Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα αρχίσω περιγράφοντας τον εαυτό μου και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της διήγησης. Λέγομαι Γιώργος και είμαι 26 χρονών, είμαι 1.76 στα 75 κιλά, καστανά μαλλιά και μάτια, θα έλεγε κανείς ένας μέσος πληροφορικάριος πράγμα το οποίο και είμαι και εργάζομαι σε γνωστή εταιρεία στην Αθήνα που συνεργάζεται με εταιρείες του εξωτερικού, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει κάποιο τρελό εισόδημα καθώς πρόσφατα τελείωσα μεταπτυχιακό και στρατό. Όσον αφορά το sex είμαι στα 17 εκατοστά με ένα αξιοπρεπές πάχος και πάντα έπαιρνα και παίρνω κομπλιμέντα ότι κάνω καλά ό,τι κάνω και για τη διάρκεια που μπορώ να κρατήσω καθότι έχω κάνει περιτομή και η ευαισθησία είναι λιγότερη με αποτέλεσμα η καθαριότητα και η διάρκεια να είναι πολύ βελτιωμένες. Επίσης έχω ας πούμε το φετίχ του ηδονοβλεψία, τρελαίνομαι να βλέπω τη γυναίκα να χύνει. Τις εκφράσεις, του προσώπου της, τους σπασμούς της, όλο αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να με τελειώσει. Τέλος λατρεύω κάθε είδους σέξι ντύσιμο.

Πάμε, τώρα στην κοπέλα μου τη Νίκη με την οποία είμαστε μαζί εδώ και 2 χρόνια και μπορώ να πω ότι ταιριάζουμε πολύ και την αγαπώ. Η Νίκη είναι 22 χρονών, αυτόν τον καιρό σπουδάζει και είναι αρκετά ντροπαλή. Έχει ύψος 1.72 μακρύ σγουρό και μαύρο μαλλί και μπλε μάτια. Έχει 2άρι στήθος, δεν είναι τόσο περήφανη για αυτό αλλά δεν είμαι άνθρωπος που θα είχε πρόβλημα με αυτό. Πάμε τώρα στα πολύ δυνατά της σημεία. Ένας ολοστρόγγυλος και σφιχτός κώλος για όσκαρ που τονίζει με κάθε ευκαιρία, φορώντας κοντά σορτσάκια με το μισό κώλο έξω και τα αγαπημένα της μαύρα δερμάτινα κολάν. Λογικό κιόλας αφού ασχολείται χρόνια με το χορό κάνοντας pole και twerk τα οποία δε ντρέπεται να δείχνει στο κρεβάτι. Τέλος τα σαρκώδη χείλη της που βεντουζώνουν απίστευτα όταν παίρνει πίπα. Επίσης πολύ δυνατό σημείο η προθυμία της να κάνει ό,τι ζητήσω κι ό,τι θέλω με εξαίρεση (μέχρι πρόσφατα) να βάλουμε τρίτο άτομο στη σχέση μας. Ο συνδυασμός της προθυμίας της με την υποτακτική της φύση και την καύλα της για ξύλο βρωμόλογα και γενικά το BDSM μας κάνει απόλυτα ταιριαστούς και στο σεξ εκτός απ' όλα τα άλλα. Τέλος μου έχει εξομολογηθεί ότι μαζί μου θα έκανε τα πάντα επειδή με εμπιστεύεται και τη γαμάω καλά, κι αυτό της βγάζει έναν άλλο της εαυτό, αυτό που λέμε την πουτάνα μέσα της.

Πριν συνεχίσω να πω εδώ ότι με τη Νίκη έχουμε κάνει τα πάντα όσον αφορά το συμβατικό σεξ με 2 άτομα. Από γλειφοκώλι που μου κάνει συχνά μέχρι και πρωκτικό σε δημόσιο χώρο, έως να πάρει χάπι και να κάνει κλύσμα για να μπορώ να μπω και να τελειώσω σε όποια τρύπα θέλω. Ακόμη έχουμε παίξει με μαστίγια κολάρα φίμωτρα και λοιπά παιχνίδια πάντα με εκείνη ως υποτακτική γιατί το αντίστροφο δε μου αρέσει και είναι και κάτι που εκείνη δεν αποζητά.

