Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Παραμονές Πρωτομαγιάς ξεκινήσαμε για τριήμερο στα πανέμορφα Γιάννενα. Πριν ξεκινήσουμε και σε όλη τη διαδρομή με το αυτοκίνητο μας προσπαθούσα να την πείσω να κάνουμε αυτό που άπειρες φορές μου υποσχέθηκε, αλλά πάντα αθετούσε την υπόσχεση της. Να κάνουμε επιτέλους ένα sex-tape. Να βιντεοσκοπήσουμε ένα από τα τρελά μας γαμήσια για να το έχουμε αργότερα, όταν περάσουν τα χρόνια, να το βλέπουμε να καυλώνουμε. Βέβαια όπως θα έχετε καταλάβει από τις προηγούμενες ιστορίες, μου αρέσει πολύ το μάτι. Έτσι θα έχω ανά πάσα στιγμή έτοιμη φυσική τσόντα για να βλέπω.

Δεν ξέρω γιατί το είχε πάρει τόσο στραβά, αλλά τώρα μετά από τόσες περιπέτειες και εμπειρίες, θεωρούσα πως ήταν αρκετά ώριμη η ιδέα, να πραγματοποιήσουμε την διακαή επιθυμία μου στα Ιωάννινα. Δε μπορούσα να καταλάβω, ενώ δεν είχε πρόβλημα να πηδηχτεί μπροστά μου με τον οποιονδήποτε της έκανε κέφι, την προβλημάτιζε η μαγνητοσκόπηση ενός γαμησιού μας.

Μου εξηγούσε ότι δε μπορούσε να ξεπεράσει τον φόβο της δημοσίευσης, παρά τη θέληση της, του υλικού της βιντεοσκόπησης. Μου έλεγε ότι μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη κι ότι σίγουρα δεν θα έκανα καμιά απολύτως ενέργεια που θα μπορούσε να τη βλάψει, αλλά δε μπορούσε ακόμη και τώρα να αποβάλει εντελώς, το φόβο μιας γενικής κατακραυγής από τον κοινωνικό μας περίγυρο.

Επίσης ισχυριζόταν πώς αν γνώριζε ότι καταγράφεται το σεξ που κάνει, δε θα μπορούσε λειτουργήσει αυθόρμητα και ξέγνοιαστα και εντέλει να το απολαύσει και να το ευχαριστηθεί. Τις αντέτεινα το επιχείρημα ότι θα είναι καλά κρυμμένες οι κάμερες και δε θα τις έβλεπε. Έλεγα και πολλά άλλα σε όλο το ταξίδι, προσπαθώντας επιτέλους να συναινέσει στην πραγματοποίηση της σφοδρής επιθυμίας μου. Τον εξοπλισμό όμως, από δυο IP κάμερες και μια φωτογραφική μηχανή με βιντεολήψη και χειρισμό Wi-Fi, τον είχα στις αποσκευές μας.

Φτάσαμε μεσημεράκι στην πόλη. Τσίπουρα μέχρι το απόγευμα, ξεκούραση και μετά ποτάκια στο γεμάτο ζωή πεζόδρομο της πόλης. Σε πολύ εύθυμη κατάσταση γυρίσαμε στο ξενοδοχείο, όπου κάναμε παθιασμένο έρωτα. Με πήρε παντού. Δεν ξέρω πόσους οργασμούς είχε, εγώ έχυσα δυο φορές γεμίζοντας με καυτό σπέρμα, τόσο το μουνί της όσο και τον κώλο της. Κοιμηθήκαμε έχοντας πάρει, για μια άλλη φορά την υπόσχεση, ότι αύριο σίγουρα θα ικανοποιήσει την επιθυμία μου. Είχα την αίσθηση ότι αυτή τη φορά θα τηρούσε την υπόσχεση της.

Την άλλη μέρα το πρωί, μετά το πρωινό, πήγαμε εκδρομή στο Πάπιγκο. Μαγεμένοι από την ομορφιά, αφού φάγαμε ντόπιες πίτες, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο.

- Μωρό μου, της λέω μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, νομίζω πως ήρθε επιτέλους η ώρα.

- Ποια ώρα γλύκα μου;

- Να δημιουργήσουμε ένα ανεπανάληπτο sex-tape.

- Είναι ανάγκη αγαπούλα μου;

- Μη μου τη σπας τώρα… αφού τα συμφωνήσαμε.

