Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, το όνομα μου είναι Νίκος και θα σας διηγηθώ τις εμπειρίες του περασμένου καλοκαιριού από την εκδρομή που πήγαμε εγώ και η κοπέλα μου (Αρετή) στον Όλυμπο.

Αρχικά, να πω ορισμένα πράγματα για εμάς, εγώ είμαι 25 ετών και ασχολούμαι με τη γυμναστική. Έχω ένα αρκετά ωραίο σώμα και γενικά μπορώ να πω ότι οι γυναίκες με βρίσκουν αρκετά θελκτικό. Η Αρετή είναι 19 και είναι φοιτήτρια της ιατρικής. Είναι πολύ γλυκιά κοπέλα, κοντούλα, με μαύρα μακριά μαλλιά που φτάνουν μέχρι το πισινό της, σφιχτό σωματάκι, με μικρά βυζάκια και με μία πολύ λευκή επιδερμίδα. Γενικά, της Αρετής η εξωτερική της εμφάνιση παρέπεμπε σε μαθήτρια της Α’ Λυκείου κι όχι ενήλικης φοιτήτριας.

Εγώ και η Αρετή λοιπόν είχαμε γνωριστεί σε ένα πάρτι και από τότε είμαστε ζευγάρι. Ήμουν ο πρώτος άντρας με τον οποίο έκανε σεξ και γενικά ήταν αρκετά άβγαλτη και ντροπαλή σε ότι είχε να κάνει με αυτόν το τομέα.

Εκείνο το καλοκαίρι, είχαμε αποφασίσει να κάνουμε εναλλακτικές διακοπές, τόσο λόγω έλλειψης χρημάτων, όσο και επειδή ήμασταν νέοι και θέλαμε κάτι διαφορετικό. Έτσι επιλέξαμε να εγγραφούμε σε ένα γκρουπ το οποίο θα εξερευνούσε τον Όλυμπο, κατασκηνώνοντας παράλληλα στην ύπαιθρο. Το γκρουπ αριθμούσε 10 μέλη, 2 οδηγούς και 4 ζευγάρια. Η διάρκεια της περιπλάνησης μας στο βουνό θα διαρκούσε πέντε μέρες.

Αφού συγκεντρωθήκαμε και οι δέκα στο σημείο που είχε προαποφασιστεί στους πρόποδες του Ολύμπου, οι οδηγοί μας ενημέρωσαν σχετικά με το τι πρέπει να προσέχουμε κατά τη διάρκεια της πορείας μας στο βουνό και μας μοίρασαν από ένα εγχειρίδιο με χρήσιμες συμβουλές.

Προτού όμως προχωρήσω στην ιστορία καλύτερα να περιγράψω πρώτα τα μέλη της ομάδας. Οι δύο οδηγοί μας ήταν ένας άντρας και μια γυναίκα οι οποίοι πραγματικά ήταν τέρατα της φύσης. Ο Γιώργος ήταν δίμετρος, πρησμένος από τη γυμναστική με δύο μεγάλα τατουάζ σε κάθε μπράτσο και με μακριά καστανά μαλλιά. Η οδηγός η Μαίρη ήταν το ίδιο γυμνασμένη, ψηλή 1.86 και γενικά είχε σώμα το οποίο ταίριαζε περισσότερο σε άντρα παρά σε γυναίκα. Στην ίδια ηλικία με εμένα και την Αρετή ήταν ο Δήμος και η Εύα αντίστοιχα. Με τον Δήμο είχαμε την ίδια ηλικία ήταν μελαχρινός, όχι τόσο γυμνασμένος όσο εγώ και ο Γιώργος, αλλά παρόλα αυτά πολύ ωραίος σαν άντρας. Η Εύα από την άλλη δεν ήταν απλά όμορφη, αλλά μια από τις ομορφότερες γυναίκες που είχα δει. Ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερη από την Αρετή, φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ, 1.75 και πραγματικά δεν της έλειπε τίποτα. Είχε μεγάλα στητά βυζιά, τα οποία φαινόντουσαν λαχταριστά μέσα από το αθλητικό τοπάκι που φορούσε, μια γυμνασμένη κωλάρα και γενικά ένα κορμί που από την κορφή ως τα νύχια δεν είχε καμία ατέλεια. Πέρα από αυτά όμως η Εύα απέπνεε μια αίσθηση ότι "είμαι μουνάρα και το ξέρω" κάτι που την έκανε ακόμα πιο γοητευτική και πιο δύσκολο για μένα να μην την κοιτάω ώρες-ώρες σα χάνος.

