Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Μια παρέα πουτανάκια: Η Μαρία

Είχε περάσει μια βδομάδα από τη μέρα που γυρίσαμε από τις διακοπές στο σπίτι του Βασίλη. Είχα ζήσει τόσο έντονες στιγμές και τα κορίτσια έκαναν παρέλαση στο μυαλό μου. Πόση καύλα να αντέξεις πια; Εκεί στην αποπνικτική ατμόσφαιρα εκείνου το απογεύματος που ή ζέστη είχε φτάσει σε απροχώρητα ύψη, ήρθε το πρώτο μήνυμα από κάποιο από τα άτομα που ήμασταν μαζί στις διακοπές. Αλλά δεν ήταν ακριβώς ότι περίμενα. Ήταν από το Μάνο, τον γκόμενο της Κατερίνας.

"ΤΙ ΛΕΕΙ ΨΗΛΕ; ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ Η ΦΕΥΓΑΤΟΣ;" και απαντάω " ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ! ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΩΡΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ; ΕΔΩ ΣΤΗ ΖΕΣΤΑΡΑ". Περιμένω την απάντηση ψιλοβαριεστημένα και αδιάφορα, και κάπου εκεί το πράγμα πήρε άλλη τροπή. "ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!". Διαβάζω στο μήνυμα και ψιλομπερδεύτηκα αλλά στιγμιαία βλέπω πως ήταν από την Κατερίνα και καπάκι έρχεται το μήνυμα του Μάνου, " ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ; ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΕΡΑΣΜΑ". "ΑΝΕΤΑ ΨΗΝΟΜΟΥΝ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ;". Απάντησα υπακούοντας την επιθυμία της Κατερίνας. Και στέλνω και ένα "ΟΚ" στην Κατερίνα. Και ένα "ΟΚ" ήρθε από το Μάνο σε εμένα. Η επόμενη ώρα σχεδόν πέρασε βασανιστικά αργά και με περισσή ανυπομονησία. "ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΠΗΞΕΣ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΗΞΕΣ ΚΑΙ ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΚΕΙ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ;" Το πολυπόθητο μήνυμα της Κατερίνας είχε φτάσει. Και ήταν σχεδόν πάνω και από τις προσδοκίες μου. "ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ." της απαντάω κι εγώ. Το επόμενο μήνυμα ήταν η τοποθεσία του ραντεβού μας. Όλο προσμονή και με ευχάριστη διάθεση ξεκίνησα να περιποιούμαι τον εαυτό μου.

Έκανα μπανάκι, ξυρίστηκα, αρωματίστηκα και πήρα το δρόμο. Έφτασα σχεδόν 1 λεπτό νωρίτερα στο ακριβές σημείο. Πολλά κλειστά μαγαζιά τριγύρω και ο φωτισμός περιορισμένος στο συγκεκριμένο δρόμο. Πριν προλάβω να ανάψω το τσιγάρο μου, μια πόρτα από ένα μαγαζί άνοιξε και ένα χέρι με άρπαξε και με τράβηξε μέσα. Ήταν η Κατερίνα. Μέσα στο μαγαζί το air condition δούλευε στο φουλ και με μια ματιά τριγύρω κατάλαβα ότι είναι κάτι σαν ατελιέ. Ρούχα και υφάσματα παντού, μηχανές ραψίματος κλπ. Με κοίταξε λάγνα μέσα στο σκοτάδι και άρχισε να βηματίζει προς το μέρος μου αργά και με πολύ έντονη θηλυκότητα. Η Κατερίνα ήταν μια σωστή μουνάρα γενικά. Χρόνια δούλευε νύχτα, σε μπαρ, καφέ και τα σχετικά. Όταν την είδα να με κοιτάζει έτσι τα ψιλοέχασα γιατί μέχρι τότε την είχα συνηθίσει ή πολύ φιλική στην παρέα ή με ένα τουπέ όταν είχε ξένους τριγύρω. Ήρθε και μου έδωσε ένα από εκείνα τα βαθιά φιλιά της και έκανε τα πόδια μου να τρέμουν. Με πήρε από το χέρι και ανεβήκαμε πάνω. Πάνω άλλο σκηνικό. Ένα κρεβάτι μονό και μια μικρή κουζίνα που είχε όλα τα απαραίτητα για καφέδες και τέτοια. Κάθισα σε ένα τραπέζι που είχε και την πήρα αγκαλιά. Άρχισα να της φιλάω γλυκά το λαιμό, τα μάγουλα, τα χείλη, το ντεκολτέ και με το χέρι μου έκανα βόλτες στο πόδι της από τον αστράγαλο μέχρι το κωλαράκι της, χουφτώνοντας το κωλομάγουλο πότε-πότε κάτω από το αέρινο φόρεμα, με εκείνη να προσπαθεί να αγριέψει όταν έσφιγγα.

- Μην μου γίνεσαι κι εσύ γλυκούλης σαν τους άλλους…

είπε και με τσίτωσε λίγο. Αμέσως αγρίεψα και την πέταξα πάνω στο τραπέζι μπρούμυτα. Κατέβασα το φερμουάρ της εντελώς και άρχισα να της δαγκώνω ελαφρά τη σπονδυλική στήλη από το σβέρκο μέχρι σχεδόν την λακουβίτσα της μέσης της. Ο πούτσος μου κάγκελο, φώλιαζε ανάμεσα στα δύο μάγουλα του κώλου της, αλλά μας χώριζε το μποξεράκι μου. Τον ένιωθε όμως. Την απειλούσε. Σήκωσα το φόρεμα της και έριξα μερικές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα της. Της έσκισα και αυτό το στρινγκάκι και με φόρα βούτηξα το πρόσωπο μου μέσα στον κώλο της, γλείφοντας της και της δυο υπέροχες τρύπες. Έσκουζε χαμηλόφωνα και με το ζόρι κρατιόταν να μην ουρλιάξει. Συνέχισα να τη γλείφω και να της σφαλιαρίζω το κωλαράκι ώσπου σε λίγα λεπτά ένα πηχτό λευκό υγρό συνάντησε τη γλώσσα μου και τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν.

- Τόση καύλα, ε;

- Τόση και παραπάνω ρε καργιόλη. Προχθές έχυσα χωρίς σχεδόν να ακουμπήσω το μουνάκι μου. Έτσι θέλω να σε κάνω κι εσένα. Να σε καυλώσω όσο δεν πάει. Να αδειάσεις το σπέρμα σου χωρίς να σε ακουμπήσω. Το έχω βάλει αυτοσκοπό. Δεν με έχει κάνει ποτέ κανένας να νιώσω έτσι. Όλοι με προσέχουν σαν μπιμπελό. Να μη σπάσω. Εσύ με έχεις κάνει να καταλάβω τι σημαίνει αρσενικό.

- Είμαι ήδη πολύ καυλωμένος και δε μπορώ να περιμένω τόσο που θέλεις. Θέλω να σου τον καρφώσω μέσα σου όπως τις προάλλες στο μπαρ. Και με μια κίνηση πετάω έξω το καυλί μου σφίγγοντάς το φανερώνοντας τις πρησμένες φλέβες του και τις άγριες διαθέσεις μου.

- Αχ βρε Σατανά…

είπε και δάγκωσε το κάτω χείλος της σαν ξελιγωμένη αναστενάζοντας παράλληλα. Με πλησίασε και προς έκπληξή μου έπιασε το μποξεράκι και σκέπασε το πούτσο μου. Με ώθησε προς τα πίσω και κάθισα πάνω στο κρεβάτι και μου έβγαλε το μπλουζάκι αφήνοντάς με μόνο με το μποξεράκι. Έπιασε το ύφασμα μπροστά στο μποξεράκι, το τράβηξε και πήρε ένα ψαλίδι. Έκοψε το κομμάτι του υφάσματος που είχε ξεχωρίσει και άνοιξε έτσι μια τρύπα μπροστά. Μια τρύπα τόση που με το ζόρι πέρασε το καυλί μου από μέσα της όταν με πρόσταξε να το κάνω. Τώρα το καυλί μου ήταν έξω αλλά περασμένο μέσα από την τρύπα αφού υπάκουσα σαν υπνωτισμένος στην προτροπή της. Δε χόρταινε να το κοιτάει. Η ανυπομονησία της να το νιώσει μέσα της ήταν έκδηλη αλλά το πάλευε και κρατιόταν. Με σήκωσε και με γύρισε μπρούμυτα. Το κρύο ψαλίδι άγγιξε το καυτό μου δέρμα και με τίναξε σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Άρχισε να κόβει το μποξεράκι, αφήνοντας μόνο μια λωρίδα που φιλοτέχνησε σαν string. Με γύρισε στο πλάι πρώτα από τη μια και μετά από την άλλη και τελείωσε το έργο της. Το είχε κάνει ξεκάθαρα στρινγκ, αλλά ο πούτσος μου περνούσε μέσα από την τρύπα. Με σήκωσε όρθιο και θαύμασε το δημιούργημά της. Με έβαλε να καθίσω στα 4 και να τουρλώσω τον κώλο μου. Δεν θα της χαλούσα χατίρι με τίποτα. Ήρθε από πίσω μου και τράβηξε το φιλοτεχνημένο μποξεράκι προς τα πάνω.