Επόμενη η Κατερίνα, η αδερφή της Νίκης. Την Κατερίνα την ήξερα πριν γνωρίσω τη Νίκη από κοινές παρέες. Η Κατερίνα είναι 24 χρονών και δεν ξέρω καν πως είναι αδερφή της Νίκης καθώς το μόνο κοινό τους είναι τα μπλε μάτια. Η Κατερίνα είναι ο ορισμός αυτού που λέμε κοντοπούτανο. 1.55 νταρντανέ σώμα με 4άρι βυζί και έναν κώλο ζωγραφιά. Μαλλί πρόσφατα βαμμένο σκούρο κόκκινο προς μωβ, τελείως ίσιο, μακρύ μέχρι τον κώλο της. Όχι τόσο σφιχτός η καλοσχηματισμένος όσο της Νίκης αλλά μεγαλύτερος και δίνει μόνο στην ματιά την εντύπωση του ήχου που θα κάνει όταν δεχθεί σφαλιάρα. Όπως και η αδερφή της, χορό κάνει και η Κατερίνα με τη διαφορά ότι κάνει οριεντάλ. Εξίσου ζουμερά χείλη με την αδερφή της αλλά σε αντίθεση με εκείνη η Κατερίνα έχει ένα πολύ πιο πρόστυχο πρόσωπο και όχι τόσο γλυκό όσο της Νίκης. Παρ' όλα αυτά τη γνωρίζω καιρό και μου έχει εμπιστευτεί ότι έχει πάει μόνο με 2 άντρες, ένας εκ των οποίων υπήρξε κάποτε κολλητός μου. Αυτό όχι γιατί δεν της την πέφτουνε, αλλά γιατί όπως και η αδερφή της ντρέπεται αρκετά και τα γούστα της είναι πολύ συγκεκριμένα. Αυτό βέβαια δεν την σταματάει απ' το να τα πετάει κυριολεκτικά όλα έξω όταν βγαίνει ακόμα και για καφέ.

Τέλος ο Δημήτρης, τότε πολύ καλός φίλος με τον οποίο πλέον διακόψαμε επαφές για επαγγελματικούς λόγους και κάποια άλλα ζητήματα άσχετα με την ιστορία αυτή. Ο Δημήτρης είναι 1.92 με ένα οκ σώμα, μελαχρινός με χαρακτήρα αρκετά διαφορετικό απ' το δικό μου και απ' όσο μου έχει εκμυστηρευτεί η Κατερίνα δεν έδινε σημασία στο να ευχαριστήσει τη γυναίκα και τσιλημπούρδιζε δεξιά και αριστερά ενώ εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του και αυτός ήταν ο λόγος που χωρίσανε.

Η Κατερίνα αρκετά κλειστή σαν άτομο ήταν παραδόξως παρθένα στα 22 της και εκτός απ' τις συμφοιτήτριές της η κύρια παρέα της ήμασταν εγώ και η αδερφή της και κατ' εξοχήν διάφοροι φίλοι μου. Έτσι λοιπόν γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη και κόλλησαν καθότι ίδιοι σαν χαρακτήρες κλειστοί και οι δύο σαν άτομα με τον Δημήτρη όμως γενικά να ψάχνεται να γαμήσει και να χει κάνει 2 μικρές αποτυχημένες σχέσεις. Κατευθείαν λοιπόν ταίριαξαν και μια βδομάδα αργότερα ο Δημήτρης μου είπε πως την ξεπαρθένιασε και γενικά μου εξιστορούσε πολλές φορές τι έκαναν όπως όλοι οι φίλοι μεταξύ τους.

