Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την κοπέλα μου πριν μερικά χρόνια τη λέγανε Πένυ. Ψηλή στο 1.75, ξανθό μαλλί σπαστό μέχρι τον κώλο, μικρά βυζάκια και μια απίστευτη κωλάρα με φοβερές μπουτάρες και γυμνασμένες γάμπες λόγω χορού.

Μερικούς μήνες αφότου είχαμε μπει σε σχέση, το πρώτο καλοκαίρι, η Πένυ βρήκε μια εποχική δουλειά ως ομαδάρχισσα σε παιδική-εφηβική κατασκήνωση κάπου στη Χαλκιδική. Της παρείχαν διαμονή και τα σχετικά, η κατασκήνωση είχε τη δική της παραλία (αποκλειστική χρήση) και γενικά το μόνο πρόβλημα ήταν ότι για κανένα δίμηνο δε θα πολύ-βλεπόμασταν, πράγμα που δε με χάλαγε καθόλου μιας και είχα ψηθεί κι εγώ για διακοπές με τα φιλαράκια. Συμφωνήσαμε να ανέβουμε παρέα εγώ κι αυτή μερικές μέρες νωρίτερα να αράξουμε οι δυο μας Χαλκιδική και ύστερα θα την πήγαινα κατασκήνωση και θα επέστρεφα.

Απ' ότι μου είπε η Πένυ, αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που θα έκανε την δουλειά αυτή στην ίδια κατασκήνωση, καθώς είχε ήδη δουλέψει εκεί και το περσινό καλοκαίρι και από ότι μου είπε είχε περάσει πολύ καλά και τα λεφτά ήταν κομπλέ. Μόλις πέρασαν οι μέρες των διακοπών μας, κατά τις οποίες οι καύλες της, άρα και τα γαμήσια μας ήταν στο μάξιμουμ, την πήγα στην κατασκήνωση και τη συνόδευσα στο γραφείο, συμπλήρωσε ό,τι έγγραφα ήταν να συμπληρώσει και μετά προσφέρθηκε να μου κάνει μια γρήγορη ξενάγηση στους χώρους.

Τα πρώτα παιδάκια είχαν ήδη αρχίσει να φτάνουν και το κεφάλι μου είχε αρχίσει να πονάει από τις φωνές και τις μαλακίες τους. Μέσα μου τη λυπόμουν που θα έπρεπε να κουμαντάρει τέτοια θηρία και της το είπα. Η Πένυ μου ξεκαθάρισε πως εκείνη θα αναλάμβανε, όπως και πέρσι, τα πιο μεγάλα παιδάκια ηλικίας 15-17 που όπως μου είπε γελώντας, ήξερε να τα κουμαντάρει.

Πράγματι, όπως μου έδειχνε τους διάφορους χώρους και παροχές της κατασκήνωσης, μια ομάδα 3-4 αγοριών γύρω στα 16 έτρεξε προς το μέρος μας φωνάζοντας "Η Πένυ! Η Πένυ…" εμφανώς ενθουσιασμένα που την έβλεπαν και φέτος εκεί. Μάλιστα για να της δείξουν τη χαρά την πήραν αγκαλιά και τη φιλούσαν για περίεργα πολύ ώρα και άρχισα να σκέφτομαι πως τελικά δεν ήταν και τόσο μικρά όσο φαίνονταν.

- Από εδώ ο Γρηγόρης, ο Αλέξης και ο Νίκος μου είπε η Πένυ συστήνοντάς τα.

- Πρέπει να κάνατε ωραίο παρεάκι λέω εγώ για να θυμάσαι τα ονόματά τους και να χαίρεστε τόσο που βρίσκεστε ε;

- Η Πένυ είναι μία… λέει ο Αλέξης, αλλά και εμείς θα σου μείναμε αξέχαστοι από πέρσι ε;

- Να δείτε φέτος τι ωραία που θα είναι, λέει η Πένυ, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε.

- Πάμε όπως είμαστε παραλία… φωνάζει ο Γρηγόρης. Πένυ έλα κι εσύ!

Η Πένυ με κοίταξε και δίστασε για λίγο.

