Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Άρης, 47 χρονών, χωρισμένος, επιχειρηματίας, σε σχέση με την Ελένη με την οποία μας βγαίνουν αβίαστα πράγματα που με προηγούμενους συντρόφους δεν τολμούσαμε καν να τα σκεφτούμε. Δεν κρύβω δε ότι αυτά και κάποια άλλα με έχουν φέρει πολύ κοντά μαζί της.

Την Ελένη την πρωτοπήδηξα σε ένα επαγγελματικό μας ταξίδι στην Αθήνα κάνα δυο χρόνια πριν. Δεν το είχα προγραμματίσει για να πω την αλήθεια, απλά συνέβη. Όπως όλες οι πρώτες φορές δεν έλεγε και πολλά, έβγαλε όμως μια οικειότητα που με προβλημάτισε πολύ. Συγκεκριμένα ήταν από τις φορές εκείνες που έγλειψα μουνί με τρομερή όρεξη, κάτι που συνεχίζεται ακόμη και τώρα και με καυλώνει απίστευτα.

Σήμερα όμως θα σας διηγηθώ μια τρομερή μας περιπέτεια που σίγουρα θα τη θυμόμαστε για πάντα.

Για έναν περίπου χρόνο γαμιόμασταν καταπληκτικά θα έλεγα, με τρομερή ποικιλία όπως δημόσια στην παράλια η σε παρκινγκ, φωνάζοντας στο μπαλκόνι για να μας ακούσουν όλοι και γενικά δεν κολλούσαμε μπροστά σε τίποτε προκειμένου να ζήσουμε ένα καταπληκτικό γαμήσι.

Όλα ξεκίνησαν, όταν πηδώντας τη στο αυτοκίνητο, εγώ καθισμένος και αυτή από πάνω μου στο πίσω κάθισμα μέσα στις καύλες μου την ρώτησα αν πάντα της άρεσαν οι πίπες και αυτή μου απατάει περιφραστικά... "ναι οι πίπες πάντα μου άρεσαν". Εγώ τότε χωρίς ακόμη και τώρα να μπορώ να καταλάβω το λόγο άναψα ακόμη περισσότερο, τρελάθηκα, ατάκα που άλλοτε θα με ξενέρωνε τώρα με εκτίναξε στην μεγαλύτερη καύλα που μπορούσα να φανταστώ. Αυτό ήταν μονό η αρχή. Για τα επόμενα γαμήσια μου περιέγραφε πως την γαμούσε ο πρώην της και εγώ έχυνα ασταμάτητα. Ήθελα να ξέρω λεπτομέρειες τρελές όπως πως το ξεκίναγε όταν ήθελε να σε γαμήσει ο άντρας σου (είχε ήδη χωρίσει ), στον έδινε στο στόμα;… σε έχυνε στη μούρη; Την έβαζα να μου περιγράφει ένα γαμήσι που βαριόταν ας πούμε, πως τον έπαιρνε όταν δεν ήθελε και άλλα τέτοια. Το καλύτερο ήταν ο τρόπος που τα περιέγραφε. Η καύλα ήταν τόσο εκφραστική επάνω της που δε χόρταινα να την ακούω και να την ξεκωλιάζω ταυτόχρονα. Μάλιστα ένα διάστημα που τη γαμούσα πριν χωρίσει μου περιέγραφε πως τον έπαιρνε στο σπίτι από τον άντρα της αφού την είχα γαμήσει εγώ πριν 20 λεπτά. Την ρωτούσα λοιπόν:

- Τι έγινε μόλις γύρισες χτες σπίτι;

- Ήθελε να με γαμήσει, είχε καύλες.

- Και εσύ τι έκανες;

- Έκατσα, τι να κάνω;

- Δηλαδή;

- Κατέβηκε κάτω και μου έγλειφε το μουνί.

- Και σου άρεσε;

- Ναι.

- Και ας σε είχα μόλις ξεκωλιάσει;

- Ναι, μου άρεσε.

- Και μετά;

- Μετά γύρισε και μου έβαλε τον πούτσο του στο στόμα.

- Και τι έκανες;

- Το άνοιξα να μπει μέσα

- Του πήρες πίπα δηλαδή;

- Και τι να έκανα;

- Σου άρεσε;

- Ναι μου αρέσουν οι πίπες στο έχω πει.

- Είχε χύσια επάνω του;

- Ναι είχε, πολλά

- Και εσύ τι έκανες;

- Τα έγλειφα όλα, αφού τον είχα στο στόμα μου.

- Και μετά αυτός τι έκανε;

- Με γύρισε στα τέσσερα και μου τον έχωσε.

