Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που ακολουθεί είναι η πρώτη που δημοσιεύουμε για να σας συστηθούμε. Χρονικά τοποθετείται τον Ιούλιο του 2017. Μετά τη γέννηση του παιδιού η ερωτική μας ζωή είχε υποβαθμιστεί, ουσιαστικά ήταν πλέον ανύπαρκτη. Είπαμε λοιπόν να αφιερώσουμε σε μας λίγο χρόνο για να ξανανιώσουμε ζευγάρι πηγαίνοντας διακοπές κάπου μόνοι μας χωρίς το παιδί. Αφήνουμε λοιπόν το παιδί στους παππούδες και ξεκινήσαμε για τη Νάξο.

Λίγα λόγια για εμάς. Τα ονόματα που θα χρησιμοποιηθούν προφανώς δεν είναι τα πραγματικά μας. Εγώ λοιπόν είμαι ο «Γιάννης». Νορμάλ τύπος, καθημερινός, οικογενειάρχης, αισίως στα 39. Εξωτερικά μετρίου αναστήματος με ελαφρώς γυμνασμένο σώμα, λόγο γυμναστηρίου. Η σύζυγος «Νίνα» μητέρα και εργαζόμενη 1.75 ύψος με σώμα πληθωρικό, όχι μοντέλου, με δυνατά σημεία της το πλούσιο και στητό στήθος όσο και η χορταστική πίσω όψη, δεν είναι από αυτούς τους τουρλωτούς που περιγράφουν οι περισσότεροι, αλλά φυσικός και ζουμερός με τις ατέλειες μιας 40άρας.

Ξεκινήσαμε λοιπόν Δευτέρα πρωί με προορισμό το νησί. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο που θα μέναμε είπαμε να χαλαρώσουμε και να βγαίναμε αργότερα για ένα καφεδάκι και να πάρουμε και μια πρώτη γεύση από το νησί. Έκανα ένα ντουζάκι πρώτος εγώ και ακολούθησε η Νίνα. Αραχτός λοιπόν στο κρεβάτι και βλέποντας τηλεόραση βλέπω τη γυναίκα να βγαίνει από το μπάνιο έχοντας τυλιγμένα τα μαλλιά με μία πετσέτα και φορώντας ένα κοντό για τα δεδομένα της σατέν νυχτικό. Ήξερα ότι είχε ψωνίσει για τις διακοπές (κλασική γυναίκα) αλλά δεν ήξερα τι. Αυτό λοιπόν ήταν ένα από τα καινούρια κομμάτια. Κάπως προκλητικό για την ίδια, δεν υπήρχε περίπτωση να το φορέσει στο σπίτι μας καθώς όπως θα έλεγε και η ίδια δεν νιώθει άνετα με το σώμα της. Έρχεται λοιπόν και ξαπλώνει δίπλα μου.

- Γιάννη θα κοιμηθείς;

- Είμαι κουρασμένος δεν, ξέρω, γιατί με ρωτάς;

Και πλησιάζει το σώμα της στο δικό μου, χωρίς να πει κάτι, ακουμπώντας την πλάτη της στο στήθος μου.

- Έλεγα μήπως ήθελες να με πάρεις μια αγκαλίτσα.

Και κουνάει ασυναίσθητα τον κώλο της πάνω μου.

- Τι έγινε, το κορίτσι μου έχει όρεξη;

- Ε… τόσο καιρό στη στέρηση η γυναίκα, είπα να εκμεταλλευτώ κάθε στιγμή των διακοπών μας.

Την αγκαλιάζω λοιπόν και τη σφίγγω πάνω μου. Αρχίζω να τις χαϊδεύω την πλάτη και περνώντας το ένα μου χέρι πάνω από τον ώμο της, το γλιστρώ μέσα από το νυχτικάκι της χαϊδεύοντας το δεξί της στήθος. Δε χωράει για κανένα λόγο στην παλάμη μου. Αρχίζω να τη φιλώ στο πίσω μέρος του λαιμού. Ανατριχιάζει και η ανάσα της πλέον ακούγεται βαριά. Το χέρι μου συνεχίζει να μαλάζει πότε το ένα και πότε το άλλο στήθος.

Κατηφορίζω στο επίμαχο σημείο της γλιστρώντας τη γλώσσα μου στο εσωτερικό των μηρών της. Ανακαλύπτω την απουσία εσώρουχου. Περιττή η χρήση του σκέφτομαι. Αρχίζω λοιπόν να τη «βασανίζω» περιποιούμενος το μουνάκι της γυναικάρας μου. Ήδη τα υγρά της έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

- Η σειρά σου της λέω.

- Χμ… τι θέλει ο άντρας μου; Παιχνιδάκια;…

και αυτομάτως νιώθω το χέρι της να εισχωρεί στο εσώρουχο μου γραπώνοντας τον ήδη τεντωμένο πούτσο μου. Αρχίζει να το ανεβοκατεβάζει αργά στην αρχή και σιγά-σιγά επιταχύνει, ενώ ασκεί διαρκώς μεγαλύτερη δύναμη.

- Τον θέλω…

- Όχι ακόμα

- Με τυραννάς

- Δε σου αρέσει;

- Ναι...

- Γύρισε στα τέσσερα σε παρακαλώ… σα σκυλίτσα.

Υπακούει αμέσως. Μπροστά στη θέα της κωλάρας ορμάω και αρχίζω ένα δίχως αύριο γλείψιμο. Έχει φτάσει στα όρια της, ο πρώτος οργασμός είναι γεγονός.

- Σε θέλω μέσα μου, ντύσε τον!

Ανοίγω το τσαντάκι που έχω στο κομοδίνο και φοράω το προφυλακτικό. Έχει γυρίσει ανάσκελα και με περιμένει. Η εισχώρηση είναι εύκολη λόγω της φυσικής λίπανσης. Κινούμαι αργά και νιώθω κάθε επαφή με τα εσωτερικά τοιχώματα. Με πιάνει από την πλάτη και μου δίνει ένα πιο γρήγορο ρυθμό. Τα βογκητά της έχουν δυναμώσει. Βλέπω την επόμενη κορύφωση να πλησιάζει και είναι πλέον γεγονός.

Έχει γίνει λιώμα στο κρεβάτι. Βγαίνω από μέσα της βγάζω το προφυλακτικό και την καβαλάω έτσι όπως είναι ανάσκελα στο ύψος της μέσης. Ξέρει τι να κάνει. Μου τον παίζει δυνατά, δεν αργώ να τελειώσω. Προστατεύει με τα χέρια της το πρόσωπο και τα μαλλιά μα μάταια.

Χαλαρώνουμε στο κρεβάτι.

Έτσι ξεκίνησαν οι διακοπές μας.




Copyright protected OW ref: 171265



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.