Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μπορεί να έφταιγα και εγώ, αλλά ποτέ δε μπόρεσα να φανταστώ τέτοια κατάληξη.

Με λένε Γιώργο 49 χρονών και είμαι παντρεμένος με την Καίτη εδώ και 20 χρόνια. Μαζί αποκτήσαμε 2 παιδιά που ήδη είναι αρκετά μεγάλα και σπουδάζουν και τα 2 εκτός της επαρχιακής πόλης που μένουμε.

Εγώ είμαι γύρω στο 1.80 και γύρω στα 90 κιλά και θεωρώ ότι για την ηλικία μου κρατιέμαι αρκετά καλά.

Η Καίτη είναι 45 χρονών και έχει ύψος γύρω στα 1.70 με 60 κιλά επάνω της και το χαρακτηριστικό της είναι τα μεγάλα και ζουμερά βυζιά της.

Αυτή είναι και η περιγραφή μας.

Όπως καταλαβαίνει ο κάθε ένας που είναι στην ηλικία μας, πλέον στο σεξ έχουμε κόψει αρκετά και κάνουμε προσπάθειες για να ανανεωθούμε ειδικά τώρα που δεν έχουμε τα παιδιά στο σπίτι.

Ο τρόπος μας είναι να δοκιμάζουμε νέες στάσεις, σε διαφορετικά δωμάτια, κάθε φορά αλλά και πρωταρχικό είναι η συνομιλία που κάνουμε όσο κάνουμε έρωτα.

Ουσιαστικά αναφερόμαστε σε φαντασιώσεις που έχουμε και οι δύο χωρίς όμως να τις συζητάμε μετά, μιας και θεωρούσα τουλάχιστον εγώ πως ότι λέμε δεν το εννοούμε κιόλας.

Η βασική φαντασίωση της γυναίκας μου είναι όπως μου τη φωνάζει ακριβώς:

"Σκίσε με την πουτάνα, θέλω πόνο, θέλω πολλά καυλιά να με σκίζουν παντού, να με χύνουν ατέλειωτες πούτσες παντού" κι εγώ να απαντάω… "ναι τσουλάρα μου θα σου φέρω γαμιάδες με σκληρά καυλιά να σε ξεσκίσουν παλιοκαργιόλα…" και με κάτι τέτοια αυτή χύνει απίστευτα.

Το κόλπο έχει πιάσει και έτσι η σχέση μας έχει ήδη ανανεωθεί και ήδη κάνουμε συχνότερα σεξ και μάλιστα ποιοτικό.

Βέβαια στο μυαλό μου δεν πήγαινε ότι μπορεί να γίνει κάποια μέρα αυτό στα αλήθεια και φυσικά μόνο με αυτή την σκέψη εγώ ανέβαζα θερμοκρασία από ζήλια και μόνο που το έκανα εικόνα.

Ο καιρός περνούσε και όλα πήγαιναν καλά, ώσπου άρχισε πάλι η κατάσταση να φθίνει, εγώ θεώρησα ότι ίσως το παρακάναμε και δέχτηκα πλέον τις πιο συχνές αντιρρήσεις της Καίτης για σεξ, αλλά και ακόμα όταν κάναμε πλέον δεν είχε την ίδια διάθεση όπως πριν.

Αυτό με προβλημάτισε και πλέον έψαχνα τα σημάδια.

Η Καίτη πλέον λειτουργούσε περίεργα, δηλαδή όχι όπως την είχα συνηθίσει τόσα χρόνια, έδινε πλέον περισσότερη σημασία στο ντύσιμό της το οποίο είχε γίνει πιο έξαλλο, έβγαινε πιο συχνά με τις "φίλες" της τα βράδια και συνήθως αργούσε αρκετά.

Πλέον όταν ήθελα σεξ μου έλεγε έλα πήδα με και χύσε να ξεκαυλώσεις και απλά άνοιγε τα πόδια της για να την γαμήσω και να αδειάσω τα αρχίδια μου, χωρίς αυτή να δείχνει κάποιο ίχνος ευχαρίστησης.

Με αυτά και με αυτά τελικά αποφάσισα να μιλήσω μαζί της.

- Καίτη τι συμβαίνει;… γιατί έχεις απομακρυνθεί από εμένα;… κάνω κάτι λάθος;

- Όχι βρε Γιώργο, απλά μάλλον περνάω στην φάση της εμμηνόπαυσης και αισθάνομαι πολύ πεσμένη.

- Ναι μα εσύ γενικά δείχνεις ανανεωμένη, ντύνεσαι καλύτερα, πιο σέξι και κάνεις πιο πολλές εξόδους όχι με εμένα αλλά με τι κολλητές σου.

- Ναι έχεις δίκιο αλλά αυτό με κάνει να ξεχνιέμαι λίγο και με ευχαριστεί, αν σε πειράζει όμως το κόβω.

- Όχι, όχι κοριτσάκι μου, απλά το είχα απορία, Οκ ας τελειώσουμε εδώ τη συζήτηση και μόλις νοιώσεις καλύτερα το αφήνω επάνω σου να πράξεις όπως εσύ το αισθάνεσαι.

Αυτή μου έδωσε ένα γλυκό φιλάκι στο μάγουλο και η ζωή συνεχίστηκε όπως σας την περιέγραψα.

Ένα απογευματάκι κάτι φίλοι με πίεσαν να βγούμε για τσιπουράκι κι εγώ ενέδωσα, δε θα ήταν άσχημα να περάσω ένα όμορφο απογευματάκι με τους κολλητούς μου.

