Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Μαρία, είμαι καινούρια εδώ κι αυτή είναι η πρώτη μου προσπάθεια να γράψω μια ιστορία για τους αναγνώστες του XStream.

Λίγα λόγια για μένα: Είμαι σχεδόν 21 χρονών, 1.68 μ. ύψος και 56 κιλά, καστανά μαλλιά (αν κι αυτό αλλάζει από καιρό σε καιρό με τα πειράματά μου) και μάτια, κορμί «κόλαση» απ’ ότι λένε, φοιτήτρια πλέον.

Ντύσιμο συνήθως αποκαλυπτικό, αλλά όχι πρόστυχο. Μινάκια, σορτσάκια, στενά παντελόνια, γυμνή μέση, στράπλες, γυμνή πλάτη, έλλειψη στηθόδεσμου, διαφανή κλπ. σε κάθε συνδυασμό, που προξενεί εγκεφαλικά γύρω μου. Μου αρέσει να φλερτάρω, μου αρέσει να προκαλώ, άντρες ή γυναίκες, με προτίμηση αρκετά μεγαλύτερους μου ηλικιακά, γενικά έχοντας ξεκινήσει από πολύ μικρή να έχω ερωτική ζωή, είμαι άνετη απέναντι σε άντρες ή γυναίκες. Την εποχή αυτή δεν έχω κάποια μόνιμη σχέση.

Σήμερα θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου στα γενέθλια της Έφης, στο πάρτι που έκανε στο εξοχικό της φέτος το καλοκαίρι σε παραλία της Αν. Αττικής, που κι εμείς έχουμε εξοχικό.

Η Έφη είναι στην ηλικία μου, χρόνια καλοκαιρινή κολλητή μου και μένει σε μια μεγάλη μονοκατοικία κοντά μας με τους γονείς της.

Ο Γιάννης, ο πατέρας της, στέλεχος σε κάποια επιχείρηση, 49 χρονών, με συμπαθεί πολύ, σε αντίθεση με τη μητέρα της, που είναι πιο τυπική. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ο πατέρας της είναι ιδιαίτερα διαχυτικός, όποτε με συναντά, ενώ έχω πιάσει το βλέμμα του πολλές φορές, είτε είμαι ντυμένη, είτε με μαγιό, να με χαϊδεύει σε όλο το κορμί. Αν δεν ήταν πατέρας της Έφης δεν θα είχα πει όχι, αν με φλερτάριζε.

Στο πάρτι της η Έφη είχε καλέσει την καλοκαιρινή παρέα μας, αλλά και άτομα από τη Σχολή της, έχοντας μαζευτεί πάνω από 30 άτομα, κυρίως της ηλικίας μας.

Η μητέρα της ήταν στο εξωτερικό λόγω δουλειάς και δεν τα κατάφερε να είναι Ελλάδα στο πάρτι της Έφης, ενώ ο πατέρας της διακριτικά τριγύριζε ανάμεσα μας.

Το πάρτι γινόταν στον κήπο, γύρω από την πισίνα και στο πλέϊρουμ του ισογείου, με τα ποτά να ρέουν άφθονα, η μουσική έντονη στην αρχή και πιο ρομαντική στη συνέχεια, για να διευκολύνει και το φλερτάρισμα σε αργά χορευτικά.

Εκείνη τη βραδιά φορούσα άσπρες γόβες, ένα κοντό, λευκό σορτσάκι, γυμνή μεσούλα, να τονίζεται η τέλεια κοιλιά και αφαλός, και ένα στενό, μαύρο σατέν στράπλεξ, χωρίς στηθόδεσμο, που άφηνε γυμνούς τους ώμους μου.

Κατάλαβα ότι η εμφάνισή μου σκότωνε, όταν ο Γιάννης με χαιρέτησε και δεν ξεκόλλαγε για ώρα. Οι φιλοφρονήσεις και τα πειράγματά του, τα βλέμματά του, κάποιες φορές πολύ επίμονα, σε όλο μου το κορμί, το επιβεβαίωναν.

Ήταν σχεδόν μεσάνυχτα χωρίς το κέφι, το ποτό και ο χορός να σταματήσουν, ακόμη και μετά το φαγητό και την τούρτα, ενώ σχεδόν κανένας δεν είχε φύγει.

