Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σας, η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν κάτι μέρες (τέλη Ιουλίου). Αφορά εμένα και την πρώην μου, τη Μαρίνα. Η Μαρίνα είναι κοντούλα με κανονικό στήθος κι έναν υπέροχο κώλο. Έχουμε λίγους μήνες που χωρίσαμε και πλέον οι σχέσεις μας είναι φιλικές αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Η ιστορία ξεκινάει σε ένα κλαμπ της παραλιακής όπου έχω βγει με φίλους. Εκεί μετά από λίγη ώρα βλέπω ότι βρίσκεται και η Μαρίνα με την παρέα της, αλλά επιλέγω να αγνοήσω την ύπαρξή της. Με την ώρα κι ενώ έρεε το ποτό ένας απ' τους φίλους μου με ενημερώνει ότι η Μαρίνα φλερτάρει με κάποιον. Ενώ ήμουν συνειδητοποιημένος και είχα αποδεχτεί πλήρως το χωρισμό μας, το ποτό έκανε τη δουλειά του και ξύπνησε τον εγωισμό μου. Χωρίς να το πολύ σκεφτώ πάω απ' το τραπέζι τους χαιρετάω τη παρέα και ακολουθεί ο εξής διάλογος με τη Μαρίνα.

- Απ' ότι φαίνεται θα περάσεις καλά σήμερα.

- Χάρηκα που σε είδα αλλά πλέον δε σε αφορά με ποιον θα περνάω καλά.

- Όχι δεν κατάλαβες, με μένα θα περάσεις καλά σήμερα. Θα σε περιμένω απ' έξω.

Ύστερα από δέκα λεπτά βγαίνει απ' το μαγαζί και έρχεται προς το μέρος μου.

- Βγήκα για να σου πω μη περιμένεις άδικα, εμείς τελειώσαμε!

- Τελειώσαμε ναι, αλλά ακόμα σε θέλω και με θέλεις.

Την πιάνω και τη φιλάω με πάθος κι εκείνη ανταποκρίνεται πλήρως. Μπαίνουμε μες στο αμάξι και ξεκινάω με πάθος να τη φιλάω και να τη χουφτώνω. Εκείνη τραβιέται.

- Τι κάνεις δε θα πάμε πουθενά απόμερα;

- Καλά είναι κι εδώ δε θα μας δει κανένας, είπα μη έχοντας συναίσθηση ακριβώς του τι λέω άλλα είχε πιει κι εκείνη οπότε δε δυσκολεύτηκε να ανταποδώσει τα φιλιά.

Μου πιάνει τη πούτσα πάνω απ' το τζιν.

- Δε φαντάζεσαι πόσο μου έλειψε η πούτσα σου μωρό μου.

- Νιώσε την που έχει γίνει πέτρα για σένα καύλα μου.

Τη παίρνει στο στόμα της και ξεκινάει να τη γλείφει μανιωδώς και να τη ρουφάει. Τη βάζει βαθιά στο στόμα της και την νοιώθω να πνίγεται. Εγώ της κρατάω το κεφάλι εκεί και δακρύζει.

- Με τρελαίνεις καύλα μου, ρούφα τη ψωλή του γαμιά σου...

της λέω όσο τρίβω το υγρό μουνάκι της που καίει από καύλα. Σηκώνεται και κάθεται πάνω στη ψωλή μου. Τρίβεται πάνω της για λίγα λεπτά όσο τη φιλάω με πάθος και τη βάζει αργά μέσα της. Ξεκινάει να λικνίζεται από πάνω μου με τη ψωλή μου να γεμίζει το υγρό μουνάκι της.

- Αρκετά γαμήθηκα πάνω στο πούτσο σου. Τώρα θέλω να με σκίσεις...

μου λέει και τη στήνω στα τέσσερα και μπαίνω βαθιά με δύναμη μέσα της. Εκείνη βγάζει κραυγές ηδονής.

- Σκίσε με καυλιάρη μου. Γάμησε το το μουνάκι μου που στάζει για σένα.

- Σήμερα μωρό μου θα σε ξεμουνιάσω.

Τη γαμάω άγρια και κάνω τα κωλομέρια της κατακόκκινα από τα χαστούκια.Τη βάζω να ξαπλώσει πιάνω τα πόδια της και ξεκινάω να τη γαμάω ξανά άγρια.

- Πιο δυνατά... θα σε χύσω...

μου λέει και ξεκινάει να τρίβει το μουνί της όσο τη γαμάω.

- Χύσε με όσο σε γαμάω σαν πουτάνα.

Της σφίγγω το λαιμό κι εκείνη την ώρα την νοιώθω να συσπάται και να χύνει το πούτσο μου ασταμάτητα. Φωνάζει με πάθος και οι κραυγές της σίγουρα ακούστηκαν.

- Ώρα να το γεμίσω με τα χύσια μου το πουτανάκι μου, της λέω και τη βγάζω έξω απ' το αμάξι, τη βάζω να γονατίσει και ξεκινάω να τη παίζω μπροστά στο πρόσωπο της το οποίο δεν άργησε να γεμίσει από τα χύσια μου.

Καταλάβαμε ότι η ώρα είχε περάσει και φύγαμε γρήγορα αν και ξέραμε ότι όλοι είχαν καταλάβει τι έγινε και σίγουρα κάποιοι άκουσαν και τι έγινε. Από εκείνη τη μέρα δεν της έχω ξαναμιλήσει ούτε ξέρω αν θα της ξαναμιλήσω. Αν αυτή ήταν η τελευταία φορά που κάναμε σεξ πιστέψτε με άξιζε τον κόπο.




Copyright protected OW ref: 170993



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.