Μπήκε βαθιά ανάμεσα στα κωλομάγουλα μου και χώρισε τα δύο μου αρχίδια δεξιά και αριστερά. Η Κατερίνα μπήκε από κάτω, ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να γλείφει και να πιπιλάει τα αρχίδια μου. Η ζεστή υγρασία που τα περιέβαλε ήταν υπέροχη και προσέδιδε μια αίσθηση ανακούφισης και καύλας. Τραβώντας προς την άλλη κατεύθυνση το μποξεράκι τα ελευθέρωσε και έχωσε το χέρι της προσπαθώντας να τα χουφτώσει. Τα τράβηξε προς τα κάτω και τα έγλειψε ξανά. Τράβηξε στην άκρη το κορδόνι που είχε δημιουργήσει και φανέρωσε την τρύπα μου. Πέρασε απαλά τα νυχάκια της από πάνω και με γαργάλησε. Κάτι σαν να με τίναξε ρεύμα ένιωσα. Σύντομα άρχισε να προσπαθεί με τη γλώσσα της και τα περίεργα συναισθήματα που με είχαν κυριέψει δώσανε τη θέση τους στην καύλα. Βοηθούσε το γεγονός ότι με τα τραβήγματα του κορδονιού πάνω-κάτω, δεξιά- αριστερά ο πούτσος μου που έβγαινε από την τρύπα μπροστά ερεθιζόταν και πλέον με τη γλώσσα της στην τρύπα μου ο στόχος της ήταν σε απόσταση αναπνοής. Το σπέρμα είχε αρχίσει ήδη τη διαδρομή του και σε πολύ λίγο εγκατέλειπε τα αρχίδια μου και ο πούτσος μου το "έφτυνε" στο τραπέζι. Ήταν πια τόσο χαρούμενη και ευχαριστημένη που πέτυχε το σκοπό της.

- Ήταν η πρώτη μου φορά. Είπε.

- Τι εννοείς; Ρώτησα

- Δεν μου αρέσει το στοματικό και για αυτό δεν κάνω τέτοια.

- Αλήθεια μωρό μου; Δε σου φάνηκε. Ούτε πριν που σε έγλειψα εγώ ούτε τώρα που έκανες εσύ τα δικά σου. Τι δε σου αρέσει; Να σε γλείφουν ή να γλείφεις;

- Τίποτα από τα δύο.

- Δηλαδή όταν σε έγλειψα δε σου άρεσε;

- Με εσένα ήταν διαφορετικά.

- Δηλαδή;

- Πρώτον δεν μπορούσα να ελέγξω την καύλα μου. Και δεύτερον έμοιαζε σαν να ξέρεις ακριβώς τι κάνεις εκεί κάτω.

- Ε, κάτι ξέρω.

- Αυτό είναι το πρόβλημα. Όντως ξέρεις και κάθε τι που σκεφτόμουνα το έκανες αμέσως. Λες και είχα τηλεκοντρόλ.

- Καλό αυτό! Δε μου το έχουν ξαναπεί έτσι.

- Με έκανες να αλλάξω γνώμη και να θέλω να σου προσφέρω κι εγώ αυτήν την ίδια καύλα.

- Κάτι κατάφερες.

- Χαίρομαι που το ακούω. Βασικά ανακουφίστηκα λίγο τώρα.

- Τι διάολο; Τόσο καυλιάρα γκόμενα και σε έχουν στην πείνα;

- Σου είπα είναι όλοι τους υπερπροστατευτικοί και φοβούνται.

- Μαλακία τους. Εσύ μωρό μου στάζεις καύλα. Άμα σε είχα εγώ μέσα στο σπίτι μου θα σε είχα ξεσκίσει στον πούτσο. Δεν θα σε άφηνα σε χλωρό κλαρί.

Όπως ήμασταν αγκαλιά και μιλούσαμε, λίγο τα λόγια μας και λίγο τα χάδια της έδωσαν πνοή στον πούτσο μου που άρχισε και πάλι να ανεβαίνει.

- Θέλω να δοκιμάσω κι αλλιώς. Μου είπε και με ξάπλωσε στο τραπέζι. Τράβηξε το δημιούργημα της και μου το έβγαλε εντελώς. Πήρε το καυλί μου στα χέρια της και το περιεργάστηκε λίγο, θαυμάζοντας το. Έγλειψε λίγο το κεφάλι με τη γλώσσα της και άρχισε να το βυθίζει στο στόμα της. Με ένα τρίλεπτο μαθηματάκι που της έκανα, έγλειφε πλέον σαν καθηγήτρια. Έγλειφε το καυλί μου, τα αρχίδια μου και έφτανε και μέχρι την τρύπα μου που είχε χαλαρώσει από τα τόσα υγρά και από το γλείψιμο πριν. Έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση μου και συνέχισε το υπέροχο έργο της. Σταμάτησε για λίγο και ευτυχώς δηλαδή γιατί ετοιμαζόμουν να τελειώσω και πάλι. Δεν ήθελα ακόμα. Μπήκε σε ένα παραβάν και γύρισε σε ένα λεπτό περίπου. Κρατούσε ένα μπουκάλι στα χέρια της. Άφησε μια γενναία ποσότητα πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να μου τον μαλακίζει με τα δύο της χέρια. Το παχύρευστο υγρό που έμοιαζε με λάδι έκανε τα χέρια της να γλιστρούν απολαυστικά πάνω στο πρησμένο εργαλείο μου. Άπλωσε υγρό και στα αρχίδια μου και στην τρύπα μου. Δεν είχα προσέξει πιο χαμηλά το σώμα της που είχε φορέσει κάτι. Το είδα μόνο όταν άρχισε να δοκιμάζει να μου μπήξει το καυλί στον κώλο μου.

Ανασηκώθηκα και είδα ότι είχε φορέσει ένα strapon με ένα λεπτό ομοίωμα πούτσου μπροστά. Η κατάσταση μας είχε ξεφύγει. Μέχρι τότε μόνο κανένα δάχτυλο να είχα φάει και μερικά γλειψίματα. Η μαεστρία που ανεβοκατέβαζε τα δυο της χέρια πάνω στο καυλί μου και η άπειρη καύλα της στιγμής με έκαναν να κλείσω τα μάτια και να γείρω το κεφάλι προς τα πίσω. Σε δευτερόλεπτα με γαμούσε κανονικά. Δε σταμάτησε ούτε στιγμή να μου παίζει τον πούτσο και αν δεν είχα αυτήν την αμηχανία της πρώτης φοράς θα έχυνα πολύ πιο γρήγορα. Αυτή τη φορά μας πήρε περίπου 15 λεπτά. Αφού επιτέλους αφέθηκα στις διαθέσεις της ήρθε η στιγμή να χύσω. Ακόμη και σήμερα αυτή ήταν η φορά που ένιωσα ότι έβγαλα τόση ποσότητα σπέρματος που δε μπορούσα να το πιστέψω. Η καργιολίτσα μου είχε κι άλλη μια έκπληξη. Μάζεψε όλο το σπέρμα από παντού με τη γλώσσα της και το κατάπινε εκεί επί τόπου. Δεν είχε καταπιεί ποτέ πριν. Δε στάθηκε εκεί όμως. Πήρε τον πεσμένο πια πούτσο μου στο στόμα της και αφού τον καθάρισε από αυτό το λάδι που μάλλον ήταν βρώσιμο, τον ξανατρόμπαρε τόσο που όταν τον έβγαλε από το στόμα της ήταν και πάλι ετοιμοπόλεμος.

Ήταν η σειρά της να ξαπλώσει στο τραπέζι με τον ίδιο τρόπο. Την έγλειψα για λίγο και λίγο πριν μπει στην τελική ευθεία για να τελειώσει, σταμάτησα και πήρα μια κούκλα βιτρίνας που είχε εκεί δίπλα. Της φόρεσα το strapon και βοήθησα να εισχωρήσει στο μουνάκι της. Τα χέρια της κούκλας τα προέταξα μπροστά για να μπορώ να την κουμαντάρω και πήγα στο κεφάλι της όπου έμπηξα το καυλί μου στο στόμα της. Πλέον εγώ της γαμούσα το στόμα και η κούκλα με το strapon το μουνάκι της και αυτή κόντευε να τρελαθεί. Έπαιζε ταυτόχρονα την κλειτορίδα της και εγώ χούφτωνα τα βυζάκια της και έπαιζα με τις ρώγες της. Θα την πήγαμε έτσι κανένα 20λεπτο και εκείνη μούγκριζε μπουκωμένη.

