Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι 12 χρόνια, και μετά από πολύ δουλειά και 3 παιδιά αποφασίσαμε να πάμε ένα 4ημερο ταξίδι στο Λονδίνο οι δύο μας για ξεκούραση και κυρίως για να ξαναβρούμε το χαμένο μας πάθος. Η αλήθεια είναι ότι η Βίκυ πάντα ήταν γκομενάκι πρώτης τάξης. Όχι απο τις γυναίκες που ξεχώριζαν, αλλά σίγουρα η επιτομή της καυλιάρας όταν την πρόσεχες. Κοντούλα, αλλά με καταπληκτικές αναλογίες, ένα σωστό καυλάκι, ή πιο σωστά πλέον μια μιλφάρα.

Φτάσαμε επιτέλους στο ξενοδοχείο και αφού η Βίκυ μίλησε με τη μάνα της και βεβαιώθηκε ότι όλα ήταν καλά σπίτι, γύρισε και μου είπε ότι επιτέλους μπορούμε να χαλαρώσουμε. Το πόσο κουρασμένοι ήμασταν φάνηκε στο ότι μόλις τακτοποιηθήκαμε, πέσαμε για ύπνο ενώ ήταν μόλις οκτώ το πρωί. Μόλις σηκωθήκαμε κατά τις τρεις το μεσημέρι ντυθήκαμε και βγήκαμε για βόλτα και φυσικά για φαγητό. Περάσαμε πολύ ωραία, περπατήσαμε, η Βίκυ έκανε κάτι ψώνια και εγώ ευχαριστήθηκα τη μπύρα μου και ένα καλό ουίσκι μετά το γεύμα μας. Στο γυρισμό είδαμε ένα σεξ shop και ενώ προς στιγμήν είπαμε να μπούμε τελικά αποφασίσαμε να το κάνουμε την επόμενη και τελικά νωρίς-νωρίς ήμασταν στο ξενοδοχείο και μετά από ένα γρήγορο ντουζάκι πέσαμε πάλι για ύπνο σχεδόν νεκροί από την κούραση.

Το επόμενο πρωί και ενώ παίρναμε το πρωινό μας, η Βίκυ είπε ότι πρέπει να πάμε να δούμε θέατρο και φυσικά δεν της χάλασα το χατίρι. Ντυθήκαμε και πήγαμε στο θέατρο. Η παράσταση ήταν εντυπωσιακή και η Βίκυ το είχε χαρεί. Aφού ήταν ακόμη νωρίς πήγαμε για ένα ποτό σε μια παμπ κοντά στο θέατρο. Εκεί καθώς απολάμβανα ένα ωραίο πούρο, άκουσα τους διπλανούς να λένε για το σεξ shop που είχαμε τσεκάρει την προηγούμενη ημέρα με τη Βίκυ και ότι έχει καινούρια δωμάτια για ζευγάρια. Θέλοντας να πειράξω τη γυναίκα μου της είπα τι άκουσα και την ρώτησα αν ήθελε να το δοκιμάσουμε. Η Βίκυ το σκέφτηκε ελάχιστα και είπε ότι αν θέλω κι εγώ να πάμε να δούμε τι εννοούσαν. Πλήρωσα αμέσως και ξεκινήσαμε με όρεξη για το σεξ shop.

Μπαίνοντας μέσα η αλήθεια είναι ότι μύριζε ακριβό άρωμα και ότι όλα ήταν πολύ προσεγμένα. Δεν έδινε την εικόνα ενός απλού σεξ shop. Αφού γελάσαμε με τα «προϊόντα» για λίγο, πήγα στο ταμείο και ρώτησα για τα δωμάτια και αν ίσχυε αυτό που είχα ακούσει στην παμπ. Η κυρία του ταμείου μου είπε ότι πλέον λειτουργούν 9 δωμάτια για ζευγάρια και ότι έχουν ανακαινιστεί πλήρως πριν από μια εβδομάδα. Αν θέλαμε να ζήσουμε την εμπειρία έπρεπε να πληρώσω 75 λίρες εγώ, ενώ η Βίκυ τίποτα, καθώς οι γυναίκες έχουν δωρεάν είσοδο. Πλήρωσα και μετά από λίγο ήρθε μια άλλη κυρία και μας οδήγησε στο δωμάτιο. Μας είπε ότι μπορούμε να κάτσουμε όσο θέλαμε καθώς δεν υπήρχε χρονικό περιθώριο και ότι αν τελειώσει κάποιο ποτό ή φρούτο μπορούμε να ζητήσουμε από το θυροτηλέφωνο να αντικατασταθεί.