- Παιδιά μόλις φτάσαμε, ούτε τα πράγματα μου δεν έχω ανοίξει ακόμα, τους λέει.

- Δεν πειράζει, τα ανοίγεις μετά! Έλα πάμε να κάνουμε μια βουτιά στα γρήγορα, λέει πάλι ο Αλέξης.

- Ναι, πρέπει να μας προσέχεις, δε γίνεται να μας αφήσεις έτσι… πετάγεται και ο Νίκος.

- Καλά, ξεκινήστε εσείς κι έρχομαι τους λέει η Πένυ.

- Μωρό μου συγγνώμη μου λέει, αλλά βλέπεις πώς έχει η κατάσταση. Αν το σκεφτείς έχουν δίκιο, αν συμβεί κάτι θα είμαι υπεύθυνη εγώ.

Αποχαιρετιστήκαμε και ξεκίνησα να πάω προς το αμάξι. Ήταν κανένα δεκάλεπτο περπάτημα καθώς οι κατασκηνώσεις ήταν πραγματικά τεράστιες. Φτάνοντας στο αμάξι συνειδητοποιώ ότι στο κάθισμα έχει ξεχάσει η Πένυ την τσάντα της παραλίας με μαγιώ, αντηλιακά κτλ. Την παίρνω τηλέφωνο να της πω να γυρίσει προς τα πίσω για να μην κάνω όλο τον δρόμο για την παραλία, αλλά δεν το σηκώνει. Ξαναπαίρνω και μετά από αρκετή ώρα, απαντάει αλλά αντί για την Πένυ ακούω μια αγορίστικη φωνή.

- Εμπρός;

- Την Πένυ δεν πήρα;

- Ναι απλώς δεν το άκουγε και το σήκωσα εγώ.

- Ποιος είσαι εσύ;

- Ο Γρηγόρης είμαι, η Πένυ είναι ομαδάρχισσα μου!

- Έλα Γρηγόρη, ο Γιώργος είμαι, γνωριστήκαμε πριν λίγο. Δώσε μου λίγο την Πένυ

- Δε μπορεί να μιλήσει τώρα, είναι στη θάλασσα!

Γαμωσταύρισα λίγο μέσα μου που δεν την πρόλαβα και έπρεπε πάλι να περπατήσω, αλλά μετά μου έσκασε φλασιά: Πώς ήταν η Πένυ ήδη στη θάλασσα απ' τη στιγμή που είχε ξεχάσει την τσάντα με τα μαγιώ της; Αποφάσισα να κάνω λίγο το μαλάκα.

- Πρόλαβε κιόλας να αλλάξει να βάλει μαγιώ και να βουτήξει;… τον ρωτάω

- Ναι, ναι μου λέει κι εγώ τώρα αυτό κάνω, ετοιμάζομαι να μπω λέει και χαζογελάει λίγο. Να της πω τίποτα;

- Όχι ασ' το, δεν πειράζει, έχω ήδη φύγει του λέω. Μη της το χαλάσεις, δεν την ήθελα κάτι σημαντικό, θα ξαναπάρω εγώ.

- Εντάξει…

μου λέει και κλείνει καπάκια το τηλέφωνο. Εγώ εννοείται αφήνω την τσάντα στο αμάξι και ξαναπαίρνω το δρόμο για πίσω να δω τι παίζει και τι είδους μπάνιο κάνει χωρίς το μαγιώ της.

Μετά από κανένα εικοσάλεπτο φτάνω στην παραλία. Πένυ πουθενά, ούτε και οι τσόγλανοι. Κοιτάω γύρω-γύρω και βλέπω ένα κορίτσι γύρω στα 17 να απλώνει πετσέτα λίγο πιο πέρα. Προσπαθώντας να ξεχάσω τι μούναρος είναι και να θυμάμαι ότι είναι 3 χρόνια μικρότερη και πάει ακόμα σχολείο, αποφασίζω να τη ρωτήσω μήπως έχει δει την Πένυ ή τους μικρούς.

- Sorry, της λέω, παίζει να είδες μια ομαδάρχισσα πριν λίγο κάπου εδώ;

Με κοιτάει, χαμογελάει λίγο πονηρά και μου λέει:

- Ναι, αλλά δεν ξέρω ποια ψάχνεις. Πες μου ότι είσαι κι εσύ ομαδάρχης να τρελαθώ!