Όταν ο ερασιτέχνης ντι τζέι της παρέας το γύρισε στα μπλουζ πήγα να πάρω ένα νέο ποτό και να ξεκουραστώ λίγο.

Ο Γιάννης ήρθε κοντά μου και με απόλυτη φυσικότητα, σαν να ήταν κι εκείνος από τους 20αρηδες της παρέας, μου ζήτησε να χορέψουμε. Άφησα το ποτό και αφέθηκα να με οδηγήσει στην άκρη του κήπου, όπου με αγκάλιασε τρυφερά και ευγενικά από τη μέση. Εγώ πέρασα τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του και τον άφησα να οδηγήσει εκείνος τα βήματά μας.

Η αρχική απόσταση των κορμιών μας δεν κράτησε πολύ και σε λίγο μύριζα το μεθυστικό του άφτερ σέιβ, ενώ ο Γιάννης ξεκίνησε πάλι τις φιλοφρονήσεις για το πόσο όμορφη και επιθυμητή ήμουν και πώς όλα τα αγόρια με κοίταζαν, προφανώς περιλαμβάνοντας και τον ίδιο.

Τα χέρια του άγγιζαν τη γυμνή μου μέση πίσω στην πλάτη, ενώ σε λίγο το ένα του χέρι χάιδευε απαλά και διακριτικά τον κώλο μου πάνω από το σορτσάκι, προσπαθώντας ίσως να ανακαλύψει αν κάτω από το λευκό σορτσάκι υπήρχε εσώρουχο ή όχι.

Ίσως ήταν το ποτό, ίσως η τρέλα της στιγμής ή το καταπιεσμένο απωθημένο, δεν προσπάθησα να απομακρύνω το χέρι του. Αντίθετα έγειρα το κεφάλι μου στον ώμο του και συνέχισα να χορεύω κολλημένη πάνω του.

Τον ένιωσα να σκληραίνει ανάμεσα στα πόδια μου. Τρόμαξα λίγο μήπως έχουν γυρίσει όλοι και μας κοιτάζουν. Δεν ασχολιόταν κανείς μαζί μας. Ηρέμησα και δεν αντέδρασα ούτε όταν ένιωσα το άλλο χέρι του Γιάννη να φεύγει από τη μέση μου και να καταλήγει στο αριστερό μου στήθος πάνω από το στράπλες. Τα δάχτυλά του έτρεξαν εκεί και ένιωσα τη ρώγα μου να σκληραίνει. Δεν κρατούσε τα προσχήματα πια. Δύο δάχτυλά του είχαν βρει τη ρώγα μου και την έστριβαν πάνω από το λεπτό ύφασμα.

Δάγκωσα τα χείλη μου να μην αφήσω να ακουστεί ένα βογγητό. Ένιωθα τον σκληρό του πούτσο να τρίβεται τώρα ανάμεσα στα πόδια μου κι εγώ να υγραίνομαι. Τώρα δεν ήταν ο Γιάννης, ο πατέρας της φίλης μου, ένας άντρας με 2 ½ φορές την ηλικία μου, αλλά ένας άντρας που με είχε ανάψει παντού, όπως μου αρέσει κι εμένα να ανάβω τους άλλους.

Ένιωσα την αναπνοή του καυτή στο λαιμό μου, το χέρι στο κώλο μου να με τραβάει πιο κοντά του, το άλλο στο στήθος μου να τσιμπάει τη ρώγα μου και τα χείλη του να προσπαθούν να με φιλήσουν.

Μα τι κάνω, αναρωτήθηκα. Σαν αναλαμπή βρήκα το κουράγιο να τον σταματήσω και είπα ότι είναι ανάγκη να πάω στην τουαλέτα.

Τον άφησα κι έτρεξα μέσα στο σπίτι. Επειδή ξέρω τη διαρρύθμιση και για να μην έχω συνάντηση με κάποιο άλλο από το πάρτι έτρεξα στον πρώτο όροφο, στις εκεί τουαλέτες, αναστατωμένη και χωρίς καν ν’ ανάψω το φως.