- Στοπ λίγο! Είπε λαχανιασμένη. Ανάσα, ανάσα, να πάρω μια ανάσα. Άνοιξε το παραβάν και φέρε ένα…

Πήγα στο παραβάν και ανοίγοντας το τα έχασα λίγο. Είχε κι άλλα βοηθήματα. Έπιασα ένα δονητή και επέστρεψα στη θέση μου. Της τον έδωσα στο χέρι και το καυλί μου πάλι στο στόμα. Τράβηξα τα πόδια της από τους αστραγάλους και φέρνοντας την προς τα εμένα της είπα να απλώσει από το λάδι που είχε στο κωλαράκι της που είχε τουρλώσει. Υπάκουσε αμέσως και άπλωσε αρκετό πάνω στη σούφρα της. Τράβηξα και την κούκλα και εκείνη βοήθησε να εισχωρήσει το strapon στο κωλαράκι της. Της άφησα τα πόδια και εκείνη αμέσως έμπηξε το δονητή στο μουνάκι της. Πλέον κάθε τρύπα της είχε ένα καυλί. Σε αυτή τη στάση έχυσε δυο φορές, φέρνοντας τη σε μια κατάσταση που έτρεμε, βογκούσε, βαριανάσαινε και τέλος έβριζε χυδαία πολύ λίγο πριν σχεδόν χάσει της αισθήσεις της. Την ξύπνησα καρφώνοντας το καυλί μου στο υπέροχο μουσκεμένο μουνί της. Έτσι όπως το έβλεπα να καταπίνει την ψωλή μου, νομίζω ήταν το πιο όμορφο μουνί που γαμούσα ποτέ. Στην αρχή με παρακαλούσε να σταματήσω αλλά δεν την πίστεψα ενώ σε δυο-τρία λεπτά αυτό άλλαξε σε:

- Μην τολμήσεις να σταματήσεις, σκίσε με. Γάμα με ρε καργιόλη. Δυνατά. Μη σταματάς. Δώσε μου το μουνί στα χέρια. Αχ… η μήτρα μου ρε πούστη. Μόνο τόσο μπορείς; Αχ… τι είναι αυτό ρε γαμιόλη; Τι παλούκι είναι αυτό που έχεις;. Ξεφτίλισε με την πόρνη. Σκίσε το μουνί μου. Ναι! Ναι! Ναι! Έτσι, ναι! Χύνω η πουτάνα! Πάλι χύνω η πουτάνα…

και όλα αυτά ενώ με χτυπούσε και με έσφιγγε με γρατζουνούσε και με δάγκωνε, με έφτυνε. Προσπαθούσε να με εξαγριώσει και τα κατάφερνε. Πήγαινα σαν κομπρεσέρ και της ξέσκιζα στην κυριολεξία το μουνί. Το σφυροκόπημα συνεχίστηκε και αφού τελείωσε πάνω στο γαμήσι εκείνη. Εγώ ήθελα ακόμα λίγο αλλά ευτυχώς εκείνη είχε παραδοθεί στον οργασμό της και μπόρεσα να συγκεντρωθώ κι εγώ. Την άρπαξα από το μαλλί και την έβαλα στα γόνατα μπροστά στο καυλί μου να κοιτάει καυλωμένη μιας και δεν της συμπεριφερόταν κανείς με λίγη παραπάνω βία που τόσο επιθυμούσε. Χωρίς προειδοποίηση την έλουσα με σπέρμα στο πρόσωπο, στα μαλλιά στο στόμα, ενώ έτρεξε μέχρι κάτω στα βυζιά της. Η χαρά της δεν περιγράφεται. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και αφού καθαρίστηκε ήρθε στην αγκαλιά μου.

- Σε γαμήσαμε και σου θίξαμε τον ανδρισμό; Είπε περιπαικτικά.

- Δεν το είδα έτσι, αλλά εντάξει.

- Το έχεις ξανακάνει;

- Ποιο; Όχι ήμουν παρθένος. Μόνο δάχτυλο.

- Ε, εντάξει και αυτό δεν ήταν και τόσο χοντρό. Ελάχιστα παραπάνω από δάχτυλο.

- Όντως.

- Ευτυχώς είσαι κι εσύ και έχουν βρει το νόημα τους τα βοηθήματα που αγοράζει ο Μάνος.

- Γιατί; Εσείς μαζί δεν;

- Μάλλον δεν μπορεί να εκφραστεί. Θέλει αλλά δεν ξέρει πως.

- Εσύ βιτσιόζα πάντως.

- Πρώτη φορά. Γούσταρα τρελά όμως. Και βοήθησες κι εσύ που δεν έχεις ταμπού.

- Σου αρέσει να γαμάς άντρες με strapon δηλαδή;

- Δεν ξέρω. Με εσένα μου βγήκε έτσι. Γενικά το κωλαράκι είναι μεγάλο ταμπού για πολλούς.

- Και για εσένα;

- Το strapon που μου έμπηξε η κούκλα της βιτρίνας ήταν και για εμένα ξεπαρθένεμα.

- Σοβαρά;

- Όλοι όσοι πηδήχτηκα μέχρι στιγμής μου το ζήτησαν.

- Είμαι σίγουρος. Πως να μην σου το ζητήσουν αφού έχεις κωλάρα. Είναι υπέροχος ο κώλος σου, πως το λένε;

- Εσύ γιατί όχι;

- Εγώ μέχρι να φύγουμε από εδώ θα σου το έχω σκίσει το κωλαράκι.

- Πολύ σίγουρο σε βρίσκω.

- Δεν θα έπρεπε να είμαι;

- Αχ βρε σατανά, αφού είσαι ο μόνος που το δικαιούσαι. Εσύ υπέκυψες στις ορέξεις μου χωρίς να βγάλεις μιλιά. Δεν μπορώ να σου το αρνηθώ. Αλλά αυτό το τέρας που έχεις βρε παιδί. Που να χωρέσει;

Αυτά είπαμε και μετά επιδοθήκαμε σε αγκαλιές, χάδια και φιλιά για σχεδόν μισή ώρα. Τόσο χρειάστηκε για να σηκωθεί και πάλι το καυλί μου. Την έβαλα στα 4 άρχισα να της γλείφω τη σούφρα και να την δουλεύω με το δάχτυλο μου. Είχε χαλαρώσει και είχε αφεθεί στα χάδια μου. Λίγο από το λάδι της και μερικές αργόσυρτες διεισδύσεις με τα δάχτυλα και ο σφιγκτήρας δεν ήταν πια τόσο μεγάλο εμπόδιο. Συνέχισα το έργο με παραπάνω λάδι και παραπάνω δάχτυλα. Της έδωσα να γλείψει λίγο το καυλί μου και να αφήσει τα σάλια της επάνω του και να τώρα που ήμουν στην είσοδο προσπαθώντας να σπρώξω και να μπω μέσα της. Προσπαθούσα όσο πιο μαλακά γινόταν. Μπήκε το κεφάλι και λίγο ακόμα. Έκανε τεράστια υπομονή να μην φωνάξει αλλά της φεύγανε κραυγές. Όπως ήμουν μισός σχεδόν μέσα, άφησα λίγο λάδι να πέσει στο σημείο της διείσδυσης και με μια μικρή κίνηση προς τα έξω και ξανά προς τα μέσα η είσοδος είχε λιπανθεί τόσο καλά που γλίστρησε μέσα της λίγο απότομα και έπιασα πάτο. Εκεί έφυγε ένα επιφώνημα πόνου και κάτι βρισιές αλλά μερικές ακόμα μαλακές κινήσεις μέσα έξω την έκαναν να με συνηθίσει. Δυο-τρία λεπτά μαλακά και σε λίγο το γαμήσι ανέβασε ρυθμούς και με δική της προτροπή. Προσπαθούσε η καημένη να πιάσει το ρυθμό στην αρχή αλλά δυσκολευόταν. Κάποια στιγμή το κατάφερε όμως και βρήκαμε έναν υπέροχο συγχρονισμό σφιξίματος και χαλαρώματος στο μέσα-έξω που μας έκανε και τους δύο να ταξιδέψουμε.

