Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πενταήμερη με τις καθηγήτριες (2ο μέρος)

Κατά τις δέκα είχε συγκεντρωθεί όλο το σχολείο στην είσοδο του ξενοδοχείου για να φύγουμε για το οινοποιείο. Η κυρία Παππά ήταν φανερό ότι είχε συνέλθει από το σχεδόν εξάωρο γαμήσι της και έδειχνε πολύ ευδιάθετη. Φόραγε ένα σκούρο μπλε φουστάνι, αρκετά στενό, που τόνιζε το στήθος της και τον κώλο της. Στην ίδια φιλοσοφία, η κυρία Τζέιμς φόραγε ένα στενό κολάν, το οποίο τόνιζε κάθε λεπτομέρεια του κάτω μέρους του κορμιού της, ενώ φόραγε και ένα αθλητικό μπλουζάκι, το οποίο επειδή δεν ήταν πολύ μακρύ, άφηνε να φανεί η γυμνασμένη κοιλίτσα της. Αντίθετα, η κυρία Τσαγκρινού έμενε πιστή στο συντηρητικό της στυλ. Φορούσε ένα τζίν παντελόνι και ένα μαύρο πουκάμισο.

Στο πούλμαν που μας μετέφερε είχαμε κάτσει στη γαλαρία και οι τρεις μας. Λίγο πριν φτάσουμε στο οινοποιείο έρχεται προς το μέρος μας η κυρία Τζέιμς για να «ενημερώσει» τους μαθητές των πίσω καθισμάτων, σχετικά με το οινοποιείο.

- Επειδή το οινοποιείο είναι πολύ μεγάλος χώρος να προσέχετε να μη χαθείτε και να φροντίζετε να είστε πάντα μαζί με τουλάχιστον ακόμη έναν, είπε κοιτάζοντας μας πονηρά, ενώ όπως γυρνούσε τούρλωσε το κώλο της προς το μέρος μας.

- Εγώ πάντως θα φροντίσω να χαθώ… μας είπε χαμηλόφωνα ο Σταμάτης με νόημα.

Το οινοποιείο ήταν πράγματι ένας τεράστιος χώρος. Αφού τέλειωσε η ξενάγηση, μας επετράπη να τον εξερευνήσουμε. Ο Σταμάτης, όπως ο ίδιος είχε προβλέψει κάπου χάθηκε και όλως τυχαίως δεν έβλεπα πουθενά και την κυρία Τζέιμς. Εκεί που περπατάγαμε με το Γιώργο ανάμεσα στα καζάνια με το κρασί, ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό του και εκείνος με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά είπε ότι πρέπει επειγόντως να πάει στην τουαλέτα και εξαφανίστηκε. Μένοντας λοιπόν μόνος χωρίς κανένα, ακολουθούσα το μπουλούκι των συμμαθητών μου μέσα στο οποίο βρίσκονταν και η κυρία Τσαγκρινού, η οποία μίλαγε με τον κύριο Νίκου, ή καλύτερα την έπρηζε ο κύριος Νίκου (τον κύριο Νίκου δεν τον έλεγες σε καμία περίπτωση έξυπνο, αλλά ήταν απίστευτα πολυλογάς).

Με τα φιλαράκια μου συναντηθήκαμε ξανά στο πούλμαν την ώρα που ήταν να φύγουμε. Ήμασταν τελευταίοι να ανεβούμε στο πούλμαν και ακριβώς μπροστά μας ήταν η κυρία Τζέιμς, η οποία καθώς ανέβαινε γύρισε προς το μέρος μας και μας είπε να μην καθυστερούμε, μην παραλείποντας να μας δείξει επιδεικτικά τη γλωσσίτσα της που ήταν γεμάτη με μια γλιστερή άσπρη ουσία, σπέρμα προφανώς που προέρχονταν από τον Σταμάτη.

Αφού καθίσαμε στις θέσεις στο πούλμαν πιάσαμε την κουβέντα.

- Φαίνεται ότι δε χάθηκες μόνος σου, είπα κάποια στιγμή στον Σταμάτη.

- Έτυχε απλά να κλειδωθώ "κατά λάθος" σε ένα κελάρι με την κυρία Τζέιμς και επειδή είχε ψύχρα είπαμε να ζεσταθούμε, μου είπε κλείνοντας το μάτι.

- Τόσα βαρέλια κρασί υπήρχαν, γιατί δεν πίνατε κάνα ποτηράκι;

- Δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση η φυσική άσκηση και φυσικοί χυμοί με το κρασί, δε μπορούσα σίγουρα να διαφωνήσω ως προς αυτό.

- Κι εσύ ρε Γιώργο τί έκανες τόση ώρα την τουαλέτα;… στράφηκα αυτή τη φορά προς το Γιώργο.

