Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτά που θα σας διηγηθώ συνέβησαν πριν από 24 χρόνια όταν ήμουν αρραβωνιασμένος με την πρώην σύζυγο μου. Εγώ βρισκόμουν στην ηλικία των 20 ετών και η γυναίκα μου στα 22.

Ένα αγόρι, 20 ετών λοιπόν με 1.80 ύψος, λεπτό, στα 65 κιλά και η πρώην σύζυγος 22 ετών, με 1.65 ύψος και 85 κιλά. Ήταν γεματούλα με όμορφα μπουτάκια, υπέροχο μεγάλο στήθος και μακριά μαύρα σγουρά μαλλιά.

Ήταν η πρώτη μου σχέση, ήμασταν και οι δύο μας πολύ ερωτευμένοι, μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι καθώς εγώ είχα από τότε μόνιμη δουλειά κι εκείνη ήταν φοιτήτρια. Δεν έμοιαζε όμως με τις άλλες φοιτήτριες. Δεν ξενυχτούσε, δεν ήταν τρελοκομείο αλλά ήταν μια σοβαρή κοπέλα που απλά σπούδαζε και συζούσε με τον αρραβωνιαστικό της σαν να ήταν παντρεμένη γυναίκα. Φρόντιζε το σπίτι μας όπως κάθε γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας, ήταν πιστή, αφοσιωμένη, ερωτευμένη, σοβαρή και στα μάτια μου πολύ όμορφη και ερωτική.

Θυμάμαι δεν υπήρχε ημέρα ή πιο σωστά νύχτα να μην κάνουμε έρωτα. Δε μπορούσα να χορτάσω και να μην κάνουμε έρωτα δύο, τρεις ή και περισσότερες φορές κάθε… μα κάθε βράδυ. Είκοσι χρονών άλλωστε και οι ορμές ήταν ασταμάτητες και οι αντοχές απεριόριστες. Θυμάμαι το ρεκόρ μας σε ένα βράδυ ήταν 9 φορές. Ναι είναι αλήθεια. Όταν το σκέφτομαι σήμερα ζηλεύω εκείνες τις εποχές. Τώρα κοντά στα 45 αυτές οι επιδόσεις είναι σχεδόν άπιαστες. Βέβαια και στις 9 φορές χρειάστηκε να βγει έξω ξημερώματα να βρει περίπτερο να μου φέρει σοκολάτα γιατί είχα πέσει στο κρεβάτι σχεδόν λιπόθυμος με ελάχιστο σφυγμό και αδύναμη αναπνοή. Νόμιζα πως κάπως έτσι πεθαίνουν οι άνθρωποι και κάπως έτσι ξεψυχάει ο άνθρωπος. Αλλά ας συνεχίσουμε με την αφήγηση.

Κάθε φορά που περνούσα από μπροστά της, είτε πηγαίνοντας σε άλλο δωμάτιο, είτε περνώντας δίπλα από την καρέκλα της, είτε σηκωνόμουν να κάνω κάποια δουλειά, εκείνη είχε την συνήθεια να μου χαμογελάει και να με χουφτώνει. Όποτε κι αν περνούσα από δίπλα της, είτε φορούσα ρούχα είτε απλώς περιφερόμουν στο σπίτι με το εσώρουχο, εκείνη μου χαμογελούσε και χούφτωνε το κωλαράκι μου λέγοντας.. "Αχ τι όμορφο στρογγυλό κωλαράκι είναι αυτό μωράκι μου;"

Κάθε μέρα, όλη μέρα γινόταν αυτή η δουλειά. Εγώ στα 65 κιλά τότε, καταλαβαίνετε πόσο πεταχτό και ολοστρόγγυλο κωλαράκι είχα. Εκείνη με τα παραπάνω κιλά της ένοιωθε σίγουρα άβολα και ζήλευε αυτό το ολοστρόγγυλο κωλαράκι. Για εμένα δεν είχε τίποτα άσχημο. Έτσι την ήθελα την γυναίκα, ζουμερή. Άλλωστε σε εκείνη την ηλικία οι κοπέλες είναι σφιχτές, δεν υπάρχει η χαλάρωση του χρόνου. Εκείνη όμως δεν το έβλεπε έτσι και ίσως γι αυτό χαιρόταν να χουφτώνει το πεταχτό και ολοστρόγγυλο κωλαράκι μου.

