Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πενταήμερη με τις καθηγήτριες (1ο μέρος)

Το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησα οι τρείς καθηγήτριες δεν ήταν στο δωμάτιο, θα είχαν ξυπνήσει πριν από εμάς και θα είχαν γυρίσει στα δωμάτια τους. Ο Γιώργος ήταν ήδη όρθιος, ενώ ο Σταμάτης ακόμη κοιμόταν.

- Φίλε, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε το χθεσινό, μου είπε ο Γιώργος ενώ έφτιαχνε καφέ.

- Το ξέρω, αλλά πρέπει να το παίξουμε έξυπνα.

- Χθες είχαν μεθύσει γι’ αυτό έγινε ότι έγινε, πρέπει να τις κάνουμε να εθιστούν στους πούτσους μας, χωρίς όμως να τις τρομάξουμε.

- Έχω στο νου μου κάτι που θα τις οδηγήσει να πηδηχτούν κι απόψε μαζί μας χωρίς να ξεπερνά τα όρια.

- Ειλικρινά ελπίζω Κώστα το σχέδιο σου να είναι καλό, γιατί θέλω όσο τίποτα άλλο να ξεκωλιάσω την Καιτούλα, δεν ξέρω πως κρατήθηκα το βράδυ.

- Καλά έκανες και κρατήθηκες, πρέπει να το πάμε βήμα-βήμα, δεν φαντάζεσαι κι εγώ πόσο θέλω να πάρουμε την κυρία Τσαγκρινού και οι τρείς ταυτόχρονα γεμίζοντας κάθε τρύπα της με τα καβλιά μας, αλλά πρέπει να τις κάνουμε να το θέλουν.

Στις δέκα ήταν προγραμματισμένο να συγκεντρωθούν όλοι οι μαθητές του σχολείου στην είσοδο του ξενοδοχείου για να επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας. Είχαμε ξυπνήσει τον Σταμάτη και ήμασταν έτοιμοι να κατεβούμε. Λίγο πριν φύγουμε χτύπησε η πόρτα. Ήταν οι τρείς καθηγήτριες, οι οποίες μόλις τους ανοίξαμε μπήκαν μέσα κλείνοντας πίσω τους την πόρτα.

- Ήρθατε για ένα στα γρήγορα;… δεν άντεξε και πέταξε τη μπαρούφα του ο Σταμάτης.

- Ότι έγινε χθες είναι σαν μην έγινε, απάντησε γρήγορα η κυρία Τσαγκρινού κοιτώντας μας αυστηρά.

- Όχι σαν μην έγινε. Κυρία Ελένη εσείς ήσασταν που γεμίσατε το δωμάτιο μας με τα χύσια σας, ανταπάντησε εντελώς αυθόρμητα ο Σταμάτης, μην περιμένετε να το ξεχάσουμε έτσι απλά.

- Κυρία Τ, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, πήρα αυτή τη φορά εγώ το λόγο, δεν είμαστε παιδαρέλια να λέμε από 'δω και από εκεί τις σεξουαλικές μας σχέσεις, ούτε εκβιαστές για να σας εξαναγκάζουμε να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε.

- Ωραία λοιπόν τότε, είπε η κυρία Τσαγκρινού και οι τρείς καθηγήτριες φάνηκε να ανακουφίστηκαν από τα λόγια μου.

- Υπάρχει ένας όρος όμως…

συμπλήρωσα και όσο ανακουφισμένες αισθάνθηκαν πριν τόσο ταραγμένες ήταν τώρα

- Επειδή έχει δίκιο ο Σταμάτης ότι δεν γίνεται να ξεχάσουμε έτσι απλά ότι έγινε χθές και για να μην αισθανθούμε αδικημένοι ότι απλώς μας εκμεταλευτήκατε σεξουαλικά. Αποφασίσαμε ότι σήμερα το βράδυ θα έχετε μια τελευταία δοκιμασία.

- Τι είδους δοκιμασία; Ρώτησε η κυρία Τ.

- Πολύ απλή. Θα στείλετε ένα μήνυμα σε αυτό το νούμερο στις 11 όπου η καθεμία θα διαλέξει έναν από εμάς και ένα από τα δωμάτια που προσφέρονται, δηλαδή είτε το δικό μας, είτε το δικό σας είτε της κυρίας Παππά και της κυρίας Τζέιμς, για να περάσει τη νύχτα της όπως αυτή θέλει. Μόνη προϋπόθεση είναι τα ζευγάρια να παραμείνουν μαζί από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 6 με 7 το πρωί. Δε νομίζω ότι είναι κάτι υπερβολικό αυτό που ζητάμε και σε σύγκριση με την εναλλακτική, νομίζω είναι η προτιμητέα επιλογή.

