Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Μαρίνα είμαι 48 χρονών και μένω μόνη. Όλα άρχισαν όταν ήρθε στο διπλανό διαμέρισμα ο Σάκης, ήταν ψηλό, όμορφο παλικάρι, σπουδαστής της ιατρικής. Οι σχέσεις μας εξ αρχής ήταν πολύ καλές. Mια μέρα που με βοηθούσε να κατεβάσω κάτι από το πατάρι, έτυχε να δει μια παλιά φωτογραφία μου, πού ήμουν μαζί με τον πρώην γκόμενο μου και μου είπε ότι ήξερε πολύ καλά τον πρώην μου. Πέρασε από τότε 1 μήνας και σπάνια συναντούσα το Σάκη, μέχρι που ένα βράδυ έρχεται ο Σάκης και μου λέει:

- Κερνάς ποτό;

- Αμέ…

είπα και ενώ πίναμε μου λέει:

- Ξέρεις Μαρίνα… βρήκα τον πρώην σου και έμαθα αρκετά πράγματα για σένα, αλλά να ξέρεις, δεν θα πω σε κανένα τίποτα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις σου. Φυσικά κι εσύ πρέπει να μου κάνεις καμιά πίπα όταν ξεμένω από γκόμενα.

Έμεινα κόκαλο, τι να έλεγα; Ο νεαρός ήξερε πάρα πολλά για μένα. Πέρασε από τότε 1 χρόνος και ο Σάκης ερχόταν μια φορά την εβδομάδα για πίπα. Ήταν πολύ απαιτητικός, ήθελε να του πίνω όλο το σπέρμα του, μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Μια νύχτα μιλούσα με κάποιον άλλο άντρα με κάμερα για αρκετή ώρα και με είχε ερεθίσει πολύ και στο τέλος μου είπε να βάλω μια σφήνα κι έτσι έγινε. Στην αρχή την έχωσα στο μουνί, μετά ήθελε να με δει να τη χώνω κι από πίσω.

Όταν λοιπόν τελειώσαμε, εγώ έμεινα για λίγο ξαπλωμένη να πάρω μια ανάσα, διότι η ένταση της νύχτας ήταν μεγάλη για μένα και πριν προλάβω να βγάλω τη σφήνα, μέσα σε λίγα λεπτά με έπιασε το χάπι του ύπνου πού πίνω κάθε βράδυ και αποκοιμήθηκα. Θα ήταν κάπου 4 το πρωί όταν ξύπνησα, τράβηξα τη σφήνα έξω, η τρύπα μου ήταν κατακόκκινη και έτσουζε. "Μα πόσο μαλακισμένη μπορείς να είσαι;" είπα στον εαυτό μου.

Το πρωί χτυπάω την πόρτα του Σάκη και του είπα τι έπαθα. Ο Σάκης έβαλε τα γέλια.

- Τι αλοιφή να βάλω;… του είπα.

- Πρέπει να δω πρώτα και μετά να σου πω. Άντε στο σπίτι σου και έρχομαι σε λίγο.

Πήρε λοιπόν 2 γάντια και ήρθε. Έβγαλα το νυχτικό που φορούσα και ξάπλωσα.

- Πιο καλά γονάτισε στο κρεβάτι και μείνε στα 4 για να βλέπω καλύτερα. Θα χρειαστώ και λιπαντικό.

- Θα βρεις στο πρώτο συρτάρι… του λέω.

Έρχεται σε λίγο με το λιπαντικό, αλλά και με τη σφήνα που την είχα ρίξει στο συρτάρι. Έβαλε λιπαντικό στα δάχτυλα του και μου εξέταζε την τρύπα.

- Ναι έχεις δίκιο, είναι αρκετά κόκκινη. Επόμενο είναι να ερεθιστεί η τρύπα σου αφού έμεινες παλουκωμένη όλη την νύχτα. Το ερώτημα είναι σε πήρε ο ύπνος η την άφησες επίτηδες μέσα, για να έχεις λόγο να μου δείξεις την κωλότρυπα σου;

- Μα τι λες Σάκη;… είπα.

Μετά μου έχωσε 1 δάχτυλο και μου είπε:

- Βλέπω ότι τα θέλει ο κώλος σου. Οι ρώγες σου έγιναν πέτρα, θα σε βασανίσω και θα σε γαμήσω να γουστάρουμε κι οι δυο μας.

Έβγαλε απότομα το δάχτυλο και άρχισε να μου χώνει τη σφήνα.

- Μη… σε παρακαλώ, πονάω, είπα.

- Όταν ξεκωλιάζεσαι μόνη σου δεν πονάς; Και μη μου λες, ότι είναι χοντρή η σφήνα, εσύ την αγόρασες χοντρή, για να ζορίζεις την σούφρα σου... σιγά μη σε λυπηθώ ξεκωλιάρα. Στήσου καλά, θα σε πάρω από το μουνί με τη σφήνα στο κώλο.

- Μη… δεν το έχω ξανακάνει.

- Δεν πειράζει, καιρός ήταν να ζοριστούν ταυτόχρονα κι οι δυο τρύπες σου.

Ο πόνος ήταν δυνατός γιατί η πούτσα του Σάκη είναι μέτρια σε μήκος αλλά πολύ χοντρή. Ευτυχώς δεν άργησε να χύσει, έβγαλε την καπότα και έχυσε στο στόμα μου.

Μετά με έβαλε να καθίσω σε καρέκλα κι αυτός μπροστά μου όρθιος, με ανάγκασε να του κάνω πίπα. Όταν του έγινε πέτρα έβαλε καπότα, με σήκωσε απ' την καρέκλα κι έκατσε αυτός. Μου έβγαλε τη σφήνα, έριξε λιπαντικό και μου είπε:

- Κάτσε πάνω στη πούτσα μου με γυρισμένη πλάτη, θέλω να σου μπει όλη μέσα να πονάς.

Έκατσα… είχε μπει η μισή, αισθάνθηκα μεγάλο ζόρισμα και βογκούσα δυνατά. Μετά με τράβηξε με τα χέρια του και μου μπήκε όλη.

- Μου έσπασες την σούφρα μου κωλόπαιδο… φώναξα.

- Στ' αρχίδια μου αν έσπασε η σούφρα σου, στο είπα ότι θα σε βασανίσω. Σήκω και ξανά κάτσε να παλουκωθείς, χοροπήδα πάνω κάτω μέχρι να χύσω.

Τα δάχτυλα του άρχισαν να παίζουν με το μουνί μου και μου χάρισε ένα έντονο οργασμό. Σε λίγο έχυσε κι ο Σάκης, στην καπότα αυτή τη φορά.




Copyright protected OW ref: 171480



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).