Πήγαμε παρέα 5 μαζί σε ένα ωραίο κουτούκι και αράξαμε, τα τσίπουρα έφευγαν εν ριπή οφθαλμού, αποτέλεσμα όλοι είχαμε γίνει μαρμελάδα και φυσικά η γλώσσα πήγαινε ροδάνι, με πειράγματα εκατέρωθεν. Ώσπου κάποια στιγμή ένας από αυτούς με πιάνει από τον ώμο και μου λέει:

- Γιωργάκη αγόρι μου σε εκτιμάω πάρα μα πάρα πολύ και δε γουστάρω να λένε πίσω από την πλάτη σου πράγματα.

- Δηλαδή τι λένε ρε φίλε;

- Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά αν θέλεις πρόσεξε λίγο τι γίνεται στο σπίτι σου.

- Λέγε ρε και άσε τις μαλακίες.

- Να κάτι λένε διάφοροι ότι η γυναικοπαρέα της γυναίκας σου δεν είναι και η καλύτερη, είναι πώς να το πω μιλφάρες κούγκαρ που όπως λένε κυνηγάνε πιτσιρικάδες για να τις πηδάνε, όπως λένε έχουν νοικιάσει και ένα διαμέρισμα όπου κάνουν και παρτούζες και τέτοια. Ε… να και επειδή η δικιά σου κάνει παρέα μαζί τους άρχισαν να υποθέτουν ότι και αυτή είναι μέλος του club.

- Κόψε τι μαλακίες του λέω γιατί θα σφαχτούμε.

- Φιλαράκι δεν τα λέω εγώ, άλλοι τα λένε, εγώ τώρα και με τη βοήθεια του ποτού στο είπα, εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις.

Αυτό ήταν, πέντε λεπτά μετά έβγαλα να πληρώσω και σηκώθηκα να φύγω. Το φιλαράκι ζήτησε συγνώμη και ότι δεν έπρεπε να μου πει ότι είπε και φυσικά οι άλλοι τον βρίσανε, αλλά εγώ δε μπορούσα να ησυχάσω. Γύρισα σπίτι και φυσικά η δικιά μου δεν είχε έρθει ακόμα.

Γύρω στη μία τα ξημερώματα, έσκασε μύτη και εγώ ήμουν ακόμα με τα ρούχα βυθισμένος στις σκέψεις μου, μόλις την είδα άναψα ακόμα πιο πολύ αλλά συγκρατήθηκα.

- Τι έγινε τον βρήκες τον δρόμο για το σπίτι;

- Τι έπαθες στα καλά καθούμενα;… μου λέει.

- Τίποτα, αλλά αυτό πρέπει να κόψει γιατί χαλιέμαι άσχημα.

Βάζει τα χέρια στην μέση και με ειρωνεία μου λέει:

- Α σοβαρά;… το παίζεις αφέντης τώρα; Εγώ θα κάνω ότι μου γουστάρει και εσύ κάνε ότι θέλεις… και φεύγει.

Εκείνο το βράδυ σχεδόν δεν κοιμήθηκα, έκατσα στο σαλόνι και το πρωί πριν ξυπνήσει η Καίτη έφυγα στη δουλειά κατά τις 6, νωρίτερα από ότι συνήθως. Βασικά στην δουλειά δεν είχα μυαλό, έπινα τον καφέ μου, κάπνιζα σα φουγάρο και σκεφτόμουν αν όλα αυτά που μου είπε ο κολλητός μου αλήθευαν. Κατά τις 9:00 χτύπησε το κινητό ήταν η Καίτη.

- Έλα, γιατί έφυγες τόσο νωρίς, γιατί δεν κοιμήθηκες μαζί μου, τι συμβαίνει;

- Τίποτα Καιτούλα είχα δουλίτσα και έφυγα να τελειώσω εκκρεμότητες, χαλάρωσε εσύ, της λέω, δεν τρέχει τίποτα και συγνώμη για χθες το βράδυ δεν ξέρω τι με έπιασε.

- Οκ… τα λέμε το μεσημέρι.

Πλέον και αφού καθάρισε κάπως το μυαλό μου, άρχισα να κάνω σχέδια για το πώς μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που μου είπαν. Δε μπορούσα όμως να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από την παρακολούθηση. Αυτό όμως δε μου πήγαινε και πολύ καλά, γιατί εκτός του ότι ήταν πολύ ακριβό δεν θα είχα και την επιβεβαίωση ότι πηδιέται, απλά το ότι μπαίνει σε ένα διαμέρισμα. Έτσι κάποια στιγμή μου ήρθε η μεγάλη φλασιά.

Είχα αναπτύξει πολύ καλή σχέση με κάτι παιδιά ντελιβαράδες που μου έφερναν κάθε μέρα καφέ και σάντουιτς και πλέον μιλούσαμε πολύ άνετα μεταξύ μας και μάλιστα ό ένας από αυτούς είχε δείξει και ενδιαφέρον για την Καίτη όταν την είδε μια μέρα στο γραφείο.

"Πολύ ωραία κυρία η γυναίκα σου, να την προσέχεις…" μου είπε και εγώ του απάντησα γελώντας… "άντε βρε χαμένε που κοιτάς τη μάνα σου και λες τέτοια".

- Γιατί… οι μεγάλες κυρίες δεν έχουν ψυχή;

- Έχουν αλλά όχι για εσάς, εσείς κάντε πράγματα με τις πιτσιρίκες και αφήστε τις άλλες σε εμάς!

Χαμογέλασε ο Πέτρος, έτσι τον έλεγαν και αυτό ήταν. Η αλήθεια ήταν ότι δεν ήξερα αν θα είχα το θάρρος να του το ζητήσω, ήταν κομματάκι δύσκολο αλλά κάτι έπρεπε να κάνω. Παρήγγειλα το λοιπόν τα γνωστά και ζήτησα τον Πέτρο να τα φέρει. Έτσι έγινε, ήρθε ο Πέτρος και αφού τον πλήρωσα, με ρώτησε με απορία γιατί ζήτησα αυτόν προσωπικά. Λογικό σκέφτηκα.