- Και έκατσες;

- Φυσικά. Με γάμησε κανονικά μέχρι που έχυσε.

- Που έχυσε;

- Με γύρισε και έχυσε στα βυζιά μου

- Γιατί;

- Του αρέσει να με χύνει στα βυζιά μου…

Φυσικά οι ιστορίες δεν τελείωναν ποτέ γιατί έχυνα εγώ, ασταμάτητα…

Με αυτά και πολλά άλλα ακόμη αρχίσαμε να κτίζουμε σενάριο κατά το οποίο θα τη γαμούσα με έναν φίλο μου. Δε σας κρύβω βέβαια ότι περισσότερο με ενδιέφερε σαν παιχνίδι καύλας παρά σαν πιθανή πραγματικότητα. Κουβέντα στην κουβέντα βέβαια νιώσαμε και οι δυο την περιέργεια να το κάνουμε… και να που κανονίστηκε για μια παρασκευή βράδυ μετά τη δουλειά.

Ο φίλος και γαμιάς της ήταν δική μου επιλογή, από τα παλιά, εχέμυθος και σοβαρός και φυσικά συμφώνησε. Το σκηνικό συγκεκριμένο. Το Ελενάκι θα το είχα γδύσει, θα το είχα δέσει με τα χέρια πίσω και τα μάτια και αυτά δεμένα. Δεν της αποκάλυψα ποιος ήταν, ούτε και σε αυτόν είπα για την Ελένη. Θα ερχόταν μέσα στην νύχτα, θα τη γαμούσε μαζί μου και θα έφευγε.

Έτσι το θέλαμε. Το ραντεβού κλείστηκε μια εβδομάδα πριν και πρέπει να σας πω πως ήταν η πιο καυλωτική εβδομάδα που έχω περάσει. Η σκέψη του διπλού γαμησιού μας έκανε να πηδιόμαστε συνέχεια, κάτι που αποφασίσαμε να σταματήσουμε δύο μέρες πριν ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη θεατρικότητα.

Η μέρα επιτέλους έφτασε και με ένα απίστευτα βασανιστικό απόγευμα από την αναμονή, αφού έκλεισα επιτέλους το γραφείο, ξεκινήσαμε την τελική προετοιμασία για την πρώτη μας παρτούζα.

Όλα θα γινόταν στο γραφείο μου. Μπήκαν τα δυο κεράκια, το μοναδικό φωτισμό, αφού θέλαμε οι ταυτότητες να παραμείνουν μυστικές και άρχισα να ετοιμάζω το Ελενάκι. Αυτή ήταν όλα τα λεφτά. Τις τελευταίες ώρες είχε ένα μπλαζέ βλέμμα εννοείται από την καύλα και τα χείλια της σαν να μην ακουμπάγανε μεταξύ τους. Πειθήνια και υποτακτική έκανε ότι της έλεγα ακριβώς.

Έβγαλε όλα τα ρούχα της λοιπόν και φόρεσε τη ζώνη που είχε επάνω τα δυο σκρατς για δένονται τα χέρια της από πίσω.

Την έβαλα λοιπόν να σκύψει με τη μούρη πάνω στο γραφείο οπού τα υπέροχα και πλούσια βυζιά της ξεχύθηκαν στηρίζοντας τη μιας και τα χέρια ήταν πίσω. Τουρλωτό πλέον το κωλαράκι της μπροστά στην μούρη μου ξεκίνησα να το προετοιμάζω για το ξέσκισμα που θα ακλουθούσε. Τι να προετοιμάσω βέβαια που μόλις ακούμπησα την γλώσσα μου στο μουνί της ήταν ήδη υγρό και ανοιχτό σα να την είχα μόλις γαμήσει. Σηκώνομαι λοιπόν και βάζω τον πούτσο μου στο μουνί της έτσι όπως την είχα σκυμμένη ενώ ταυτόχρονα της έβαλα και λιπαντικό στον κώλο. Βλέπετε την Ελένη την είχα γαμήσει μόλις δυο φορές από κώλο και ήταν ακόμη στενός. Έτοιμο λοιπόν το σκηνικό και ήρθε η ώρα να πάρω τηλέφωνο το Νίκο να έρθει ο όποιος τριγύρναγε με το αυτοκίνητο του μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είχαν φύγει όλοι από την εταιρία. "Έλα τώρα φίλε μου", του λέω δίπλα από την Ελένη, "την έχω έτοιμη να τη γαμήσουμε". Δεν θα ξεχάσω την ανάσα της που βάρυνε στο άκουσμα αυτό, ίσως και να μην το είχε πιστέψει ότι θα συνέβαινε. Καύλα και άγχος μαζί το τέλειο αφροδισιακό.

