Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως είναι γνωστό οι παρέες γράφουν ιστορία κι έτσι και η δικιά μας είχε γράψει τη δικιά της στο Περιστέρι. Εγώ (Κώστας), ο Γιώργος και ο Σταμάτης δεν είχαμε αφήσει θηλυκή γάτα που να αξίζει και να είναι κοντά στην ηλικία μας, χωρίς να περάσει από κάποιου το κρεβάτι, μοιραζόμενοι βέβαια τις καλύτερες μεταξύ μας σε κοινά. Στα τέλη όμως της Γ' Λυκείου θα είχαμε ίσως την πιο αναπάντεχη και επική σεξουαλική μας εμπειρία, από αυτές που σε σημαδεύουν ως άνθρωπο. Αρχικά όμως ας μας περιγράψω:

Αρχίζοντας από τον Γιώργο, ο Γιώργος ήταν το εξωτικό στοιχείο της παρέας. Η μητέρα του Γιώργου κατάγονταν από το Καμερούν και λόγω αυτού είχε κληρονομήσει αφενός μια ιδιαίτερη καστανή επιδερμίδα που σε συνδυασμένο με το γυμνασμένο σώμα του ήταν πραγματική γυναικοπαγίδα, αφετέρου όμως είχε την τύχη να κληρονομήσει και τα περίφημα αντίστοιχα αφρικανικά «προσόντα». Ο Σταμάτης από την άλλη, ήταν ο κλασσικός αμούστακος έφηβος με το παιδικό πρόσωπο που σίγουρα εκ πρώτης όψεως δεν ήταν κάτι το εντυπωσιακό, από το κεφάλι όμως και κάτω αντίκριζες ένα ψηλό άντρα, με ένα κορμί γεμάτο μύες (λόγω του πάθους του για τη γυμναστική) και από προσωπική εμπειρία απίστευτες αντοχές και ενέργεια. Εγώ τέλος, ήμουν κατά κάποιο τρόπο το μοντέλο του σχολείου. Ξανθός, με γυμνασμένο κορμί και παρά το ότι ήμουν 18 έμοιαζα μεγαλύτερος. Τα πυκνά γένια μου σε συνδυασμό με ένα πρόσωπο με χαρακτηριστικές γωνίες, έδιναν την εντύπωση ότι ήμουν τουλάχιστον είκοσι δύο.

Πίσω στην ιστορία μας… το σχολείο είχε κανονίσει να πάμε πενταήμερη στην Πάτρα. Οι καθηγητές που θα συνόδευαν τους μαθητές ήταν ο γυμναστής ο κύριος Νίκου και τρείς καθηγήτριες, λόγω της αναλογίας που υπήρχε ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια. Οι τρείς καθηγήτριες ήταν η καθηγήτρια των Αγγλικών η κυρία Τζέιμς, η καθηγήτρια της πληροφορικής η κυρία Π και η καθηγήτρια των λατινικών η κυρία Τ. Και οι τρείς ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας σε επίπεδο ομορφιάς. Η κυρία Τζέιμς κατάγονταν από τη Βρετανία, ήταν μόλις 25 χρονών, φυσική κοκκινομάλλα με μελιά μάτια, με μία απίστευτή λευκή επιδερμίδα, η οποία θύμιζε γενικά νεράιδα αναγεννησιακού πίνακα. Η κυρία Π ήταν λίγο μεγαλύτερη από την κυρία Τζέιμς λίγο πριν τα τριάντα και αρραβωνιασμένη με τον κομπλεξικό φυσικό του σχολείου. Μπορεί να ήταν μικροκαμωμένη (1.50), αλλά είχε ένα υπέροχο στήθος και ολοστρόγγυλα οπίσθια, ενώ είχε πανέμορφα καστανόξανθα μαλλιά. Τέλος, η κυρία Τ ήταν η ονείρωξη κάθε μαθητή. Γύρω στα σαράντα, με ένα υπέροχο καλλίγραμμο κορμί (από ότι ήξερα γυμναζόταν σε καθημερινή βάση), μακριά μαύρα μαλλιά και μία παρουσία που ανέδυε κύρος και σεξαπίλ. Παντρεμένη με γνωστό βουλευτή και μητέρα δύο παιδιών.

Οι πρώτες δύο μέρες κύλησαν κανονικά, με τις συνηθισμένες ανοησίες που γίνονται σε μια πενταήμερη. Το δεύτερο βράδυ ενώ είχαμε κάτσει και παίζαμε χαρτιά και πίναμε κάτι μπύρες, χτυπάει η πόρτα για τον κλασσικό έλεγχο. Η ώρα ήταν ήδη 11:30 (το δωμάτιο μας το έλεγχαν τελευταίο επειδή ήταν το μοναδικό δωμάτιο του 4ου ορόφου που είχε καταλάβει το σχολείο μας για και γενικά ένα από τα ελάχιστα δωμάτια του συγκεκριμένου ορόφου που είχε ενοίκους) και επειδή κανείς μας δεν είχε όρεξη να τρέχει να κρύβει τις μπύρες συνεχίσαμε να παίζουμε χαρτιά κανονικά. Στον έλεγχο ήταν η κυρία Π και η κυρία Τζέιμς, οι οποίες μόλις είδαν τις «παρανομίες» μας, έκαναν τους γνωστούς θεατρινισμούς που κάνουν οι καθηγητές σε αυτές τις περιπτώσεις. Λόγω του ότι όμως διέκρινα ότι η αντίδραση τους ήταν περισσότερο στα πλαίσια του τυπικού κι όχι αποτέλεσμα πραγματικής ενόχλησης αποφάσισα να δοκιμάσω λίγο τα όρια τους.

