Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Να ξεκινήσουμε με τα βασικά, με λένε Χάρη και μένω μόνιμα στα Χανιά, είμαι 1.84, 82 κιλά, μελαχρινός και με σχετικά αθλητικό κορμί. Όχι σφίχτερμαν αλλά κάνω τη γυμναστικούλα μου. Τώρα που σας γράφω είμαι 38 χρονών αλλά η ιστορία που θα σας διηγηθώ πραγματοποιήθηκε πριν από 14 χρόνια. Τότε είχα δεσμό με την Μαρία που σπούδαζε στην Αθήνα και έτσι εγώ στην Κρήτη είχα μια σχετική ελευθερία να κάνω αταξίες. Έτσι λοιπόν είχα γνωρίσει τη Χρύσα. Η Χρύσα 1.60 περίπου, 65 κιλά, δηλαδή είχε τα πιασιματάκια της, καστανόξανθη, με καστανοπράσινα πολύ εκφραστικά μάτια, αλλά αυτό που την έκανε απίστευτη ήταν τα πολύ μεγάλα της βυζιά και οι τεράστιες καφετιές της ρώγες.

Η Χρύσα εκείνο τον καιρό σπούδαζε στο διπλανό Ρέθυμνο και έτσι εγώ κάθε όποτε μπορούσα την επισκεπτόμουν και αρκετές φορές έμενα και στο σπίτι της. Ένα βράδυ του Οκτωβρίου και μετά από ένα εξαντλητικό γαμήσι που είχαμε κάνει, βρισκόμασταν αγκαλιά στο κρεβάτι γυμνοί και άρχισε να μου λέει για μια φαντασίωση που έχει. Με καύλωσε απίστευτα με την φαντασίωση που είχε αλλά προσπάθησα να το παίξω απαθής και να της λέω ότι αυτά δεν είναι παιχνίδια για εμάς και άλλα τέτοια. Ο καιρός περνούσε, είχε φτάσει ο Μάιος, είχαν αρχίσει οι ζέστες και ήταν ο καιρός να βάλω σε εφαρμογή το σχέδιο ικανοποίησης της φαντασίωσης της Χρύσας. Μίλησα με την Χρύσα στο τηλέφωνο όπως έκανα κάθε μέρα και την άφησα να καταλάβει ότι δε θα με έβλεπε. Πήρα τον κολλητό μου και πήγαμε όμως, φτάσαμε περίπου στις 01:00 το πρωί. Ήξερα ότι η μπαλκονόπορτα είναι πάντα κουφωτή για να κάνει ρεύμα και έτσι σκαρφαλώσαμε προσεκτικά στον πρώτο όροφο που ήταν το μπαλκόνι της. Φορούσαμε και οι δυο μαύρα παντελόνια, μαύρα δερμάτινα τζάκετ, μαύρα δερμάτινα γάντια και full face κουκούλες.

Μπήκαμε στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα και αρχίσαμε να ανοίγουμε ντουλάπια, συρτάρια και να βγάζουμε τα πράγματα έξω σαν να είμαστε ληστές. Προσπαθούσαμε να κάνουμε ησυχία στα πλαίσια του δυνατού, αλλά όσο προσεκτικός και να είσαι όταν αναστατώνεις ένα σπίτι όλο και κάποιος θόρυβος θα γίνει. Ξαφνικά είδαμε τα φώτα του μέσα δωματίου να ανοίγουν και την είδαμε να έρχεται προς το μέρος μας. Ο κολλητός μου πήγε στο πλάι της πόρτας και με το που πέρασε η Χρύσα και πριν αρχίσει να φωνάζει την άρπαξε από τον λαιμό και της έκλεισε με το χέρι το στόμα. Την έβλεπα από μακριά στο ημίφως που δημιουργούσε η διαφορά φωτισμού να έχει γουρλώσει τα μάτια της και να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τα χέρια του Γιάννη. Την αναγκάζει να ξαπλώσει κάτω μπρούμυτα και μου λέει να πάω να τον βοηθήσω. Της βάζει ένα μαντήλι στο στόμα για να της κλείσει το στόμα της και της δένει τα χέρια πίσω από την πλάτη της με ένα δεματικό. Λέει ειρωνικά ότι ήρθαμε για να πάρουμε αλλά τελικά θα δώσουμε και γέλασε δυνατά.

