Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το παρακάτω συμβάν έγινε το περσινό καλοκαίρι. Μένουμε σε μεγάλη επαρχιακή πόλη. Η γυναίκα του φίλου μου η οποία είναι από Ισπανία, θα φιλοξενούσε τον αδερφό της με την γυναίκα του. Θα ερχόντουσαν την Τετάρτη το βράδυ με το αεροπλάνο και ο φίλος μου ο Κ, θα πήγαινε να τους πάρει με την γυναίκα του. Κατά τις 9 χτυπάει το τηλ.

- Μαλάκα σώσε με, χάλασε το αμάξι και πρέπει σε δυο ώρες να είμαστε αεροδρόμιο, θα με πας;

- Ναι ρε, έρχομαι.

Όντως ντύθηκα γρήγορα, και σε 5 λεπτά τον περίμενα από κάτω. Η γυναίκα του τελικά δε θα ερχόταν για να είμαστε πιο άνετα στο δρόμο. Ευτυχώς δεν είχε κίνηση και σε 2 ώρες ήμασταν αεροδρόμιο. Στη διαδρομή μου είπε, ότι η γυναίκα του δε γούσταρε την νύφη της γιατί την θεωρούσε ότι τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του, μιας και αυτός ήταν 45αρης και αυτή 24.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο εγώ περίμενα απ' έξω και ο Κ μπήκε μέσα να τους βρει. Όταν βγήκαν έπαθα πλάκα, ένας μούναρος 1.75 ύψος, μελαχρινή χυμώδης με ένα στήθος που ξεχείλιζε από το ντεκολτέ που φορούσε, κωλάρα η οποία ασφυκτιούσε στη φούστα που φόραγε. Βγήκα έξω να πάρω τα πράγματά τους και να τα βάλω στο αμάξι. Στη διαδρομή γνωριστήκαμε ο Antonio και η Camila. Ο Antonio, κλασικός 45αρης με λίγο κοιλίτσα, πολύ ευγενικός και χαμηλών τόνων. Η Camila από την άλλη χαμογελαστή και με τα έντονα χαρακτηριστικά της τράβαγε όλα τα βλέμματα. Ξεκινήσαμε για την διαδρομή και τα παιδιά με ευχαρίστησαν για την εξυπηρέτηση και ότι θα ήθελαν να με κεράσουν αυτές τις μέρες που θα είναι Ελλάδα. Τα μάτια μου πήγαιναν συνέχεια από τον καθρέπτη όμως στα μπούτια της και στα τεράστια στήθη της, το κατάλαβε και αφού με κοίταξε με βλέμμα όλο νάζι, άνοιξε σιγά τα πόδια της. Τα έχασα, πήγε να μου φύγει το αμάξι, ως δικαιολογία είπα ότι ήθελα καφέ και σταματήσαμε να πάμε τουαλέτα και να ξεκουραστούμε λίγο.

Ο Κ με τον A κατέβηκαν να πάνε τουαλέτα, εγώ περίμενα να πάρω καφέ, τότε ένοιωσα μια καυτή ανάσα στο αυτί μου.

- Θα τα πάμε καλά εμείς, πρέπει να σε ευχαριστήσω για τον κόπο σου…

και μου έκλεισε το μάτι. Τα έχασα αλλά η καύλα μου έκανε εμφανή τα σημάδια της. Βγήκα έξω και περίμενα στο αμάξι. Μετά από λίγο βγήκαν από το μαγαζί.

- Που είσαι ρε μαλάκα και σε ψάχναμε;

- Έμπα μέσα ρε να φύγουμε… εδώ ήμουν…

είπα αναψοκοκκινισμένος. Στη διαδρομή ο Antonio την έπεσε να κοιμηθεί, το ίδιο και ο Κ και πιάσαμε την κουβέντα με την Camila, μου είπε πως δεν έχει έρθει ποτέ Ελλάδα και έχει ακούσει τα καλύτερα για τους Έλληνες,

- Έχεις γνωρίσει άλλον Έλληνα;

- Σαν και σένα όχι…

μου λέει και γέρνει και μου χαϊδεύει τον ώμο. Την ώρα που έσκυβε, τα βυζιά της πετάχτηκαν μπροστά και ήταν η δεύτερη φορά που πήγα να χάσω τον έλεγχο του αμαξιού. Ο Κ ξύπνησε και πιάσανε την κουβέντα για γενικά θέματα, αλλά εγώ δε σταμάταγα να κοιτάω τα μπούτια της. Με τα πολλά φτάσαμε και κατέβηκα να τους βοηθήσω με τις αποσκευές, χαιρέτησα τους άντρες και τότε ήρθε αυτή μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, αλλά τράβηξε λίγο τα χείλη της προς το αυτί μου και το έγλειψε πεταχτά. Την πουτάνα με είχε κάνει τούρμπο.