- Κυρίες, μην γίνεστε τυπολάτρεις. Η εκδρομή εκτός από εμάς είναι και για εσάς. Εφόσον έχετε ελέγξει τα υπόλοιπα δωμάτια, γιατί δεν κάθεστε μαζί μας να διασκεδάσετε κι εσείς λίγο;

Αυτό που τους είπα σίγουρα τις έβαλε σε σκέψεις. Σίγουρα για τους καθηγητές οι σχολικές εκδρομές είναι αγγαρεία και δύο νέες γυναίκες δεν απορρίπτουν την ιδέα της διασκέδασης τόσο εύκολα. Αντιλαμβανόμενος λοιπόν, τον δισταγμό τους πήρα πρωτοβουλία. Πήρα δύο μαξιλάρια από τον καναπέ τα ακούμπησα κάτω στο πάτωμα και τους έκανα νόημα να κάτσουν μαζί μας. Χωρίς να πουν τίποτα έκατσαν πλάι μας. Μετά από μισή ώρα κι ενώ οι καθηγήτριες είχαν πλέον νιώσει άνετα, κάνοντας αστεία και παίζοντας χαρτιά μαζί μας, άνοιξε η πόρτα και μπήκε η κυρία Τ. Αμέσως, τα πρόσωπα των άλλων δύο καθηγητριών σκοτείνιασαν, καθώς η κυρία Τ ήταν εμφανώς τσαντισμένη.

- Άλις, Καίτη, τί ακριβώς συμβαίνει;

- Ελένη να, ξέρεις… προσπάθησε να πει κάτι η κυρία Π, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

- Ελένη απλώς περνάμε ευχάριστα την ώρα μας με τα παιδιά, δεν είμαστε ούτε εμείς μωρά, ούτε εκείνοι, στο κάτω-κάτω είναι ενήλικες πλέον σαν κι εμάς, είπε η κυρία Τζέιμς μαζεύοντας δυνάμεις και περνώντας στην αντεπίθεση.

Η αντίδραση και τα λόγια της καθηγήτριας των Αγγλικών σίγουρα ταρακούνησαν κάπως την κυρία Τ, η οποία γύρισε την πλάτη της και έκανε να φύγει. Ο Σταμάτης όμως αυθόρμητος όπως πάντα πετάχτηκε από τη θέση του και τη σταμάτησε στην πόρτα, κάτι σίγουρα που μας ξάφνιασε όλους, ειδικά όταν της είπε κάπως απότομα ότι δεν θα την αφήσει να φύγει. Φυσικά, ακολούθησε ένα κάπως αστείο λογύδριο από τον ίδιο ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη διασκέδαση κι ότι ως ανθρώπινο ον δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του να αφήσει κάποιον να φύγει, ενώ έχει την ευκαιρία να περάσει ευχάριστα το βράδυ του. Με κάποιο τρόπο αυτές οι ανοησίες έπιασαν τόπο, ίσως ευθύνεται και το αθώο πρόσωπο και οι αστείες γκριμάτσες του Σταμάτη και η κυρία Τ έγινε το έκτο μέλος της συντροφιάς μας.

Μετά από μία ώρα και ύστερα από αρκετές μπύρες η κυρία Π είπε ότι ήταν ώρα να πηγαίνουν και η κυρία Τ συμφώνησε. Η αλήθεια ήταν ότι έδειχναν λίγο ζαλισμένες από τη μπίρα. Ο Σταμάτης όμως για μια ακόμη φόρα πετάχτηκε από τη θέση φωνάζοντας όχι, τρομάζοντας λίγο τις καθηγήτριες με την αντίδραση του. Εγώ κι ο Γιώργος καταλάβαμε ότι ο γεμάτος ενέργεια και εν προκειμένω καύλα Σταμάτης, ήθελε να γαμήσει μια από τις καθηγήτριες και πιο συγκεκριμένα την κυρία Τ και προσπαθούσε να τις μεθύσει, όμως όση ενέργεια είχε τόση εξυπνάδα του έλειπε. Ανταλλάσοντας λοιπόν ένα χαμόγελο στα κρυφά με τον Γιώργο αποφασίσαμε να αναλάβουμε εμείς δράση, ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας να περάσουμε τη νύχτα με τις καθηγήτριες μας.

- Ο Σταμάτης θέλει να πει ότι είναι μόλις μία η ώρα και δεν είστε τίποτα ηλικιωμένες κυρίες για να πάτε για ύπνο… είπε γρήγορα ο Γιώργος για να καθησυχάσει τις καθηγήτριες. Εξάλλου, συνέχισε, σκοπεύαμε να παίξουμε και λίγη ποκίτσα ως ενήλικοι πλέον και πιστεύαμε ότι θα μπορούσατε να μας μάθετε μερικά κόλπα ως μεγαλύτερες.

- Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, είπε αποφασιστικά η κυρία Τ.

- Μη μου πείτε ότι ως σύζυγος πολιτικού δεν ξέρετε πόκα… επενέβην εγώ, έτσι κι αλλιώς τι φοβάστε, μήπως χάσετε από τίποτα σχολιαρόπαιδα;

- Ναι, αλλά…

- Κυρία Τζέιμς τί έχετε να πείτε εσείς;… διέκοψα απότομα την κυρία Τ καθώς είχα παρατηρήσει ότι η κυρία Τζέιμς δεν είχε κουνηθεί από τη θέση της και φαινόταν ότι ήθελε να παραμείνει στο δωμάτιο.