Μέχρι εκείνο το σημείο έλεγα Οκ την καταλαβαίνω. Μου άρεσε που της άρεσα και κάποιες φορές για να την προκαλέσω, τουρλωνόμουν εντελώς όμως διακριτικά, κάνοντας δήθεν κάποια δουλειά, περιμένοντας να δω την αντίδραση της η οποία ήταν πάντα παθιασμένα η ίδια. Τσουπ το χεράκι της να χουφτώνει το κωλαράκι μου και να λέει.. "Αχ μωρό μου, τι όμορφο κωλαράκι είναι αυτό... πόσο στρογγυλό είναι... αχ θέλω να το χουφτώνω... τέλειο είναι".

Μου άρεσε πολύ που ένιωθε έτσι ερωτικά και της άρεσα με αποτέλεσμα κάθε βράδυ να θέλω να την βάλω κάτω και να κάνουμε έρωτα μέχρι το ξημέρωμα. Αυτό και γινόταν. Δεκαεφτά χρόνια κράτησε η σχέση και ο γάμος μας και δεν θυμάμαι ούτε μια νύχτα που να μην κάναμε έρωτα. Δεν έχω λόγους να σας το παίξω δήθεν, αυτή είναι η αλήθεια.

Ένα βράδυ λοιπόν με την ώρα να είναι γύρω στις δέκα και μισή, ξεκινήσαμε ως συνήθως να κάνουμε έρωτα. Πάνω στο πάθος, πάνω στην ένταση, για πρώτη ίσως φορά, βρεθήκαμε να κάνουμε 69 αλλά όπως δεν είχαμε κάνει ποτέ στο παρελθόν. Πάνω στο πάθος μας, κάνω εγώ μια κίνηση και περνάω το ένα μου πόδι από πάνω της σε σημείο που βρέθηκα να την έχω καβαλήσει ενώ εκείνη βρισκόταν ανάσκελα. Την καβάλησα μεν αλλά αντί να την κοιτάζω στο πρόσωπο και να μου κάνει κάποια Ισπανική περιποίηση με τις υπέροχες βυζάρες της ή να μου τον πάρει στο στόμα της κάνοντας μου πίπα, βρέθηκα να την έχω καβαλήσει και να κοιτάζω προς τα πόδια της ενώ εκείνη έβλεπε την πλάτη μου.

Βούτηξα κυριολεκτικά μπροστά, πέρασα τα χέρια μου κάτω από τα ανοιγμένα μπουτάκια της χαϊδεύοντας και χουφτώνοντας τα κωλομέρια της, βύθισα το πρόσωπο μου ανάμεσα στα πόδια της κι άρχισα να της κάνω ένα παθιασμένο και δυνατό γλειφομούνι. Έγλειφα και ρουφούσα δυνατά το μουνί της που έκαιγε από την καύλα. Τα υγρά της, τα χύσια της, μου γέμιζαν το στόμα και τα κατάπινα λαίμαργα καθώς μεγάλες σταγόνες από τα χυσίματα της (όσο μια κουταλιά του γλυκού) ξεπρόβαλαν συνεχώς από την αγριεμένη μουνάρα της και κυλούσαν μέχρι την κωλοτρυπίδα της που την έβλεπα μόνιμα να συσπάται σε μια κίνηση μέσα-έξω.