- Καλά μην κάνεις έτσι, μια κουβέντα είπα.

- Πάω για μπάνιο πρώτος.

Δείχνω θυμωμένος. Της κάνω απόλυτα σαφές με τη συμπεριφορά μου ότι δε θα ανεχθώ, για άλλη μια φορά να μην τηρήσει τα συμφωνηθέντα.

- Πήγαινε παραξηγιάρικο μωρό, γιατί εγώ έχω και λούσιμο και θα αργήσω λίγο.

Ξεντύνομαι και μπαίνω κατευθείαν στο μπάνιο. Στο μυαλό μου είδη τρέχει το σατανικό σχέδιο μου. Σε πέντε λεπτά έχω τελειώσει. Έκανα τον ψυχρό και αδιάφορο. Μόλις όμως μπήκε να μπανιαριστεί, τοποθέτησα σβέλτα τις κάμερες σε τρία σημεία, έτσι ώστε να υπάρχει λήψη από κάθε γωνία στο δωμάτιο και ειδικά στο κρεβάτι. Ευτυχώς αργούσε να τελειώσει με τον καλλωπισμό της και είχα όλο το χρόνο να τις ρυθμίσω με το κινητό τηλέφωνο μου και να τις κρύψω όσο το δυνατόν καλύτερα.

Βγήκε από την τουαλέτα, τυλιγμένη με μια μεγάλη ροζ πετσέτα η οποία μου φάνταζε σαν ένα αποκαλυπτικότατο σέξι φόρεμα. Ήταν μια αναδυόμενη θεά. Αυτή η γυναίκα όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα συνεχίζει να με καυλώνει αφόρητα. Της φιλώ αισθησιακά το λαιμουδάκι της. Με το ζόρι συγκρατιέμαι να μην τη ρίξω στο παρακείμενο κρεβάτι. Ευτυχώς είμαι ντυμένος.

- Γιατί ντύθηκες ξανά αγαπούλα μου;

- Θα σου πω. Σκέφτηκα ότι έχουμε αρκετό καιρό να παίξουμε λίγο έξω από τα συνηθισμένα.

- Μήνες θα έλεγα. Από το Άμστερνταμ.

- Έχω λοιπόν μια φαντασίωση που θέλω να γίνει πραγματικότητα.

- Τώρα σου ήρθε στο μυαλό;

- Όχι ακριβώς αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

- Να την ακούσω. Έχει σχέση με το βίντεο που θέλεις να γράψεις;

- Βλέπεις πουθενά καμιά κάμερα;

Την αγκαλιάζω από πίσω στοργικά προσπαθώντας να έχει όσο το δυνατόν μικρότερο ορίζοντα στην ανίχνευση της. Φέρνει με τα μάτια της μια γύρα το δωμάτιο. Όπως φαίνεται έχω κάνει πολύ καλή δουλειά, καθώς δε διακρίνει απολύτως τίποτε. Έτσι αφού δεν έπεσε στην αντίληψη της κάτι ύποπτο και επειδή είναι μεγάλο καυλόμουνο, ενδιαφέρεται να μάθει.

- Για πες μου λοιπόν τι σκέφτηκε το διεστραμμένο μυαλουδάκι σου;

- Άκου λοιπόν το σενάριο. Απουσιάζω στο εξωτερικό για δουλειές . Έχεις περάσει μια εβδομάδα μόνη στο σπίτι και σου λείπω, κάνουμε τηλεφωνικό σεξ. Παίζεις και με το δονητή, που σου έκανα δώρο στο Άμστερνταμ.

Στο σημείο αυτό τον βγάζω από το σάκο μου και τον πετάω στο κρεβάτι.

- Βλέπω ήρθες οργανωμένος.

- Πάντα είμαι. Παρακάμπτω την ειρωνεία σου και συνεχίζω. Λίγο πριν την κορύφωση, κόβεται η γραμμή. Συνεχίζεις μόνη σου. Στο τάμπλετ, στην επιφάνεια εργασίας, έχω μια καλή τσόντα, αν θέλεις να μουσκέψεις πιο γρήγορα. Σ' αυτή τη δεδομένη στιγμή έρχεται ο καινούργιος μας γείτονας, του πρώτου ορόφου, αυτός που παρατήρησες προχθές και είπες ότι σου άρεσε.

- Ναι κούκλος είναι.