- Ρε Ελένη μην γίνεσαι ξενέρωτη κάτσε να διασκεδάσουμε, ένα βράδυ είναι σιγά. Καίτη κάτσε κάτω να παίξουμε, είπε η κυρία Τζέιμς. Εμείς είχαμε βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπό της.

Αφού υπέκυψε πρώτη η κυρία Π μετά από λίγο υποχώρησε και η κυρία Τ. Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος είχε αλλάξει την τράπουλα με μία σημαδεμένη (πάντοτε κουβαλούσαμε μαζί μας τη συγκεκριμένη τράπουλα για περιστάσεις σαν κι αυτές), ώστε να κατευθύνουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Κατά τις δύο οι καθηγήτριες είχαν μείνει ταπί, έχοντας χάσει από 500 με 700 ευρώ η κάθε μία και επιπλέον οι μπύρες είχαν κάνει αρκετά καλά τη δουλειά τους.

- Απ' ότι φαίνεται άλλοι σε αυτό το δωμάτιο μάλλον δεν ήξεραν πόκερ, είπε γελώντας η κυρία Τζέιμς.

- Αχ Θεέ μου δεν έπρεπε να παίξω, έχασα ότι λεφτά είχα μαζί μου, κλαψούριζε η κυρία Π, ενώ η κυρία Τ μουρμούριζε τί θα πει στον άντρα της.

- Έχω μία ιδέα, πετάχτηκε ο Γιώργος, μπορούμε να σας δώσουμε ένα μέρος το χρημάτων με αντάλλαγμα κάποιες χάρες.

- Τί χάρες;… επενέβη η κυρία Τ.

- Εγώ, για παράδειγμα δίνω 100 ευρώ στην κυρία Π για να χορέψει μαζί μου ένα μπλούζ.

- Έγινε, βιάστηκε να πει η κυρία Π

- Φυσικά πριν από κάθε χάρη θα πίνετε και από δύο σφηνάκια τεκίλα, για να χαλαρώστε.

- Έγινε πάμε, επανέλαβε ζωηρά η κυρία Π, ταυτόχρονα η κυρία Τ φαινόταν σκεπτική, ενώ η κυρία Τζέιμς έδειχνε μάλλον ενθουσιασμένη.

Αφού κατέβασε το ένα πίσω από το άλλο τα δύο σφηνάκια, η κυρία Π άρχισε να χορεύει ένα αργό μπλουζ με τον Γιώργο. Το θέαμα ήταν σίγουρα αρκετά ερωτικό, ένας γυμνασμένος μελαμψός άνδρας να χορεύει με μικρόσωμη καστανόξανθη καθηγήτρια και νομίζω ότι μας επηρέασε όλους λίγο έως πολύ. Η κυρία Π μετά από τέσσερα λεπτά πήρε το μικρό της έπαθλο και επέστρεψε στη θέση της. Σειρά να ζητήσει χάρη ήταν του Σταμάτη, ο οποίος ζήτησε – από ποιον άλλο; - την κυρία Τ να τον απαλλάξει από τη μπλούζα. Εγώ κι ο Γιώργος φοβηθήκαμε ότι ίσως βιάστηκε ο Σταμάτης και ίσως τα καταστρέψει όλα, όμως με έκπληξη μας η κυρία Τ είπε με αυστηρό ύφος «μην το πείτε σε κανέναν», κατέβασε τα σφηνάκια, τα οποία όπως φάνηκε τις έκαψαν το λαιμό και κινήθηκε προς τον Σταμάτη. Ο Σταμάτης, όπως είχα πει και στην αρχή, είχε ένα απίστευτο κορμί μυώδες και σκληρό σαν πέτρα και ήμουν περίεργος την αντίδραση της κυρίας Τ όταν θα το έβλεπε από κοντά και θα το άγγιζε. Χωρίς χρονοτριβή η κυρία Τ άρχισε να τραβάει προς τα πάνω τη μπλούζα του Σταμάτη αποκαλύπτοντας του κοιλιακούς του, παρά το ότι ήταν ψιλή γυναίκα(1.75), δε μπόρεσε να του βγάλει τη μπλούζα, δε βοήθαγε κι ο Σταμάτης που στεκόταν όρθιος και με τα χέρια στην ανάταση, με αποτέλεσμα να της γλιστρήσει η μπλούζα και να πέσει πάνω στο κορμί του Σταμάτη. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η κυρία Τ έχασε κάπως τον έλεγχο, καθώς ενώ απομάκρυνε τα χέρια της από το στέρνο του Σταμάτη, του ζήτησε στραβοκαταπίνοντας και εμφανώς αναστατωμένη να κάτσει στην καρέκλα για να μπορέσει να του βγάλει τη μπλούζα ευκολότερα. Ο Σταμάτης υπάκουσε και η κυρία Τ η οποία με τη σειρά της του έβγαλε τη μπλούζα αποκαλύπτοντας το άρτια σμιλεμένο κορμί του Σταμάτη. Ενώ ο Σταμάτης στεκόταν πια όρθιος παρατήρησα τις άλλες δυο καθηγήτριες την κυρία Τζέιμς και την κυρία Π που κοίταζαν με λαιμαργία το κορμί του νεαρού μαθητή τους.

