυρία!" λέει ο Νίκος που κοντεύει να βάλει και τα αρχίδια του μέσα στην Πένυ, η οποία έχει τουρλώσει την κωλάρα της, έχει ακουμπήσει το πρόσωπό της στην ξαπλώστρα, έχει κλείσει τα μάτια και απολαμβάνει το ξεμούνιασμα που της ρίχνει το ανήλικο.

"Έλα γεια μας…" λέει ο Γρηγόρης και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος της μπύρας που ανοίγει.

"Στην υγειά σας κυρία…" λέει ο Αλέξης και πίνει μια γουλιά.

"Στην υγειά της πουτάνας μας…" συμπληρώνει ο Γρηγόρης.

"Μαλάκα είναι καύλα η πουτάνα λέμε..." λέει ο Αλέξης χαζεύοντας την κοπέλα μου να γαμιέται από τον κολλητό του με τα χύσια στα μπούτια και τις γάμπες της.

"Εγώ νομίζω θέλω να ξαναχύσω..." λέει ο Γρηγόρης και πάει με τη μπύρα στο χέρι, γονατίζει δίπλα στην ξαπλώστρα και αφήνει τον καυλωμένο του πούτσο πάνω στο μάγουλο της.

"Τι λέτε κυρία, να σας ταΐσω λίγο την ψωλή μου;"

Η Πένυ χωρίς να διστάσει λεπτό, παίρνει όπως είναι με τη μούρη στην ξαπλώστρα την ψωλή του στο στόμα της και αρχίζει να βυζαίνει.

"Έτσι... καύλα η κυρία..." λέει ο Γρηγόρης ενώ πίνει μια γουλιά μπύρα την ώρα που το κορίτσι μου του ρουφάει την ψωλή.

"Μαλάκες το μουνί της γλιστράει απ' τα χύσια σας..." λέει ο Νίκος.

"Άσε τις μαλακίες τώρα, τέτοια μουνάρα δεν έχεις ξαναγαμήσει..." λέει ο Αλέξης.

"Αλήθεια είναι αυτό, είσαι το καλύτερο θεόμουνο, η πιο ξεσκισμένη πουτάνα..." λέει ο Νίκος στην κοπέλα μου που χαμογελάει κολακευμένη με το καυλί του Γρηγόρη στο στόμα της.

"Αλλά..." συμπληρώνει ο Νίκος βγαίνοντας από το μουνί της "θέλω να ξεσκίσω και την κωλάρα σου, θέλω να σε ξεκωλιάσω..."

Η Πένυ μουγκρίζει καυλωμένη, πράγμα που ο Νίκος μάλλον παίρνει σαν κατάφαση, γιατί χωρίς καμία προετοιμασία, αρχίζει και πιέζει το καυλί του στον κώλο της.

"Είναι στενή η πουτάνα..." μονολογεί "κάτσε να σηκωθώ" λέει και σηκώνεται όρθιος με την Πένυ ανάμεσα στα πόδια του. "Τώρα θα μπει καλά..." λέει και ξαναχώνει την πούτσα του στην κωλοτρυπίδα της ρίχνοντας τώρα και το βάρος του σώματός του επάνω.

"Θα σας ξεσκίσει κυρία, θα σας ανοίξει καλά..."

λέει ο Γρηγόρης που έχει αποθηκεύσει το καυλί του στο στόμα της και δε λέει να βγει. Σύντομα ο Νίκος έχει όντως ανοίξει την κωλοτρυπίδα της διάπλατα και μπαινοβγαίνει ολόκληρος μέσα.

"Δείτε ρε μια πουτάνα, δείτε ένα ξέκωλο ρε..." λέει καυλωμένος.

"Έλα πιες κι εσύ λίγη μπύρα" του λέει ο Αλέξης και του δίνει ένα κουτάκι.

Τώρα η Πένυ είναι ανάμεσα σε δυο πιτσιρικάδες, με τον ένα να έχει χώσει το καυλί του μέχρι το λαρύγγι της και τον άλλο να έχει τερματίσει στην κωλάρα της, ενώ πίνουν μπύρες.