- Η κυρία Παππά ήθελε την γνώμη μου σχετικά με την καρνταρόμπα της, κι έβγαλε από την τσέπη του ένα μαύρο βρακάκι.

- Μετά το φαγητό θα πάμε να κάνουμε μερικά ψώνια, γιατί νομίζω ότι δεν έχει κατάλληλα ρούχα για το κλάμπ, ούτε όμως και για μετά το κλάμπ.

- Να έρθουμε κι εμείς… είπε ο Σταμάτης εννοώντας τον ίδιο και την κυρία Τζέιμς.

- Ξέρω ένα πολύ καλό κατάστημα με παιχνιδάκια που ίσως χρειαστούν.

- Ευχαρίστως.

- Για μένα δεν υπάρχει χώρος;… είπα αισθανόμενος ότι αποκλειόμουν από τη βολτίτσα τους.

- Δε νομίζω η κυρία Τσαγκρινού να θέλει να τρέχει στα μαγαζιά.

- Προτιμά να προσέχει την ασφάλεια των μαθητών της, μου είπε ειρωνικά ο Σταμάτης.

Μετά το φαγητό οι δύο φίλοι μου και οι δύο καθηγήτριες με διαφορά μερικών λεπτών έφυγαν από το τραπέζι. Είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν στην άλλη άκρη της πόλης, ώστε να μην τους δει κανείς. Είχαν δύο ώρες στη διάθεση τους. Εγώ από την άλλη δεν έκανα απολύτως τίποτα, καθώς η κυρία Τσαγκρινού ήταν συνεχώς απασχολημένη με τα προβλήματα των συμμαθητών μου.

Αφού επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο πήραμε έναν υπνάκο. Κατά τις επτά ο Γιώργος και ο Σταμάτης μου ανακοίνωσαν ότι πάνε να βοηθήσουν τις καθηγήτριες να διαλέξουν τι ρούχα θα φορέσουν το βράδυ, αλλά και να δοκιμάσουν αυτά που πήραν.

- Τρελαθήκατε;… θέλετε να τα καταστρέψετε όλα;… εάν σας πάρει κανείς χαμπάρι;… είπα θυμωμένος.

- Κανείς δεν θα μας πάρει είδηση, άλλωστε η κυρία Τσαγκρινού ελέγχει με σιδηρά πειθαρχία τους μαθητές και μόνη της. Adios… μου είπε ο Σταμάτης και έκλεισε την πόρτα.

Εγώ εν τω μεταξύ καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί είχα από χθες το βράδυ να ανταλλάξω έστω ένα φιλί με κάποια από τις καθηγήτριες και οι φίλοι μου δεν είχαν σταματήσει να γαμιούνται. Αυτό που χειροτέρεψε την κατάσταση ήταν το βίντεο που μου έστειλε ο Σταμάτης. Στο βίντεο φαινόταν η κυρία Παππά να χορεύει πάνω στο γυμνό Σταμάτη, φορώντας στολή μαθητριούλας, η οποία της ταίριαζε τόσο που κόλαζε και άγιο, ενώ στο βάθος φαινόταν δεμένη με χειροπέδες στο σώμα του καλοριφέρ η κυρία Τζέιμς, της οποίας γάμαγε το στόμα ο Γιώργος, όσο η ίδια καβαλίκευε ένα πούτσο από σιλικόνη. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε λίγο αργότερα όταν μου έστειλαν και δεύτερο βίντεο στο οποίο φαινόταν οι δύο δασκάλες να τρίβουν τα μουνιά τους μεταξύ τους ουρλιάζοντας, καθώς όπως φάνηκε κάποια στιγμή σε ένα πλάνο μοιράζονταν ένα dildo διπλής όψης.

Μετά από αυτό δεν μπορούσα να περιμένω και τρίτο βίντεο, αποφάσισα να πάω να βρω την κυρία Τσαγκρινού. Τη βρήκα, όμως ήταν πάλι απασχολημένη και δε μπόρεσα να της μιλήσω. Δεν ήθελα να πάω να βρω τους άλλους, γιατί δεν ήθελα αφενός να ριψοκινδυνέψουμε κι άλλο, αφετέρου δεν ήθελα να φανώ απεγνωσμένος. Χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι άλλο περίμενα μέχρι η κυρία Τσαγκρινού να πάει στο δωμάτιο της. Όταν κατά της εννιά είδα την κυρία Τσαγκρινού να πηγαίνει στο δωμάτιο της, την ακολούθησα. Καθώς ήμουν έτοιμος να χτυπήσω την πόρτα της, βγήκαν από το διπλανό δωμάτιο ο Γιώργος κι ο Σταμάτης. Μόλις με είδαν, ο Σταμάτης, αντιλαμβανόμενος ότι δεν είχα καταφέρει να ξεμοναχιάσω την κυρία Τσαγκρινού, μου είπε πειράζοντας με «Πολύ κούραση σε αυτή την εκδρομή, πολύ κούραση»

- Σταμάτη, μην παίζεις με τον πόνο μου.

