Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου, Βάσω, έχουμε απίστευτη χημεία στο σεξ. Είναι αρκετά ντροπαλή στην καθημερινότητά της, αλλά στο κρεβάτι γίνεται το καλύτερο πουτανάκι, γεγονός που με ανάβει απίστευτα και τρελαίνομαι να το ζω κάθε φορά. Οι ατάκες και οι βρισιές που βγαίνουν από το στόμα της όταν γαμιέται δεν υπάρχουν. Εντελώς διεστραμμένο θηλυκό, με μοναδικό προορισμό να ξεσκιστεί αλύπητα, σαν να μην υπάρχει αύριο. Ακριβώς αυτό που θέλω κι εγώ. Ένα τέλειο πουτανάκι, έτοιμο να μου τα δώσει όλα.

Τον τελευταίο καιρό άρχισα ένα παιχνίδι μεταξύ μας κατά τη διάρκεια του σεξ προκειμένου να ανεβάσω την καύλα στα ύψη. Συμφώνησα μαζί της να κάνουμε εναλλάξ ερωτήσεις που αφορούν το παρελθόν μας, πριν τη μεταξύ μας γνωριμία, και που θέμα είχαν αποκλειστικά και μόνο το σεξ. Μοναδική υπόσχεση να δίνονται ειλικρινείς απαντήσεις, χωρίς ντροπή. Το παρελθόν ήταν παρελθόν. Δε μπορούσε να αλλάξει με τίποτα, ούτε θα το αφήναμε να μας επηρεάσει. Παντρεμένοι με παιδιά πλέον και συνειδητοποιημένοι για τα ρίσκα του παιχνιδιού θα μπορούσαμε αφενός να μάθουμε πράγματα ο ένας για τον άλλο που δεν είχαν ειπωθεί ποτέ, αφετέρου θα γινόταν πιο πικάντικο και το σεξ, αφού κατά τη διάρκειά του και μόνο γινόταν το "παιχνίδι". Αφού λοιπόν συμφώνησε να το δοκιμάσουμε, το έβαλα αμέσως σε εφαρμογή.

Γνώριζα μέχρι τώρα πως η Βάσω είχε μόνο μια ολοκληρωμένη σχέση στη ζωή της πριν με γνωρίσει. Και πως δεν είχε πάει με άλλον. Τη στιγμή λοιπόν που ξεκίνησα τις ερωτήσεις, ήμασταν στο κρεβάτι φυσικά και είχα ήδη βάλει τον πούτσο μου στη μουνάρα της. Εγώ ανάσκελα και αυτή να κουνιέται από πάνω μου. Άρχισα με απλές ερωτήσεις, ζυγίζοντας μέχρι πού με παίρνει η όλη φάση, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα τα όρια της συζήτησης.

- Και για πες μου. Ποια ήταν η αγαπημένη σας στάση με τον Σ; (Ο Σ. όπως καταλάβατε ήταν ο πρώην της).

- Χμ... για να σκεφτώ. Ναι… ναι στα τέσσερα μου άρεσε. Απάντησε με ένα χαζό, αθώο ύφος σα μικρό παιδάκι που το φέρνουν σε δύσκολη θέση και χαζογελάει όταν είναι την απάντηση από ντροπή. Εσύ ποια είχες με την Ν; ρώτησε (Η Ν φυσικά ήταν η δικιά μου πρώην).

- Ε... εμάς μας άρεσε να την έχω από κάτω. Μη με ρωτάς τις ίδιες ερωτήσεις όμως. Τόσες άλλες απορίες μπορείς να εκφράσεις. Σειρά μου: Είχες χύσει όταν σε έπαιρνε στα τέσσερα;

- Όχι... είναι λίγο δύσκολο... για μένα δηλαδή.