Με ένα ξερό "θα το σκεφτούμε", η κυρία Τσαγκρινού πήρε τις άλλες δύο καθηγήτριες και έφυγαν. Εγώ ήξερα πολύ καλά ότι θα δεχόντουσαν την πρόταση μας. Το ζητούμενο ήταν όμως η σημερινή νύχτα να μην περιελάμβανε απλά τηλεόραση και ύπνο, αλλά σεξ. Είχαμε λοιπόν όλη τη μέρα μπροστά μας να σχεδιάσουμε με κάθε λεπτομέρεια ότι θα εξασφαλίζαμε ότι και οι τρείς όποιον και αν διάλεγαν θα περνάγανε τη νύχτα τους με σεξ.

Η μέρα πέρασε μάλλον βαρετά, από την πλευρά μας δεν ενοχλήσαμε τις καθηγήτριες αλλά ούτε κι αυτές μας ενόχλησαν. Στις 11 ακριβώς φτάνει το μήνυμα από τις καθηγήτριες, ο Γιώργος θα πέρναγε τη νύχτα του με την αγαπημένη του Καιτούλα στο δωμάτιο μας, ο Σταμάτης με την κυρία Τζέιμς στο δωμάτιο που μοιράζονταν με την κυρία Παππά, ενώ η αρχοντιά μου με την κυρία Τσαγκρινού στο δωμάτιο της. Ευτυχώς για μας οι καθηγήτριες επέλεξαν το πλάνο το οποίο περιμέναμε και για το οποίο είχαμε προετοιμαστεί καλύτερα. Λίγα λεπτά πριν τις 12 χτύπησε η πόρτα του δωματίου μας, ήταν η κυρία Παππά, η οποία φορούσε ένα μπεζ στενό φουστάνι, το οποίο κολάκευε πολύ το σώμα της. Εγώ κι ο Σταμάτης ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, καθώς φεύγαμε ο Σταμάτης «ευχήθηκε» καλό ύπνο στην κυρία Παππά κλείνοντας της πονηρά το μάτι. Μετά από λίγα λεπτά μπαίναμε στα δωμάτια των καθηγητριών μας.

Η κυρία Τσαγκρινού με υποδέχθηκε με το συνηθισμένο σοβαρό ύφος της. Φορούσε μία μακριά μαύρη φούστα και ένα λευκό ζιβάγκο. Καταλάβαινα ότι έπρεπε να βάλω τα δυνατά μου για να αποπλανήσω την καθηγήτρια μου.

- Καλησπέρα, της είπα χαμογελώντας και εκείνη μου ανταπέδωσε το χαμόγελο.

Καθίσαμε στον καναπέ και για την επόμενη μισή ώρα μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων για να σπάσει ο πάγος. Κατά τις δωδεκάμισι είχε έρθει η ώρα να μπει το σχέδιο σε λειτουργία.

- Ξέρω ότι θα σας φέρω σε δύσκολη θέση, αλλά πρέπει να σας πω ότι πέρασα υπέροχα χθες. Αντιλαμβάνομαι ότι θεωρείτε ότι είναι ανεπίτρεπτο αυτό που κάνατε, αλλά οφείλω να σας πω ότι για μένα ήταν κάτι απολύτως ανθρώπινο

- Καλύτερα να μην μιλάμε για τα χθεσινά, μου απάντησε η κυρία Τσαγκρινού

- Κατά την γνώμη μου πρέπει, γιατί υπάρχει ένας ελέφαντας στο δωμάτιο, ο οποίος θα ήταν καλό να απομακρυνθεί, της είπα κοιτώντας την στα μάτια

- Λες; είπε χαμογελαστά.

- Φυσικά, της ανταπέδωσα το χαμόγελο, εξάλλου νομίζω ότι στην τελική περάσαμε καλά.

- Δεν ξέρω…

- Με το χέρι στην καρδιά, αφήστε εάν ήταν σωστό ή όχι. Εκείνη την ώρα της έξαψης πώς νιώθατε; Της είπα γελαστά.

- Ωραία νομίζω, αλλά η ζωή δεν είναι στιγμές είναι μία συνέχεια και οι πράξεις μας έχουν συνέπειες, αφού ανακάθισε στη θέση της.