Όλα λοιπόν αρχίζουν 6 μήνες μετά όταν μετά από μία μάζωξη στο σπίτι μου, πράγμα που γίνεται αρκετά συχνά, ο Δημήτρης ξεχνάει το facebook του ανοιχτό στο σπίτι μου. Προφανώς η πρώτη σκέψη είναι να γράψω κάποιο γελοίο παιδιάστικο ποστ του τύπου "είμαι πούστης" ή κάτι τέτοιο αλλά η περιέργεια με κατέβαλε, όχι για τις συνομιλίες του φίλου μου αλλά για το αν το ντροπαλό ύφος της Κατερίνας υπήρχε και μεταξύ τους. Κρίνοντας βέβαια από τη Νίκη που στέλνει γυμνές φώτο της κάθε 2 μέρες κι αν δε μπορούμε να βρεθούμε κάνουμε sexting, θα έπρεπε να υποψιαστώ και να πατήσω απλά αποσύνδεση. Όμως δυστυχώς η ευτυχώς, η περιέργεια με κατέβαλε και είδα ένα μικρό απόσπασμα.

Δ: Θα πάω απ' το Γιώργο πιο μετά με τα παιδιά!

Κ: Θες να περάσεις να με πάρεις να πάμε μια βόλτα πρώτα; Δεν γαμηθήκαμε χτες, το χω ανάγκη.

Δ: Δε θέλω να αργήσω πάλι αγάπη μου.

Κ: Καλά θα με αφήσεις έτσι δηλαδή;

και από κάτω ακολουθούσε μία φώτο με την Κατερίνα στα 4 με τα πόδια ορθάνοιχτα να παραμερίζει τον μισό κώλο της και το άλλο χέρι να παίζει το μουνί της που φαινόταν ακόμα και στη φωτό ότι έσταζε.

Δ: Οκ δεν μπορώ να πω όχι σε αυτό, θα περάσω να σου ρίξω έναν πούτσο στα γρήγορα.

Κ: Όχι δε θέλω στα γρήγορα, έλα καμιά ώρα πιο πριν, θέλω να ευχαριστηθώ πούτσα!

Δ: Με έχεις τρελάνει, θα έρθω πιο πριν.

Από κάτω μια φωτό της πούτσας του, εμφανώς πιο μικρή απ' τη δική μου, γύρω στα 13, 14 εκατοστά.

Αυτό όμως δεν με ένοιαζε καθόλου εκείνη την ώρα. Η φωτογραφία της Κατερίνας με είχε στοιχειώσει σε μυαλό και πούτσα, τόσο που κατέληξα θολωμένος να σκρολλάρω τη συνομιλία και να αποθηκεύω κάθε γυμνή φωτό που του είχε στείλει. Και το καργιολάκι τα 'χε δώσει όλα. Τέτοια σκηνοθεσία ούτε πορνοστάρ. Στημένη στα 4 ολόγυμνη, selfie με τη γλώσσα έξω μερικές με λεζάντες του τύπου… "Δεν είναι κρίμα να χει μόνο σάλιο η γλωσσίτσα μου;" και "εσύ βαριέσαι σπίτι ενώ θα μπορούσα να σου δίνω κώλο τώρα και να χύνεις μέσα", φωτό με ψηλοτάκουνα όρθια να σηκώνει το ένα πόδι και με το τακούνι να τραβάει το στρινγκάκι της που ήταν κυριολεκτικά ένα κορδόνι. Σέξι φορέματα, ζαρτιέρες, να βάζει δονητές και ομοιώματα στο μουνί της, είχε στείλει από μια φωτό για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, ακόμα και βίντεο να παίζει το μουνί της στην τουαλέτα της σχολής της.