Υπέροχο γαμήσι. Αξέχαστο και για τους δυο μας. Ακριβώς την ώρα που άδειαζα το σπέρμα μου βαθιά μέσα της καίγοντας της τα σωθικά, της έκανα και δυο τεράστιες γρατζουνιές στην πλάτη. Μόλις πριν λίγο που μιλούσαμε μου είχε εκμυστηρευτεί ότι το γουστάρει πολύ. Είχε πια ξημερώσει. Όλο το βράδυ ήταν μια τρέλα. Ντύθηκα και την άφησα να μαζέψει το χάος που δημιουργήσαμε και να αερίσει λίγο το χώρο. Είχα τα κλειδιά ενός φίλου και πήγα στο σπίτι του που ήταν κενό μιας και έλειπε διακοπές. Έκανα ένα μπανάκι και έπεσα όπως ήμουν για ύπνο. Το μεσημέρι ξύπνησα και έσκασε μήνυμα από την Κατερίνα. "ΒΑΖΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ, ΣΕ ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. ΕΙΜΑΙ ΥΓΡΗ!" Φόρεσα μόνο μια μακό βερμούδα που βρήκα στη ντουλάπα του, τα παπούτσια και άρπαξα το ποδήλατο. Η Κατερίνα έμενε με τη μάνα της και το πλυντήριο ήταν στο υπόγειο. Μόλις χτες μου το περιέγραφε. Ήξερα επίσης ότι ή πίσω πόρτα έβγαζε μέσα από το γκαράζ στο υπόγειο. Σε 6 λεπτά ήμουν ακριβώς μπροστά της. Έβγαλα τη βερμούδα με τα μάτια μου κολλημένα πάνω της. Είδε τον πούτσο μου να πάλλεται και άρχισε να ξερογλείφεται. Ήταν ανεβασμένη πάνω στο πλυντήριο και με τα πόδια ανοιχτά χάιδευε το μουνάκι της έχοντας βάλει το χέρι της μέσα από το βρακάκι της. Το στράπλες μπλουζάκι της ήταν ήδη κατεβασμένο και τα βυζάκια της ήταν ελεύθερα.

Πλησίασα, έσκισα το βρακάκι της και κάρφωσα τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της που γυάλιζε από τα υγρά της. Έσταζε στην κυριολεξία. Την έπιασα από το σβέρκο με το ένα χέρι και από τη μέση με το άλλο και το ξέσκισμα ξεκίνησε. Στήριξε τα χέρια της στο πλυντήριο και άρχισε να σπρώχνει αντίθετα και αυτή σε απόλυτο συγχρονισμό με τη δική μου κίνηση. Παρ' όλο που είχε δροσιά στο υπόγειο σε 10 λεπτά είχαμε γίνει μούσκεμα και τα σώματα μας γλιστρούσαν από τον ιδρώτα. Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν χρειάστηκε παραπάνω χρόνος. Κάνα δυο-τρία λεπτά ακόμα και μοιραζόμασταν έναν τέλειο και πολύ έντονο οργασμό. Είχα τελειώσει μέσα της και ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα μούσκευε με καυτό μουνόχυμα ακόμα περισσότερο τον πούτσο μου. Της έδωσα και ένα πολύ έντονο και βαθύ φιλί στο στόμα και φόρεσα τη βερμούδα. Έφυγα χωρίς να μιλήσω. Μόνο την κοίταξα, χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλο και έφυγα. Το βράδυ κανόνισα ποτό με κάτι φίλους. Φτάσαμε σε ένα μπαράκι, ήπιαμε τα ποτά μας και τα σφηνάκια μας, και λέγαμε ιστορίες και τα νέα μας. Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο μου. Ήταν η Κατερίνα. Το σήκωσα παρά την υπερβολική φασαρία. Συνειδητοποιήσαμε πως ήμασταν σε παραδιπλανά μαγαζιά. Χωρίς να πούμε κάτι, και οι δύο σε λιγότερο από 5 λεπτά βρεθήκαμε σε ένα πάρκο απέναντι από τα δύο μπαρ.

Χωθήκαμε πίσω από ένα θάμνο και φιληθήκαμε. Την έβαλα στα 4 και σήκωσα τη φουστίτσα της. Έσκισα το στρινγκάκι της και βύθισα το καυλί μου μέσα στο μουνί της. Της έδωσα τα δάχτυλα μου στο στόμα και άρχισε να τα γλύφει αισθησιακά καθώς την γαμούσα. Ο ρυθμός πήγαινε ολοένα και πιο γρήγορα και έχυσα βαθιά μέσα της. Μέχρι να πιάσω την ανάσα μου είχε ετοιμαστεί να φύγει. Την ξανακατεβάζω κάτω στην ίδια στάση και της ψιθυρίζω πως αν δεν τελειώσει και εκείνη δεν φεύγει και βουτάω τα μούτρα μου στις τρυπούλες της ξεκινώντας το γλείψιμο. Υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να πιώ τα ίδια μου τα χύσια αλλά δεν με ένοιαζε. Αυτή η γκόμενα με καύλωνε τόσο που δεν με ένοιαζε. Έμπηξα και δυο δάχτυλα στο μουνάκι της και τον αντίχειρα στο κωλαράκι της. Της σήκωσα το πόδι και μπήκα από κάτω γλείφοντας της την κλειτορίδα. Δεν άντεξε ούτε 5λεπτο. Της έδωσα ένα χαστούκι στον κώλο και σηκώθηκα. Ετοιμάστηκα να φύγω.

- Είσαι τρελός, μου είπε.

- Και που είσαι ακόμα. Απάντησα και έφυγα.

Την επόμενη μέρα δε βρεθήκαμε καθόλου. Και οι δύο είχαμε κάποια πράγματα να κάνουμε όπως είχαμε πει στο τηλέφωνο. Το απογευματάκι με πήρε ο Μάνος και κανονίσαμε για εκείνο το ποτό που υποτίθεται πως μου χρωστούσε. Πιστεύοντας πως θα είναι και εκείνη μαζί δεν της μίλησα μέχρι το βράδυ. Όταν ήρθε ο Μάνος να με πάρει είδα ότι είναι μόνος.

- Που είναι η Κατερίνα; Του είπα σε κάποια φάση αργότερα.

- Δεν θα βγει μωρέ, της ήρθε περίοδος και πονάει. Ξέρεις.

- Κατάλαβα…

απάντησα και λίγο ξενέρωσα που δεν θα την έβλεπα. Η βραδιά συνεχίστηκε και σε κάποια φάση ήρθε μήνυμα στο κινητό μου από την Κατερίνα. "ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ, ΕΞΩ" ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ". Είπα στο Μάνο ότι επιστρέφω σε λίγο και τον άφησα με τους υπόλοιπους φίλους του. Βγήκα από το μπαρ και κατευθύνθηκα λίγο πιο πάνω. Σταματάει δίπλα μου ένα αμάξι και ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Σκύβω να δω και βλέπω την Κατερίνα να περνάει στη θέση του συνοδηγού.

- Οδήγα. Μου είπε και χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκα μέσα. Ταίριαξα το κάθισμα και τους καθρέφτες και την κοίταξα. Σαν ξελιγωμένη με κοίταξε και μου είπε.

- Βγαλ' τον έξω τώρα.

Δεν της χάλασα χατίρι. Με το που έβαλα μπρος για να ξεκινήσω, εκείνη έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της. Λίγο με ζόρισε στις αλλαγές των ταχυτήτων αλλά σύντομα είχα βάλει τρίτη και της χάιδευα το κεφάλι καθώς εκείνη επιδιδόταν σε μια από τις πιο υγρές και αισθησιακές πίπες που μου είχαν κάνει ποτέ. Συνέχισα να οδηγάω και εκείνη να μου ρουφάει τον πούτσο για περίπου 20 λεπτά όταν και πια μου τον ελευθέρωσε έχοντας καθαρίσει μέχρι και την τελευταία σταγόνα σπέρματος που απελευθέρωσα στο στόμα της. Το αμάξι στα τελευταία μέτρα μάλλον έμοιαζε σαν να έχει και εκείνο οργασμό γιατί πήγαινε διακοπτόμενα και με αστάθεια. Ο πισινός μου με προσπέρασε και με κόρναρε φωνάζοντας.

- Σε χαίρομαι ρε μπαγάσα, είσαι ωραίος.

Μάλλον μας κατάλαβε.

- Όντως έχεις περίοδο; Ρώτησα.

- Ναι.. μου είπε. Άντε τώρα πάμε πίσω.

Οδήγησα μέχρι το ίδιο σημείο που με πήρε και κατέβηκα μετά από το αποχαιρετιστήριο γλωσσόφιλο της καληνύχτας.

- Είσαι τρελή, της είπα.

- Και που είσαι ακόμα. Απάντησε. Επέστρεψε σπίτι και εγώ στο Μάνο και στην παρέα του. Συνεχίσαμε τα ποτά και το διαλύσαμε αργά το πρωί. Είχαμε γνωρίσει κάτι κορίτσια εκεί στο μπαρ με το Μάνο και μέσα σε αυτές ήταν και η κολλητή του η Χρύσα. Την άλλη μέρα προς το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο Μάνος και μου μιλούσε για αυτή.

- Τι τρέχει ρε μαλάκα; Με γουστάρει; Λέγε!

- Τίποτα δε σου ξεφεύγει ρε γαμημένε, μπράβο. Ναι σε γουστάρει ρε φίλε, με έχει ζαλίσει από το πρωί. Μόνο σε παρακαλώ μην της φερθείς σκάρτα ρε φίλε. Να είσαι ντόμπρος γιατί είναι καλό παιδί.