Πλέον ήταν η σειρά μου, κι εφόσον έχοντας δει ότι οι άμυνες των καθηγητριών μας έπεφταν σιγά σιγά, αποφάσισα να το προχωρήσω λίγο.

- Κυρία Τζέιμς θα σας δώσω 100 ευρώ, εάν με αφήσετε να σας φιλήσω για ένα λεπτό το λαιμό, ενώ είστε στην αγκαλιά μου.

- Μήπως ξεπερνάμε κάποια όρια, είπε αυτή τη φορά κάπως πιο διστακτικά η κυρία Τ

- Ελένη μην ανακατεύεσαι στις δοκιμασίες μου σε παρακαλώ…

είπε γελώντας η κυρία Τζέιμς και αφού ήπιε τα σφηνάκια που της αναλογούσαν με καβάλησε λέγοντας πονηρά στο αυτί «Let’s do it». Η κυρία Τζέιμς είχε ένα κάτασπρο και απαλό λαιμό και πραγματικά ευχαριστήθηκα κάθε δευτερόλεπτο που την είχα στην αγκαλιά μου φιλώντας και δαγκώνοντας το υπέροχο λαιμουδάκι της και σαν να μην έφτανε αυτό έτριβε με το τζιν παντελόνι της το μουνάκι της πάνω στον καβάλο μου, με τέτοιο τρόπο όμως που να μην είναι αντιληπτό στους άλλους, αυξάνοντας την καύλα. Αφού τέλειωσε το ένα λεπτό, ήμουν βέβαιος πλέον ότι τουλάχιστον μία από τις καθηγήτριες θα γευτεί τα καβλιά μας απόψε, ο στόχος όμως παρέμενε το τρία στα τρία και ειδικά η κυρία Τ ήταν αυτοσκοπός και για τους τρείς μας. Οι καθηγήτριες έχοντας πλέον ένα ποσό προσπάθησαν να ανακτήσουν αυτά που είχαν χάσει, αποτυγχάνοντας όμως. Αυτή τη φόρα, η κυρία Π δεν περίμενε κάποια πρόταση από εμάς, αλλά αγχωμένη είπε:

- Πείτε μας ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια χάρη ώστε να έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία να πάρουμε πίσω τα λεφτά.

- Ναι, σας παρακαλούμε, είπε με ένα δήθεν αθώο ύφος η κυρία Τζέιμς.

- Επειδή είμαστε καλοί θα σας δώσουμε 200 ευρώ αυτή τη φορά, αλλά οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες, είπε ο Γιώργος…

- Θα κάνουμε οτιδήποτε είναι αναγκαίο, είπε η κυρία Τζέιμς συνεχίζοντας να το παίζει αθώα, ενώ ήταν φανερό ότι προσπαθούσε να παρασύρει τις συναδέλφους της στο ερωτικό παιχνίδι που στήναμε.

- Ελένη τι λες; είπε η κυρία Π και η κυρία Τ έγνεψε καταφατικά.

- Ωραία λοιπόν ξεκινάω εγώ αυτή τη φορά, είπε ο Σταμάτης.

- Κυρία Π θα μπορούσατε να μείνετε με τα εσώρουχά σας και να έρθετε να σας πάρω μια αγκαλιά;… και έσκασε ένα αθώο χαμόγελο.

Ο Σταμάτης όπως και πριν έπαιζε με τα όρια. Ενώ επικρατούσε σιωπή στο δωμάτιο, η κυρία Π σηκώθηκε πήγε στο τραπέζι ήπιε τα δύο σφηνάκια, κατευθύνθηκε στο κέντρο του δωματίου και με ένα βλέμμα που φανέρωνε ότι είχε μπει σε μία λογική στρατιώτη που κάνει το καθήκον του είπε με σοβαρό ύφος ότι παντρεύεται σε δύο μήνες κι ότι θα κάνει ότι είναι αναγκαίο για να πάρει πίσω τα χρήματα που χρειάζονται για το γάμο της. Άρχισε λοιπόν να γδύνεται. Η κυρία Π φορούσε τζίν παντελόνι, ένα μπεζ πουκάμισο και allstarάκια. Αφού ξεφορτώθηκε γρήγορα τα παπούτσια της, άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο της, αφήνοντας να φανερωθεί το πλούσιο στήθος της, που το συγκρατούσε ένα όμορφο ροζ σουτιέν με δαντέλα. Στη συνέχεια σειρά είχε το τζίν το οποίο, αφού το ξεφορτώθηκε κι αυτό μας αποκαλύφθηκαν τα πιο ολοστρόγγυλα οπίσθια που έχω δει μέχρι και σήμερα, ένα πραγματικό έργο τέχνης. Ξαφνιάζοντας μας όλους ο Σταμάτης σηκώθηκε από τη θέση του, κατευθύνθηκε προς την κυρία Π και αρπάζοντας από τα κωλομέρια την petite καθηγήτρια, την έβαλε στην αγκαλιά του και κάθισε πάλι στην καρέκλα, χαϊδεύοντας την σε όλο της το σώμα και τρίβοντας την πάνω του. Η κύρια Π αφού τέλειωσε το ένα λεπτό, ήταν ξεκάθαρα καυλωμένη, οι ρώγες της ήταν έτοιμες να τρυπήσουν το ύφασμα του σουτιέν, ενώ ήταν φανερή η υγρασία που είχε συσσωρευτεί στο ευαίσθητο σημείο της. Παρ' όλα αυτά μπορούσε και συγκρατούσε ακόμη την αυτοκυριαρχία της, όμως δεν θα ήταν για πολύ. Επόμενος ήταν ο Γιώργος.

