Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Μαρία, είμαι 21 και είμαι κοκκινομάλλα με πολλές καμπύλες, ειδικότερα στο στήθος και στον κώλο. Θα σας μιλήσω για μια περιπέτεια που είχα με τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος λοιπόν, είναι ένα αρκετά ωραίο παιδί, ψηλός και μελαχρινός. Τον ήξερα εδώ και αρκετό καιρό αλλά τον τελευταίο χρόνο είχαμε χαθεί. Δεν είχαμε κάνει ποτέ κάτι σεξουαλικής φύσεως αλλά πάντα υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα. Όταν ξεκινήσαμε ξανά να μιλάμε, αποφάσισα πως θέλω πολύ να κάνω κάτι μαζί του και έτσι άρχισα να καταστρώνω το σχέδιο μου. Του πρότεινα να βγούμε μια μέρα για χαλαρό ποτό και δέχτηκε.

Όταν έφτασε η πολυπόθητη μέρα ξεκίνησα να ετοιμάζομαι από νωρίς. Φρόντισα να βάλω ένα σέξι μαύρο, σχετικά κοντό αλλά αέρινο φόρεμα. Από μέσα φόρεσα το αγαπημένο μου μωβ σουτιέν με την μαύρη δαντέλα, και από κάτω ένα μαύρο δαντελωτό βρακάκι που άφηνε τελείως ακάλυπτο το ξυρισμένο μουνάκι μου. Βάφτηκα ελαφρά, φόρεσα το αγαπημένο μου άρωμα και ήμουν έτοιμη να φύγω.

Φτάνοντας στο μπαράκι που είχαμε συνεννοηθεί, βρήκαμε αμέσως τραπέζι καθώς δεν είχε πολύ κόσμο. Μιλούσαμε γενικά, για όλα αυτά που είχαν γίνει όσο είχαμε χαθεί και η ώρα περνούσε ευχάριστα. Βέβαια εγώ δεν καθόμουν με σταυρωμένα τα χέρια, είχα ένα σχέδιο στο μυαλό μου. Όταν η συζήτηση πήγε προς το σεξ, έβαλα το σχέδιο σε εφαρμογή. Καθόμασταν δίπλα-δίπλα στο τραπέζι και αρκετές φορές, δήθεν τυχαία, ακουμπούσα το χέρι μου ή το πόδι μου στο δικό του πόδι ή του χάιδευα απαλά το μπράτσο και το χέρι. Τον ένιωσα που τσιτωνόταν λίγο κάθε φορά που τον ακούμπαγα αλλά δεν πτοήθηκα. Ήπιε γρήγορα το ποτό του και μου ζήτησε να φύγουμε. Όπως μου είπε θα με γύρναγε αυτός σπίτι με το αμάξι. Πληρώσαμε και φύγαμε.

Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο σε ένα απόμερο στενό, χωρίς ιδιαίτερο φωτισμό. Λίγο πριν ανοίξω την πόρτα του συνοδηγού για να μπω μέσα, ο Κωνσταντίνος έκανε κάτι που με ξάφνιασε. Με γύρισε προς το μέρος του, κόλλησε την πλάτη μου στην πόρτα και έπιασε σφιχτά τους καρπούς μου. Το κορμί του ήταν πολύ κοντά στο δικό μου, τόσο που ένιωθα τη ζεστασιά του.

- Πες μου γιατί το έκανες αυτό;

- Ποιο;… του απάντησα δήθεν ανήξερη.

- Που με ακουμπούσες συνέχεια όλο το βράδυ. Πες μου γιατί το έκανες;

Του έριξα ένα μισό χαμόγελο και έφερα το κεφάλι μου πιο μπροστά, σχεδόν τα χείλη μας είχαν γίνει ένα.

- Αλλιώς τι θα κάνεις;… του απάντησα με σιγανή και αισθησιακή φωνή.

Και τότε λύγισε. Τα μάτια του άστραψαν και μου είπε με σιγανό αλλά πολύ επιτακτικό τόνο:

- Μπες μέσα στο αμάξι τώρα!

Ο τρόπος του με φόβισε λίγο αλλά συγχρόνως με καύλωσε απίστευτα πολύ και τον υπάκουσα αμέσως. Μπήκε και αυτός γρήγορα στο αμάξι και ξεκινήσαμε. Κανείς μας δε μιλούσε στην διαδρομή, ήμασταν και οι δύο σιωπηλοί. Μετά από λίγο κατάλαβα πως δε γυρνούσαμε σπίτι αλλά πηγαίναμε σε άγνωστη κατεύθυνση και με μεγάλη ταχύτητα.

