Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χτες το βράδυ. Καύλα σ' ένα η μάλλον σε δυο δωμάτια σε ένα σπίτι, το σπίτι μας, γεμάτο καύλα, γεμάτο αναστεναγμούς, φωνές καύλας, χύσια ανακατεμένα με ίδρωτα γαμησιού καθώς μέρες τώρα είχαμε καυλώσει για τρελό γαμήσι άλλα δεν είχε τύχει. Η καύλα μας είχε φτάσει στο κόκκινο, το μουνί της γυναικάρας μου συνεχεία υγρό, καυλωμένο και ο πούτσος μου και οι δονητές φωτιά, μουνί, κώλος, στόμα όλα σκισμένα, έχυνε και ήθελε κι άλλο η μάλλον κι άλλα.

Κάθε που έβαζα στο παιχνίδι άλλον έχυνε δυνατά η πουτάνα… χωρίς να χορταίνει πούτσα όμως. Ώσπου τελικά, λίγο το πιοτό λίγο η καύλα, λίγο οι παροτρύνσεις μου...

- Χαϊδέψου… της έλεγα. Σκέψου όποια πούτσα γουστάρεις να σε ξεσκίσει καύλα μου, φώναξε το γαμιά με το όνομα του και θα σου χώσω το δονητή να γαμηθείς να ξεκαυλώσεις.

- Αχ ναι μωρό μου, ναι, έχω καυλώσει πολύ, χώσ' τον μου, έλα πούστη μου.

- Ποιόν μωρό μου, ποιόν θες να στον χώσει; Ποιος γαμιάς γουστάρεις να σκίσει το μουνί σου;… φώναξε το ξεδιάντροπα πουτάνα μου…

της λέω και ακουμπάω τον δονητή στα μουνόχειλα. Βόγκηξε και προσπάθησε να γαμηθεί.

- Όχι καύλα μου, όχι, δε θα γαμηθείς άλλο σήμερα, εκτός κι αν φωνάξεις το γαμιά που θέλεις να σε γαμήσει, να σε σκίσει , να του χύσεις τον πούτσο.

Την άφησα καυλωμένη να χαϊδεύεται και άρχισα να τον παίζω μπροστά της καυλωμένος και περίεργος να δω τι θα κάνει για να ξεκαυλώσει η πουτάνα και ξαφνικά με άφησε μαλάκα. Πιάνει το κινητό της και χαϊδεύοντας το μουνί της παίρνει τηλέφωνο κάπου λέγοντας μου:

- Τώρα πούστη μου θα γαμηθώ στα αλήθεια να δω τι θα κάνεις. Καλησπέρα , η Ρ. Είμαι… καλά είσαι; Πάει καιρός ε; Μονός; Κι εγώ, λείπει ο άνδρας μου και είμαι σπίτι μονή μου άλλα έχω ανάψει πολύ και άπλα σε πήρα να με ε… ξέρεις όπως παλιά να με βοηθήσεις. Έχουμε κάνει τόσα, ξέρεις τι θέλω. Το χαϊδεύω και σκέφτομαι ότι με χουφτώνεις και σε λίγο θα με σκίσεις. Τι λες, θέλεις μωρό μου;

Με κοίταξε να δει αντίδραση. Πήγα κοντά, γονάτισα, έβαλα τη γλωσσά μου στο μουνί της και άρχισα να τη γλείφω. Ήταν μούσκεμα και άρχισε να βογκάει.

- Έχω καυλώσει πολύ… άρχισε να λέει στον παλιό της γαμιά. Θέλω να χύσω άλλα πάνω σε πούτσο όχι έτσι μονή μου. Θες να έρθεις να με γαμήσεις όπως τότε καργιόλη;

Εμένα η πούτσα μου κόντευε να σπάσει. Μου είχε πει για τα γαμήσια τους και ξέρω ότι γαμιόντουσαν πολύ καλά όπως κι εμείς τώρα. Την έγλειψα πιο δυνατά και βάζοντας δάκτυλο έκανα τη φωνή της να βγαίνει δύσκολα.

- Έλα τώρα γιατί δε μπορώ άλλο, έλα καύλα μου σε περιμένω τώρα.

Ξέρω ότι μένει κοντά και μόλις κλείνει το τηλέφωνο την ρωτάω:

- Τώρα;

- Έλα… μου λέει και πάμε στο δωμάτιο. Να βάλω αυτό;…

και μου δείχνει το ολόσωμο δικτυωτό της με την τρύπα στο σημείο του μουνιού της.

