Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έφτασε λοιπόν η επόμενη μέρα που θα μαζευόμασταν για ταινία στο σπίτι μου. Με την πρώτη ευκαιρία έστειλα μήνυμα στην Κατερίνα μήπως θέλει να την πάρω από κάπου με το αμάξι, μιας και είχε δουλειές κοντά και ψιχάλιζε. Να σημειωθεί εδώ ότι πάντα με την Κατερίνα είχαμε έναν παιχνιδιάρικο τόνο όταν μιλούσαμε και δεν παρεξηγιόμασταν με τίποτα. Ήταν συχνό πχ να πω κάτι του τύπου "α την πουτάνα για την Κατερίνα…" ακόμα και μπροστά στη Νίκη ή να πει εκείνη "μπράβο ρε καύλα…" όταν παίζαμε κάποιο παιχνίδι και νικούσαμε.

Γ: Hello...

Κ: Γεια τι κάνεις;

Γ: Μια χαρούλα, μήπως θέλεις να σε πάρω με το αμάξι από κάπου μην περπατάς;

Κ: Βασικά ναι, γιατί το πάει για μπόρα και δεν ξέρω αν θα προλάβω.

Γ: Ωραία ετοιμάζομαι και ξεκινάω, πού να έρθω.

Κ: Έλα στο... και βασικά αν γίνεται να με πας από το σπίτι να αλλάξω γιατί με έκανε λούτσα ένας μαλάκας.

Γ: Εννοείται… ό,τι θέλει το κορίτσι.

Κ: Αχ είσαι καύλα, παίρνω τη μάνα μου να της πω ότι θα περάσουμε για λίγο.

Γ: Οκ ξεκινάω σε 2.

(Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο που θα ήταν σπίτι η μάνα της, ίσως να είχα ευκαιρία να μείνουμε λίγο μόνοι)

Τα κορίτσια ζούσαν με τη μάνα τους, τη Μαριλένα, χωρισμένη και μονίμως τσακωμένη με τις κόρες της. 46 ετών Κοντό βαμμένο πλατινέ μαλλί, τατού σε αστράγαλο, μπούτι και λαιμό, 5άρια βυζιά μέρος των οποίων κληρονόμησε η Κατερίνα και μεγάλο κώλο, ίσως λίγο πιο παχουλή απ' τα στάνταρ, κλασσική 40αρα βάλε που θέλει να κάνει εντύπωση. Ντύνεται πάντα με ξώβυζα ντεκολτέ για να φαίνονται όλα και όσες φορές έχει τύχει να την δω σπίτι της να ετοιμάζεται να βγει ψηλά τακούνια, κρίκους ζάντες και γενικά ένα πουτανέ ύφος. Απ' όσο μου έχει πει η Νίκη πολύ συχνά τσακώνονται γιατί φέρνει γκόμενους στο σπίτι και πηδιούνται ενώ τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα και εκνευρισμένα την έχει πει πουτάνα παρτόλα και άλλα τέτοια. Πάντα μου άρεσε το στυλάκι της καθώς όποτε πήγαινα σπίτι της πάντα είχε μία ευχάριστη διάθεση προς το μέρος μου που εκνεύριζε τη Νίκη.

Φτάνω λοιπόν στο σημείο που μου είχε πει η Κατερίνα και την βρίσκω, ανοίγει γρήγορα την πόρτα και μπαίνει μέσα καθώς είχε ξεκινήσει να βρέχει. Φόραγε αθλητικά, ένα κολλητό τζιν που δυσκολευόταν να μην σκιστεί απ' την κωλάρα της και ένα άσπρο κοντομάνικο μπλουζάκι που είχε βραχεί και είχε κολλήσει στο δέρμα της, έχοντας γίνει σχεδόν διάφανο.

Κ: Ευχαριστώ πολύ αγορίνα μου, δεν νομίζω να την έβγαζα ως το σπίτι σου χωρίς να γίνω μούσκεμα.

Γ: Αν ήθελες μπορούσες να γίνεις μούσκεμα αλλιώς όταν έφτανες σπίτι μου.

Κ: Εννοείται, κι απ' αυτά που μου χει πει η μικρή θα πέρναγα και καλά.

Γ: Είμαι στη διάθεση σου όποτε θες, ειδικά όταν φαίνονται όσα φαίνονται.