- Επειδή έχω ζεσταθεί, θα μπορούσατε κυρία Τζέιμς να με απαλλάξετε από όλα μου τα ρούχα;

- Ας είναι, απάντησε η κυρία Τζέιμς.

- Τι;… είπαν με μία φωνή η κυρία Π και η κυρία Τ.

- Θέλετε να φύγετε με τα λεφτά σας! Οπότε μην είστε τόσο σεμνότυφες, ειδικά εσύ Καίτη απάντησε η κυρία Τζέιμς δήθεν νευριασμένα για να καταστείλει οποιαδήποτε άρνηση. Οι δύο συνάδελφοι της φάνηκε να τα χάνουν με την αποφασιστικότητα της και δεν είπαν κάτι άλλο.

Σε αντίθεση με την κυρία Τ, η κυρία Τζέιμς άρχισε να βγάζει τη μπλούζα του Γιώργου με πιο ερωτικό τρόπο, χαϊδεύοντας τα μπράτσα του και άλλα μέρη του σώματος του. Το καλό σημείο όμως ξεκίνησε όταν το μόνο πράγμα που είχε μείνει πάνω στον Γιώργο ήταν το βρακί του, το οποίο δεν έκρυβε τη τεράστια στύση του. Η κυρία Τζέιμς, αφού γονάτισε, με ένα βλέμμα ικανοποίησης άρχισε να κατεβάζει σιγά-σιγά το βρακί του Γιώργου με αποτέλεσμα το εικοσιπέντε πόντων καβλί του να ελευθερωθεί τελευταία στιγμή και να χτυπήσει με δύναμη το αριστερό μάγουλο της κυρίας Τζέιμς, η οποία φάνηκε ξεκάθαρα να εντυπωσιάζεται με το πόσο σκληρό και μεγάλο ήταν.

Μετά από αυτό δεν ήξερα τι μπορεί να ζητούσα από την κυρία Τ. Ήξερα ότι έπρεπε να έχω μια διαφορετική προσέγγιση, να σκεφτώ κάτι που θα ξεκλειδώσει μια κρυφή πτυχή της προσωπικότητας της και σκέφτηκα.

- Κυρία Τ δεν θα είμαι τόσο απαιτητικός όπως οι συμμαθητές μου, ούτε θα γδυθείτε ούτε θα με γδύσετε. Το μόνο που θέλω είναι να ραπίσω τα οπίσθια σας από δέκα φορές το καθένα.

Η κυρία Τ, λόγω μέθης, δεν μπορούσε να σκεφτεί αν ήταν δυνατόν να αρνηθεί, παρά την προσπάθεια της. Έτσι αφού ήπιε δυο σφηνάκια που ενίσχυσαν τη ζάλη της, κινήθηκε προς εμένα κι εγώ πιάνοντας την από το χέρι την έστησα στο τραπέζι, ψιθυρίζοντας της ότι δεν χρειάζεται να καταπιέζει τα ένστικτα της και θα ήταν καλό να αφεθεί. Αφού της άνοιξα τα πόδια της που τα κάλυπταν ακριβές μαύρες ζαρτιέρες και ίσιωσα τη μαύρη της φούστα κάνοντας να φανούν αχνά τα γυμνασμένα οπίσθια της, ξεκίνησα να σφαλιαρίζω με πάθος τον κώλο της καθηγήτριας μου. Ξεκίνησα αρχικά με πιο ελαφριά μπατσάκια, ενώ στη συνέχεια ανέβασα ένταση. Επειδή τα κωλομέρια της ήταν σφιχτά σαν πέτρα, ο ήχος που έκαναν όταν τα σφαλιάριζα ακούγονταν σαν μουσική στα αυτιά των καυλωμένων ανθρώπων του δωματίου. Η μόνη που φαινόταν να μην αντιδρά ήταν η ίδια η κυρία Τ και η αλήθεια ήταν ότι είχα απογοητευτεί, μόνο στο τελευταίο μπατσάκι αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου, καθώς έβγαλε ένα μικρό αναστεναγμό. Μόλις τις έδωσα τα 200 ευρώ που δικαιούταν. Αμέσως επέστρεψε στη θέση και είπε να συνεχίσουμε τα χαρτιά.

Η αλήθεια είναι ότι και χωρίς τη σημαδεμένη τράπουλα πάλι θα κερδίζαμε αυτή τη φορά, καθώς ήταν αδύνατο για τις καθηγήτριες να συγκεντρωθούν, ενόσω ακριβώς απέναντι τους βρίσκονταν γυμνός ο Γιώργος με το τεράστιο σε πλήρη στύση καυλί του. Μόνο η κυρία Τ προσπαθούσε να είναι πιο συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τις άλλες δύο καθηγήτριες οι οποίες ήταν φανερό ότι την περισσότερη ώρα έριχναν κλεφτές ματιές στο θηρίο που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από αυτές. Για αυτό δεν ήταν έκπληξη όταν ο Γιώργος σηκώθηκε με το καυλί του να κινείται σαν λεπτοδείκτης μπροστά στις καθηγήτριες και είπε ότι είναι ώρα για να αυξηθούν τα ποσά, αλλά και το επίπεδο των χαρών, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από μέρος τους. Ο Σταμάτης λοιπόν εμφανώς χαρούμενος στράφηκε προς την κυρία Τζέιμς και είπε:

- Σας δίνω 400 ευρώ για να με γδύσετε και να χορέψετε γυμνή πάνω μου για ένα λεπτό.

