Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου Βάσω ζούμε μαζί 7 υπέροχα χρόνια, πέντε από αυτά παντρεμένοι, με δύο παιδιά και παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας ο σεξουαλικός μας τομέας ανθίζει όλο και περισσότερο. Στην αρχή κάναμε τα κλασικά όπως όλα τα ζευγάρια αλλά σιγά-σιγά αρχίσαμε να φαντασιωνόμαστε τρίο με άντρα ή γυναίκα, ανταλλαγή με ζευγάρι και ενώ στην αρχή ξέραμε πως αποτελούσε παιχνίδι φαντασίωσης που ανέβαζε τη λίμπιντο, στην πορεία αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε μας πήδημα και έτσι μια μέρα στην καύλα επάνω και την έξαρση της στιγμής της ζήτησα να το κάνουμε πράξη αφού ήταν ολοφάνερο πως και αυτή το ήθελε. Κάθε φορά που φαντασιωνόμασταν κάποιον να την πηδάει δίπλα μου έχυνε ασταμάτητα ποτάμια ολόκληρα από υγρά και πηδιόταν όλο και πιο δυνατά. Ξέφευγε εντελώς, γαμιόταν σαν να μην υπάρχει αύριο και μου ξεστόμιζε τα πιο πρόστυχα βρωμόλογα που της έρχονταν στο μυαλό. Ήμουν σίγουρος πως και το πουτανάκι μου ήθελε να δοκιμάσει άλλον ένα πούτσο. Στο κάτω-κάτω ήμουν μόλις ο δεύτερος γαμιάς που είχε στη ζωή της και δε τη χάλαγε καθόλου ένας τρίτος. Και αφού φυσικά το έπαιξε δύσκολη όπως όλες στην αρχή κατάφερα κάποια στιγμή να την "πείσω" να ψάξουμε κάποιο ζευγάρι με ίδια ενδιαφέροντα, που θα μας άρεσε και στους δύο και με το οποίο θα ταιριάζαμε αρκετά, ώστε να δημιουργηθούν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις και εφόσον τελικά τα καταφέρναμε να συζητούσαμε εκ νέου την πιθανότητα για την εκπλήρωση της πιο ζωηρής μας φαντασίωσης.

Η Βάσω μην πιστεύοντας ότι θα μπορούσε ποτέ να επιτευχθεί κάτι τέτοιο μου έδωσε το οκ να αρχίσω να ψάχνω και έτσι τουλάχιστον ξεκίνησα τη διαδικασία κάπως... ανώδυνα.

Μετά από ψάξιμο λοιπόν και αμέτρητους καφέδες με ζευγάρια που δεν μας ταίριαζαν είχαμε φτάσει στο σημείο να έχουμε σχεδόν ξεχάσει το λόγο που βγαίναμε μαζί τους και ήταν σαν να ψάχναμε για αθώα παρέα με άλλα ζευγάρια. Μέχρι που μια ωραία μέρα πέρυσι σταθήκαμε πολύ τυχεροί και γνωρίσαμε ένα ζευγάρι, παντρεμένοι κι αυτοί, χωρίς παιδιά ακόμη, με το οποίο ταιριάξαμε αρκετά θα έλεγα σχεδόν από την αρχή. Βγήκαμε, ξαναβγήκαμε και αφού γνωριστήκαμε αρκετά, κάποια στιγμή εκπληρώσαμε και το σκοπό της γνωριμίας μας. Μέχρι σήμερα ο Τάσος και η Τόνια είναι πολύ καλοί μας φίλοι, βρισκόμαστε ακόμη και για έναν απλό καφέ, αλλά παράλληλα έχουμε κάνει πράξη όλες μας τις βρώμικες επιθυμίες. Ο σεξουαλικός μας τομέας έχει ανέβει στα ύψη. Είναι πολύ καλά παιδιά, εχέμυθοι, καθαροί και κάθε φορά που βγαίνουμε ή ανταλλάσσουμε μια απλή επίσκεψη ξέρουμε πως υπάρχει πάντα η πιθανότητα να καταλήξουμε σε μια άγρια παρτούζα ή ανταλλαγή συντρόφων.