- Λοιπόν Πετράκη, άκου τι θέλω να κάνεις και αν συμφωνήσεις θα έχεις από εμένα 100 € στο χέρι και προκαταβολικά.

Έλαμψε το μάτι του, φτωχαδάκι ήταν και πάλευε ο φουκαράς.

- Πείτε μου κύριε Γιώργο και θα το κάνω (που να φανταστεί τι θα ήθελα).

Μπαίνω λοιπόν και εγώ κατευθείαν στο θέμα, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ζητήσεις κάτι τέτοιο:

- Λοιπόν θέλω να την πέσεις στην γυναίκα μου.

Κόκκαλο ο Πετράκης

- Τι;

- Αυτό που άκουσες, θέλω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι που έμαθα και θέλω ένα έμπιστο παιδί γι' αυτή τη δουλειά. Πριν φέρεις αντιρρήσεις θα σου πω τι θέλω και εσύ αποφασίζεις. Λοιπόν εσύ και η γυναίκα μου γνωρίζεστε έτσι δεν θα είναι δύσκολο να κάνεις την πρώτη κίνηση, όταν πλέον θα αντιληφθείς ότι κάτι συμβαίνει τότε με τρόπο θα προσπαθήσεις να την ξελογιάσεις και όταν το καταφέρεις αυτό θα φροντίσεις με άλλα δύο φιλαράκι σου να την πάτε στο κρεβάτι για παρτούζα. Το ξέρω ότι το ακούς περίεργα αλλά έχω τους λόγους μου.

- Μα κύριε Γιώργο… αν αυτή δεχθεί τι θα κάνουμε τότε;

- Θα το κάνετε, αλλά θέλω αποδείξεις, φωτογραφίες ή και βίντεο ακόμα και φυσικά θα πέσει δωράκι και στους δικούς σου και αν έχεις καλό υλικό θα πάρεις άλλα 100 € εξτραδάκι.

Ο Πέτρος έμεινε σκεφτικός για λίγο αλλά τα λεφτά ήταν καλά και σε συνδυασμό ότι την ψιλογούσταρε κιόλας δέχτηκε.

- Εντάξει Πετράκη;… θα σου τηλεφωνήσω εγώ όταν θα είναι να βγει και θέλω να την παρακολουθήσεις διακριτικά να δεις που πηγαίνει και φυσικά θέλω συνεχόμενη αναφορά. Λοιπόν πάρε τα 100 € όπως σου είπα και άλλα 50 € για τα έξοδα που θα κάνεις και περίμενε τηλέφωνο.

Το απόγευμα φυσικά η Καιτούλα και πάλι άρχισε τις προετοιμασίες για έξοδο και πάλι με τι φίλες της όπως μου είπε. Μπήκε στο μπάνιο και βρήκα την ευκαιρία εγώ και τηλεφώνησα στον Πέτρο να στηθεί έξω από το σπίτι μου.

Πράγματι και αφού ήταν έτοιμη, με χαιρέτησε λέγοντας μου ότι ίσως αργήσει λίγο το βράδυ με φίλησε στο μάγουλο και έφυγε. Πήρα τον Πέτρο και είπε ότι περιμένει έξω στην γωνία με την μηχανή. Δύο ώρες μετά και αφού καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα με πήρε ο Πέτρος και μου είπε ότι η Καίτη κάθεται σε ένα καφέ με μία ακόμα και κάτι πιτσιρικάδες και χασκογελάνε. Οκ του είπα συνέχισε όπως τα είπαμε.

Η ώρα είχε πάει 10 και δεν είχα κάποια ενημέρωση, λίγο μετά όμως πάλι ο Πετράκης πήρε τηλέφωνο και με σιγανή φωνή μου είπε ότι ήδη είναι στην παρέα τους. Ήταν νωρίς ακόμα να υποθέσω κάτι και έτσι περίμενα βασανιστικά και με μεγάλη υπομονή. Κατά τις 12.30 ξανά τηλέφωνο ο Πετράκης.

- Κύριε Γιώργο, τελικά είχες δίκιο μόλις φύγαμε από ένα διαμέρισμα όπου μαζί με τους άλλους κάναμε σεξ με την κα Καίτη και την άλλη (παρτούζα).

- Πήρες φώτο;… του λέω;

- Όχι κε Γιώργο, δε γινόταν και στεναχωριέμαι γιατί τους άλλους δεν τους ήξερα για να κάνω κίνηση.

- Καλά μου τα λες αύριο. Πρωί-πρωί φέρε καφέδες και θα τα πούμε.

Η Καίτη 20 λεπτά μετά ήταν σπίτι. Εγώ έκανα πως κοιμάμαι και έτσι και αυτή άλλαξε και έπεσε δίπλα μου σα να μην συμβαίνει τίποτα. Το πρωί η Καίτη σηκώθηκε νωρίς μαζί μου, και έκανε πρωινό. Εγώ της είπα δεν προλαβαίνω έχω δουλειά και έφυγα.

Στο γραφείο τώρα ο Πετράκης περίμενε έξω από την πόρτα για να μου τα πει. Μπήκε μέσα μαζί μου και άρχισε να μου τα λέει.