Η κυρία Τζέιμς χωρίς να πει τίποτα ξεφορτώθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα ότι φόραγε, αποκαλύπτοντας ένα μικρό στήθος με καυλωμένες ροζ ρώγες και ένα στητό κωλαράκι, έσπρωξε τον Σταμάτη στην καρέκλα και του είπε «shut up and enjoy it». Και πραγματικά το απόλαυσε. Τα μουνόχειλα της κυρίας Τζέιμς ήταν τεράστια και εξείχαν από το μουνί της, με αποτέλεσμα να αγκαλιάζουν το καυλί του Σταμάτη το οποίο ήταν αρκετά μακρύ, αλλά όχι τόσο χοντρό, προσφέροντας ένα υπέροχο θέαμα. Μετά το πέρας του ενός λεπτού και οι δυο ήταν εμφανώς ξαναμένοι, αλλά δε γαμήθηκαν όπως περιμέναμε. Ο λόγος ήταν ότι και οι δύο έβλεπαν μακρύτερα και αναμένανε ένα όργιο, όπου θα ξεδίνανε με όλη τους τη δύναμη.

Ο Γιώργος έπειτα από λίγο κοιτώντας βαθιά στα μάτια την κυρία Π έκανε τη δική του πρόταση.

- Κυρία ξέρετε, έχετε ένα υπέροχο στήθος και θα ήθελα πολύ να το γευτώ για 400 ευρώ, αλλά εάν μπορείτε, επειδή δεν είμαι μοναχοφάης θα ήθελα να μου επιτρέψετε να το μοιραστώ με το φίλο μου τον Κώστα δίνοντας 100 ευρώ παραπάνω.

- Τί να σας πω; Εντάξει. Χρειάζομαι και τα λεφτά…

είπε η καθηγήτρια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο δισταγμό, φανερώνοντας ότι και η δεύτερη καθηγήτρια μάλλον θα πέρναγε τη νύχτα της μαζί μας.

Αυτό ήταν υπεραρκετό για τον Γιώργο, την πήρε από το χεράκι και οι τρεις μας καθίσαμε στον καναπέ, για τη ακρίβεια ο Γιώργος την έβαλε να καθίσει στο δεξί του πόδι και λόγω του ότι το πόδι του Γιώργου ήταν αρκετά μυώδες ήταν σα να καθόταν σε τραμπάλα.

- Κυρία πρέπει να σας πω ότι είστε πανέμορφη και αισθάνομαι τυχερός και μόνο που σας ακουμπάω.

- Ευχαριστώ Γιώργο και εσύ είσαι ένας πολύ όμορφος άντρας, είπε με γλυκό τόνο η καθηγήτρια.

Ο Γιώργος άρχισε να χαϊδεύει τα βυζιά της κυρίας Π πάνω από το σουτιέν και να τα φιλάει, ώσπου με μία απότομη κίνηση της σκίζει το σουτιέν στα δύο και το πετάει μπροστά εκεί που κάθονταν οι υπόλοιποι και παρακολουθούσαν. Οι ρώγες της κυρίας Π ήταν τεράστιες και ο Γιώργος έπεσε με τα μούτρα σε αυτές γλείφοντας και τρίβοντας τες. Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν απλώς παρατηρητής, ύστερα όμως από παρότρυνση του Γιώργου όρμησα στο αριστερό βυζί της καθηγήτριας, ενώ ο Γιώργος μάλαζε το δεξί. Τα βυζιά της κυρίας Π ήταν πραγματικά θεσπέσια. Και οι δύο μας όμως δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και τα περιποιηθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας τη δασκάλα να αναστενάζει ακατάπαυστα και να τρίβετε με μανία πάνω στο πόδι του Γιώργου. Ύστερα από λίγο, ο Γιώργος παραβιάζοντας τη «συμφωνία» έχωσε το χέρι του στο βρακάκι της κυρίας και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της. Αυτή αντί να αντιδράσει έπιασε τον πούτσο του Γιώργου και άρχισε να τον ανεβοκατεβάζει με μανία. Εν τω μεταξύ ο Γιώργος αρχίζει να τη ρωτά πώς τη φωνάζει ο άντρας της γιατί θέλει κι εκείνος να τη φωνάζει το ίδιο, εκείνη του απαντά Καιτούλα ανάμεσα σε αναφιλητά.

- Μπορώ να σε φωνάζω Καιτούλα;

- Χέστηκα πώς θα με αποκαλείς, το μόνο που θέλω τώρα είναι να με κάνεις να χύσω όπως δεν έχυσα ποτέ.

Η απάντηση της καθηγήτριας εάν και έγινε σε στιγμές τρέλας και απέραντης καύλας φάνηκε να σόκαρε τους υπόλοιπους, αλλά κανείς δεν είπε κάτι. Ήταν η βέβαιη απόδειξη ότι η κυρία Π θα πέρναγε ένα βράδυ ακολασίας μαζί μας.

Μετά από δύο λεπτά ο Γιώργος έχοντας χώσει βαθιά τρία δάχτυλα στο μουνί της «Καιτούλας», η καθηγήτρια έφτασε σε έναν απίστευτο οργασμό που την έκανε να ουρλιάζει και να συσπάται πάνω στο χέρι του Γιώργου. Εγώ παράλληλα παρατηρούσα την κυρία Τ, η οποία φάνηκε να ζηλεύει τη φίλη της. Αφού ηρέμησε μετά τον οργασμό της η κυρία Π, επέστρεψε πλέον γυμνόστηθη στη θέση, κάνοντας σαν να μην είχε συμβεί κάτι.