- Καλά ρε συ! Μην αγχώνεσαι. Δε θα την παραμυθιάσω. Άλλωστε δεν είναι στο χαρακτήρα μου.

Της έδωσε το τηλέφωνο μου και αρχίσαμε να μιλάμε. Γρήγορα της ξεκαθάρισα ότι δεν ψάχνω για σχέσεις και τέτοια πράγματα μιας και περίμενα να φύγω φαντάρος. Της είπα ότι με ενδιαφέρει το καλό και χωρίς δεσμεύσεις σεξ και δεν ενοχλήθηκε. Το αντίθετο μάλιστα. Εκείνες τις μέρες χρειάστηκε να λείψω λίγο στο χωριό να βοηθήσω τον θείο μου με κάτι δουλειές. Γύρισα σε περίπου μια βδομάδα. Μιλούσα με τη Χρύσα κάθε μέρα αρκετές φορές. Με την Κατερίνα λιγότερες αλλά κατέληγαν σχεδόν κάθε μέρα σε πρόστυχο τηλεφωνικό σεξ και ενίοτε σε σέξτινγκ όταν υπήρχαν κολλήματα για κάποιον από τους δυο. Όταν γύρισα κανονίσαμε να πάμε οι 4 μας μια εξόρμηση στο εξοχικό του Μάνου. Περίπου εξοχικό δηλαδή. Είχανε μια υπό κατασκευή καλύβα στο βουνό αρκετά κοντά στην πόλη και συμφωνήσαμε να πάμε. Πήραμε προμήθειες και κάποια σκεπάσματα και πετσέτες και ξεκινήσαμε. Υπήρχε μια γενικότερη αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Περισσότερο έκδηλη από την πλευρά των κοριτσιών. Ευτυχώς η διαδρομή ήταν μικρή και φτάσαμε σχετικά γρήγορα. Ταιριάξαμε τα ψώνια, τα κορίτσια ψιλοκαθαρίσανε, εγώ ετοίμαζα ξύλα για την ψησταριά αλλά και για το τζάκι αν χρειαζόταν, μιας και ο Μάνος ισχυριζόταν ότι μπορεί να κάνει κρύο το βράδυ.

Εκείνος έστησε 2 αιώρες στα δέντρα και έκανε ένα μικρό φρεσκάρισμα στην αυλή κουρεύοντας το γκαζόν και ποτίζοντας το αμέσως μετά. Βοήθησα κι εγώ για να τον ξεκουράσω. Τα κορίτσια φέρανε καφέδες και αράξαμε στις αιώρες. Λέγαμε μαλακίες, πειραζόμασταν, γελούσαμε πολύ και όλα έμοιαζαν να ήταν καλύτερα από πριν. Σε κάποια φάση έπαιξε και λίγο χαμούρεμα στις αιώρες. Έφτασε μεσημέρι. Σηκώθηκα και ανέλαβα να ανάψω την ψησταριά μαζί με το Μάνο. Τα κορίτσια ετοίμασαν τα κρέατα και κάποιες σαλάτες και ορεκτικά. Καθίσαμε να φάμε γύρω στις 4 και αρχίσαμε μαζί και τα τσίπουρα. Δεν έπρεπε. Είχαμε γίνει όλοι ντίρλα. Κάπου στις 8 αρχίσαμε τα μπουγελώματα με νερό και μπύρες. Είχαμε γίνει όλοι χάλια. Άρχισε να σουρουπώνει και κρυώσαμε, ίσως επειδή ήμασταν όλοι βρεγμένοι μέχρι το κόκκαλο. Μεταφερθήκαμε μέσα. Η σχεδόν καλύβα, καλή, χρυσή αλλά είχε ένα πρόβλημα. Είχε μόνο ένα υπέρδιπλο στρώμα στο πάτωμα και όλοι θα κοιμόμασταν εκεί. Αφού φορέσαμε στεγνά ρούχα καθίσαμε στο στρώμα όλοι. Ο Μάνος είχε μια όχι και τόσο καλή ιδέα αλλά εκείνη τη στιγμή φαινόταν το πιο σωστό πράγμα στον κόσμο. Έβγαλε από την κατάψυξη ένα μπουκάλι βότκα που είχε βάλει από πριν για να παγώνει. Μην έχοντας ξεμεθύσει από τα προηγούμενα τσίπουρα και τις μπύρες, όταν είδαμε τη βότκα αρχίσαμε να πανηγυρίζουμε όλοι σα βλαμμένα.

Πίναμε σε γύρα από το μπουκάλι και σε κάποια φάση ο Μάνος είχε άλλη μια κακή ιδέα. Μνημόνευσε τις εποχές που παίζαμε "Μπουκάλα" και "Αλήθεια ή Θάρρος". Άλλα βλαμμένα και εμείς συμφωνήσαμε να τα παντρέψουμε και να παίξουμε. Μπουκάλα λοιπόν με το μπουκάλι της βότκας. Σε όποιον έδειχνε θα έπινε μια γουλιά και αυτός που έμενε πίσω από το μπουκάλι θα έβαζε τον άλλον να κάνει κάτι με "θάρρος ή αλήθεια". Και φυσικά αφού όλοι έλεγαν αλήθεια, μετά από τις πρώτες 3 γύρες η αλήθεια κόπηκε από το παιχνίδι και έμεινε μόνο το θάρρος. Οι αλήθειες που ακούστηκαν ήταν εντελώς ακίνδυνες. Βέβαια βοήθησαν να πιούμε τις πρώτες γουλιές μας γρήγορα. Στα θάρρετα όμως άρχισαν οι πονηριές. Πρώτος τη μαλακία την ξεκίνησε ο Μάνος, βάζοντας τα κορίτσια να φιληθούν με γλώσσα. Φυσικό κι επόμενο στην επόμενη περιστροφή του μπουκαλιού να μας το ανταποδώσει η Κατερίνα. Δεν ήμουν άνετος με αυτό και ο Μάνος σε πολύ χειρότερη φάση από εμένα αρνιότανε αλλά για να μην χαλάσει το παιχνίδι δέχτηκε. Δε θα ήθελα να το σχολιάσω παραπάνω. Συνέχισα εγώ με τη μπουκάλα να γυρνάει και να δείχνει τη Χρύσα.

- Βγάλε έξω τις βυζάρες σου να τις χουφτώσουμε όλοι και μην ξαναντυθείς μετά.

Αυτό ξεστόμισα και εκείνη ξεκίνησε χαζογελώντας να το κάνει. Οι άλλοι κοιτούσαν κολλημένοι. Τα βυζιά της ήταν υπέροχα, τεράστια και στητά. Σαν κάτι από ψεύτικα δηλαδή. Αλλά δεν ήταν. Άπλωσα το χέρι και χούφτωσα μαζί και τη ρώγα της και το ίδιο έκανε κι η Κατερίνα η οποία το ζούληξε και λίγο. Ο Μάνος έκανε τον αδιάφορο αλλά εν τέλει χούφτωσε και χούφτωσε και καλά. Η Χρύσα πήρε το μπουκάλι. Είχε γίνει γκολ. Γύρισε και έτυχε την Κατερίνα. Γνωρίζοντας ότι η Κατερίνα δε γουστάρει στοματικό από τις συζητήσεις της με το Μάνο προφανώς, έκανε κι εκείνη μια μαλακία.

- Πάρε όλο το καυλί του Μάνου στο στόμα σου. Όσο πιο βαθιά μπορείς.

Ο Μάνος κοίταξε σαν κουτάβι ξέροντας πως έκανε μαλακία που της το είχε πει. Η Κατερίνα όμως προς έκπληξή τους χαμογέλασε και τράβηξε κάτω τη φόρμα του Μάνου. Η πούτσα του ήταν καυλωμένη, άλλωστε η καύλα όλων είχε φτάσει σε υψηλά επίπεδα λόγω και του αλκοόλ αλλά και όσων γίνονταν. Η Κατερίνα αναψοκοκκινισμένη πήρε τον πούτσο του Μάνου στο στόμα της μέχρι τη βάση. Τραβήχτηκε βασανιστικά αργά προς τα πάνω απελευθερώνοντας τον πούτσο του Μάνου πολύ-πολύ αργόσυρτα. Ο Μάνος και η Χρύσα σχεδόν δεν το πίστευαν. Η Κατερίνα πήρε το Μπουκάλι. Ήθελε εκδίκηση. Δεν ήρθε. Έτυχε τον Μάνο. Γάμησε με! Του είπε. Κι ενώ στην αρχή νομίζαμε ότι κάνει πλάκα, μετά είπαμε ότι δε μπορεί να το κάνει αυτό γιατί ήταν ενάντια στους κανόνες αλλά τελικά το επιτρέψαμε με τον έξτρα κανονισμό ότι η διάρκεια θα είναι από μίνιμουμ 5 δευτερόλεπτα μέχρι μάξιμουμ 5 λεπτά και ότι όποιο ρούχο αφαιρεθεί δεν επιστρέφει για να μη διακόψουμε εντελώς το παιχνίδι και για να μην βαρεθούν οι άλλοι. Έβγαλε το κολάν της έκανε πέρα το στρινγκ της και καβάλησε τον πούτσο του Μάνου, ο οποίος δε φορούσε πια τη φόρμα του. Άρχισε να γαμιέται ενώ κρατούσαμε χρόνο οι υπόλοιποι. Στα 5 λεπτά κατέβηκε. Ακόμα λίγο και ο Μάνος θα τελείωνε αλλά τον κόψαμε. Πήρε ο Μάνος το μπουκάλι χαμένος μέσα στην καύλα του και έτυχε τη Χρύσα.