Κάποια φορά μάλιστα που η Τόνια ήταν πολύ κουρασμένη μετά το φαγητό, το ποτό και το ξενύχτι καταλήξαμε να γαμάμε τη γυναίκα μου με τον Τάσο εναλλάξ και η Τόνια να χαζοκοιμάται στην άκρη του καναπέ. Έχουμε κάνει τα πάντα μεταξύ μας. Χωρίς καθόλου ταμπού. Με απόλυτη φυσικότητα πλέον γαμάω τη γυναίκα του Τάσου και αυτός τη δικιά μου μπροστά μου ή σε διπλανό δωμάτιο όπου τους ακούω να βγάζουν τα μάτια τους και τη δικιά μου να φωνάζει "σκίσε με γαμιόλη" ενώ εκείνη τη στιγμή εγώ μπορεί να χαζεύω μια ταινία στην τηλεόραση με την Τόνια. Υπάρχει απόλυτη ελευθερία μεταξύ μας και αυτό είναι που μου αρέσει ιδιαίτερα.

Αυτή τη φορά λοιπόν ήθελα να κάνω την όλη φάση πιο... πικάντικη. Είχα πετάξει λοιπόν μια ιδέα που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα έπιανε τόπο. Ήθελα όμως να το προτείνω και αν δεν καθόταν δεν πειράζει. Η ιδέα μου ήταν να ανεβάσουμε την απόλαυση ακόμη πιο πολύ καταργώντας τα προφυλακτικά. Τα παιδιά τα γνωρίζαμε ήδη αρκετά, υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός, δε φοβόμασταν για αρρώστιες, ούτε αυτοί από μας άλλωστε και έτσι με ένα αντισυλληπτικό χάπι ή κάποια άλλη μέθοδο αντισύλληψης θα μπορούσαμε να εκτοξεύσουμε την καύλα στο απροχώρητο αποφεύγοντας ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες που ήταν το μόνο εμπόδιο πλέον.

Η ιδέα μου είχε φυσικά αντιδράσεις, αλλά αφού ακούστηκαν τα επιχειρήματά μου περί εμπιστοσύνης μεταξύ μας, καθαριότητας και υγιεινής τελικά είπαμε να το δοκιμάσουμε.

Την περασμένη Τρίτη λοιπόν μου πετάει η Βάσω την ιδέα να πάρουμε "τα παιδιά" τηλέφωνο να δούμε τι κάνουν. "Έχεις καύλες αγάπη μου;" τη ρώτησα πειρατικά αγκαλιάζοντας την από την πλάτη και βάζοντας τα χέρια μου πάνω στα βυζάκια της. Γέλασε λίγο και μου είπε "από το πρωί και θέλω να τις μοιραστώ". Είχε όρεξη για τον πούτσο του Τάσου σήμερα το μωρό μου κι έτσι, χωρίς να χάσω χρόνο τον πήρα τηλέφωνο και κλείσαμε να βρεθούμε σπίτι τους.

Το πουτανάκι μου πέταξε από χαρά και μπήκε στο μπάνιο για τα καθιερωμένα ξυρίσματα και λοιπές προετοιμασίες που κάνουν οι γυναίκες. Μετά μπήκα εγώ και ξυρισα τον πουτσο μου και τα αρχίδια μου να τα έχω έτοιμα για την Τόνια. Ντυθήκαμε απλά, φανελάκι με βερμούδα εγώ καλοκαίρι καθώς ήταν και ένα ριχτό φορεματάκι η Βάσω που της πάνε πολύ. Η Βάσω είναι 1.65, απίστευτα αδύνατη, με υπέροχο κορμί. Μικρά αλλά στητά βυζάκια και έναν πραγματικά υπέροχο κώλο που ποτέ δε με άφησε να τον γαμήσω. Μόνο δάχτυλο της έχω βάλει κατά καιρούς και αυτό μετά από δικιά της προτροπή. Αλλιώς πάντα θύμωνε και ξενέρωνε. Μάλιστα σε ερώτηση που της έχω κάνει πάνω στο γαμήσι μου έχει πει ότι πονάει και πετώντας άδεια για να πιάσω γεμάτα ρώτησα "που το ξέρεις; Αφού δε δοκιμάζεις... Εκτός αν έχεις ήδη δοκιμάσει και δε μου το έχεις πει". Δεν απάντησε όμως και έληξε εκεί το θέμα βάζοντας μου υποψίες. Πλέον είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έχει τουλάχιστον προσπαθήσει αλλά δεν το άντεχε. Εξάλλου από την πρώτη στιγμή που το πρότεινα μου απάντησε εύκολα και γρήγορα ότι πονάει. Απάντηση που τη δίνει κάποιος που ξέρει.