- Να το βάλω και να ανοίξω τη πόρτα έτσι;

- Δε θα ντραπείς;… ρώτησα.

- Με την καύλα που έχω δεν με νοιάζει πάρα μονό να με γαμάτε όλο το βράδυ και οι δυο, έξαλλου με έχει γαμήσει τόσες φορές, τι να ντραπώ το γαμιά μου; Έλα βοήθα γιατί θα έρθει γρήγορα.

- Ναι βέβαια… πως να αντισταθεί σε τέτοια μουνάρα…

της λέω με νόημα και γυρίζοντας αυτή μου δείχνει τον κώλο της.

- Και κωλάρα…

μου λέει δείχνοντας μου τι θα επακολουθήσει μέχρι το πρωί. Φόρεσε το ολόσωμο και με άφησε στο κρεβάτι του δωματίου. Μου έγλειψε τρυφερά τον πούτσο λέγοντας μου…

- Καύλα μου τόσο καιρό μου το λες, να τώρα, θα σου γαμηθώ σαν πουτάνα και θα καυλώσω για πάρτη σας. Θα χύνω τις ψωλάρες σας όλη την νύχτα.

Σε λίγο κτυπάει το κουδούνι, ανοίγει κάτω και ακούω το ασανσέρ. Η καρδία μου πάει να σπάσει. Χτυπάει η πόρτα και την ακούω να ανοίγει.

- Καλώς τον…

- Μωρό μου τι αμφίεση είναι αυτή;… θα με τρελάνεις!

- Αυτό θέλω καύλα μου, να σε τρελάνω για να με σκίσεις, έτσι όπως ξέρεις να μου γαμάς κάθε μου τρύπα.

Ακούω και καυλώνω άλλα ανησυχώ γιατί αυτός δεν ξέρει ότι είμαι εκεί. Ακούω ένα θόρυβο και καταλαβαίνω ότι τον γδύνει, σιγουρεύομαι ακούγοντας την πουτάνα μου να λέει ξεδιάντροπα:

- Επιτέλους η ψωλάρα σου μωρό μου… την επιθύμησα…

και ένας πνιχτός θόρυβος καθώς την πίπωσε κατευθείαν. Άκουγα το θόρυβο της πούτσας στο στόμα της και η καύλα μου με τρέλαινε.

- Έχεις καυλώσει πολύ τώρα, του λέει. Θέλω να με γαμήσεις, άλλα πάμε μέσα, σου έχω μία έκπληξη!

Αυτός δεν κρατιέται, την πετάει στον καναπέ και της τον χώνει με τη μία στο καυλωμένο της μουνί.

- Αχ… με ξέσκισες πούστη…

του φωνάζει. Την ακούω, καυλώνω και δεν ξέρω τι να κάνω, να περιμένω η θα έρθει μέσα; Όμως πάρα την καύλα της ξέρει τι κάνει.

- Γάμα με καργιόλη με δύναμη, αλλά θέλω κι άλλη πούτσα για να χορτάσω…

του λέει κι αυτός αναστενάζει και τη βρίζει.

- Θέλω να με πάρετε παρτούζα καύλα μου, του λέει. Οι δυο γαμιάδες της ζωής μου να με γαμάτε όλη νύχτα και να χύνω τα καυλιά σας.

- Με ποιόν;

- Τον άντρα μου. Είναι μέσα, μας ακούει που γαμιόμαστε και θα έχει γίνει πέτρα ο πούτσος του τώρα.

Πρέπει να κόλλησε λίγο γιατί άκουσα σιγή, μετά… όμως, μία φωνή που δεν σηκώνει αντιρρήσεις:

- Γάμα ρε πούστη, σκίσε μου την μουνάρα καργιόλη!

Έχει ξεφύγει από την καύλα σκέφτομαι και πάω μέσα. Την έχει στα τέσσερα, την κρατάει σφιχτά από τη μέση και σφυροκοπάει το μουνί της από πίσω, ενώ η Ρ κουνάει το κεφάλι πέρα δώθε σαν τρελή. Την πιάνω από το κεφάλι κλείνω το μάτι στον γαμιά της, γιατί έχει κομπλάρει λίγο και της τον χώνω στο στόμα λέγοντας του:

- Γάμα τη μουνάρα της δυνατά, αντέχει και γουστάρει η πουτάνα, εσύ το ξέρεις καλά.