Από τις προσπάθειες της να ξεφύγει είχε ανασηκωθεί το νυχτικό της και φαινόταν το κιλοτάκι της και είχαν βγει και τα βυζιά της έξω. Χτυπιόταν σαν ψάρι έξω από το νερό. Της λέει να κάτσει ήσυχη, εγώ δεν μιλούσα για να μην με καταλάβει. Της τράβηξε το κιλοτάκι και της το έσκισε με μια κίνηση και με άλλη μια της ξήλωσε το νυχτικό της. Αυτή είχε αρχίσει να δακρύζει και να κλαίει αλλά το είχε πάρει απόφαση ότι δε μπορεί να γλιτώσει. Με τα χέρια της δεμένα πίσω από την πλάτη της και ξαπλωμένη μπρούμυτα, χωρίς κιλοτάκι και με ξηλωμένο το νυχτικό της ήταν γυμνό το κωλαράκι της και από το πλάι φαινόταν τα μεγάλα της βυζιά. Της έπαιξε μια δυνατή σφαλιάρα στον κώλο και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Εγώ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν έκανα τίποτα, όλα πήγαιναν βάση του σχεδίου μας. Έβγαλε τον πούτσο του έξω και πήγε μπροστά της, της έπαιξε ένα δυνατό χαστούκι και της είπε:

- Θα σου βγάλω το μαντίλι, μην φωνάξεις και μη με δαγκώσεις.

Της έβγαλε το μαντίλι από το στόμα και όντως αυτή δεν φώναξε, το είχε πάρει απόφαση. Της έβαλε τον μισοκαυλωμένο του πούτσο μέσα στο στόμα της και άρχισε με αργό ρυθμό να της το γαμάει. Μου είπε ο Γιάννης:

- Τι κοιτάς ρε μαλάκα, γάμα κι εσύ!

Κατέβασα το παντελόνι μου, έβγαλα τον πούτσο μου έξω, της έπαιξα κι εγώ μια δυνατή σφαλιάρα στα κωλομέρια της, τρόμπαρα λίγο τον πούτσο μου και πήρα θέση πίσω της. Με μια κίνηση την κάρφωσα στο μουνί της, το οποίο προς έκπληξή μου ήταν τόσο υγρό όσο δεν το θυμόμουν ποτέ ξανά. Ένα σιγανό μουγκρητό ακούστηκε και ο Γιάννης που κατάλαβε τι είχε συμβεί την έπιασε από τα μαλλιά, της έβγαλε τον πούτσο από το στόμα και της είπε με ειρωνικό ύφος:

- Σου αρέσει πουτανάκι ε;