Κ: Θα σε προτιμήσω καυλιάρη και μη μου πεις ότι δε σου αρέσει…

μου λέει και βάζουμε τα γέλια. Τέτοια αστεία τα κάναμε συχνά με τη μόνη διαφορά ότι εγώ αυτή τη φορά δε μπορούσα να το εννοώ παραπάνω. Φτάνουμε στο σπίτι της και μπαίνουμε μέσα η Κατερίνα μου ψιθυρίζει μόλις μπήκαμε.

Κ: Ξέρεις πως είναι η κατάσταση με τη μάνα μου, μην παρεξηγήσεις καμιά μαλακία που θα σου πετάξει.

Γ: Χα, χα, χα… ναι χαλάρωσε, άντε να αλλάξεις γιατί πρέπει να πάμε να πάρουμε και τη Νίκη σε κάνα τέταρτο.

Κ: Τρέχω μάναρε…

μου κλείνει το μάτι και τρέχει προς τα μέσα. Χάζευα την κωλάρα της όπως περπατούσε βιαστικά προς το δωμάτιο της όταν η φωνή της μάνας της με επαναφέρει στην πραγματικότητα. Φόραγε φόρμα και πάνω αθλητικό σουτιέν και ο πούτσος μου να κοντεύει να γίνει πέτρα. Πρώτα η κωλάρα της Κατερίνας και μετά αυτό.

Μ: Ωπ τί έγινε Γιώργο φυστικώνεις και τη μεγάλη τώρα, δεν σου φτάνει η μικρή;

Γ: Χα, χα, χα… όχι κ. Μαριλένα, έβρεχε και την πήρα απ' το δρόμο να αλλάξει και μετά θα πάμε σπίτι μου με τη Νίκη για ταινία.

Μ: Ναι ρε για αυτό χάζευες τον κώλο της, γι' αυτό την έφερες να αλλάξει, μην πω για το φούσκωμα που βλέπω, εκτός αν είναι από μένα.

Γ: Ε ήμουνα προϊδεασμένος από πριν γιατί θα μείνει η Νίκη σε μένα το βράδυ κάπως επηρεάσατε κι εσείς.

Μ: Ενικός μανάρι μου ενικός, εδώ σε βλέπω κάγκελο και μου κάνεις τον ευγενικό; Κρίμα πάντως γιατί η μεγάλη έχει νεύρα τελευταία, ένα καλό σεξάκι θα της έκανε καλό. Καλό παλικάρι ο φίλος σου αλλά δεν ακούω και πολλά όταν είναι μέσα μόνοι τους, ενώ η Νίκη δίνει ρεσιτάλ.

Γ: Ίσως η Νίκη να φωνάζει παραπάνω από φυσικού της χα, χα…

Μ: Ναι μανάρι μου αυτό θα ναι… μου λέει με ένα πονηρό ύφος κοιτώντας φανερά πάλι το φούσκωμα στο παντελόνι μου.

Την κουβέντα σταματάει η Κατερίνα που έρχεται από μέσα φορώντας ένα άσπρο δεμένο τοπάκι και ένα κολλητό σορτσάκι ενώ πάνω από αυτά μία αλυσίδα στη μέση, που τράβαγε το βλέμμα στο piercing που είχε στον αφαλό.

Κ: Τι του λες ρε μάνα του ανθρώπου;

Μ: Σιγά μωρέ, λες και θα παρεξηγηθεί, δικός μας άνθρωπος.

Κ: Μια ζωή τα ίδια έλα Γιώργο, πάμε…

και με τραβάει απ' το χέρι. Σε ένα τέταρτο είχαμε φτάσει στη δουλειά της Νίκης η οποία ήταν γεμάτη νεύρα ενώ ο Δημήτρης μου στέλνει μήνυμα πως δε θα έρθει γιατί του έτυχαν κάποια οικογενειακά προβλήματα. Φτάνουμε στο σπίτι μου και η Νίκη μπαίνει βιαστικά για ντουζάκι και μένω με την Κατερίνα στο σαλόνι να ετοιμάζω ό,τι χρειαζόμασταν για την ταινία.

Κ: Άμα θες να πας να της ρίξεις έναν περιμένω, δεν παρεξηγώ…

μου λέει και αρχίζει να γελάει.

Γ: Χα, χα, χα… όχι ηρέμισε, μπορώ να περιμένω, εκτός αν θες εσύ που τότε δεν μπορώ να πω όχι στην φιλοξενούμενη.

Κ: Αχ ναι… χα, χα, χα...