- Κύριε Γιώργο, όταν έφυγε η κα Καίτη εγώ την ακολούθησα, ήρθε και την πήρε ένα τετράγωνο πιο κάτω ένα αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν έτρεχε και έτσι δεν είχα πρόβλημα. Το αυτοκίνητο το έβγαλα φώτο όπως και την κυρία που το οδηγούσε η Μαίρη όπως μου συστήθηκε μετά. Πάρκαραν και πήγαν σε ένα καφέ, τις είδα που έκατσαν και αφού έδωσα λίγο χρόνο πάνω που πήγα να εμφανιστώ ήρθαν οι άλλοι που σου είπα, δύο παιδιά στην ηλικία μου, έτσι έκανα λίγο πίσω. Μετά από κανένα τέταρτο εμφανίστηκα τάχα τυχαία εκεί για καφεδάκι, έκανα πως δεν αναγνώρισα την κα Καίτη αλλά με φώναξε αυτή, έκανα πως δυσκολεύτηκα λίγο να την αναγνωρίσω αλλά μετά μου είπε ποια είναι και μου ζήτησε να κάτσω στην παρέα τους. Αφού έκατσα και συστηθήκαμε και με τους άλλους, αρχίσαμε τα ποτάκια και σε λίγο είχαν χαλαρώσει όλοι. Οι άλλοι δύο καθόντουσαν δίπλα στις κυρίες και εγώ απέναντι, όταν κάποια στιγμή είπαν να φύγουν, έκανα κίνηση να φύγω κι εγώ λέγοντας "χάρηκα που τα είπαμε" σε άλλη κατεύθυνση, αλλά η κα Καίτη με πρόλαβε.
"Πετράκη γιατί αγόρι μου πρέπει να φύγεις;… έλα κάτσε θα πάμε και αλλού μετά, κάτσε δεν θα περάσεις άσχημα… στο υπόσχομαι".
Εγώ έκατσα και ρώτησα που θα πάμε. Οι άλλοι δύο που μάλλον ήξεραν χασκογελούσαν μαζί με την κα Μαίρη, αλλά η γυναίκα σας ήρθε πιο κοντά μου και μου μίλησε χαμηλόφωνα στο αυτί.
"Πέτρο… αν βέβαια το θέλεις κι εσύ έχουμε χώρο δικό μας για να περνάμε καλά και εμείς οι μεγαλύτερες με ωραία παιδιά όπως εσύ, πιστεύω όπως είχα καταλάβει ότι πολύ θα γούσταρες να με πηδήξεις και αφού ήρθε έτσι η φάση αν θέλεις θα γίνει με όλους τους άλλους παρέα. Θεωρώ ότι είσαι εχέμυθος και δε θα πεις τίποτα στον άντρα μου έτσι όμορφε";
Εγώ την κοίταξα κάπως σαν να μου ήρθε κεραμίδα, αυτή έκανε λίγο πίσω στον καναπέ και μου άνοιξε λίγο τα πόδια της δείχνοντας μου με το βλέμμα της το άνοιγμα. Η κα Καίτη δεν φορούσε τίποτα από κάτω και αυτό το ομολογώ με αναστάτωσε κύριε Γιώργο.
Μετά αφού τα πλήρωσαν όλα αυτές πήγαν στο αυτοκίνητο και εγώ τους ακολούθησα σε μία οικοδομή. Εκεί στο ρετιρέ είχε ένα μικρό διαμέρισμα που τα είχε όλα μέσα, ακόμα και ερωτικά βοηθήματα.
Να σταματήσω κε Γιώργο;… νομίζω μετά καταλαβαίνεις τι έγινε.

- Πες μου πάνω-πάνω.

- Να… αφού τις γλείψαμε παντού, αυτές μας έκαναν ένα πολύ ερωτικό τσιμπούκι γονατισμένες η μία δίπλα στην άλλη και αφού μας έφτιαξαν καλά μετά άρχισε το πανηγύρι.
Βέβαια δε μπορούσα να βγάλω φωτογραφίες γιατί δεν ήξερα τους άλλους όπως σας είπα και φοβήθηκα, λυπάμαι κε Γιώργο.
- Δεν πειράζει Πέτρο, το τηλέφωνό της στο έδωσε;

- Ναι!

- Ωραία παρ' την τώρα και πες της ότι πέρασες τέλεια χθες και θέλεις να ξαναβρεθείτε αλλά χωρίς τη Μαίρη. Πες της επίσης ότι αν θέλει θα φέρεις και κάτι φιλαράκια σου, εντάξει; Πάρε τώρα.

Ο Πέτρος πήρε τηλέφωνο και έβαλε και ανοιχτή ακρόαση:

- Καλημέρα κα Καίτη, τι κάνετε;

- Καλημέρα Πετράκη, όχι και κ. Καίτη, στον ενικό σε παρακαλώ, χθες μου έσκισες το μουνάκι μου και τώρα πληθυντικός; Ε… δε λέει.

- Έχεις δίκιο Καίτη, λοιπόν σκέφτηκα αν θέλεις και εσύ να ξαναβρεθούμε σήμερα αλλά μόνοι μας, χωρίς τη Μαίρη και αν θέλεις μπορώ να φέρω κάτι κολλητούς που έχω, ωραία παιδιά και με προσόντα.

- Ναι αγόρι μου, φυσικά θέλω… και φέρε όσους φίλους θέλεις, θα περάσουμε τέλεια, 9 η ώρα στο σπίτι κατευθείαν χτυπάτε κουδούνι και μπαίνετε εντάξει;

- Εντάξει Καίτη τα λέμε!

Ο Πέτρος έκλεισε το τηλέφωνο και εγώ έκλεισα την μαγνητοφώνηση της συνομιλίας μένοντας άναυδος.

- Κύριε Γιώργο μήπως θέλεις να το σταματήσω εδώ;

- Όχι Πέτρο… προχωράς κανονικά και όπως σου είπα θέλω υλικό και αν είναι καλό θα σου δώσω περισσότερα χρήματα.

- Εντάξει κ. Γιώργο… και έφυγε.

Το απόγευμα η Καίτη και πάλι ετοιμαζόταν, εγώ την κοντράρισα λίγο, λέγοντάς της…

- πάλι θα βγεις ρε παιδί μου;… αν είναι πάμε κάπου παρέα.