Την έφτυσε, και της ξαναέβαλε τον τελείως καυλωμένο του πούτσο στο στόμα της. Του έπαιρνε μια υγρή πίπα, άκουγα τον ήχο που έκανε με τα σάλια της και το μουνάκι της είχε πάρει φωτιά. Ήταν τόσο καυτό και υγρό και πλέον την ακούγαμε να βογκάει, όχι από πόνο αλλά από καύλα. Της άρεσε της πουτάνας τελικά να τη γαμάνε δυο ξένοι, να τη βιάζουν. Εκνευρίστηκα προς στιγμή γιατί δεν το περίμενα ακριβώς έτσι, περίμενα να είχε αντισταθεί περισσότερο και να μην το απολαμβάνει από την πρώτη στιγμή. Έβαζα και έβγαζα τον πούτσο μου και ένιωθα το μουνάκι της να τρέχει τα ζουμιά της. Ο Γιάννης συνέχιζε να της κρατάει τα μαλλιά και να της γαμάει δυνατά το στόμα. Έτσι όπως ήμουν από πίσω της και της σκαμπίλιζα δυνατά τα κωλομέρια, από τα νεύρα που είχα σκέφτηκα να πάρω κι εγώ την εκδίκησή μου. Άρχισα να της βάζω δάκτυλο στην παρθένα κωλοτρυπίδα της και αυτή άρχισε να αντιδρά. Έβγαλε τον πούτσο του Γιάννη από το στόμα της και άρχισε να λέει, να παρακαλάει να μην την γαμήσουμε και από τον κώλο γιατί είναι παρθένα από εκεί. Ο Γιάννης το πήρε πάνω του, της έπαιξε ένα δυνατό σκαμπίλι και της ξαναμπούκωσε το στόμα με τον πούτσο του λέγοντας της:

- Θα σε γαμήσουμε και από τα αυτιά αν θέλουμε πουτανάκι.

Έβγαλα τον πούτσο μου από το μουνί της και δε χρειαζόταν ούτε λιπαντικό από τα τόσα υγρά που έβγαζε το μουνάκι της. Τον ακούμπησα στην άκρη της κωλοτρυπίδας της, έφτυσα τη χαράδρα της και άρχισα να σπρώχνω αργά. Ο Γιάννης της κρατούσε σταθερά το κεφάλι πάνω στον πούτσο του, την άκουγα να βογκάει, αλλά δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν από πόνο ή από την καύλα. Άρχισα να κουνάω σιγά-σιγά, μέσα έξω, αργά και σταθερά και να της παίζω σφαλιαρίτσες στα κωλομέρια, ενώ ο Γιάννης είχε αυξημένο ρυθμό. Τον ένιωθα ότι πλησίαζε στο τέλος.

Ξεκίνησε και έχυνε, δεν έβλεπα αλλά άκουγα που της έλεγε να τα πιει όλα, να μη βγει καθόλου έξω γιατί θα το μετάνιωνε. Το πουτανάκι ζοριζόταν, είχε ένα πούτσο στον παρθένο της κώλο και ένα πούτσο να χύνει στο στόμα της, αλλά της άρεσε, το ευχαριστιόταν. Είχα πια αυξήσει κι εγώ τον ρυθμό μου, ένιωθα το στενό της κώλο να ανοιγοκλείνει σε κάθε μου μέσα έξω και να αγκαλιάζει τον πούτσο μου σε κάθε μου κίνηση. Ήμουν έτοιμος να χύσω, ένιωθα τα υγρά να πηγαίνουν προς τα έξω, έβγαλα τον πούτσο μου από τον κώλο της και κατευθύνθηκα βιαστικά στο πρόσωπό της όπου άρχισα να χύνω και να την γεμίζω με το σπέρμα μου παντού, στα μαλλιά της, στα μάτια της. Την αφήσαμε κάτω, και άρχισα να ανεβάζω το παντελόνι μου, ο Γιάννης είχε ήδη κουμπωθεί. Πήγα μπροστά της, και κοίταξα το χυμένο της μουτράκι, σήκωσα την κουκούλα μου λίγο και τη ρώτησα αν της άρεσε που της εκπλήρωσα την φαντασίωση. Ανασηκώθηκε στο ένα της χέρι, με κοίταξε με τα υγρά της μάτια μέσα στα μάτια και με φίλησε στο στόμα. Δε μου είπε τίποτα, ξάπλωσε στο πάτωμα, εμείς βγάλαμε τις κουκούλες μας και φύγαμε.

Ελπίζω να μην σας κούρασα πάρα πολύ και θα ήθελα πάρα πολύ να διαβάσω σχόλια σας.

Σας ευχαριστώ πολύ.




Copyright protected OW ref: 171247



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.