Σειρά τώρα είχε η κυρία Τ, το πιο δύσκολο κάστρο από τις τρείς καθηγήτριες. Αντιλαμβανόμενος ότι ήμασταν ένα βήμα από την καλύτερη εμπειρία της ζωής μας αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα.

- Κυρία Τ επειδή είμαι γενναιόδωρος θα επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που χάσατε και στις τρείς σας, εφόσον με αφήσετε να σας κάνω στοματικό έρωτα για τρία λεπτά. Αφού περάσουν τα τρία λεπτά θα αποφασίσετε εσείς εκ μέρους και των άλλων καθηγητριών εάν θα φύγετε ή θα μείνετε να μας κάνετε παρέα, της είπα κλείνοντας της το μάτι

Εάν ήταν στο χέρι των άλλων δύο καθηγητριών ήδη θα γαμιόμασταν, αλλά ήθελα η κυρία βουλευτού, η γυναίκα που ήταν ο κρυφός πόθος τόσων μαθητών να κάνει πέρα τη σοβαροφάνεια της και να αφεθεί στις ορέξεις μας. Ήξερα ότι εάν δεν ήταν μεθυσμένη, γιατί ήταν και ας το κάλυπτε με υπερπροσπάθεια, θα είχε φύγει προ πολλού και εμείς θα είχαμε αποβληθεί από το σχολείο, γι' αυτό ήταν μοναδική ευκαιρία να βγάλω στην επιφάνεια την τσουλίστικη πλευρά του χαρακτήρα που έκρυβε μέσα της. Το μυαλό της κυρίας Τ φαινόταν ότι δούλευε με μανιώδης ρυθμούς κι ότι πάλευε να βρει τι έπρεπε να κάνει, όμως το αλκοόλ δεν της το επέτρεπε. Έτσι, ύστερα από ένα λεπτό που κανείς δεν μίλαγε και όλη περίμεναν με αγωνία την απάντηση της σαραντάρας καθηγήτριας, αυτή σηκώθηκε και είπε με ένα ψυχρό τρόπο ότι δέχεται να της κάνω στοματικό. Εγώ μέσα μου πανηγύριζα, γιατί εάν ήξερα κάτι ήταν να απογειώνω τις γυναίκες περιποιούμενος το μουνάκι τους και πίστευα ότι θα τα κατάφερνα και με την κυρία Τ εξίσου καλά.

Χωρίς να κάνω ή να πω τίποτα η κυρία Τ έβγαλε τη φούστα της και πήγε και ξάπλωσε στο καναπέ λέγοντας μου έλα να τελειώνουμε. Εγώ γέλασα γιατί καταλάβαινα ότι με την αυστηρότητα της προσπαθούσε να κρύψει την ανασφάλεια της. Για να της το κάνω πιο δύσκολο και επειδή ήμουν ο μόνος που είχε ακόμα όλα του τα ρούχα, άρχισα να γδύνομαι μπροστά της, φανερώνοντας το καμάρι μου, το χοντρό είκοσι πόντων καβλί μου. Η κυρία Τ είχε μείνει άφωνη γιατί δεν περίμενε κάτι τέτοιο, ούτε όμως που κουνήθηκε. Χωρίς να χρονοτριβώ σκύβω προς το μουνί της τοποθετώντας τα πόδια της στους ώμους μου, απομακρύνοντας το μαύρο βρακάκι της σκίζοντας το με μία κίνηση,ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με το μουνί της καθηγήτριας μου. Ήταν φρεσκοξυρισμένο, μαλακό και προς ικανοποίηση μου πρησμένο.

Αφού πρώτα διέτρεξα με τα δάχτυλα μου τα καυλωμένα μουνόχειλα της, εισπνέοντας βαθιά το μεθυστικό άρωμα που παρήγαγε το μουνί της, ξεκίνησα να περιεργάζομαι με τη γλώσσα μου τις υγρές πτυχές της, γεμίζοντας με τους χυμούς της το στόμα μου. Είχα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο μουνάκι της, αν και ήμουν σίγουρος όμως ότι και υπόλοιποι έβλεπαν με απόλυτη προσήλωση αυτό που εκτυλισσόταν. Μετά από λίγο άρχισα να γλείφω και να πιπιλίζω το μουνάκι της με μεγαλύτερη ένταση και να αισθάνομαι ότι το σώμα της να συγχρονίζεται με την κίνηση της γλώσσας μου, ακούγοντας για πρώτη φορά την κυρία Τ να αντιδρά με ένα βαθύ "Θεέ μου... Κώστα..." κάτι που μου άρεσε και με ενθουσίασε. Μετά από αυτό διείσδυσα με τη γλώσσα μου και δύο δάχτυλα βαθιά με στο μουνί της και φρόντισα με μεγάλη δεξιοτεχνία να εγείρω κάθε αίσθημα απόλαυσης που θα μπορούσα να βγάλω από αυτή, μέχρι που ξαφνικά έσφιξε τους γοφούς της γύρω από το λαιμό μου και άφησε μια κραυγή πλημμυρίζοντας το στόμα μου με τους χυμούς της.