- Πόναγες;

- Όχι. Άνοιγε εντελώς το μουνί μου και τον έπαιρνα πολύ άνετα, μου άρεσε απίστευτα. Αλλά δεν έχυνα. Έπρεπε να μου κάνει γλειφομούνι μετά.

Περιττό να σας πω ότι ο πούτσος μου ήθελε να σκάσει από την καύλα με αυτά που άκουγα.

- Ήταν καλός στο γλειφομούνι;

- Πολύ.

- Περιέγραψε μου.

- Πάντα έβαζε τη γλώσσα του μέσα στην τρύπα μου και μετά μου έτριβε την κλειτορίδα μέχρι που έχυνα.

- Στον κώλο σε είχε γλείψει ποτέ;

- Μια δυο φορές.

- Εσύ τον δικό του;

- Όχι. Ούτε σαν ιδέα δεν το ήθελα.

- Τι του έχεις γλείψει;

- Τον πούτσο φυσικά και τα αρχίδια. Που νομίζεις έμαθα να κάνω πίπες;

Η καύλα μου ανέβαινε κι άλλο. Ανέβαζα ρυθμό, αλλά δεν ήθελα με τίποτα να χύσω. Γι' αυτό σταμάτησα να τη γαμάω και την κοίταξα στα μάτια. Απόρησε γιατί σταμάτησα και το είδα στο ύφος της.

- Θες να σταματήσουμε το παιχνίδι;… με ρώτησε.

- Όχι φυσικά. Τώρα θα αρχίσει το ενδιαφέρον. Για πες μου... κατάπιες ποτέ τα χύσια του;

- Γιάννη ντροπή, είπε.

- Α όχι τέτοια τώρα! Είπαμε! Απαντάμε! Χωρίς ντροπές! Και μάλιστα την αλήθεια! Θα το καταλάβω αν πεις ψέματα.

Με ένα λίγο κακομούτσουνο ύφος τελικά υπέκυψε στη συμφωνία και απάντησε.

- Πολλές φορές. Του άρεσε πολύ και φρόντιζε να χύνει στο στόμα μου. Άλλες φορές πάλι με έχυνε σε σημεία που μπορούσα μετά να τα γλείψω, όπως στην παλάμη μου. Όταν έχυνε στην κοιλιά μου με έβαζε και έπαιρνα τα χύσια του με τα δάχτυλα μου και τα άπλωνα πάνω στις ρώγες μου και μετά τα έγλειφα.

- Είχαν ωραία γεύση;

- Πάνω στην καύλα μου δεν καταλάβαινα. Έκανα όμως πάντα ό,τι μου ζητούσε!

Είχα τον πούτσο μου έξω από το μουνί της εκείνη τη στιγμή αλλά με αυτά που μου περιέγραφε μπορούσα να χύσω ακόμη και χωρίς επαφή. Κρατιόμουν όμως με νύχια και με δόντια.

- Σου ζήτησε να κάνεις ποτέ κάτι που δεν ήθελες πραγματικά και υπέκυψες για να τον ικανοποιήσεις;

Εδώ σταμάτησε λίγο και σκέφτηκε. Κατάλαβα αμέσως πως προφανώς κάτι είχε ζητήσει που ήταν έξω από τα όρια της, αλλά δυσκολευόταν να το περιγράψει. Ίσως και να ντρεπόταν. Η συμφωνία όμως ήταν να πούμε την αλήθεια και να μην κολλήσουμε πουθενά. Την τσίγκλησα λοιπόν με την επόμενη ερώτηση:

- Ποιο ήταν αυτό το εξωφρενικό που σου ζήτησε να κάνεις; Μην αγχώνεσαι μίλα μου άνετα. Το παρελθόν δεν αλλάζει και μεταξύ μας πλέον τι παρεξήγηση να δημιουργηθεί;

(Και πόσο πια να σοκαριστώ; Ήξερα από την αρχή πως η γυναίκα μου είχε παλιότερη ολοκληρωμένη σχέση. Άρα προφανώς και είχε γαμηθεί. Κι αυτή ήξερε ήδη ποια στάση της άρεσε περισσότερο, τι την καυλώνει και πως. Τι θα μπορούσε να είχε κάνει ποτέ με έναν άντρα που θα ήταν τόσο δύσκολο να το πει;)

- Ήθελε...

