Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Σόι για δάγκωμα (2ο μέρος)

Πέρασαν 4 με 5 μέρες από τη νύχτα που τυχαία πέτυχα την μάνα των κοριτσιών να γυρνάει από γαμήσι και να πιπώνει έναν νεαρό πριν βγει για να έρθει να μου μιλήσει και να μου δείξει ποια πραγματικά είναι.

Εγώ είχα βγει από την θολούρα εκείνης της βραδιάς και όλο το θάρρος μου να της μιλήσω με τον τρόπο που της είχα μιλήσει είχε εξαφανιστεί. Ήλπιζα να στείλει εκείνη καθότι είχε δώσει μία υπόσχεση πως θα με δοκιμάσει αλλά αφού δεν το έκανε πιο πολύ φοβόμουν ότι αυτή μετάνιωσε όσα είπε και όσα είπα εγώ θα με καταδικάσουνε στο να χωρίσω με τη Νίκη αν της μιλήσει.

Όπως και να χει με τη Νίκη να είναι απ' τη δουλειά στη σχολή και τούμπα είχα κι εγώ τρεχάματα καθώς μετά τη δουλειά την έπαιρνα από τη σχολή της, την πήγαινα στη δουλειά και μετά σπίτι. Καμία από αυτές τις μέρες δεν είδα τη μάνα της σπίτι, ενώ όσες φορές είδα την Κατερίνα, ήταν σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Την Παρασκευή που ακολούθησε είχα την ανάγκη να βγω με φίλους, οπότε και πήρα τηλέφωνο και βγήκαμε για ρακόμελα στο Αιγάλεω με τον Δημήτρη κι άλλους δύο άσχετα με την ιστορία φίλους, τον Γιώργο και τον Κώστα. Το ένα ποτηράκι έφερε το άλλο και σε συχνή επικοινωνία με τη Νίκη που ήταν αρκετά ζηλιάρα σε τέτοιες περιπτώσεις, η νύχτα κύλαγε ομαλά ώσπου αρχίσαμε να κάνουμε κεφάλι με τον Κώστα και το Δημήτρη να έχουνε μπει γκολ και το συνονόματο να συνεχίζει να γεμίζει τα ποτήρια τους.

Εκείνη τη στιγμή που ήταν μάλλον η καταλληλότερη έρχεται μήνυμα στο κινητό μου το οποίο δεν ήταν από τη Νίκη αλλά από τη μάνα της. Και λέω καταλληλότερη γιατί πολύ πιθανόν ο ευγενικός εαυτός μου να μην μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτή την κατάσταση και η βραδιά να είχε άλλη κατάληξη.

- Μ: Ενοχλώ;

- Γ: Όχι βέβαια, ίσα ίσα. Έτοιμη να με δοκιμάσεις; χα, χα...

- Μ: Ωπ... ετοιμόλογος βλέπω.

- Γ: Δεν θα πρεπε?

- Μ: Και βέβαια αγορίνα μου και βέβαια. Κοίτα το σκεφτόμουνα και διστάζω λίγο. Καλά όλα αλλά είσαι και γκόμενος της κόρης μου.

- Γ: Δεν σε πείραξε αυτό πριν μια βδομάδα.

- Μ: Πριν μια βδομάδα ήμουνα μεθυσμένη μανάρι μου.

- Γ: Εντάξει έλα σπίτι μου άμα είναι να πιούμε κάνα ποτό να γίνεις όπως την προηγούμενη βδομάδα.

- Μ: Δηλαδή;

- Γ: Δηλαδή πουτάνα, σε σκεφτόμουνα όλη τη βδομάδα, περίμενα πως και πως να στείλεις.

- Μ: Μ... ωραία θες να περάσεις να με πάρεις? Τα κορίτσια κοιμούνται, αλλά καλού κακού θα βγω 2 τετράγωνα πιο κάτω μη μας δει κάνα μάτι.

- Γ: Οκ σε μισή ώρα θα μαι εκεί, πάρε με τηλ όταν βγεις στο ....

- Μ: Έγινε καύλα μου.


Επιτόπου πληρώνω και φεύγω λέγοντας ότι με πείραξε το ποτό και φτάνω κοντά στο σπίτι της Νίκης 10 λεπτά νωρίτερα. Τα 10 λεπτά περνάνε μαζί κι άλλο ένα τέταρτο ώσπου χτυπάει το τηλέφωνο μου με τη Μαριλένα να μου λέει ακριβώς σε ποιο σημείο είναι.

Φτάνω εκεί και μπαίνει βιαστικά μέσα.

Πραγματική τσόντα, βαμμένη σε goth στιλ, με μαύρο κραγιόν σκιά στα μάτια και μάσκαρα, να φοράει 20ποντα πέδιλα που θυμίζουν στριπτιζέζ που πήρε το δωράκι της και φεύγει με τον πελάτη, φούστα μαύρη κοντή με σκίσιμο στην άκρη εκεί που είχε το τατουάζ της, που ένωναν κορδόνια σετ με μία μπλούζα με ντεκολτέ ως τον αφαλό με τα 2 άκρα επίσης να συνδέονται με κορδόνια. Σουτιέν δεν φόραγε με τις ρόγες της να εξέχουνε. Φόραγε γυαλιά μυωπίας και σκουλαρίκια κρίκους μεγάλα που τόνιζαν το τατού με σχέδιο περικοκλάδας στο λαιμό της, κάτω απ' το κοντό πλατινέ μαλλί της.

- Μ: Γειά σου καυλιάρη μου, όλα καλά?

και μου σκάει ένα γλωσσόφιλο.

- Γ: Τώρα ναι, όλα τέλεια.

και κάνω κίνηση να της πιάσω το βυζί.

- Μ: Χαλάρωσε γαμιά, πάμε σπίτι σου πρώτα μη μας δει κανά μάτι.

- Γ: Καλά θα περάσουνε έτσι που είσαι σα βίζιτα.

μίλαγε το ποτό κι εκείνη την ώρα φοβήθηκα ότι είπα μαλακία και το χάλασα. Εκείνη σκύβει κατευθείαν στο αυτί μου και μου ψυθιρίζει

- Μ: Οι βίζιτες φοράνε εσώρουχα μανάρι μου.

Και λέγωντας αυτό περνάει την υγρή της γλώσσα απ'το λαιμό μου μέχρι το αυτί μου.

Σταματήσαμε εκεί, έβαλα μπρος και φύγαμε προς το σπίτι μου, φτάνουμε και μπαίνουμε μέσα.

Κάθεται στον καναπέ και προκλητικά κάνει σταυροπόδι αλλά αφήνει να φανεί ότι δεν φοράει εσώρουχο.