- Πάντως εμείς κανονίσαμε για μετά το κλάμπ να υπάρξει μια ρεβάνς στα χαρτιά αρκετά σπέσιαλ, γι' αυτό φρόντισε να έρθει και η κυρία Τσαγκρινού, μου είπε ο Γιώργος.

- Έχουμε αγοράσει πολύ ωραία πράγματα, είπε ο Σταμάτης δείχνοντας μου ένα σακίδιο που κρατούσε, πήρες βέβαια μια πρώτη γεύση από τα βίντεο που σου στείλαμε.

Έχοντας στο μυαλό μου την εικόνα της κυρίας Παππά, ντυμένης σέξι μαθητριούλα, χτύπησα την πόρτα της κυρίας Τσαγκρινού. Δεν πρόλαβε να ανοίξει και της όρμησα φιλώντας τη και χουφτώνοντας της τον κώλο. Εκείνη από τη μεριά της ανταπέδωσε το φιλί και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο.

- Σε σκεφτόμουν όλη μέρα, μου είπε κοιτάζοντας με λάγνα.

- Τότε γιατί δεν ξέκλεψες λίγο χρόνο να βρεθούμε λίγο μόνοι μας;

- Δε μπορούσα, έπρεπε να κάνω χίλια δύο πράγματα, έτσι κι αλλιώς από εδώ και πέρα σκοπεύω να βρισκόμαστε αρκετά συχνά, φύγε όμως τώρα επειδή πρέπει να ετοιμαστώ για το κλάμπ.

- Τα παιδιά έχουν κανονίσει να παίξουμε χαρτιά όταν γυρίσουμε από το κλάμπ για να τιμήσουμε την πρώτη μας συνάντηση και να κλείσουμε ωραία την πενταήμερη. Να σας υπολογίζουμε;

- Να με υπολογίζετε…

είπε δίνοντας μου ένα τελευταίο φιλί και ανοίγοντας την πόρτα για να φύγω. Αυτό που αντίκρισα το βράδυ δεν το περίμενα. Ο Γιώργος και ο Σταμάτης είχαν πράγματι φροντίσει να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα της κυρίας Παππά και της κυρίας Τζέιμς. Και οι δύο ήταν ντυμένες σαν τουρίστριες καλοκαίρι σε νησί που ψάχνουν να πηδηχτούν κι όχι σαν καθηγήτριες που ήταν σε εκδρομή με το σχολείο τους Φλεβάρη μήνα. Η κυρία Παππά φορούσε ψηλές μαύρες γόβες, μία μακριά κόκκινη φλοράλ λεπτή υφασμάτινη φούστα, που είχε ένα τεράστιο σκίσιμο στη δεξιά μεριά με αποτέλεσμα κάθε φορά που περπατούσε να αποκαλύπτεται όλο το πόδι της και για έναν καλό παρατηρητή και περισσότερα πράγματα. Τη φούστα της την είχε συνδυάσει με ένα παρόμοιου σχεδίου στενό υφασμάτινο τοπάκι με δέσιμο στη περιοχή του μπούστου της, που υπερτόνιζε τα βυζιά της, των οποίων τα τρία τέταρτα βρίσκονταν σε κοινή θέα, όπως και η κοιλίτσα της.

Η κυρία Τζέιμς είχε ντυθεί ακόμα πιο τσουλίστικα. Φορούσε μια πολύ αέρινη κίτρινη φούστα που ήταν γεμάτη με μικρές μίνι μάους, η οποία εάν και άρχιζε λίγο κάτω από τον αφαλό της, τέλειωνε εκεί που τέλειωνε και το κωλαράκι της, ενώ από τη μέση και πάνω φόραγε ένα μαύρο συνθετικό στράπλες που κάλυπτε μονάχα την περιοχή του στήθους της. Για να ενισχύσει το τσουλίστικο στυλ της είχε βρέξει και ισιώσει τα μαλλιά της, τα οποία επειδή είχαν ένα πορφυροκόκκινο χρώμα γυάλιζαν κάτω από το φως. Η πινελιά όμως που έκανε τη διαφορά ήταν τα έντονα βαμμένα κόκκινα χείλια της και η ζωγραφισμένη ελίτσα στο αριστερό της μάγουλο. Όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί προς αυτές, ειδικά τα αγόρια του σχολείου τις έτρωγαν με τα μάτια τους.