Το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό, λίγο μεγαλύτερο από μια τουαλέτα μπορώ να πω… και από τη μία είχε μια τηλεόραση η οποία είχε μενού σχετικά με το τι ήθελε το ζευγάρι να παρακολουθήσει (εννοείται ερωτικού περιεχομένου), ένα μικρό καναπέ σαν ανάκλιντρο και ένα μικροσκοπικό ψυγείο με τα ποτά και τα φρούτα. Γελάσαμε με τη Βίκυ λόγω του μικρού μεγέθους του δωματίου και καθίσαμε στον καναπέ-ανάκλιντρο. Έβαλα να παίζει μια ταινία στην τύχη και βγάζοντας το σακάκι μου και τα παπούτσια μου έβλεπα τη Βίκυ να κρεμάει το παλτό της και να έρχεται να κάθεται δίπλα μου με ερωτικές διαθέσεις.

Βλέπαμε για πρώτη φορά μαζί πορνό και ήταν μια γυναίκα που ρουφούσε έναν πούτσο τεράστιο, ενώ ένας άλλος την πηδούσε από πίσω. Αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε με τη Βίκυ και να φιλιόμαστε και μπορώ να πω ότι το γεγονός ότι ήμασταν εκεί σε ένα τέτοιο μέρος μας είχε ανάψει και τους δύο για τα καλά. Σκέφτηκα ότι τελικά οι 75 λίρες που έδωσα έπιασαν τόπο για τα καλά. Μετά από λίγο εγώ ήμουν τελείως γυμνός και η Βίκυ με το στήθος έξω, και καθώς φιλούσα τις ρώγες της, η σκηνή στην τηλεόραση άλλαξε και ήταν μια γυναίκα με τα πόδια ανοικτά και ένας τύπος της έκανε γλειφομούνι. Η Βίκυ με σταμάτησε, μου το έδειξε και μου είπε «αυτό θέλω να μου κάνεις και εσύ». Φυσικά και δεν της χάλασα το χατίρι και αμέσως γονάτισα μπροστά της με ένα χαμόγελο και βγάζοντας της το κιλοτάκι έπεσα με τα μούτρα στο μουνάκι της. Η Βίκυ ήταν πολύ υγρή και σύντομα ήταν έτοιμη να έχει τον πρώτο της οργασμό εδώ και πολύ καιρό. Εγώ το ευχαριστιόμουν σαν τρελός αφού επιτέλους περνούσα τέλεια με τη γυναίκα που αγαπώ!

Η Βίκυ πλέον βογκούσε πιο δυνατά από ότι η τηλεόραση και ήταν έτοιμη να χύσει, όταν ξαφνικά έγινε κάτι σοκαριστικό! Ξαφνικά δίπλα από τη Βίκυ ανοίγει μια μικρή θυρίδα και εμφανίζεται ένας τεράστιος καυλωμένος πούτσος! Η Βίκυ σοκαρισμένη έβγαλε μια κραυγή, εγώ μόλις κοίταξα είδα το τεράστιο καυλί να είναι δίπλα στο αναψοκοκκινισμένο πρόσωπο της γυναίκας μου και χωρίς να το θέλω, απλά της είπα «παίξ' τον μωρό μου και απόλαυσε το», και χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει τι έχω πει ξαναπέφτω με τα μούτρα στο μουνάκι της! Χωρίς να βλέπω τι γίνεται άκουσα τη Βίκυ να βογκάει πάλι ερωτικά και σήκωσα το βλέμμα μου να δω! Η εικόνα ήταν λες και ήταν βγαλμένη από πορνό. Εγώ να γλείφω το μουνάκι της γυναίκας μου, η Βίκυ με τα πόδια ανοικτά να βογκάει ενώ έπαιζε πότε με το ένα χέρι πότε με τα δύο χέρια τον πούτσο σαν τρελή! Αυτό που άκουσα μετά με σόκαρε:

- Μη σταματάς εσύ! Τι σταματάς;… ρούφα το μουνάκι μου μωρό μου…

και εννοείται ότι χωρίς δεύτερη κουβέντα έπεσα με τα μούτρα στο μουνάκι της αλλά τώρα ακόμα πιο καυλωμένος.