- Μ: Θα μου βάλεις το ποτό που μου υποσχέθηκες?

- Γ: Δεν μπορεί να περιμένει;

Λέω όρθιος μπροστά της με το καυλί μου να έχει γίνει πέτρα και να φαίνεται μέσα από το τζιν.

- Μ: Βάλε ένα ποτό και σου υπόσχομαι να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο.

- Γ: Ωραία, ωραία έρχομαι.

- Μ: Ώστε εδώ γαμάς την κόρη μου ε;

- Γ: Χαχαχαχα ναι. , της λέω και της δίνω το ποτό της.

Εκείνη το κατεβάζει μονορούφι και αφού αφήσει το ποτήρι δίπλα με ξεκουμπώνει με μαεστρία και μου κατεβάζει το τζιν.

- Μ: Την έχεις πάρει και σε αυτόν τον καναπέ;

Λέει και αρχίζει να μου ρουφάει τον πούτσο.

- Γ: Ναι όπως θα παίρνω κι εσένα σε λίγο.

- Μ: Ναι ε;

Και με μια κίνηση τον παίρνει όλο στο στόμα της, όσο πιο βαθυά μπορεί με τη γλώσσα της να φτάνει να γλύψει τα αρχίδια μου, όσο η πούτσα μου είναι βαθυά στο λαρύγγι της. Τον βγάζει απότομα και αρχίζει να τον παίζει με το χέρι της.

- Μ: Μόνο τη μικρή έχεις πάρει? Σε είδα πως κοίταζες τη μεγάλη τις προάλλες.

- Γ: Όχι μόνο τη Νίκη, δεν την έχω απαντήσει ποτέ.

- Μ: Εκτός από τώρα με τη μαμά ε?

Λέει με ένα κοροιδευτικό ύφος και γλύφει το πουτσοκέφαλο με τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου.

- Γ: Ναι μόνο με σένα.

Και πάω να της το βάλω πάλι μέσα στο στόμα.

- Μ: Περίμενε έχω πράγματα που θέλω να σε ρωτήσω ακόμα.

Και γλύφει τα χείλη της ενώ λύνει 2 κορδόνια στη μεση της μπλούζας της ακριβώς κάτω από τις βυζάρες της.

- Γ: Ναι αλλά κοίτα πως είμαι, θα σου πω γαμώντας σε, έλα.

- Μ: Εδώ δεν είσαι με την κόρη μου καυλιάρη ούτε με κανα άλλο τσουλάκι της ηλικίας σου, εγώ είμαι εδώ για να σε ξεζουμίσω. Θες κάτι να γαμήσεις; Φέρε εδώ την ψωλή σου.

Περνάει την πούτσα μου στο κενό εκεί που έλυσε τα κορδόνια και φτύνει ανάμεσα στα βυζιά της.

Τι πουτανάρα θεέ μου, σκέφτηκα. Φαινόταν η εμπειρία της, με έκανε ό,τι ήθελε και δεν ευθυνόταν πια το ποτό, είχα μια μιλφάρα μπροστά μου και η νύχτα είχε προοπτικές να γίνει μία από τις καλύτερες της ζωής μου.

- Μ: Έλα ρε μαλάκα ξεκίνα τί περιμένεις, εδώ θα γαμήσεις για αρχή.

Ξεκινάω σα μανιασμένος να της γαμάω τα βυζιά. Τα τεράστια βυζιά της σε συνδυασμό με τη μπλούζα που ήταν σαν κορσές και τα πίεζε μαζι και το βλέμμα της που είχε καρφωθεί στο δικό μου είχαν κάνει την ισπανική της καλύτερη κι από μουνί. Μούγκριζα και της γάμαγα τους βύζους όσο δυνατότερα μπουρούσα.

- Μ: Και για πες, θα γάμαγες και την Κάτια;

- Γ: Ναι ναι ναι, θα την ξέσκιζα, θα την ξεπάτωνα.

- Μ: Ναι ε; Κι εγώ; Εγώ θα μείνω παραπονεμέεενη;

Λέει με ένα ειρωνικό και παραπονεμένο ύφος ενώ ξαναφτύνει ανάμεσα στα βυζιά της και με το στόμα αρπάζει το πουτσοκέφαλο όποτε εμφανίζεται έξω από τα χαώδη βυζιά της.

- Γ: Εσύ γαμιέσαι και δεξιά αριστερά όμως καργιόλα.

- Μ: Ναι αλλά αχόρταγη καργιόλα και θέλω κι εσένα.

- Γ: Εσένα θα σε παίρνω πρώτη πρώτη τότε.

- Μ: Έεεεετσι γαμιά μου αυτό ήθελα να ακούσω, γάμα τους βύζους μου, έλα έλα έλα

Το σπίτι μου έχει γεμίσει πλέον με βογγητά και το "έλα" που επαναλάμβανε συνέχεια η Μαριλένα αλλά και με τον υγρό ήχο της πούτσας μου να πάει πάνω κάτω στις βυζάρες της και τον απίστευτο ήχο βεντούζας που έκαναν τα χείλη της όποτε έβγαινε ο πούτσος μου έξω από τις βυζάρες της. Δεν άντεξα για πολύ.

- Γ: Δεν μπορώ να κρατηθώ, ασ'τον έξω.

- Μ: Σιγά μην τον αφήσω, ολονυχτία θα κάνεις σήμερα εδώ με τη μανούλα., Κι αρχίζει να ανεβοκατεβάζει τα βυζιά της μόνη της.

- Γ: Σε χύνω γαμημένη, σε χυυυυυνω.

- Μ: Μμμμμ μπράβο το μωρό μου.

Λέει και κατεβάζει τα βυζιά της προς τα κάτω έτσι ώστε το πουτσοκέφαλο να είναι στο στόμα της όσο χύνω.

- Μ: Τα πρώτα που είναι πολλά μ'αρέσει να τα καταπίνω.

Μου λέει και μου κλείνει το μάτι και βγάζει το καυλί μου από τις βυζάρες της.

- Μ: Πήγαινε φέρε άλλο ένα ποτό κι ετοιμάσου και για τον επόμενο γύρο.

Όταν το ακούω αυτό ψιλοαγχώνομαι, ποιός ξέρει πόσες φορές θα θέλει αυτή να χύσω σκέφτηκα από μέσα μου, αλλά μετά την κοιτάω και συνειδιτοποιώ ότι θα χύσω όσες φορές θέλει εκείνη και θα με κάνει εκείνη να ανταπεξέλθω. Βάζω ποτό κι επιστρέφω στον καναπε όπου κάθομαι γυμνός δίπλα της.

- Γ: Ορίστε το ποτό σου.

- Μ: Ευχαριστώ μωρό μου.