Αυτή μας ακούει και η καύλα της έχει πιάσει κόκκινο, ενώ οι δυο της γαμιάδες βγάζουν όλη την καύλα τους πάνω στο κορμί της και αυτή καυλώνει όλο και πιο πολύ.

- Πάμε μέσα…

λέω, την τραβάω από το καυλί του, την τραβάω από τα μαλλιά και όπως έρχεται σκυμμένη μπροστά του αυτός ακολουθεί και της χουφτώνει τον κώλο. Την πετάω στο κρεβάτι.

- Τώρα θα δεις τι θα πει γαμήσι πουτάνα…

της φωνάζω και όπως είναι ανάσκελα της τον χώνω πάλι στο στόμα. Εκείνη ανοίγει τα ποδιά, τα σηκώνει ψηλά και απλώνει τα χέρια στον γαμιά της. Τον βάζει ανάμεσα στα ποδιά της και γαμιέται. Βλέπω στο βλέμμα της, στο ύφος της, στο πρόσωπο της την καύλα και την ηδονή ζωγραφισμένες όπως ποτέ άλλοτε. Ο πούτσος του εν τω μεταξύ μπαίνει όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά στο μουνί της και το δικό μου πούτσο θα τον ξεριζώσει από την καύλα της.

Τον βγάζω και τον παίζω μπροστά στη μούρη της. Γαμιέται και ο άντρας της τον παίζει μπροστά στα μούτρα της.

- Τι κάνεις καύλα μου;… τη ρωτάω.

- Σου γαμιέμαι η πουτάνα, με σκίζει ο γαμιάς μου ρε πούστη, παίξε τον πούτσο σου όσο θα γαμιέμαι, με καυλώνετε καργιόληδες.

Τον σταματάω ξαπλώνω και την ανεβάζω πάνω στον πούτσο μου. Καρφώνετε με λύσσα και αρχίζει να γαμιέται και να φωνάζει:

- Γάμα με, γάμα με δυνατά, γάμα με μπροστά στον γαμιά μου, μ' αρέσει να με γαμάτε και οι δυο μαζί, είμαι η πουτάνα σας, θα χύσω!

Σταματάω… δε θέλω να χύσει ακόμα. Την τραβάω πάνω μου και βλέπω στον καθρέφτη την κωλαρά της να ανοίγει έτοιμη για όλα. Ο γαμιάς διστακτικός, παίζει τον πούτσο του και χαζεύει τον κώλο της. Του κάνω νόημα άλλα πριν προλάβω να ολοκληρώσω την ακούω να λέει γυρνώντας προς το μέρος του:

- Έλα καύλα μου, τι περιμένεις; Σκίσ' τoν, δικός σου είναι, γάμα μου τον κώλο, τα θέλω και τα δυο καυλιά μέσα μου. Χώσε τον πούτσο σου στον κώλο μου!

Βάζει τη μούρη του κοντά, τη φτύνει στην κωλοτρυπίδα και ενώ η πούτσα μου είναι μέσα στο μουνί της, της τον χώνει απότομα μέσα στον κώλο.

- Καργιόλη με ξεκώλιασες…

του φωνάζει και σπρώχνει τον κώλο της πίσω για να τον πάρει όλο.

- Πόνεσες μωρό μου;… της λέω.

- Ναι… ο πούστης πάντα έτσι μου τον γάμαγε τον κώλο, με ξέσκιζε την πουτάνα. Ξεκωλιασμένη με πήρες!

- Το ξέρω καύλα μου και γουστάρω…

της λέω και αρχίζω το γαμήσι του μουνιού της. Ταυτόχρονα ο γαμιάς της το ξεκώλιασμα. Ένας πούτσος μπαίνει, ένας βγαίνει. Η Ρ ουρλιάζει από καύλα και εμείς γαμάμε όλο και πιο δυνατά.

- Χύνω την κωλαρά σου πουτάνα…

ακούω τη φωνή του γαμιά και νοιώθω τον πούτσο του να πρήζεται καθώς τρίβεται με το δικό μου μέσα στο κορμί της.

- Χύνω πουτάνα… χύνω!

