Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Το παρελθόν της γυναίκας μου

Το δεύτερο μέρος της αφήγησης της Βάσως είχε τεθεί σε εφαρμογή. Ήθελα να μάθω κι άλλα από το παρελθόν της, πόσο μάλλον τώρα που μου αποκάλυψε ήδη το πρώτο της τρίο. Απίστευτη εξέλιξη για ένα απλό παιχνίδι. Το απόλαυσα πραγματικά πάρα πολύ, αλλά δεν είχα χορτάσει. Ήθελα κι άλλες λεπτομέρειες.

- Σειρά σου αγάπη μου να μου αποκαλύψεις τις αμαρτίες σου, μου είχε πει. Δεν ήθελα όμως. Όχι εκείνη την ώρα. Είχα κι εγώ βαρύ και ένοχο παρελθόν αλλά δε θα το αποκάλυπτα ακόμη. Βρισκόμουν στη μέση μιας ιστορίας και ήθελα τη συνέχεια της.

- Προτιμώ να μου τελειώσεις την ιστορία σου και μετά θα μου κάνεις όσες ερωτήσεις θες, της είπα και μετά από λίγες αντιρρήσεις που αντιμετώπισα συμφωνήσαμε να γίνει έτσι τελικά.

- Τι θες να μάθεις; με ρώτησε η Βάσω.

- Τι έγινε την επόμενη μέρα φυσικά...

- Χμ... δε χόρτασες από όσα έμαθες; Θες κι άλλα; Εδώ σου αποκάλυψα πράγματα και θάματα και θες και συνέχεια;

- Όλα θέλω να τα μάθω… της απάντησα κοφτά και ξεκάθαρα.

- Και δε θα σε πειράζουν;… με ρώτησε για ακόμη μια ενοχλητική πλέον φορά.

- Μην τα ξαναλέμε, της απάντησα.

- Μάλιστα. Λοιπόν... Ελπίζω να αντέξεις όσα ακούσεις!

(Κατέβηκε από πάνω μου και ξάπλωσε ανάσκελα δίπλα μου). Την επόμενη μέρα το πρωί ξυπνήσαμε και οι τρεις αρκετά αργά με λίγο πονοκέφαλο. Πρώτη σηκώθηκα εγώ και πήγα κατευθείαν στο μπάνιο. Μόλις βγήκα επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρα και πήγα και ξύπνησα το Σ. Αυτός σηκώθηκε ήσυχα με προσοχή μην ξυπνήσει τον Τ και αφού περάσαμε στο σαλόνι, γυμνοί ακόμη, ήρθε κοντά μου και με αγκάλιασε, δίνοντας μου και ένα φιλί στο στόμα για καλημέρα.

- Πέρασες όμορφα χθες; Με ρώτησε απευθείας.

- Πολύ, του απάντησα. Όμως εσύ πώς;…

- Σ… μου έκανε και ακούμπησε το δάχτυλο του στα χείλια μου. Δε θέλω να ανησυχείς για μένα, μου είπε. Το ήθελα όσο κι εσύ. Και το απόλαυσα όσο κι εσύ. Και επειδή είσαι το κορίτσι μου που σε γουστάρω πολύ και θέλω να είσαι πάντα ικανοποιημένη με όλους τους τρόπους, θα σου έδινα ό,τι ζητούσες.

- Ακόμη και να με μοιραστείς με άλλον;… απόρησα. Εγώ δε θα σου έκανα ποτέ τέτοια χάρη, να το ξέρεις, του απάντησα.

- Εγώ όμως δεν έχω ταμπού και το ξέρεις πολύ καλά μωρό μου, είπε ο Σ και κάπως έτσι με μια αγκαλιά εξηγηθήκαμε μεταξύ μας για το βράδυ που πέρασε.

Αργότερα, αφού σηκώθηκε και ο Τ περάσαμε ένα ήρεμο και ευχάριστο πρωινό με γέλια και πειράγματα μεταξύ μας, κυρίως για το ποιος ήταν καλύτερος, ποιος έχει μεγαλύτερο πούτσο και άλλα τέτοια. Η αλήθεια είναι πως μου άρεσε απίστευτα η εξέλιξη. Ένα Σαββατοκύριακο με δύο άντρες στο σπίτι να απολαμβάνω τα πάντα μαζί τους. Φυσικά ως μοναδική γυναίκα είχα την απόλυτη προσοχή. Η καλύτερη φαντασίωση που θα μπορούσα να έχω.