Να τα μας λέω, μας κάνει ρεσάλτο το μικρό, θα βρούμε και το μπελά μας.

- Όχι, είμαι το αγόρι της, λέω ψυχρά… και ψάχνω μια ψηλή με πολύ μακρύ ξανθό μαλλί.

- Α… την Πένυ λες;…

λέει και ξεσπάει σε γέλια. Εγώ έχω αρχίσει λίγο να φορτώνω με το ύφος της μικρής.

- Ναι, την Πένυ λέω. Την είδες ή όχι;

- Βέβαια την είδα, έσερνε πρώτη το χορό…

λέει και ξεσπάει πάλι σε γελάκια.

- Και προς τα πού πήγε ο χορός;

- Σίγουρα θες να ξέρεις;… με ρωτάει.

- Θα μου πρήξεις πολύ ακόμα τα αρχίδια για να μου πεις;… τη ρωτάω φορτωμένος. Για να σε ρωτάω, θέλω να ξέρω, ναι!

Χωρίς να ψαρώσει λεπτό η μικρή βγάζει το κινητό της.

- Μισό λεπτό μου λέει να σιγουρευτούμε ότι λέμε για την ίδια.

- Αφού εσύ μου είπες το όνομά της!

- Ναι αλλά θέλω να δω αν θα την αναγνωρίσεις μου λέει και μου δείχνει την οθόνη του κινητού.

Έχασα τη γη κάτω απ' τα πόδια μου. Όλη την οθόνη έπιανε το πρόσωπο της Πένυς, με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της το οποίο ήταν καλυμμένο από χύσια. Η μικρή έκανε swipe και μια άλλη φώτο, αυτή τη φορά της Πένυς με τη γλώσσα έξω και 3 πούτσες ακουμπισμένες στο πρόσωπό της.

- Τι φάση;…

ήταν το μόνο που κατάφερα να ψελίσω καθώς η μικρή είχε κατουρηθεί απ τα γέλια.

- Γι αυτό σε ρώτησα αν θες να ξέρεις, επειδή είπες ότι είσαι ο γκόμενός της.

- Τι φωτογραφίες είναι αυτές; Πως τις έχεις; Τι γίνεται;

Η μικρή σηκώνεται και πλησιάζει το πρόσωπό της στο δικό μου.

- Η γκόμενά σου είναι μια καργιόλα που γουστάρει να τη γαμάνε οι φίλοι μου. Τώρα που μιλάμε, σίγουρα την έχουνε στήσει κάπου στα τέσσερα και της γεμίζουν τις τρύπες…

μου λέει κοροϊδευτικά κι εγώ έχω μείνει μαλάκας με αυτά που βλέπω και ακούω.

- Δηλαδή αυτά είναι από πέρσι; τη ρωτάω. Από εδώ;

- Ναι, αλλά σίγουρα θα έχουμε καλύτερα πλάνα φέτος απαντάει γελώντας. Άντε μου λέει, προς τα εκεί πήγαν, πήγαινε να τους δεις να γαμάνε την ομαδάρχισσα τους σαν πουτάνα να δεις ότι λέω αλήθεια.

Σαν υπνωτισμένος, ξεκίνησα να περπατάω στην άμμο προς την κατεύθυνση που μου υπέδειξε η μαλακισμένη μικρή. Ώστε γι αυτό δεν πήρε καν χαμπάρι ότι δεν είχε μαζί μαγιώ, γιατί δε σκόπευε καν να φορέσει ακόμα η πουτάνα. Ήξερα ότι η μικρή δεν έλεγε μαλακίες γιατί είδα τις φώτο, αλλά μέσα μου ήθελα να ελπίζω ότι ήταν παλιότερες με τίποτα γκόμενους και όχι ότι γαμιόταν με δεκαεφτάχρονα στην παραλία. Μερικά μέτρα πιο κάτω, αυτές οι ελπίδες εξανεμίστηκαν. Στην αρχή άκουγα μόνο τα βογκητά της αλλά περπατώντας άρχισα να ακούω και ξεκάθαρα λέξεις:

- Έτσι μωρή πουτάνα, ένα χρόνο χύσια σου χρωστάμε, πουτανάκι...