Κάθε φορά που κάναμε τέτοια αστεία πλέον, κατέληγα να καυλώνω γιατί για μένα δεν ήταν πια αστείο. Εκείνη την ώρα βγαίνει η Νίκη απ' το ντους μόνο με το στρινγκάκι κι έρχεται στο σαλόνι όπου είχε ξεχάσει την τσάντα της με ρούχα για το βράδυ.

Κ: Μαζέψου μωρή.

Ν: Σιγά μωρέ, λες και δεν με έχετε δει γυμνή και οι 2.

Γ: Όχι με τον ίδιο τρόπο όμως χα, χα...

Ν: Ε… εντάξει, το γυμνό, γυμνό είναι, εξάλλου έμπαινα και στην Κάτια, και της χουφτώνει παιχνιδιάρικα το 4άρι βυζί της.

Κ: Βάλε την ταινία γιατί άρχισε τις μαλακίες η μικρή.

Στο σαλόνι μου έχω έναν γωνιακό καναπέ με το ένα μέρος να γίνεται κρεβάτι. Έτσι ήμασταν ξαπλωμένοι εγώ με τη Νίκη στη μεριά του κρεβατιού και η Κατερίνα δίπλα μας. Κάποια στιγμή στο ενδιάμεσο της ταινίας η Νίκη αρχίζει τα φιλία καθώς δε φαινόταν στην αδερφή της αφού εγώ ήμουν στη μέση και σταδιακά το χέρι της κατεβαίνει, μου χουφτώνει τον πούτσο και αρχίζει να μου ψιθυρίζει στο αυτί.

Ν: Το σκεφτόμουνα όλη μέρα, έπρεπε να ακυρώσουμε αφού δε μπορούσε κι ο Δημήτρης. Τώρα θα σε βασανίζω μέχρι να τελειώσει η ταινία…

λέει αρχίζοντας να μου γλείφει το λαιμό. Μέσα στο σκοτάδια ήταν δύσκολο να φανεί τί έκανε όσο συνέχιζε πάνω από τη φόρμα αλλά το τσουλάκι μου δεν ήταν διατεθειμένο να σταματήσει εκεί. Κουνιέται κι έρχεται πιο κοντά, αναγκάζοντας με να σηκώσω το γόνατο μου από τη μεριά που ήταν η Κατερίνα. Σαλιώνει το χέρι της και μου τον βγάζει ενώ ταυτόχρονα σχολιάζει την ταινία. Αυτό συνεχιζόταν κάνα τέταρτο ώσπου κάποια στιγμή παρατηρώ την Κατερίνα να ρίχνει κλεφτές ματιές ενώ προφανώς είχε καταλάβει τί γινόταν. Όταν καταλαβαίνει ότι την έχω πιάσει να κοιτάει απλά μου χαμογελάει και κοιτάει πιο επίμονα ενώ εγώ επιστρέφω στο να απολαμβάνω τη μαλακία που μου έπαιζε η Νίκη. Ξαφνικά έρχεται μήνυμα στο κινητό μου, το οποίο σχεδόν πάντα έχω στο αθόρυβο.

Κ: Τί κάνετε εκεί ατιμούτσικα;

Γ: Η αδερφή σου φταίει.

Κ: Μακάρι κι εγώ τέτοιο φταίξιμο χα, χα...

Γ: Αν θες της το κόβω χωρίς να της πω ότι μας είδες, μη νοιώθεις άβολα.

Κ: Όχι καλέ συνεχίστε, μη διακόπτω.

Γυρνάω και την κοιτάω και αντικρίζω το υπερθέαμα. Έχει βάλει το ένα της χέρι μέσα στο σορτσάκι και τρίβεται. Με κοιτάει χαμογελάει και συνεχίζει. Έχω 2 πουτανάκια αριστερά και δεξιά μου, η μία να παίζει τον μουνί της και να μου χαμογελάει και η άλλη να μου παίζει τον πούτσο και ταυτόχρονα και οι 2 να σχολιάζουν μία ταινία που ούτε καν θυμόμουνα ότι έπαιζε.

Η ταινία τελειώνει και μαζευόμαστε να πάμε την Κάτια σπίτι, όπως και κάνουμε. Στο δρόμο δυστυχώς η Νίκη μαθαίνει ότι την επόμενη μέρα δουλεύει εκτάκτως πρωί οπότε δυστυχώς θα έμενα έτσι κατά πάσα πιθανότητα. Όταν φτάνουμε έξω από το σπίτι τους η Νίκη λέει στην αδερφή της να πάει μέσα και θα είναι εκεί σε 5 λεπτά. Η Κατερίνα υπακούει κι όταν έχει βγει από το αμάξι και σιγουρεύεται ότι δεν κοιτάει η Νίκη κάνει κοροϊδευτικά με το χέρι και το στόμα της την κίνηση της πίπας. Και δεν είχε άδικο.