Εκείνη την ώρα είχα χάσει το μυαλό μου, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το πόσο θα θελα να τη γάμαγα μέχρι να μην μπορεί να περπατήσει. Έβλεπα μία μια τις φωτό της με κάθε λεπτομέρεια και έπαιζα μανιωδώς της πούτσα μου μέχρι που έχυσα για πάρτη της. Δεν άργησα πολύ να ξανακαυλώσω αλλά δε συνέχισα. Κάποιες τύψεις που τα σκεφτόμουνα αυτά για την αδερφή της κοπέλας μου, λίγο η ζήλεια που αυτό το πλάσμα το γάμαγε ο φίλος μου, κάτι που φύγανε τα χοντρά, σταμάτησα να τα σκέφτομαι αυτά.

Ο σπόρος όμως είχε πέσει και η Κατερίνα μου είχε γίνει εμμονή. Κάτι τόσο απαγορευμένο και άρρωστο που το γαμήσι δε θα μπορούσε παρά να είναι τέλειο.

Μέρα παρα μέρα όποτε έκανα sexting με τη Νίκη έβλεπα τις φωτογραφίες της Κατερίνας κι έχυνα αλλά και όποτε τη γάμαγα πάλι είχα την Κατερίνα στο μυαλό μου, μου είχε γίνει έμμονη ιδέα.

Είχε γίνει σύνηθες λοιπόν να μαζευόμαστε για ταινία εμείς οι 4 σπίτι μου, μιας και έμενα μόνος και είχα μια άνεση χώρου. Από τη μέρα που είδα τις φωτογραφίες της Κατερίνας άλλαξε και η συμπεριφορά μου προς τη Νίκη. Μια μέρα πριν βρεθούμε για ταινία λοιπόν η Νίκη είναι εδώ και γαμιόμαστε. Την έχω στα 4 και τη σφυροκοπάω.

Ν: -Μ… ναι καυλιάρη μου, έτσι, έτσι, σκίσε τη μουνάρα μου.

Γ: -Μόνο τη μουνάρα σου τσουλάκι;

Ν: -Θες και τον κώλο μου; Ό,τι θες εσύ αλλά περίμενε να χύσω πρώτα. Κοντεύω γαμημένε, συνέχισε να με καρφώνεις.

Γ: -Θα πάρεις τα χύσια μου στον κώλο σου;

Ν: -Ναι.

Γ: -Πες το… της φωνάζω.

Ν: -Θα σου δώσω κώλο να με χύσεις μέσα, να με κάνεις ό,τι θες, είμαι η ξεκωλιάρα σου, απλά μη σταματάς.

Το απλά μη σταματάς το φωνάζει συλλαβιστά κι αρχίζει τους σπασμούς ενώ κοντεύει να σκίσει τα σεντόνια με τα νύχια της.

N: Χύνω καυλιάρη μου, παρ' τα πάνω στο καυλί σου.

Ακόμα κι εκείνη την ώρα στο μυαλό μου έχω την φωτογραφία της Κατερίνας στα 4, έχω μπροστά μου έναν κώλο που πολλοί θα θεωρούσαν τέλειο. Μεγάλο γυμνασμένο, σφιχτό, ολοστρόγγυλο να με παρακαλάει να μπω στη κωλοτρυπίδα και να χύσω μέσα της κι όμως σκέφτομαι την Κατερίνα. Έρχεται πάλι η εικόνα του κώλου της στα μάτια μου. Ένας κώλος που μπορεί να έκανε πολλούς να την πούνε χοντροκώλλα, δε γυμναζόταν ιδιαίτερα, δεν ήταν όμως χοντρή, ήταν όμως σίγουρα παχύτερη απ' τη Νίκη και η κωλάρα της ήταν σίγουρα μεγαλύτερη και πιο αφράτη στο άγγιγμα.

Γρήγορα επανέρχομαι στην πραγματικότητα και βλέπω τη Νίκη μπροστά μου με τον κώλο τουρλωμένο, με τα βυζιά της να τρίβονται στο σεντόνι και το πρόσωπο της επίσης όσο κουνάει τον κώλο της φέρνοντας την κωλοτρυπίδα της να αγγίζει το πουτσοκέφαλο και μετά να απομακρύνεται ξανά. Με έπαιζε γιατί ήξερε ότι εκείνη την ώρα ήμουν δικός της, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

Με μια κίνηση σκύβω, αγκαλιάζω τον κώλο της και βάζω την γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της. Φτύνω και της γαμάω τον κώλο με τη γλώσσα και εκεί ακούω κάτι που με κομπλάρει.

