Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως θα διαβάσατε και στις δυο προηγούμενες ιστορίες μου, με τον Σ είχαμε περάσει τη φιλία μας σε ένα άλλο, απολαυστικό, σεξουαλικό επίπεδο. Ξεκινήσαμε μια περίοδο που αυτός ήταν μόνος του και εγώ φρεσκοχωρισμένη και είπαμε να δοκιμάσουμε τα πάντα πάνω στο σεξ. Αυτός βέβαια, στην αρχή ήταν πιο έμπειρος από εμένα, αλλά με τις ανήθικες προτάσεις μου σαν αυτή να βρεθούμε με τη φίλη του την Α στο κρεβάτι, έζησε κι αυτός πρωτόγνωρα πράγματα μαζί μου.

Οι συναντήσεις μας συνέχιζαν ακόμη και όταν έβρισκε γκόμενα, έφταναν ένα δυο sms για να κλείσουμε ραντεβού κάπου και να απολαύσουμε ο ένας τον άλλον. Όταν γνώρισε την κοπέλα που αργότερα παντρεύτηκε, επειδή αυτή ήταν κοκκινομάλλα, σταμάτησα να πηγαίνω σπίτι του. Ξανθιά βλέπετε εγώ, θα ήταν εύκολο να βρει τρίχες μου κάπου. Η ιστορία αυτή τοποθετείται μετά τον πρώτο χρόνο που βρισκόμασταν ερωτικά.

Ένα βράδυ που ήταν μόνος του, με κάλεσε σπίτι του. Είχα καιρό να πάω και μου φάνηκε λίγο παράξενο.

- Η Κ;… τον ρωτάω.

- Έλα και θα δεις μου απαντάει...

Έκανα στα γρήγορα ένα μπανάκι, έβαλα ένα σέξι στρινγκάκι μου, ένα σορτσάκι και μια μπλουζίτσα πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι του. Ήμουν περίεργη τι είχε σκεφτεί. Με υποδέχτηκε με χαρά. Το σπίτι του όπως το είχα αφήσει. Εκείνος ο καναπές, με είχε σημαδέψει, εκεί τον ένιωσα μέσα μου πρώτη φορά. Εκεί έχυσα πρώτη φορά πάνω στην παιχνιδιάρα γλώσσα του! Μετά τα πρώτα φιλιά αφού κλείσαμε την κεντρική πόρτα μου ήρθε εύλογα η απορία.

- Χώρισες με την Κ;

- Όχι, έλα μαζί…

μου απαντάει και από το χέρι μου με οδηγεί έξω. Βγήκαμε από το σπίτι και κατευθυνθήκαμε μέσω τις αυλής στο πλαϊνό μέρος του σπιτιού του. Εκεί κατεβήκαμε μια μικρή σκάλα 5 - 6 σκαλοπάτια και βρεθήκαμε στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, που ήταν μεν ένα ημιτελές σπίτι, όμως ένα δωμάτιο το είχε διαμορφώσει σε γραφείο για τη δουλειά του με υπολογιστή σε έναν πάγκο από τη μια μεριά του τοίχου έως την άλλη. Το χώρο τον είχα ξαναδεί από τις συνομιλίες στις βιντεοκλήσεις μας, ωστόσο δεν είχαμε πάει ποτέ εκεί.

- Από εδώ μου μιλάς ε;

- Ώρα να κάνουμε και αλλά πράγματα εδώ... μου απαντάει.

- Μ...

Κάθισα στην καρέκλα γραφείου που ήταν μπροστά στον πάγκο. Παράξενο ύψος για γραφείο, παρατήρησα. Χαμογελώντας πονηρά μου είπε ότι θα καταλάβω σε λίγο γιατί. Ήρθε πίσω μου και ένιωσα την καυτή του ανάσα στο λαιμό μου. Τεντώθηκα πίσω και τα χέρια του αγκάλιασαν το στήθος μου. Από το λαιμό μου τα χείλη του έφτασαν στα χείλη μου... τον φίλησα και ανακάλυψα ότι τα χείλη του είχαν μια spicy γεύση σοκολάτας! Ήθελα να του κόψω κομμάτι από τα χείλη του και να το φάω. Του τα πιπίλαγα και φούντωνα. Μου βγάζει τη μπλούζα μου και αποκαλύπτει τα βυζάκια μου. Πιπιλάει τις ρώγες μου και νιώθω αυτή την spicy αίσθηση. Τρελάθηκα! Ήξερα ότι στο μουνάκι μου αυτή η αίσθηση θα μου βάλει φωτιά.