Λέει και φέρνει το χέρι της στο μπούτι μου, όχι αρκετά κοντά για να μου πιάσει τον πούτσο αλλά αρκετά κοντά για να ελπίζω να το κάνει. Μέχρι και σε αυτές τις λεπτομέρειες φαινόταν η εμπειρία της. Το κατεβάζει κι αυτό μονορούφι και φέρνει το στόμα της στο αυτί μου και ψυθιρίζει.

- Μ: Τα τακούνια μου σου αρέσουνε;

- Γ: Πολύ, μου θυμίζεις στριπτιτζού.

- Μ: Μμμ για αυτό γουστάρεις και την κόρη μου;

Επέμενε να μιλάει για αυτό το θέμα και από τη μία με έκανε να νοιώθω άβολα, από την άλλη να φαντάζομαι εκείνη και τις κόρες της σε όλα τα σχήματα.

- Γ: Για την κωλάρα της πιό πολύ.

- Μ: Ποιάν από τις δύο;

Και μου έγλυφε το λαιμό.

- Γ: Τη Νίκη.

- Μ: Η Κάτια δηλαδή δεν έχει κωλάρα; Λέει ξεκουμπώνοντας και την υπόλοιπη μπλούζα.

- Γ: Έχει, μάλλον πήραν από σένα.

- Μ: Ναι ε; Να ξέρεις πολλοί με λένε χοντροκώλα, αλλά ούτε που φαντάζονται τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι.

- Γ: Μμμμ εγώ θα μάθω; Λέω και περνώντας το χέρι μου πίσω της ρίχνω μία σφαλιάρα στην κωλάρα της.

- Μ: Θα στα δείξει όλα η μαμά καυλιάρη μου.

Όπως κάθομαι στον καναπέ περνάει το ένα της πόδι πέρα από το κεφάλι μου φέρνωντας το μουνί της στο πρόσωπο μου ενώ εκείνη έχει φτάσει στον πούτσο μου και στηρίζεται με τα χέρια της. Η γυναίκα αυτή ήταν και είναι ακόμα και τώρα που γράφω την ιστορία τρελή για το σεξ, δεν έχει όρια, δεν της φαίνεται αλλά κάνει τρελά ακροβατικά στο κρεβάτι.

- Μ: Λοιπόν για πες.

Λέει και αρχίζει να μου γλύφει τα αρχιδια.

Εγώ πιάνω και τα 2 της κωλομέρια και αρχίζω να γλύφω τη μουνάρα της.

- Γ: Μμμμ τι να πω;

Λέω και ξαναβουτάω με τα μούτρα στο μουνί της.

- Μ: Έχεις κάνει και τη Νίκη να χύσει εδώ;

- Γ: Ναι...

- Μ: Έτσι;

- Γ: Όχι.

- Μ: Έτσι μπράβο αυτό θα το θυμάσαι και θα θυμάσαι μόνο εμένα.

Λέει και χώνει το καυλί μου στο στόμα της.

- Γ: Ναι καύλα μου, μόνο εσένα, μόνο, όποτε κάνω 69 θα σκέφτομαι εσένα.

Και βάζω όλη μου τη γλώσσα μέσα στο μουνί της, ενώ εκείνη παίζει με τη γλώσσα της και κάνει το καυλί μου ότι θέλει.

Θολωμένος από την καύλα πέφτω δεξιά με την κωλάρα της στα χέρια και πλέον κάνουμε πλάγιο 69 με εμένα να σφαλιαρίζω ασταμάτητα τον κώλο της και πλέον να της γαμάω το στόμα μέχρι που με σπρώχνει για να αναπνεύσει.

- Μ: Έτσι μπράβο, κάνε με ό.τι θέλεις, τόση ώρα περιμένω να τα πάρεις παίδαρε, δώστα όλα, όοοοοοοοοοοοολα καυλιάααααρη μου., Και φωνάζοντας υγρά πετάγονται στο πρόσωπο μου, τα οποία γλύφω με ευχαρίστηση ενώ σηκώνομαι και πάω πίσω της.

- Μ: Τί είναι καυλιάρη, ανυπομονείς;

Λέέι με ένα υποτιμητικό χαμόγελο.

- Μ: Με τους υπόλοιπους πάντα βάζουμε καπότα αλλά με σένα θα κάνω μια εξαίρεση.

- Γ: Δεν θα χαμογελάς σε λίγο.

- Μ: Γιατί τί θα κάνεις ρε μικρέ;

- Γ: Θα σε γαμήσω όπως γαμάω την κόρη σου.

Λεω και καρφώνω τον πούτσο μου βίαια μέσα της.


- Μ: Η κόρη μου είναι ένα μικρό πουτανάκι, εγώ είμαι πουτανάρα.

Λέει και ανοίγει τα πόδια της εντελώς, ενώ με το ένα της χέρι φέρνει ένα βυζόμπαλο στο στόμα της και γλύφει τη ρόγα.

- Γ: Πουτανάρα είναι και η κόρη σου, και οι δύο κόρες σου., και σφυροκοπάω το μουνί της όσο πιό δυνατά μπορώ ενώ χαστουκίζω τα μπύτια της.

- Μ: Ναι γάμα το, γάμα το, δείξε μου πως κάνεις τη Νίκη να φωνάζει, μόνο αυτό μπορείς;

- Γ: Την έχεις ακούσει; Έχεις στήσει αυτί στην κόρη σου να γαμιέται;

- Μ: Ναι, κάθε φορά και στις 2.

- Γ: Και καυλώνεις μωρη ανώμαλη;

- Μ: Μιλάς εσύ ρε μαλάκα, που καυλώνεις με το σοι της γκομενάς σου.

- Γ: Αφού το σόι της είναι ένα μάτσο πουτάνες σαν κι εσένα.

Εκείνη την ώρα υποχωρεί ξανά.

- Μ: Ααααααχ ναι ρε γαμημένε πουτάνες είμαστε όλες, να διαλέγεις και να παίρνεις, μη σταματάς, δώστο μου, δώστο μου, δώστο μου.

Με τα χέρια της μου έχει χουφτώσει τον κώλο και με τραβάει μέσα της.

- Μ: Μείνε εκεί, μείνε εκεί, χύυυυυυυυυυυυυυυνω πάλι μαλακσιμένο, πάρ'τα.

- Γ: Για πουτανάρα πάντως εύκολα χύνεις.

Λέω και της ρίχνω μια σφαλιάρα στο πρόσωπο.

- Μ: Χαχαχαχα έλα εδώ ρε πουτάνας γιέ.

Λέει και με σπρώχνει πίσω και πέφτει στα γόνατα.