- Ναι;…

την παρότρυνα με απίστευτη ανυπομονησία. Οι παλμοί μου είχαν ανέβει εκείνη τη στιγμή. Δεν ήξερα αν θα με χάλαγε κάτι που θα άκουγα. Ούτε αν τελικά ήταν κάτι που θα με καύλωνε ακόμη πιο πολύ. Κρεμιόμουν από τα χείλη της κυριολεκτικά.

- Γιάννη;… μου είπε. Μέχρι πού πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει αυτό το παιχνίδι; Εντάξει είναι καυλωτικό, το παραδέχομαι, όπως ξέρω πως για τη συντριπτική πλειοψηφία των αντρών, η μεγαλύτερη διαστροφή τους είναι να φαντάζονται τη γυναίκα τους με άλλον. Γι' αυτό σου απαντάω έτσι άνετα τόση ώρα. Ξέρω πόσο σε ανάβει. Και μάλιστα εμείς το πάμε λίγο πιο πέρα και σου περιγράφω και λεπτομέρειες με τον πρώην μου στο κρεβάτι, αλλά είσαι σίγουρος πως δεν θα σε επηρεάσουν αργότερα αυτά που σου λέω;

- Απόλυτα. Το ξεκαθαρίσαμε στην αρχή. Δε θυμάσαι; Αυτά περί παρελθόντος που λέγαμε;

- Ναι αγάπη μου αλλά εδώ μπορεί να ειπωθούν πράγματα που δε θα ήθελε κανείς μας να τα ξέρει. Και δεν τα παίρνεις πίσω μετά. Και εντάξει τώρα που είσαι καυλωμένος μόνο τη θετική πλευρά σκέφτεται. Όταν χύσεις και ξενερώσεις δε θα τα ξανασκεφτείς; Δε θα σε ενοχλήσουν κάποια από αυτά που θα έχεις μάθει;

- Αγάπη… είπαμε ξεκάθαρα πως το παρελθόν δε μπορεί να αλλάξει και είσαι η γυναίκα της ζωής μου όπως ξέρεις. Πίστεψέ με δεν κολλάω σε τέτοια θέματα ούτε καυλωμένος, ούτε ξεκαύλωτος. Αυτά που κάνεις τώρα που είμαστε μαζί με ενδιαφέρουν. Όχι αυτά που έκανες πριν με γνωρίσεις. Στο κάτω-κάτω είμαι αρκετά ώριμος άντρας για να ξέρω να μην αφήνω κάποια πράγματα να με επηρεάζουν. Και όπως γνωρίζεις σε αγαπάω και αυτό που κάνουμε τώρα είναι να ανεβάζουμε απλά τη λίμπιντο στο σεξ.

- Και αφού τελειώσει το σεξ;

- Αφού τελειώσει όλα αυτά θα ξεχαστούν και δε θα ειπωθούν ποτέ με... "καθαρό" κεφάλι... χα, χα, χα…

Η τελευταία φράση μου την έκανε να πειστεί πως τα εννοούσα αυτά που έλεγα και φάνηκε να ηρεμεί κάπως το πρόσωπο της. Εγώ πάλι παρέμενα καυλωμένος και ανυπόμονος να μάθω τι στην ευχή έγινε τότε με τον Σ που είναι τόσο δύσκολο να μου το πει, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Τελικά πήρε μια ανάσα και άνοιξε το στόμα της να μιλήσει επιτέλους.

- Ωραία λοιπόν. Στηρίζομαι στα λόγια σου αλλά να ξέρεις… αν αλλάξει η συμπεριφορά σου μετά απέναντι μου ή αν θυμώσεις θα φταις εσύ.