Κάποια στιγμή λοιπόν φτάσαμε στα παιδιά. Όπως κάθε φορά υποδοχή με εγκάρδιες αγκαλιές και φιλιά στα μάγουλα και φυσική άνεση. Κάτσαμε στο σαλόνι, φτιάξαμε καφεδάκια και αργότερα τα παιδιά παρήγγειλαν πίτσες και μπύρες. Καταλήξαμε να βλέπουμε μια χαζοταινία στο σταρ χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και αφού δεν έβλεπα να γίνεται κάτι πιο... ενδιαφέρον πετάω τη φράση:

- Παιδιά δεν έχει ενδιαφέρον η ταινία. Ανεβάζουμε το κέφι;

- Δυστυχώς η Τόνια είναι στις δύσκολες μέρες της… απάντησε ο Τάσος. Έτσι σήμερα είπαμε να μη σας το προτείνουμε.

- Και τι έγινε;… ρώτησα εγώ που ήξερα πως η Βάσω διψούσε για πήδημα. Εσύ και η Βάσω είστε μια χαρά διαθέσιμοι. Μη σας το στερήσουμε. Ε Τόνια; Θα σε πείραζε εσένα;

- Εσύ δε θα έχεις πρόβλημα να μείνεις με το πουλί στο χέρι;… με ρώτησε η Τόνια.

- Όχι γιατί θα μου το περιποιηθείς εσύ με τα χειλάκια σου της είπα. Εξάλλου η γυναίκα μου έχει όρεξη σήμερα να φάει το καυλί του Τάσου.

- Οκ…

μου απάντησε και όλοι γελάσαμε. Η Βάσω μου γύρισε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα που τα κανόνισα όλα έτσι γρήγορα και εύκολα και φυσικά δε θα έχανε το γαμήσι από την ατυχία της Τόνιας. Σηκώθηκε αμέσως και πήγε στο μπάνιο. Γύρισε με το στρινγκ μόνο και πήγε δίπλα στον Τάσο που ακόμη είχε αγκαλιά την Τόνια.

- Δεν πας στο Γιάννη να τον ανάψεις λίγο;… τη ρώτησε. Έχεις πιάσει και όλο το χώρο, πως θα καθίσω δίπλα στον άντρα σου;

Η Τόνια γέλασε και σηκώθηκε και ήρθε δίπλα μου. Βολεύτηκε στη θέση της η Βάσω η οποία φρόντισε να ακουμπά ολόκληρη πάνω στον Τάσο.

- Καλώς το μου…

είπε αυτός που το χαμόγελο του έφτασε μέχρι τα αφτιά και την αγκάλιασε. Η Τόνια με κοίταξε στα μάτια και μου είπε:

- Ασ' τους αυτούς. Εγώ είμαι εδώ για σένα τώρα. Εγώ και τα χειλάκια μου.