Εγώ μετά από αυτό απόλυτα χαλαρός σηκώνομαι, στέκομαι με τον στητό πούτσο μου μπροστά στο πρόσωπο της καθηγήτρια μου που ακόμα βαριανάσαινε και τη ρωτάω πολύ ήρεμα εάν θα φύγουν ή θα μείνουν για να τις γαμήσουμε. Οι υπόλοιποι πραγματικά κρέμονταν από τα χείλη της κυρίας Τ. Η ίδια βρίσκονταν σε σύγχυση, μαζεύοντας όμως δυνάμεις άρχισε να ψελλίζει…

- Ίσως θα ήταν καλύτερα να φύ…

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση η κυρία Π μαινόμενη και με τα βυζιά της να χοροπηδάνε ακόμη όπως είχε πεταχτεί τόσο απότομα από τη θέση της, στάθηκε πάνω από το κεφάλι της κυρίας Τ και είπε πράγματα που κανείς ποτέ δεν θα το περίμενε από τη γλυκιά καθηγήτρια της πληροφορικής.

- Ελένη ήμαρτον, επί 2 ώρες 3 δεκαοχτάχρονοι με καβλιά σαν στειλιάρια κάνουν ότι μπορούν για να μας καυλώσουν κι ενώ εγώ προσωπικά είμαι έτοιμη να εκραγώ και εξαρτάται εάν θα γαμηθώ από το τί θα πεις, εσύ παριστάνεις την πιστή σύζυγο, ενώ έχεις την ευκαιρία για το γαμήσι της ζωής σου.

- Λοιπόν κυρία Τ για να μην το κουράζουμε, επενέβην από τη μεριά μου, πείτε μου εμένα προσωπικά φεύγετε και πάτε στα δωμάτια σας ή μένετε και σας εγγυώμαι γι' αυτό, σας αλλάζουμε τα φώτα;

Η κυρία Τ πραγματικά τα είχε χάσει, μέσα της πολέμαγε ο πόθος της να αισθανθεί πάλι γυναίκα μετά από καιρό - ο άντρας της δεν ήταν και ο καλύτερος εραστής- ή η λογική να μην κάνει σεξ με μαθητές της και να απατήσει το σύζυγο της. Έχοντας περάσει μερικά δευτερόλεπτα, που έμοιαζαν ώρες ακούστηκε από τη μεριά της κυρίας Τ ένα σιγανό…

- πήδα με!

- Τί είπατε δεν σας άκουσα, είπα απίστευτα ικανοποιημένος κάνοντας τον ανήξερο.

- Πήδα με, φώναξε αυτή τη φορά η κυρία Τ, ενώ από την κυρία Τζέιμς ακούστηκε ένα finally…

- Ωραία, είπα εγώ και με μια απότομη κίνηση άρπαξα τη λεκάνη της κι έχωσα όλο τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο μουνί της κυρία Τ χωρίς καμιά προειδοποίηση με αποτέλεσμα να γουρλώσει τα μάτια της από την έκπληξη και την καύλα.

Για τα επόμενα είκοσι λεπτά την πήδαγα με όλη μου τη δύναμη, ώσπου άρχισε να τραντάζετε πάνω στον πούτσο μου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν αποκλειστικά συγκεντρωμένος σε αυτή και δεν ήξερα τι γινόταν στο υπόλοιπο δωμάτιο. Μόλις σήκωσα το κεφάλι μου είδα ότι τα κολλητάρια μου πέρναγαν κι αυτοί καλά απολαμβάνοντας τις καθηγήτριες μας. Ο Γιώργος είχε στήσει στα τέσσερα την κυρία Π και κρατώντας την από τα μαλλιά σφυροκοπούσε το μουνάκι της, ενώ ο Σταμάτης γάμαγε με μανία το στοματάκι της κυρίας Τζέιμς, της οποίας το κορμί είχε γεμίσει από σάλια και σπέρμα.

Επειδή όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία του Σταμάτη να γαμήσει την κυρία Τ, όφειλα να του την παραδώσω για να την γλεντήσει κι αυτός. Παίρνοντας λοιπόν την κυρία Τ στην αγκαλιά μου από τον καναπέ, η οποία δεν είχε ακόμα συνέλθει από το γαμήσι μου, πήγαμε προς τη μεριά του σφίχτη της παρέας, ο οποίος συνέχιζε απτόητος να βάζει και να βγάζει τον μακρύ πούτσο του στο στόμα της νεαρής Βρετανίδας.

- Ε, Σταμάτη τσάκω…

και πέταξα την κυρία Τ στον Σταμάτη ο οποίος τη γράπωσε με ευκολία.

- Καλή διασκέδαση!

- Είσαι αδερφός…

και ενώ είναι όρθιος αρχίζει να τη γαμάει με τόση δύναμη και τέτοια ταχύτητα που η κυρία Τ μετά από ένα λεπτό είχε τεντώσει τόσο το κεφάλι της προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να φαίνονται οι φλέβες του λαιμού της έτοιμες να σπάσουν και έχυνε ασταμάτητα τεράστιες ποσότητες υγρών που σε συνδυασμό με το σφυροκόπημα πετάγονταν και πιτσίλιζαν όλο το δωμάτιο. Εγώ από την άλλη απολάμβανα αυτό το θέαμα με την κυρία Τζέιμς να μου δροσίζει τον πουτσοκέφαλο, ο οποίος έκαιγε, παίζοντας ταυτόχρονα με το μουνάκι της.

Για τις επόμενες δύο ώρες οι τρείς μας και οι τρείς καθηγήτριες γαμιόμασταν σαν να μην υπάρχει αύριο, μέχρι που μας πήρε ο ύπνος εξαντλημένους.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 170678



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.