Πάνω σε αυτή τη ζάλη, πάνω σε αυτή την ένταση, την έκσταση, σε αυτό το μούδιασμα του μυαλού και του κορμιού μας, εκείνη έπαιρνε την επιθετική και με άγριες διαθέσεις ψωλή μου στο στόμα της. Όλο αυτό το διάστημα που της έκανα αυτό το παθιασμένο και ξέφρενο γλειφομούνι, εκείνη ρουφούσε κυριολεκτικά σαν δαιμονισμένη τον ψώλο μου και τσιμπουκωνόταν άγρια.

Τα κορμιά μας είχαν γίνει μούσκεμα. Γλιστρούσαμε ο ένας πάνω στον άλλο σαν χέλια. Είχαμε πυρετό από την ένταση κι είχαν ξεφύγει τόσο πολύ τα πράγματα, που σα μανιακοί κουνιόμασταν και ρουφούσαμε δυνατά με πάθος, σχεδόν με λύσσα, ο ένας τον άλλο. Εγώ να ρουφάω και να καταπίνω με λαιμαργία μεγάλες ποσότητες από τα ανεξάντλητα χύσια της που κυλούσαν μέχρι την ατίθαση τρύπα του κώλου της η οποία είχε όμορφες συσπάσεις μέσα - έξω και που φρόντιζα να την κρατάω σε αναμονή για κάτι μεγαλύτερο με τα κωλοδάχτυλο που της έχωνα. Τραβούσα έξω το δάχτυλο που της έβαζα στον κώλο της, το μύριζα (το άρωμα του κώλου με μέθαγε ανέκαθεν), το έγλειφα παθιασμένα και της το κάρφωνα ξανά κάνοντας της να βογκάει, να κουνιέται και να τρελαίνεται κι εκείνη.

Εκείνη να κρατάει με το ένα χέρι τον ψώλο μου και να τον τρομπάρει, να τον ρουφάει και να τον καταπίνει ολόκληρο. Βεντουζώνει τα χείλη της επάνω του και ρουφάει με βογγητά σαν να την έχει κυριεύσει δαίμονας. Τόσο είχε ξεφύγει η κατάσταση που δεν μας ένοιαζε αν ήταν η μπαλκονόπορτα ανοικτή κι αν μας άκουγαν από το δίπλα διαμέρισμα. Μέσα όμως σε όλο αυτό το χαμό, αυτόν τον ερωτικό παροξυσμό, την ακούω ξαφνικά να φωνάζει και να μου λέει με παθιάρικη φωνή "μωρό μου... τι κώλος είναι αυτός; Συγνώμη αγάπη μου, δεν αντέχω άλλο".

Αυτό ήταν! Πριν προλάβω μέσα στην έξαψη να καταλάβω τι λέει, έχει αρπάξει από το κομοδίνο δίπλα της ένα κερί, απλό κερί κηροπήγιου που το είχαμε δεμένο μέσα σε προφυλακτικό και το χρησιμοποιούσαμε για δονητή της καθώς ήμασταν μικροί και ντρεπόμασταν να πάμε σε sex shop να αγοράσουμε και με μια βιαστική και βίαια κίνηση μόλις τελειώνει τη φράση της, μου το καρφώνει με βία στον τουρλωμένο κώλο μου.

Μάλλον με την έξαψη και το μεθύσι από το γλειφομούνι είχα ξεχαστεί και είχα βουτήξει ολόκληρος προς τα εμπρός ανάμεσα στα πόδια της καταπίνοντας με λύσσα τα μουνόζουμα της και είχα τουρλωθεί κάπως περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε. Εκείνη βέβαια από πίσω όπως ρουφούσε τον ψώλο μου και τσιμπουκωνόταν αγρίως, θα χάζευε από πολύ κοντά το ολοστρόγγυλο κωλαράκι μου που τώρα και λόγω της στάσης θα είχε ανοίξει και θα της χάριζε πλούσιο θέαμα. Αυτές είναι σκέψεις που κάνω πολλά χρόνια προσπαθώντας να εξηγήσω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Ας επιστρέψουμε όμως σε εκείνη τη στιγμή.