Ν: -Μ… καυλιάρη μου τί έχεις πάθει με τον κώλο μου τις τελευταίες μέρες;

Γ: -Αφού έχεις κωλάρα και το ξέρεις μωρό μου.

(Ω ρε πούστη μου λέω από μέσα μου, λες να έκανα καμιά μαλακία και να πήρε χαμπάρι ακόμα ότι σκέφτομαι άλλη; Έχουν ένστικτο οι γυναίκες άλλωστε λένε)

Τη σκέψη μου σπάει η Νίκη με μία απ' τις κλασσικές της απότομες αλλαγές συμπεριφοράς.

N: Άντε ρε μαλάκα, τι να μου κάνει η γλώσσα, πούτσα θέλω!

(Πολλές φορές η Νίκη θα άλλαζε τη συμπεριφορά της την ώρα του σεξ για να μου δείξει όπως λέει η ίδια, ότι πρέπει να την τιμωρήσω οπότε το γαμήσι γίνεται πιο έντονο). Όπως κάθε φορά, πιάνει, σηκώνομαι και την πιάνω απ' τα μαλλιά.

Γ: -Μ… δεν πρέπει να κάνουν παράπονα οι σκλάβες.

Ν: -Γιατί ρε καργιόλη τί θα κάνεις;

Με μια κίνηση φτύνω την κωλοτρυπίδα της και της τον βάζω μέσα.

Γ: -Αυτό θα κάνω πουτάνα!

Ν: -Αχ… ναι, τιμώρησε με, ξεκώλιασε με, κάνε με την πουτάνα σου.

Γ: -Πάρε το καυλί μου γαμημένη, παρ' το.

Ν: -Ναι δώσε το μου, δείξε μου τι είμαι, ξεφτίλισε με, το αξίζω.

Λέγοντας αυτό παίρνει ένα δονητή για μασάζ και τον βάζει στην κλειτορίδα της.

Ν: -Ναι γαμιά μου, έλα, θέλω τα χύσια σου, θα χύσω κι εγώ, θέλω μαζί!

Γ: -Κοντεύω καύλα μου!

Ν: -Όχι καύλα, βρίσε με, να με ξεφτιλίσεις θέλω.

Με αυτό αρχίζω να την ξεκωλιάζω όσο πιο δυνατά μπορώ, ομολογώντας όχι τόσο γρήγορα γιατί είχα μπει μόνο με σάλιο και η ασφάλεια προέχει.

Γ: -Θα σε χύσω μωρή ξεκωλιάρα, μόνο γι' αυτό είσαι για να ξεκαυλώνω με τις τρύπες σου.

Ν: -Ναι καυλιάρη μου, ναι, χύνω, τι καύλα είναι αυτή απ' τον κώλο μου…

Γ: -Πάρε και τα δικά μου μέσα στον κώλο σου σα φτηνή πουτάνα.

Ν: -Ναι, ναι… γέμισέ με, ακόμα χύνω γαμιά μου, ακόμα, συνέχισε λίγο ακόμα.

Γ: -Ναι τσουλάρα μου, θα συνεχίσω μέχρι να μου τα δώσεις όλα.

Το σκηνικό συνέχισε για 10 λεπτα περίπου με εμένα να της γαμάω τον κώλο αφότου την έχω χύσει μέχρι που μου έπεσε εντελώς κι εκείνη με το δονητή στην κλειτορίδα της να σπαρταράει από την καύλα της και να ναι σε άλλο κόσμο. Βγαίνω από τον κώλο της και πάω τον πούτσο μου δίπλα στο στόμα της.

