Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας ονομάζομαι Θ, κατάγομαι από τη Θράκη, αλλά η ιστορία που θα σας διηγηθώ λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλία όπου και πέρασα και ακόμα περνάω τα φοιτητικά μου χρόνια.

Ήμουν στο 1ο έτος Τότε και τραβιόμουν με την Σ (παραλείπονται τα ονόματα για τυχών παρεξηγήσεις). Η Σ ήταν κ αυτή στο έτος μου και στο τμήμα μου (κοντούλα με πεταχτό κωλαράκι και μεγάλο στήθος, μελαχρινή) και γενικά κάναμε αρκετή παρέα από την αρχή. Εγώ βέβαια γούσταρα την φίλη της τη Δ αλλά είχε γκόμενο και δε μου καθόταν. Η Σ με γούσταρα από την αρχή αλλά δεν έδειχνε κάτι γιατί ήταν πολύ ντροπαλή. Ένα βράδυ είχαμε βγει στο στέκι μας κάθε βδομάδα ήμασταν εκεί και βλέπω την Σ με μια καυλιάρικη φουστίτσα αρκετά σηκωμένη και πολλά υποσχόμενη. Στην αρχή δεν έδωσα αρκετή σημασία μέχρι που άρχισαν τα κρασιά και τα ρακόμελα και είχαμε γίνει σχεδόν όλοι. Τότε γυρνάει η Σ και μου λέει στο αυτί "θέλω να με σκίσεις" (καθόμασταν δίπλα-δίπλα). Εγώ μένω μαλάκας με αυτό που ακούω, πίνω μια γουλιά κρασί στρίβω ένα τσιγάρο, την κοιτάω στα μάτια και της λέω να μου πει ξανά τι είπε.

Με το που την κοίταξα έσκυψε το κεφάλι κάτω και δε μιλούσε. Τότε περνώ πρωτοβουλία και ξεκινάω και τις χαϊδεύω το μπούτι κάτω από το τραπέζι. Με το που την άγγιξα τινάχτηκε και παραλίγο να μας πάρουν χαμπάρι. Συνέχιζα να χαϊδεύω τα μπούτια της μέχρι που σιγά-σιγά άρχισε να έρχεται πιο κοντά μου με αποτέλεσμα ο μισός τις κώλος να είναι στον αέρα. Δε χάνω ευκαιρία και σιγά-σιγά ξεκινάω και της τρίβω το μουνάκι αργά αλλά με σταθερό ρυθμό για να μη μας πάρουν χαμπάρι. Η Σ έχει τρελαθεί ζητάει να ανάψει τσιγάρο για να μπορεί να ξεφυσάει χωρίς να δίνει στόχο. Μετά από κανένα τέταρτο που της φάνηκε αιώνας μου λέει "δεν αντέχω άλλο, θέλω να με γαμήσεις". Της λέω πήγαινε στην τουαλέτα και περίμενε στον προθάλαμο. Μετά από 2 λεπτά μπαίνω κι εγώ μέσα και μπαίνουμε στις αντρικές. Τη στήνω στον τοίχο με τη μια, ανεβάζω την καυλιάρικη φουστίτσα, κατεβάζω το μαύρο στρινγκάκι και ξεκινάω να της φιλάω τον κώλο και το μουνάκι, αλλά αυτή δεν άντεχε. Μου έλεγε πόσο ήθελε να την γαμήσω και ότι ήθελε τον πούτσο μου μέσα της και αλλά τέτοια.

Με μια απότομη κίνηση αφού με είχαν καυλώσει και τα παρακάλια, της καρφώνω τον πούτσο και της βγαίνει ένα τεράστιο βογγητό. Συνεχίζω να μπαίνω μέσα της. Μετά από 5 λεπτά γυρνάει και μου λέει "χτύπα ρε μαλάκα". Εκεί ήταν που τρελάθηκα και άρχισα να της δίνω σφαλιάρες στο κωλαράκι της και να τη γαμάω με δύναμη. Είχε φάει τόσες σφαλιάρες που το κωλαράκι της είχε γίνει κόκκινο. Μετά από λίγο της λέω ότι θα χύσω και μου λέει "χύσε πάνω στον κώλο μου" και την έχυσα. Βγήκαμε όπως-όπως και πήγαμε και κάτσαμε στο τραπέζι νομίζοντας ότι δε μας κατάλαβε κάνεις. Συνεχίσαμε τα κρασιά και το χαβαλέ μέχρι που λίγο πριν φύγουμε μου λέει "δε χόρτασα πριν στην τουαλέτα". Κάθομαι και σκέφτομαι λίγο, αυτή εκείνο τον καιρό είχε τους δικούς της στο σπίτι και εγώ μένω εστίες με συγκάτοικο οπότε δε θα ήμουν μόνος σίγουρα. Της λέω πάμε μια βόλτα και κάπου θα βρεθεί ένα μέρος. Χαιρετάμε τα παιδιά, αυτή λέει πως θα πάει σπίτι, εγώ τους λέω ότι πάω να βρω ένα φίλο μου και μετά από 5 λεπτά ήμασταν στο δρόμο και μόνο που δε γαμηθήκαμε μπροστά σε όλους. Τη φιλούσα, της έπιανα τον κώλο μέσα από τη φούστα, αυτή με δάγκωνε, μου έπιανε τον πούτσο, αλλά δε γινόταν έτσι δουλειά. Έπρεπε να βρούμε κάποιο μέρος να γαμηθούμε.