- Παίξε το μουνί της Κατερίνας για 5 λεπτά μέσα από το βρακί της. Η Κατερίνα βολεύτηκε λίγο καλύτερα και η Χρύσα πήγε από πίσω της ανοίγοντας τα πόδια της και περνώντας το χέρι της μπροστά το βύθισε μέσα στο δαντελωτό κόκκινο στρινγκ της Κατερίνας και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της. Καυλώσαμε όλοι τρελά και φαινόταν στα πρόσωπα μας. Ακόμα και η Χρύσα. Το μουνάκι της Κατερίνας όπως σας έχω πει ήδη είναι υπέροχο. Πλέον το μπουκάλι το είχε η Χρύσα. Το έστριψε και πέτυχε τον Μάνο. Φυσικά ότι μαλακία σκεφτόταν αυτός και τους έβαζε να την κάνουν του την επιστρέφανε. Και την πλήρωνα και εγώ.

- Βάλε το χέρι σου μέσα από τη φόρμα του Άκη και παίξε με το καυλί του.

Με την ουρά στα σκέλια ήρθε στην ίδια στάση με τη Χρύσα πριν, και έχωσε δειλά το χέρι του μέσα από τη φόρμα μου. Αυτό που δεν ήξερε για τα προσόντα μου τον έκανε να γουρλώσει τα μάτια του, κάτι που είδαν και τα δύο κορίτσια. Η Κατερίνα ήξερε αλλά η Χρύσα όχι ακόμα. Ευτυχώς τα 5 δευτερόλεπτα πέρασαν γρήγορα και ο Μάνος τράβηξε έξω το χέρι του. Η μαλακία βέβαια συνεχίστηκε. Ο Μάνος γύρισε το μπουκάλι και αυτό σταμάτησε στην Κατερίνα. Αφού τράβηξε τη γουλιά που του αναλογούσε, γέλασε λίγο σαν βλάκας και είπε στην Κατερίνα να βγάλει το βρακάκι της και στη Χρύσα να της δώσει ένα φιλάκι στο μουνάκι. Στράβωσε λίγο τα μούτρα της η Κατερίνα αλλά απαλλάχτηκε από το στρινγκάκι της και έμεινε γυμνή από τη μέση και κάτω και άνοιξε τα πόδια της εντελώς καθώς έγειρε πίσω και ακούμπησε στους αγκώνες της. Η Χρύσα περπάτησε λίγο στα 4 μέχρι που η ανάσα της άρχισε να καίει το μουνάκι της Κατερίνας μόλις έφτασε λίγα εκατοστά από την αποστολή της. Βούτηξε στο μουνάκι της Κατερίνας και ανοίγοντας το με τα δάχτυλα της πέρασε τη γλώσσα της σαν πινέλο πάνω από όλο το μήκος της σχισμής και μέχρι την κλειτορίδα της που εμφανώς ερεθισμένη ξεπρόβαλε από την λαβή που της είχε κάνει η Χρύσα. Συνέχισε και έκανε το ίδιο άλλες δυο φορές.

Κοιταχτήκαμε λίγο με το Μάνο, ενώ η Κατερίνα είχε κλείσει τα μάτια και είχε γύρει πίσω το κεφάλι της. Εκεί στην παύση νομίσαμε πως θα σηκωθεί, αλλά η έκπληξη συνεχίστηκε. Πάνω που η Κατερίνα άνοιξε τα μάτια της, την είδαμε να τα ξανακλείνει και η αιτία ήταν ότι η Χρύσα είχε στο στόμα της την κλειτορίδα της και τη ρουφούσε. Πλέον η Κατερίνα κουνούσε ρυθμικά τη λεκάνη της και η Χρύσα την έγλειφε με μανία. Η καύλα όλων είχε χτυπήσει κόκκινο. Η Χρύσα έμπηξε τη γλώσσα της όσο πιο βαθιά στην τρύπα της Κατερίνας μπορούσε και η Κατερίνα έβαλε το χέρι της και της πίεσε το κεφάλι. Η Χρύσα σταμάτησε και την κοίταξε. Η Κατερίνα άνοιξε τα μάτια της και η ματιές της συναντήθηκαν.

- Αυτό που κάνεις απαγορεύεται. Της είπε η Χρύσα.

- Αχ συγνώμη. Είπε η Κατερίνα και τράβηξε το χέρι της.

Κοιτούσαμε όλοι αποσβολωμένοι τη Χρύσα και όταν τη είδαμε να σηκώνεται, μας έπιασε ένα χαζό γέλιο όλους.

- Ξέρεις ότι δε χρειαζόταν όλο αυτό, ε; Είπε ο Μάνος.

- Ποιο; Είπε η Χρύσα.

- Αυτό που έκανες.

- Τι εννοείς;

- Όλο αυτό βρε κορίτσι μου. Έπρεπε απλά να δώσεις ένα φιλάκι. Αλήθεια δε θα έβαζα ποτέ τη μια να το κάνει αυτό στην άλλη. Όσο και να το γουστάρω. Είπαμε είμαι μαλάκας, αλλά υπάρχουν και όρια.

- Τώρα σοβαρά; Είπε η Χρύσα και κοίταξε προς τα εμάς.

- Εντελώς! Απάντησα εγώ ενώ η Κατερίνα έκανε ένα συγκαταβατικό νεύμα με τα μάγουλά της κατακόκκινα και από ντροπή αλλά πιο πολύ από καύλα. Το ίδιο χρώμα πήρε και η Χρύσα από ντροπή κυρίως και από μια ελαφριά δόση νεύρων.

- Και γιατί δεν με σταματήσατε ρε βλαμμένα; Μας είπε και έκανε να μας χτυπήσει περιπαικτικά και με νάζι. Τα μάτια της ξανασυναντήθηκαν με της Κατερίνας. Κάτι υπήρχε πια εκεί. Και ήταν και για τις δύο ξεκάθαρο.

- Πάντως για άνθρωπο που δε γουστάρει στοματικό έρωτα, σαν να το απόλαυσες πολύ δεν νομίζεις;

Ξεκάθαρη η μπηχτή της Χρύσας; Σχεδόν χτύπημα κάτω από τη μέση. Η Κατερίνα δεν έβγαλε κουβέντα.

- Έλα πάμε. Σειρά σου είναι γύρνα. Λέει ο Μάνος στην Κατερίνα για να σπάσει και η περίεργη αμηχανία της στιγμής. Η Κατερίνα γύρισε και έτυχε σε εμένα.

- Βγάλε τη φόρμα σου και το παλληκάρι από εδώ θα σου κάνει ένα υπέροχο τσιμπούκι. Είπε και χτύπησε στον ώμο το Μάνο.

- Δεν κόβετε τις μαλακίες λέω εγώ. Είπε ενοχλημένος ο Μάνος.

- Α, τώρα είναι μαλακίες; Είπε η Κατερίνα. Όταν τα έβαζες εσύ να τα κάνουμε ήταν μια χαρά, ε; Και με το βλέμμα η Χρύσα φάνηκε να συμφωνεί. Εκείνος γύρισε και με κοίταξε.

- Α, φίλε οι μαλακίες πληρώνονται. Του λέω κι εγώ.

- Βρε δε γαμιέσαι κι εσύ; Ψήνεσαι δηλαδή να σε πιπώσω; Είσαι βλάκας; Λοιπόν κόφτε το. Εγώ πριν είπα για ένα απλό φιλάκι. Εσείς το γαμήσατε. Δεν το κάνω. Ας χαλάσει το παιχνίδι. Στα αρχίδια μου.

- Τότε φιλάκι. Είπε η Κατερίνα.

- Ναι φιλάκι. Συμφώνησε και η Χρύσα.

- Ο λαός μίλησε…

του είπα και εγώ και σηκώθηκα. Έκανα ένα μεγάλο βήμα και βρέθηκα ακριβώς μπροστά του. Κατέβασα με τη μία τη φόρμα μου και το καυλί μου πετάχτηκε βαρύ πέρα-δώθε καυλωμένο από το προηγούμενο υπερθέαμα. Ήταν ακριβώς μπροστά στα μούτρα του. Το πάχος τον τρόμαξε και φάνηκε στη ματιά του, ενώ και η Χρύσα γούρλωσε τα μάτια της και κοιτούσε σαν ξελιγωμένη.