Ξεκινάει τόσο βίαια λοιπόν και με δύναμη να με γαμάει σαν να είχε τρελαθεί εντελώς. Ο πόνος που ένιωσα ήταν πρωτόγνωρος. Με έκοψε στα δυο. Μπόρεσα μόνο κι έβγαλα ένα βογκητό πόνου πριν χάσω εντελώς την αναπνοή μου. Εκείνη μέσα στο πάθος της δεν κατάλαβε το παραμικρό. Μου το κάρφωσε τόσο δυνατά και χωρίς καμία προεργασία ή λίπανση και χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο τον είχε καρφώσει ολόκληρο μέσα στο τουρλωμένο κωλαράκι μου και με ξέσκιζε βίαια. Το χέρι της είχε πάρει φωτιά. Πραγματικά υπέστην βιασμό εκείνο το βράδυ.

Ο πόνος πέρασε μέσα στις επόμενες τρεις κινήσεις. Το όλο θέμα ήταν τελικά να μπει. Μόλις μπήκε και μου έσπασε την παρθενιά από το δακτύλιο μου, μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα ήμουν εντάξει. Έχω σκύψει και πάλι και ρουφάω τη μουνάρα της που πλέον ζεματάει κυριολεκτικά κι έχω τουρλωθεί εντελώς κι εκείνη με γαμάει τόσο δυνατά και γρήγορα που σίγουρα έχει καταστρέψει τη κωλάρα μου. Νιώθω το κερί σαν πούτσο να με γαμάει βίαια κι έχω παραδοθεί. Σα να μη φτάνει αυτό κουνιέμαι και στον ξέφρενο ρυθμό της, πηδιέμαι και καρφώνομαι κι εγώ δυνατά πάνω στον πρόχειρο κι έκφυλο πούτσο της.

Έχυσα μετά από λίγο δυνατά ενώ εκείνη συνέχιζε να με πηδάει βίαια από το κώλο. Τα χυσίματα μου άσπρα, καυτά, πηχτά πετάχτηκαν πάνω της. Έσκυψα χωρίς δεύτερη σκέψη κι άρχισα να τα σκουπίζω με τη γλώσσα μου και να τα ρουφάω και να τα καταπίνω σαν τρελός ενώ εκείνη δεν έλεγε να σταματήσει με τίποτα το ανελέητο ξεκώλιασμα που μου έριχνε. Ήταν η πρώτη φορά που κατάπινα ζεστά ανδρικά ψωλοχύματα και γέμιζε το στόμα μου από αυτό το υπέροχο μοναδικό ποτό του έρωτα. Δυο πρωτιές λοιπόν εκείνο το βράδυ.

Για την ιστορία, στη συνέχεια και μετά από ώρα που συνέχιζε χωρίς σταματημό και λύσσα να με πηδάει, με έβαλε να καθίσω στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι κι άρχισε να μου γλείφει και να μου ρουφάει την κωλοτρυπίδα μου. Το σάλιο της ήταν η βροχή που περίμενε η καυτή τρύπα μου για να δροσιστεί από το γαμήσι. Μια τρύπα που πλέον ζεμάταγε από το πήδημα και το βιασμό που είχε υποστεί.

