Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Αμοιβαία έλξη

Για αρκετές μέρες σκεφτόμουν τι έγινε στο αρχείο της εταιρείας. Η εικόνα της Μ να βάζει όλο τον πούτσο μου στα στόμα της, το ότι με έσφιγγε να χύσω μέσα της, είχα τρελαθεί! Όλες αυτές τις ημέρες στο ίδιο γραφείο και δεν είχαμε αναφέρει τίποτα ο ένας στον άλλο, ούτε περίεργα μηνύματα στο κινητό, ούτε τίποτα. Σα να μη συνέβη ποτέ. Όμως οι ματιές μας και ο τρόπος μας δήλωναν ότι το φιτίλι είχε ανάψει. Η Μ ντυνόταν όπως συνήθως... μόνο που δε φορούσε πλέον εσώρουχα... και έκανε τα πάντα για να μου δείχνει τα κάλλη της. Εγώ από την άλλη ήμουν συνέχεια καυλωμένος.

Μια μέρα, κάποιοι πελάτες ήθελαν να μας βγάλουν για φαγητό ώστε να γιορτάσουμε την επιτυχία τους. Δεχτήκαμε και κλείσαμε τη συνάντηση για την επόμενη μέρα. Το επόμενο πρωινό ήταν πολύ χαλαρό στο γραφείο, οπότε εγώ και η Μ φύγαμε νωρίτερα για να ετοιμαστούμε. Το βράδυ έφτασα πρώτος στο ραντεβού και κάθισα με τους συνεργάτες μας. Η Μ έφτασε 15 λεπτά αργότερα, εμφανώς συγχυσμένη φάνηκε στη πόρτα. Κόλλησα κοιτάζοντας το σκίσιμο της φούστας της που άφηνε εκτεθειμένα τα πόδια της. Σηκώθηκα και πήγα να τη φέρω στο τραπέζι.

- Είσαι καλά;… τη ρώτησα.

-Όχι… μου απαντά και καθίσαμε στο τραπέζι δίπλα-δίπλα.

Η βραδιά περνούσε ευχάριστα, με γέλια και αρκετό κρασί. Η Μ ήταν πλέον ευδιάθετη και φαινόταν να περνάει καλά. Ήταν πολύ όμορφα. Γύρω στις 2 φύγαμε από το μαγαζί. Με τη Μ μέναμε στο ίδιο χωριό σε κοντινή απόσταση και επειδή ήταν παντρεμένη δεν πρότεινα να την πάω σπίτι μην εκτεθούμε. Μπήκα στο αμάξι και ξεκίνησα για τη μισάωρη διαδρομή της επιστροφής. Ξαφνικά χτυπάει το κινητό μου, ήταν η Μ:

- Συγγνώμη που σε παίρνω αλλά μπορείς να έρθεις να με πάρεις;… μου λέει.

- Έγινε κάτι;

- Μου την έπεσε ο ταξιτζής και κατέβηκα στη μέση του πουθενά. Δεν ήθελα να πάρω τον άντρα μου γιατί τσακωθήκαμε άσχημα πριν το τραπέζι.

- Έρχομαι! Πες μου που είσαι... της λέω και ξεκινάω να πάω να τη βρω.

Έφτασα μετά από 10 λεπτά. Η Μ ήταν καθισμένη σε ένα βράχο στην παραλία μέσα στα σκοτάδια.

- Είσαι καλά;… ρωτάω.

- Όχι! Ξεκίνησε στραβά όλο το βράδυ και κοίτα πως εξελίχθηκε.

- Τι έγινε με τον ταξιτζή;

- Κάθισα πίσω. Από το σκίσιμο της φούστας φαινόταν όλο μου το πόδι. Αυτός κατέβασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου και με κοιτούσε. Όταν του έκανα παρατήρηση σταμάτησε το αμάξι, γύρισε προς το μέρος μου και μου χάιδεψε το μπούτι λέγοντάς μου ότι του αρέσω πολύ. Τότε κατέβηκα και σε πήρα αμέσως τηλέφωνο.

- Συγκράτησες τον αριθμό;

- Όχι! Μέσα στην αναστάτωση...

- Δεν πειράζει!

- Δε θέλω να πάω σπίτι. Ο άντρας μου ζήλεψε που ντύθηκα καλά και βγήκα. Μου είπε ότι πάω για βίζιτα. Έτσι κάνει συνέχεια όταν ντύνομαι καλά. Μου ρίχνει την ψυχολογία.

- Φοβάται μη σε χάσει!

- Με 2 παιδιά και να θέλω που να πάω; Είναι μικρή η κοινωνία εδώ.

- Έλα πάμε μια βόλτα... και την παίρνω αγκαλιά.

Περπατήσαμε ξυπόλυτοι στην παραλία μιλώντας κυρίως για εκείνη. Για τα θέλω της και για την ιστορία της. Ξαφνικά γυρίζει, με κοιτά στα μάτια και αρχίζει να με φιλάει.