- Κωνσταντίνε που πάμε;

- Μη μιλάς θα δεις σύντομα… μου είπε κοφτά.

Σε όλη μας την πορεία του έριχνα κλεφτές ματιές και είδα πως συχνά έσφιγγε το τιμόνι. Κοίταξα κάτω και παρατήρησα το ευδιάκριτο φούσκωμα στο παντελόνι του. Μέσα μου χαμογέλασα πονηρά γιατί ήξερα πως το σχέδιο μου είχε πιάσει. Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε στον προορισμό μας. Με είχε πάει σε έναν λόφο που ήταν γεμάτος με δέντρα και θάμνους και που τέτοια ώρα ήταν τελείως έρημος. Παρκάραμε πίσω από ένα πυκνό θάμνο και γύρισε να με κοιτάξει.

- Πήγαινε πίσω… μου είπε με το αυστηρό ύφος του.

Αμέσως τον υπάκουσα και πήγα στο πίσω κάθισμα. Ήρθε κι αυτός αλλά δεν έκατσε δίπλα μου, αντιθέτως έβαλε τα γόνατα του σε κάθε μια πλευρά μου έτσι ώστε να δεσπόζει απειλητικός από πάνω μου. Με κοίταζε σαν άγριο ζώο που μόλις είχε πιάσει το θήραμα του. Κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου και με φιλούσε άγρια, με χούφτωνε με μανία ενώ του ξέφευγαν σιγανά μουγκρητά. Εγώ είχα λιώσει από τα φιλιά του, ήδη είχα γίνει μούσκεμα.

Χωρίς προειδοποίηση, το χέρι του κατέβηκε στο φόρεμα μου, πήγε ανάμεσα στα πόδια μου και άγγιξε το μουνάκι μου. Όταν ένιωσε πως το μουνάκι μου ήταν γυμνό και ήδη πολύ υγρό τραβήχτηκε πίσω. Με κοίταξε και τα μάτια του ήταν σκοτεινά σαν την νύχτα. Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο και μετά με άρπαξε από τον λαιμό.

- Ώστε τα είχες κανονίσει όλα από πριν, ε πουτανάκι; Τώρα θα δεις τι θα πάθεις!

Έκατσε δίπλα μου και ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Αμέσως πετάχτηκε έξω ο πούτσος του, ένα αρκετά όμορφο καυλί με εντυπωσιακό μέγεθος.

- Έλα, πάρε μου πίπα τώρα τσουλάκι μου, το ξέρω πως το θες.

Εννοείται ότι το ήθελα σαν τρελή, μου έτρεχαν τα σάλια για αυτόν τον πούτσο. Έσκυψα και άρχισα να τον γλείφω ολόκληρο από πάνω μέχρι κάτω. Είχε γίνει πέτρα και έκαιγε. Μόλις τον έβαλα στο στόμα μου και έπαιζα με την γλώσσα μου άκουγα τον Κωνσταντίνο να βογκάει.

- Έτσι μπράβο πουτανάκι μου ρούφα το καυλί του γαμιά σου, θα σε ξεσκίσω σήμερα δε θα μου γλιτώσεις μετά από αυτά που έκανες.

Τον ρουφούσα και τον πιπίλαγα, έβαζα όλο τον πούτσο του στο στόμα μου βαθιά μέχρι το λαρύγγι. Κάποια στιγμή μου τράβηξε το κεφάλι για να σταματήσω να τον πιπώνω. Με ξάπλωσε βίαια στο κάθισμα και ξεκίνησε να μου χαϊδεύει το μουνάκι, να με δαχτυλώνει και να μου μιλάει πρόστυχα.

- Είσαι μούσκεμα καύλα μου, θέλω να σε γαμήσω να σε ξεσκίσω με έχεις κάνει πέτρα με τα παιχνίδια σου!

- Ναι μωρό μου γάμησε με, το θέλω σαν τρελή, άνοιξε στα δυο το μουνάκι μου με τον μεγάλο πούτσο σου!