Στο γκρούπ επίσης υπήρχε και ένα νιόπαντρο ζευγάρι γύρω στα τριάντα ο Σπύρος και η Νάντια. Ο Σπύρος ήταν αυτό που λέμε η χαρά της ζωής, πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος, ενώ και η σύζυγος του η Νάντια ήταν το ίδιο ευχάριστη και πολύ όμορφη. Είχε ένα αγορίστικο κούρεμα που της πήγαινε πάρα πολύ και ένα πολύ όμορφο σώμα. Αυτό όμως πού την έκανε και ξεχώριζε ήταν τα δύο λακάκια της που σχηματίζοταν όταν χαμογελούσε, προσφέροντας μας κάθε φορά ένα τσουλίστικο πονηρό χαμόγελο, που προσωπικά με άναβε. Τέλος, οι μεγαλύτεροι ηλικιακά του γκρούπ ήταν ο κύριος Λεύτερης και η κυρία Ελπίδα. Ο κύριος Λευτέρης ήταν λίγο πριν τα πενήντα και ήταν φανερό ότι δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί, αντίθετα με τη γυναίκα του η οποία φαινόταν ότι ήταν ενθουσιασμένη και περίμενε πώς και πώς να ξεκινήσει η εκδρομή. Η κυρία Ελπίδα σε αντίθεση με τον κύριο Λευτέρη φαινόταν άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, κάτι που αποτυπώνονταν και στο σώμα της, το οποίο παρά τα σαραντά κάτι της χρόνια ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Αφού οργανωθήκαμε ξεκινήσαμε την πορεία μας στο βουνό. Η πρώτη μέρα ήταν αρκετά κουραστική και περιελάμβανε αρκετή πεζοπορία. Κάναμε μερικές στάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να πιούμε και να φάμε κάτι. Κατά της οχτώ φτάσαμε σε μία ανοιχτή περιοχή, από την οποία πέρναγε ένα ποταμάκι, στην οποία θα κατασκηνώναμε και θα τη χρησιμοποιούσαμε ως ορμητήριο. Αφού στήσαμε τις σκηνές κάτσαμε γύρω από τη φωτιά που είχαμε ανάψει και αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε ιστορίες. Κατά τις δέκα πήγαμε στις σκηνές μας και πέσαμε ξεροί για ύπνο από την κούραση που είχε προκαλέσει η πολύωρη πεζοπορία.

Το επόμενο πρωί το πρόγραμμα έλεγε ότι θα κάναμε αναρρίχηση σε μια δύσβατη περιοχή. Φάγαμε πρωινό και οι γυναίκες φορέσανε τα μαγιό τους για να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο στο ποταμάκι πριν φύγουμε. Είχα έτσι την ευκαιρία, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι άντρες του γκρουπ, να κάτσω να τις χαζέψω για λίγο. Και οι πέντε τους ήταν πανέμορφες, η κάθε μια με τον τρόπο της. Αυτή όμως που έκανε τη διαφορά ήταν η κυρία Ελπίδα. Η γυναίκα έμοιαζε λες και είχε βγει από τσόντα. Το σώμα της άνετα συγκρινόταν με οποιαδήποτε από τις milf πορνοστάρ που βλέπουμε στο αμερικάνικο πορνό. Ειδικά, όταν άρχισε να πιτσιλιέται με την επίσης διαστάσεων πορνοστάρ Εύα, το καβλί μου δεν άργησε να γίνει πέτρα, δυστυχώς όμως έπρεπε να δείξω αυτοσυγκράτηση για να μην καρφωθώ. Έχοντας λοιπόν αυτήν την εικόνα καρφωμένη στο μυαλό μου, ξεκίνησα μαζί με τους υπολοίπους την πορεία μας προς τη δύσβατη πλαγιά.