Δυναμώνω κι εγώ και τη βλέπω να έχουν καυλώσει οι ρώγες της να έχουν πεταχτεί οι φλέβες στο λαιμό της. Το ένα χέρι της να λυσσάει το μουνί της στο τρίψιμο και μία κραυγή που ακούστηκε σίγουρα σ όλη την γειτονία:

- Χύνω πούστηδες, σας χύνω και τους δυο, χύνω η πουτάνα δυο ψωλάρες…

και τρέχει το μουνί της σαν να κατουρήθηκε. Τόσο μουνόχυμα η πουτάνα! Πλημμύρισε ο πούτσος μου, το κρεβάτι τα πάντα. Συνεχίζω δυνατά και σε λίγο αρχίζω να χύνω. Τη σφίγγω και νιώθω το μουνί της να συσπάται πάλι! "Χύνω ξανά…" και σπρώχνει τον κώλο της πίσω για να πάρει και τους δυο πούτσους μέσα της χύνοντας. ντους, λίγη ξάπλα για χαλάρωμα - τσιγάρο και η Ρ μισόγυμνη, γαμημένη και χυμένη σερβίρει από ένα ουισκάκι δικό της και στον κάθε γαμιά της. Ξαπλώνει ανάμεσα μας στο κρεβάτι, ακουμπάει το κεφάλι της στο στήθος μου και με φιλάει.

- Ευχαριστώ μωρό μου, δεν έχω ξανακαυλώσει, ούτε έχω ξανά χύσει έτσι.

Όπως με φιλάει, τουρλώνει τον κώλο της και αρχίζει να τρίβει τον πούτσο του γαμιά της για να τον ξανακαυλώσει, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να μου τον παίζει. Δεν έχουν περάσει ούτε 20 λεπτά, έχει μείνει ολόγυμνη ανάμεσα μας και θέλει πάλι να γαμηθεί. Τέλειο θέαμα… μία μουνάρα ολόγυμνη ανάμεσα στο άνδρα της και στο γαμιά της να παρακαλάει για πούτσο, ξεδιάντροπα, γεμάτη καύλα και παραδομένη εντελώς στις ορέξεις των πούτσων μας. Τη βάζω να κάτσει πάνω στον πούτσο μου με την πλάτη σε μένα. Καρφώνει τον πούτσο μου στην ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα της και αρχίζει να γαμιέται μονή της. Την τραβάω πάνω μου ανάσκελα και η πουτάνα ανοίγει τα ποδιά διάπλατα προσφέροντας στο γαμιά της τη μουνάρα της ορθάνοικτη. Ο πουτσαράς της δε χάνει λεπτό, γονατίζει μπροστά μας και χώνει με δύναμη το καυλί του στηΝ καυλωμένη μουνάρα της, αρχίζοντας να τη γαμάει με δύναμη άλλα και με ρυθμό ώστε οι ψωλές μας να μπαινοβγαίνουν στο καυλωμένο της κορμί όσο πιο βαθιά γίνεται.

Κύματα καύλας κάνουν το μουνί και τον κώλο της να τρέμουν και οι συσπάσεις μεγαλώνουν. Είναι πάλι καυλωμένη!

- Έχω καυλώσει πολύ μωρό μου…

λέει στο γαμιά που έχει πέσει πάνω της και τη γαμάει ξαπλωμένος πάνω στο γυμνό κορμί της. Η πούτσα του την τρυπάει και το κορμί του την καυλώνει. Ο κώλος της έχει ανοίξει από τον πούτσο μου και η Ρ ευτυχισμένη γαμιέται τέλεια. Σε λίγο όλα γίνονται πιο γρήγορα. Τη σηκώνω, τη γυρίζω στα τέσσερα και έχω μπροστά μου την κωλαρά της ανοιγμένη από το γαμήσι και τη μουνάρα της ξεσκισμένη να στάζει από καύλα. Ο άλλος την πιάνει από τα μαλλιά και την πιπώνει στην ψύχρα.

- Γλείψ' τον μωρό μου…

την επικροτώ και αρχίζει την πίπα. Γλείφει με λαχτάρα τον πούτσο του, τα αρχίδια του και τον παίζει με ευλάβεια. Εγώ χωρίς να με πάρει χαμπάρι λόγω πίπας, βγάζω το χονδρό δονητή της από το συρτάρι και όπως είναι γονατιστή και τσιμπουκώνει το γαμιά της καρφώνω τον δονητή στη μουσκεμένη μουνάρα της, ανοίγω τη δόνηση στο τέρμα και καρφώνω τον πούτσο μου στον κώλο της. Ξαφνιάστηκε άλλα η καύλα της πρέπει να έφτασε στα ύψη αμέσως.