- Έπρεπε να μου το πεις πιο νωρίς, τώρα κανόνισα με τα κορίτσια και δε μπορώ να ακυρώσω!

Αυτό ήταν, τίποτα άλλο, με φίλησε ο Ιούδας πάλι στο μάγουλο και έφυγε, λέγοντας μου ότι θα προσπαθήσει να μην αργήσει.

Οι ώρες περνούσαν και ξαφνικά κατά τις 11:30 χτύπησε το messenger με εικόνα, ήταν ο Πετράκης. Το άνοιξα και έπαθα σοκ, τρεις φίλοι του ξέσκιζαν την δικιά μου από παντού, ένας πούτσος στο μουνί, ένας στον κώλο και ένας έτριβε την πούτσα του στην μούρη της. Φυσικά ο Πετράκης πήγε πίσω-πίσω να μην το βλέπει η δικιά μου και μου έγραφε κύριε Γιώργο ήδη έχω τρία κινητά που τα γράφουν όλα θα στα φέρω αύριο το πρωί…

και έκλεισε. Φυσικά εγώ καταρρακώθηκα, έμεινα να κοιτάω το πάτωμα αποσβολωμένος,, ούτε κατάλαβα πότε πήγε 2 η ώρα την στιγμή που έμπαινε η Καίτη στο σπίτι.

- Δεν κοιμάσαι;

- Μπα… δεν είχα ύπνο και για να πω την αλήθεια έχω και κάτι καύλες, τι λες να πάμε για ένα πήδημα;

- Μπα… μάλλον ήπια πολύ σήμερα και δεν έχω διάθεση, αν θέλεις το κανονίζουμε όμως αύριο.

- Φαίνεσαι λίγο αναψοκοκκινισμένη… ης λέω.

- Ε ναι… όπως σου είπα ήπια λίγο παραπάνω, άντε καληνύχτα.

- Καληνύχτα Καίτη και όνειρα γλυκά τις λέω.

- Με ειρωνεύεσαι Γιωργάκη;

- Όχι πως σου ήρθε αυτό;

- Δεν έχω όρεξη τώρα αλλιώς θα τα άκουγες…

μου λέει και μπαίνει σφήνα στην κρεβατοκάμαρα. Το πρωί και πάλι πήγα νωρίς στο γραφείο, λίγο μετά ήρθε και ο Πέτρος με τον καφέ αλλά και με ένα φλασάκι.

- Κ. Γιώργο νομίζω ότι αυτά που έχει εδώ σε καλύπτουν, συγνώμη πάντως, πολύ θα ήθελα να μην ήταν τα πράγματα έτσι.

- Ευχαριστώ Πέτρο, δεν πειράζει αγόρι μου, εγώ ξεκαθάρισα τα πάντα κι εσύ γάμησες μία πουτάνα που σου άρεσε και μην μου πεις ψέματα.

- Όχι κ. Γιώργο, αυτή είναι η αλήθεια… και πάλι συγνώμη.

Χαμογέλασα με τη στάση του Πέτρου και έβγαλα να του δώσω τα λεφτά. Λοιπόν Πέτρο, πάρε για εσένα 300 € και δώσε και στους κολλητούς από 100 € και σε ευχαριστώ για όλα.

- Κ. Γιώργο οι κολλητοί μου δε χρειάζονται λεφτά, δεν τους είπα τίποτα για την όλη φάση οπότε κρατήστε τα.

Εγώ επέμεινα και ο Πέτρος τα πήρε τελικά. Άναψα τσιγάρο, ρούφηξα και μία γουλιά καφέ και έβαλα το φλασάκι στον υπολογιστή.

Η εικόνα ξεκίνησε αμέσως με την Κάιτη στα γόνατα τριγυρισμένη από 4 πούτσους να τους γλείφει με μανία, δύο έβαζε στο στόμα και της το γαμούσαν και τους άλλους δύο τους είχε στα χέρια της. Τα σάλια της έτρεχαν και μούγκριζε από καύλα, είχε τρελαθεί. Όταν μπορούσε να μιλήσει τους έλεγε "ελάτε ψωλαράδες μου χύστε τη μαμάκα σας, ελάτε αγόρια θέλω σπέρμα…" και συνέχισε να μπουκώνει. Τα αγόρια τις έδιναν πουτσοσκάμπιλα, την έφτυναν στο πρόσωπο και μιλούσαν «δείτε ρε μαλάκες μία παντρεμένη καργιόλα πως κάνει για πούτσο, δε σε γαμάει ο Μαλάκας σου»;

- Όχι ψωλαράδες μου, όχι, δε με γαμάει ο μαλάκας, εγώ είμαι πουτάνα και θέλω πολλές πούτσες από αγόρια μόνο…

και έπαιζε το μουνί της, ώσπου ένας-ένας άρχισαν να τη χύνουν στο στόμα και στο πρόσωπο τρίβοντας τα καυλιά τους στην μάπα της. Αυτή έβγαζε κραυγές καύλας και όπως κατάλαβα άρχισε να χύνει με φωνή «ναι… αυτό είναι… σπέρμα στην πουτάνα δώστε αγόρια μου, δώστε…»

Το βίντεο έκοψε εκεί και συνέχισε σε άλλη φάση. Ένας απ' όλους την είχε σε ιεραποστολικό και τη γαμούσε με δύναμη από ψηλά, αυτή βογκούσε και έλεγε «σκίσε τη μήτρα μου αγόρι μου» και αυτός την κοπανούσε δυνατά. Αμέσως μετά ανέβηκε ο Πέτρος δίπλα στο πρόσωπό της και άρχισε να της γαμάει το στόμα, σιγά-σιγά ανέβηκαν και οι άλλοι στο κρεβάτι και μετά την έχασα ανάμεσα στα κορμιά τους.