Η όλη διαδικασία της αναρρίχησης ήταν εξόχως αναζωογονητική για όλους. Όταν γυρίσαμε παρά την κούραση μας ήμασταν εξαιρετικά ευδιάθετοι. Το κλίμα στο βουνό μας είχε κάνει καλό και νιώθαμε όλοι ένα αίσθημα ευφορίας (πλην φυσικά του Λευτέρη που γκρίνιαζε συνέχεια της κυρίας Ελπίδας). Επιπλέον, αισθανόμασταν και πιο άνετα μεταξύ μας, αποτέλεσμα αυτού να είμαστε πιο ελαφρώς ντυμένοι. Οι άντρες καθόντουσαν χωρίς τις μπλούζες τους, ενώ οι γυναίκες κυκλοφορούσαν μονάχα με το μαγιό τους. Όπως και το προηγούμενο βράδυ είχαμε κάτσει γύρω από τη φωτιά και καλαμπουρίζαμε. Όταν είχε πια περάσει για τα καλά η ώρα αποφασίσαμε να πάμε στις σκηνές μας, για να κοιμηθούμε.

Είχε αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος, όταν το πρωτοάκουσα. Ήταν ένα ρυθμικό τρίξιμο που προερχόταν από μια από τις σκηνές. Συγκεντρώθηκα κι άρχισα να αφουγκράζομαι ώστε να μη μου ξεφύγει ο οποιοσδήποτε ήχος. Το τρίξιμο συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, ώσπου οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν, όταν διέκρινα ξεκάθαρα κάποιους γυναικείους αναστεναγμούς. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ένα από τα ζευγάρια έκανε σεξ. Η Αρετή έσκυψε στο αυτί μου και μου ψιθύρισε χαχανίζοντας… «Θεέ μου».

- Ναι…

της έγνεψα και έπιασα το πουλί μου που είχε αρχίσει να σκληραίνει. Οι ήχοι εν τω μεταξύ γινόντουσαν όλο και πιο δυνατοί. Δε μπορούσα να διακρίνω ποιά από τις γυναίκες ήταν, όποια και αν ήταν όμως σύντομα θα έφτανε σε έντονο οργασμό.

Οι ήχοι είχαν επηρεάσει και την Αρετή, η οποία άρχισε να παίζει το πουλί μου που ήταν πλέον σε πλήρη στύση. Στιγμές αργότερα ακούστηκε ένα… «Ω,Θεέ μου» και επανήλθε η ησυχία. Η Αρετή σταμάτησε να παίζει με το πουλί μου και με ρώτησε ψιθυριστά ποίοι νομίζω ότι ήταν.

- Δεν έχω ιδέα…

της ψιθύρισα, προσπαθώντας να κρύψω την απογοήτευσή μου ότι τελείωσε. Αλλά μόλις οι ήχοι του μυστήριου ζευγαριού έπαψαν ξεκίνησαν άλλοι, αυτή τη φορά στην άλλη πλευρά της κατασκήνωσης και μάλιστα πιο έντονοι, ενώ μετά από λίγο, ακούστηκαν νέοι ήχοι από άλλη διαφορετική κατεύθυνση. Ήταν σαν να είχε ο καθένας, αμέσως, συνειδητοποιήσει την ευγενική ανωνυμία που προσέφερε το σκοτάδι και ήταν αποφασισμένοι να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ευκαιρία.

Εγώ και η Αρετή δεν διαφέραμε. Την αισθάνθηκα να με καβαλάει (κάτι που δεν το είχε ξανακάνει, πάντα εγώ έπαιρνα πρωτοβουλία) και να βυθίζει με μία κίνηση στο υγρό μουνί της το καβλί μου. Ενώ με φίλαγε παθιασμένα, κουνιόταν με απίθανη ορμή πάνω μου. Πρώτη φορά την έβλεπα να κάνει έτσι. Μετά από λίγο έχυσε, χωρίς όμως να κάνει πολύ θόρυβο και εγώ έχυσα στην κοιλίτσα της. Ακολούθησε και δεύτερος γύρος, ο οποίος ήταν πιο άγριος, καθώς την έστησα στα τέσσερα και τη γάμαγα γρήγορα και δυνατά, βυθίζοντας το εργαλείο μου όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα της, με εκείνη να βγάζει κραυγούλες ηδονής, χωρίς να την πολυνοιάζει πλέον εάν θα γίνει αντιληπτή, κάτι όμως που όπως φαίνεται δεν ένοιαζε κανένα από τα υπόλοιπα ζευγάρια εκείνη τη στιγμή. Μετά το δεύτερο γύρο μας κι αφού είχαμε και οι δύο ολοκληρώσει, κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Κάπως έτσι τέλειωσε η δεύτερη μας νύχτα στον Όλυμπο.

