Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τον Πάνο και τον Βασίλη, ήμασταν μια τριάδα κολλητών από τα 7 μέχρι τα 21 μας. Μεγαλώσαμε μαζί, πήγαμε σχολείο μαζί, κάναμε κάθε λογής μαλακία μαζί. Με τον Πάνο συνεχίζουμε, αλλά με το Βασίλη είχαμε χαθεί καθώς είχε φύγει στο εξωτερικό για να μην κάνει το στρατιωτικό του και πέρα από τα πρώτα δυο χρόνια, δεν κρατήσαμε άλλη επαφή.

Ο Πάνος είναι παντρεμένος πλέον, αλλά βρισκόμαστε συχνά είτε για να πάμε κάνα γήπεδο, είτε για κάνα χαλαρό ποτό.

Ένα τέτοιο ήταν και εκείνο, μιας Τετάρτης πριν 8 μήνες. Πέρασα και τον πήρα από τη δουλειά του και πήγαμε για ένα ποτό στο κέντρο. Τον έβλεπα, είχε τη φάτσα του "θέλω να καυλαντίσω", την ήξερα καλά. Η γυναίκα του, η Φαίη, ήταν έγκυος στον 8ο μήνα και τον έβλεπα έτοιμο να εκραγεί.

- Μαλάκα, θέλω να είσαι κύριος… του είπα και αμέσως κατάλαβε τι εννοούσα.

- Λίγο παιχνίδι, ρε. Όπως παλιά… μου απάντησε.

Προσπάθησα με διάφορες συζητήσεις να τον απομακρύνω από τέτοιες σκέψεις, μέχρι που στο διπλανό πασάκι ήρθαν 3 κοπέλες.

- 100 ευρώ ότι είναι κοντά στα 27 και ασκούμενες δικηγορίες ή ασφαλίστριες… μου λέει ο Πάνος.

- Μην ποντάρεις… του λέει μια από αυτές και μου κλείνει το μάτι. Είμαι η Ιωάννα, είμαι 33ων και διδάσκω φωνητική.

Ξανθιά, εντυπωσιακή και με πολύ ωραίο, γυμνασμένο κορμί. Στη συνέχεια ήρθαν και οι άλλες δυο κοπέλες στην παρέα μας, οι οποίες μετά από κάνα μισάωρο έφυγαν.

- Δεν πάμε για άλλο ένα στο σπίτι του Νίκου;…

είπε ο Πάνος στην Ιωάννα, η οποία γύρισε, με κοίταξε και χαμογελώντας απάντησε θετικά. Από το ασανσέρ κιόλας, τους έβλεπα να έχουν αρχίσει τα φιλιά και τα χαϊδέματα. Μπήκαμε σπίτι και πήγαμε προς το σαλόνι. Αρχίσαμε να φιλάμε την Ιωάννα, που με τη σειρά της έβαλε αμέσως χέρι μέσα από τα παντελόνια μας. Γονάτισε, μας ξεκούμπωσε τα παντελόνια, βγάζοντας έξω και γλείφοντας τα καυλιά μας, εναλλάξ.

Ο Πάνος την τράβηξε πάνω και τη φιλούσε, ενώ εγώ την έγδυσα και κατέβηκα πίσω της γλείφοντας την. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Η Ιωάννα ήρθε και ξεκίνησε την πίπα, ενώ ο Πάνος είχε πάρει θέση και της έκανε γλειφομούνι, το οποίο δε διήρκεσε πολύ αφού δεν κρατιόταν και καρφώθηκε αμέσως μέσα της. Αφού έβγαλε μια πνιχτή κραυγή η Ιωάννα, συνέχισε να με γλείφει και να φωνάζει στον Πάνο να την πηδήξει πιο δυνατά.

Στη συνέχεια η Ιωάννα με καβάλησε και ο Πάνος ήρθε δίπλα μας, όρθιος και της τον έδινε στο στόμα.

- Σας θέλω και τους δυο μέσα μου, καυλιάρηδες μου… είπε η Ιωάννα. Με έχετε σκίσει, αλλά μη σταματάτε…

φώναζε έχοντας πλέον δυο πούτσες στο μουνάκι της. Το παιχνίδι συνεχίστηκε για καμιά ώρα ακόμα, περνώντας από διάφορα δωμάτια του σπιτιού και πολλές στάσεις, μέχρι που τελειώσαμε στο στήθος και το στόμα της.

Ο Πάνος έφυγε βιαστικά, γιατί είχε αργήσει. Ρώτησα την Ιωάννα αν θέλει να κάνει ένα ντουζάκι, βάλαμε ένα ποτό και κάτσαμε στον καναπέ. Τσουγκρίσαμε, ήπιαμε την πρώτη γουλιά και μου είπε:

- Ήταν η καλύτερη παρτούζα που έχουμε κάνει ποτέ μας…

και πριν προλάβω να ανοίξω το στόμα μου και να απαντήσω οτιδήποτε, συνέχισε…

- Πάντα σκεφτόμουν πόσο τυχερά ήταν τα μουνάκια, τότε, Νίκο…

βάζοντας το χέρι της στον πούτσο μου.
Copyright protected OW ref: 171653Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).