Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας φίλοι μου του XStream, το όνομά μου είναι Γιώργος. Αφού έχω διαβάσει όλες τις ιστορίες, είπα να σας γράψω και εγώ τη δική μου, αληθινή… και έγινε όταν ήμουν 19 ετών (την δεκαετία του 80).

Τα καλοκαίρια πήγαινα για εργασία στην Κρήτη και εργαζόμουν σε ένα café-bar, στο λιμάνι του Ρεθύμνου. Κάθε μέρα είχαμε τους τακτικούς Έλληνες πελάτες μας, αλλά το βράδυ γινόταν παρέλαση από τουρίστες.

Ένα βράδυ έκατσαν στο μαγαζί 4 τουρίστριες, ήταν Σουηδέζες, ψηλές, ξανθές, με αθλητικά σώματα και κούκλες στα πρόσωπα, οι δύο φορούσαν μίνι φούστες με λευκά πουκάμισα δεμένα με κόμπο στη μέση και σχεδόν ξεκούμπωτα από επάνω, η μία φορούσε μίνι καλοκαιρινό σχεδόν αόρατο φορεματάκι και η τελευταία σορτς πολύ κοντό με μπλούζα σαν ξεχειλωμένο φανελάκι που από το πλάι φαινόταν το καλλίγραμμο στήθος της. Φυσικά καμία δε φορούσε σουτιέν! Δε μπορούσες να ξεχωρίσεις πια είναι η πιο όμορφη, πιο sexy. Στο μαγαζί εννοείται ότι έγινε το έλα να δεις. Οι κοπέλες είχαν ψιλό μεθύσει από τα κεράσματα, χόρευαν, τριβόταν μεταξύ τους, χωρίς όμως να αφήνουν κάποιον άλλον ή άλλη, να μπει στην παρέα τους. Εγώ σαν σερβιτόρος, προσπαθούσα να μπω στην παρέα τους για δύο λόγους. Πρώτον μήπως και έπαιρνα κάποια μαζί μου μετά το κλείσιμο του μαγαζιού και δεύτερον να τους κάνω ψηστήρι, για να έρχονται κάθε βράδυ στο μαγαζί.

Μία από τις κοπέλες (Eliza) ένιωθα ότι με πρόσεχε πιο πολύ από τις υπόλοιπες, μπορέσαμε να ανταλλάξουμε μερικές κουβέντες και την ένιωσα αρκετές φορές να μου γυρνάει την πλάτη και να έρχεται προς τα πίσω και να τρίβεται επάνω μου. Πριν φύγουν είπα στην Eliza, ότι την επόμενη ημέρα σχολούσα στης 8 το βράδυ και ότι θα ήθελα να τη συναντήσω. Μου είπε απλώς ότι θα ερχόταν την επόμενη ημέρα πάλι στο μαγαζί. Θεώρησα ότι δε θα γίνει κάτι και σκέφτηκα ότι τουλάχιστον, θα είχε αύριο πάλι καλό τζίρο στο μαγαζί.

Την επόμενη με το που σχόλασα, πήγα σπίτι έκανα μπάνιο, φρεσκαρίστηκα και πάλι στο μαγαζί, μήπως και μου κάτσει. Η ώρα περνούσε... τίποτα. Κατά της 12, βλέπω την Eliza, να μπαίνει μόνη της στο μαγαζί. Πιο sexy δεν υπήρχε, τη χάζευαν όλοι με ανοιχτό το στόμα. Κολλητό εφαρμοστό μπλουζάκι και ξεχώριζαν δύο καλλίγραμμα στήθη με τις ρώγες να τις βλέπεις και να τρέχουν τα σάλια σου, από κάτω μία πολύ κοντή φούστα (φαντάζομαι ότι όλοι παρακαλούσαν να κάτσει κάπου, γιατί θα έβγαιναν όλα στην φόρα). Πήγα προς τα πάνω της, όταν με αντίκρισε, είδα μία ανακούφιση στο πρόσωπό της. Αφού ανταλλάξαμε μερικές λέξεις, μου είπε ότι δεν ήθελε να μείνουμε στο μαγαζί, φύγαμε και πήγαμε λίγο έξω από την πόλη σε ένα ήσυχο beach bar. Κάτσαμε σε ένα καναπέ με τραπεζάκι απόμερο με θάμνους σε αρκετό ύψος γύρο από αυτό και με θέα προς την θάλασσα, ήρθε ο σερβιτόρος που γνώριζα, αφήνει την παραγγελία μας και του λέω "μη μας ενοχλείς, θα σε φωνάζω εγώ εάν θέλουμε κάτι".

Αφού είπαμε πολλά και διάφορα με την Eliza, πλησιάσαμε πολύ και αρχίσαμε τα φιλιά, τα κουμπιά από το παντελόνι μου ήταν έτοιμα να σπάσουν, τη χάιδευα στο στήθος, έβαζα τις ρώγες, ανάμεσα στα δάχτυλα και τις ζουλούσα. Η Eliza κρατιόταν να μην τσιρίξει, όταν ακούμπησα το μουνάκι της, ήταν ήδη πλημυρισμένο με τα υγρά της. Της έτριψα την κλειτορίδα και έχωσα δύο δάχτυλα μέσα της. Άρχισε να τρέμει ολόκληρη, να χύνει και να σφίγγει το χέρι μου στο μουνί της με τα μπούτια της. Ακούμπησε πίσω την πλάτη της και άνοιξε τα πόδια, έβαλα τα χυμένα δάχτυλα στο στόμα της και γλείφαμε και οι δύο τα χύσια της. Αφού ηρέμησε, κοίταξε γύρω-γύρω, είδε ότι δε μπορεί να μας δει κανείς, σκύβει μου ανοίγει το παντελόνι, βγάζει την πούτσα μου και αρχίζει ένα εκπληκτικό τσιμπούκι. Τεντώνομαι όσο μπορώ, κλείνω τα μάτια, ακούω το κύμα να σκάει στην αμμουδιά και… ώ Θεέ μου τι χύσιμο ήταν αυτό;… κόντεψε να πνιγεί από την ποσότητα, ξεχείλισε το στόμα της. Τα μάζεψε όμως όλα με τη γλώσσα της. Με είχε ξεζουμίσει.

Το βράδυ περνούσε πολύ ευχάριστα με γέλια και πολλά χουφτώματα, αφού ήπιαμε τα ποτά μας, πλήρωσα, άφησα και καλό πουρμπουάρ. Ο σερβιτόρος με ευχαρίστησε και μου είπε φεύγοντας "μπράβο σου".

Η ώρα είχε πάει 3 κι εγώ το πρωί 7 έπρεπε να πάω να ανοίξω το μαγαζί. Την πήγα στο ξενοδοχείο και μου είπε να ανέβω μαζί της στο δωμάτιο. Φυσικά δέχτηκα.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, βλέπω ένα μεγάλο κρεβάτι και να κοιμάται ήδη μία κοπέλα στη μία πλευρά. Σαστίζω για λίγο, το καταλαβαίνει η Eliza και μου λέει "μην ανησυχείς, είναι η αδελφή μου. Θα μπω για ντους, θα έρθεις μαζί μου;

Είχα κολλήσει για μερικά δευτερόλεπτα…

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 171717



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.