Το επόμενο πρωί παριστάναμε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, εάν και ήταν φανερό ότι όλοι σκεφτόμασταν τη χθεσινή τρέλα. Είχαμε κάτσει λοιπόν σιωπηλοί και πίναμε το καφέ μας. Αυτή η κατάσταση διεκόπη από τον Κώστα, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος ρωτώντας μας εάν έχουμε δυνάμεις για την σημερινή περιήγηση, κλείνοντας μας πονηρά το μάτι. Ήταν κάτι που μας έκανε πραγματικά να νιώσουμε πιο άνετα. Σήμερα το πρόγραμμα έλεγε ότι θα εξερευνούσαμε το δάσος, αφού οργανωθήκαμε ξεκινήσαμε την πορεία μας.

Ενώ είχαμε που διασχίζαμε το δάσος για περίπου μια ώρα, ο Γιώργος πρότεινε να χωριστούμε, ώστε ο καθένας μόνος του να εξερευνήσει την πυκνή δασική έκταση και να ελέγξει τις ικανότητες του στον προσανατολισμό. Πρόσθεσε επίσης, ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μήπως χαθούμε γιατί θα έδινε στον καθέναν μας από ένα τσιπάκι, σε περίπτωση που αποπροσανατολιστούμε να είναι εύκολο να μας βρει. Αφού πήρε ο καθένας το τσιπάκι του, χωριστήκαμε.

Είχα περίπου μισή ώρα που περπάταγα στο δάσος έχοντας χάσει απολύτως τον προσανατολισμό μου, όταν για καλή μου τύχη είδα μπροστά μου ένα μικρό ύψωμα που δεν είχε δέντρα. Αποφάσισα να πάω κατά ‘κει για να μπορέσω να προσανατολιστώ και να μπορέσω να γυρίσω στο σημείο συνάντησης χωρίς τη βοήθεια κάποιου. Ενώ πλησίαζα τον βραχώδη λοφίσκο άκουσα γυναικείες φωνές. Αφού πήγα πιο κοντά είδα κάτι που δεν το περίμενα, το Γιώργο να γαμάει άγρια τη φρεσκοπαντρεμένη Νάντια. Την είχε ακουμπήσει πάνω σε έναν από τους βράχους και της άλλαζε κανονικότατα τα φώτα. Δεν ήθελα να με αντιληφθούν, αλλά επίσης δεν ήθελα να φύγω, καθώς τον είχα βγάλει ήδη έξω και τον έπαιζα. Έτσι κρύφτηκα πίσω από ένα βράχο που μου πρόσφερε καλή θέα και έκατσα να δω το θηρίο τον Κώστα να ξεσκίζει την Νάντια. Ο Κώστας εκτός από τεράστιο σωματότυπο, είχε και ένα τεράστιο καβλί, το οποίο φαινόταν η Νάντια να απολαμβάνει κάθε εκατοστό του. Ο νεαρός οδηγός έχωνε βαθιά μέσα στο μουνί της Νάντιας το τεράστιο καβλί του και το έβγαζε με απίστευτη ταχύτητα, με αποτέλεσμα η Νάντια να συσπάται και να μουγκρίζει σαν άγριο θηρίο. Ο Γιώργος ύστερα από ένα δεκάλεπτο ανηλεούς γαμησιού, έχυσε ,προς έκπληξη μου, μέσα της, ενώ κι εγώ έκανα το ίδιο στην παλάμη μου όμως. Αφού ολοκληρώθηκε το δωρεάν sex show, έφυγα σιγά-σιγά χωρίς ευτυχώς για μένα να πάρουν χαμπάρι.