Έώς και σήμερα αυτή ήταν η καλύτερη πίπα που μου έχουν πάρει ποτέ. Ούτε η κοπέλα μου, ούτε οποιαδήποτε άλλη αναφερθεί στη ιστορία, ούτε καν επαγγελματίας. Deep throat με αλλαγές ρυθμού, να με κοιτάει με τα γυαλιά σαν άτακτη δασκάλα, να μου μιλάει κάθε λίγο, πίπα υγρή με το χέρι μόνιμα στα αρχίδια ή να χαιδεύει έξω από την κωλοτρυπίδα μου.

- Μ: Πολύ καλός είσαι, να το κάνουμε συχνά.

- Γ: Ναι καυλιάρα μου, τα πάω καλά στη δοκιμή;

- Μ: Ούτε στα μισά δεν είμαστε ακόμα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έλα τώρα ρίχτα μου και στο πρόσωπο.

- Γ: Μμμμ ό,τι θες εσύ.

- Μ: Τα χύσια σου θέλω ρε.

- Γ: Πάρτα καγιόλα πάλι, όλααααα. , Και φωνάζοντας γεμίζω το πρόσωπό της χύσια, όπως και τα γυαλιά της που τα βγάζει και τα καθαρίζει με τη γλώσσα.

Εξουθενομένος την βλέπω να κάθεται δίπλα μου.

- Μ: Πάρε λίγη ώρα γιατί μετά θα πιώ το 3ο ποτάκι στο ντουζ και θα πρέπει να σαι έτοιμος.

- Γ: Οκ, να σου πω αυτό πριν το εννοούσες, το να διαλέξω όποια θέλω;

- Μ: Λόγια της καύλας μωρό μου, εγώ απλά γουστάρω να γαμιέμαι κι όποτε μπορώ και γουστάρω θα το κάνω, εσείς δηλαδή γιατί βλέπετε μουνί στο δρόμο και ορμάτε να σχολιάσετε. Εγώ δεν θα πω τίποτα στη Νίκη, εξάλλου θέλω να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε. Αυτά που είπα στην αρχή ήταν για να σε πιέσω και να σου δώσω θάρρος, τώρα τι κάνεις με τις κόρες μου είναι πρόβλυμά σας.

- Γ: Ωραία πριν που ειπες ότι δεν είμαστε καν στα μισά, τΙ εννοούσες χαχαχαχα;

- Μ: Είναι η πρώτη φορά που γαμιόμαστε, θέλω να δω τα όρια σου, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, έχουμε να το κάνουμε στο ντουζ στα όρθια, στο κρεβάτι, να ξυπνήσουμε το πρωί όπως πρέπει. Κι απ'όσο είδα πριν όταν λέω μαλακίες και ακούς μαμά καυλώνεις οπότε έχω σχέδια και για αυτό. Εσύ άστο πάνω μου και φέρνε ποτάκι όταν σου λέω, τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ.

- Γ: Ωραία ωραία.

- Μ: Κι αφού το λες, φέρε αυτό το ποτάκι που λέγαμε.

- Γ: Έγινε.

Τρέχω να της φέρω το ποτό, μετά από αυτή τη σύντομη κουβέντα ήμουν σίγουρος, η Νίκη δεν θα μάθαινε τίποτα και η μάνα της δεν θα άφηνε τον πούτσο μου να πέσει, όλα ήταν τέλεια.

- Μ: Πάμε στο ντουζ αγορίνα μου. Θα σου πετάξω τα μάτια έξω τώρα.

Έρχεται δίπλα μου, πίνει και αυτό το ποτό μονορούφι και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα, ενώ το χέρι της έχει ήδη πιάσει τον πούτσο μου.

- Γ: Μμμμ ανυπομονώ να σε δω με σαπουνάδες να γλυστράει η κωλάρα σου στον πούτσο μου.

Λέω και της χουφτώνω τον κώλο. Εκείνη πιάνει το χέρι μου και το φέρνει στο στόμα της και γλύφει 3 δάχτυλα ενώ ξαναμεταφέρει το χέρι μου στην κωλοτρυπίδα της.

- Μ: Μμμ εγώ ανυπομονώ να γλυστρίσεις μέσα στην κωλάρα μου μωρό, όχι πάνω της.


Με το που ανοίγουμε το νερό και σαπουνιζόμαστε μου ρίχνει ένα βυζοσκάμπιλο και γυρνάει και στήνεται στον τοίχο.

- Μ: Δώστο στη μανούλα καυλιάρη.

- Γ: Τι πουτάνα που είσαι ρε γαμώτο.

- Μ: Η καλύτερη;

- Γ: Με διαφορά.,

Και αφου ρίχνω νερό και σαπούνι στον πούτσο μου γλιστράω εύκολα στη δουλεμένη τρύπα της.

- Μ: Σιγά ρε μαλάκα με πόνεσες.

- Γ: Τόσο εύκολα που μπήκε σιγά μη πόνεσες, ποιός ξέρει πόσοι έχουν μπει εδώ.

- Μ: Πολλοί. Ξέρεις γιατί σε έφερα στο ντουζ;

- Γ: Γιατί;

- Μ: Γιατί έξω από δω δεν μπορώ να πάω από τον κώλο στο μουνί.

- Γ: Δηλαδή;

Με μια κίνηση βγάζει την πούτσα μου από τον κώλο της, τον καθαρίζει γρήγορα και τον βάζει στο μουνί της με εμένα να γαμάω ασταμάτητα, μισό λεπτό και ξαναλλάζω.

- Μ: Ξεκίνα να αλλάζεις μόνος σου, απλά καθαριζέ το πριν μπεις στο μουνί.

- Γ: Ναι καύλα μου.

- Μ: Ααααχχχ μμμμ αμαρτία που σε έπαιρνε μόνο η κόρη μου τόσο καιρό.

- Γ: Δεν ήξερα ότι είσαι τόσο εύκολη αλλιώς θα σε είχα γαμήσει μήνες τώρα.

Και λέγοντας αυτό ξαναλλάζω στον κώλο της με αυτή να βάζει το τηλέφωνο του ντουζ στην κλειτορίδα της.

- Μ: Ναιαιαιαιαι ναι ναι ναι ναι είμαι εύκολη, μια φτηνή πουτάνα, ξεκώλλιασε με πούστη, κάντο.

- Γ: Σ'αρέσει που σε ξεφτυλίζω; Πες μου.

- Μ: Πολύ, αααα μου τον ανοίγεις, μου ανοίγεις τον κώλο, πονάαααω.

- Γ: Να σταματήσω δηλαδή;

Και αρχίζω να της ρίχνω σφαλιάρες στην κωλάρα της ενώ εκείνη παίζει με την κλειτορίδα της με το νερό να πέφτει πάνω.