Βέβαια η μία και μοναδική φορά που είχα πηδηχτεί δεν έφτανε και θέλαμε και οι τρεις να το ξανακάνουμε. Ήθελα όμως να το χοντρύνω το παιχνίδι. Είπα του Σ να παραμείνει στο σαλόνι να δείξω κάτι στον Τ και αφού τον πήρα από το χέρι τον πήγα στο κρεβάτι.

Γύρισα και τον κοίταξα στα μάτια και αφού του έδωσα ένα γλωσσόφιλο του είπα ψιθυριστά πήδα με...

- Ο Σ;… με ρώτησε

- Αργότερα του απάντησα... και βγάζοντας το νυχτικό μου ξάπλωσα στο κρεβάτι ανάσκελα, άνοιξα τα πόδια και χάιδεψα το μουνί μου να το βλέπει. Φυσικά τον καύλωσα αμέσως. Χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά έβγαλε το μποξεράκι που φορούσε και ήρθε από πάνω μου. Φιληθήκαμε, χαϊδευτήκαμε, καυλώσαμε και άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Αφού βρήκαμε ρυθμό, αρχίσαμε να βγάζουμε μικρά βογκητά ευχαρίστησης και τότε μας άκουσε ο Σ. Ήρθε μέχρι την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και μας έβλεπε να με γαμάει ο Τ. Τον κοίταξα μια στιγμή και του έγνεψα να μην έρθει κοντά. Τότε είπα δυνατά στον Τ σκίσε με την πουτάνα. Δυνατά θέλω. Πολύ δυνατά. Ο Τ άρχισε να με γαμάει με δύναμη και εγώ φώναζα από την καύλα από τον πούτσο που έμπαινε μέσα μου.

(Η καύλα μου είχε ξεπεράσει κάθε όριο. Της χάιδευα το κορμάκι της όση ώρα μιλούσε. Παρατήρησα πως είχε πια κλείσει τα μάτια, σαν να φέρνει τις εικόνες από αυτά που περιέγραφε μπροστά της και είδα το μουνί της να έχει αρχίσει να υγραίνεται πάλι. Οδήγησα σιγά-σιγά το χέρι μου προς τα εκεί και άρχισα να της τρίβω την κλειτορίδα. Ήξερα πολύ καλά πως η Βάσω καυλωμένη γίνεται από πρόστυχη έως χυδαία. Έτσι τώρα που την κρατάω καυλωμένη κι εγώ ακόμη περισσότερο θα έκανε πιο ζωηρή την αφήγηση της. Άρχισε να ανεβοκατεβάζει τη μέση της σαν να γαμιέται και συνέχισε...)

- Ο Τ ήταν πολύ καλός γαμιάς. Πολύ όμορφο παιδί αλλά και φοβερός στο σεξ. Ο Σ μας κοιτούσε ακόμη και φωνάζω στον Τ να σταματήσει να με γαμάει και γύρισα στα τέσσερα με αυτόν από κάτω.

- Έλα να μου γλείψεις τον κώλο, είπα στον Σ.

- Αυτός υπάκουσε σαν μεθυσμένος και ξαναέβαλα τον πούτσο του Τ στο μουνί μου και αυτή τη φορά ο Σ είχε τη γλώσσα του στην κωλοτρυπίδα μου.

- Σκίσε με πουτσαρά μου, φώναξα στον Τ και αυτός άρχισε πάλι να με γαμάει δυνατά. Ούρλιαζα από καύλα. Κάνε με πουτάνα πάλι. Πιο δυνατά θέλω. Σκίσιμο θέλω. Μη με γαμάς απλά...