Άπλωσε το χέρι της και το έβαλε μέσα από τη βερμούδα μου και το εσώρουχο και μου έπιασε τον ήδη αναμμένο πούτσο μου. Ο Τάσος από την άλλη έβγαζε το φανελάκι του και τη δικιά του πιτζάμα-βερμούδα και μετά έβγαλε και της Βάσως φανερώνοντας το γυμνό της στήθος. Άπλωσε τα χέρια του και της χάιδεψε τις ρώγες που αυτές σκλήρυναν στο δευτερόλεπτο. Η Τόνια από την άλλη μου τραβούσε μαλακία βασανιστικά αργά. Με μια κίνηση έβγαλα τη βερμούδα μου και το εσώρουχο και έμεινα μόνο με τη φανέλα. Η Τόνια για να με ανάψει κι άλλο γδύθηκε από πάνω ελευθερώνοντας τα υπέροχα μεσαίου μεγέθους βυζιά της. Ο Τάσος και η Βάσω φιλιόταν στο στόμα αργά και η ένταση στην ανάσα τους αυξανόταν όλο και περισσότερο. Αλάνθαστη απόδειξη ότι καύλωναν. Σηκώθηκε η Βάσω και έβγαλε το στρινγκ της μένοντας εντελώς γυμνή. Με ξετρέλαινε η ιδέα πως η γυναίκα μου και μάνα των παιδιών μου είναι γυμνή μπροστά σε άλλον άντρα και μάλιστα έτοιμη να γαμηθεί μαζί του. Και ακόμη καλύτερα μπροστά μου. Πάντα το σκεφτόμουν και ευτυχώς το ζούσα. Μόνο όποιος το έχει ζήσει ξέρει πως είναι η υπέρτατη καύλα ενός άντρα να δει τη γυναίκα του να γαμιέται. Ακόμη περισσότερο στην θέση μου που δεν υπήρχε καν προφυλακτικό ανάμεσα στον πούτσο του εραστή της και στο μουνί της. Η απόλυτη επαφή. Η απόλυτη ανταλλαγή υγρών. Η απόλυτη αίσθηση. Αίσθηση που εγώ ήμουν λίγο άτυχος αυτή τη φορά και δε θα την απολάμβανα. Την επόμενη φορά όμως σίγουρα. Προς το παρόν θα αρκούμουν σε μια πίπα από την Τόνια, καθώς θα έπαιρνα μάτι τη γυναίκα μου να απολαμβάνει τον πούτσο και τα καυτά χύσια του Τάσου μέσα της.

Σε αυτό το σημείο τους ζήτησα να πάμε στο διπλό κρεβάτι και με ακολούθησαν όλοι ευχαρίστως. Ξάπλωσα στη μία πλευρά και δίπλα μου η Βάσω ανάσκελα. Η Τόνια ήρθε από πάνω μου και μου πήρε απευθείας το καυλί μου στο στόμα της. Ο Τάσος ήρθε πάνω στη Βάσω και αυτή ανοίγοντας τα πόδια της τον άφησε να βάλει τα δικά του ανάμεσα στα δικά της. Ο πούτσος μου κόντευε να σκάσει. Το ίδιο και ο πούτσος του Τάσου που έβλεπε τη γυναίκα μου από κάτω του γυμνή, έτοιμη να του δοθεί αλλά και τη δικιά του να γλείφει τον πούτσο του άντρα της γυναίκας που θα γαμήσει. Ο Τάσος ξάπλωσε ολόκληρος πάνω στη Βάσω φέρνοντας σε απόλυτη επαφή τα κορμιά τους. Άρχισε να τη φιλά στο στόμα και μετά στο λαιμό. Η γυναίκα μου έχοντας κλειστά τα μάτια της απολάμβανε την υπέροχη γλώσσα του και τα χάδια του στο στήθος της καθώς και το κατέβασμα του δεξιού του χεριού στο μπούτι της που πήγαινε σιγά-σιγά προς το μουνί της. Άρχισε να βγάζει ζεστές ανάσες και όπως είχε γυρίσει το πρόσωπο της προς τα μένα αισθανόμουν την ανάσα της στο δικό μου πρόσωπο να γίνεται πιο βαθιά και πιο έντονη.

