Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ώρα πήγε δώδεκα, τελειώσαμε τη γυψοσανίδα, όλα τα χωρίσματα, καθαρίσαμε και στήσαμε το κρεβάτι για να έχουμε ένα κάθισμα. Η Ρ σερβίρει ουισκάκια και βρίσκει ένα ωραίο σταθμό στο ράδιο του μαγαζιού. Το μαγαζί κλειστό, οι κουρτίνες τραβηγμένες, τα πάνω φωτά τα έκλεισα και ώρα για λίγη χαλάρωση, γιατί από τις 5 το απόγευμα παλεύουμε και οι τρεις για να τελειώσει σήμερα η όλη δουλεία. Μας βοηθάει ο Α. Δεύτερο ουϊσκάκι, ζέστη αρκετή, γέλιο αρκετό, πειράγματα. Κάποια στιγμή χουφτώνω τη Ρ, εκείνη μου ρίχνει ένα φιλί και βάζω το χέρι μου μέσα από το κολάν που φοράει χουφτώνοντας τον κώλο της.

- Έλα μωρό μου ντροπή μπροστά στο φίλο μας, μου λέει όλο νάζι.

- Αγοράκι είναι… θα ζηλεύει!

Όπα λέω από μέσα μου (δεν είχε πάει το μυαλό μου σε τίποτα πονηρό μέχρι τότε) όρεξη για πούτσο έχει η πουτανίτσα. Με τον Α κάνουμε που και που παρέα έξω, κανένα τηλέφωνο κλπ. Έχει όμως πολύ άνεση μαζί του και εγώ γενικά τον θεωρώ κάλο παιδί, κύριο και φιλαράκο. Πάω να ρίξω λίγο νερό πάνω μου λέει το μωρό ,ζεστάθηκα πολύ. Πάει στο μπάνιο και σε λίγο ακούω το νερό να τρέχει από την ντουζιέρα. Ανοίγω την πόρτα λίγο και τη βλέπω γυμνή να σαπουνίζει το μουνάκι της.

- Τι κάνεις ρε παλιόπαιδο;

- Το ετοιμάζω για πούτσο, μου άπαντα ξεδιάντροπα και κοιτώντας πίσω μου κάνει ένα νεύμα χαιρετισμού στον Α, ο οποίος είχε πλησιάσει λίγο και την έβλεπε γυμνή.

Έφυγα από κει και πήγα στο δωμάτιο. Ο φωτισμός από το φανοστάτη δυνατός. Τον χαμηλώνω, γεμίζω τα ουισκάκια και κάθομαι στο κρεβάτι.

- Πως τη βλέπεις;… λέω για να δώσω λίγο φως στην ατμόσφαιρα, καλά κρατιέται έτσι;

- Παίδαρος είναι, μου απαντάει.

- Άντε εις υγεία, λίγο ουϊσκάκι , χρειάζεται!

Ανοίγει η πόρτα και βγαίνει βρεγμένη με την πετσέτα τυλιγμένη ίσα να καλύπτει τις βυζάρες της και από κάτω 5 πόντους κάτω από το μουνάκι της χωρίς βρακάκι.

- Τα ρούχα μου ήταν ιδρωμένα μου λέει και δεν πήρα τα καθαρά μέσα για να μην τα βρέξω, θα ντυθώ εδώ μην κοιτάτε, ε…

μας λέει όλο αθώο νάζι (πολύ πουτάνα)! Πλησιάζει την τσάντα που έχει τα καθαρά κοντά στον Αντώνη και σκύβει να πάρει κιλοτάκι. Ο κώλος της γυμνός, ανοίγει λίγο σκύβοντας και το αίμα μας ανεβαίνει στο πάνω και στο κάτω κεφάλι με πίεση. Ο Α με κοιτάει και του κάνω νόημα , ναι! Απλώνει το χέρι και της χουφτώνει απαλά τον γυμνό μισάνοικτο κώλο.

- Ε... του λέει αυτή και ανασηκώνεται. Τι κάνεις εκεί;… ντροπή σου παλιόπαιδο…

και γελώντας έρχεται κοντά μου, με αγκαλιάζει, με φιλάει και ψιθυριστά μου λέει στο αυτί.