Εκείνη τη στιγμή, με βάση πάντοτε το σχέδιο, ακούστηκαν οι πρώτοι γδούποι και αναστεναγμοί από δίπλα, ενώ κάθε στιγμή που περνούσε ανέβαινε η ένταση. Ξέραμε ότι η κυρία Τζέιμς ήταν ο εύκολος στόχος, από ότι μας είχε δείξει από χθες. Έτσι είχαμε συμφωνήσει με τον Σταμάτη γύρω στη μία να αρχίσει να τη πηδάει με όλη του δύναμη στη μεριά του τοίχου που χώριζε τα δωμάτια των καθηγητριών (ήταν το ένα δίπλα στο άλλο), ώστε να καυλώσει η κυρία Τ, για να διευκολυνθεί και το δικό μου έργο. Φυσικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ερωτικά παιχνίδια μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, αλλά χρειαζόμουν χρόνο και ερεθίσματα για να κάνω την κυρία Τ να νιώσει πιο άνετα και να αρχίσει να σκέφτεται ότι απέναντι της έχει έναν άντρα που την είχε κάνει να χύνει σαν τρελή τη χθεσινή νύχτα.

- Πάντως η συνάδελφος σας είναι της θεωρίας των στιγμών, αστειεύτηκα και την έκανα να γελάσει.

- Η κυρία Τζέιμς δεν είναι δεσμευμένη, όπως είμαστε εγώ και η Καίτη.

- Σε αυτό έχετε ένα δίκιο, είπα ξέροντας πάντως ότι από τον τρόπο που είχε κοιτάξει τον Γιώργο η κυρία Παππά μόλις μπήκε στο δωμάτιο, τώρα μάλλον ήδη βρίσκονταν στο δεύτερο γύρο.

- Θέλεις να βάλλω κάτι να πιούμε; μου πρότεινε.

- Θα ποτίσετε αλκοόλ μαθητή σας;

- Νομίζω ότι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα.

- Εγώ λέω να μην πιεί κανείς μας τίποτα .

- Πώς κι έτσι;

- Επειδή θέλω να κάνουμε έρωτα.

- Ε;

- Επειδή θέλω να κάνουμε έρωτα και δε θέλω να έχετε καμία δικαιολογία ότι ήσασταν μεθυσμένη.

- Κώστα ξεφεύγεις…

- Δεν ξεφεύγω, τη αλήθεια λέω. Χθες το βράδυ έκανα το καλύτερο σεξ της ζωής μου, με την ωραιότερη γυναίκα που έχω συναντήσει και θέλω να το επαναλάβω.

Όσο τα έλεγα αυτά οι ήχοι από δίπλα είχαν δυναμώσει και ήταν λες και γαμιόντουσαν ακριβώς δίπλα μας, ενώ πλέον ακούγονταν καθαρά η φωνή της κυρίας Τζέιμς να επαναλαμβάνει σαν δαιμονισμένη «fuck me harder, don’t stop, fuck me harder». Η κυρία Τ είχε αναψοκοκκινίσει. Έλειπε πλέον απλά το τελειωτικό χτύπημα.

- Ελένη μην καταπιέζεις τον εαυτό σου… Το μόνο που θέλω είναι να κάνουμε έρωτα, να γευτώ ξανά τα χείλη σου, τους χυμούς σου, της είπα βγάζοντας ταυτόχρονα την μπλούζα μου.

Τα λόγια μου σίγουρα την αναστάτωσαν και με κοίταγε σαν να μην ήξερε τί να κάνει. Της έπιασα το χέρι και έσκυψα και τη φίλησα στο στόμα. Για λίγες στιγμές ανταποκρίθηκε στο φιλί μου, αλλά μετά από λίγο με απομάκρυνε.

- Δε γίνεται… εάν το μάθει ο άντρας μου;

- Κανείς δε θα το μάθει, ξέρω να κρατάω μυστικά… και όρμησα για δεύτερη φορά.

Στο δεύτερο φιλί μου δεν υπήρχε πλέον καμία αντίσταση και μετά από λίγο βρεθήκαμε στο κρεβάτι της να κάνουμε έρωτα. Το σεξ αυτή τη φορά περιλάμβανε πολλά φιλιά, ενώ όταν μπήκα μέσα της την γάμαγα απαλά, λέγοντας της γλυκόλογα. Αυτό που ήθελε περισσότερο από όλα η κυρία Τ εκείνο το βράδυ ήταν να νιώσει ελκυστική, γυναίκα και αυτό της προσέφερα. Ύστερα από δύο ώρες αισθησιακού σεξ και αφού την είχα περιποιηθεί σα βασίλισσα, κοιμηθήκαμε αγκαλιά.