Ελάχιστη αναμονή μέχρι να ακούσουμε την πόρτα και η περιπέτεια μας ξεκίνησε ….

"Βγάλε όλα τα ρούχα σου…" του είπα με το που μπήκε μέσα. Ο πούτσος του ήταν ήδη όρθιος και παρατήρησα ότι ήταν αρκετά πιο λεπτός από το δικό μου, καλό αυτό για το ξεκώλιασμα σκέφτηκα. Φυσικά δε μιλούσαμε στην αρχή αφού η κεντρική ιδέα ήταν να μην καταλάβει η Ελένη ποιος τη γαμούσε και ποιος την πίπωνε, τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Έτσι και έγινε, εγώ πήρα θέση έτσι όπως ήταν σκυμμένη από πίσω και της τον έχωσα με μια στο ήδη καυλωμένο μουνί της, ο Νίκος τον έβαλε στο στόμα της. Αυτό δεν κράτησε πολύ αφού ο φίλος μου λάτρης του κώλου ζήτησε γρήγορα αλλαγή.

Χωρίς καμιά καθυστέρηση η πούτσα του ήταν στον κώλο της Ελένης, ούτε καν μπήκε στον κόπο να ρωτήσει αν είχε ξαναγαμηθεί από κώλο. Μια μικρή κραυγή (καμιά σχέση με το πρώτο της ξεκώλιασμα από μένα) και όλα πήραν τον ρυθμό τους. Το Ελενάκι από την μια ρούφαγε τον πούτσο μου που ήταν γεμάτος χύσια και από την άλλη γαμιόταν από κώλο κανονικά. Το θέαμα απίστευτο και η Καύλα της απερίγραπτη αφού παρά το ήταν μπουκωμένη οι κραυγές ξέφευγαν κανονικά.

Το σφυροκόπημα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και κάθε φορά που ο Νίκος της τον έχωνε αυτή τινάζονταν επάνω στον πούτσο μου τερματίζοντάς τον στο λαιμό της βαθιά, βγάζοντας ταυτόχρονα μικρές κραυγές καύλας.

Στην επόμενη φάση της λύσαμε τα χέρια για να συμμετέχει περισσότερο, έτσι κι αλλιώς φάνηκε περιττό και αμέσως κέρδισα πιάσιμο στα αρχίδια μου κάτι που γουστάρω πολύ και το ξέρει. Πραγματικά δεν την έχω ξαναδεί τόσο περίεργα καυλωμένη! Και πώς να μην ήταν τη στιγμή που βρισκότανε με μια πούτσα στον κώλο της χωρίς να ξέρει τον ιδιοκτήτη.

Ήρθε η ώρα το γαμήσι να μεταφερθεί στον καναπέ, όπου τη βάζω επάνω στον πούτσο μου και μπαίνω στο αγάμητο μέχρι τότε μουνί της. Διπλή διείσδυση λοιπόν και ο Νίκος ξανά στον κώλο, έλα όμως που ακούμπησαν οι πούτσες μας και δυστυχώς αυτό με ξενέρωσε με αποτέλεσμα να μου πέσει ελαφρά. Το Ελενάκι το κατάλαβε φυσικά και έσωσε την κατάσταση παίρνοντας τον πούτσο μου πάλι στο στόμα της κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα. Με αυτά και με τα άλλα δεν κατάφερα να κρατηθώ και έχυσα αλλά δυστυχώς επάνω μου αφού ο φίλος μου δεν την ταρακούναγε από το ξεκώλιασμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις ο Νίκος κατάλαβε ότι είμαι εκτός, την αρπάζει και την κολλάει στον τοίχο οπού πλέον την γαμούσε με λύσσα από κώλο πάντα, στα όρθια και αυτή να ουρλιάζει.

Πραγματικά, τι θέαμα, ακόμη καυλώνω που το θυμάμαι. Η στιγμή του χυσίματος δεν άργησε και ο φίλος μου αφού την έστησε πάλι στο τραπέζι έβγαλε το προφυλακτικό για να αφήσει τα χύσια του μέσα της.

Αμέσως πριν το Ελενάκι συνέλθει ο Νίκος ντύθηκε και έφυγε.

Εκείνο το βράδυ στο σπίτι μου βέβαια, την ξαναγάμησα άλλες δύο φορές, για την επισφράγιση μιας γαμάτης μέρας.

Με το Νίκο δεν ξανακάναμε κάτι από τότε χωρίς να έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο.




Copyright protected OW ref: 171233



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).