Ο Τ φώναξε θα χύσω και με μια κίνηση έβγαλε τον πούτσο του από το μουνί μου και αφού τον έπιασα στα χέρια μου και τον έπαιξα λίγο άρχισε να χύνει. Μάζεψα όσα χύσια μπορούσα και ξάπλωσα ανάσκελα δίπλα του και έχοντας τα χύσια του στα χέρια μου τα άπλωσα πάνω μου, στις ρώγες μου που ήξερα πως αρέσει πολύ στον Σ και κοιτάζοντας τον Σ στα μάτια έφερα τα μουσκεμένα με χύσια δάχτυλα μου στα χείλη μου. Ο Σ δεν άντεχε άλλο. Έσκαγε από καύλα ο πούτσος του. (Φυσικά και ο δικός μου με όσα άκουγα) Σίγουρα του είχα τρελάνει το μυαλό. Δε μιλούσαμε μεταξύ μας αλλά συνεννοούμασταν απόλυτα. Κατάλαβε αμέσως πως έκανα αυτά που μου ζητούσε αυτός στα δικά μας γαμήσια. Ο Τ μας άφησε μόνους. Κοιταζόμασταν με τον Σ στα μάτια και έβγαλα τη γλώσσα μου βασανιστικά αργά και την ακούμπησα πάνω στα χύσια του Τ. Πήρα λίγα στο στόμα και τα κατάπια. Τα υπόλοιπα τα είχα ακόμη στα χέρια μου και του έκανα νόημα να πλησιάσει. Αφού ήρθε του έπιασα τον πούτσο και του άλειψα τα χύσια του Τ πάνω του. Ο Σ έχανε κάθε λογική από την καύλα που του προσέφερα.

(Το ίδιο και εγώ φυσικά που άκουγα τι έκανε το πουτανάκι η γυναίκα μου με πρώην της. Δε μπορούσα να φανταστώ πόσο πουτάνα γινόταν όταν καύλωνε)

Την αποκορύφωση την έκανα με το κωλοδάχτυλο που του ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα, υγρό ακόμη με τα χύσια του Τ πάνω.

- Σ αρέσει; τον ρώτησα

- Απίστευτα… απάντησε.

Με μια μικρή ώθηση έσπρωξα το δάχτυλο μου όσο πιο βαθιά μπορούσα στον κώλο του. Άρχισε να βογκά από την καύλα.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα, μου είπε.

- Ακόμη δεν έχεις δει τίποτα, του απάντησα. Ακόμη εξελίσσομαι... και τον τράβηξα πάνω μου να αγκαλιαστούμε με τα χύσια του Τ ανάμεσα μας.

- Γάμησε με, του είπα, ενώ το δάχτυλο μου ήταν ακόμη στον κώλο του.

Τον έβαλε στο μουνί μου και άρχισε να με γαμάει αλύπητα. Τον κοίταζα στα μάτια και του έδινα γλωσσόφιλα να παίρνει γεύση από τα χύσια του Τ. Πριν χύσει έβγαλα το δάχτυλο μου από τον κώλο του και τον διέταξα να με χύσει στο στήθος. Βγήκε και έφερε τον πέτρινο πούτσο του μπροστά στο πρόσωπο μου. Τον έπαιξε λίγο και αμέσως άρχισε να χύνει καυτά χύσια στο στήθος μου. Ένιωθα τέλεια πουτάνα. Χυμένη από δύο πούτσους. Με τα δάχτυλα μου ανακάτεψα τα χύσια τους και τα άπλωσα στο στήθος και την κοιλίτσα μου.

- Γλείψε μου το μουνί, του είπα και κατέβηκε αμέσως στην κλειτορίδα μου και άρχισε να με γλείφει. Από την καύλα έχυσα αμέσως...

Εκεί τελείωσε η αφήγηση και αφού άνοιξε τα μάτια, γύρισε και με κοίταξε.

- Πως σου φάνηκε το επόμενο μεσημέρι;…

με ρώτησε. Εγώ όμως είχα χάσει πλέον κάθε δύναμη να απαντήσω. Οι λέξεις δεν είχαν πια νόημα. Δε μπορούσαν να καλύψουν αυτό που ένιωθα και έτσι δεν άρθρωσα λέξη. Πήρα το χέρι μου από την κλειτορίδα της, το έγλειψα να γευτώ τα υγρά της και ξάπλωσα πάνω της απίστευτα καυλωμένος. Μπήκα μέσα της αμέσως.

- Είσαι ό,τι ήθελα πάντα. Κύρια δίπλα μου, πουτάνα στο κρεβάτι μου.

- Έτσι με θες;

- Ακριβώς έτσι!

- Έτσι είμαι… μου απάντησε με βέβαιο ύφος.

- Λοιπόν πουτάνα μου. Ποιον γουστάρεις να βάλουμε στη φαντασίωση μας να σε παίρνουμε ταυτόχρονα; τη ρώτησα και αφού χαμογέλασε με ρώτησε.

- Εσύ ποιον θες να σκεφτόμαστε ότι με γαμάει μπροστά σου γαμιά μου;




Copyright protected OW ref: 171529



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).