Μπήκα και κλείδωσα τη πόρτα πίσω μου. Προσπάθησα να καταλάβω τι είχε γίνει με το Γιάννη. Ακόμη ήμουν αναστατωμένη και λαχανιασμένη από το τρέξιμο. Άναψα το φως της τουαλέτας και έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου, κοιτάζοντας με στον καθρέπτη. Ήταν φυσιολογικό ο Γιάννης να μου την πέσει, ήμουν πολύ ελκυστική απόψε. Αφού ηρέμησα λίγο, έσβησα το φως και βγήκα.

Ένιωσα μια σκιά δίπλα μου μες στο σκοτάδι του διαδρόμου να μου πιάνει το χέρι και να μου ψιθυρίζει:

- Εγώ είμαι, μη τρομάζεις, θέλω να σου πω κάτι.

Ήταν ο Γιάννης. Άνοιξε μια πόρτα και με τράβηξε μέσα. Ήταν το γραφείο του κι έτσι δεν ανησύχησα. Λάθος. Έκλεισε την πόρτα πίσω μας. Δεν άναψε φως. Με τράβηξε κοντά του και είπε:

- Μη μου το αρνηθείς! Το φιλί που ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε κάτω.

Με είχε ήδη στην αγκαλιά του, ενώ ο κώλος μου ακουμπούσε στο γραφείο του. Έσκυψε κι αναζήτησε τα χείλη μου. Το μεθυστικό του άρωμα ήταν πάλι εκεί. Τα χείλη μου μισάνοιξαν και η γλώσσα του άρχισε να εξερευνά τη δική μου. Τον αγκάλιασα κι εγώ. Όταν σταματήσαμε το φιλί νόμισα ότι θα γυρίσουμε πίσω στο πάρτι. Σιγά να μην γινόταν έτσι. Τα χείλη του ξανάρθαν στα δικά μου, ενώ το χέρι του αφού έπαιξε, όπως πριν με τη ρώγα μου, τράβηξε το ελαφρύ στράπλες πάνω από το κεφάλι μου και μου το έβγαλε, πετώντας το σε μια κοντινή πολυθρόνα.

- Όχι Γιάννη, φτάνει, βόγκηξα.

Αλλά ήδη τα χείλη του είχαν πάρει τη ρώγα μου στο στόμα και τη δάγκωναν ελαφρά, τρελαίνοντας με.

- Σε θέλω τόσα πολλά χρόνια Μαρία. Αν ήξερες πόσες φορές έχω χύσει χωρίς έλεγχο για πάρτη σου!

Ένιωσα κολακευμένη, μια ικανοποίηση έτρεξε το κορμί μου, από την επίδραση, που είχα σ’ αυτόν τον άντρα, τόσο μεγαλύτερο από εμένα. Έπαιξε αρκετή ώρα και με τα δύο στήθη μου, πιπιλίζοντας και δαγκώνοντας τις ρώγες μου, και ζουλώντας τα τρυφερά στην αρχή και πιο βίαια μετά. Είχα ακουμπήσει τα χέρια μου πίσω στο γραφείο και τον άφηνα πλέον να έχει κάθε πρωτοβουλία.

Γονάτισε μπροστά μου και χάιδεψε τα γυμνά μπούτια μου προς τα πάνω, ενώ το πρόσωπο του ήταν ακριβώς μπροστά από το μουνάκι μου, που το έκρυβε το λευκό σορτσάκι και το ίδιου χρώματος στρινγκάκι που φορούσα. Η μύτη του άρχισε να τρίβεται πάνω μου.

Ένιωσα τα χέρια του να πιάνουν το κοντό σορτσάκι από το πλάι και να μου το κατεβάζουν με μια κίνηση. Άρχισε να χαϊδεύει τα μπούτια μου και να με φιλάει στο μουνάκι πάνω από το εσώρουχο. Τα χέρια του πήγαν προς τα πίσω και χάιδεψαν και ζούληξαν το κωλαράκι μου. Βόγκηξα, δεν είχα δυνάμεις να τον σταματήσω.