Καθώς έγλειφα τη γυναίκα μου συνειδητοποίησα ότι δεν αναστέναζε όπως πριν αλλά μούγκριζε πιο πολύ, αν και το σώμα της δεν είχε την ίδια κινητικότητα. Σήκωσα το κεφάλι μου να δω και το θέαμα με άφησε στήλη άλατος. Η Βίκυ, η γυναίκα μου, ρουφούσε με μανία την ψωλάρα του άγνωστου! Σαν να ήταν διψασμένη για πούτσο! Και τι πούτσο; Τεράστιο, με δυσκολία τον έβαζε στο στόμα της και μάλιστα έβλεπα τα χειλάκια της να ζορίζονται όταν αυτός έμπαινε μέσα της. Δεν τόλμησα να πω κάτι και η αλήθεια είναι ότι δε μπορούσα να πω κάτι γιατί δεν έβγαινε μιλιά από μέσα μου! Εκεί που τρελάθηκα ήταν όταν πήγα να συνεχίσω το γλείψιμο μου, η Βίκυ χωρίς καν να κοιτάξει, με έσπρωξε με το πόδι της, πίσω. Μάλιστα ανασηκώθηκε για να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της καλύτερα. Έβλεπα τη γυναίκα μου να ρουφάει ένα ξένο καυλί σαν καυλωμένη φοράδα και το μόνο που έκανα ήταν να μείνω αποσβολωμένος και να αρχίσω να παίζω το πουτσάκι μου μπροστά της ενώ αυτή μπουκωνόταν την ψωλάρα, μαλάζοντας του τα αρχίδια.

Σε κάποια φάση η Βίκυ με κοίταξε μπουκωμένη με τον πούτσο του άλλου, και μου είπε χαμογελώντας και ίσως λίγο ειρωνικά…

- σου αρέσει το θέαμα μωρό μου;

Εγώ, το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να γνέψω καταφατικά και η Βίκυ γελώντας συνέχισε τον πεοθηλασμό της, ενώ έβαλε το πόδι της στο στόμα μου για να το φιλήσω και να το γλείφω όσο αυτή ρουφούσε την ψωλάρα από την θυρίδα. Έβλεπα τις βυζάρες της να κουνιούνται στον ρυθμό που έδιναν οι ψωλιές του άλλου πίσω από τον τοίχο και δεν άντεξα. Πήγα κοντά της και άρχισα να πιπιλάω τις καυλωμένες ρώγες της. Η Βίκυ έδειξε έκπληκτη με αυτή την κίνηση μου αφού πλέον ήμουν πολύ κοντά στο πρόσωπο της και έβλεπα λίγα εκατοστά από πάνω μου να ρουφάει το καυλί ενός άλλου άντρα, χαμογέλασε, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε:

- Έχεις καυλώσει μωράκι μου ε;

Πριν πω τίποτα μου έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα! Είχε την γεύση του πούτσου που ρουφούσε η γυναίκα μου και με φιλούσε στο στόμα ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν η ψωλάρα που τώρα έπαιζε γρήγορα, ήταν στο στόμα της. Αντί να θυμώσω, παραδόθηκα στην θέρμη της και στο πάθος της και ρουφούσα την γλώσσα της με όλη μου την ψυχή, ενώ ξαφνικά αισθάνθηκα να με χτυπάνε κάτι ζεστά υγρά στο πρόσωπο μου. Ήταν ο τύπος που έχυνε! Μας έχυνε! Ενώ φιλιόμασταν με την γυναίκα μου αυτός έχυνε τη Βίκυ κι εμένα! Πριν καταλάβω καλά-καλά τι γινόταν η Βίκυ τραβήχτηκε και ξαναπήρε το καυλί στο στόμα της ενώ κοιτούσα σαν υπνωτισμένος την ψωλάρα να χύνει μέσα στο στόμα της. Μόλις η Βίκυ τραβήχτηκε, ο πούτσος του ξαφνικά εξαφανίστηκε, έτσι όπως είχε εμφανιστεί.