Την επόμενη μέρα δε βρεθήκαμε μιας και από την κούραση από το ταξίδι και τη δουλειά ήμασταν κουρασμένοι. Την Παρασκευή με παίρνει ο Κ.

- Έλα ρε, με τα παιδιά είπαμε το Σάββατο να βγούμε και θέλουν να έρθεις και εσύ.

- Εντάξει ρε τα λέμε.

Όλη τη μέρα σκεφτόμουν τα βυζιά της και αν θα άντεχα, Ισπανίδα με τα όλα της, αλλά από την άλλη κρατιόμουν και για τον Κ, μην κάνω μαλακία. Έφτασε το Σάββατο και με παίρνει τηλέφωνο ο Κ.

- Έλα ο Antonio είναι λίγο αδιάθετος και είπαμε να βρεθούμε σπίτι τελικά, δε σε πειράζει;…

- Όχι ρε, ξεκόλλα.

- Καλά τα λέμε εδώ.

Έφτασα στο σπίτι με ένα μπουκάλι κρασί, με υποδέχτηκε η Μαρία η γυναίκα του φίλου μου. Κάτσαμε για φαγητό και η Camila ήταν πολύ μαζεμένη και γενικά δε μίλαγε πολύ. Η Μαρία την κοίταγε συνέχεια, αλλά δεν είπε τίποτα, μιας και την έβλεπε να είναι όλο αγκαλιά με τον αδερφό της. Κατά τις 11 και αφού καθόμασταν στους καναπέδες, είπε ο Κ.

- Τι λέτε να φέρω γλυκά;

- Κάτσε ρε του λέω, πάω εγώ…

- Όχι πετάγεται η Camila, εμείς πρέπει να πάμε.

- Άντε τραβάτε μαζί λέει ο Κ να δει λίγο και την πόλη.

Η Μ είπε να έρθει και ο Antonio αλλά ο ίδιος δεν ήθελε, ήθελε να κάτσει λίγο με την αδερφή του. Ξεκινήσαμε για το ζαχαροπλαστείο, τους είπα ότι θα πάμε σε ένα το οποίο ήταν λίγο μακριά αλλά έφτιαχνε τα καλύτερα γλυκά. Έκατσε στη θέση του συνοδηγού και μόλις μετά από 50 μέτρα, ακουμπάει τον πούτσο μου.

- Μάλλον είναι ώρα να σε ευχαριστήσω.

Άρχισε να παίζει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι, με αργές κινήσεις. Η καύλα με κυρίευσε, αντί για το ζαχαροπλαστείο κατευθύνθηκα προς το σπίτι μου. Παρκάρω και γρήγορα μπαίνουμε μέσα. Την πιάνω, τη φιλάω στο στόμα και με βία της βγάζω τη μπλούζα. Είχα μπροστά μου τα πιο υπέροχα στήθη. Άρχισα να τα φιλάω και να τα μαλάζω. Της έβγαλα και το σουτιέν, οι θηλές της ήταν τεράστιες, αυτή δε είχε σταματήσει να μου πιάνει τον πούτσο, ο οποίος ήταν καυλωμένος τρείς μέρες για πάρτη της. Την έβαλα να κάτσει στον καναπέ και της έβγαλα και τη φούστα. Φόραγε ένα στρινγκάκι και τα μουνόχειλα ξεχείλιζαν. Άρχισα να της γλείφω τη μουνάρα, είχε πέσει προς τα πίσω και βόγκαγε. Σε δευτερόλεπτα έχυσε ποτάμια.

- Έχουν πολύ καιρό να με γλείψουν έτσι, τι καυλιάρης είσαι εσύ;

Με μιας σηκώθηκε, μου έβγαλε το παντελόνι και χάζευε τον πούτσο μου. Άρχισε να τον γλείφει πάνω από το εσώρουχο. Η μισή πούτσα είχε βγει έξω και έγλειφε αργά το πουτσοκέφαλο, ήξερε τι έκανε. Με κοίταγε στα μάτια και με τη γλώσσα της έγλειφε σιγά σιγά το κεφάλι. Δεν άντεχα, το κατάλαβε, κατέβασε το σλιπ και τον πήρε στο στόμα της. Πηχτά χύσια της γέμισαν το στόμα και κάποια πετάχτηκαν στα βυζιά της. Τα πήρε με τα δάχτυλα της και τα έγλειψε κοιτώντας με. Έπιασε τον πούτσο μου και τον έπαιζε με το χέρι της και με κοίταγε. Καύλωσα αμέσως, τον έβαλε ανάμεσα στα βυζιά της και μου τον έπαιζε. Πίεζε το πετσάκι κάτω και έσκυψε και ρούφαγε το πουτσοκέφαλο. Μόλις πρήστηκε με πετάει κάτω και με μια κίνηση ανεβαίνει πάνω μου. Είχε σκύψει χαρίζοντας μου απλόχερα τα βυζιά της στο στόμα μου, δε σταματούσα να τα γλείφω και να τα δαγκώνω.