Μετά από κάνα 20λεπτό αναζήτησης βρήκαμε ένα γκαράζ το οποίο όπως έμαθα αργότερα είχε ιδιοκτήτη κανονικά απλά για καλή μας τύχη έλειπε εκείνη την ώρα. Μπήκαμε μέσα πήγαμε στη γωνία και ξεκινήσαμε να φιλάμε ο ένας τον άλλον σαν να μην υπάρχει αύριο. Μετά από λίγο η Σ μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, με κοιτάει με ένα λάγνο βλέμμα, κατεβαίνει στον πούτσο μου και ξεκινάει μια τρελή πίπα. Τον ρουφάει όλο μέχρι τον κορμό και πάλι πίσω. Τον έφτυνε και περνούσε την γλώσσα της περιμετρικά γύρω από όλο μου το καυλί και κατέβαινε και μου έγλειφε και τα αρχίδια. Σε κάποια φάση της λέω να σταματήσει γιατί θα χύσω και της λέω πως θέλω να την γλείψω κι εγώ, πράγμα κάπως δύσκολο εκεί που ήμασταν, αλλά σκύβει, σηκώνει πάλι τη φούστα και πέφτω με τα μούτρα στο μουνάκι της και το κωλαράκι της. Την έγλειφα αρκετή ώρα, είχα τρελαθεί με τα ζουμιά της, μέχρι που με έφερε στην πραγματικότητα όταν μου είπε με ναζί… "άντε ρε Θ θα με γαμήσεις;".

Εκεί τρελάθηκα. Ανέβηκα, της έδωσα ένα τεράστιο φιλί και τη γυρνάω πλάτη σε εμένα. Της πιάνω με το ένα χέρι τον λαιμό και με το άλλο τα μαλλιά, την τραβάω με δύναμη να σπάσει λίγο τη μεσούλα της και ξεκινάω να βάζω αργά τον πούτσο μου μέσα της και να της ψιθυρίζω στο αυτί πόσο πουτανάκι είναι που γαμιέται σε τουαλέτες και σε γκαράζ. Αυτή κολλούσε τον κώλο της με δύναμη πάνω μου, βόγκαγε και μου έλεγε ότι είναι μια ξεφτιλισμένη που ήθελε να γαμιέται παντού και ότι γουστάρει τρέλα που τη γαμάω έξω και φώναζε από καύλα. Σε κάποια φάση ξεκίνησα πάλι τις σφαλιάρες αλλά πιο χαλαρά αυτή τη φορά, γυρνάει κ μου λέει με νεύρο. "Δεν έχεις δύναμη ρε μαλάκα;".

Τρελάθηκα, ξεκίνησα τα σκαμπίλια με δύναμη αλλά και να τη γαμάω με πιο πολύ ένταση μέχρι που ξεκίνησε να χύνει και ένιωθα τους σπασμούς από το κορμί της και το μουνάκι της που κόντευαν να με τρελάνουν. Με το που ηρέμησε της πιάνω το κεφάλι, την κατεβάζω κάτω και ξεκινάει ένα τέλειο τσιμπούκι. Τον έπαιρνε όλο μέσα. Μετά από λίγο δεν άντεξα, της λέω θα χύσω, με κοιτάει στα μάτια και μου λέει "αυτό περιμένω". Εκείνη τη στιγμή τον παίρνει ξανά μέσα στο στόμα της και ξεκινάω να αδειάσω. Τα κατάπιε όλα, μου καθάρισε τον πούτσο, ντυθήκαμε, μου δίνει ένα φιλί στο στόμα, λέει καληνύχτα και έτσι όπως γυρνάει μου δείχνει για μια τελευταία φορά το κωλαράκι της και φεύγει.




Copyright protected OW ref: 171676



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.