Η γυναίκα μου με κοίταζε στα μάτια χαμογελώντας και με το στόμα της γεμάτο με τα χύσια του τύπου. Με μια δυναμική κίνηση τα χείλια της κολλάνε στα δικά μου και ξαφνικά ένιωσα να αδειάζει τα χύσια του στο στόμα μου ενώ με φιλούσε με πάθος. Πήγα να τραβηχτώ, όμως η Βίκυ δε με άφησε, με κρατούσε σφιχτά κολλημένη επάνω μου και συνέχισε να με φιλάει με δύναμη και με πάθος, μάλιστα για τόση ώρα που έπρεπε να καταπιώ και έτσι για πρώτη φορά στη ζωή μου φιλώντας τη γυναίκα μου κατάπια τα χύσια ενός άλλου άντρα μέσα από το στόμα της. Μετά από λίγα λεπτά η Βίκυ τραβήχτηκε και με κοίταξε στα μάτια λέγοντας μου:

- Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου ήταν κάτι το φανταστικό αυτό» και πιάνοντας το καυλάκι μου (συγκρινόμενο με την ψωλάρα του άλλου πάντα) είπε χαμογελώντας…

- χαίρομαι που και εσύ το ευχαριστιέσαι τόσο πολύ, πω, πω μωρό μου πέτρα έχεις γίνει…

και πάνω που ξεσπάει σε ένα μικρό χαχανητό, ανοίγει πάλι η θυρίδα και προβάλει ένας άλλος τεράστιος πούτσος. Αυτή τη φορά η Βίκυ δε ρώτησε καν, απλά έπεσε με τα μούτρα στο νέο καυλί και το ρουφούσε με όλο της το είναι. Δε θυμάμαι ποτέ να μου έχει πάρει τέτοια πίπα η γυναίκα μου και να τώρα που ρουφούσε ένα δεύτερο καυλί μέσα σε λίγα λεπτά. Η γυναίκα μου είχε μετατραπεί σε μια ψωλαρπάχτρα και μάλιστα με κοιτούσε στα μάτια καθώς ρουφούσε τον πούτσο. Έκανα πίσω και πήγα να σκουπίσω τα χύσια του προηγούμενου που ήταν στο πρόσωπο μου και τότε η Βίκυ διέκοψε και είπε σχετικά αυστηρά:

- Άσ' τα εκεί, με καυλώνει πολύ να σε βλέπω έτσι με τα χύσια του επάνω σου!

Δεν πίστευα στα αυτιά μου ότι η γυναίκα μου μιλούσε έτσι, και αμέσως ξαναπήρε το καυλί στο στόμα της. Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, ανοίγει μια δεύτερη θυρίδα λίγα εκατοστά δίπλα από την άλλη, και εμφανίζεται ένας κατάμαυρος ημίσκληρος πούτσος που ήταν πραγματικά βγαλμένος από ταινίες πορνό. Ήταν τεράστιος! Δεν ήξερα καν αν μπορούσε να καυλώσει τόσο μεγάλος που ήταν.

Πριν προλάβω να πω ή να κάνω κάτι, η Βίκυ άρπαξε την μαύρη ψωλάρα και άρχισε να την παίζει με δυσκολία λόγω του μεγέθους της. Σχεδόν άμεσα η ψωλή έγινε σκληρή και υψώθηκε περήφανη. Ήταν ο πιο μεγάλος πούτσος που είχα δει ποτέ μου. Αισθάνθηκα να πνίγομαι και ήθελα να πω στη γυναίκα μου να φύγουμε, όμως η Βίκυ ήταν σε έκσταση. Θήλαζε το ένα καυλί και έπαιζε το άλλο σαν να ήταν πρωταγωνίστρια σε πορνοταινία.

Έβλεπα τη γυναίκα μου να ρουφάει εναλλάξ τους δύο πούτσους σαν τρελή, με μανία και να λέει πόσο πολύ τους θέλει, και τότε έγινε το απερίγραπτο! Οι δύο ψωλές εξαφανίστηκαν από τις θυρίδες! Η Βίκυ τα έχασε και κοιτούσε με έκπληξη και εμφανή απογοήτευση. Μέχρι που κάποιος χτύπησε την πόρτα του δωματίου. Η Βίκυ πετάχτηκε σαν ελατήριο και πήγε να ανοίξει. Μπήκα μπροστά της και την παρακαλούσα να μην το κάνει, αλλά με μια δυνατή κλωτσιά με έσπρωξε ανοίγοντας την πόρτα. Πρώτα μπήκε ένας τεράστιος μαύρος τύπος με τον πούτσο έξω. Ήταν ψηλός και τεράστιος αλλά όχι μυώδης όπως τον φανταζόμουν μάλλον χοντρό θα τον έλεγα, αλλά ο πούτσος του ήταν τεράστιος και σκληρός σαν πέτρα. Είπε ένα γεια, στα αγγλικά και χούφτωσε κατευθείαν το στήθος της γυναίκας μου. Όταν πήγα να σηκωθώ με κοίταξε απειλητικά και μου είπε να μείνω κάτω. Φοβήθηκα και δεν τόλμησα να κάνω καν κίνηση, ενώ έμπαινε ο άλλος ο οποίος ήταν κανονικός σε σώμα, αλλά επίσης με τεράστια ψωλή.