Πιάνει τον πούτσο μου, τραβάει το πετσάκι κάτω και τον ακουμπάει στο μουνί της, είχα καυλώσει πάρα πολύ, πόναγα μέχρι να μπω. Μόλις μπήκα όλος μέσα, τα υγρά της διευκόλυναν την κατάσταση. Άρχισε να με καβαλάει, τα βυζιά της πάλλονταν δεξιά και αριστερά, καβάλαγε και βόγκαγε λυσσασμένα. Κάτι έλεγε στα Ισπανικά και σε δευτερόλεπτα άρχισε να χύνει τον πούτσο μου. Χωρίς να βγω την ξαπλώνω και αρχίζω να τη γαμάω δυνατά. Έφτανα στον πάτο. Της σήκωσα τα πόδια ψηλά και συνέχισα στον ίδιο ρυθμό. Τα βυζιά της πήγαιναν πότε πάνω κάτω, πότε δεξιά αριστερά. Με κλειδώνει με τα πόδια της και αρχίζει να συσπάται, έτρεμε ολόκληρη, με είχε αγκαλιάσει και ένοιωθα το μουνί της να πάλλεται. Βγήκα και με ένα χαστούκι στο κωλομέρι τη γυρίζω στα 4, μπήκα μέσα της και το ένα δάχτυλο άρχισα να της το βάζω στην κωλάρα της. Μου το παίρνει αμέσως νευριασμένα.

- Όχι… δε θέλω, κανένας δε με έχει γαμήσει από εκεί.

Σα να μου είπε σκίσε με. Της ρίχνω ένα χαστούκι στα κωλομάγουλα και ξανά στα βυζιά της.

- Σκάσε… Έλληνα δε γούσταρες, θα γαμηθείς όπως ποτέ ξανά.

Γλείφω τα δάχτυλα μου και της τα χώνω στην κωλάρα. Βόγκαγε και τσίριζε, έκανε να τραβηχτεί αλλά την τράβηξα από τους ώμους, ακούμπησα σιγά το πουτσοκέφαλο και όσο φώναζε στα Ισπανικά, της τον βάζω με μια το μισό μέσα. Είχε πέσει η μισή κάτω, έκανε κινήσεις να βγει, αλλά δε μπορούσε. Της τραβάω τα μαλλιά και την ξαπλώνω πάλι. Δε μπορούσε να αντιδράσει, έβαλα το χέρι μου και της έπαιζα το μουνί της. Πήρα τα υγρά της και τα άλειψα στη κωλάρα της. Άρχισα να τη γαμάω σιγά-σιγά και οι αντιδράσεις της μειωθήκαν. Πλέον την ένοιωθα να υγραίνεται, επιτάχυνα και δευτερόλεπτα μετά έβαλα όλο τον πούτσο μου στην κωλάρα της. Είχε συντονιστεί και κουνιόταν κι αυτή. Άρχισα να τη γαμάω γρήγορα και δυνατά, τα βυζιά της χτύπαγαν το κορμί της, δεν άντεξα και άρχισα να της χύνω την κωλάρα. Δεν πρόλαβα να τελειώσω και άρχισε να χύνει και αυτή, βγήκε πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και το καθάρισε, κοιτώντας με στα μάτια.

Ντυθήκαμε γρήγορα και πήγαμε στο ζαχαροπλαστείο. Στη διαδρομή δε μίλαγε, αλλά την έβλεπα ότι δε μπορούσε να κάτσει, ήταν εμφανής ο πόνος της. Φτάσαμε σπίτι και μπήκε αμέσως στο μπάνιο, τα παιδιά σέρβιραν τα γλυκά και την φώναξαν να φάει το δικό της. Βγήκε από το μπάνιο και κοιτώντας με είπε

- Δε θέλω το δικό μου το έφαγα στη διαδρομή… και γέλασε.

Τους χαιρέτησα μετά από λίγο και έφυγα, δεν τους είδα πάλι. Μετά από καιρό έμαθα από τον Κ ότι χωρίσανε γιατί την έπιασε να τον κερατώνει. "Που να ήξερες" είπα από μέσα μου.




Copyright protected OW ref: 171317



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.