- Μ: Όχι μην τολμήσεις, μην τολμήσεις, μην τολμήσεις μαλάκα, χύυυυυυυνω.

- Γ: Κι εγώ κοντεύω.

- Μ: Μην κάνεις μαλακία και σταματήσεις, χύνω ακομα, χύσε μέσα, μέσα, μέεεεεσα κααααυλα μου.

- Γ: Ωωωωωχ ναι καυλιάρα μου, τί τρέλα που είσαι εσύ.

Και με αυτό τη χύνω και τραβάω την πούτσα μου έξω.

- Μ: Σου είπα μη σταματήσεις γαμώτο, πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να με πιπώνει για μερικά δευτερόλεπτα ενώ μετα κάθεται σαν μανιακή πίσω στη μπανιέρα και βάζει 3 δάχτυλα μέσα της και το αλλο της χέρι στην κλειτορίδα της.

- Μ: Άμα δε σταμάταγες.... ωωωω

Την κοιτάω απορρημένος κι εξουθενωμένος

- Μ: Άμα δε σταμά...αααα....ααααα, άμα δε σταμάταγες αυτό θα ήταν στον πούτσο σου τώρα και σταματώντας να παίζει με το μουνί της κάνει ένα απίστευτο squirt πάνω μου.

Ένοιωθα σαν πορνοστάρ, έβλεπα μπροστά μου κάτι που μέχρι τότε νόμιζα ότι γίνεται μόνο στις ταινίες. Και η Νίκη έκανε που και που squirt αλλά όχι έτσι, της Νίκης ίσα που φαινόταν.

Η Μαριλένα έχει πέσει κάτω στη μπανιέρα με το χέρι στο μουνί της λαχανιασμένη κι εγώ να πλένομαι σιγά σιγά νοιώθοντας ότι δεν έχω ενέργεια να κάνω τίποτα. Γονατίζει μπροστά μου και βάζει στο στόμα της το πεσμένο καυλί μου.

- Μ: Μμμμ άλλη μία θα χύσεις σίγουρα πριν πέσουμε για ύπνο.

- Γ: Δεν ξέρω αν θα μου σηκωθεί μετά από όλα αυτά...

- Μ: Θα το κάνω εγώ να σηκωθεί, μην αγχώνεσαι.

Και λέγωντας αυτό σηκώνεται κι αρχίζει να πλένεται.

- Γ: Καλά τα κορίτσια που θα ξυπνήσουνε και δεν θα σε δούνε; Μήπως ανυσηχήσουνε;

- Μ: Έχω αφήσει σημείωμα ότι θα μείνω στην αδερφή μου.

- Γ: Αχα σαν κι εσένα κι αυτή; Άμα είναι να μου την γνωρίσεις χαχαχα

- Μ: Αυτή δεν έχει χωρίσει κι έχει γιούς. Και γενικά η κατάσταση με τον άντρα της είναι λίγο περίεργη αλλά θα θελε πολύ να γνωρίσει κάποιον σαν κι εσένα πιστεύω.

- Γ: Καλά ηρέμισε για πλάκα το πα, δεν θέλω κιόλας να απατήσω τη Νίκη, εσύ είσαι εξαίρεση.

- Μ: Ναι αλλά με μένα θα δεις πολλά ωραία μωρό μου.

Και μου σκάει ένα γλωσσόφιλο ενώ κολλάει πάνω μου.

- Μ: Να το που είχες κι αμφιβολίες, εγώ ετοιμοπόλεμο το βλέπω.

Και χουφτώνει τα αρχίδια μου ενώ σιγά σιγά ανεβαίνει στο μισοκαυλωμένο μου καυλί.

- Γ: Για σένα είναι, και με καύλωσε κι αυτό που είπες ότι η αδερφή σου θα με γούσταρε.

- Μ: Μμμμ για πες τι θέλεις δηλαδή;

Και γυρνάέι και βάζει τον πούτσο μου ανάμεσα στα κωλομέρια της που ήταν γεμάτα σαπουνάδες και γυάλιζαν απ'το νερό.

- Γ: Μμμ να την γαμήσω κι αυτήν, ειδικά αν πηδιέται σαν κι εσένα.

- Μ: Καμία δεν πηδιέται σαν κι εμένα ρε μαλάκα, τί λέμε τόση ώρα;

Βάζει το καυλί μου ανάμεσα στα κωλομέρια της και αρχίζει να κουνάει πάνω κάτω τον κώλο της κι εγώ πάω να την καρφώσω.

- Μ: Όχι, να μάθεις να λες μαλακίες, σε λίγο θα με γαμήσεις, τώρα θα τη βγάλεις έτσι.

Συνεχίζει να μου μαλακίζει τον πούτσο με τον κώλο της.

- Γ: Μμμμ οκ ό,τι πεις εσύ και της ρίχνω 2 σφαλιάρες στον κώλο.

- Μ: Τι να σε κάνω που είμαι κι εγώ καυλωμένη, φέρε ένα ποτάκι ακόμα στο κρεβάτι, κάντο διπλό.

- Γ: Έγινε καύλα μου.

Ξεπλένομαι και τρέχω με τον πούτσο μισοκαυλωμένο να της βάλω ποτό ενώ εκείνη πάει σιγά σιγά προς το υπνοδωμάτιο. Φτάνω με το ποτό και την βρίσκω ήδη να έχει ξεκινήσει να παίζει στα 4. Επίτηδες είχα αφήσει τον δονητή για μασάζ στην κλειτορίδα που λατρεύει η Νίκη πάνω στο κομοδίνο και την βρίσκω να παίζει με αυτόν με την τεράστια κωλάρα της τουρλωμένη, λίγο γυρισμένη προς τα αριστερά για να φαίνεται το τατού στο μπούτι της.

- Γ: Α βλέπω βρήκες το wand, η Νίκη το λατρεύει, το χρησημοποιούμε συχνά για τελείωμα.

- Μ: Ναι το βρήκα, έχω κι εγώ σπίτι αλλά αυτό είναι πιό δυνατό, μμμμ φέρε το ποτό εδώ.

Της δίνω το ποτό, σηκώνει το κεφάλι και σε μιά στιγμή το κατεβάζει.

- Μ: Έλα, κάνε ό,τι θες, δικιες σου οι τρύπες μου.

Και ρίχνει μόνη της μια σφαλιάρα στον κώλο της. Εγώ αμέσως πέφτω με τα μούτρα και αρχίζω να γλύφω την κωλοτρυπίδα της.

- Μ: Ναι ναι ναι ναι βάλ'την πιό μέσα πιάσε την κωλάρα μου.

- Γ: Απίστευτη κωλάρα έχεις, δεν την χορταίνω.