Μετά από καμιά ώρα από το γαμήσι της Νάντιας είχαμε συγκεντρωθεί στο σημείο αφετηρίας και επιστρέφαμε στην κατασκήνωση μας. Σε όλη τη διαδρομή παρατηρούσα τη Νάντια, η οποία δεν έδειχνε καθόλου σαν κάποια η οποία πριν λίγη ώρα είχε γαμηθεί από έναν ουσιαστικά ξένο άντρα απατώντας το σύζυγο της. Αντιθέτως, ήταν πιασμένοι χεράκι-χεράκι με τον Σπύρο και έδειχναν σαν ένα οποιοδήποτε ευτυχισμένο ζευγάρι.

Εκείνο το βράδυ επικρατούσε ένα κλίμα ανυπομονησίας, έτσι δεν αργήσαμε πολύ να το διαλύσουμε. Μετά από ελάχιστα λεπτά, ακούστηκαν οι πρώτοι αναστεναγμοί, αυτή τη φορά χωρίς κάποιο ίχνος συστολής.

- Θέλω να με κάνεις να ουρλιάξω πιο δυνατά από τις άλλες τις πουτάνες.

Η Αρετή είχε ήδη ξεφορτωθεί τα ρούχα της και όπως ήταν όρθια κι εγώ καθιστός, έχωσε το μουνάκι της στο στόμα μου, χωρίς πολλά-πολλά. Το δίωρο που ακολούθησε ήταν κάτι το απίστευτο. Η συνεσταλμένη Αρετούλα έβριζε και γαμιόταν σαν έμπειρη πουτάνα και γενικά αυτό μάλλον γινόταν και στις άλλες σκηνές. ‘Ήταν σαν μας είχε καταλάβει όλους το πνεύμα του Πάνα και δε μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τις ορμές μας. Η Αρετή κάποια στιγμή, μετά από τόσα χυσίματα, κατέρρευσε δίπλα μου και αποκοιμήθηκε. Εγώ ακόμα λίγο ζαλισμένος από αυτό πού είχε προηγηθεί, βγήκα με το μποξεράκι να πάρω λίγο αέρα. Καθώς περπατούσα κατά μήκος του δάσους συνάντησα την κυρία Ελπίδα, η οποία ήταν με μια ροζ νυχτικιά και στεκόταν στην άκρη της κατασκήνωσης.

- Κυρία Ελπίδα τι κάνετε εδώ;

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν με είχε προσέξει και όπως γύρισε ξαφνιάστηκε που με είδε έτσι με το μποξεράκι, όπως ξαφνιάστηκα κι εγώ, καθώς το πάνω μέρος τη νυχτικιάς που φορούσε ήταν διάφανο και φαίνονταν οι υπέροχες βυζάρες της. Προσπάθησα όμως να φανώ ψύχραιμος.

- Συμβαίνει κάτι;

- Τίποτα, απλώς… πώς να στο πω… σας ζηλεύω που περνάτε καλά και ήρθα εδώ για να ξεχαστώ.

- Ο κύριος Λευτέρης δεν είχε όρεξη σήμερα;…

παρατήρησα ότι αντί να με κοιτάει στα μάτια με κοίταγε κάπου χαμηλότερα

- Λέει εσείς είστε παιδαρέλια και αντέχετε. Αυτός λίγο μόνο χθες με… και αυτό ήταν.

- Ενώ εσείς ψοφάτε για πούτσα.

- Νίκο πώς μιλάς έτσι;

Εν τω μεταξύ, από τη σκηνή της Εύας και του Δήμου που βρισκόταν αρκετά κοντά από εκεί που βρισκόμασταν, ακούγονταν οι φωνές της Εύας, «Έτσι ξεκώλιασε με πιο βαθιά, πιο βαθιά».

- Άκου, της είπα πιάνοντας τη μία ρώγα από το ένα βυζί της και τρίβοντας τη. Επειδή βλέπω πως ρίχνεις στον πρησμένο μου πούτσο κλεφτές ματιές. Εάν το θέλεις μπορώ να σε κάνω να αισθανθείς υπέροχα.

«Πιο δυνατά, πιο δυνατά, μη σταματάς», συνέχιζε να φωνάζει η Εύα

- Δεν ξέρω… είμαστε χρόνια παντρεμένοι…

μου απάντησε χωρίς όμως να κάνει κάποια κίνηση να με απομακρύνει, ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι με κοιτούσε λαίμαργα. Αφού κατάλαβα ότι η κυρία Ελπίδα ήδη με φανταζόταν μέσα της και η Αρετή κοιμόταν του καλού καιρού, δεν έχασα ευκαιρία, πέταξα τον πούτσο μου έξω και την πλησίασα. Αυτή τον κοίταξε με δέος, τον έπιασε ασυναίσθητα και άρχισε να τον περιεργάζεται, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να βρει τα λόγια της

- Είναι… είναι πολύ μεγάλο!