- Έχω καυλώσει πολύ! Θέλω να με γαμήσετε και οι δυο, αν θες και συ, αλλιώς να το κόψω τώρα.

Την φιλάω στο λαιμό, λύνω την πετσέτα και την αφήνω ολόγυμνη ανάμεσα μας σφίγγοντας και ανοίγοντας ταυτόχρονα τα κωλομέρια της.

- Ωραίος κώλος και εκπαιδευμένος, λέω στον Α. Συμφωνείς;

- Ωραίος σίγουρα… για το άλλο θα σου πω όταν τον γαμήσω…

άπαντα γελώντας αυτός.

- Ε… λίγα με το κωλαράκι μου, έτσι;

Όπως την έχω αγκαλιά με τον κώλο ανοιχτό από τα χέρια μου, την πλησιάζω στον Α, την πιέζω στην πλάτη να σκύψει και πλησιάζω την ορθάνοικτη κωλαρά της μπροστά στη μούρη του. Την αρπάζει από τα κωλομέρια, χώνει τη μούρη του μέσα και αρχίζει να τη γλείφει σαν τρελός κατεβάζοντας ταυτόχρονα το σορτσάκι και το εσώρουχο. Το ίδιο κι εγώ βάζοντας τον πούτσο μου στο στόμα της. Γλείφει και αναστενάζει ταυτόχρονα ανάμεσα σε δυο καυλωμένους γαμιάδες που τους έχει καυλώσει εκείνη. Είναι έτοιμη για πούτσο και τον θέλει πολύ. Γυρνάει τον κοιτάει πίσω της και του λέει γεμάτη καύλα:

- Γάμα με μωρό μου! Θέλω να νιώσω πούτσο τώρα, να με σκίσει η πουτσαρά σου.

Σηκώνεται και όπως είναι σκυμμένη και στηρίζεται πάνω μου της τον χώνει στη μουνάρα της που γλιστράει γεμάτη υγρά καύλας. Την αρπάζει από τη μέση και τη γαμάει δυνατά. Η Ρ βογκάει από το γαμήσι και δυσκολεύεται να μου πάρει πίπα. Την ταρακουνάει με τον πούτσο του και στηρίζεται μονό στη μέση μου με τα χέρια της. Πάρα την καύλα της με δυσκολία τον σταματάει και ξαπλώνει στο κρεβάτι ανάσκελα. Ανοίγει ξεδιάντροπα τα πόδια της μπροστά μας και αρχίζει να χαϊδεύει το μουνί της το οποίο είναι μούσκεμα και βάζει μέσα το δάκτυλο της όλο καύλα.

Πάω δίπλα της και της τον δίνω στο στόμα. Τον γλείφει με λαχτάρα άλλα τη νοιώθω… θέλει να γαμηθεί. Ο γαμιάς της δε χάνει καιρό, μπαίνει ανάμεσα στα ανοικτά της ποδιά και χώνει τον καυλωμένο πούτσο του μέσα στην μουνάρα της κάνοντας την να φωνάξει:

- Ναι, ναι ρε πούστη, τι ψωλάρα είναι αυτή; Με ξέσκισες καργιόλη, γάμα με, γάμα με την πουτάνα και συ παίξε τον πούτσο σου τώρα που σου γαμιέμαι η πουτάνα! Κοίτα τεράστια πούτσα που με γαμάει και την παίρνω όλη μέσα μου, είμαι ξεσκισμένη πουτάνα, γάμα με γαμιά μου, σκίσε με πούστη θέλω να χύσω την ψωλάρα σου.

Αυτός έχει ξαπλώσει πάνω στο γυμνό καυλωμένο κορμί της και την γαμάει ασταμάτητα με δύναμη. Αυτή έχει κλείσει τα μάτια, βογκάει δυνατά και με το χέρι μου παίζει τον πούτσο.