- Μήπως ξέρεις και το όνομα του;

- Απ’ ότι είδα στην κατάσταση με τα κοινόχρηστα, Άρη πρέπει να τον λένε.

- Ωραία λοιπόν έρχεται ο Άρης να σου ζητήσει μια εξυπηρέτηση. Τον βάζεις μέσα και ξεκαυλώνεις μαζί του. Αυτόν θα τον υποδυθώ εγώ, αλλά για να πετύχει η φαντασίωση μου, θα πρέπει όταν έλθω να συμπεριφερθείς αλλά κυρίως να γαμηθείς σαν να είσαι με τον Άρη. Το κορμί δικό μου αλλά η ψυχή δική του. Κατανοητό;

- Το έχω.

- Εξάλλου δεν πιστεύω να δυσκολευτείς με το ρόλο σου, μιας και έχεις τόσες φορές γαμηθεί με άλλους, είτε μπροστά μου είτε μακριά μου.

- Δεν είναι και πολλές.

- Εντάξει λίγες, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα, αλλά αν θα μπορέσεις να κάνεις έρωτα με το κορμί το δικό μου αλλά με τη προσωπικότητα του Άρη.

- Θα το προσπαθήσω, αν και θα προτιμούσα να έχω και το κορμί του γείτονα.

- Είσαι μεγάλη κουφαλίτσα τελικά. Γι ‘αυτό άλλωστε σ' αγαπώ τρελά.

- Εσύ με εκπαίδευσες.

- Και πολύ καλά μάλιστα. Είσαι λοιπόν μέσα;… να το κάνουμε;

- Μέσα για μέσα.

Είχε προφανώς τύψεις που για μια άλλη φορά, έτσι τουλάχιστον νόμιζε, δεν κράτησε τις υποσχέσεις της.

- Φεύγω λοιπόν, πηγαίνω στο αυτοκίνητο. Θα σου τηλεφωνήσω από εκεί κι όταν θα είσαι έτοιμη θα έρθω σαν Άρης να σε ξεσκίσω. Άφησε ξεκλείδωτη την πόρτα για να μπορώ να μπω. Καμιά απορία;

- Καμιά απολύτως.

Με φιλά παθιασμένα. Πιάνει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Μάλλον προσπαθεί να με σύρει στο κρεβάτι. Παρ’ ολίγο να τα κατάφερνε. Απομακρύνομαι, κατευθύνομαι προς την πόρτα.

- Γεια σου γλύκα μου.

Στα δυο βήματα από την πόρτα, στο διάδρομο του ορόφου, ανοίγω το κινητό μου και βάζω σε λειτουργία τις τρεις κάμερες. Τη βλέπω να στεγνώνει για λίγο τα μαλλιά της με το πιστολάκι. Ξετυλίγεται από τη πετσέτα και ξαπλώνει γυμνή στο κρεβάτι. Δίπλα της στο δεξί της χέρι ο δονητής και στο αριστερό της το τάμπλετ.

Επιταχύνω το βήμα μου και μετά από ελάχιστα λεπτά, φτάνω στο αυτοκίνητο, το οποίο είχα παρκάρει δυο στενά παρακάτω από το ξενοδοχείο. Η Άννα έχει βάλει το βίντεο να παίζει στο τάμπλετ. Παίρνω δυο ανάσες να ξελαχανιάσω από το τρέξιμο και της τηλεφωνώ. Το σηκώνει αμέσως.

- Έλα μωρό μου, τι κάνεις;

- Καλά είμαι μωρό μου, μόλις βγήκα από το μπάνιο.

- Είσαι γυμνούλα δηλαδή;

- Όπως με γέννησε η μάνα μου.

- Αχ πόσο μου έχει λείψει αυτό το κορμάκι

- Και μένα μου λείπεις μωρό μου.

- Θα ήθελα να ήμουν εκεί να σε γεμίσω φιλιά, να σε χαϊδέψω να σε...

Βλέπω το χέρι της να πηγαίνει στο μουνάκι της.

- Να παίξεις με το μουνάκι μου; Αρχίζει να μαλακίζεται.

- Και όχι μόνο, με όλο σου το σώμα.

- Ναι άντρα μου να με πηδήξεις άγρια.

- Βλέπω ότι σου λείπει ο πουτσάκος μου.

- Πάρα πολύ. Το μουνάκι μου τον ποθεί. Πιάνει το δονητή.