- Τι έχεις βάλει στα χείλη σου, με τρελαίνεις... του ψιθύρισα με καυλωμένη ανάσα.

Με φίλησε ξανά, και το χέρι του μπήκε κάτω από το σορτσάκι μου χαϊδεύοντας το μουσκεμένο μουνάκι μου. Ήθελα να νιώσω τα spicy χείλη του εκεί... σπρώχνω το σορτσάκι μου κάτω, με σηκώνει και με ανεβάζει στον πάγκο. Μου ανοίγει τα πόδια και κάθεται στην καρέκλα που την ρύθμισε σε ύψος ώστε να έχει το μουνάκι μου μπροστά του. Ένιωσα τη γλώσσα του πάνω από το μουσκεμένο κιλοτάκι μου.

- Καύλωσες πουτανάκι μου ε;… τον άκουσα να μουρμουρίζει.

- Φάε το μουνάκι μου, είναι δικό σου, του απαντώ...

Έκανε στην άκρη το κιλοτάκι μου και ένιωσα την γλώσσα του να χαϊδεύει απαλά την κλειτορίδα μου. Η αίσθηση με τρέλανε. Αυτή η αίσθηση του ζεστού κρύου από αυτό που είχε βάλει στα χείλη του υπήρχε, αλλά από τα φιλιά μας, είχε εξασθενήσει.

- Τι είχες βάλει στα χείλη σου; τον ρωτάω... βάλε κι άλλο!

Σηκώνεται από την καρέκλα και όσο εγώ πετάω το μουσκεμένο στρινγκάκι μου, φέρνει ένα μικρό μπουκαλάκι. Το ανοίγει και βάζει λίγο στα δάκτυλα του. Χαϊδεύει με αυτά την κλειτορίδα μου κάνοντάς μου ελαφρύ μασάζ. Με κοίταγε και απολάμβανε τις αντιδράσεις μου. Πλησίασε κοντά και με φύσηξε. Απίστευτη αίσθηση. Του έσπρωξα το κεφάλι.

- Φά' το, σου λεω, είναι δικό σου!

Ένιωσα την γλώσσα του στη κλειτορίδα μου σαν βάλσαμο στην φωτιά που είχα πάρει! Ο Σ να προσπαθεί να καθαρίσει την κλειτορίδα μου από το λαδάκι αυτό, εγώ να θέλω κι άλλο...

Ένιωσα ένα δάχτυλο του να πιέζει τη ζουμερή τρυπούλα μου. Όσο ακούραστα συνέχιζε να με γλείφει, το δάκτυλό του γλίστραγε αργά και βασανιστικά μέσα μου. Το τσάκισε ψάχνοντας το σημείο G. Σηκώθηκε όρθιος και με φίλησε. Τα χύσια μου σε συνδυασμό με το λαδάκι είχαν γεμίσει το πρόσωπό του. Δεν άντεχα, ήθελα να χύσω. Του έσπρωξα το κεφάλι χαμηλά με το χέρι μου να συνεχίσει και με το άλλο μου χέρι του έσπρωχνα το δάκτυλό του βαθιά μέσα μου και του έδινα έναν τρελό ρυθμό. Συνέχισε το πιπίλισμα πιο έντονα. Τον ένιωσα να ρουφάει την κλειτορίδα μου και με την γλώσσα του να παίζει μαζί της. Το χέρι του χούφτωνε το βυζί μου, κάποιες στιγμές μου έφερνε τα δάκτυλά του στο στόμα μου, τα πιπίλαγα και μετά έπαιζε με τις ρώγες μου. Η spicy αίσθηση υπήρχε ακόμη, είχα φουντώσει αφάνταστα.

- Θα σε χύσω μωρό μου, μούγκριζα...

- Χύσε με καύλα… τον άκουγα να μου λέει μπουκωμένος με το μουνάκι μου.

Πόσο να αντέξω... τεντώθηκα πίσω ουρλιάζοντας από ηδονή καθώς τον έχυνα. Ήταν ένας... Spicy οργασμός. Το μουνάκι μου έκαιγε μέσα-έξω... οι ρώγες μου επίσης, τον ήθελα μέσα μου! Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και πέταξε τη μπλούζα του. Προφανώς ήθελε να μπει μέσα μου αλλά είχα άλλα σχέδια. Σηκώθηκα από τον πάγκο, τον έσπρωξα στην καρέκλα του γραφείου και τον φίλησα με πάθος.