- Έλα κοντά μωρό μου, τώρα που γαμιέμαι θέλω να με χύσεις στα μούτρα, όπως σου τον παίζω κι εγώ να χύνω αυτόν τον πούτσαρο που με ξεσκίζει αλύπητα. Είναι καύλα τόσο μεγάλο καυλί μέσα μου, γέμισε το μουνί μου, θα χύσω, θα χύσω η πουτάνα, θα χύσω έναν τεράστιο ξένο πούτσο, χύσε με άντρα μου την πουτάνα.

Ο γαμιάς της έχει σηκωθεί στα γόνατα, έχει βάλει τα ποδιά της στους ωμούς και της ξεσκίζει το μουνί κυριολεκτικά. Η πουτάνα μου φωνάζει χαμένη στην καύλα της ώσπου μέσα σε 2 λεπτά…

- χύνω καύλα μου… στα μούτρα σου, στα βυζιά σου, χύνω πουτάνα που σε βλέπω να γαμιέσαι…

και τη γεμίζω χύσια. Μόλις τα νοιώθει και με την ψωλάρα μέσα της...

- χύνω πούστηδες, χύνω καύλες μου, σας χύνει το μουνί μου, αχ…

- Ο γαμιάς την πρεσάρει πιο δυνατά κάνοντας τη να χύσει ξανά.

- Χύνω κι εγώ καύλα μου… κι εγώ…

φωνάζει και χύνει μέσα στη μουνάρα της αδειάζοντας τα αρχίδια του μέσα της γεμίζοντας το μουνί της καυτά χύσια. Ώρα για μπάνιο και ποτάκι τώρα. Χαλάρωση και βλέπουμε. Αραχτοί και οι τρεις, ολόγυμνοι στο κρεβάτι (σκέτο στρώμα) χωρίς σεντόνια άλλα δε νοιάζει κανέναν, εμείς έχουμε τον νου μας στην ολόγυμνη καυλιάρα μας κι εκείνη στους πούτσους που θα τη γαμάνε όλη νύχτα. Παίρνω ένα παγάκι και το περνάω στη μία ρώγα της. Ανατριχιάζει και καυλώνει. Ο γαμιάς της στάζει λίγο ουίσκι χαμηλά στη κοιλία της, την παγώνει και ανασκιρτά. Εκείνος το γλείφει από πάνω της και κατευθύνεται στο μουνί της, ανοίγει τα ποδιά και αρχίζει να τη γλείφει. Εκείνη αναστενάζει και ζητάει τον πούτσο μου στο στόμα. Της τον δίνω και η πίπα της είναι τέλεια. Πίπα και γλειφομούνι… έχει καυλώσει και θέλει να τα κάνει όλα! Ξαπλώνω και τη βάζω να κάτσει πάνω στον πούτσο μου. Ήρθε η ώρα να την πάρουμε παρτούζα κυριολεκτικά, να γίνει η πουτάνα, η ξεκωλιάρα μας.

Κάθεται πάνω στον πούτσο μου και με μίας τον παίρνει όλο μέσα της καθώς το μουνί της είναι ανοιχτό και γεμάτο με χύσια από τον προηγούμενο πούτσο. Τη γαμάω και στάζουν. Πιάνω υγρά και ανοίγοντάς τα κωλομέρια της, αλείφω την κωλοτρυπίδα της ετοιμάζοντας τη να γαμηθεί μάλλον με τον πιο μεγάλο πούτσο που έχει μπει στον κώλο της ποτέ. Το ξέρει άλλα δεν κάνει πίσω, θέλει να την ξεκωλιάσει και η πουτάνα μέσα στην καύλα της του το λέει ξεδιάντροπα:

- Έλα καύλα μου, μου ετοίμασε τον κώλο για να με ξεκωλιάσεις, έλα ρε πούστη, έτοιμη με έχει την πουτάνα για την ψωλάρα σου, χώσ' τον στον κώλο μου ρε πούστη χώσ' τον να ευχαριστηθεί η πούτσα σου γαμήσι πάνω στο κορμί μου.