- Δεν πιστεύω να ξεδίψασε με κανέναν άλλο;

- Όχι αγάπη μου, όχι.

- Είναι ξελιγωμένο δηλαδή;

- Ναι πολύ. Φέρνει το δονητή προς το σίγουρα μουσκεμένο μουνί της.

- Παίξ' το λίγο για μένα μωρό μου, να σ' ακούσω να χύνεις. Που τόσο μου έχει λείψει.

- Ναι μωρό μου το παίζω.

Άφησε στην άκρη το ομοίωμα πούτσου και άρχισε να μαλακίζεται άγρια με βογκητά.

- Έτσι μωρό μου πάιξ' το για μένα, την ενθαρρύνω.

- Έχεις κοντά σου μήπως το δώρο που σου έκανα στο Άμστερνταμ;

- Ναι δίπλα μου είναι.

- Βάλ' τον καυλίτσα μου στο παιχνίδι.

Βλέπω ότι έχει καυλώσει τρελά και κλείνω απότομα το τηλέφωνο. Φεύγω τρέχοντας για το ξενοδοχείο. Στο δρόμο την παρακολουθώ να τσιμπουκώνει τον πλαστικό πούτσο, ενώ συνεχίζει να μαλακίζει την κλειτορίδα της. Είναι σε έκσταση.

Σε δυο λεπτά έφτασα. Πηγαίνοντας προς το ασανσέρ, το δωμάτιο μας είναι στο τρίτο όροφο, βλέπω ένα σωματώδη νεαρό υπάλληλο του ξενοδοχείου να ανεβαίνει τις σκάλες, μου έρχεται μια τρελή ιδέα.

Προλαβαίνω το ασανσέρ αλλά κατεβαίνω στον δεύτερο. Αρχίζω να κατεβαίνω τις σκάλε. Οι θεοί είναι μαζί μου. Πηγαίνει στον δεύτερο όροφο. Διασταυρωνόμαστε.

- Νεαρέ μου, του φωνάζω.

- Παρακαλώ κύριε, κοντοστέκεται.

- Είστε του ξενοδοχείου;

- Μάλιστα.

- Θα μπορούσατε να πάτε στο 302, γιατί η σύζυγος μου έχει ένα πρόβλημα με το σεσουάρ.

- Θα κάνω ένα λεπτό στο δεύτερο και αμέσως μετά θα πάω.

- Σ' ευχαριστώ.

Πηγαίνω τάχιστα σε μια απόμερη γωνιά του σαλονιού του ισογείου, ώστε να μπορώ να παρακολουθώ σε ζωντανή σύνδεση, απερίσπαστος τα γεγονότα.

Η γυναίκα μου σε μεγάλες καύλες. Πρέπει να είχε ήδη τον πρώτο της οργασμό. Τη βλέπω να παίρνει με το δονητή τα υγρά που αναβλύζουν από το μουνάκι της και να παίζει με την πίσω τρύπα της. Σκέφτομαι ότι τελικά την έχω κάνει μεγάλη πουτάνα και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό θα επιβεβαιώνονταν άμεσα. Ο καμαριέρης χτυπά την πόρτα.

- Ναι, πέρασε μέσα, ξεκλείδωτα είναι, με εντελώς αισθησιακή φωνή νομίζοντας πως είμαι εγώ, ή μάλλον ο Άρης.

Ο νεαρός άνδρας τα χάνει εντελώς με το θέαμα που αντικρίζει. Μια καυλωμένη γυναίκα, μ' ένα δονητή στο χέρι, που προσπαθεί μάταια να καλύψει κάτι από τη γύμνια της. Η σύγχυση της δεν την εμποδίζει να διακρίνει το παντελόνι του που έχει φουσκώσει υπέρμετρα στο επίμαχο σημείο και καταδεικνύει ότι από κάτω υπάρχει ένα πολύ καλό εργαλείο.

- Ποιος είσαι εσύ;… του φωνάζει.

- Υπάλληλος του ξενοδοχείου…

προσπαθεί να τραυλίσει, ενώ τα μάτια του είναι καρφωμένα στο γυμνό κορμί της.

- Και τι γυρεύεις εδώ;

- Ο σύζυγος σας μου είπε ότι έχετε πρόβλημα με το σεσουάρ…

με όση φωνή του έχει απομείνει, ενώ κάνει ένα ακόμη δειλό βήμα προς το μέρος της.