- Τι μου κάνεις ρε πούστη μου;… λέει. Λειώνω η ξεκωλιάρα, γαμάτε με δυνατά καργιόληδες.

Ο γαμιάς της βλέποντας το σκηνικό την πιάνει δυνατά από τα μαλλιά και αρχίζει να τη χύνει στο στόμα. Τα κατάπιε όλα, του έγλειψε τον πούτσο και μου είπε:

- Τα κατάπια άντρα μου όλα, αλλά σήμερα επιτρέπονται όλα ε;

- Ναι καύλα μου…

της λέω και γαμώντας τον κώλο της χώνω το δονητή βαθιά μέσα της νοιώθοντας να μου μαλακίζει τον πούτσο μέσα στο γαμημένο κώλο της. Τη γαμάω σαν τρελός, έτοιμος να χύσω. Η Ρ χαϊδεύει το μουνί της, γαμιέται με το δονητή και την καυλώνει η δόνηση. Είναι έτοιμη, ξέρω θα μας ακούσει όλη η γειτονία πάλι:

- Χύνω η πουτάνα, χύνω γαμιάδες μου, χύνω καύλες μου…

φωνάζει για να ξέρουν όλοι ότι την πήραμε παρτούζα, ότι γαμήθηκε με δυο γαμιάδες σήμερα. Πτώματα όλοι, ύπνο, με την Ρ ολόγυμνη στη μέση. Το πρωί φεύγω και την αφήνω γυμνή μπρούμυτα με τον κώλο λοξά τουρλωμένο να ακουμπάει στον πούτσο του γαμιά της. "Ε… θα φύγει και αυτός σε λίγο…" σκέφτηκα. Στο μαγαζί σκέφτομαι τη φάση, έχω καυλώσει πάλι και γράφω ότι ζήσαμε. Χτυπάει το τηλέφωνο γύρω στις εννιά.

"Μωράκι μου ξύπνησα όλο καύλες, μου λέει. Το μουνάκι μου καίει από χτες".

"Ε και;"

"Τι και… σε πήρα να σου πω ότι θέλω να γαμηθώ πάλι. Θα ανοίξω τα ποδιά μου και θα βάλω στο μουνί μου τον πούτσο του να με γαμήσει να τον χύσω. Αφήνω το τηλέφωνο ανοικτό να ακούς που θα γαμιέμαι με τον γαμιά μου. Είναι εδώ ακόμα, τον ξύπνησα γλείφοντάς τον πούτσο του και τον έχω καυλώσει πολύ για να με ξεσκίσει. Θέλω πολύ να γαμηθώ μαζί του τώρα κι εσυ να ακούς και να καυλώνεις. Έλα πούστη μου… αχ ναι, γάμα με καύλα μου, γάμα την πουτάνα σας μωρό μου. Ακούς;"

Μετά από πολλά βογγητά και φωνές.

"Εσύ ποτέ θα 'ρθεις να με γαμήσεις;"

"Το βράδυ καύλα μου, έχω τόση καύλα μαζέψει τώρα που γαμήθηκες που το βράδυ θα βογκήξεις από το γαμήσι μουνάρα μου! Σ' αγαπάω πολύ και σε γουστάρω πάρα πολύ"

"Κι εγώ μωρό μου… δε σε αλλάζω με τίποτα. Αλλά το γαμήσι είναι τέλειο. Θέλω να γαμιέμαι συνεχεία, είμαι πουτάνα, κυρίως για τον πούτσο σου άλλα μου άρεσε πολύ έτσι όπως με πήρατε παρτούζα. Από καιρό που μου έλεγες διάφορα ήθελα να γαμηθώ έτσι και τον Θοδώρα τον ξέρω καλά και πως με γαμάει και ότι δε μιλάει πολύ. Σ' αγαπώ… πέρασα τέλεια, μην αργήσεις το βράδυ θα σε περιμένω με τα ρούχα της… δουλειάς. Εντάξει;"

"Ναι πουτάνα μου… σε θέλω πολύ, με καυλώνεις συνεχεία!"




Copyright protected OW ref: 171538



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.