- Κι εσύ σκέτη καύλα!

Μην περιμένοντας άλλο την άρπαξα κι άρχισα να την φιλάω, με εκείνη να ανταποδίδει παθιασμένα.

- Θέλω να γευτώ τις βυζάρες σου…

και με ένα τράβηγμα έσκισα τη νυχτικιά στα δύο, η οποία έμεινε να κρέμεται από τα τιραντάκια και όρμησα στις βυζάρες της. Όσο εγώ πιπιλούσα και δάγκωνα τα βυζιά της Ελπίδας, για κακή μας τύχη βγήκε ο κύριος Λευτέρης από τη σκηνή τους και άρχισε να την ψάχνει. Τρέξαμε αμέσως στο δάσος, για να μην μας δει και εκεί της τον πρώτο έχωσα. Το μουνάκι της ήταν πολύ υγρό και άνοιξε σαν βεντάλια όταν της τον έμπηξα. Τη γαμούσα απαλά για να μην κάνουμε κάποιο θόρυβο και μας αντιληφθεί ο κύριος Λευτέρης, αν και που και που της ξέφευγαν μερικοί αναστεναγμοί. Κάποια στιγμή μάλιστα ο κύριος Λευτέρης ήταν στα δυο μέτρα απόσταση από εκεί που γαμιόταν η γυναίκα του. Το σκοτάδι όμως και το πυκνό δάσος μας προστάτευε καλά. Απλώς για να δυσκολέψω λιγουλάκι την κυρία Ελπίδα, ανέβασα ένταση κι άρχισα να τρίβω την κλειτορίδα της. Η πουτανίτσα όμως δαγκώθηκε τόσο, ώστε να μη βγάλει κάποιο ήχο, με αποτέλεσμα να σκίσει λίγο το κάτω χείλος της.

Όταν πια εγκατέλειψε την προσπάθεια να βρει τη σύζυγο του ο κύριος Λευτέρης κι επέστρεψε στη σκηνή, δεν είχαμε κανένα λόγο να είμαστε τόσο προσεκτικοί. Έτσι όπως ήμασταν την έριξα στα τέσσερα κι άρχισα να τη γαμώ από πίσω με δύναμη, ρίχνοντας σκαμπίλια στην κωλάρα της. Εκείνη είχε παραδοθεί στο γαμιά της και με παρακαλούσε να τη γαμήσω ακόμα πιο σκληρά. Εγώ φυσικά δεν της χάλασα χατίρι, τη γύρισα προς τα εμένα κι άρχισα να την γαμάω ιεραποστολικά, χώνοντας το καβλί μου όσο πιο βαθιά μπορούσα μέσα της με δυνατά καρφώματα.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα τελικά. Φάνηκε να ξαφνιάστηκε από τα προστυχόλογα μου.

- Απλώς έχω και εγώ ανάγκες… αναστέναξε ενώ χάιδευε το στήθος μου.

- Κι άλλες γυναίκες έχουν ανάγκες αλλά δεν γαμιούνται λίγα μέτρα από εκεί που κοιμάται ο άντρας τους…

είπα και έχωσα τα δάχτυλα μου μέσα στο στόμα της και συνέχισα να την καρφώνω δίχως έλεος.

Λίγο πριν τελειώσω την άρπαξα από το μαλλί κι έχυσα πάνω στο αποχαυνωμένο από την καύλα πρόσωπο της. Με μια τρομερή αίσθηση ικανοποίησης γύρισα στη σκηνή μου, ενώ η κυρία Ελπίδα, αφού συνήλθε κάπως, σκεφτόταν πώς θα τα καταφέρει να πάει στη σκηνή της χωρίς να τη δει ο άντρας της σε αυτά τα χάλια, με την νυχτικιά κουρέλια και τη φάτσα της γεμάτη σπέρμα.

Συνεχίζεται…





Copyright protected OW ref: 171574



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).