Ν: Μη σε αφήσω έτσι…

και μου κατεβάζει τη φόρμα και κατευθείαν ξεκινάει την πίπα.

Γ: Ναι αλλά την επόμενη να προσέχεις, παίζει να μας είδε η αδερφή σου.

Ν: Ας μας είδε, να δει κι αυτή κάτι γιατί απ' όσα μου λέει δε φτουράει ο φίλος σου, σκάσε τώρα και άσε με να το απολαύσω.

Λέγοντας αυτό ξεκινάει μία γρήγορη πίπα με εναλλαγή ρυθμού συνέχεια και φτυσίματα, να τον καταπίνει όλο και να χαϊδεύει τα αρχίδια.

Ν: Έλα δώστα μου, τα θέλω.

Γ: Μ… έτσι μ' αρέσει να παρακαλάς.

Ν: Ναι σε παρακαλώ, χύσε με, όπου θέλεις…

και πριν δε με νοιάζει αν μας είδε, το κάνουμε και μπροστά της αν θέλεις, είμαι τόσο μούσκεμα που δε με νοιάζει τίποτα.

Γ: Πάμε στο πίσω κάθισμα καυλιάρα μου.

Ν: Ναι.

Καβαλάει τον πούτσο μου κι ανεβοκατεβαίνει σα λυσσασμένη φωνάζοντας.

Ν: Όλα, τα θέλω όλα.

Γ: Πες το.

Ν: Τα χύσια σου γαμιά μου, τα θέλω, τα θέλω, τα θέλω όλα…

φωνάζει ενώ έχει καρφώσει τα νύχια της στην πλάτη μου.

Ν: Χύνω γαμιά μου, χύνω, χύνω, χύνω...

Γ: Κι εγώ θα σε χύσω, κατέβα.

Ν: Όχι, χύνω ακόμα, συνέχισε, χύσε μέσα.

Γ: Μ… ναι τσουλάκι μου πάρ' τα…

και με τα χέρια μου γραπωμένα στην κωλάρα της χύνω όσο μπορώ βαθιά στο μουνί της, ενώ εκείνη συνεχίζει να γαμιέται και να φωνάζει μέχρι που ο πούτσος μου πονάει απ' τον ερεθισμό.

Σηκώνεται και μαζεύεται γρήγορα, με καληνυχτίζει και μπαίνει σπίτι. Όπως ανασκουμπώνομαι κι εγώ βλέπω μέσα στα σκοτάδια τη μάνα της να βγαίνει από ένα σμαρτάκι, αλλά πριν βγει να σκύβει κι εκείνη απ' τη θέση του συνοδηγού δίπλα όπου ένας νεαρός, μάλλον μικρότερος από μένα οδηγούσε. Εκείνη την ώρα χτυπάει το κινητό μου. Ήταν μήνυμα από την Κατερίνα.

Κ: Συγγνώμη για πριν, δεν ξέρω τι με έπιασε, δεν έπρεπε.

Γ: Ηρέμησε καλέ γιατί αυτό που κάναμε εμείς ήταν σωστό;

Κ: Ναι αλλά και πάλι, είναι περίεργο.

Γ: Τέλειωσες τουλάχιστον;

Κ: Ου… μια και δυο; Δεν μπορείς να φανταστείς.

Γ: Τόσο εύκολα τελειώνεις; Να το έχω υπ όψιν.

Κ: Χα, χα, χα… ναι τελειώνω πανεύκολα αλλά αν γίνεται να το σταματήσουμε αυτό γιατί νοιώθω άβολα.

Γ: Σιγά καλέ ηρέμισε, μεταξύ φίλων.

Κ: Ναι αλλά και πάλι... Σε καληνυχτίζω, φιλάκια!

Με αυτό σταματάμε και γυρνάω στο θέαμα που μου προσέφερε η μάνα τους η οποία και τελείωσε ότι έκανε και την είδα να γλείφεται προκλητικά. Ασυναίσθητα είχα βγάλει τον πούτσο μου και τον έπαιζα όταν εκείνη βγήκε από το αμάξι και δυστυχώς από το πουθενά με είδε. Μαζεύομαι γρήγορα ενώ εκείνη έρχεται προς το μέρος μου. Στέκεται στο παράθυρο και της ανοίγω, εκείνη ντυμένη πουτάνα υπερπαραγωγή, μαύρη κολλητή φούστα, πουκάμισο με τα πάνω κουμπιά ξεκούμπωτα και μαύρα μποτάκια ψηλά.