Την επόμενη μέρα σηκώθηκα κατά τις έξη και μισή, ξυπνώντας την κυρία Τ με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα, το οποίο ανταπέδωσε με ένα βαθύ γλωσσόφιλο.

- Αχ τί ωραία που ήταν, η ηλίθια δίσταζα κιόλας. Προσοχή όμως τίποτα στον άντρα μου, μου είπε με ένα πονηρό βλέμμα.

- Τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε, εγώ θα είμαι ο κρυφός εραστής της κυρίας βουλευτού και όταν με χρειάζεται θα είμαι πάντα εκεί.

Στην πραγματικότητα σε λίγο καιρό θα συνέβαινε το αντίθετο η κυρία βουλευτού θα ήταν η πουτάνα μου και θα ήταν αυτή που θα έτρεχε σε μένα για να την γαμάω όποτε θέλω, όπως θέλω και με ότι παρέα θέλω.

Αφού ντύθηκα πήγα να ξυπνήσω τον Σταμάτη. Όταν μπήκα στο δωμάτιο το πρώτο πράγμα που αντίκρισα ήταν η κυρία Τζέιμς που κοιμόταν του καλού καιρού θεόγυμνη πάνω στο τραπέζι, ενώ το κορμί της ήταν γεμάτο ξεραμένο σπέρμα. Ο Σταμάτης από την άλλη κοιμόταν σαν άρχοντας στο κρεβάτι. Αφού τον σκούντηξα και τον ξύπνησα, κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο μας. Ενώ πλησίαζα την πόρτα του δωματίου άκουσα περίεργους θορύβους μέσα από το δωμάτιο που με παραξένεψαν, γιατί ήταν εφτά παρά δέκα. Ανοίγοντας την πόρτα είδα κάτι που δεν το περίμενα. Η κυρία Παππά έχοντας ακουμπήσει τις πατούσες στο κρεβάτι και τα χέρια της στο στήθος του Γιώργου, έπαιρνε ανεβοκατεβαίνοντας με μανία, το καυλί του βαθιά μέσα στον κώλο της, ενώ ο Γιώργος ακολουθούσε τον ίδιο ρυθμό. Δεν με είχαν πάρει χαμπάρι που στεκόμουν ακριβώς πια δίπλα τους, κοιτάζοντας τα γεμάτα ιδρώτα κορμιά τους να συνεχίζουν να κινούνται σε αυτό τον ακάθεκτο ρυθμό, αλλά δυστυχώς έπρεπε να τους διακόψω επειδή η κυρία Παππά, για να μην την πάρει κανείς χαμπάρι, έπρεπε να επιστρέψει στο δωμάτιο της.

- Κυρία Παππά κοιμηθήκατε καλά;… είπα κάποια στιγμή.

Και οι δύο τρομάξανε που με είδαν έτσι πάνω από τα κεφάλια τους.

- Είναι σχεδόν επτά θα πρέπει να πάτε στο δωμάτιο σας.

- Ναι, ναι, μου απάντησε χωρίς να έχει πλήρη συνείδηση.

Όπως σηκώθηκε και έτρεξε να ντυθεί είδα που έσταζε ακόμη σπέρμα από την ανοιγμένη κωλοτρυπίδα της και η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα.

Αφού μαζευτήκαμε και οι τρείς μας, περιέγραψε ο καθένας την εμπειρία του. Ο Σταμάτης, όπως περιμέναμε είχε το ευκολότερο έργο. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο της κυρίας Τζέιμς και πέταξε τα ρούχα του μένοντας γυμνός, η καθηγήτρια του όρμησε. Αυτό που μάθαμε και δε το ξέραμε ήταν ότι η κυρία Τζέιμς δεν ήταν καθόλου άπειρη στο πρωκτικό, μάλιστα όταν σύμφωνα με το σχέδιο την έστησε στο τοίχο, ο Σταμάτης την έπαιρνε ήδη από πίσω, κάτι που αύξησε φυσικά τη ζήλια μου. Ούτε όμως και ο Γιώργος είχε δύσκολο έργο. Μετά από μισή ώρα, όπου η κυρία Παππά κλαψούριζε ότι αγαπούσε τον αρραβωνιαστικό της και έπρεπε να είχε συγκρατηθεί, αλλά δεν μπορούσε να ξεχάσει πόσο της άρεσε τη χθεσινή παρασπονδία της, πρότεινε εν τέλει στον Γιώργο ένα αποχαιρετιστήριο σεξ. Το αποχαιρετιστήριο όμως, όπως τους είδα να πηδιούνται το πρωί, ήταν μάλλον το εναρκτήριο της σχέσης τους. Το εντυπωσιακό βέβαια, από αυτά που μου είπε ο Γιώργος, ήταν ότι δεν είχαν κοιμηθεί καθόλου, από τις 12:30 μέχρι την ώρα που πήγα στο δωμάτιο, πηδιόντουσαν συνέχεια με μερικά μόνο μικρά διαλείμματα. Αυτό που ήθελα να μάθω περισσότερο να μάθω όμως ήταν πώς κατάφερε και πήρε την παρθενιά της κυρίας Παππά.