- Σε θέλω πολύ… μου λέει

- Από την στιγμή που γνωριστήκαμε σε θέλω, της απαντώ…

και πάμε στο πιο σκοτεινό μέρος της παραλίας. Βρίσκω μια ξαπλώστρα και την ξαπλώνω. Της ανεβάζω τη φούστα και βλέπω μπροστά μου το μουνάκι της, πλημμυρισμένο από τα υγρά της, να μυρίζει άρωμα και χύσια. Έβαλα τη γλώσσα μου πάνω του και άρχισα να γλείφω τα υγρά της. Προχώρησα στα μεγάλα μουνόχειλα της και άρχισα να τα πιπιλάω. Αναστέναζε δυνατά, πράγμα που δε μας ενδιέφερε διότι το κοντινότερο σπίτι ήταν καμιά δεκαριά χιλιόμετρα από εκεί που ήμασταν. Εγώ είχα βγάλει έξω τον πούτσο μου και τον χάιδευα. Η καύλα μου ήταν μεγάλη.

Έβαλα τη γλώσσα μου μέσα στη τρυπούλα της, της χάιδευα τα πλευρά, την κοιλίτσα, τα μπούτια της. Εκείνη κουνούσε τη μέση της ρυθμικά σα να ήμουν μέσα της. Η γλώσσα μου ταξίδευε από τη μουνάρα της στο κωλαράκι της. Τρελαινόταν. Κουνιόταν όλο και πιο γρήγορα.

- Χύνω... χύνω...

φώναξε και έβαλα γρήγορα το στόμα μου στη μουνάρα της για τα μη χάσω σταγόνα και συνέχισα να τη γλείφω.

- Μέσα μου σε θέλω… μου λέει.

Σηκώνομαι όρθιος, περνάω τα πόδια της στους ώμους μου και τον βάζω όλο μέσα της. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά χωρίς να τον βγάζω. Την τρυπούσα στην κυριολεξία. Η μουνάρα της είχε πλημμυρίσει και ο θόρυβος που έκανε όταν έφτανα στο πάτο ήταν περισσότερος από τις φωνές της Μ η οποία είχε παραδοθεί στις καύλες της. Φώναζε δυνατά.

Τα χύσια της έσταζαν στα αρχίδια μου, στα μπούτια μου, στο κωλαράκι της, η μυρωδιά τους όμορφη. Κοιτούσα τις εκφράσεις του προσώπου της και δεν ήθελα να σταματήσω. Όμως δε μπορούσα να κρατηθώ.

- Μη χύσεις…

μου λέει και μου σφίγγει τα αρχίδια. Εκείνη τη στιγμή ανατρίχιασα. Ήταν σα να χύνω αέρα... ούτε σταγόνα δεν έφυγε. Τα κρατούσε στο χέρι της. Ένιωσα μια υπέροχη ηδονή. Άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου.

- Θέλω να σε χύσω… της λέω.

- Μέσα μου!

- Όχι!

- Τότε δεν πρόκειται να σε αφήσω να χύσεις σήμερα… και μου έσφιξε πιο πολύ τ' αρχίδια!

- Σου αρέσει έτσι που με κάνεις;… της λέω.

- Πολύ! Εσένα;… απαντά.

- Άσε μου τα αρχίδια και θα νιώσεις.

Μόλις μου τα άφησε άρχισα να χύνω ασταμάτητα για πολύ ώρα. Έβγαλα πολύ μεγάλη ποσότητα σπέρματος... ένιωθα ότι κατουρούσα, αλλά η ανακούφιση ήταν πολύ μεγάλη. Έσκυψα και τη φίλησα ενώ ήμουν ακόμη μέσα της!

- Δεν περίμενα να αντέξεις τόσο… μου λέει.

- Για να τα χαρείς άντεξα… της λέω.

- Τα χάρηκα πολύ… μου λέει και τραβάει τον πούτσο μου στο στόμα της.

Μου τον έγλειφε αρκετή ώρα μέχρι που είδαμε να χαράζει.

- Πάμε;… μου λέει.

- Έλα να σε πάω σπίτι!

- Δε θα πάω σπίτι! Πήγαινέ με στο ξενοδοχείο τάδε! Θα μείνω εκεί να κάνω ένα μπάνιο και όταν ανοίξουν τα μαγαζιά να πάρω ρούχα ώστε να έρθω κατευθείαν στο γραφείο.

- Εγώ θα πάρω ρεπό σήμερα για ξεκάρφωμα… της λέω.

- Μ... ναι ε;

- Να γεμίσω μπαταρίες… της λέω.

Σηκωθήκαμε, φτιαχτήκαμε λίγο και ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο. Την άφησα και συνέχισα για το σπίτι σκεπτόμενος τις προηγούμενες ώρες.
Copyright protected OW ref: 171508Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.