Έχει ξεφύγει η πουτάνα. Καυλωμένη από το γαμήσι και τα θέλει όλα. Το πουτσοκέφαλο ακουμπάει τη μουσκεμένη κωλοτρυπίδα της. Εγώ σταματάω για λίγο το γαμήσι άλλα μένω βαθιά μέσα της για να ζοριστεί η πουτάνα και σίγα-σιγά βλέπω η πούτσα να χάνεται μέσα στον κώλο της. Την ξεκωλιάζει, την πονάει, την κατακτάει, την καυλώνει! Ο κώλος της γαμιέται, ξεσκίζεται. Την ξεκώλιασε! Αρχίζει ένα ανελέητο γαμήσι και από τους δυο γαμιάδες της. Τα καυλιά μας τρίβονται μέσα στο κορμί της και της κόβουν την ανάσα. Έχει χάσει τον κόσμο, τώρα υπάρχει μονό πούτσα και καύλα.

Χύνει σαν τρελή φωνάζοντάς και κουνώντας το κεφάλι πέρα δώθε, χτυπώντας τα χέρια της στο στήθος μου:

- Χύνω, αχ, αχ, ναι, ναι με τελειώσατε την πουτάνα…

όμως εμείς εκεί! Τα καυλιά μας γαμάνε μέσα στο μουνί και την κωλαρά της χωρίς οίκτο. Την έχω πιάσει από το κεφάλι, την έχω ακουμπήσει στο στήθος μου της γαμάω με δύναμη τη μουνάρα και ο κώλος της ορθάνοικτος γαμιέται με ένα καυλί που την έχει ξεκωλιάσει.

Ήρθε η ώρα. Τα αρχίδια μας θα αδειάσουν τα χύσια τους στην πιο καυλιάρα πουτάνα που έχω γαμήσει.

- Χύνω πουτάνα, φωνάζει ο γαμιάς της, χύνω την κωλαρά σου, τον πούστη τον κώλο σου!

Νοιώθω το καυλί του να φουσκώνει, να τινάζεται και να πιέζει τον πούτσο μου.

- Χύνω κι εγώ πουτανάρα μου, χύνω στο μουνί σου, χύνω!

Αδειάζοντας, ακούω τη Ρ να φωνάζει, ξέπνοα όμως, μισοκλαίγοντας:

- Αχ, αχ, χύνω πάλι, χύνω… και να πέφτει το κεφάλι της στο στήθος μου μισολιπόθυμη. Τι ήταν αυτό;… ψιθυρίζει, ακόμα χύνει το μουνί μου, νοιώθω τα καυλιά σας μέσα μου, τα χύσια σας μέσα μου και δε θέλω να τα χάσω, άλλα δεν έχω άλλο κουράγιο. Με τελειώσατε με το γαμήσι σας, έχω τρελαθεί τελείως, είναι τέλεια!

Βγάζει τον πούτσο του από τον κώλο της και αφήνει μία ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα να στάζει χύσια. Τη βγάζω κι εγώ από πάνω μου και την αφήνω μπρούμυτα στο κρεβάτι ολόγυμνη, γαμημένη, χυμένη άλλα ευτυχισμένη και ήρεμη πια. Τη χαζεύουμε.

- Ωραίος κώλος και πολύ εκπαιδευμένος τελικά!

Έμεινε εκεί κοιμισμένη μέχρι το πρωί με τα χύσια μέσα της, πάνω της, γυμνή, ξεσκέπαστη ένα θέαμα υπέροχο στα μάτια μου. Το γαμιά της ούτε που τον πήρε χαμπάρι που έφυγε, νομίζω ότι δεν την ένοιαζε κιόλας, ο πούτσος του έκανε την δουλεία του με το παραπάνω, την ξέσκισε και της έδωσε ηδονή καύλα και ότι χρειαζόταν.

Την πήρα αγκαλιά και ξυπνήσαμε το πρωί σχολιάζοντας.

- Αυτά τα ξαφνικά γαμήσια είναι τέλεια ε;

- Είσαι καύλα μωρό μου, σ' αγαπάω πολύ και γουστάρω κάθε μας γαμήσι. Είσαι σκέτη καύλα.




Copyright protected OW ref: 171567



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).