- Χώσ' της τον όλο ρε μαλάκα, έτσι, δώσ' της το μουνί στο χέρι...

- Γαμήστε με σαν πουτάνα μωρά μου! Σαν πουτάνα γαμήστε με...

- Σκάσε μωρή ξεφτιλισμένη, μπούκωσέ τον τώρα και ρούφα, καργιόλα

- Τι μουνάρα είστε κυρία ομαδάρχισσα, τι βρωμοπούτανο είστε;

- Σας αρέσει να μας προσέχετε ε κυρία;… κι εμάς μας αρέσει να σας φροντίζουμε.

- Κάτσε πάνω στο Γρηγόρη μωρή ψώλα, έτσι, καβάλησε τον να σου ανοίξω και την κωλάρα σου...

- Έτσι τράβα της τα μαλλιά της πουτανάρας, μου 'χει γεμίσει το καυλί μουνόζουμα.

- Πάντα χύνει σαν πουτάνα όταν την γαμάμε αεροστεγώς χα, χα…

Μουδιασμένος αλλάζω πορεία και πάω προς τα δοκιμαστήρια ώστε να έχω και οπτική επαφή. Μεσοκομμένος πίσω από ένα από τα κουβούκλια, κρυφοκοιτάζω προς την παραλία και βλέπω το πλέον αναμενόμενο. Η Πένυ έχει καβαλήσει το Γρηγόρη ενώ ο Αλέξης μπαινοβγαίνει ολόκληρος στην κωλάρα της. Στο στόμα της έχει βεντουζωμένο τον πούτσο του Νίκου που απ' ότι φαίνεται γουστάρει να τη φτύνει στη μάπα ενώ την ταΐζει με την ψωλή του.

Η Πένυ βογκάει σα ζώο και καταλαβαίνω ότι χύνει απανωτά από το γαμήσι που τρώει από τα ανήλικα. Ολόγυμνη στην παραλία, ήδη πασαλειμμένη με πηχτά χύσια, παίρνει στις τρύπες της τις ψωλές των μικρών και μουγκρίζει σα να μην τη νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από το γαμήσι μου τρώει.

- Βγάλε καμιά φώτο ρε μαλάκα λέει ο Αλέξης στον Νίκο.

- Βγάλε εσύ λέει ο άλλος που προφανώς δε θέλει να πάρει το καυλί του απ' το στόμα της κοπέλας μου.

- Εσύ είσαι πιο κοντά… λέει ο Αλέξης.

- Άντε καλά, μισό λεπτό Πένυ ε… στον ξαναφέρνω αμέσως…

λέει ο Νίκος και γελάει. Όσο ο Νίκος βγάζει το κινητό από την τσάντα, η Πένυ έχει πλέον ελεύθερο το στόμα της και το χρησιμοποιεί για να φωνάζει:

- Ναι μωρά μου, γαμήστε την ομαδάρχισσα σας! Χώστε μου τις πούτσες σας, ναι, γεμίστε με την καργιόλα. Είμαι η πουτάνα σας, είμαι δική σας, γαμάτε με...

- Είσαι η καλύτερη ομαδάρχισσα, λέει ο Γρηγόρης από κάτω της, η καλύτερη πουτάνα- και της ρίχνει ένα χαστούκι που φέρνει την Πένυ σε έναν ακόμα οργασμό.

- Όλο το καλοκαίρι θα σε ξεκωλιάζουμε και θα σε τραβάμε βίντεο… της λέει ο Αλέξης.

- Και θα σε ξεμουνιάζουμε… συμπληρώνει ο Γρηγόρης.

- Ναι, ναι, όποτε θέλετε θα με γαμάτε φωνάζει η Πένυ θα με παίρνετε παντού, στην παραλία, στα αποδυτήρια...

- Και στη σκηνή σου μέσα θα σε γαμάμε πουτάνα, της λέει ο Γρηγόρης θα ερχόμαστε όποτε θέλουμε και θα μας περιμένεις γυμνή για να σε γαμήσουμε.