- Ήταν υπέροχο... άσε με να σε κάνω να νιώσεις το ίδιο…

Του έβγαλα το παντελόνι και το καβλί του είχε γίνει τόσο τεράστιο που το κεφαλάκι του είχε βγει πάνω από το σλιπάκι του στο πλάι. Οι πρώτες σταγόνες καύλας του είχαν μουσκέψει το κεφαλάκι του και είχαν λερώσει το μαύρο του σλιπάκι.

- Τι έχει γίνει εδώ;… τον ρωτάω.

- Με έχεις τρελάνει, μου απαντάει... σε θέλω!

Είχα σκύψει ήδη ανάμεσα στα πόδια του απελευθερώνοντας το φρεσκοξυρισμένο καβλί του. Πέρασα τη γλώσσα μου από το κεφαλάκι του, μαζεύοντας τις σταγόνες που είχε στάξει. Τον άκουσα να βογκάει.

Πήρα το μπουκαλάκι από τον πάγκο... βάζω λίγες σταγόνες στην παλάμη μου και το απλώνω στο όρθιο του καβλί. Πλησίασα και το φύσηξα ελαφρά, και τον άκουσα να βογκάει.

- Τι μου κάνεις;... δε βλέπεις πως έχει γίνει;… μου έκανε.

Οι φλέβες του είχαν πεταχτεί από παντού, το κεφαλάκι του είχε μελανιάσει από την καύλα.

- Κρύωσε;… του κάνω.

- Κόκκαλο έγινε! Μου λέει!

- Περίμενε να τον ζεστάνω λίγο…

του λέω και με μια ρουφηξιά τον ένιωσα να φτάνει στο λαρύγγι μου. Τον βγάζω από το στόμα μου και τον φυσάω απαλά. Μετά με τη γλώσσα μου περιποιήθηκα το κεφαλάκι του. Τον άκουσα να βαραίνει η ανάσα του και σκέφτηκα ότι θέλω να τον νιώσω μέσα μου πριν χύσει. Τον φυσάω άλλη μια φορά, αλλά αυτή τη φορά ανέβηκα πάνω του στην καρέκλα. Με το χέρι μου οδήγησα το καβλί του στην μουσκεμένη μου τρυπούλα. Τον ένιωθα να γλιστράει μέσα μου, ενώ παράλληλα αυτή η spicy αίσθηση ξεχείλισε από παντού. Αυτή η αίσθηση να μας ωθούσε να κινούμαστε περισσότερο για να την αντέξουμε. Αφού κουνήθηκα λίγο πάνω του, με σήκωσε και με ανέβασε στον πάγκο του γραφείου. Μου άνοιξε τα πόδια μου και μπήκε μέσα μου με ευκολία. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι το ύψος του γραφείου είναι ιδανικό για αυτή τη στάση. Εκ των υστέρων μου είπε ότι το είχε σχεδιάσει έτσι και για αυτό το λόγο και τρελάθηκα. Το μουνάκι μου βρισκόταν σε τέλεια ευθεία με το καβλί του και ο Σ μπαινόβγαινε άνετα. Τα πόδια μου τα είχα διπλώσει πίσω του και το τραβούσα μέσα μου με δύναμη. Είχα μουσκέψει αφάνταστα, το γαμήσι εκείνο εξελίχτηκε ένα από τα πιο άγρια γαμήσια που έχουμε ρίξει ποτέ.

Ο ρυθμός μας είχε γίνει αφάνταστα γρήγορος. Το καβλί του κάρφωνε αλύπητα το μουνάκι μου... ασταμάτητα! Τον ένιωθα σκληρό και τεράστιο, αλλά τα χύσια μου τον έκαναν να γλιστράει απίστευτα εύκολα μέσα μου... βοηθούσε και το ιδανικό ύψος του πάγκου. Δεν τον άντεξα, τον πήρα αγκαλιά και τον τράβηξα μέσα μου με τα πόδια μου όσο τον έχυνα. Οι συσπάσεις μου τον έκαναν να χύσει δευτερόλεπτα μετά από μένα μέσα σε κραυγές καύλας. Ένιωσα τα καυτά του χύσια να πιτσιλάνε την κλειτορίδα μου και τα μουνόχειλά μου.

Έπεσε πάνω μου, τον φίλησα! Ήταν ένας ακόμη απίστευτος οργασμός που μου χάρισε.

Αφού καθαρίσαμε λίγο το χάος με τα ζουμάκια μας που υπήρχαν παντού, με οδήγησε στο μπάνιο του κάτω σπιτιού για κάνουμε ντουζάκι. Και εκεί, στο ημιτελές σαλόνι υπήρχε ένας καναπές που γίνεται κρεβάτι. Τον στάμπαρα, καθώς μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή.