Την επανάσταση της όμως είχε κάνει και η κυρία Τσαγκρινού, μπορεί να μην αποποιήθηκε απολύτως το συντηρητικό της στυλ, αλλά φόραγε ένα ανοιχτό κόκκινο φόρεμα, που αγκάλιαζε το σώμα της και αναδείκνυε τα στήθη της, μαζί με μαύρες γόβες.

Μέσα στο κλάμπ ήμουν βουτηγμένος στην ανυπομονησία και περίμενα την ώρα και τη στιγμή που θα φεύγαμε. Δεν ήμουν όμως τόσο ανυπόμονος όσο η κυρία Παππά, της οποίας οι ρώγες της φαίνονταν σαν καρφιά μέσα από το ύφασμα και κρύος ιδρώτας έτρεχε από το στήθος της. Για να μην κάνει κάτι που θα το μετάνιωνε είχε βιδωθεί σε μία καρέκλα και έπινε το ποτό της, κοιτώντας το πάτωμα. Η κυρία Τζέιμς δεν έδειχνε τόση αυτοσυγκράτηση, καθώς την έπιασα με την άκρη του ματιού μου να κατεβαίνει στα μουλωχτά τη σκάλα που πήγαινε στην αποθήκη του μαγαζιού μαζί με τον Γιώργο και το Σταμάτη. Μετά από κάνα δεκάλεπτο όταν βρήκα την ευκαιρία, τους ακολούθησα. Επειδή η πόρτα της αποθήκης ήταν σιδερένια και με πάχος δεν ακουγόταν κάτι, ανοίγοντας την όμως ξεχύθηκαν τα ουρλιαχτά και οι βρισιές της Αγγλικού μας. Ο Σταμάτης ξαπλωμένος στο πάτωμα και ο Γιώργος από πίσω της την έπαιρναν ταυτόχρονα. Μόλις με είδαν πάγωσαν και κάνοντας τους νόημα χωρίς πολλά-πολλά φόρεσαν τα παντελόνια τους και έφυγαν κλείνοντας την πόρτα. Η κυρία Τζέιμς ήταν ακόμη στο πάτωμα.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα τελικά, είπα αρπάζοντας την από τα μαλλιά.

Κάτι πήγε να πει η κυρία Τζέιμς, αλλά πριν προλάβει της έριξα ένα δυνατό χαστούκι και την έστησα στον τοίχο.

- Από το πρωί οι φίλοι μου δεν έχουν σταματήσει να σε ξεκωλιάζουν, νομίζω είναι πλέον και η δική μου σειρά.

Όλη αυτή η ζήλια που ένιωθα που οι φίλοι μου καλοπερνάγανε, ενώ εγώ είχα μείνει με το πουλί στο χέρι, μου βγήκε σε μια απίστευτη μανία. Ευτυχώς που η κυρία Τζέιμς ήταν μεγάλη πουτάνα, γιατί με τη δύναμη που της γάμαγα τον κώλο μια φυσιολογική γυναίκα θα υπέφερε, αντιθέτως η κυρία Τζέιμς επαναλάμβανε ρυθμικά «That’s it, that’s it».

Χύνοντας τελικώς, μέσα στον κώλο της ηρέμησα και επανήλθαν οι σφυγμοί μου.

- Ποιός να μου το λέγε ότι το καλύτερο σεξ της ζωής μου θα ήταν με δεκαοχτάχρονους μαθητές μου σε σχολική εκδρομή. Ήδη σκέφτομαι τί έχει να γίνει σε λίγο, είπε ισιώνοντας τη φούστα της και καθαρίζοντας όσο μπορούσε το σώμα της από τα χύσια και το σπέρμα.

- Κι εγώ. Γι' αυτό συνεννοήσου με τις άλλες δύο και μαζέψτε την τάξη να φύγουμε, να μη σπαταλήσουμε λεπτό. Σε θέλω σύμμαχο σήμερα, ώστε η κυρία Τσαγκρινού να γνωρίσει τις χαρές του πρωκτικού.

- Don’t worry about that. I have some ideas for our conservative slut.

Προγραμματισμένη ώρα να φύγουμε από το κλάμπ ήταν στις δυόμιση, η «αδιαθεσία» όμως της κυρίας Παππά, η οποία μόλις ενημερώθηκε για την επιτάχυνση του πλάνου μόνο που δεν έχυσε από τη χαρά της, ανάγκασε τους συμμαθητές μου να γυρίσουν μια ώρα νωρίτερα στο ξενοδοχείο.