Ο Τάσος έφτασε τα χείλη του στη δεξιά της θηλή και ήμουν μόλις είκοσι πόντους από το γυμνό στήθος της γυναίκας μου και έβλεπα ολοκάθαρα τη γλώσσα του να παίζει με τη ρώγα της. Η Βάσω καυλώνει απίστευτα με το πείραγμα στις ρώγες της και έχει φροντίσει να ενημερώσει τον Τάσο γι' αυτό. Τα χέρια της χαϊδεύουν τον κώλο του μέχρι εκεί που μπορούν να φτάσουν. Την ίδια στιγμή η Τόνια έρχεται πιο κοντά μου και μου σκάει ένα γλωσσόφιλο πιάνοντας και οδηγώντας τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της κάνοντας μου ένα απαλό ισπανικό. Έχω αρχίσει και τρελαίνομαι. Δεν αφήνω τη Βάσω από τα μάτια μου. Θέλω να τα δω όλα. Όλες τις εκφράσεις στο πρόσωπο της. Όλη την καύλα που ξεχειλίζει από μέσα της. Να νιώσω το μουνί της να τρέμει από τους σπασμούς. Με κοιτάει και αμέσως καταλαβαίνει πως αισθάνομαι και μου χαμογελάει.

- Σου αρέσει; Με ρωτάει. Τι θες να μου κάνει; Πες του τώρα.

Γυρίζω το βλέμμα μου στον Τάσο και του λέω:

- Σκίσ' τη! Αλύπητα. Σαν να μην υπάρχει αύριο.

Αυτός μαγεμένος από τη φάση της στιγμής και την καύλα ακουμπάει τον πούτσο του στα μουνόχειλα της γυναίκας μου που ήδη έχουν υγραθεί. Αυτή γυρίζει και τον κοιτάει με ένα ύφος σαν να δίνει τη συγκατάθεσή της και να τον παρακαλάει να τη γαμήσει κι αυτός αρχίζει να μπαίνει μέσα της. Σιγά-σιγά στην αρχή. Η Βάσω παίρνει μια βαθιά ανάσα καθώς αισθάνεται το πουτσοκέφαλο του Τάσου να ανοίγει το μουνί της και βγάζει μια εκπνοή απόλυτης ευχαρίστησης και καύλας.

- Αχ… επιτέλους. Όλη την ημέρα τον περίμενα...

είπε. Ο Τάσος αυξάνει τον ρυθμό του και αρχίζει να μπαίνει πιο βίαια. Η Βάσω βγάζει μικρές κραυγές απόλαυσης. Εγώ φτάνω στο αποκορύφωμα μου και αρχίζοντας να χύνω σκύβει η Τόνια και τα παίρνει όλα στο στόμα. Καταπίνει και την τελευταία σταγόνα από τα χύσια μου. Όμως η μαγεία δεν έχει τελειώσει. Τώρα αρχίζει. Η Βάσω και ο Τάσος αυξάνουν ρυθμό παραδομένοι στην απόλυτη καύλα. Η Βάσω αποκτά τον πρόστυχο χαρακτήρα που της βγάζει πάντα το γαμήσι και αρχίζει να γίνεται όλο και πιο πουτάνα. Δεν υπολογίζει κανέναν - πιο πολύ εμένα - και φωνάζει "γάμησε μου το μουνί καυλιάρη. Σκίσιμο θέλω. Δυνατά. Να πονάω αύριο. Όχι έτσι. Στα τέσσερα θέλω" και με μια κίνηση τον βγάζει από μέσα της και του στήνεται στα τέσσερα. Είμαι ξαπλωμένος και απολαμβάνω το θέαμα έχοντας την Τόνια στην αγκαλιά μου να μου χαϊδεύει τα αρχίδια και να μου λέει:

- Σ' αρέσει να βλέπεις τη γυναίκα σου να γαμιέται; Εγώ τρελαίνομαι να γαμιέμαι μπροστά στον Τάσο. Κι αυτός το ίδιο.

- Πολύ, της απαντάω. Θέλω να της το ξεσκίσει το μουνί εντελώς. Να χύσει βαθιά μέσα του. Να αδειάσει όλα του τα χύσια στη μήτρα της πουτάνας μου.

Ο Τάσος έχει πλέον στηθεί πίσω από τη Βάσω η οποία έχοντας πάρει θέση με κοιτάει ναζιάρικα.