- Μ: Πεινασμένη είναι καυλιάρη μου, χώστον πρώτα στο μουνί μου και μετά μπες και πίσω.

- Γ: Μμμμ ό,τι πει η μανούλα.

Και με μιά κίνηση σηκώνομαι και της τον βάζω στο μουνί κι αρχίζω να τη γαμάω σιγά σιγά με το καυλί μου να πονάει πλέον από το τόσο έντονο γαμήσι.

- Μ: Έτσι αγόρι μου έτσι, δείξε μου πόσο με θες, δείξε μου πόσο σε καυλώνω, πες μου ότι είναι όλα για μένα.

- Γ: Όλη η καύλα μου για σένα είναι ψώλα, όλη.

Και της χτυπάω δυνατά τον κώλο και γραπώνω τα χέρια μου πάνω του.

- Μ: Να σου πω κάτι ωραίο για την αδερφή μου;

Λέει με το πρόσωπο στο κρεβάτι και τα 5άρια βυζιά της να έχουνε χυθεί δεξιά κι αριστερά από τον κορμό της και να τρίβονται στα σεντόνια από το σφυροκόπημα.

- Γ: Εννοείται, θέλω πολύ να μάθω.

- Μ: Έχουμε κάνει πράγματα μαζί.

Λέει τρέμωντας καθώς το γαμήσι σε συνδυασμό με το δονητή την έχουνε ξαναφτάσει σε οργασμό.

- Γ: Τί πράγματα;

- Μ: Γάμα γάμα μη σταματάς, θα στα πω όλα απλά μη σταματάς. Αχ αχ αχ αχ χύυυυυυνω πάλι η πουτάνα.

Τρέμει για λίγη ώρα και μετά επανέρχεται με το δονητή ακόμα στην κλειτορίδα της με την ένταση στο τέρμα κι εμένα από πίσω να την σφυροκοπάω.

- Μ: Έχουμε πάρει άντρα μαζί.

- Γ: Και;

- Μ: Έχουμε κάνει λεσβιακό.

- Γ: Λεπτομέρειες θέλω.

Της λέω και φτύνω την ανοιχτή της κωλοτρυπίδα και μεταφέρω τον πούτσο μου εκεί ο οποίος γλιστράει άνετα μέσα με τα ζουμιά της.

- Μ: Έχουμε γλύψει η μία την άλλη, με έχει πάρει με στραπ ον. Και το πιό ανώμαλο της έχω ααααχ καργιόλη με πονάς.

- Γ: Τι της έχεις; Συνέχισε πόρνη.

- Μ: Μμμμ όχι δεν πρέπει να το πω αυτό.

- Γ: Όλα πρέπει να μου τα πεις.

Και αρχίζω να την ξεκωλιάζω όσο πιό δυνατά μπορώ ενώ σιγά σιγά πέφτω πάνω της και πλέον την γαμάω μπρούμυτα.

- Μ: Όχι αυτό δεν το χω πει σε κανέναν, δεν πρέπει να το πω.

- Γ: Έλα τσουλάρα μου αφού πήγες να το πεις, λέγε.

- Μ: Όχι ξέχνα το, πάνω στην καύλα πήγε να μου ξεφύγει.

- Γ: Τότε να το κάνω να σου ξεφύγει πάλι.

Φέρνω το πρόσωπό μου δίπλα στο δικό της και της γλύφω πρώτα το λαιμό εκεί που είναι το τατουάζ της και μετά της δίνω ένα βαθυ γλωσσόφιλο, ο πούτσος μου ακόμα καρφωμένος βαθυά στον κώλο της αλλά χωρίς να κουνιέται, με το ένα χέρι της κλείνω το δονητή.

- Μ: Τί μου κάνεις έρωτα τώρα και καλά, νομίζεις ότι πιάνουνε αυτές οι μαλακίες;

Και μου γλύφει το πρόσωπο.

- Γ: Τώρα θα δεις γαμημένη.

Σηκώνω το σώμα μου, εκείνη ακόμα μπρούμυτα. Την φτύνω στο πρόσωπο και με το ένα μου χέρι της ανοίγω πάλι το δονητή στο τέρμα και της πιέζω το κεφάλι στο κρεβάτι.

- Μ: Ααααααχ παιδί μου, τι μου κάνεις ρε πούστη;

- Γ: Σε ξεκωλιάζω γαμημένη, θα μου πεις τώρα;

- Μ: Ναι ναι θα σου πω, αααααααχχχχ θα σου πω καυλιααααρη μου.

- Γ: Μίλα.

- Μ: Ααααααχ χύυύυυυυυυυυνω πάααααααλι, ααααααχ, της έχω ξεπαρθενιάσει τους γιούς, τους έχω πάρει κι άλλες φορές, απ'όταν πήγε ο μικρός 16 πριν 4 χρόνια γαμιέμαι μαζί τους.

- Γ: Μμμμμ ανωμαλιάρα έλα εδώ.

Σηκώνομαι και την γυρίζω ανάσκελα.

- Μ: Δώστα μου γαμιά, δώστα μου όλα.

- Γ: Πάρτα πόρνη πάλι.

Και της ρίχνω όσο σπέρμα μου έχει απομείνει στους βύζους της.

- Μ: Μπράβο αγορίνα μου, θα περάσουμε πολλές βραδυές οι δυό μας αν συνεχίσεις έτσι.

- Γ: Και βραδυές και μέρες, κι ό,τι θες εσύ.

Της απαντάω εξουθενωμένος.

- Μ: Βάλε μου ένα τελευταίο ποτό να χαλαρώσω.

- Γ: Ώπα πάλι;

- Μ: Χαχαχαχα ηρέμισε, μόνο να πιώ θέλω.

- Γ: Πάλι καλά γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπορέσω ήδη και τώρα πόναγε το καυλί μου από το ερέθισμα.

Λέω και πάω να της ξαναγεμίσω το ποτό, το οποίο φέρνω πίσω και της δίνω.

- Μ: Κοντεύω να στο τελειώσω το μπουκάλι ε;

- Γ: Χαλάλι για τέτοιο γαμήσι.

- Μ: Εσύ δεν θα πιείς;

- Γ: Ήπια πριν βρεθούμε, δεν χρειάζεται.

- Μ: Έλα, πιες 2 γουλιές στην υγειά μου.

- Γ: Άντε ναι.

Και πάω να της πάρω το ποτήρι.

- Μ: Όχι έτσι παίδαρε.

Πίνει 2 γουλιές και μου σκάει ένα γλωσσόφιλο αφήνοντας στο στόμα μου το ουίσκυ το οποίο τρέχει στο στήθος μου, ενώ εκείνη σκαρφαλώνει πάνω μου και τρίβει το μουνί της στο πεσμένο μου πούτσο, ενώ γλύφει και το ποτό που είχε πέσει πάνω μου.