Μ: Τί έγινε παίδαρε, έφερες τα κορίτσια σπίτι;…

μου λέει ενώ το στόμα της μυρίζει αλκοόλ από απόσταση.

Γ: Ναι κ. Μαριλένα και μόλις έφευγα.

Μ: Κυρία ε; Για να δούμε αν θα το λες και σε λίγο αυτό. Βάζει το χέρι της μέσα στο αμάξι και μου χουφτώνει τον πούτσο που πλέον έχει ξανασηκωθεί, φανερά μεθυσμένη χωρίς πολλή συναίσθηση του τι κάνει και κυρίως, με ποιόν.

Γ: Τι κάνετε, τα κορίτσια...

Μ: Ρε άσε τις μαλακίες σε μένα. Α… καλά περνάει η μικρή. Έχω πάρει και μεγαλύτερα αλλά είναι καλό και χοντρό. Πρέπει να σε δοκιμάσω μανάρι μου μια μέρα.

Εκείνη την ώρα η καύλα με συνεπήρε, υπό κανονικές συνθήκες απλά θα την έδιωχνα ή θα έπαιρνα τη Νίκη να τη μαζέψει, αλλά κάτι η Κατερίνα, κάτι το χέρι της στον πούτσο μου, κάτι που δεν θα γάμαγα σήμερα τρελάθηκα και το υπόλοιπο της συζήτησης δεν είναι καθόλου στο στυλ μου, πόσο μάλλον με το συγκεκριμένο άτομο.

Γ: Γιατί δε με δοκιμάζεις τώρα μωρή καύλα.

Μ: Α πάει το κυρία;

Γ: Αφού είσαι πουτάνα, ποιο κυρία;… της λέω και βγάζω τον πούτσο μου έξω.

Μ: Το πουτάνα μ' αρέσει πιο πολύ αγορίνα μου, να το κρατήσεις, μου ψιθυρίζει στο αυτί.

Μ: Αλλά τώρα δε γίνεται δυστυχώς, γαμήθηκα αρκετές φορές με το παλικάρι που είδες πριν και του πήρα και την πίπα για δώρο. Να 'σαι σίγουρος όμως ότι σύντομα θα σε πάρω τηλέφωνο να μου αλλάξεις καμιά λάμπα.

Γ: Ό,τι θες εσύ μωρή ψώλα.

Μ: Γρήγορα ξεθάρρεψες, μ' αρέσει. Άντε καλό βράδυ τώρα, περίμενε μήνυμα μου στο fb μανάρι.

Γυρνάω σπίτι και συνειδητοποιώ τι έχω κάνει σήμερα, έφτασα ένα βήμα πιο κοντά στην Κατερίνα, έμαθα ότι η μάνα τους δεν είναι απλά εύκολη, είναι τελείως ξέκωλο και ήθελε να γαμηθεί και μαζί μου εκτός των άλλων και η Νίκη μου είπε ότι δε θα την πείραζε να το κάνουμε μπροστά στην αδερφή της. Όλα πήγαιναν πάρα πολύ καλά με εξαίρεση κάποιες τύψεις που παραλίγο να απατήσω την κοπέλα μου με την ίδια της τη μάνα και που σκόπευα να κάνω το ίδιο με την αδερφή της.

Τις τύψεις αυτές σπάει ένα μήνυμα στο fb από την Μαριλένα, μια selfie με τα βυζιά γυμνά και τη γλώσσα έξω από τέτοια γωνία σαν να περιμένει τα χύσια μου. Αυτό που με ξάφνιασε ήταν ότι στη μια της ρώγα είχε piercing. Αμέσως ξεχνάω οτιδήποτε άλλο και αρχίζω να τον παίζω μανιωδώς και να χύνω, πράγμα που τραβάω σε βίντεο και της το στέλνω πίσω. Δε λαμβάνω καμία απάντηση και πέφτω κι εγώ για ύπνο ενώ σκέφτομαι πόσο τυχερός υπήρξα σήμερα.

Αν θέλετε τη συνέχεια πείτε το στα σχόλια. Υπάρχουν πολλά αλλόκοτα ακόμα και πολλές ανωμαλίες να μοιραστώ μαζί σας με όλη την οικογένεια αλλά και με άλλα άτομα που εμπλέκονται με εκείνες.
Copyright protected OW ref: 171567Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.