Την ξαναείδα όταν τραβήχτηκαν όλοι και αυτός που τη γαμούσε βγήκε από μέσα της, την έπιασε από τον λαιμό και αφού την έφτυσε στο πρόσωπο και της έδωσε και δύο χαστούκια, τη γύρισε σαν πούπουλο στα τέσσερα και αφού έφτυσε την κωλοτρυπίδα της, μπήκε με τη μία μέσα της τραβώντας και τα μαλλιά της προς αυτόν. Αυτή βογκούσε και φώναζε «γαμήστε τη σκύλα σας αγόρια όπως θέλετε… έχω τρύπες για όλους, ελάτε».

Ο ένας χώθηκε από κάτω της και της το έβαλε στο μουνί, τώρα τη γαμούσαν μουνί – κώλο και ο Πετράκης συνέχισε να της το δίνει στο στόμα. Αυτή έχυνε συνέχεια και το καταλάβαινα όταν έβγαζε τον πούτσο του Πέτρου από το στόμα της τον έσφιγγε με δύναμη και κατέβαζε το κεφάλι της χαμηλά ενώ τρανταζόταν φωνάζοντας «ναι, ναι, χύνω, χύνω…»

Τότε έγινε το πιο περίεργο πράγμα. Αυτός που τη γαμούσε στον κώλο σηκώθηκε σχεδόν από πάνω της δίνοντας χώρο και στον τέταρτο που ήταν στην απ' έξω να προσπαθήσει να βάλει στο μουνί της που ήδη είχε μία πούτσα και την δικιά του και τελικά το κατάφερε.

Η Καίτη έβγαλε μία φωνή απελπισίας «θα με διαλύσετε ρε Μαλάκες», σκάσε πουτάνα τις είπε ο άλλος «εδώ θα βγεις τρύπια και από τα αυτιά, θα μας θυμάσαι για πολύ καργιόλα» και άρχισαν να συντονίζονται.

Τώρα είχε πλεόνασμα από πούτσες η πουτάνα και σε όλες τις τρύπες της. Μόλις το συνήθισε άρχισε να δίνει και μόνη της ρυθμό και φυσικά άρχισε να έχεις πολλαπλούς οργασμούς.

Τα αγόρια μετά από αρκετό σφυροκόπημα άρχισαν να χύνουν πρώτος έχυσε αυτός που ήταν από κάτω χωρίς να βγει από μέσα της, τα χύσια έτρεχαν παντού το μουνί της άσπρισε και άφρισε, στη συνέχεια έχυσε και αυτός που τον είχε στον κώλο της και εκεί η Καίτη ξανάχυσε βουβά πλέον γιατί είχε χάσει κάθε δύναμη και αφού βγήκε και αυτός από τον κώλο της και έτρεξαν τα ζουμιά του, έχυσε και ο άλλος μέσα της με δύναμη φωνάζοντας παρ' τα μωρή να μας κάνεις κάνα παιδί μαλακισμένη καργιόλα.

Την πέταξαν στην άκρη του κρεβατιού ιδρωμένη και χυμένη και έμεινε ανάσκελα να κοιτάει ταβάνι στα χαμένα. Ο μόνος που δεν την είχε χύσει και δεν την είχε γαμήσει ήταν ο Πέτρος.

Αυτός, τον είδα να την σκουπίζει με μία πετσέτα παντού και μετά αφού άρχισε να τη φιλάει με γλώσσα στο στόμα μπήκε μέσα της και άρχισε να της κάνει αργό έρωτα. Οι άλλοι τον κορόιδεψαν, «Πετράκη τι έγινε ρε Μαλάκα ερωτεύθηκες το πουτανάκι»; Αυτός δεν απάντησε, τη φιλούσε και τη γαμούσε αργά και η Καίτη τον είχε πιάσει από το κεφάλι και τον κρατούσε κοντά της. Και ναι είχε και πάλι οργασμό, αυτή την φορά, αργό και με διάρκεια. Η πουτάνα τελικά ήθελε και λίγο αίσθημα.

Ο Πέτρος δεν άντεξε βγήκε και άρχισε να την χύνει στα βυζιά, αυτή τα άπλωνε και τα έβαζε στο στόμα της, καθάρισε με την παλάμη της και το κεφαλάκι του Πέτρου και έγλειψε και πάλι την παλάμη της.

Εκεί το βίντεο έκοψε. Το τσιγάρο που είχα ανάψει είχε σβήσει και ο καφές μου είχε κρυώσει πλέον. Κοίταξα πόση ώρα ήταν το βίντεο και είδα ότι ήταν 2.30 ώρες.

Τώρα;

Ακύρωσα τα πάντα και έφυγα να κάνω βόλτες με το αυτοκίνητο και να σκέφτομαι. Τι θα κάνω τώρα; Οι φίλοι μου το ήξεραν όλοι και αυτό έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Αν δεν την χωρίσω θα με πουν κερατά (όχι ότι δεν είμαι) αλλά όχι και εν γνώσει μου.

Δεν ξέρω πως πέρασε η ώρα αλλά πλέον είχε βραδιάσει και αποφάσισα να πάω σπίτι και ότι είναι να γίνει ας γίνει. Έφτασα η ώρα ήταν 10.00 και η Καίτη ήταν εκεί και περίμενε.

- Έλα ρε Γιώργο, ανησύχησα, τι έπαθες; Έπαιρνα τηλέφωνο στο γραφείο και στο κινητό και δεν απαντούσες, τι έπαθες;

Δε μίλησα τις έδωσα το φλασάκι και της είπα δες το και μιλάμε μετά. Η Καίτη πήγε στο Laptop και έβαλε το φλασάκι μόλις αυτό ξεκίνησε το έκλεισε αμέσως βάζοντας τα χέρια της στο κεφάλι της, κεραυνός της ήρθε. Μόλις συνήλθε λίγο, με ρώτησε που το βρήκα.