"Γειά μας!" φωνάζει γελώντας ο Νίκος και τσουγκρίζει με τον Γρηγόρη πάνω από το γυμνό σώμα της κοπέλας μου ενώ την ξεσκίζουν πίπα-κώλο.

"Γρηγόρη αργείς;" ρωτάει ο Αλέξης. "Θέλω κι εγώ να με ξαναρουφήξει η καλή μας η πουτάνα."

"Δεν αργώ καθόλου" λέει ο Γρηγόρης "τώρα θα την ταΐσω την καλή μας την ομαδάρχισσα, τώρα θα την ταΐσω το γάλα της..." λέει και αρχίζει να χύνει στο στόμα της κοπέλας μου που όντως του ρουφάει το καυλί καταπίνοντας σα να τον θηλάζει.

"Όλες τις τρύπες θα σου χύνουμε καριόλα..." φωνάζει ο Γρηγόρης χύνοντας "θα σε μπουκώνουμε ψωλή όλο το καλοκαίρι βρώμα... θα σε ξεφτιλίσουμε, θα μας παίρνεις νουμεράδα όλους μαζί παντού!"

Η Πένυ πάει να συμφωνήσει αλλά μάλλον πνίγεται από τα χύσια του μικρού και ψιλοβήχει.

"Ω… πνίγηκε το πουτανάκι ρε" λέει ο Νίκος ενώ γελάει και συνεχίζει να ανοίγει τη σφιχτή κωλάρα της κοπέλας μου. "Δωσ' της λίγη μπύρα."

"Σωστά!" αναφωνεί ο Γρηγόρης και ξαναχώνει το καυλί του στο στόμα της, ρίχνοντας πάνω του μπύρα που κυλάει στο χυμένο της στόμα.

"Εντάξει τώρα κυρία; Ξεδιψάσατε;" ρωτάει ο Αλέξης.

"Ναι μωρά μου, με χορταίνετε, ευχαριστώ, ευχαριστώ γαμιάδες μου..." λέει η Πένυ μέσα σε αναφιλητά καύλας.

"Για ξαναπείτε στην κάμερα τι είπατε κυρία;" λέει ο Νίκος που μάλλον κοντεύει να χύσει από το κωλογαμήσι που της ρίχνει.

"Ευχαριστώ" επαναλαμβάνει η Πένυ "που με χορταίνετε καυλιά και χύσια... που είμαι η πουτάνα σας που με χύνετε και με γαμάτε..."

"Θέλετε να σας χύσω κι εγώ κυρία Πένυ;…" ρωτάει κοροϊδευτικά ο Νίκος.

"Ναι, όλοι να με χύνετε, παντού να με χύνετε, μέσα μου, πάνω μου, παντού..."

"Ε για να μην είμαι άδικος θα χύσω εκεί που σας έχυσε και η παρέα..." λέει ο Νίκος και βγάζει το καυλί του από την κωλάρα της που πρέπει να το κρατούσε μέσα σα βεντούζα.

"Ώρα να γκαστρώσω κι εγώ την πουτάνα την ομαδάρχισσά μας..." λέει γλυκά ο Νίκος και της το χώνει στο μουνάκι.

"Ναι, γάμησε τη την πουτάνα, χυσ' τη να ξεχειλίζει η πόρνη..." λέει ο Γρηγόρης

"Άδειασε τα όλα μέσα στην πουτάνα σου αγάπη μου" λέει ναζιάρικα η πουτάνα η κοπέλα μου, "όλα μέσα στο μουνάκι που το ξεσκίζετε, δικό σας είναι, χύστε το..."

"Θα σε γκαστρώσω πουτάνα, θα σου γεμίσω τη μήτρα σου ξεφτιλισμένη..." μουγκρίζει ο Νίκος.