Φόρεσε στα γρήγορα ένα προφυλακτικό και ξεκίνησε να μπαίνει σιγά-σιγά μέσα μου. Βογκούσα χωρίς σταματημό, φώναζα σχεδόν, ένιωθα το χοντρό πούτσο του να ανοίγει το στενό μου μουνάκι. Ήμουν απίστευτα καυλωμένη και ευτυχώς γλιστρούσε εύκολα. Μόλις συνήθισα το μέγεθος του άρχισε να πηγαίνει πιο γρήγορα, με γαμούσε και με έβριζε.

- Τι στενό μουνάκι που έχεις μωρή πουτάνα και είναι και μούσκεμα, το ήθελες πολύ αυτό έτσι δεν είναι; Ήθελες να σε πηδήξω;… μου είπε ενώ μου έδινε χαστούκια στο πρόσωπο.

- Αχ ναι γαμιά μου ναι σαν τρελή το ήθελα, συνέχεια φανταζόμουν τον πούτσο σου να γαμάει το μουνάκι μου και να το ανοίγει καλά. Αχ λίγο ακόμα και θα χύσω…

- Ναι μωρό μου, ναι, έλα χύσε καυλάκι μου, χύσε στον πούτσο του γαμιά σου!

- Χύνω γαμιά μου, χύνω… αχ ναι… με γαμάς τόσο τέλεια! Θέλω να με πηδήξεις και στα τέσσερα καυλιάρη μου να σε νιώσω πιο βαθιά.

Βγήκε από μέσα μου και αμέσως στήθηκα στα τέσσερα και τούρλωσα το κωλαράκι μου. Άρχισε να μου το χαστουκίζει πολλές φορές και όλο και πιο δυνατά.

- Τι κωλάρα είναι αυτή που έχεις τσούλα μου; Σύντομα θα στη γαμήσω και αυτή, θα σε ξεκωλιάσω καλά!

Χωρίς να με προειδοποιήσει μπήκε με φόρα μέσα μου. Ήμουν σίγουρη πως όποιος ήταν κοντά σίγουρα θα άκουσε την κραυγή που έβγαλα. Δε με λυπήθηκε καθόλου, με πήδαγε πολύ γρήγορα και άγρια, ενώ οι μπάλες του χτυπούσαν την κλειτορίδα μου.

- Αχ ναι καύλα μου έτσι σκίσε με, αχ είναι τόσο σκληρό και χοντρό το καυλί σου, με σκίζει στα δύο… αχ σε χύνω πάλι…

Δεν άντεξα πολύ και έχυσα κατευθείαν. Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο, το ίδιο και η δικιά του το ένιωθα. Με γαμούσε άγρια σν ζώο, μούγκριζε και με έβριζε συνέχεια.

- Είσαι η μεγαλύτερη πουτάνα το ξέρεις; Με καυλώνεις όσο είμαστε έξω και μετά μου το παίζεις αθώα! Τώρα θα φας το γαμήσι της ζωής σου για να μάθεις να μου παίζεις παιχνίδια!

Εγώ δε μπορούσα να μιλήσω πια, μόνο φώναζα και βογκούσα από την καύλα. Μετά από λίγο τον ένιωσα να ετοιμάζεται να χύσει.

- Γύρνα να σε χύσω στο στόμα τσουλάκι μου!

Αμέσως τον υπάκουσα, τον πήρα στο στόμα μου και τον ρούφαγα. Δεν άντεξε άλλο και άρχισε να με χύνει.

- Σε χύνω μωρή πουτάνα, καριόλα, σε χύνω, πιες τα όλα, όλα για σένα είναι, μην αφήσεις σταγόνα…

Σχεδόν με έπνιξε με την ποσότητα σπέρματος που έβγαλε αλλά κατάφερα να τα καταπιώ όλα. Με έπιασε από το σβέρκο και μου έδωσε ένα δυνατό, βαθύ φιλί.

- Μπράβο πουτανάκι μου είσαι η καλύτερη. Θα διασκεδάζω πολύ μαζί σου από εδώ και πέρα!

Τον κοίταξα με ένα πονηρό χαμόγελο και του απάντησα

- Είμαι σίγουρη για αυτό καυλιάρη μου!

Φτιαχτήκαμε όπως-όπως και ξεκινήσαμε για το σπίτι του, για δεύτερο, τρίτο και τέταρτο γύρο.




Copyright protected OW ref: 171716



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.