Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν από τις διακοπές μας στο νησί. Ο σύντροφος μου ήθελε να με δει να πηδιέμαι με κάποιον άλλο για να καυλώσει, ήταν όνειρο ζωής λέει και εγώ έπρεπε να το κάνω αν και μου ήταν αδύνατο. Δε μπορούσα να το φανταστό. Ώσπου τελικά το έκανα. Είχα γνωρίσει ένα παλικάρι γύρω στα 20, βγήκαμε για ποτό και μετά του ζήτησα να με πάει στο δωμάτιο. Ο σύντροφος μου ήταν ειδή εκεί στο δωμάτιο και περίμενε κρυμμένος.

Στο δρόμο του είπα να μου κάνει παρέα μέχρι να γυρίσει ο σύντροφος μου να μην είμαι μονή μου και δέχτηκε όπως επίσης και ότι τον γούσταρα, χωρίς όμως εκείνος να ξέρει τι ακριβώς γινόταν και πως ο άλλος ήταν κρυμμένος και περίμενε την απόλυτη καύλα. Ήμουν στα χαμένα, δεν το ήθελα αλλά θα το έκανα με το ζόρι. Όλα άλλαξαν όμως στο δρόμο και άρχισα να καυλώνω και να υγραίνομαι. Περίμενα τη στιγμή που θα φτάσουμε.

Όταν λοιπόν φτάσαμε, μπήκαμε στο δωμάτιο και άρχισε να με αγκαλιάζει και να με φιλάει στο λαιμό. Εγώ του έπιασα τον πούτσο και ήταν κάγκελο, χοντρός και μεγάλος, κάτι που ήταν ασυνήθιστο για μένα. Ένιωθα καυλωμένη… να στάζω. Αμέσως έσκυψα στα τέσσερα και του είπα να τον βάλει γιατί δεν έχουμε χρόνο. Ντρεπόμουν στην ιδέα ότι ο άλλος βλέπει αλλά δεν ήθελα να τελειώσει. Ένιωθα τόση ηδονή και καύλα που δε με ενοχλούσε όποιος και να έβλεπε. Έξαλλου το έκανα για να καυλώσει ο σύντροφος μου αλλά τελικά εγώ απόλαυσα το τέλειο πήδημα.

Όπως είχε πει, μονό μια φορά θα γίνει και τέλος. Δεν έμεινε όμως εκεί μετά από 2 μέρες το ξαναζήτησε και αυτή τη φορά το ήθελα εγώ περισσότερο να με ξεσκίσει ένας μικρότερος μου. Πάλι δεν είχα πρόφαση για να έρθει, έπρεπε να του πω στα ίσια ότι θέλω να με πηδήξει. Δεν ήταν εύκολο και όχι σίγουρο ότι θα έρθει. Τελικά ήρθε, ο άλλος κρυμμένος αλλά αυτή τη φορά δεν έβλεπε μόνο… τραβούσε και βίντεο. Όμως αυτή τη φορά μπορεί να ήξερα τι θα γινόταν αλλά δεν ήταν σαν την πρώτη φορά, ήταν πιο βίαιο, ήρθε πιο αποφασισμένος να πηδήξει. Στην ιδέα και μόνο ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά, όπως μου είχε ορκιστεί, έπρεπε να απολαύσω κάθε στιγμή.

Όταν ήρθε δεν έχασα χρόνο, έσκυψα και αυτή τη φορά τον πήρα στο στόμα. Τον έγλειφα μέχρι να μη μπορεί άλλο. Φώναζε από καύλα να μη σταματήσω, ήθελε να χύσει στο στόμα και εγώ να τα πιώ. "Χύνω, χύνω…" φώναξε και τα ένιωσα στο στόμα. Αμέσως τον έπιασα και τον έβαλα στο μουνί όπως ακόμα ήταν σκληρός. Ήθελα να με ξεσκίσει, να μου μιλάει βρώμικα και να με χτυπάει. Ο άλλος κρυμμένος έπαιζε τον πούτσο του για μένα γεμάτος καύλα και τρέλα. Έβγαινε κρυφά έβλεπε και ξαναέμπαινε. Εγώ βογκούσα από καύλα, αυτός όλο έσπρωχνε και περισσότερο και χτυπούσε ασταμάτητα τον κώλο. Έχυνα και ξαναέχυνα ασταμάτητα ώσπου τελικά μάτωσα, η καύλα είχε φτάσει στα κόκκινα. Του ζήτησα να μου πάρει και λίγο κωλαράκι και να τελειώσει μέσα. Το έκανε ευχαρίστα και εγώ είχα ζήσει το απόλυτο πήδημα από παντού. Τελικά αυτές οι διακοπές έμειναν αξέχαστες γιατί και οι δυο μας πήραμε αυτό που θέλαμε… τον απόλυτο οργασμό καύλα χύσιμο και όνειρο ζωής.
Copyright protected OW ref: 170913Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.