- Γ: Ώπα περίμενε, είπες ήθελες μόνο να πιεις.

- Μ: Δεν είπα τί ήθελα να πιω.

Και μου φέρνει τα βυζιά στη μούρη μου.

- Γ: Μμμμ θα προσπαθήσω αλλά με έναν όρο.

- Μ: Για πες.

- Γ: Όσο το κάνουμε, θα μου λες τι έχεις κάνει με την αδερφή σου, και με τους γιούς της.

- Μ: Έγινε.

Σηκώνεται και φτύνει το χέρι της, ωραία λέω θα με πιπώσει μπας και σηκωθεί. Αλλά όχι, ειχε άλλα σχέδια. Βάζει το σάλιο της στο πεσμένο μου καυλί και σαν επαγγελματίας το βάζει σιγα σιγα στο μουνί της κι αρχίζει να κουνιέται αργά, εγώ να έχω σαστίσει από την τόση καύλα αλλά και από το πόσο ερεθισμένος ήταν ο πούτσος μου εκείνη την ώρα μετά το τόσο γαμήσι.

- Μ: Λοιπόν από που να αρχίσω. Από μικρές παίζαμε με γλωσσόφιλα που σιγά σιγά έγιναν γλύψιμο, μετά ψαλίδια, μμμμ.

Παίρνει τον δονητή και τον βάζει στην κλειτορίδα της κι έτσι όπως κάθεται πάνω μου ο δονητής ακουμπάει και την αρχή της πούτσας μου δίνωντας του σχεδόν ζωή ξανά σε συνδυασμό με την διήγηση της.

- Μ: Το νοιώθω να σκληραίνει πάλι καυλιάρη μου, σε καυλώνουνε αυτά που σου λέω;

- Γ: Πολύ, συνέχισε.

- Μ: Ε πολλούς γκόμενους τους είχαμε πάρει μαζί, όπως και τον πρώην άντρα μου.

- Γ: Σας είχε γαμήσει μαζί;

- Μ: Ναι.

Το όνειρό μου σκέφτηκα, να πάρω τη Νίκη μαζί με την Κατερίνα και τί στον κόσμο, καθότι τότε δεν είχα καμία εμπειρία σε τρίο οποιουδήποτε είδους.

- Μ: Τον γνωρίσαμε σε μια παρτούζα, ξεσκιστήκαμε και ήμασταν μαζι για χρόνια, αλλά ας μην μιλάμε για αυτόν τώρα.

- Γ: Οκ, με τους ανηψιούς σου τί έχεις κάνει;

Την ρωτάω καθώς ο πούτσος μου σκλήραινε και της χούφτωνα τα βυζια. Εκείνη με το ένα χέρι κρατά το δονητή και με το άλλο στηρίζεται στο στηθος μου.

- Μ: Όταν φτάσανε σε κάποια ηλικία μου είπε η αδερφή μου να τους πάρω εγώ, να περάσουνε καλά.

- Γ: Και περάσανε;

- Μ: Τους ξεζούμισα, ακόμα του ξεζουμίζω.

Νοιώθω τα υγρά της στον πούτσο μου, πλέον ακούγεται το πόσο υγρή είναι, το μουνί της έχει ανοίξει και στάζει.

- Γ: Σε καυλώνει που μου τα λες αυτά;

- Μ: Ναι ναι ναι πολύ, εσένα γαμιόλη; Σου αρέσει να μαθαίνεις τι πουτάνα είναι η μαμά;

- Γ: Ναι συνέχισε.

Της λέω και της ρίχνω μια σφαλιάρα στο πρόσωπο.

- Μ: Με έχουνε πάρει και μαζί.

- Γ: Μουνί και κώλο;

- Μ: Ναι, και ταυτόχρονα.

- Γ: Η μάνα τους το ξέρει ότι ακόμα γαμιέσαι με τα αγοράκια της;

Με αυτήν την ερώτηση αλλάζει το ύφος της από αυτό της υποτακτικής απόλαυσης σε ένα ύπουλο και πονηρό βλέμμα, σκύβει και μου λέει στο αυτί.

- Μ: Μάλλον δεν έχεις καταλάβει για πόσο πουτάνες μιλάς.

- Γ: Δηλαδή;

- Μ: Δηλαδή η αδερφή μου τους πήρε παρτούζα πριν από μένα, εγώ ήμουνα απλά η πρώτη τους.

Λέει και μου γλύφει το λαιμό, ενώ αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει πιό βίαια στον πούτσο μου.

- Γ: Τους έχετε πάρει και μαζί;

- Μ: Εννοείται, όλα τα μοιραζόμαστε.

- Γ: Θα μοιραστείς κι εμένα;

- Μ: Εσένα σε μοιράζομαι ήδη με την κόρη μου.

- Γ: Ναι αλλά κρίμα δεν είναι να μου τον τρώει μόνο η Νίκη; Εσύ δεν το πες πριν;

- Μ: Μμμμμ μ'αρέσει που τα λες χύμα.

- Γ: Θες να ακούσεις και κάτι πιό χύμα;

- Μ: Εννοείται παίδαρε.

Λέει και ξανασηκώνεται πάνω κι επιστρέφει να χοροπηδάει στην πούτσα μου και βάζει πάλι το δονητή στην κλειτορίδα της.

- Γ: Δεν θέλω να σε πάρω μόνο με την αδερφή σου.

- Μ: Αλλά;

- Γ: Θέλω να σε πάρω μαζί με τα πουτανάκια τις κόρες σου.

Ήταν η ώρα να τα παίξω όλα για όλα, ήταν καυλωμένη, προφανώς δεν είχε θέμα να γαμηθεί με μέλη της οικογένειάς της, ήταν η καταληλότερη στιγμή να ρίξω τη βόμβα.

- Μ: Μμμμμμμμ

- Γ: Τιιι;

- Μ: Με καυλώνεις. Αααααχ το σκέφτομαι.

- Γ: Ναιαιαιαι;

- Μ: Μμμμμ ότι θες ρε γαμημένε, αν τις πείσεις θα σου κάτσω μαζί με τις κόρες μου.

- Γ: Ναι αυτό θα κάνω, θα είστε όλες οι πουτάνες μου, οι σκλάβες μου. Θα έρχομαι σπίτι σου και θα γαμάω όποια τρύπα θέλω.

Στο σκλάβες φαίνεται ότι πάτησα το κουμπί της και αρχιζει πάλι να τρέμει.

- Μ: Ναι ναι ναι ναι ναιαιαιαιαιαι, σκλάβες σου, πουτάνες σου, να χύνεις όποια θες.