Έχωσε τα δάχτυλά του στο εσώρουχο και το τράβηξε προς τα κάτω. Ήμουν ολόγυμνη με μόνο τις γόβες τώρα μπροστά του, γυμνή με τον Γιάννη, τον πατέρα της κολλητής μου. Ντρεπόμουν στη σκέψη αυτή, δεν πίστευα, ότι τα πράγματα έφτασαν ως εδώ και το μόνο που με ανακούφιζε ήταν το σκοτάδι μέσα στο δωμάτιο του γραφείου. Μου άνοιξε τα πόδια και η γλώσσα του βρήκε εύκολα την κλειτορίδα μου, ενώ ένιωσα τα δάχτυλά του να αρχίζουν να με βασανίζουν μέσα στο υγρό μου μουνάκι. Το κεφάλι μου έγειρε πίσω, ενώ τα χέρια μου του χάιδευαν τα μαλλιά, πιέζοντας το κεφάλι του πιο κοντά μου. Ο ρυθμός του έγινε γρήγορος, τα δάχτυλα έμπαιναν κι έβγαιναν πιο εύκολα μέσα μου, ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν, το κορμί μου να τρέμει και αφέθηκα.

Ένας δυνατός οργασμός με συνεπήρε. Ένιωσε ικανοποιημένος από αυτό. Μου το είπε. Τα γόνατα μου λύγισαν. Ανασηκώθηκε και με πήρε αγκαλιά. Με πήγε στην πολυθρόνα που είχε πέσει νωρίτερα το στράπλες. Το έριξε κάτω και κάθισε. Με τράβηξε πάνω του. Η πλάτη μου ήταν στο πρόσωπο του κι εγώ κοίταζα το δωμάτιο. Μου άνοιξε τα πόδια και δεν δυσκολεύτηκε να οδηγήσει τον σκληρό του πούτσο μέσα μου. Κι εγώ τον ήθελα κι ας είχα μόλις φτάσει. Ένιωσα τα χέρια του στα στήθη μου και την ανάσα του στο σβέρκο μου και στ’ αυτί μου. Είχε μανία να στρίβει τις ρώγες μου κι αυτό με καύλωνε ίσως και πιο πολύ από το σκληρό του πούτσο μέσα μου. Άρχισα να χορεύω πάνω του. Μου ψιθύριζε ερωτόλογα και φιλοφρονήσεις. Ήταν άλλοτε τρυφερός κι άλλοτε μέσα στο πάθος βίαιος. Με το χέρι μου έτριβα την κλειτορίδα μου. Ένιωθα ότι δεν θα αντέχαμε για πολύ έτσι. Οι ανάσες μας ήταν λαχανιασμένες, η δική του καυτή στο λαιμό μου.

- Είσαι το πιο ερωτικό πουτανάκι που είχα ποτέ…

τον άκουσα να λέει και αυτό ήταν. Άρχισα να χύνω και πάλι σε ένα δυνατότερο από πριν νέο οργασμό. Με ακολούθησε σχεδόν αμέσως προλαβαίνοντας να βγει από μέσα μου. Γονάτισα μπροστά του,χάιδεψα τον πούτσο του, που ακόμη έσταζε και τον οδήγησα στο στόμα μου. Ο Γιάννης πάντα στην πολυθρόνα καθισμένος με ανοιχτά τα πόδια έσπρωχνε το κεφάλι μου χώνοντας τον πούτσο του όλο και πιο βαθιά. Άπλωσα το χέρι μου και του χάιδεψα τη βάση του πούτσου του προσπαθώντας να τον κάνω να φτάσει. Όταν ξαναέγινε σκληρός μου έδειξε ότι είχε άλλα σχέδια. Με σταμάτησε και σηκώθηκε. Με σήκωσε κι εμένα και με φίλησε πάλι. Τον αγκάλιασα τρυφερά. Το φιλί του δεν ήταν τρυφερό αλλά ακόμη γεμάτο πάθος. Με οδήγησε προς το γραφείο του και με έβαλε να στηριχτώ εκεί.

Γονάτισε πίσω μου και μου άνοιξε τα πόδια. Η γλώσσα του άρχισε να ταξιδεύει ανάμεσα στα πόδια μου αρχικά, ενώ οι παλάμες του μου άνοιξαν τον κώλο. Έβρεξε ένα δάχτυλο στο σάλιο του και άρχισε να με ερεθίζει πίσω ανοίγοντας λίγο-λίγο την τρυπούλα μου. Τώρα κατάλαβα τι σχεδίαζε. Αλλά δεν είχα καμία δύναμη να πω όχι. Ένιωθα υποταγμένη, παραδομένη στη τρέλα της βραδιάς, το κορμί μου να με προδίδει για ακόμη περισσότερο άγριο σεξ, κολακευμένη από το πάθος που ενέπνεα στον Γιάννη, τον έμπειρο άντρα που έλιωνε απόψε στο κορμί μου και που με ποθούσε για χρόνια, όπως μου ομολόγησε. Ήδη το δάχτυλο του έμπαινε κι έβγαινε μέσα μου, ενώ εγώ χάιδευα τις ρώγες μου συμμετέχοντας στο ερωτικό παιχνίδι.

