Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη Μαρία κάναμε λογαριασμό στο site για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τις φαντασιώσεις μας αλλά και να βρίσκουμε παρέα να καυλώνουμε ανταλλάσσοντας μηνύματα, φωτογραφίες και σκέψεις με άτομα άγνωστα αλλά εξίσου καυλωμένα με εμάς.

Όταν μπαίνουμε μαζί στο chat προτιμούμε να επικοινωνούμε με ζευγάρια, ενώ όταν μπαίνει ο καθένας μονός του προσπαθούμε να βρίσκουμε την παρέα που θέλει.

Εγώ συνήθως μιλούσα με μια κοπέλα που είχαμε βρει χημεία και μας άρεσαν τα ίδια στο σεξ, μιλούσαμε και ανταλλάζαμε φωτογραφίες μέχρι που χύναμε μαζί.

Η Μαρία μιλούσε μόνο με έναν χρήστη όταν έμπαινε στο chat. Της άρεσε ο τρόπος που της μιλούσε, την καύλωνε λέγοντάς της όσα θέλει να της κάνει. Ανυπομονούσε ποτέ θα μιλήσει ξανά μαζί του. Εμένα φυσικά δε με χαλούσε καθόλου αυτό γιατί η Μαρία καύλωνε τρελά με τον καινούργιο της φίλο και έτσι χάριζε σε εμένα απίστευτα γαμήσια. Συνήθως όταν κάναμε σεξ φανταζόταν ότι είναι και ο διαδικτυακός της φίλος μαζί μας.

Η επικοινωνία της Μαρίας μαζί του γινόταν όλο και συχνότερη. Ο τύπος την είχε τρελάνει. Πλέον μου ζητούσε να τη βγάζω φωτογραφίες για να τις στέλνει στον φίλο της. Στην αρχή απλώς σέξι φωτογραφίες και σιγά-σιγά όλο και πιο τολμηρές, μέχρι που φτάσαμε να τη φωτογραφίζω γυμνή. Του έστελνε τις βυζάρες της, το κωλαράκι και το μουνάκι της. Ο φίλος της, της έδειχνε τον καυλωμένο πούτσο του, της έστελνε βίντεο να χύνει για τη Μαρία.

Την εξίταρε απίστευτα που κάποιος άγνωστος έχυνε για αυτή... και για να είμαι ειλικρινής και εγώ καύλωνα απίστευτα με την όλη φάση.

Για ένα μήνα περίπου, σχεδόν καθημερινά, συνεχιζόταν το ίδιο παιχνίδι με τις φωτογραφίες και κάθε φορά προσπαθούσαμε να τον προκαλούμε περισσότερο. Πλέον ο φίλος μας άρχισε να ζητάει από τη Μαρία να βρεθούν για να της κάνει όσα της λέει στην πραγματικότητα και ήταν πραγματικά επίμονος αλλά όχι με άσχημο τρόπο.

Αφού το συζητήσαμε πολύ με τη Μαρία, αποφασίσαμε να κλείσει ένα ραντεβού μαζί του... έτσι για μία πρώτη γνωριμία. Το γεγονός ότι θα έβγαινε με έναν άγνωστο του οποίου οι προθέσεις ήταν ξεκάθαρες, μας άγχωνε αλλά και μας καύλωνε ταυτόχρονα.

Το ραντεβού δόθηκε σε ένα καφέ που ξέραμε ότι δεν έχει πολύ κόσμο και είναι και κάπως απόμερο. Η Μαρία ετοιμάστηκε και αφού διαβεβαιώσαμε ο ένας τον άλλον ότι είμαστε σίγουροι για αυτό που κάνουμε, ξεκίνησε να συναντήσει τον τύπο που την καύλωνε καθημερινά στο chat. Tης είπα να μου στέλνει κάνα μήνυμα όποτε μπορεί για να με ενημερώνει.

Μετά από κάνα μισάωρο έρχεται το πρώτο μήνυμα...

"Είναι κάλος και ευγενικός"...

Τουλάχιστον δεν πέσαμε σε κανέναν περίεργο σκέφτηκα. Tη ρώτησα αν της αρεσει.

"Ωραίος είναι και γλυκούλης"…

μου απάντησε. Τότε συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι για καφέ με κάποιον άγνωστο που θέλει να την πηδήξει και τον βρίσκει και ωραίο μάλιστα. Αυτή η σκέψη όμως αντί να με θυμώσει με καύλωσε. Έπιασα τον πούτσο μου και ήταν σκληρός σαν πέτρα. Αμέσως πέταξα τα ρούχα μου και ξάπλωσα γυμνός στο κρεβάτι μας. Χάιδευα το καυλί μου και ανυπομονούσα για το επόμενο μήνυμα το οποίο δεν άργησε να έρθει.

"μου λέει οτι είμαι πιο σέξι από κοντά".

Μετά από λίγο νέο μήνυμα...

"Μ... φιλάει πολύ ωραία μωρό μου"

Στη σκέψη πως φιλάει ένα ξένο ένιωθα να ξεροχύνω. Τα μηνύματα από την Μαρία πλέον ερχόταν πιο συχνά...

"Φιλάει τα στήθη μου", "δαγκώνει τις Ρώγες μου ", "χαϊδεύει το μουνί μου μωρό μου", " ο πούτσος του είναι σκληρός"...

Διαβάζω τα μηνύματα και παίζω τον πούτσο μου σαν τρελός. Η γυναίκα μου είναι με ένα ξένο και αυτό με καυλώνει απίστευτα. Χτυπάει το κινητό μου, νέο μήνυμα...

"Θέλει να πάμε βόλτα... τι να κάνω μωρό μου;"

Της είπα να κάνει ότι θέλει. Μετά από αρκετή ώρα έρχεται μήνυμα...

"Έχει ωραίο και νόστιμο πούτσο μωρό μου..."

Με το που το διάβασα έχυσα όπως δεν έχω χύσει ποτέ. Το μωρό μου έκανε πίπα σε ένα ξένο κι εγώ έχυνα και μόνο που την φανταζόμουν. Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που έλαβα. Μετά από μισή ώρα η Μαρία γύρισε σπίτι. Με βρήκε καυλωμένο στο κρεβάτι. Καβάλησε το καυλί μου και άρχισε να μου λέει με λεπτομέρειες τα πάντα. Μόλις μου είπε ότι την έχυσε στο στόμα, έχυσα βαθιά στο μουνί της. Το επόμενο ραντεβού θα είναι στο σπίτι μας, να βλέπω την πουτανίτσα μου ζωντανά και να παίζω τον πούτσο μου. Ελπίζω να μην τη δω μόνο να του κάνει πίπα.
Copyright protected OW ref: 170711Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.