Οι δύο άντρες δεν έχασαν χρόνο και είχαν τη γυναίκα μου ανάμεσα τους, χουφτώνοντας την παντού και φιλώντας την με ρουφηχτά γλωσσόφιλα. Έβαλαν τα χέρια της πάνω στις ψωλές τους (τα οποία φαινόντουσαν μικροσκοπικά μπροστά τους) και η Βίκυ μηχανικά άρχισε να τους παίζει τα καυλιά ενώ αυτοί συνέχιζαν να την χουφτώνουν παντού και να της δίνουν ρουφηχτά φιλιά τα οποία η Βίκυ δεχόταν με μεγάλη ευχαρίστηση κρίνοντας από το βλέμμα της. Σε κάποια φάση ο λευκός τύπος κρατούσε σφιχτά στα χέρια του τις βυζάρες της γυναίκας μου και κάτι τις ψιθύρισε δείχνοντας εμένα, χαμογέλασαν και οι δύο τους και η Βίκυ μου είπε:

- Μωρό μου πήγαινε στο ταμείο να πληρώσεις το λουξ δωμάτιο για τρείς!

Όταν την κοίταξα έντρομος, η Βίκυ από μόνη της μου είπε με πολύ αυστηρό ύφος:

- Τι με κοιτάς σαν χάνος, ακόμα εδώ είσαι;…

και αυτό με έκανε να σηκωθώ γρήγορα και να πάω στο ταμείο. Η κυρία του ταμείου με υποδέχτηκε με ένα χαμόγελο και με ρώτησε πως μπορούσε να με βοηθήσει και όταν της είπα ότι η γυναίκα μου θέλει να αναβαθμίσει το δωμάτιο στο λουξ για τρείς, η κυρία γέλασε και με ρώτησε αν είμαι σίγουρος. Δεν είχα και πολλές επιλογές και έγνεψα καταφατικά. Μου είπε ότι το ποσό ήταν 100 λίρες. Πλήρωσα και μου είπε να τους δώσω ένα ροζ χαρτάκι που μου έδωσε. Επέστρεψα στο δωμάτιο και το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Η γυναίκα μου καθιστή στο ανάκλιντρο και οι δύο τύποι μπροστά της να στέκονται καθώς τους ρουφούσε τις ψωλές τους με μανία. Είχα μείνει στήλη άλατος και όταν με είδαν ο μαύρος απλά σήκωσε τη γυναίκα μου, την έβαλε στους ώμους του σαν σακί και δίνοντας της ένα δυνατό κωλοσκάμπιλο άρχισε να περπατάει προς την έξοδο, ο άλλος πήρε το χαρτάκι από τα χέρια μου και μου είπε:

- Αυτό θα το πάρω εγώ, εσύ κάθισε εδώ σαν καλό παιδί, και βάλε το κανάλι 2 για να δεις. Θα στην επιστρέψουμε σύντομα…

και απλά έφυγε. Έμεινα στο δωμάτιο βαριανασαίνοντας και μην μπορούσα να πιστέψω τι συνέβαινε. Δεν ήξερα τι να κάνω, πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να βάλω το κανάλι 2. Η εικόνα ήταν ζωντανά από το δωμάτιο που ήταν η γυναίκα μου μαζί με τους γαμιάδες της. Η Βίκυ θήλαζε με ευλάβεια πότε τον ένα πούτσο και πότε τον άλλο. Ήταν αχόρταγη. Τους ρουφούσε με μανία και φυσικά αυτοί της έδιναν τις σκληρές ψωλές τους με ευχαρίστηση αφού η γυναίκα μου τους υπηρετούσε με μοναδική προσήλωση.