"Χυσ' τη την ξεφτιλισμένη!" φωνάζει ο Αλέξης ενώ πίνει μια γουλιά μπύρα

"Σας αρέσει που σας γαμάνε παρτούζα κυρία;" λέει ο Γρηγόρης που έχει πιάσει το πρόσωπο της στο χέρι του και της ρίχνει χαστουκάκια. "Σας αρέσει που σας χύνουμε σαν την τελευταία καργιόλα;"

"Έχει γεμίσει η ξαπλώστρα με χύσια μωρή πουτάνα, δες τι καριόλα είσαι..."

"Τη χύνω, τη χύνω μέσα της μαλάκες..." φωνάζει ο Νίκος εν τέλει.

"Έτσι, γέμισέ το πουτανάκι..."

"Ναι, γέμισέ με…" συμφωνεί και το κορίτσι μου νοιώθοντας τα χύσια και του τρίτου μικρού να ξεχύνονται βαθιά μέσα στο ξεσκισμένο μουνί της.

"Όλα μέσα, όλα μέσα πόρνη..." της ψιθυρίζει ο Γρηγόρης ενώ της κρατάει το πρόσωπο κοντά στο δικό του.

"Χύνω μωρά μου, χύνω κι εγώ" στριγγλίζει το κορίτσι μου και αρχίζει να τρέμει ολόκληρη και να σφίγγει την πούτσα του Νίκου μέσα στο μουνί της.

"Με σφίγγει η πουτάνα, τα θέλει όλα μέσα της..." λέει ο Νίκος που κάνει μικρές κινήσεις ολόκληρος μέσα στο μουνί της.

"Άδειασε τα όλα μέσα της ρε…" λέει περιφρονητικά ο Αλέξης.

"Ναι δωσ' τα στο πουτανάκι όπως της τα δώσαμε κι εμείς…" συμπληρώνει ο Γρηγόρης.

"Γι αυτό δεν είστε κυρία; Για να σας γαμάμε σαν πουτάνα όποτε θέλουμε;"

Η Πένυ δε δείχνει να μπορεί πια να μιλήσει. Αναστενάζει μόνο γρήγορα και γλείφει ασυναίσθητα τα χείλη της. Ο Νίκος βγαίνει από μέσα της, επιτρέποντας σε ακόμα ένα ποτάμι από ψωλόχυμα και μουνόζουμα να τρέξει από το μουνάκι της εξαντλημένης κοπέλας μου.

"Πιάσε μια μπύρα ρε…" λέει στον Αλέξη χαμογελώντας μέχρι τα αυτιά.

"Τσίμπα…" λέει ο Αλέξης και του δίνει ένα κουτάκι.

"Τώρα ξέρετε κυρία ε;…" λέει ο Νίκος ενώ ανοίγει τη μπύρα του. "Δε χρειάζεται να μαλακίζετε το μουνί σας..." και πάει να συνεχίσει αλλά βλέπει την Πένυ που εξουθενωμένη έχει αποκοιμηθεί ανάσκελα, με τα πόδια ανοιχτά. Χύσια τρέχουν στην ξαπλώστρα ενώ το πρόσωπό της είναι γεμάτο μπύρα με διάσπαρτες σταγόνες φλόκια.

"Βγήκε οφ η πουτάνα..." λέει ο Αλέξης.

"Κλείσε το βίντεο να βγάλουμε μια σέλφι ρε"

"Ναι ναι με τις μπύρες, κλείσε…"

Εκεί το βίντεο σταμάτησε. Επανήρθα πολύ αργά στην πραγματικότητα, τόσο που μου πήρε κάποια ώρα να καταλάβω ότι η μικρή που καθόταν πια δίπλα μου είχε χώσει το χεράκι της μέσα από το μαγιώ και χάιδευε το μουνάκι της κοιτώντας μια την οθόνη και μια το καυλί μου που είχε γίνει πύραυλος από το θέαμα στην οθόνη. Κοιταχτήκαμε μόνο για ένα δευτερόλεπτο και αφού ρίξαμε μια γρήγορη ματιά γύρω μας, χωρίς να πούμε άλλη κουβέντα, αρχίσαμε να φασωνόμαστε.




Copyright protected OW ref: 171751



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.