- Συμφωνούμε προκαταβολικά, της απάντησα σχεδόν αμέσως, καρφώνοντας τα μάτια μου στα χείλη της που εκλιπαρούσα από μέσα μου να μιλήσουν.

- Γιάννη... μου ξανάπε δειλά. Ε... σου έχω πει ένα ψέμα όλα αυτά τα χρόνια.

(Όπα! Βγάλαμε λαυράκι), σκέφτηκα.

- Τι καλό μου; Της απάντησα επίτηδες ψιλοαστεία προκειμένου να ελαφρύνω τη βαρύτητα της κατάστασης και να της φτιάξω λίγο τη διάθεση, μήπως και εξομολογήσει πια την αμαρτία της.

- Δεν... δεν είχα πάει μόνο με τον Σ πριν σε γνωρίσω.

Εκείνη τη στιγμή έδωσα τη μεγαλύτερη μάχη μέσα μου να μην κουνηθώ καθόλου. Η καύλα στο απροχώρητο πλέον. Οι παλμοί μου λίγο πριν τη καρδιοπάθεια. Πάλευα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου να μη την τρομάξω και το μετανιώσει τώρα που άρχισε να ανοίγεται. Κι όταν λέμε ανοίγεται. Εδώ μάθαινα φοβερά πράγματα και όλα χάρη σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε για χάρη της καύλας και μόνο.

- Αλλά; Με πόσους έχεις πάει; κατάφερα και ψέλλισα όσο πιο ήρεμος μπορούσα να κρατηθώ.

- Αυτό που σου είπα πριν το θυμάσαι; Ότι για εσάς τους άντρες η μεγαλύτερη φαντασίωση σας είναι να μας δείτε με άλλον;

- Φυσικά. Το έχω παραδεχτεί κι εγώ.

- Με τον Σ δε μείναμε στη φαντασίωση.

- Ω...

έκανα ενθουσιασμένος πραγματικά! Το να μαθαίνεις πως η γυναίκα σου είχε και δεύτερο εραστή πριν σε γνωρίσει αν το καλοσκεφτείς δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Θα μπορούσε να είχε μια δεύτερη σχέση και εγώ να ήμουν ο τρίτος. Σιγά το πράγμα. Θα μπορούσε να είχε κάνει one night stand στην πόλη που σπούδασε μόνη της, φοιτήτρια, μακριά από όλους κι όλα. Όμως εδώ ξετυλίγεται ένα κουβάρι απίστευτης εξέλιξης! Δε μιλάμε μόνο για σεξ με άλλον ένα άντρα. Μιλάμε για τρίο. Με μοναδική γυναίκα τη γυναίκα μου! Η απόλυτη φαντασίωση μου είχε ήδη γίνει πράξη με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα μου, που χάριζε αυτό το φοβερό δώρο στον πρώην της. Ήθελα να ακούσω τα πάντα. Να μάθω κάθε λεπτομέρεια. Τί, πώς, πού, πότε. Εκείνη τη στιγμή η Βάσω ακούμπησε τα μουνόχειλα της στο πουτσοκέφαλό μου που ήταν ακόμη έξω από το μουνί της, εμφανώς αποφασισμένη να μου περιγράψει τα πάντα κρατώντας με παράλληλα όσο πιο καυλωμένο γίνεται, ώστε να μη σκέφτομαι πολύ καθαρά. Έτσι λοιπόν άρχισε να γαμιέται αργά-αργά από το καυλί μου. Εγώ βρισκόμουν σε μια άλλη διάσταση πλέον. Τα χείλη της, η προσμονή της εξέλιξης της ιστορίας, η αίσθηση από το μουνί της, όλα με τρέλαιναν. Και τότε συνέχισε:

- Ο Σ. είχε πολλά βίτσια στο κρεβάτι που δε σου έχω πει φυσικά ποτέ. Του άρεσαν πολύ οι φαντασιώσεις και τις χρησιμοποιούσαμε συνέχεια στο σεξ. Μια φορά λοιπόν βάλαμε στη φαντασίωση μας τον κολλητό του που ήταν ωραίο παιδί και το είχα παραδεχτεί στο παρελθόν και στον ίδιο. Αφού λοιπόν ήξερε πως μου άρεσε δε δυσκολεύτηκα στην καύλα μου πάνω να πω το ναι στο να φανταζόμαστε πως με γαμάνε ταυτόχρονα και οι δύο. Κάναμε το καλύτερο γαμήσι μας. Όταν έχυνα μάλιστα φώναζα το όνομα του κολλητού του! Του Σ του άρεσε τόσο πολύ που γυρίζοντας στην Αθήνα (όλα αυτά είχαν γίνει στο σπίτι που νοίκιαζε η Βάσω στην επαρχία που σπούδαζε), μου υποσχέθηκε να τον φέρει την επόμενη φορά να κάνουμε το τρίο και στην πραγματικότητα αφού φάνηκε ότι το ήθελα τόσο πολύ.

Φυσικά ήθελε να το ζήσει αυτός περισσότερο από εμένα. Δεν πίστεψα βέβαια ότι θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο και αγνόησα την υπόσχεσή του θεωρώντας την κακόγουστο αστείο, μέχρι που το επόμενο Σαββατοκύριακο χτύπησαν μαζί την πόρτα μου.

Τα έχασα όταν τους είδα. Πήρα τον Σ στο δίπλα δωμάτιο, του έστησα καβγά και αφού τελικά επέτρεψα στον κολλητό του να μείνει το ΣΚ μόνο και μόνο για να μην ξαναγυρίσει βραδιάτικα στη Αθήνα, θεώρησα το θέμα λήξαν.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών όμως οι εντάσεις έφυγαν, το κλίμα άλλαξε. Ο Τ ήταν πολύ ευχάριστος στην παρέα και μας έφτιαξε εύκολα τη διάθεση. Το σχέδιο του Σ είχε ξεχαστεί εντελώς και όλα κυλούσαν ομαλά το βράδυ. Αποφασίσαμε να βγούμε για φαγητό και κάνα ποτό. Τα αγόρια μου όμως είχαν σκοπό να με γαμήσουν το βράδυ. Έτσι φρόντισαν να με ποτίσουν καλά-καλά και να χαλαρώσω ιδιαίτερα επικίνδυνα για τα δικά μου δεδομένα. Όταν τελικά γυρίσαμε στο σπίτι ήμουν μια άλλη Βάσω. Είχα ρίξει στο πάτωμα όλες μου τις αναστολές. Ζαλισμένη, χαρούμενη από την εξέλιξη της βραδιάς, μπήκα για μπάνιο να συνέλθω και πριν προλάβω να βγω μπήκε μέσα και ο Σ. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, χαϊδευτήκαμε, καυλώσαμε απίστευτα και με ένα τράβηγμα της κουρτίνας του μπάνιου εμφανίστηκε ο Τ, γυμνός κι αυτός, προφανώς συνεννοημένος με τον Σ και ολοφάνερα ξαναναμμένος , με ένα καβλί σε πλήρη στύση να περιμένει να μπει κι αυτός μαζί μας στο μπάνιο.