- Σόρρυ αδερφέ! Ειλικρινά θα προτιμούσα να το αποφύγω αλλά ας τελειώνουμε…

του είπα. Με κοίταξε και εγώ έκανα τον αδιάφορο κοιτώντας αλλού. Κάπου εκεί ένιωσα μια επαφή στο πρησμένο μου πουτσοκέφαλο και κατεβάζοντας τα μάτια τον είδα να το φιλάει πεταχτά.

- Ε… 5 δευτερόλεπτα είπαμε…

είπε η Χρύσα. Αυτός μουρμούρισε κάτι βρισιές και κόλλησε τα χείλη του στο σώμα της ψωλής μου. Μάλλον μετρούσε από μέσα του γιατί ακριβώς 5 δευτερόλεπτα μετά τραβήχτηκε και άρπαξε το μπουκάλι, δίνοντας το μου και λέγοντας νευριασμένα.

- Άντε τράβα στη θέση σου και ρίξε.

- Καλά ντε πως κάνεις έτσι;…

είπε η Κατερίνα. Για να πάρει ένα δολοφονικό βλέμμα μόνο για απάντηση. Γύρισα και κάθισα. Η Χρύσα δεν είχε πάρει ούτε στιγμή τα μάτια της πάνω από το καυλί μου. Η κατάσταση όλων μας είχε ξεφύγει. Και από καύλα και από ποτό. Γύρισα το μπουκάλι και πέτυχα την Κατερίνα.

- Θα ήθελα πολύ να παρακολουθήσω ζωντανά, εδώ και τώρα έναν οργασμό σου.

- Ω… καλό ρε φίλε!

Είπε ο Μάνος. Η Κατερίνα έβγαλε και τη μπλούζα της και έμεινε ολόγυμνη. Δε χρειαζόταν να το κάνει και μας προξένησε μια απορία. Δικαιολογήθηκε λέγοντας πως είχε ζεσταθεί πολύ. Πήρε ένα μαξιλάρι και το έβαλε πίσω της. Ξάπλωσε και λύγισε εντελώς τα πόδια της κρατώντας τα ανοιχτά και έβαλε το χέρι της στο μουνάκι της. Άρχισε να το μαλάζει εξωτερικά και να κάνει κυκλικές κινήσεις παρασέρνοντας μαζί την κλειτορίδα της. Άνοιξε το μουνάκι της περνώντας από τη σχισμή της δυο δάχτυλα και ακουμπώντας την κλειτορίδα της την έφερε δυο κύκλους λίγο πριν βυθίσει τα δυο της δάχτυλα μέσα στην τρύπα της. Άρχισε να γαμάει το μουνάκι της ξεκινώντας και τις πρώτες κραυγές ηδονής. Τα μαλλιά της είχαν πέσει μπροστά στο πρόσωπό της και κάθε τόσο που ξεφυσούσε ανέβαιναν από τον αέρα και ξαναπέφτανε μπροστά. Το άλλο χέρι ήταν στο στόμα της και με τα δάχτυλα της έπαιζε τη γλώσσα και τα χείλη της. Που και που, έπαιρνε το χέρι της από το στόμα της και έσφιγγε το ένα βυζάκι της τελειώνοντας το κράτημα στη ρώγα της που τσιμπούσε με τα δάχτυλα. Άφηνε το στήθος και χάιδευε όλο το σώμα της και έφτανε μέχρι το πέλμα του λυγισμένου της ποδιού, σφίγγοντας το και τραβώντας το. Σε άλλες στιγμές και τα δύο της χέρια πήγαιναν στο μουνάκι της. Το ένα μέσα με δύο και μερικές φορές παραπάνω δάχτυλα και το άλλο να παίζει την πρησμένη πια κλειτορίδα της. Τα ηχητικά εφέ που έβγαζε από το στόμα της θα τα χαρακτήριζα ανώτερα και από την καλύτερη πορνοταινία. Η γκόμενα το ζούσε. Ήταν αλλού.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, κάποια στιγμή η ανάσες της επιταχύνθηκαν και έγιναν βαθύτερες, οι αναστεναγμοί της έμοιαζαν με λυγμούς πια και η επίπεδη κοιλίτσα της άρχισε να κάνει συσπάσεις. Η κορύφωση δεν άργησε και τα πόδια της άρχισαν λίγο να τρέμουν ώσπου τα έκλεισε και τα έσφιξε χωρίς καν να προλάβει να πάρει το χέρι της από το μουνάκι της. Το θέαμα είχε τελειώσει. Οι ανάσες της Κατερίνας ήταν ακόμα βαριές και γρήγορες κάπου ανάμεσα στους αναστεναγμούς της και οι υπόλοιποι 3 συνεχίσαμε να κοιτάμε κοκαλωμένοι προσπαθώντας να καταλάβουμε τι ήταν αυτό που μόλις είχαμε ζήσει. Η Κατερίνα συνήλθε από τον συγκλονιστικό αυτό οργασμό σε λίγα λεπτά και πήρε το μπουκάλι.

- Συνεχίζω! Είπε και έστριψε το μπουκάλι. Αυτό σταμάτησε στη Χρύσα.

- Για να σε δω τώρα κοριτσάκι. Σου το χρωστάω από πριν. Πάρε όλο το καυλί του Άκη στο στόμα σου. Όσο πιο βαθιά μπορείς. Ο Μάνος έβγαλε πάλι ένα επιφώνημα θαυμασμού και η Χρύσα σηκώθηκε και με βοήθησε να ξαπλώσω αναπαυτικά πίσω. Έσκυψε από πάνω μου και δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε μπροστά της. Κάπου εκεί ξεκίνησε την προσπάθεια της. Μπουκώθηκε από το καυλί μου και φάνηκε να τερματίζει λίγο μετά από το μισό. Με μεθοδικές μικρές κινήσεις πήρε ακόμα λίγο μέσα της και προσπάθησε να παραβιάσει και το λαρύγγι της. Τα κατάφερε για λίγο μα πνίγηκε και χρειάστηκε να το βγάλει απότομα από το στόμα της. Είχαν μείνει μόνο λίγα εκατοστά για να φτάσει να τον καταπιεί ολόκληρο.

- Χα, χα, χα… για γκόμενα που περνάει τον εαυτό της πρώτη στα τσιμπούκια μάλλον έχασες. Είπε η Κατερίνα στη Χρύσα.

- Τι λες ρε; Τι έχασα; Από εσένα; Ας γελάσω. Το ίδιο πράγμα σου φάνηκε να είναι; Που να χωρέσει αυτό το πράγμα στο στόμα φυσιολογικού ανθρώπου;…

και με το που τελειώνει τη φράση της, η Κατερίνα έχει ορμήσει και έχει πάρει το καυλί μου στο στόμα της καταπίνοντας αργά-αργά κάθε εκατοστό του. Έφτασε στη βάση και προσπαθούσε να πάει κι άλλο. Η σαστιμάρα όλων ήταν φανερή. Τι διάολο; Μέχρι εκείνη τη στιγμή τα προσχήματα είχαν τηρηθεί σχεδόν τέλεια. Η Κατερίνα είχε να κάνει με το Μάνο και εγώ με την Χρύσα. Έπαιξαν και σκηνικά μεταξύ ανδρών και μεταξύ γυναικών αλλά δεν δυναμίτισαν το κλίμα. Τώρα αυτό δεν ήταν καν μέσα στο παιχνίδι. Όλα είχαν καταρρεύσει. Αφού έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα της η Κατερίνα, γυρνάει στη Χρύσα και της λέει.

- Τώρα νομίζω πως η ήττα σου είναι ξεκάθαρη.

Η Χρύσα δε μίλησε και πήρε το μπουκάλι στα χέρια της. Το γύρισε, πέτυχε την Κατερίνα και πανηγύρισε σφίγγοντας τη γροθιά της.

- Πάρε όλο το καυλί του Άκη στον κώλο σου. Όσο πιο βαθιά μπορείς. Ήταν η ατάκα της.

- Ρε παιδιά μήπως να σταματήσουμε;… Είπε ο Μάνος. Ξεφεύγουμε.

- Όχι ρε δε σταματάμε. Είπε η Χρύσα. Θα ξεκωλιάσει ο Άκης την πουτάνα σου και μετά αν θες το αφήνουμε. Αλλά πρώτα θα την κάνει να μη μπορεί να καθίσει. Η Κατερίνα φάνηκε να μη δίνει πια δεκάρα για τίποτα. Είχε στηθεί και είχε τουρλώσει τον υπέροχο κώλο της. Πήγα από πίσω της και σάλιωσα το καυλί μου που είχε και μια υγρασία από το στόμα της Κατερίνας από πριν και έφτυσα τη σούφρα της προσπαθώντας να απλώσω το σάλιο και να την μαλακώσω λίγο με τα δάχτυλα. Άρχισα το σπρώξιμο και τη διείσδυση και η Κατερίνα βογκούσε. Ο Μάνος σχεδόν δε μπορούσε να κοιτάξει και η Χρύσα φαινόταν να το απολαμβάνει. Η καημένη η Κατερίνα έκανε τεράστια υπομονή και σε περίπου ενάμιση λεπτό είχα βρεθεί ολόκληρος μέσα της. Μόλις έπιασα πάτο και ο Μάνος το είδε είπε.