Οι καθηγήτριες δε χρειάστηκαν παρά λίγα μόνο λεπτά για να βάλουν τους μαθητές στα δωμάτια τους. Ο κύριος Νίκου ήδη κοιμόταν στο δωμάτιο του, δεν ήταν και πολύ δύσκολος στον ύπνο. Μία παρά χτύπησε η πόρτα του δωματίου μας. Οι τρείς καθηγήτριες δεν είχαν αλλάξει ρούχα και μπήκαν γρήγορα-γρήγορα στο δωμάτιο μας εμφανώς χαρούμενες. Αφού βολευτήκαμε, ξεκίνησε ο Γιώργος να μας εξηγεί το παιχνίδι που θα παίζαμε στα χαρτιά. Ήταν σχετικά απλό, σε κάθε γύρο ο νικητής θα έθετε μια δοκιμασία σε κάποιον από τους ηττημένους, η οποία θα δοκίμαζε τα όρια του, εάν φυσικά είχε.

- Πριν αρχίσουμε όμως, ένα δώρο για τον καθένα, είπε ο Γιώργος και έπιασε το σακίδιο που τον είχα δει να κουβαλάει από το δωμάτιο των καθηγητριών.

- Για να έχει περισσότερη πλάκα και ενδιαφέρον η βραδιά μας, έχουμε πάρει κάτι στολές για όλους μας. Σταμάτη ορίστε η δικιά σου, πήγαινε στο μπάνιο να αλλάξεις και του πέταξε ένα σελοφάν που είχε τη στολή του μέσα. Ύστερα από ένα δίλεπτο, εμφανίστηκε ο Σταμάτης ντυμένος πυροσβέστης, για την ακρίβεια μόνο με το παντελόνι του πυροσβέστη και τις τιράντες του.

- Ανυπομονώ να σβήσεις την πυρκαγιά που έχει ανάψει εδώ κάτω, είπε με νόημα η κυρία Τζέιμς μόλις τον είδε, σηκώνοντας την φούστα της αποκαλύπτοντας τα πρησμένα μουνόχειλά της.

- Κυρία Τζέιμς η σειρά σας, είπε ο Γιώργος και της έδωσε το πακετάκι της.

Η κυρία Τζέιμς εμφανίστηκε ως σέξι λεοπάρδαλη. Φορούσε ένα στενό λεοπάρ κορμάκι με μια ουρά στο πίσω μέρος του και ασορτί αυτάκια και ψηλές λεοπάρ κάλτσες.

Μετά σηκώθηκε ο Γιώργος, ο οποίος είχε επιλέξει στολή ανθρώπου των σπηλαίων, η οποία του ταίριαζε γάντι, κάνοντας τις καθηγήτριες να τις τρέχουν τα σάλια, καθώς ο καυλωμένος πούτσος του εκτείνονταν έξω από τη στολή.

Για την επόμενη στολή είχα πάρει ήδη μια γεύση, η κυρία Παππά με ένα καρό διάφανο σουτιέν, μια μικροσκοπική καρό φουστίτσα η οποία λειτουργούσε αποκλειστικά ως στήριγμα για τις μαύρες ζαρτιέρες της, καθώς σε καμία περίπτωση δε μπορούσε να κρύψει την κωλάρα της, είχε ντυθεί σέξι μαθήτρια.

Προτελευταίος ήμουν εγώ. Είχα περιέργεια να δω τι είχαν επιλέξει για μένα τα ρεμάλια, οι φίλοι μου. Από ότι φαινόταν εγώ θα ήμουν ο σέξι μαθητής της παρέας. Αφού φόρεσα τη στολή μου, ένα στενό καρό παντελονάκι με τιράντες, που ο καυλωμένος πούτσος μου διαγραφόταν με κάθε λεπτομέρεια, παρουσιάστηκα στους υπολοίπους.

- Έτσι θα έπρεπε να έρχεσαι κανονικά στο μάθημα , είπε η κυρία Τζέιμς, κάνοντας τους άλλους να γελάσουν.

Τελευταία και καλύτερη ήταν η κυρία Τσαγκρινού. Της είχαν αγοράσει στολή σκλάβας-πριγκίπισσα Λέια, η οποία μάλιστα φάνηκε να της αρέσει ιδιαίτερα. Ήταν λες και ήταν ραμμένη για τον αθλητικό σωματότυπο της. Τι ποδάρες είχε αυτή η γυναίκα; Περιττό να πω ότι καμία από τις καθηγήτριες δε φόραγε κάποιο είδος εσώρουχου.

Πλέον όλοι με τις στολές μας καθίσαμε και ξεκινήσαμε να παίζουμε. Τον πρώτο γύρο τον κέρδισε ο Γιώργος. Ζήτησε λοιπόν από την κυρία Τζέιμς να προσφέρει ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο στον καθένα μας για ένα λεπτό. Ξεκίνησε από τους άντρες και συνέχισε με τις γυναίκες. Όσο φιλιόταν με την κυρία Παππά, η κυρία Τσαγκρινού τις κοίταζε έκπληκτη, αγνοούσε ότι οι δύο συνάδελφοι της είχαν αναπτύξει ακόμη πιο στενές σχέσεις. Όταν ήρθε η σειρά της ήταν αρκετά σφιγμένη, δεν είχε ξαναφιλήσει γυναίκα.