- Αλλού έχω το πρόβλημα και θα σου δείξω που και δείχνει με τα μάτια της προς το μουσκεμένο μουνάκι της.

Είναι το σημείο που ακόμη και τώρα δεν έχω αποσαφηνίσει πλήρως. Ή κατάλαβε πως τον έστειλα συστημένο για να κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέρον το παιγνίδι μας, ή ήταν τόσο καυλωμένη που δε μπορούσε να αντισταθεί στο πράμα που σάλευε μπροστά της. Σίγουρα πάντως με τίποτε δεν πήγαινε το μυαλό της, ότι όλη αυτή η φάση βιντεοσκοπούνταν.

Ο σαστισμένος και συνάμα αναμμένος νεαρός δε μπορεί πλέον να κρατηθεί. Θα τον πέρναγαν για μεγάλο μαλάκα στο χωριό του αν το έβαζε στα πόδια. Βγάζει και πετά στο πάτωμα το φανελάκι που φόραγε από πάνω. Ένα καλά γυμνασμένο σώμα αποκαλύπτεται. Έχει κατανοήσει πλήρως, ότι η γυμνή γυναίκα που έχει απέναντι του είναι ψόφια για πούτσο. Στα δυο βήματα που κάνει για να την φτάσει, πρόλαβε και πέταξε έξω το παπάρι του, πολύ καλό στο μέγεθος, στητό έτοιμο για δράση.

- Έλα εδώ αγόρι μου να λύσεις το πρόβλημα μου.

Τον τραβά από το χέρι να τον φέρει πιο κοντά της. Ανασηκώνεται, τον βάζει στο στόμα της. Αρχίζει να τον τσιμπουκώνει τρελά και άγρια, όπως μόνο αυτή ξέρει. Γίνομαι κουραστικός, αλλά για μια ακόμη φορά, θα επαναλάβω, ότι καλύτερη τσιμπουκλού από αυτή δεν έχω γνωρίσει.

Ο νεαρός αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, συνειδητοποιώντας πόσο τυχερός ήταν, συμμετέχει πλέον ενεργά και με πρωτοβουλίες. Απελευθερώνεται από τα υπόλοιπα ρούχα του, τη ρίχνει ανάσκελα στο κρεββάτι, πηγαίνει από πάνω της, πιάνει τα πόδια της από τους αστραγάλους, τα ανοίγει και τα σηκώνει. Εισχωρεί μονομιάς όλος μέσα της. Από τους σπασμούς της καταλαβαίνω πως πρέπει να έχει το δεύτερο οργασμό της.

Ενώ ο Γιαννιώτης τη σφυροκοπά αλύπητα, αποφασίζω να επέμβω. Περιττό να πω ότι μου έχει φτάσει στο λαιμό. Για ακόμη μια φορά, τον τελευταίο καιρό έχω καυλώσει απερίγραπτα, βλέποντας τη γυναίκα μου να την πηδάει ένας άγνωστος.

Στο ασανσέρ, έχασα για λίγο τη λήψη, αλλά φτάνοντας στην είσοδο του δωματίου, βλέπω ότι έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι. Τώρα αυτός ήταν ανάσκελα και αυτή ίππευε το ατίθασο άτι του. Παίρνω το πιο αυστηρό και θυμωμένο ύφος που θα μπορούσα να πάρω και υποτιθέμενος μαινόμενος ταύρος, μπουκάρω μέσα.

- Τι σκατά γίνεται εδώ;… φωνάζω.

- Καλά ρε αλήτη γαμάς τη γυναίκα μου;… κι εσύ μωρή πουτάνα του κάθεσαι και το απολαμβάνεις;

Προς στιγμή τα χάνουν και οι δυο τους. Ο νεαρός άρχισε να τρέμει, με αποτέλεσμα να του πέσει αμέσως. Η Άννα καθισμένη στον πεσμένο πούτσο του, αναρωτήθηκε και φοβήθηκε μήπως τελικά δεν τον έστειλα εγώ. Πανικοβλήθηκε στην ιδέα, ότι πιθανόν να με κεράτωσε κανονικότητα και παρά τη θέληση μου. Ένα ελαφρύ μειδίαμα μου πιθανώς να με πρόδωσε, της έδωσε θάρρος και έδιωξε τις άσχημες σκέψεις.