- Ναι, ναι μικρά μου, ό,τι θέλετε θα κάνω, θα κάνω ό,τι θέλετε για να μη σταματήσετε να με γαμάτε!

Ο Νίκος έχει φέρει το κινητό τώρα και τραβάει βίντεο την Πένυ που έχει ξαναπάρει την ψωλή του στο στόμα της.

- Α… τι φωτογένεια είναι αυτή… της λέει κοροϊδευτικά, είσαι γεννημένη πορνοστάρ Πένυ!

Η Πένυ μουγκρίζει σα λυσσασμένη και ικανοποιημένος ο Νίκος γυρνάει το κινητό στον Αλέξη που συνεχίζει να γαμάει την κωλάρα της κοπέλας μου.

- Νίκο τι λες κι εσύ; Δεν είναι φτιαγμένη για τσόντες η πουτάνα μας;

Ο Νίκος κοιτάει την κάμερα χαμογελάει και κάνει νόημα "περίμενε" κλείνοντας το μάτι.

- Κυρία ομαδάρχισσα λέει στην Πένυ, που θέλετε να σας "ομαδαρ-χύσω";…

και ξεσπάει σε γέλια μαζί με τους άλλους δύο.

- Δε μπορεί να σου απαντήσει ρε μαλάκα, λέει ο Νίκος, είναι μπουκωμένη, κάτσε να τη βοηθήσω λίγο...

Με αυτό της πιάνει το κεφάλι και αφού της γαμάει κανονικά το στόμα αρχίζει να φωνάζει "χύνω πουτάνα, ρούφα τα όλα καργιόλα, ρούφα τα όλα, έτσι…" ενώ η Πένυ καταπίνει λες και τη χύνει μάνικα.

Οι άλλοι δύο αρχίζουν να χειροκροτάνε.

- Ανοίξτε το στόμα σας κυρία στην κάμερα, να δούμε ότι τα κατάπιατε όλα!

Η Πένυ χαζογελάει και ανοίγει πράγματι το στόμα της βγάζοντας τη γλώσσα της.

- Καλό πουτανάκι…

λέει ο Νίκος και αφού της δίνει ένα φιλάκι στα χείλη τη φτύνει στο πρόσωπο ακόμα μια φορά.

- Ορίστε… λέει, τώρα που ξεμπουκώθηκε μπορείτε να τη ρωτήσετε ό,τι θέλετε. Πάρε το κινητό λέει στον Αλέξη εγώ πάω να ρίξω μια βουτιά πριν την ξαναγαμήσω.

- Όχι πολύ βαθιά… φωνάζει ασυναίσθητα η Πένυ και ξεσπάνε όλοι σε γέλια, μαζί και η ίδια.

- Εγώ όμως πάω τέρμα βαθιά φωνάζει ο Αλέξης και την καρφώνει μέχρι τα αρχίδια στον κώλο της ενώ τραβάει βίντεο πρώτο πλάνο. Λέγε τώρα πουτάνα στην κάμερα, που τα θες;

- Χύσε μέσα μου του λέει η Πένυ χύσε μου την κωλάρα μου, χύσε με βαθιά, τα θέλω μέσα μου.

- Ότι πει η ομαδάρχισσα μας η καλή λέει ο Αλέξης και δευτερόλεπτα μετά αρχίσει να αδειάζει τα αρχίδια του μέσα στον τουρλωμένο κώλο της Πένυς.

- Έτσι μωρή γαμιόλα, σου έχυσα το μουνί τώρα σου χύνω και την κωλάρα! Όλες οι τρύπες σου είναι δικές μου βρωμιάρα, θα σε γεμίσω χύσια... της λέει χύνοντας.

- Ναι μωρό μου, δικές σου είναι οι τρύπες μου, για να με γαμάς είμαι, για να με χύνεις όποτε θες.