- Αυτό είναι το θέμα;

- Όχι, όχι, έχεις δίκιο… μου απάντησε.

- Ξέρεις μάλλον έχω και εγώ ευθύνη για αυτό που είδα, θυμάμαι όταν πήραμε μπρός μετά που έφυγαν τα παιδιά ότι στις φαντασιώσεις που είχαμε βάζαμε και άλλους στο παιχνίδι και σου άρεσε πολύ αφού έχυνες με πάθος και δυνατά. Στο έβαλα στο μυαλό εγώ αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έκανες κάτι τέτοιο και ειδικά πίσω από την πλάτη μου.

- Ξέρεις Γιώργο…

- Τι, τι να ξέρω;… τι μπορείς να πεις; Άσε να μιλήσω εγώ. Λοιπόν ξέρω ότι όταν φτάνουμε σε κάποια ηλικία μας πιάνει όλους μία κρίση, θέλουμε να τα προλάβουμε όλα όσα στερηθήκαμε μικροί και ειδικά στο σεξ πλέον θέλουμε να γίνουμε πιο πικάντικοι και έτσι ξεκινήσαμε αν θυμάσαι.

- Ναι θυμάμαι…

- Το ξέρεις βέβαια ότι εσύ και οι καινούριες πουτάνες κολλητές σου έχετε γίνει βούκινο στην πόλη, όλοι ξέρουν ότι γαμιέστε με πιτσιρικάδες.

- Όχι δεν το πιστεύω, όχι, όχι αυτό.

- Τι όχι βρωμοθήλυκο, εγώ πως νομίζεις το έμαθα;

- Και έβαλες να με κατασκοπεύσουν;

- Ναι έβαλα.

- Ποιόν τον Πέτρο;

- Όχι βέβαια αυτόν τον είδα στο βίντεο και θα τον κανονίσω κι αυτόν.

- Έβαλα ερευνητή και σας έγραψε με κρυφές κάμερες (δεν ήθελα να εκθέσω τον Πέτρο). Εκτός των άλλων δε σκέφτηκες μάλλον καθόλου τα παιδιά, που μπορεί να το μαθαίνανε από άλλους; Τι θα έκανες τότε; Ακόμα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος Μαλακισμένη γυναίκα.

- Έχεις δίκιο, έχεις απόλυτο δίκιο, συγνώμη όλα θα διορθωθούν δεν ξέρω τι με έπιασε.

Εκείνο το βράδυ που μιλήσαμε δεν κοιμήθηκε κανένας, ο καθένας χωριστά σε άλλο δωμάτιο σκεφτόταν όσα είχαν γίνει. Το πρωί ξαναβρεθήκαμε στην κουζίνα.

- Γιώργο, Καλημέρα, σήμερα αν με συγχωρήσεις ξεκινάει ένα άλλο κεφάλαιο, σε παρακαλώ προσπάθησε να τα ξεχάσεις όλα κι εγώ θα είμαι υπόδειγμα συντρόφου, σε παρακαλώ.

- Θα δούμε… είπα κι έφυγα.

Στο γραφείο δε μπορούσα να συγκεντρωθώ στη δουλειά και δεν ήξερα τι να κάνω, μου ερχόντουσαν οι εικόνες από αυτά που είδα και ένοιωθα μουδιασμένος. Όσο το σκεφτόμουν τόσο έβρισκα κάποια δίκια στη δικιά μου, που τα χειρίστηκε προφανώς λάθος. Μήπως τελικά αφού είχε αυτές τις φαντασιώσεις, έπρεπε εγώ να τις πραγματοποιήσω με κάποιο τρόπο; Ναι ίσως αν το πήγαινα δοκιμαστικά να έβγαινε κάτι καλό μέσα απ' το κακό. Πήγα σπίτι κατευθείαν να μιλήσουμε.

- Καίτη κάτσε και άκου. Αποφάσισα να μη χωρίσουμε για την ώρα, θεωρώ ότι σε κάποιο βαθμό φταίω κι εγώ, έπρεπε να συζητάμε μετά το σεξ τις φαντασιώσεις μας. Αν το κάναμε θα βρίσκαμε λύσεις, αλλά και τώρα δεν είναι αργά, οπότε ας μιλήσουμε.

- Πες μου στ' αλήθεια… πόσο σου άρεσε να κάνεις παρτούζα;

- Σε παρακαλώ μη…

- Πες μου… είπαμε θα ήμαστε ειλικρινείς πλέον.

- Πάρα πολύ…

- Ωραία λοιπόν από εδώ και πέρα θα το κάνουμε οργανωμένακαι θα ξεκινήσουμε από τον Πετράκη, θα του μιλήσω εγώ.

- Μα ο Πέτρος;…

- Είναι μόνος που σε γάμησε με κάποιο συναίσθημα και γι' αυτό τον συγχώρεσα.

- Σήμερα κιόλας θα τον φωνάξω να σε πάρουμε μαζί. Συμφωνείς;

- Ναι αγόρι μου, όμως θέλω και εγώ να σου κάνω ένα δώρο, θα πούμε και στη φίλη μου Μαίρη να έρθει μια μέρα να μας γαμήσεις μαζί συμφωνείς;

- Γιατί όχι;

- Είναι καλή;

- Ναι πολύ… και είναι και εχέμυθη.

- Εντάξει ξεκινάμε τότε με αυτήν και τον Πετράκη.

- Όλοι μαζί;

- Ναι… γιατί όχι;

- Εντάξει κλείνω για σήμερα.