- Εγγυώμαι ότι θα σας αρέσει κυρία, είπε ο Σταμάτης, η Άλις ξέρει τι να κάνει.

- Ελένη, το μόνο που θέλω είναι να είσαι χαλαρή. Η κυρία Τζέιμς τη φίλαγε αρχικά απαλά και τρυφερά και όταν ξεκίνησε να ανταποκρίνεται στα φιλιά της η κυρία Τσαγκρινού έχωσε τη γλώσσα της μέσα στο στόμα της. Κανονικά είχανε ένα λεπτό στη διάθεση τους, αλλά της αφήσαμε ακόμη ένα, άλλωστε δε νομίζω και να το κατάλαβαν.

Στον επόμενο γύρο κέρδισε η κυρία Τζέιμς, η οποία όπως της είχα πει είχε ως στόχο να εξαφανίσει τους ηθικούς φραγμούς που είχαν απομείνει στην κυρία Τσαγκρινού.

- Ελένη, από ότι ξέρω ο άντρας σου είναι στις ΗΠΑ και τους έχεις τάξει να τον πάρεις τηλέφωνο μόλις γυρίσεις από το κλάμπ. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα.

- Τί ακριβώς σκέφτεσαι;

- Θα δεις, πάρε τηλέφωνο τον άντρα σου.

Η κυρία Τσαγκρινού υπάκουσε και τον πήρε. Μόλις εκείνος απάντησε, η κυρία Τζέιμς στράφηκε προς εμάς.

- Τι κοιτάτε;… ορμάτε της!

Εμείς δε διστάσαμε και της ορμήσαμε, εγώ και ο Γιώργος στο στήθος και το λαιμό της, ενώ ο Σταμάτης στο μουνί της. Η όλη διαδικασία ήταν ιδιαίτερα επίπονη για την κυρία Τσαγκρινού, γιατί δε μπορούσε να συγκρατήσει κάποιες κραυγούλες και μουγκρητά, ενώ όταν ο Γιώργος έβγαλε έξω τον πούτσο του και άρχισε να τον τρίβει στο πρόσωπο της, άρχισε να χάνει και τον ειρμό της σκέψης της. Ευτυχώς για αυτή, ο άντρας της φάνηκε να πιστεύει τις δικαιολογίες της, ότι οι περίεργοι ήχοι και οι διακοπές οφείλονταν τάχα μου στη κακή σύνδεση.

Στον τρίτο γύρο η κυρία Τσαγκρινού ήταν αυτή που στάθηκε τυχερή.

- Άλις και Γιώργο, επειδή με φέρατε σε κάπως δύσκολη θέση τον προηγούμενο γύρο, θα πρέπει να τιμωρηθείτε.

- Καίτη θα μπορούσες να πιπώσεις τον Σταμάτη και τον Κώστα μπροστά στα μούτρα της Άλις και του Γιώργου, έτσι ώστε να ζηλέψουν λιγάκι, είπε ευδιάθετα, καθώς ανακάλυπτε την τσουλίστικη πλευρά του μυαλού της.

- Φυσικά… και φοβήθηκα ότι με είχατε ξεχάσει…

είπε η κυρία Παππά και έπεσε στα γόνατα ξεκουμπώνοντας τα παντελόνια των στολών μας και αρχίζοντας να ρουφά εναλλάξ τα καβλιά μας. Η κυρία Τζέιμς είχε πραγματικά σκάσει από τη ζήλια της, βλέποντας τη φίλη της να μπουκώνεται με λαιμαργία με τους πούτσους μας, αντιθέτως ο Γιώργος ήταν απόλυτα χαλαρός, μάλιστα όταν τελειώσαμε και οι δύο πάνω στο πρόσωπο της καθηγήτριας μας, μου πρότεινε πριν συνεχίσουμε τα χαρτιά να πάρω από τον κώλο την κυρία Παππά, η οποία μόλις το άκουσε στήθηκε αμέσως στα τέσσερα κουνώντας την ολοστρόγγυλη κωλάρα της προς το μέρος μου.

- Καίτη είσαι σίγουρη ότι θέλεις να το κάνεις αυτό;… θα πονέσεις…

επενέβη η κυρία Τσαγκρινού όταν είδε να κατευθύνω τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της.

- Ελένη μην ανησυχείς, το χω ξανακάνει, στην αρχή είναι λίγο δύσκολα αλλά μόλις το συνηθίσεις δεν περιγράφεται η καύλα.

- Κώστα μη με κοιτάς τέλειωνε!