- Γ: Από ποιές θα έχω να διαλέξω;

- Μ: Όποια θες εσύ, εμένα, τη Νίκη, την Κάτια, τη Βάσω ( η αδερφή της, θα περιγραφέι σε επόμενο μέρος της ιστορίας). Έχω και μια φίλη όσο τεκνατζού είμαι κι εγώ, θα στην γνωρίσω κι αυτήν.

- Γ: Έτσι και να βρεις κι άλλες να γαμάω.

- Μ: Ναι γαμιά μου, ναι καυλιάρη μου θα σου γνωρίσω κι άλλες αλλά να παίρνεις κι εμένα ε; Συνέχεια θέλω.

- Γ: Είπαμε εσύ θα είσαι η πρώτη μου πουτάνα.

- Μ: Ναι; Είμαι καλύτερη από την κόρη μου;

- Γ: ....

- Μ: Πες το μου, θέλω να το ακούσω, τελείωσέ με.

- Γ: Εσύ είσαι καλύτερη, το καλύτερο γαμήσι, η Νίκη δεν πιάνει μία μπροστά σου

Αρχίζει και τρέμει πάλι, πολύ πιό έντονα αυτή τη φορά.

- Μ: Θα γαμάς πρώτα εμένα; Εμέεεεεεεενα να γαμάς πρώτα, να λες όχι στο τσουλάκι και να πηδάς εμένα, εγώ θα στα δίνω όλα, θα σου φέρω κι άλλες γκόμενες, θα σου κάθομαι όποτε θες. Πες μου μόνο ότι είσαι πρώτα δικός μου.

- Γ: Θέλω πρώτα να μου πεις εσύ κάτι.

- Μ: Ό,τι θες μαλάκα, πες μου.

- Γ: Θα με βοηθήσεις να γαμήσω και την Κάτια; Θα μου πασσάρεις και την άλλη σου κόρη;

- Μ: Αχ πόσο με τρελαίνουν αυτές οι ανωμαλίες που λέμε, τι ωραία που είναι τα απαγορευμένα, τα καλύυυυυυτερα είναι καυλιααααρη μου.

- Γ: Δεν απαντάς όμως.

- Μ: Ναι ό,τι θες θα μου το λες και θα το κάνω για την ρίξεις, αρκεί να είμαι εγώ πάντα πρώτη.

- Γ: Πάντα, αφού η πουτάνα η κόρη σου τη μισή μέρα είναι στη σχολή και την υπόλοιπη δουλεύει, θα πάρεις εσύ τη θέση της.

- Μ: Μμμμμμμμμμμμ ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαι γαμιοοοοολη μου.

Και φωνάζοντας γέρνει πίσω με το δονητή, ο πούτσος μου βγαίνει από την απότομη κίνηση της. Πέφτει πίσω και κάνει άλλη μια φορά squirt, γεμίζοντας με με τα υγρά της.

Δεν φαίνεται καν να έχει συνέλθει όταν κρατώντας το δονητή ακόμα στο μουνί της έρχεται στα 4 και αρχίζει να μου τον ρουφάει. Ένα λεπτό μετά φέρνει το μουνί της στο πρόσωπό μου, πιάνω το δονητή συνεχίζω, αυτή τη φορά και με τη γλώσσα μου μαζί με το δονητή.

- Μ: Κοίτα τη μουνάρα μου, εσύ με έκανες έτσι.

- Γ: Ναιαιαι; Τί σου άρεσε πιό πολύ;

- Μ: Ότι θα είμαι εγώ αυτή που θα ευχαριστείς πρώτα.

- Γ: Πάντα, πάντα η πρώτη.

Έχω τυλίξει τα πόδια μου γύρω από το κεφάλι της, ακούω τον ήχο που κάνει όταν πνίγεται αλλα δεν πτοείται μέχρι που μου έρχεται να χύσω με εκείνη να μου παίρνει το δονητή από το χέρι και να συνεχίζει μόνη της. Εκείνη την ώρα νόμιζα ότι ήταν για να χύσω εγώ πιό άνετα αλλά είχε άλλα σχέδια.

- Γ: Χύνω πάλι, κράτα το βαθυά.

Προσπάθησα με το βάθος να κρύψω ότι πλέον δεν θα έβγαζα τίποτα, με είχε ξεζουμίσει κυριολεκτικά, το κρατάει στο στόμα της μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του οργασμού μου, μα δε σταματάει εκεί. Η πούτσα μου πλέον πεσμένη, υπερευαίσθητη από το χύσιμο που μόλις είχε γίνει πόναγε έτσι όπως τη ρούφαγε λυσασμένα.

- Γ: Μωρή πουτάνα, θα με πεθάνεις γαμημένη, λυσσάρα, τσούλα.

Το βγάζει για μια στιγμή και λέει:

- Μ: Αχ έτσι βρύσε με, άσε με να συνεχίσω.

- Γ: Θες να ακούς ότι είσαι πουτάνα, ότι είσαι η μεγαλύτερη πόρνη που ξέρω;

Ξεκινάει να ρουφάει πιό δυνατά, εγώ να έχω μαζευτεί στα πλάγια από τον πόνο και να χτυπάω τον κώλο της που έχει πια κοκκινίσει, κι εκείνη με το ενα χέρι να κρατάει το δονητή στην κλειτορίδα της και με το άλλο να μου χουφτώνει τον κώλο και να με τραβάει προς το πρόσωπό της.

- Μ: Μμμμμμμμμ

Βογγητά μετά από μερικά δευτερόλεπτα γίνονται μουγρίσματα με μεγαλύτερη ένταση ώσπου άλλο ένα μικρό squirt έρχεται στο πρόσωπό μου καθώς και αυτή φαίνεται να είχε στερέψει.

- Μ: Μμμμμ πολύ ωραίο το βράδυ μαζί σου μανάρι μου, κοιμήσου μερικές ώρες τώρα γιατί αύριο σου έχω έκπληξη για ξύπνημα.

Και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο που συνεχίζει με εκείνη να γλύφει ότι υγρά της είχαν μείνει στο πρόσωπό μου.

Εξουθενομένος κλείνω τα μάτια μου και κοιμάμαι χωρίς να πω κουβέντα, γυμνός όπως ήμουνα.

Αυτό ήταν το πρώτο μου βράδυ με τη Μαριλένα, την πιό ανώμαλη γυναίκα που έχω γνωρίσει ως τώρα και μητέρα της κοπέλας μου. Για λόγους μεγέθους δεν θα συνεχίσω σε αυτό το μέρος με την επόμενη μέρα, γράψτε στα σχόλια αν σας άρεσε και θέλετε τη συνέχεια και συγγνώμη για το μήκος του κειμένου.




Copyright protected OW ref: 171725



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.