- Φτάνει τώρα. Βγες. Την πονάς.

- Σκάσε! Του είπε εκείνη και γύρισε σε εμένα. Μην τολμήσεις και βγεις. Έχουμε ακόμα τουλάχιστον 3 λεπτά. Κάνε το χατίρι της Χρύσας και κάνε με να μην μπορώ να καθίσω. Σκίσε με.

Δειλά-δειλά άρχισα μαλακά τα μέσα-έξω. Σε λίγο την ξέσκιζα κανονικά. Πλέον είχα απέναντι μου δυο αποσβολωμένα βλέμματα να με κοιτάνε με ζήλεια. Ο Μάνος γιατί του ξέσκιζα τη γκόμενα και εκείνη γούσταρε και η Χρύσα για την ευχαρίστηση τελικά που πρόσφερε στην Κατερίνα ο χοντρός μου πούτσος που θα μπορούσε εκείνη να απολαμβάνει. Τα λεπτά πέρασαν γρήγορα και βγήκα τελικά από μέσα της. Εξουθενωμένη από τις κραυγές και την υπομονή, πήρε το μπουκάλι και έριξε.

- Γλείψε της το μουνί…

είπε στον Μάνο δείχνοντας τη Χρύσα. Η Χρύσα σηκώθηκε έβγαλε το κολάν της μαζί με το βρακάκι της και πήρε θέση δίπλα μου ανοίγοντας τα πόδια της ενώ ο Μάνος ετοιμαζόταν κι εκείνος βγάζοντας τη μπλούζα του που τον ζέσταινε. Η Κατερίνα δεν κατάφερε να κάνει καν υπομονή να δει την παραγγελία της και παραδόθηκε σε έναν βαθύ ύπνο. Δοκιμάσαμε να την ξυπνήσουμε μα μάταια.

- Έλα αυτό και τέλος. Είπε ο Μάνος.

- Οκ. Είπα εγώ και η Χρύσα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. Ο Μάνος ξεκίνησε να γλείφει το μουνάκι της Χρύσας. Στο δίλεπτο την είχε καυλώσει αισθητά. Εκεί που καθόμουν και τους χάζευα ένιωσα το χέρι της Χρύσας στον πούτσο μου. Ξεκίνησε να μου τον παίζει μαλακά και ο Μάνος την είχε κάνει τούρμπο. Άπλωσα το χέρι και χούφτωσα τις βυζάρες της. Άνοιξε τα μάτια της και μου χαμογέλασε. Ο Μάνος δε μας είχε πάρει χαμπάρι. Όταν κοίταξε προς τα πάνω, το πεντάλεπτο είχε τελειώσει εδώ και 2 λεπτά, εγώ έπαιζα με τα βυζάκια της Χρύσας και εκείνη μου έπαιρνε μια πραγματικά απολαυστική πίπα. Στην αρχή σάστισε και κοίταξε απορημένος μα η Χρύσα ανασηκώθηκε και του πίεσε το κεφάλι να συνεχίσει το γλείψιμο. Δεν αντιστάθηκε και συνέχισε για λίγο. Το λίγο ήταν γιατί η καυλωμένη Χρύσα δεν άντεξε και του γέμισε το στόμα με μουνόχυμα. Την έπιασε και την έστησε στα 4. Ξεκίνησε να τη γαμάει και εγώ της τον έδωσα στο στόμα για συνέχεια. Ο Μάνος έκανε φιλότιμες προσπάθειες να αντέξει αλλά σε περίπου 10-15 λεπτά, έβγαλε τον πούτσο του από το μουνί της Χρύσας και της έλουσε την πλάτη και τον κώλο με σπέρμα. Έπεσε δίπλα να πάρει μια ανάσα και σε λίγα λεπτά κοιμόταν. Πήρα τη θέση του Μάνου πίσω από τη Χρύσα και άρχισα να της γαμάω το μουνί με μανία. Ούρλιαζε και μούγγριζε και χτυπιόταν. Εγώ εκεί όμως κομπρεσέρ. Την ένιωσα να χύνει πάνω στον πούτσο μου καυτό μουνόχυμα. Ήταν σαν να είχαν σπάσει τα υδραυλικά της. Φώναζε, ούρλιαζε, βογκούσε και έχυνε. Βγήκα από μέσα της και μέσα στον πανζουρλισμό της την άκουσα να λέει:

- Και τον κώλο μου. Όργωσε μου και τον κώλο μου.

Δεν της χάλασα χατίρι. ο κώλος της πολύ πιο δουλεμένος από της Κατερίνας με υποδέχτηκε αρκετά πιο εύκολα. Και μιας και ήταν σε αυτήν την κατάσταση από υγρασία, πραγματικά έδωσα ότι δυνάμεις είχα για να κάνω ακριβώς αυτό που ζήτησε. Της όργωσα τον κώλο. Άδειασα το σπέρμα μου μέσα στον κώλο της πέσαμε και οι δύο στο πλάι αποκαμωμένοι. Σε κάποια φάση προς το πρωί ξύπνησα και είδα το Μάνο πάνω από το κεφάλι μου να προσπαθεί να συμμαζέψει το χαμό και να κάνει προσπάθειες να ντύσει την Κατερίνα. Τα κατάφερε και έκανε το ίδιο και με τη Χρύσα.

- Έλα μαλάκα βοήθα!

Υπάκουσα, σηκώθηκα και τη ντύσαμε στα γρήγορα. Ήπια σχεδόν μονομιάς ένα μπουκάλι νερό και βγήκα έξω. Είχε μια ψύχρα και αποφάσισα να κοιμηθώ τον υπόλοιπο μου ύπνο στην αιώρα παρέα με μια κουβέρτα που πήρα μιας και γουστάρω να κοιμάμαι στο κρύο. Το πρωινό ξύπνημα θα ήταν δύσκολο για όλους και δεν ήθελα να το ζήσω από την αρχή του. Όντως το πρωί ήταν μια παράνοια αλλά περίεργη παράνοια. Δε μίλησε κανένας με κανέναν για τίποτα. Μαζέψαμε τα πράγματα και συμφωνήσαμε να γυρίσουμε. Όταν γυρίσαμε έσκασαν οι περισσότερες βόμβες. Άλλες κατευθείαν και άλλες αργότερα. Με το που πατήσαμε το πόδι μας κάτω από το αυτοκίνητο, η Κατερίνα γύρισε στο Μάνο και του είπε πως έχουν ήδη χωρίσει αν δεν το έχει καταλάβει. Εμένα μου φάνηκε λογικό αλλά δεν ήξερα τον πραγματικό λόγο. Η Κατερίνα είχε ξυπνήσει το πρωί και δίπλα της ο Μάνος με τη Χρύσα έκαναν σεξ στα μουλωχτά, νηφάλιοι και με τα χείλη τους ενωμένα ενώ κοιτάζονταν στα μάτια. Έτσι το περιέγραψε η Κατερίνα. Όντως πέρασε λίγος καιρός και πλέον οι δύο τους εμφανίζονταν σαν ζευγάρι χωρίς να το κρύβουν.

Με την Κατερίνα συνεχίσαμε να κάνουμε παθιασμένο και τρελό σεξ, αλλά συμφωνήσαμε και οι δυο πως μας εξιτάρει πολύ περισσότερο το παράνομο και για αυτό δε γίναμε ζευγάρι. Δεν άργησε να κάνει νέα σχέση και σε λίγο διάστημα έμεινε και έγκυος. Το παιδί ήταν του Σάκη, του καινούριου, αλλά δε μας εμπόδισε εμάς αυτό να κάνουμε σεξ μέχρι νομίζω και τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο Σάκης δεν ήθελε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και οι ορμόνες της καημένης της Κατερίνας χόρευαν. Από τη γέννηση της κόρης τους δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε σταυρωτό φιλί και να μείνω μακριά τους λέει γιατί είναι επιρρεπής. Συνεχίζοντας έχουν μείνει ή Έλενα, η Φένια και η Μαρίνα. Ποιο από τα πουτανάκια μου να είναι το επόμενο; Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας και την επιλογή της επόμενης ιστορίας. Μέχρι τότε διαβάστε για τη Λίνα, την Όλγα και τη Μαρία αν δεν έχετε διαβάσει. Για να έχετε φτάσει εδώ θα έχετε ήδη διαβάσει για την Κατερίνα. Και ελπίζω να σας άρεσε.
Copyright protected OW ref: 170803Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.