Εκείνο το βράδυ πρέπει να έχυσα 7-8 φορές. Με είχε στα τέσσερα μέχρι που μας βρήκε το ξημέρωμα. Πρέπει να ήταν 7 το πρωί όταν θα σταματήσαμε. Ολόκληρο το βράδυ, με είχε στα τέσσερα και με πηδούσε με το κερί της. Μου έγλειφε τον κώλο και έπαιζε με τον ψώλο μου. Έχυνα μέσα στη χούφτα της με το κερί καρφωμένο στην ξεσκισμένη πλέον κωλάρα μου, έβγαζε το κερί και μου τα πετούσε καυτά πάνω στην ορθάνοικτη κωλοτρυπίδα μου και αμέσως κάρφωνε και πάλι το κερί που πλέον γλιστρούσε όμορφα μέσα μου και συνέχιζε να με ξεκωλιάζει ενώ εγώ συνέχιζα να καρφώνομαι σαν έκφυλο πουστράκι, σαν αδύναμο αγοράκι, πάνω σε αυτό που το ένιωθα σαν έναν όμορφο και λατρεμένο πούτσο. Και τι πιο όμορφο να νιώθεις έτσι απελευθερωμένα μπροστά στη σύντροφο της ζωής σου, μπροστά στη γυναίκα σου, μπροστά στον άνθρωπο σου.

Η μπαλκονόπορτα ανοικτή όλο το βράδυ. Το πορτατίφ ανοικτό. Το χώρισμα του μπαλκονιού με το δίπλα διαμέρισμα στο ένα μέτρο από την μπαλκονόπορτα. Μπορεί να υπήρχε μια ημι-διάφανη κουρτίνα μπροστά αλλά θα μπορούσαν άνετα να σκύψει και να μας δει το ζευγάρι που έμενε δίπλα ή ακόμα να μας δουν από τα απέναντι διαμερίσματα. Δεν μας ένοιαζε όμως τίποτα. Ούτε που το σκεφτήκαμε εκείνη τη στιγμή.

Ακόμα και τώρα που τα θυμάμαι έχω ιδρώσει πολύ και ο ψώλος μου είναι σηκωμένος κι άγριος, έτοιμος για ατίθασο και δυνατό γαμήσι.

Χωρίσαμε πριν δέκα χρόνια και μετά από 17 χρόνια γάμου. Δεν έπαψα να την αγαπώ ποτέ. Δεν έπαψα να την θυμάμαι και να λυπάμαι που έγιναν όλα τόσο άσχημα στο τέλος. Δεν είχαμε κερατώματα και τέτοια. Ήμασταν πάντα οι δυο μας αυτοκόλλητοι. Ήξερε πλέον από εκείνη την ημέρα πως μου άρεσαν και τα δυο φύλα και στις τσοντούλες που βλέπαμε υπήρχαν πάντοτε αμφισεξουαλικά θέματα κι έβλεπε πόσο μου άρεσαν οι όμορφες κοπέλες οι τραβεστούλες αλλά και κάποιοι πολύ επιλεγμένοι άνδρες με όμορφες ψωλάρες και όμορφα κωλαράκια. Ήξερε από εκείνο το βράδυ πως θα είμαι ενεργοπαθητικός στον έρωτα, άλλωστε εκείνη με έφτιαξε κι ήξερε καλά ποιος ήταν ο άντρας της και ποιον άντρα ήθελε δίπλα της. Δεν πήγαμε ποτέ με άλλους. Δεν το είχαμε ανάγκη.

Δε βρήκα δέκα χρόνια μετά κάποια που να της μοιάζει. Κάποια που να γίνει το άλλο μου μισό. Στεναχωριέμαι όταν τα θυμάμαι αλλά χαίρομαι που το έζησα, 17 ολόκληρα χρόνια μαζί της. Εκείνη έφτιαξε αυτόν τον άντρα που είμαι σήμερα και την ευχαριστώ. Θέλω να είναι πάντα καλά κι αν τύχει και διαβάσει την ιστορία αυτή θα καταλάβει ότι αυτή είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μας που μας καθόρισε και μας ένωσε κάποτε.

Ελπίζω να σας άρεσε και να την απολαύσατε είτε είστε γυναίκες είτε άνδρες. Ελπίζω να μουσκέψατε κι εσείς όπως κι εγώ και να απολαύσετε τον εαυτό σας φέρνοντας στο μυαλό σας όσα διαβάσατε.

Φιλικά,

Αλέξανδρος
Copyright protected OW ref: 171620Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.