- Κύριε εγώ δεν... προσπάθησε να ψελλίσει ο κάθιδρος επιβήτορας.

- Σκάσε μαλακισμένο, εσύ μωρή καριόλα τι έχεις να πεις;

Προσπαθώ να κρατηθώ όσο γίνεται αυστηρός και νευριασμένος.

- Με τις μαλακίες σου του έπεσε του παιδιού.

Τα παίζει όλα για όλα και κερδίζει.

- Αντί να είναι ο Άρης που ήθελες είναι ο...

- Πως σε λένε αγόρι μου;

- Γιώργο…

ψιθυρίζει, καταλαβαίνοντας ότι τελικά δεν θα εξελεγχθεί μια άσχημη κατάσταση γι’ αυτόν.

- Κάτσε λοιπόν να σου τον ξανασηκώσω Γιώργο μου.

Γυρίζει στα τέσσερα, αδιαφορώντας για μένα, και αρχίζει με τα χείλη, τη γλώσσα και στόμα της την επιχείρηση αναδόμησης του πούτσου του. Στη αρχή αυτός προβάλλει κάποια αντίσταση, κατάλαβε όμως πολύ γρήγορα ότι δεν θα γλύτωνε εύκολα από τις ανωμαλλάρες που είχε μπλέξει και παραδίνεται αμαχητί.

Όσο προσπαθούσε να τον ξανακάνει λειτουργικό, αφού ξεντύθηκα με ταχύτητα φωτός, καθώς, ήμουν έτοιμος και δεν ήθελα άλλα προκαταρκτικά, της τον χώνω πισοκολλητά στο ζεστό και μουσκεμένο μουνάκι της.

- Τώρα που τον σήκωσες, κάτσε πάλι πάνω του…

την προστάζω και βγάζω τον πούτσο μου από μέσα της.

- Βάλτου και καμιά καπότα, γιατί προηγουμένως τον έπαιρνες ξεκάποτο.

- Ναι άντρα μου, να μην με γκαστρώσει ο καράβλαχος.

Του βάζει με επιδεξιότητα το προφυλακτικό, καβαλικεύει τον άγριο και στητό πούτσο του και αρχίζει να χορεύει πάνω του. Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, μπαίνω με φόρα στην πίσω ελεύθερη τρύπα της. Να της δώσω τη χαρά και την ηδονή που γουστάρει πολύ τώρα τελευταία, να έχει δυο πούτσους ταυτόχρονα μέσα της.

Βογκούσαμε και φωνάζαμε κι οι τρεις μας. Η Άννα έχυνε ασύστολα. Τα από ώρα πρησμένα αρχίδια μου δεν άντεξαν άλλο, εκσπερματώνω μέσα της, βγαίνω και κάθομαι στη δίπλα καρέκλα του γραφείου να παρακολουθώ τη γυναίκα μου με τον κώλο της να ξεχειλίζει από το σπέρμα μου, να γαμιέται άγρια με έναν άγνωστο νεαρό.

Στο μεταξύ ο έτερος γαμιάς της, έχει πάρει τα πάνω του. Κατάλαβε ότι δεν έχω πρόβλημα που πηδάει την γυναίκα μου. Απεναντίας κατάλαβε πόσο με καύλωνε αυτό. Επίσης πρέπει να με μέτρησε κι είδε ότι ήταν πιο εύσωμος, πιο γυμνασμένος και πιο νέος από μένα, οπότε δεν κινδύνευε.

Λύθηκε λοιπόν και μόλις αποσύρθηκα αποκαμωμένος και μαραμένος, την πετά από πάνω του, τη γυρίζει μπρούμυτα και τραβά τον κώλο της προς το καυλί του.

- Τώρα παλιοπούτανο θα σου ξεσκίσω κι εγώ τη σούφρα του κώλου σου.

Πριν προλάβει να αντιδράσει ή να πει κάτι, εισχωρεί μονομιάς όλος μέσα της. Τα χύσια μου λειτούργησαν σα λιπαντικό. Τα αρχίδια του κτυπούσαν στο δακτυλίδι της κωλοτρυπίδας της.

- Με ξέσκισες παλιοπούστη…

ουρλιάζει περισσότερο από ηδονή, παρά από πόνο. Εξάλλου έχω κάνει καλή δουλειά προηγουμένως.

- Ναι μωρή καργιόλα… σε ξεσκίζω μπροστά στον άνδρα σου το μαλάκα.