Γ: -Ακόμα χύνεις μωρή ξεφτιλισμένη;

Ν: -Ξεφτιλισμένη... ναι... ξεφτιλισμένη είμαι... ακόμα χύνω...

λέει με τη γλώσσα έξω και να της τρέχουνε τα σάλια σαν να τα χει χάσει εντελώς, ώσπου αρχίζει και μου ρουφάει τον πεσμένο πούτσο μουγκρίζοντας.

Ν: -Μ… άλλη μία, θα στον ρουφήξω μέχρι να χύσω άλλη μία.

Γ: -Οκ, αλλά όχι μόνο τον πούτσο.

Ν: -Ό,τι θες γαμιά μου.

Ξεκινάω να της γαμάω το στόμα μέχρι να μου σηκωθεί πάλι, τη γυρνάω ανάσκελα και στέκομαι πάνω από το πρόσωπο της έτσι ώστε να μπορεί να μου γλείψει τον κώλο.

Ν: -Μ… ναι κύριε, ξέρω τι θέλετε, θα το κάνω καλά…

λέει και ξεκινάει να γλείφει τον κώλο μου, πρώτα γύρω-γύρω και μετά να βάζει τη γλώσσα μέσα προσφέροντας μου απερίγραπτη καύλα. Γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με το δικό μου κώλο το αποφεύγω έχοντας δοκιμάσει δάχτυλο που δε μου άρεσε καθόλου, αλλά το γλείψιμο είναι πολύ διαφορετικό. Αφού το ευχαριστιέμαι και βλέπω κι εκείνη να τρέμει πάλι, σηκώνομαι να της γαμήσω πάλι το στόμα.

Γ: -Έλα τσουλάρα χύσε, χύσε με τον πούτσο μου στο στόμα πόρνη.

Εκείνη μπουκωμένη αρχίζει να τρέμει και χωρίς να μπορεί να μιλήσει ακούγεται μόνο ένα μουγκρητό μεγάλο σε διάρκεια με υγρά να πετάγονται απ' το μουνί της όσο έκανε ένα μικρό squirt.

Γ: -Πάρε και τα δικά μου καργιόλα.

Της λέω και την χύνω βαθιά στο λαρύγγι.

Ξαπλώνω δίπλα της και μένουμε και οι δύο ακίνητοι και εξουθενωμένοι αγκαλιά.

Γ: -Αύριο θα έρθουνε η αδερφή σου με το Δημήτρη για ταινία ε;

Ν: -Η Κάτια θα έρθει λίγο πιο νωρίς αν δεν σε πειράζει, έχει μια δουλειά εδώ λίγο πιο κάτω, εγώ θα έρθω στην ώρα μου γιατί έχουμε δουλειές στο σπίτι.

Γ: -Φυσικά και όχι μωράκι μου, όποτε θέλει να έρθει.

Εκείνη την ώρα κάτι μέσα μου άλλαξε, σαν να άναψε μία φωτιά. Θα επιδίωκα όμως κάτι; Η κοπέλα του κολλητού μου, η αδερφή της κοπέλας μου την οποία αγαπάω και γαμιέται υπέροχα. Απ' τη μια μεριά σκεφτόμουνα ότι είναι αδιανόητο κι απ' την άλλη το μυαλό μου κατάστρωνε ήδη σχέδιο για το πως θα ρίξω την Κατερίνα, για το πως θα μπορέσω να την κάνω να το δει όπως κι εγώ, σαν μια απαγορευμένη καύλα που θέλει να γευτεί.

Αυτό ήταν το 1ο μέρος της ιστορίας μου, αν επιθυμείτε να μάθετε τη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο από κάτω και συγγνώμη αν κούρασα με τη μακρηγορία μου στο 1ο μέρος. Η ιστορία είτε το πιστεύετε είτε όχι είναι αληθινή οπότε η συνέχεια θα ανέβει σύντομα αν το θέλετε.




Copyright protected OW ref: 171381



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.