Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η δουλειά σε καφέ συνήθως έχει και τα τυχερά της. Παρότι δούλευα πολλά χρόνια σε διάφορα καφέ μεγάλης επαρχιακής πόλης ποτέ δεν ήμουν αυτός που θα πήδαγε διαφορετική κάθε εβδομάδα. Η ιστορία μας εξελίσσεται πριν από περίπου 2 χρόνια. Έχει αρχίσει η σαιζόν και καινούργιες κοπέλες έρχονται στο μαγαζί για δουλειά. Εμένα μου είχε ανατεθεί να δοκιμάζω τις γνώσεις τους στη δουλειά. Ενώ είχαν περάσει πολλές κοπέλες, καμία δεν ήταν πολύ καλή για αυτό που ζήταγε το αφεντικό. Μια μέρα μου στέλνει το αφεντικό μια γνωστή του να την πάρουμε για δουλειά. "Εκπαίδευσε τη, μου είπε… κάνουμε ψυχικό".

Όντως… χωρισμένη με παιδί, καμία σχέση με τη δουλειά, αλλά με απίστευτη κωλάρα. Η Ε όπως τη λέγανε μου είπε την ιστορία της και όντως είχε περάσει πολλά. Της έμαθα πολλά πράγματα και με τον καιρό είχαμε έρθει κοντά, παρότι την πείραζα κυρίως για την κωλάρα της, ποτέ δεν ήθελα να εκμεταλλευτώ την ανάγκη της για δουλειά. Πολλοί πελάτες την πείραζαν και της κόλλαγαν και δεν ήθελα να είμαι ένας από αυτούς. Η Ε έριχνε πόρτα σε όλους όσους της την έπεφταν και γενικά δε σήκωνε πολλά-πολλά από κανέναν. Ένα βράδυ καθώς είχε πολύ δουλειά και γενικά πολύ κούραση έρχεται η Ε και μου λέει:

- Δε μπορώ άλλο, κουράστηκα και δεν αντέχω άλλο.

- Τι λες τώρα, πώς θα καθαρίσω όλα αυτά… και είμαστε και πρωινοί.

Η απάντηση της αποστομωτική.

- Καθάρισε εσύ… και αύριο πρωί θα έχεις αυτό που λαχταράς από την πρώτη στιγμή…

και έφυγε δίχως άλλη κουβέντα. Όλο το βράδυ τα είχα πάρει άσχημα από τη μια, αλλά από την άλλη είχα απορία να δω που θα το πάει. Το πρωί έφτασε χωρίς να έχω κοιμηθεί ιδιαίτερα.

Πάντα πήγαινα νωρίτερα το πρωί για να μπορέσω να πιώ ένα καφέ με ηρεμία, αλλά εκείνο το πρωί πήγα ακόμα πιο νωρίς. Έπινα τον καφέ μου μέσα στο σκοτάδι, όταν ακούω χτύπημα στην πόρτα. Ήταν η Ε.

- Καλημέρα μου λέει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

- Καλημέρα, κάποιος πέρασε καλά χτες το βράδυ για να γελάει έτσι πρωινιάτικα!

- Όχι… μου απάντησε.

- Τώρα θα περάσουν κάποιοι καλά…

προχωράει μέσα, με πιάνει απο το χέρι και μου λέει:

- Πάμε να σου δώσω το δώρο σου!

Την ακολούθησα σαν υπνωτισμένος. Με πάει στην αποθήκη αφού είχε κλειδώσει το μαγαζί, γονατίζει μπροστά μου και χωρίς πολλά-πολλα μου ξεκουμπώνει το φερμουάρ και αρχίζει ένα αργό και αισθησιακό τσιμπούκι. Έπαιζε με τη γλώσσα της τα αρχίδια μου και ταυτόχρονα μου δάγκωνε το κεφάλι. Ήθελα πολύ να την χύσω αλλά δεν ήξερα αν θα ήθελε, έτσι σηκώθηκα και πήγα από πίσω της σηκώνοντας την φούστα της.

- Σήμερα θα πάρω αυτό για το οποίο καυλώνω από την πρώτη μέρα που σε είδα!

Σκύβω και αρχίζω να γλείφω το μουνάκι της και να βάζω και σιγά-σιγά δάχτυλο στην κωλάρα της. Αναστεναγμοί ήταν το μόνο που ακουγόταν, όταν άρχισε να τρέμει και να χύνει ασταμάτητα. Όσο την έγλειφα πίεζε και το δάχτυλο μου πιο μέσα στη κωλάρα της. Σηκώνομαι όρθιος και αρχίζω να βάζω την πούτσα μου μέσα στην κωλάρα της, ήταν πολύ στενή αλλά τα υγρά της χρησίμευσαν σαν λιπαντικό. Η Ε γύρισε με κοίταξε και με βλέμμα λάγνο μου είπε:

- Σκίσε με… είναι το δώρο μου για σένα.

Άρχισα ένα τρελό σφυροκόπημα, τα βυζιά της να πηγαίνουν μπρος πίσω, πόναγε πολύ φώναζε, αλλά ταυτόχρονα έσπρωχνε την πούτσα μου πιο βαθιά. Είχα πρηστεί πολύ, η καύλα του να γαμάω αυτή την κωλάρα με είχε κυριεύσει. Η Ε βγήκε, με έβαλε ξάπλα, ανέβηκε ανάποδα πάνω μου έπιασε την πούτσα μου και την έσπρωξε στην κωλάρα της.

Δεν πρόλαβε να τη βάλει όλη και άρχισε να τρίβει το μουνί της και να χύνει. Ένοιωθα τα υγρά της να στάζουν στα μπούτια μου, γυρίζει προς εμένα, τα πρόσωπα μας ενώνονται και αρχίζει να καβαλάει τον πούτσο μου. Δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω ασταμάτητα την κωλάρα της.

Σηκωνόμαστε βιαστικά, είχε περάσει η ώρα και έπρεπε να ανοίξουμε. Ανεβαίνω πρώτος και αρχίζω τις πρωινές δουλειές. Τότε ανεβαίνει η Ε, μου δίνει ένα φιλί και μου λέει:

- Εγώ έχω παραιτηθεί από χθες αλλά ήθελα να σου κάνω το καλύτερο πρωινό δώρο…

και έφυγε. Από τότε δεν την έχω ξαναδεί αλλά όντως ήταν το καλύτερο πρωινό δώρο που μου έχουν κάνει.




Copyright protected OW ref: 171238



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.