- Ναι γαμιά μου, πήδα με, έτσι άγρια, να βλέπει να καυλώνει.

Περιττό να σας πω ότι άρχισε να μου ξανασηκώνεται. Σε λίγο τραβιέται, βγάζει το προφυλακτικό, έρχεται μπροστά στο πρόσωπο της.

- Δωσ' μου τη γλώσσα σου μωρή!

Πριν προλάβει να υπακούσει, μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος κατακλύζει το πρόσωπο της. Τον βάζει στο στόμα της να βυζάξει τα υπόλοιπα υγρά του. Του προσφέρει μια επιπλέον υπηρεσία, καθώς με τη γλώσσα της καθαρίζει τέλεια τον πούτσο του.

Η Άννα πάει στο μπάνιο να πλυθεί κι ο νεαρός ντύνεται άρον-άρον. Βιάζεται να εξαφανιστεί. Πριν ανοίξει την πόρτα, του φωνάζω.

- Ελπίζω να σου είναι κατανοητό πως βγαίνοντας από τη πόρτα έχεις ξεχάσει τι έγινε εδώ μέσα. Για να μην έχεις περαιτέρω προβλήματα. Καταλαβαίνεις τι λέω.

Ένα κούνημα του κεφαλιού του ήταν αρκετό, να μου δείξει ότι θα συμμορφωνόταν προς την υπόδειξη μου. Ο Γιώργος έφυγε, η γυναίκα μου γύρισε φρεσκοπλυμένη.

- Σ ‘άρεσε αγαπούλα μου που πραγματοποιήσαμε την φαντασίωση σου;

- Ναι καύλωσα απίστευτα, αλλά για δεύτερη φορά, πάλι σε ξενοδοχείο γαμιέσαι με έναν άγνωστο, εν απουσία μου.

Δε θέλω να της αποκαλύψω ότι εγώ τον έστειλα. Γιατί με πείραξε λίγο που του κάθισε έτσι, χωρίς ουσιαστικά καμιά αντίδραση.

- Μα μου είπε ότι εσύ τον έστειλες και πήγε ο νους μου ότι ήθελες να την κάνουμε πιο ρεαλιστική την φαντασίωση σου.

- Λάθος πίστεψες. Ο τύπος προφανώς ήταν κοντά όταν έφυγα, άκουσε πρώτα το σεσουάρ και μετά τα βογκητά σου, σκαρφίστηκε δικαιολογία και μπούκαρε μέσα.

Πάγωσε.

- Άλλωστε όπως και να έχουν τα πράγματα, οι κάμερες που έβαλα για να γράψουν, δείχνουν ότι ήσουν τόσο καυλωμένη, που και τίποτε να μην έλεγε, πάλι θα τον έπαιρνες.

Στο σημείο αυτό αποκαλύπτω και μαζεύω τις κάμερες μου.

- Καλά ρε μαλάκα, τελικά το έκανες το βίτσιο σου;

- Οι υποσχέσεις σου κάποτε έπρεπε να τηρηθούν.

- Και παρακολουθούσες τα πάντα από την αρχή;

- Από το πρώτο λεπτό.

- Ήσουν κοντά όταν ήρθε ο νεαρός.

- Στο ασανσέρ, ανέβαινα.

- Και γιατί δεν τον σταμάτησες;

- Πρώτον δεν τον πρόλαβα, δεύτερον ήθελα να δω τις αντιδράσεις σου, τρίτον είμαστε ταξίδι κι όλα επιτρέπονται και τέταρτον με καυλώσατε πάρα πολύ που ήταν μονόδρομος η όλη εξέλιξη.

Την παίρνω στην αγκαλιά μου και τη φιλώ γλυκά.

- Παρ’ ότι είσαι μεγάλος μαλάκας σε λατρεύω μωρό μου, μου λέει και χύνεται στην αγκαλιά μου.

Την άλλη μέρα πρωί-πρωί φύγαμε για την Αθήνα. Ένα ακόμη γεμάτο εμπειρίες ταξίδι έλαβε τέλος. Στις αποσκευές μας όμως είχαμε το πρώτο μας sex-tape. Μετά από το μοντάζ από τα τρία βίντεο, δημιούργησα μια πολύ αισθησιακή ταινία, που μας δίνει πάντα έντονους οργασμούς όταν την βλέπουμε.




Copyright protected OW ref: 171245



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.