Ξαφνικά ο μαύρος γαμιάς σηκώνει στο ένα χέρι του τη γυναίκα μου, τη στήνει στα τέσσερα και χωρίς να περιμένει της δίνει ένα δυνατό κωλοσκάμπιλο που την έκανε να βογκήξει και με μία κάρφωσε το καυλί του στο μουνάκι της, το οποίο άρχισε να ανοίγει επικίνδυνα, αφού δεν νομίζω ότι είχε ξαναπάρει τόσο μεγάλο πούτσο μέσα του. Η Βίκυ αναστέναζε πολύ δυνατά και ήταν εκτός ελέγχου αφού ο μαύρος ψώλος της ξέσκιζε το μουνάκι της με μανία. Τότε ο άλλος αποφάσισε να τη σωπάσει μπουκώνοντας την με την ψωλάρα του, χώνοντας την βίαια στο στοματάκι της. Η γυναίκα μου από την άλλη τον πήρε στο στόμα της λες και ήταν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο και χωρίς πολλά-πολλά άρχισε να τον ρουφάει με λαιμαργία. Το θέαμα ήταν σοκαριστικό αφού έβλεπα την γυναίκα μου ανάμεσα σε δύο ψωλαράδες, ο ένας να την ξεμουνιάζει ξεχειλώνοντας το μουνάκι της, και ο άλλος μπουκώνοντας την με το καυλί του. Αυτό που δεν είχα καταλάβει και ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό ήταν το γεγονός ότι μηχανικά και χωρίς καν να το καταλάβω έπαιζα το πουλάκι μου καθώς έβλεπα τη γυναίκα μου να πρωταγωνιστεί σε κανονικό πορνό.

Ο μαύρος γαμιάς την ξεμούνιαζε άγρια, γρήγορα και πολύ βαθιά, δίνοντας της και δυνατά κωλοσκάμπιλα που της είχαν κοκκινίσει τα κωλομάγουλα για τα καλά. Ο άλλος τη μπούκωνε για τα καλά ενώ που και που τον έβγαζε από το στόμα της και καθώς τον κοιτούσε αυτός της έδινε δυνατά πουτσοσκάμπιλα στο προσωπάκι της. Το θέμα είναι ότι η Βίκυ καύλωνε ακόμα πιο πολύ και ήταν έτοιμη να τελειώσει. Πράγματι μέσα σε περίπου 5 λεπτά η Βίκυ έχυνε πάνω στο καυλί του μαύρου γαμιά, ο οποίος όμως της έλεγε ότι θα τελειώσει μέσα της, γιατί θέλει να την αφήσει έγκυο και αυτό έκανε τη γυναίκα μου να χύνει ακόμα πιο δυνατά με πιο πολλούς σπασμούς πάνω στο καυλί του. Είχα τρελαθεί! Δεν αναγνώριζα καν τη γυναίκα μου η οποία γαμιόταν σαν επαγγελματίας από το γαμιά της που ήθελε να χύσει μέσα της. Ο άλλος σηκώθηκε και πήγε πάνω από τη γυναίκα μου και της άνοιξε τα κωλομέρια με τα τεράστια χέρια του. Ο μαύρος κάτι του είπε και αυτός χαμογέλασε.

Τότε έφτυσε την κωλοτρυπίδα της Βίκυς και άρχισε να την χαϊδεύει κυκλικά καθώς ο μαύρος έχει πλέον ρίξει τον ρυθμό του! Η καρδιά μου πάει να σπάσει καθώς η Βίκυ ποτέ δεν με έχει αφήσει να πλησιάσω τον κώλο της και τώρα την έφτυνε και τη χάιδευε ένας ξένος! Η Βίκυ γύρισε και τον κοίταξε λίγο αγχωμένη και κάτι του είπε, αλλά ο τύπος της έδωσε ένα χαστούκι στο στήθος που κρεμόταν και η Βίκυ αμέσως μαζεύτηκε. Καθώς ο άλλος της άνοιγε το μουνάκι με το καυλί του, ο τύπος έβαλε ένα δάκτυλο στον κώλο της γυναίκας μου! Η Βίκυ άρχισε να μουγκρίζει όλο και πιο δυνατά καθώς ο τύπος άρχισε να της γαμάει τον κώλο με το δάκτυλο του, ενώ μάλαζε και χούφτωνε δυνατά τα μαστάρια της που κρεμόντουσαν καθώς ο μαύρος τύπος συνέχιζε να της ξεσκίζει το μουνάκι της.

Τέλος 1ου μέρους…




Copyright protected OW ref: 170992



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.