Βγήκα από το μπανάκι μου, και μπήκε ο Σ. Τον περίμενα στον καναπέ γυμνούλα περιεργαζόμενη το μπουκαλάκι με το μαγικό λαδάκι. Παραξενεύτηκε που με βρήκε εκεί βγαίνοντας από το μπάνιο. "Έλα, να κάτσουμε λίγο εδώ…" του είπα. Ήρθε και κάθισε ανάμεσα στα πόδια μου, στην αγκαλιά μου. Μύριζε υπέροχα, ενώ και αυτός ήταν γυμνούλης. Του χάιδευα το στήθος ενώ αυτός είχε απλώσει τα χέρια του πίσω, μου χάιδευε τα μαλλιά μου και με τράβαγε στο λαιμό του. Το χέρι μου κατέβηκε χαμηλά. Μόλις ακούμπησα το καβλί του, το ένιωσα που πετάχτηκε.

- Τόσο γρήγορα;… του κάνω με έκπληξη.

- Γιατί όχι;…

μου απαντά, και με τραβάει και μου δίνει ένα παθιασμένο φιλί. Στιγμιαία ένιωσα το καβλί του να σκληραίνει στο χέρι μου και μου άρεσε. Τον ξαπλώνω κάτω, και ανεβαίνω ανάποδα πάνω του. Φέρνω το μουνάκι μου στο στόμα του, και το καβλί του στο δικό μου. Τον ρουφάω και τον νιώθω να μεγαλώνει και να σκληραίνει στο στόμα μου. Αυτός, παίζει με το βελούδινο μουνάκι μου. Πιπιλάει τα χειλάκια του, επικεντρώνεται λίγο στην κλειτορίδα μου και τρελαίνομαι. Όσο πιο έντονα με πιπιλάει, τόσο πιο δυνατά τον ρουφάω. Το υπόγειο γεμίζει με μουγκρητά καύλας κι από τους δυο. Είχε αρπάξει τον κώλο μου και με τραβούσε κάτω, πάνω στη γλώσσα του που ασταμάτητα με πιπίλαγε. Εγώ έπαιζα με το παιχνιδιάρικο καβλί του. Τον έπαιζα, έγλειφα το κεφαλάκι του και τον ρουφούσα όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τον ήθελα μέσα μου ξανά. Σηκώθηκα από πάνω του και τον κράτησα κάτω να μη σηκωθεί.

- Θέλω να σε καβαλήσω...

του ψιθύρισα στο αυτί. Ανέβηκα πάνω του και τριβόμουν πάνω στο καβλί του. Γλιστρούσα απίστευτα... τον είχα γεμίσει με τα χύσια μου. Με το χέρι μου τον σήκωσα λίγο και τον έσπρωξα μέσα στο καυτό μου μουνάκι.

- Μ... τι καύλα είναι αύτη;... μου έκανε.

Άρχισα να κουνιέμαι ρυθμικά, κυκλικά, μετά άρχισα να ανεβοκατεβαίνω. Ένιωθα το χοντρό του κεφαλάκι να βυθίζεται σε όλη τη διαδρομή μέσα μου και να φτάνει στον πάτο μου. Αυτό με τρελαίνει. Και αυτόν τον τρελαίνει αυτή η αίσθηση... το ξέρω ότι δεν το αντέχει αυτό. Όμως ήθελα να τον χύσω με αυτόν τον τρόπο. Συνέχισα χρησιμοποιώντας τους μύες του κόλπου μου. Βόγκαγε από καύλα... και εγώ μαζί του! Ήμουν σίγουρη… δε θα το αντέξει, συνέχισα.

- Χύσε με... τον άκουσα να λέει.

Δεν άντεξα άλλο. Ο οργασμός που ήρθε έκανε το κορμί μου να χτυπιέται από την καύλα. Ηταν τέλειο! Τον κοιτώ...

- Εσύ;… του λέω...

- Συνέχισε... μου λέει με πονηρό ύφος.

Απόλαυσα λίγο ακόμη το σκληρό καβλί του και με σηκώνει. Τον έβλεπα άνετο και εγώ είχα αρχίσει να κουράζομαι. Μου ζητάει να κάτσω στα 4, κάτι που εγώ δεν απολαμβάνω, αυτός όμως, ξέρω ότι δεν το αντέχει για πολύ. Στήνομαι και μπαίνει μέσα μου αργά. Μου τραβάει το μαλλί καθώς μου το καρφώνει. Το μωρό μου είχε άγριες διαθέσεις. Όσο γαμάει το μουνάκι μου, νιώθω το δάκτυλό του να πιέζει την κωλοτρυπίδα μου.