Τώρα είχε μείνει μόνο ο Γρηγόρης που γαμούσε το μουνί της. Μόλις ο Αλέξης έβγαλε τον πούτσο του απ' τον κώλο της, με χύσια να τρέχουν δεξιά κι αριστερά στα μπούτια της, ο Γρηγόρης τη γύρισε με την πλάτη στην άμμο και χώθηκε πάλι ανάμεσα στα πόδια της γαμώντας την ιεραποστολικό. Ο Αλέξης έστησε το κινητό να γράφει και πήγε κι αυτός προς τη θάλασσα. Αφού γαμούσαν κι έχυναν την κοπέλα μου καλά-καλά, πήγαιναν για βουτίτσα.

- Εγώ θα σε χύσω στη μουνάρα σου της λέει θα σου κάνω παιδί εδώ στην παραλία πουτάνα.

- Θα με χύσεις στο μουνί μου;… ρωτάει ναζιάρικα η Πένυ μέσα σε αναστεναγμούς.

- Θα στο γεμίσω καργιόλα το μουνί σου...

- Θα χύσεις στο μουνάκι της ομαδάρχισσας σου; Θα τη χύσεις εδώ στην παραλία την πουτάνα;… ρωτάει η Πένυ καυλιάρικα.

- Ναι μωρή πουτάνα, όλοι θα σε γαμήσουμε από παντού και θα σε χύσουμε μέσα, απαντάει ο Γρηγόρης.

- Θα με γκαστρώσετε μωράκια μου φέτος το καλοκαίρι, το ξέρετε ε;… λέει χαμογελώντας η κοπέλα μου.

- Στα αρχίδια μου μωρή πουτάνα, για να σε γαμάμε και να σε χύνουμε είσαι, γαμιέσαι με ανήλικα δημόσια καργιόλα...

- Ούτε πέντε λεπτά δεν άντεξα να μη σας πάρω... νιαουρίζει η Πένυ.

- Τέτοια καργιόλα είσαι... τέτοιο ξεπούτανο. Άνοιξε τα πόδια σου μουνάρα μου να βλέπει όλος ο κόσμος τι μουνάρα είσαι...

- Ναι λέει η Πένυ ανοίγοντας διάπλατα τα πόδια της για να χωρέσει όλος ο πούτσος του μικρού στη μουνάρα της. Χύσια τρέχουν έξω από το μουνί της με κάθε χώσιμο του Γρηγόρη, μάλλον του Αλέξη από πριν.

- Έτσι καλύτερα μωράκι μου;… ρωτάει η Πένυ τον μικρό. Τώρα καλύτερα που βλέπουν όλοι τι πουτάνα είμαι, πως με γαμάς;

- Σε χύνω καριόλα, χύνω μέσα σου, σου γεμίζω τη μουνάρα καργιόλα…

φωνάζει ο μικρός ενώ η Πένυ νοιώθωντας τα χύσια του μέσα του αρχίζει κι αυτή να σπαρταράει από έναν ακόμα οργασμό.

- Χύσε με, ναι… φωνάζει. Χύσε με να δουν όλοι τι πουτάνα είμαι, με χύνετε μωρά μου γυμνούλα στην παραλία, με γεμίζετε...

- Θα σε ξεχειλίσω πουτάνα… φωνάζει χύνοντας ακόμα ο Γρηγόρης.

- Όλα μέσα στο μουνάκι της ομαδάρχισσας σου, όλα μέσα, βαθειά ναι, τι ωραία που με γαμάτε...

Μόλις σταμάτησαν να χύνουν και χαλάρωσαν λίγο, πήγαν προς τη θάλασσα χαζογελώντας. Ο μικρός βάζοντας πάλι την πούτσα του μέσα στο μαγιώ και η Πένυ... η Πένυ ολόγυμνη, γεμάτη χύσια κρατώντας τον απ' το χέρι και χαιρετώντας τους άλλους 2 που την περίμεναν μέσα στη θάλασσα προφανώς για έναν επόμενο γύρο ξεσκίσματος, αυτή τη φορά μέσα στο νερό.

Την παρακολούθησα να απομακρύνεται κουνώντας την κωλάρα της, με τα χύσια να γυαλίζουν στο δέρμα της. Λίγο πριν μπει στο νερό, γύρισε προς το μέρος μου γελώντας και θα ορκιζόμουν ότι μου έκλεισε το μάτι.
Copyright protected OW ref: 171348Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.