- Κοίτα με να καυλώσεις αντράκι μου. Κοίτα τι του δίνω του γαμιόλη μου σήμερα. Είμαι κάλο πουτανάκι; Τον τρώω καλά;

- Σαν σωστή πουτάνα που είσαι…

της λέω και εκείνη τη στιγμή κλείνει απότομα τα μάτια, ζαρώνοντας το πρόσωπο της και ανοίγει το στόμα της από την αίσθηση του πούτσου του Τάσου που πάλι έμπαινε στο μουνί της. Αφού βρήκαν ρυθμό άρχισαν να επιταχύνουν και η Βάσω φώναζε "Σκίσε με. Έτσι. Έτσι σε θέλω. Σκίσε με. Σα σκύλα. Στα τέσσερα. Γάμα με. Κι άλλο. Κι άλλο. Κάνε μου ο,τι θες. Είμαι μεγάλη πουτάνα. Γάμησε με μπροστά στον άντρα μου. Αχ… κι άλλο κι άλλο.

Ο Τάσος απάντησε…

- σε γαμάω πουτανάκι. Σε γαμάω μπροστά στην πουτάνα τη γυναίκα μου. Σου αρέσει Τόνια; Σου αρέσει να με βλέπεις να σκίζω τη Βάσω; Ζηλεύεις;

- Μου αρέσει και ζηλεύω πολύ… είπε η Τόνια. Χαλάλι της όμως σήμερα που δε μπορώ να γαμηθώ. Την επόμενη θα με πάρετε και οι δύο να το ξέρετε!

Σε λίγα δευτερόλεπτα τα κορμιά τους έχουν ιδρώσει. Ο αέρας στο δωμάτιο μυρίζει πολύ όμορφα σεξ. Η Βάσω χύνει τόσα υγρά από την καύλα την που τρέχουν στα μπούτια της και τα βλέπω να γυαλίζουν στο λιγοστό φως του κομοδίνου. Εγώ με την Τόνια τους χαζεύουμε ξαπλωμένοι δίπλα τους ακριβώς και κάπου-κάπου δίνουμε κάνα φιλί ενώ το χέρι μου είναι μόνιμα στο στήθος της. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Τάσος φωνάζει:

- Θα χύσω!

- Χύσε με γαμιόλη, απαντάει η Βάσω. Χύσε μέσα στο μουνί μου. Βαθιά. Κάνε μου παιδί.

Ο Τάσος βογκάει δυνατά και αρχίζει να αδειάζει το καυτό του χύσι στο μουνί της γυναίκας μου. Η φάση με εξιτάρει εντελώς.

- Χυσ' τη την πουτάνα. Το αξίζει. Όλη τη μέρα το περίμενε…

φωνάζω κι εγώ. Αφού τελειώνει ο Τάσος πέφτει στα γόνατα του εξαντλημένος και η γυναίκα μου γυρίζει ανάσκελα με ανοικτά τα πόδια.

- Δεν τελείωσες…

του λέει. Αυτός καταλαβαίνει και σκύβει αμέσως να της χαρίσει ένα υπέροχο γλειφομούνι. Εγώ πλησιάζω την κοντινή της σε μένα ρώγα της και αρχίζω να την γλείφω. Η Βάσω έρχεται σιγά-σιγά σε παράκρουση. Βγάζει βογκητά απόλαυσης και σε λίγα λεπτά ουρλιάζει δίπλα μου. Ακριβώς στο αυτί μου την ακούω να φωνάζει "χύνω" και ξέρω πολύ καλά πως και αυτή τη φορά απόλαυσε άλλο πούτσο και άλλη γλώσσα. Μπροστά στα μάτια μου. Δίπλα μου ακριβώς. Και μάλιστα μου το ζήτησε η ίδια. Κι εγώ της το πρόσφερα με συγκατάθεση, ευχαρίστηση και προσμονή. Θέλω να το βλέπω ευχαριστημένο το πουτανάκι μου όπως και αυτή εμένα. Να κάνουμε τα πάντα.

Αυτό γουστάρω με αυτό το υπέροχο ζευγάρι και φυσικά αυτή τη γυναίκα. Σεξ χωρίς ταμπού. Χωρίς ζήλιες. Με απόλυτη απόλαυση και καύλα που ξεπερνά τα όρια.




Copyright protected OW ref: 170729



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.