Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Με λένε Ελίνα και είμαι 25 ετών. Ζω στη Θεσσαλονίκη και γράφω πρώτη φορά στο XStrem. Πιθανότατα, όμως, να γνωρίζετε για εμένα, καθώς ο κολλητός μου και ένας από τους γαμιάδες μου, ο Σάββας, έχει γράψει πολλές ιστορίες για εμάς με τον γενικό τίτλο «Πώς πρωτοξέσκισα την κολλητή μου». Τις έχω διαβάσει όλες και θέλω αν σας επιβεβαιώσω ότι είναι όλες αληθινές. Οι περιγραφές του είναι ακριβείς. Η καλή πούτσα μου άρεσε πάντα και αφού όλοι, συνέχεια, μου έλεγαν ότι γαμιέμαι τέλεια, αποφάσισα να το κάνω επάγγελμα. Πάμε τώρα στα δικά μας.

Φέτος το καλοκαίρι, αποφάσισα να κάνω μία αλλαγή στο λουκ μου και έτσι έγινα κοκκινομάλλα. Η αλήθεια είναι ότι με το Σάββα έχω καιρό να βρεθώ, οπότε γι’ αυτό και αυτός έχει καιρό να γράψει κάποια ιστορία μας εδώ. Έχει ωραία πούτσα και πηδάει καλά, αλλά δυστυχώς δεν έχει πολλά λεφτά για να με πληρώνει, οπότε αντί να το κάνω μαζί του τζάμπα, προτιμώ να βρίσκομαι με άλλους και να βγάζω και το χαρτζιλίκι μου.

Είμαι ένα 1.67, 53 κιλά, με μακριά, κόκκινα μαλλιά, με κωλάρα, που την έχω φτιάξει με πολύ γαμήσι και γυμναστική, έχω καστανά μάτια, πέντε τατουάζ και απ’ ότι μου λένε έχω ποδάρες και τσιμπουκοχειλάρες που κάνουν γαμάτες πίπες.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, αποφάσισα να βγω για βράδυ με μία φίλη μου, την Αννέτ (για την οποία, επίσης, σας έχει μιλήσει λίγο ο Σάββας, αναφορικά με ένα τρίο που είχαμε κάνει) και τον γκόμενό της Γιάννη, για ποτό, καθώς δεν είχα κλεισμένο κάποιο ραντεβού, αλλά ούτε και το αφεντικό μου ο Σπύρος ήθελε να με πηδήξει. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που η Αννέτ βρήκε το Γιάννη, του είναι πιστή και δεν έχει πάει κανέναν άλλον, ούτε καν μαζί μου, που κάναμε κάνα λεσβιακό που και που.

Εκείνο το βράδυ φορούσα ένα αμάνικο, κοντό, φλοράλ φόρεμα, που ίσα-ίσα κάλυπτε τον κώλο μου, κόκκινο στρινγκάκι, χωρίς σουτιέν και είχα βάλει μαύρη σκιά στα μάτια μου, λιπ-γκλος στα χείλη μου, για να είναι υγρά και απαλά, ενώ τα μαλλιά μου τα είχα ίσια κάτω. Φορούσα επίσης ψηλά, παντοφλέ παπούτσια σε χρυσό χρώμα.

Με το που μπήκαμε στο υπαίθριο μπαρ της πόλης, όλοι οι άντρες άρχισαν να με κοιτάνε και να με γδύνουν με τα μάτια τους κι εγώ ήλπιζα ότι όλο και κάποιος από αυτούς θα με πλησίαζε για να με πηδήξει, οπότε θα μπορούσε να γίνει πελάτης μου!

Το Γιάννη τον είχα ξαναδεί και ήξερα πόσο παίδαρος ήταν, όμως αυτήν τη φορά είχε κάτι ιδιαίτερο το βλέμμα του, που μου κέντρισε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον. Ήταν στιγμές που με κάρφωνε με το βλέμμα του και ήμουν σίγουρη ότι μέσα από το παντελόνι του ο πούτσος του είχε γίνει πέτρα για πάρτη μου.

Καθίσαμε σε ένα στρόγγυλο τραπέζι και η ώρα περνούσε με μας να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Κάποια στιγμή, η Αννέτ σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και μείναμε εγώ με το Γιάννη, που καθόταν απέναντί μου…

- Για πες, πώς πάει η δουλειά;… με ρώτησε.

Αντί για απάντηση, όμως, δάγκωσα τα χείλη μου ηδονικά. Μέσα από το στρινγκ μου ένιωθα το μουνάκι μου να στάζει, ενώ πλέον ήμουν σίγουρη πως απέναντί μου ο Γιάννης είχε γίνει τούρμπο.