- Μ... αυτό έχεις καιρό να το κάνεις... του ψελλίζω.

- Θες να στον χώσω στο κωλαράκι σου;… μου κάνει.

- Ναι, σκίσε μου και τον κώλο μωρό μου, είμαι δική σου.

Με το καβλί του μέσα μου, ένιωσα το σαλιωμένο του δάκτυλο να γλιστράει την στενή μου τρυπούλα. Συνεχίζοντας να γαμάει το μουνάκι μου, παίζει με το δάχτυλο του προσπαθώντας να την ανοίξει.

- Φέρε το λιπαντικό, με το σάλιο δε θα μπορέσεις, έχεις πολύ καιρό να μου γαμήσεις τον κώλο...

του λέω. Βγήκε και έτρεξε στο γραφείο του φέρνοντας ένα τζελ. Παίρνω το καβλί του στο χέρι να παραμείνει σκληρό, όσο αυτός ασχολείται με την λίπανση της κωλοτρυπίδας μου.

Πήρε μπόλικο τζελ στο δάκτυλό του και το έχωνε μέσα μου. Το δάκτυλό του γλιστρούσε πλέον σαν τρελό μέσα μου και ένιωσα τη πίεση και δεύτερου. Πόνεσα λίγο αλλά γλίστρησε και αυτό. Ήμουν έτοιμη να δεχτώ το καυλί του. Του βάζω τζελ και του κάνω νόημα να δοκιμάσει. Τον οδηγεί στην στενή μου τρυπούλα. Ένιωσα το κεφαλάκι του χοντρό και σκληρό να με πιέζει. Η πίεση μεγάλωσε, τον ένιωσα να γλιστράει. Με έσκισε στα δυο αργά, τον ένιωσα να μπαίνει όλος μέσα μου. Έβαλε κι άλλο λιπαντικό καθώς έβγαινε, πριν μπει. Με πόναγε, αλλά ήθελα να τον κάνω να χύσει. Τον άκουγα που βόγκαγε καθώς ξέσκιζε τη στενή μου τρυπούλα. Η τρυπούλα μου χαλάρωσε, το καβλί του μπαινόβγαινε μέσα μου πιο εύκολα, παρόλο που ήταν πολύ σκληρό. Ο ρυθμός του γινόταν πιο γρήγορος.

- Χύσε μέσα μου, δώσε μου την καύλα σου...

του ψέλλιζα ανάμεσα στα βογκητά μου καθώς έσκιζε το κωλαράκι μου. Με άρπαξε από το μαλλί και με τραβούσε καθώς με κάρφωνε αλύπητα.

- Χύσε με μωρό μου, με διέλυσες...

του είπα ξανά, μην αντέχοντας άλλο… και εκεί τον άκουσα να φωνάζει αφήνοντας τα καυτά του χύσια βαθιά μέσα μου. Έπεσα κάτω και ο Σ πάνω μου... μου έδωσε δυο φιλιά στο λαιμό μου καθώς έβγαινε.

- Με διέλυσες... του είπα.

- Ήταν τέλειο... μου απάντησε.

Ξάπλωσε εξαντλημένος δίπλα μου και χώθηκα στην αγκαλιά του. Ο κώλος μου πονούσε, αλλά ένιωθα υπέροχα!

- Δεν ξέρω αν μπορώ να περπατήσω... του είπα.

- Ωραία, θα έχουμε και τρίτο γύρο…

μου έκανε σκάζοντάς μου ένα πονηρό χαμόγελο. Η βραδιά τέλειωσε εκεί, καθώς μας πήρε ο ύπνος εξαντλημένους και τους δυο, αγκαλιά. Μετά από αρκετή ώρα που ξυπνήσαμε, είχε αρχίσει να χαράζει, σηκωθήκαμε στα γρήγορα, έκανα ένα ντουζάκι και έφυγα.

Το υπόγειο μας φιλοξένησε αρκετό καιρό από τότε. ο Σ καθάρισε το σαλονάκι και μπήκαν και κουρτίνες στα παράθυρα.

Θα επανέλθω με νέα ιστορία σύντομα! Σας είπα, έχω πάρα πολλά να σας διηγηθώ.




Copyright protected OW ref: 169933



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.