Εγώ πήρα τηλέφωνο τον Πετράκη και του εξήγησα. Εμεινε άφωνος αλλά δέχτηκε, γιατί όχι άλλωστε; θα ξαναγαμούσε την Καίτη που του άρεσε κιόλας. Τον ενημέρωσα κιόλας ότι τον είχα εκτός κάδρου για το βίντεο.

Το ίδιο βράδυ ήταν όλοι εκεί, εγώ με λίγο τρακ και οι άλλοι κάπως πιο άνετοι αφού είχαν ξαναγαμηθεί.

Η Μαίρη ήταν έξω καρδιά, έκατσε δίπλα μου με το ποτό της, με αγκάλιασε και αφού με φίλησε μου ζήτησε συγνώμη για όλα όσα έκαναν με την Καίτη και μου υποσχέθηκε ότι δε θα την ξαναπάρει μαζί της στα όργια που κάνει, αλλά αυτή θα τα συνεχίσει.

- Στο μουνάκι σου κουμάντο κάνεις εσύ Μαιρούλα, γαμήσου όσο γουστάρεις εσύ.

Η Μαίρη δεν έχασε χρόνο, άνοιξε το παντελόνι μου και αφού μου έπιασε την πούτσα άρχισε να μου την παίζει δίνοντας μου γλωσσόφιλα, φυσικά δεν άργησα να πετρώσω και η Μαίρη έσκυψε και άρχισε να μου τη γλείφει αργά και με πολύ σάλιο, η καύλα μου ανέβηκε στα ύψη, ήρθε και η Καίτη και έκατσε στα γόνατα μπροστά μου και άρχισαν και οι δύο να με γλείφουν. Πρωτόγνωρο συναίσθημα όλο καύλα.

Ο Πετράκης καθόταν απέναντι τρίβοντας την πούτσα του πάνω από το παντελόνι του, του έκανα νόημα να κάτσει δίπλα μου. Ήρθε.

- Βγάλ' την έξω κι εσύ. Καίτη γλείψε την καλά να γίνει πέτρα.

Η Καίτη με κοίταξε με νόημα και αφού τις είπα προχώρα έσκυψε και άρχισε να ρουφάει την ψωλή του. Η Μαίρη έπεσε και αυτή στα γόνατα και οι δύο μαζί μας ρουφούσαν δίχως αύριο.

Μετά άλλαξαν, ήρθε η Καίτη σε εμένα και άρχισε να με τσιμπουκώνει όπως ποτέ άλλοτε δεν είχε ξανακάνει, το ρουφούσε ως τα αρχίδια και με ένα ποπ το έβγαζε απότομα και το ξαναβύθιζε. Κόντευα να εκραγώ, το ίδιο και ο Πετράκης, αυτή η Μαίρη ήταν μαστόρισσα τελικά.

Σηκώθηκαν και οι δύο ξαφνικά, πέταξαν τα ρούχα τους αντάλλαξαν ξανά άντρα κι εγώ πλέον είχα την Μαιρούλα να πηδιέται πάνω στην ψωλή μου και η Καίτη στου Πέτρου.

Δεν άργησαν να χύσουν παρέα, ενώ όσο γαμιόντουσαν και χύνανε φιλιόντουσαν με τις γλώσσες του να γλείφονται μεταξύ τους.

Σιγά-σιγά άρχισα να καταλαβαίνω γιατί η Καίτη το έριξε στις παρτούζες, ήταν σα να γαμάς εσύ και να βλέπεις και τσόντα ζωντανή μπροστά σου, αλλάζοντας και μουνί ή πούτσο όποτε σου καύλωνε και αυτό άρχισε να μου αρέσει τρελά.

Η Μαίρη κατέβηκε από πάνω μου και με έσπρωξε προς την Καίτη

- Παρ' την απ' τον κώλο να γουστάρει το πουτανάκι σου.

Σάλιωσα και εγώ την ψωλή μου και αφού την έγλειψε λίγο και η Καίτη άρχισα να σπρώχνω. Η ξεκωλιάρα με τα γαμήσια που είχε φάει πλέον δεν έφερνε καμία αντίσταση, η ψωλή μου γλίστρησε μέσα της και αφού συντονίστηκα με τον Πέτρο αρχίσαμε να την ξεσκίζουμε.

H Καίτη χάθηκε μέσα στην καύλα και άρχισε να δίνει μόνη της ρυθμό. Την ίδια στιγμή η Μαίρη ήρθε πίσω μου και αφού μου άνοιξε τα κωλομέρια άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα μου και σε λίγο άρχισε να βάζει και απαλά δαχτυλάκι. Όλο μου το σώμα καύλωσε, δεν άντεξα και άρχισα να χύνω την Καίτη βαθιά στο εντεράκι της. Ο Πετράκης και αυτός δεν άντεξε και γκάστρωνε το μουνί της, η Καίτη και πάλι χάθηκε σε ατέλειωτο βουβό οργασμό.

Όταν πλέον ηρεμήσαμε πέσαμε ξέπνοοι στον καναπέ ενώ η Μαίρη άρχισε να γλείφει τα χύσια πάνω από την Καίτη δαχτυλώνοντας το μουνί της οπότε άλλη μία δόση χυσίματος ήρθε από την Καίτη.

Φυσικά δεν τελειώσαμε εδώ… η βραδιά συνεχίστηκε σε διάφορους συνδυασμούς και αυτό συνεχίζεται ακόμα και τώρα ακόμα και με διαφορετικούς παρτενέρ και πάντα το ελέγχω εγώ και φυσικά συμμετέχω ενεργά.

Με την Καίτη πλέον τα βρήκαμε, είναι κυρία στον έξω κόσμο αλλά στο κρεβάτι μια καργιόλα πουτάνα όπως ακριβώς πλέον τη θέλω κι εγώ.




Copyright protected OW ref: 171395



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.