Στην αρχή ξεκίνησα σιγά μετά από λίγο όμως βρήκα το σωστό ρυθμό και απογείωσα την κυρία Παππά, η οποία εν τω μεταξύ κοιτούσε στα μάτια την κυρία Τσαγκρινού χαμογελώντας και λέγοντας της πόσο της αρέσει να της ξεσκίζουν τον κώλο.

- Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα! Τόσα χρόνια ήμουν ηλίθια που δεν το είχα δοκιμάσει. Αχ, έτσι, έτσι, μην κόβεις ρυθμό. Ειδικά εάν ο πούτσος είναι χοντρός και μεγάλος σαν του Κώστα σε κάνεις να ξεχνάς τα πάντα.

Συνέχισα για ακόμη ένα δεκάλεπτο, ώσπου τελείωσα μέσα της. Η κυρία Τσαγκρινού κοίταζε αποχαυνωμένη, η ιδέα ότι έπρεπε και αυτή να δοκιμάσει το πρωκτικό είχε αρχίσει να γεννάται μέσα της. Συνεχίσαμε να παίζουμε χαρτιά, όπου κέρδισε για δεύτερη φορά ο Γιώργος.

- Νομίζω ότι είναι ώρα να δοκιμάσουμε τίποτα από αυτά που πήραμε, είπε βγάζοντας από το σακίδιο ένα στραπόν.

- Κυρία Τζέιμς θεωρώ ότι αρκετά βασανιστήκατε και ότι σας αξίζει μια ανταμοιβή. Καιτούλα γιατί δεν δοκιμάζεις τις ικανότητες σου με το στραπόν στο κωλαράκι της Άλις.

- Γιώργο δεν ξέρω αν θα είμαι καλή, είπε με νάζι η κυρία Παππά.

- Μια χαρά θα είσαι, είπε η κυρία Τζέιμς, αρπάζοντας το στραπόν από τα χέρια του Γιώργου, έσκυψε και το φόρεσε στην φίλη της.

Για το επόμενο εικοσάλεπτο, βλέπαμε μια σέξι μαθητριούλα να χρησιμοποιεί με φοβερή επιδεξιότητα έναν πούτσο από ζελατίνη και να πηδάει από τον κώλο μια λεοπάρδαλη, που χρησιμοποιούσε μια ευρεία γκάμα από βρισιές στα αγγλικά. Δεν νομίζω να χρειάζεται να πω πόσο καυλωτικό ήταν όλο αυτό το σκηνικό.

Κάποια στιγμή η κυρία Τζέιμς κατέρρευσε από την καύλα και αφού πήρε δύο ανάσες πήγε στο μπάνιο. Η κυρία Παππά και αυτή εξουθενωμένη έκατσε δίπλα στην κυρία Τσαγκρινού, φορώντας ακόμη το στραπόν το οποίο γυάλιζε από τα υγρά της κυρίας Τζέιμς. Ο Σταμάτης και ο Γιώργος από την άλλη ήταν σαν θηρία στο κλουβί και σαν θηρία ακολούθησαν το θήραμα τους στο μπάνιο, κλειδώνοντας την πόρτα.

- Η κυρία Τζέιμς δε θα έχει δύναμη να περπατήσει μόλις τελειώσουν μαζί της οι δύο νταγκλαράδες, είπα γελώντας.

- Να πω ότι δεν ζηλεύω θα είναι ψέματα, είπε από τη μεριά της η κυρία Παππά, η οποία είχε βγάλει το στραπόν και το καθάριζε με το στοματάκι της.

Η κυρία Τσαγκρινού είχε μείνει σιωπηλή και έσταζε από τον ιδρώτα. Σίγουρα σκεφτόταν εάν θα έπρεπε να μου ζητήσει να την πηδήξω από τον κώλο. Δεν είχαμε όμως την ώρα να περιμένουμε, γι' αυτό αποφάσισα να τρέξω την κατάσταση. Την πλησίασα και της ψιθύρισα στο αυτί, σφίγγοντας της το λαιμό.

- Δεν μπορώ να περιμένω πότε θα αποφασίσεις να με αφήσεις να σε κάνω να αισθανθείς πραγματική γυναίκα. Εάν στο επόμενο πεντάλεπτο δε στηθείς στα τέσσερα και με εκλιπαρήσεις να σε ξεκωλιάσω, θα αναγκαστώ να σου ζητήσω να φύγεις, για να περάσω τη νύχτα με τις φίλες σου που ξέρουν πραγματικά τι πάει να πει διασκέδαση.

Σηκώθηκα και κάθισα δίπλα στην κυρία Παππά και χωρίς να πω κάτι άρχισα να γλείφω το στήθος της και να τη δαχτυλώνω. Όσο η κυρία Παππά έβγαζε μικρές τσιρίδες με τα παιχνίδια που της έκανα και με παρότρυνε να τη γαμήσω, άκουγα την κυρία Τσαγκρινού που βαριανάσανε ακριβώς δίπλα μου.