Έβγαλα το αριστερό μου παπούτσι και το τέντωσα, χαϊδεύοντάς του τον πούτσο κάτω από το τραπέζι. Ήταν όντως πέτρα, έτοιμος να με ξεσκίσει.

- Τι κάνεις εκεί;… με ρώτησε.

- Αυτό που θέλεις, σε έχω δει πώς με τρως με τα μάτια σου όλο το βράδυ, του είπα.

- Μα η κολλητή σου είναι στην τουαλέτα, δεν κάνει…

Εκείνη την ώρα έφτανε η Αννέτ, οπότε μάζεψα βιαστικά το πόδι μου και προφασίστηκα ότι είχα πονοκέφαλο και ήθελα να γυρίσω σπίτι. Αφού τους έπεισα ότι δεν υπήρχε λόγος να φύγουν κι εκείνοι, πλήρωσα το κοκτέιλ μου, αλλά αντί να φύγω πήγα στις αντρικές τουαλέτες. Έβγαλα το κινητό μου και έστειλα μήνυμα στον Γιάννη λέγοντάς του να έρθει να με βρει.

Μετά από κάνα πεντάλεπτο τον είδα να μπαίνει φουριόζος στην τουαλέτα, με άρπαξε από τη μέση, με έφερε κοντά στο πρόσωπό του και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό. Τα γένια του με τσιμπούσαν λίγο και αυτό ένιωθα να με καυλώνει ακόμη περισσότερο. Το κόκκινο στρινγκάκι μου ήταν ήδη μούσκεμα.

Με άρπαξε, μπήκαμε σε ένα από τα κουβούκλια και κλειδώσαμε. Εγώ γονάτισα μπροστά του, του κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να του κάνω μαλάξεις με το χέρι μου στον πούτσο πάνω από το μποξεράκι. Ήταν ήδη πολύ σκληρός. Τον έβγαλα και άρχισα να τον παίζω με τα χέρια μου. Αν και όχι πολύ μακρύς, ήταν χοντρός και καυλωτικός. Τον πήρα στο στόμα μου και τον ένιωθα να σκληραίνει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Του έπαιρνα πίπα, χωρίς να βάζω χέρια, φτύνοντάς του τον πουτσοκέφαλο. Κάποια στιγμή, αυτός με άρπαξε από το κεφάλι και τον έχωσε μέχρι τέρμα βαθιά στον λάρυγγά μου. Τότε σταμάτησα. Σηκώθηκα όρθια και αυτός έκανε κίνηση να με πιάσει και να μου κατεβάσει τις τιράντες από το φόρεμα, όμως τότε τον απώθησα…

- Τι έγινε; με ρωτά…

- Εδώ σταματάμε. Αν θέλεις συνέχεια, το ποσό είναι 3.000 ευρώ, του απάντησα!

Ξαφνιάστηκε και δεν ήξερε τι να απαντήσει…

- Είσαι βίζιτα; με ρώτησε μετά από λίγο…

- Ας πούμε ότι επιλέγω να πληρώνομαι γι’ αυτά που κάνω καλά, του απάντησα.

- Κι εμένα γιατί με έφερες εδώ;

- Γιατί το ήθελες, Γιάννη. Οπότε είπα να σε κάνω τούρμπο, για να βγάλω κι εγώ το κατιτίς μου. Ωραία πούτσα, by the way.

- Και τώρα;

- Τώρα, ή θα μου δώσεις 3.000 ευρώ ή δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε.

- Δεν έχω τόσα πάνω μου, μου είπε.

Τον χαιρέτησα κι έφυγα. Καυλωμένη όπως ήμουν πήγα, γέμισα τη μπανιέρα με ζεστό νερό να χαλαρώσω, έτριψα και το καυλωμένο μου μουνάκι και έπεσα για ύπνο.

Το επόμενο απόγευμα είχα κανονίσει να πάω για καφέ με μία φίλη μου που είχα καιρό να τη δω. Φορούσα μία αμάνικη ροζ μπλούζα, με βαθύ ντεκολτέ, πάλι χωρίς σουτιέν, κολλητό τζιν παντελόνι, με μαύρο στρινγκ από μέσα και ψηλές πλατφόρμες. Τα μαλλιά μου ήταν πιασμένα πίσω σε κοτσίδα, ενώ στα χείλη μου φορούσα μωβ κραγιόν.