- Την ξεκώλιασα για πρώτη φορά κατά τις 6. Είχα φυσικά προηγουμένως προλειάνει το έδαφος γλείφοντας της κωλοτρυπίδα της και βάζοντας τον αντίχειρα μου στον πρωκτό της όταν την γαμούσα στα τέσσερα, η ευκαιρία όμως ήρθε εκείνη την ώρα, καθώς την πήρε τηλέφωνο ο αρραβωνιαστικός της. Του είχε πει η ίδια να την πάρει τηλέφωνο δήθεν για να την ξυπνήσει, προφανώς ήθελε να την ειδοποιήσει για την ώρα ώστε να επιστρέψει στο δωμάτιο της. Εκείνη την ώρα όμως δεν νομίζω ότι η Καιτούλα ήταν πρόθυμη να φύγει. Στην αρχή του τηλεφωνήματος εγώ είχα βυθίσει τη γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της, ενώ ταυτόχρονα της δαχτύλωνα τον κώλο και εκείνη πραγματικά έδειχνε να το απολαμβάνει.

- Αυτό όμως που με έκανε να της τον μπήξω, ήταν τα γλυκόλογα που αντάλλασε με τον φυσικό μας και ότι του έλεγε ότι της λείπει και ότι μόνο αυτόν σκέφτεται κλπ, κλπ, ενώ επί πεντέμισι ώρες τον είχε πάρει σε κάθε γωνιά του δωματίου και σε κάθε στάση από ένα μαθητή της. Ε…αυτό με έκανε να φουντώσω και να αποφασίσω να δυσκολέψω το έργο της μικρής μου υποκρίτριας. Στην αρχή άρχισα να της τον βάζω αργά, με την ίδια ξαφνιασμένη να προσπαθεί να με απομακρύνει, όσο όμως πιο βαθιά έμπαινα τόσο υποχωρούσε η αντίδραση της. Όταν άρχισε το δεύτερο παλούκωμα δεν αντιδρούσε πια καθόλου. Τα επόμενα πέντε λεπτά που ακολούθησαν ήταν μάλλον τα πιο δύσκολα της ζωής της, καθώς ενόσω μίλαγε με το μέλλοντα σύζυγο, έβαζα και έβγαζα αργά το καβλί μου στον κώλο της, παίζοντας ταυτόχρονα με το μουνάκι της και δαγκώνοντας την στο λαιμό. Κρατήθηκε όμως το πουτανάκι, δαγκώνοντας τα χείλη της και δεν προδόθηκε, απλώς έκλεισε κάπως απότομα το τηλέφωνο. Ε, μετά από αυτό αφού δεν υπήρχε κάποιος αντιπερισπασμός το αργά γινόταν όλο και πιο γρήγορα, μέχρι πια που ο κώλος της Καιτούλας δε χαμπάριαζε τίποτα. Μετά ήρθες εσύ.

Η μέρα που είχε ξημερώσει και μας είχε βρει και τους τρείς νικητές ήταν η τέταρτη μέρα της πενταήμερης και το τελευταίο βράδυ μας στην Πάτρα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το πρωί θα πηγαίναμε σε ένα οινοποιείο, το μεσημέρι θα τρώγαμε κάπου στο κέντρο της Πάτρας και θα κάναμε ψώνια στα μαγαζιά, το απόγευμα θα το είχαμε δικό μας στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα πηγαίναμε σε ένα νυχτερινό κλαμπ. Έπρεπε λοιπόν να εκμεταλλευτούμε κάθε στιγμή.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 171250



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.