Τη στιγμή που η κυρία Παππά με είχε καβαλήσει και πήγαινε να βάλει τον πούτσο μου μέσα της, η κυρία Τσαγκρινού την αρπάζει από τις δύο κοτσίδες που είχε κάνει για την αμφίεση της μαθήτριας, την πετάει στο πάτωμα από τον καναπέ που καθόμασταν και ακριβώς όπως της είχα πει έρχεται και στήνεται στα τέσσερα μπροστά μου.

- Λοιπόν, δε θα με γαμήσεις;

Με ρώτησε με αγριεμένο ύφος. Δεν είπα τίποτα, της έριξα ένα δυνατό σκαμπίλι και έφτυσα μια σημαντική ποσότητα σάλιου στη σούφρα της, για να μπορέσει ο πούτσος μου να γλιστρήσει μέσα της. Η κυρία Τσαγκρινού όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αρκετά στενή και χρειάστηκε κάποια ώρα μέχρι να προσαρμοστεί ο πούτσος μου. Δεν άργησα όμως να ανεβάσω την ένταση. Η κυρία Τσαγκρινού από τη μεριά της μετά από τα δύο πρώτα αναγνωρίστηκα λεπτά γνωριμίας του πούτσου μου με τον κώλο της αφέθηκε απόλυτα, φωνάζοντας μου ότι θέλει να γίνει η πουτάνα μου. Είχε μεθύσει από την νεανική ενέργεια μου και την απροσδόκητη καύλα που ένοιωθε. Η κυρία Παππά που μέχρι εκείνη τη στιγμή κοιτούσε, σηκώθηκε, στάθηκε μπροστά στην κυρία Τσαγκρινού της άστραψε μια δυνατή σφαλιάρα και έχωσε το στραπόν, που είχε ξαναφορέσει, βαθιά στο στόμα της και άρχισε να της ανοίγει το λαρύγγι.

- Αυτό Ελένη είναι για πριν, είπε η κυρία Παππά, ενώ η κυρία Τσαγκρινού προσπαθούσε να ανασάνει, χωρίς όμως να προσπαθεί να την απομακρύνει.

- Κώστα νομίζω ότι πρέπει να αυξήσεις ταχύτητα. Είναι μεγάλη πουτάνα τελικά.

- Έχω άλλη καλύτερη ιδέα…

και έτσι όπως είμαστε, πέφτω με την πλάτη στο καναπέ με την κυρία Τσαγκρινού πάνω μου και το μουνί της φόρτσα παρτίδα μπροστά στο στραπόν της κυρίας Παππά, η οποία κατάλαβε αμέσως τις προθέσεις μου και οδήγησε το στραπόν βαθιά μέσα στο μουνί της συναδέλφου της.

Μετά από αυτό η κυρία Τσαγκρινού βρέθηκε σε μια κατάσταση έκστασης και άρχισε να χύνει και από τις δύο τρυπούλες της. Οι φωνές από ότι φάνηκε κίνησαν την περιέργεια των τριών που βρίσκονταν στο μπάνιο, οι οποίοι εμφανίστηκαν με κομματιασμένες τις στολές τους και τη κυρία Τζέιμς ξεμαλλιασμένη και γεμάτη σπέρμα. Ο Σταμάτης ακούραστος και ενθουσιασμένος με το θέαμα όρμησε προς το μέρος μας.

- Κυρία Παππά μπορείτε να με αφήσετε να πηδήξω την κυρία Τσαγκρινού;

- Ευχαρίστως, άλλωστε θα ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω πώς είναι η αίσθηση του στραπόν στο κώλο μου. Έτσι κυρία Τζέιμς;…

ρώτησε την κυρία Τζέιμς, βγάζοντας το στραπόν και πετώντας προς το μέρος της. Ο Γιώργος βλέποντας ότι θα έμενε έξω από το χορό ήρθε προς το μέρος μας και αφού άρπαξε από τα μαλλιά την κυρία Τσαγκρινού και αστράφτοντας της δύο σφαλιάρες άρχισε να της γαμάει με δύναμη το στόμα. Μέχρι της επτά το πρωί οι τρεις μας, γεμίζαμε κάθε τρυπούλα της κυρίας Τσαγκρινού αλλάζοντας συνέχεια θέση, ώστε να μπορούμε να τη γαμάμε χωρίς διακοπή. Η κυρία Τσαγκρινού είχε γίνει η πουτάνα μας, φυσικά όπως και οι άλλες δύο καθηγήτριες. Η εκδρομή μπορεί να τελείωνε, αλλά η σχέση μας με τις καθηγήτριες μόλις άρχιζε.




Copyright protected OW ref: 171400



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).