Είχα-δεν είχα κάνει 50 μέτρα με τα πόδια και ξαφνικά άκουσα πίσω μου βήματα. Γύρισα και είδα το Γιάννη με κάποιον άλλον που δεν τον είχα ξαναδεί. Πριν να καταλάβω τι γίνεται, ο Γιάννης με πήρε στον ώμο του και με μετέφερε σε ένα μπλε αυτοκίνητο. Προσπαθούσα να αντισταθώ, αλλά ήταν μάταιο. Μου έδεσε με μαντήλι το στόμα κι εγώ μούγκριζα, προσπαθώντας να ζητήσω βοήθεια από κάποιον, αλλά δεν περνούσε κανείς από εκεί. Μου έδεσαν και τα χέρια με σκοινί και με έβαλαν στο πίσω κάθισμα. Ο Γιάννης κάθισε στη θέση του οδηγού και ο φίλος του στη θέση του συνοδηγού. Φτάσαμε στο σπίτι του Γιάννη, όπου με λύσανε.

- Γιάννη, τι είναι αυτά;… τον ρώτησα τότε.

- Σκάσε, πουτανάκι, που θα μου κάνεις και κόλπα. Κανείς δεν παίζει μαζί μου.

Με άρπαξε βίαια και άρχισε να με φιλάει. Προσπαθούσα να αντισταθώ, αλλά ήταν πιο δυνατός. Με σήκωσε στον ώμο του και με πήγε στην κρεβατοκάμαρά του. Ο φίλος του ακολούθησε. Με πέταξε πάνω στο κρεβάτι και χίμηξε πάνω μου. Άρχισε να μου πιπιλάει το λαιμό σαν λυσσασμένος. Μου έσκισε τη μπλούζα και άρχισε να δαγκώνει τις ρώγες στα βυζιά μου. Ο φίλος του τον είχε βγάλει και τον έπαιζε.

Εγώ κουνιόμουν και προσπαθούσα να τον διώξω από πάνω μου, αλλά ήταν αδύνατον. Μου έβγαλε τις πλατφόρμες, μου κατέβασε με δύναμη το παντελόνι και μου έσκισε το στρινγκ. Έφερε το πρόσωπό του στο μουνί μου και άρχισε να μου το γλείφει. Βογγητά καύλας και πόνου έβγαιναν από μέσα μου.

Ο φίλος του σηκώθηκε, μου έφερε την πούτσα του στο στόμα μου και μου το γαμούσε δυνατά. Τα χύσια του πετάχτηκαν ζεστά στο λαρύγγι μου.

- Θα σε ξεφτιλίσουμε, μου είπε ο Γιάννης.

Κατέβασε το παντελόνι και το μποξεράκι του και τον έχωσε δυνατά μέσα στο μουνί μου. Εγώ, από τη μία, προσπαθούσα να αντισταθώ, από την άλλη, όμως, το απολάμβανα. Ένιωθα τον πούτσο του Γιάννη καυτό να με ανοίγει στα δύο.

Με γύρισε μπρούμυτα. Έσκυψε και άρχισε να μου γλείφει τον κώλο. Χωρίς άλλη προετοιμασία, έχωσε τον πούτσο του με δύναμη στην κωλοτρυπίδα μου. Πόνεσα λίγο αρχικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο κώλος μου είναι καλά εκπαιδευμένος και έτσι, ο πούτσος του Γιάννη δε δυσκολεύτηκε να βρει τη θέση του.

Με άρπαξε από την κοτσίδα και έπεσε ολόκληρος πάνω μου. Με μίσος μου ξέσκιζε την κωλάρα τραβώντας μου το μαλλί. Πονούσε όλο μου το είναι. Ήθελα και δεν ήθελα. Ένιωσα τα υγρά μου να πέφτουν στο σεντόνι του κρεβατιού του. Με μία τελευταία, γερή σπρωξιά, ο Γιάννης έχυσε μέσα μου. Το καυτό σπέρμα του διαπερνούσε όλο μου το είναι. Σηκώθηκε.

- Αυτό για να μάθεις να παίζεις μαζί μου, μου είπε. Και μην τολμήσεις να πεις τίποτα στην Αννέτ, γιατί τότε κι εγώ θα της πω το πώς με προκάλεσες εχθές στο μπαρ. Αύριο βράδυ, εδώ, σε περιμένω. Θα έχω και 3.000 ευρώ. Το σημερινό έγινε απλά για να ξέρεις ότι κάτι πουτανάκια σαν κι εσένα τα έχω για πρωινό.

Έφυγα και δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Από τη μία, ο γκόμενος της κολλητής μου μόλις με είχε σχεδόν βιάσει. Από την άλλη, όμως, το όλο σκηνικό μου άρεσε κιόλας. Ο Γιάννης πηδούσε τέλεια.

Με μία σκισμένη ροζ μπλούζα, που με το ζόρι κάλυπτε πλέον τα βυζιά μου, και χωρίς βρακί, μπήκα σε ένα λεωφορείο και γύρισα σπίτι. Λογικά, όμως, την επόμενη μέρα η φάση θα ήταν διαφορετική. Και θα έβγαζα και 3.000 ευρώ!




Copyright protected OW ref: 171436



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.