Βόγκηξα, όταν ένα δεύτερο δάχτυλο προστέθηκε στο πρώτο ανοίγοντάς με ακόμη περισσότερο. Με εξουσίαζε τώρα κι εγώ έπαιρνα από το πάθος του, περιμένοντας το τι θα ακολουθούσε. Σηκώθηκε και τώρα ήξερα. Όλο μου το κοριτσίστικο κορμάκι θα του παραδιδόταν απόψε. Και το ήθελα, το ποθούσα κι εγώ. Είχε δίκιο που με είπε «το πιο ερωτικό πουτανάκι». Τώρα δεν σκεφτόμουν ούτε ότι ήταν πατέρας της κολλητής μου, ούτε την ηλικία του, ούτε ότι ήταν παντρεμένος, ούτε πως θα τον έβλεπα στο φως τις επόμενες μέρες. Μόνο την αμοιβαία καύλα της βραδιάς, αυτά που προηγήθηκαν κι αυτά που ερχόντουσαν. Οι σκέψεις μου διακόπηκαν καθώς ένιωσα τον σκληρό του πούτσο να σπρώχνεται αργά μέσα στην πίσω τρυπούλα μου.

Με άνοιγε λίγο-λίγο, πονούσα, αλλά και ερεθιζόμουν αφάνταστα. Ένιωθα την απόλυτη παράδοση του κορμιού μου σ’ αυτόν τον άντρα. Μπήκε μέσα μου και ξαναβγήκε λίγο, ξαναμπήκε και σε λίγο άρχισε ένα άγριο και βίαιο, γεμάτο πάθος, πήγαινε-έλα. Το πρόσωπο μου ήταν πάνω στο γραφείο τώρα, το στήθος επίσης, ενώ τον ένιωσα να σκαμπιλίζει κωλαράκι μου καθώς με έσκιζε εκτονώνοντας τον πολύχρονο πόθο του.

- Αν ήξερες πόσες φορές έχυσα για σένα και ονειρεύτηκα αυτή τη στιγμή γλυκιά μου πουτανίτσα! Δεν έχω ποθήσει άλλη τόσο πολύ και τόσο μικρή σε ηλικία, από την πρώτη στιγμή που σε είδα.

Ένιωσα γεμάτη τόσο από τον πούτσο του μέσα μου, που όλο και πιο σκληρός με ξέσκιζε, όσο και από τα λόγια του.

Ναι απόψε είχα γίνει η «πουτανίτσα» του. Με χρησιμοποιούσε, όπως ήθελε, από την αρχή της βραδιάς. Με ξανασκαμπίλισε στον κώλο και αυτό ήταν. Άρχισα να χύνω, ενώ την ίδια στιγμή ένιωσα καυτό το σπέρμα του μέσα στον κώλο μου, καθώς κι ο Γιάννης έχυνε μέσα μου ξανά και ξανά. Με είχε κάνει να φτάσω 3 φορές απόψε, μέσα σε λίγη ώρα.

Ο έμπειρος άντρας είχε κάνει το κορμάκι μου να λιώνει κάτω από τα φιλιά του, τη γλώσσα του, τα δάχτυλά του και τον σκληρό του πούτσο, με είχε μετατρέψει από την κολλητή της κόρης του στο προσωπικό του «το πιο ερωτικό πουτανάκι». Ντυθήκαμε με διακοπές από φιλιά και χάδια και μετά με άφησε να κατεβώ πρώτη κάτω στο πάρτι.

- Θα τα ξαναπούμε Μαράκι…

μου ψιθύρισε καθώς άνοιγα τη πόρτα του γραφείου. Ανατρίχιασα στη σκέψη, αλλά ήξερα ότι είχε δίκιο.




Copyright protected OW ref: 171322



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.