(Εκείνη τη στιγμή η Βάσω έβγαλε τον πούτσο μου από το μουνί της και αφού ξεφορτώθηκε το προφυλακτικό από πάνω του, τον ξανάβαλε μέσα στο μουνί της ώστε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αίσθηση.) Τον κοίταξα, ύστερα κοίταξα τον Σ, ο οποίος μου χαμογέλασε και απλώνοντας το χέρι μου τον τράβηξα κι αυτόν στην μπανιέρα. Άρχισαν να με χουφτώνουν παντού. Με βάλανε στη μέση και τα καβλιά τους τα τρίβανε πάνω μου. Μου δίνανε γλωσσόφιλα, μου έγλειφαν τις ρώγες και ύστερα μεθυστικά καυλωμένοι και οι τρεις πήγαμε στο κρεβάτι. Ξάπλωσα πάνω στον Σ και ο φίλος του δίπλα μας με χάιδευε. Ήμουν σε άλλο κόσμο. Δεν είχα καθόλου ταμπού. Καθόλου ενοχές. Δεν απατούσα τον Σ. Αυτός το ήθελε πιο πολύ από μένα και το κανόνισε κιόλας. Έτσι το απόλαυσα μέχρι τέλους και με τους δύο. Αφού έχυσε ο Σ, έκανε στην άκρη και τη θέση του πήρε ο Τ. Μπήκε κι αυτός μέσα μου άνετα αφού ήμουν έτοιμη ανοιχτή ήδη και με γάμαγε με απίστευτη καύλα μετά από όσα είχε δει. Έχυσε σε λιγότερο από δύο λεπτά και μετά μου χάρισε ένα γλειφομούνι προκειμένου να χύσω κι εγώ, ενώ ο Σ μου έγλειφε ταυτόχρονα τις ρώγες και με φιλούσε στα χείλη. Έχυσα πολύ δυνατά εκείνη τη φορά. Θυμάμαι που οι σπασμοί μου ήταν πάρα πολύ έντονοι. Και ήμουν πολύ τυχερή που δε με γκαστρώσανε, επειδή στην καύλα επάνω ούτε προφυλακτικό πρόλαβε να χρησιμοποιήσει κανείς. Με παίρνανε χύμα όπως εσύ τώρα και χύσανε και οι δύο βαθιά μέσα στο μουνί μου.

Όλα αυτά που ειπώθηκαν από τα χείλη της γυναίκας μου ήταν σαν μαγεία. Δεν έχω λόγια να περιγράψω ούτε την καύλα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή, ούτε τα συναισθήματα που μου έβγαζε η ιστορία της. Το μόνο που ήξερα ήταν πως ξετρελάθηκα από την περιγραφή και ήθελα κι άλλο να ακούσω.

Κι αυτή τα περιέγραφε τόσο γρήγορα και χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Φοβόμουν όμως να την πιέσω να πει περισσότερα. Ήμουν μόλις μία κίνηση από το να χύσω και την έκανα. Έχυσα όλα τα καυτά μου χύσια στο μουνάκι που είχαν γαμήσει άλλοι δύο απ' όσο ήξερα μέχρι τώρα.

Λίγο αργότερα, αφού βρήκα την αυτοκυριαρχία μου τη ρώτησα με σταθερή φωνή.

- Και την επόμενη μέρα; Τι έγινε αφού ξυπνήσατε;

Εκείνη τη στιγμή η Βάσω χαμογέλασε με ένα πολύ πλατύ χαμόγελο, που εξέφραζε ανακούφιση από την ανησυχία της για την αντίδραση μου μετά το άκουσμα της ιστορίας και αφού φυσικά ξεκαύλωσα. Οπότε μου απάντησε αρκετά ήρεμα.

- Αυτή είναι μια άλλη ιστορία αγάπη μου. Θα τη μάθεις άλλη φορά. Εξάλλου τελικά μιλήσαμε μόνο για μένα. Το παιχνίδι ήταν να σου κάνω κι εγώ ερωτήσεις και μόνο αυτό δεν έγινε. Έχω κι εγώ σειρά τώρα να μάθω τις βρώμικες περιπέτειες σου με λεπτομέρειες.

Γελάσαμε και αρχίσαμε το δεύτερο γύρο του παιχνιδιού.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μας. Γράψτε μας σχόλια αν θέλετε.




Copyright protected OW ref: 171349



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.