Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πάντα ήθελα να πηδήξω μια Ιταλίδα. Η σκέψη να την γαμάω και να μου μιλάει σε αυτή τη γλώσσα με τρέλαινε. Μπορώ να πω πως η πραγματικότητα τα έφερε έτσι, ώστε αυτή η φαντασίωση να εκπληρωθεί, αν και με έναν παράδοξο τρόπο.

Την είδα απόγευμα, στην πόρτα ενός μαγαζιού να χαζεύει καρτ ποστάλ. Λεπτοκαμωμένο σώμα, μελαχρινό, πολύ όμορφα πόδια, μικρό στρογγυλό κωλαράκι, υποψία λεπτής μέσης και μικρών στητών βυζιών κάτω απ' το φαρδύ καλοκαιρινό της ριχτό. Γλιστράω δίπλα της. Με καλησπερίζει σε καθαρά ελληνικά, κι έτσι απαντάω. Δεν ήταν όμως Ελληνίδα. Στην απάντησή της το γυρνάει σε αμερικάνικα αγγλικά. Πιάνουμε κουβέντα για το νησί και έπειτα για μας. Είναι Βραζιλιάνα, που μένει και δουλεύει στην Ιταλία.

Απαντώντας στα σπαστά ιταλικά μου, μιλάει με μια γνήσια, καυλιάρικη ιταλική προφορά. Της λέω για το ταλέντο της στις γλώσσες. Γελάει. Έχει έρθει μόνη στο νησί για δυο μέρες και περιμένει «παρέα». Προσέχω τα μαύρα σγουρά μαλλιά που πλαισιώνουν το κεφάλι της. Κάποιες τρίχες έχουν ασπρίσει γοητευτικά. Το πρόσωπό της όντως λατινοαμερικάνικο, καθαρό, με όμορφα παχιά χείλη. Της κάνω δώρο την πιο ωραία κάρτα του μαγαζιού.

Περάσαμε το απόγευμα μαζί, πηγαίνοντας από μαγαζί σε μαγαζί και μιλώντας για ταξίδια. Μια συζήτηση ζωηρή και ηλεκτρική. Μέχρι να δύσει ο ήλιος είχαμε αποκτήσει την απαραίτητη οικειότητα. Μιλούσαμε κοιτώντας βαθιά ο ένας τον άλλον στα μάτια, μα και εγώ κρυφοκοίταζα τα σκούρα της καλοκαμωμένα πόδια που φάρδαιναν υπέροχα σε δυο γεμάτα και σφιχτά μπουτάκια. Προσπαθούσα να φανταστώ το ζευγάρι βυζάκια που κρυβόταν, να μετρήσω με το μάτι τη λεπτή της μεσούλα, το όμορφο βραζιλιάνικο κωλαράκι που απόψε είχα σκοπό να γλείψω. Πάνω στην κουβέντα και στο γέλιο άπλωνε τα χέρια της στα δικά μου, στους ώμους μου και στις πλάτες μου κι εγώ την άρπαγα στιγμιαία από τη μέση της. Ανάμεσα στα αγγλικά της μου πέταγε ιταλικά, σαν να ήξερε πόσο πολύ αυτό με ανάβει. Κανονίσαμε να πάμε σπίτια μας για λίγο και μετά βραδινό μπάνιο. Έκλεισε. Στις 10 καβαλάει το μηχανάκι και φύγαμε για σκοτάδι και ερημιά.

Εκεί, μες τη μουσικούλα και τις μπύρες, πετάει τη βόμβα.

- Λοιπόν, πότε κατάλαβες πως θες να πηδηχτούμε;

Η καλή μας επικοινωνία δεν μου επέτρεψε να αιφνιδιαστώ.

- Όταν μου μίλησες ιταλικά. Είναι πολύ ερωτική γλώσσα και ταιριάζει στη φωνή σου άψογα. *

Απαντάει ανάλογα, με πειραχτικό τόνο, κάτι που δεν κατάλαβα. Το βλέμμα της είχε πονηρέψει για τα καλά.

- Εγώ το ήξερα όταν διάλεξες να μου δώσεις την κάρτα που σκεφτόμουν να πάρω εγώ η ίδια. Αχ, έλα εδώ.

Βουτάω πάνω της. Δεν τη φιλάω στο στόμα κατευθείαν. Στον λαιμό και στον αυχένα της, στον ώμο της και στο στέρνο της. Γλείφω την αλμύρα απ' το δέρμα της. Με το ένα χέρι μου τυλίγω τη μικρή της μεσούλα, με το άλλο αγγίζω από πάνω ως κάτω τα σταυρωμένα ποδαράκια της, χουφτώνω τις γάμπες και τα μπούτια της. Βαριανασαίνει. Τότε πέφτω απάνω στο στόμα της και της δίνω ένα βαθύ φιλί με γλώσσα, ανασαίνω τη μυρωδιά της, γεύομαι τη ζεστασιά του στόματός της, την υγρασία της γλώσσας της. Αφήνω το χέρι μου να φύγει στην περιφέρειά της, να γλιστρήσει ανάμεσα στα πόδια της γρήγορα και να ξανανέβει χαϊδεύοντας την κοιλιά της και τη μέση της. Δαγκώνω τα χείλη της. Εκείνη σαν ανήμπορη και αφημένη στα χάδια μου, με κλειστά μάτια και βαριανασαίνοντας, ξαφνικά ξυπνάει, με σπρώχνει κάτω ξαπλωτό ανάσκελα και εκείνη στα γόνατα δίπλα χαϊδεύει το καυλί μου απέξω, που στο άγγιγμά της γεμίζει με αίμα και, μέχρι να μου τον βγάλει έξω, σκληραίνει για να ετοιμαστεί για το στοματάκι της.

Τραβάει πίσω το δέρμα και θαυμάζει το όμορφο κεφαλάκι του. Περνάει τη γλώσσα της από πάνω ως κάτω, γεμίζοντας υγρά το καυλί μου, πριν τον ρουφήξει όλο με τις χειλάρες της, παίρνοντάς τον σχεδόν ολόκληρο μέσα της. Η αίσθηση των χειλιών της κατά μήκος του καυλιού μου, η πίεση που ασκούσαν στη ροζ επιφάνεια, με έκανε να καυλώνω όλο και πιο πολύ, να θέλω να γεμίσω κρέας το στοματάκι της. Έτσι την πιάνω προσεκτικά από τα μαλλιά, κρατάω το κεφάλι της ακίνητο και αρχίζω σιγά-σιγά να τη γαμάω, με κάθε σπρωξιά χώνοντας λίγο και περισσότερο τον πούτσο μου προς το λαρύγγι της. Τραβιέται αφήνοντας ιστούς από σάλια και υγρά, πριν να ξαναβουτήξει αυτή τη φορά μόνη της να απολαύσει το πρησμένο καυλί μου.

- Che cazzo grosso e delizioso, (τι χοντρό και νόστιμο καυλί).

Στο άκουσμα αυτής της φράσης σηκώνομαι, την πετάω ξαπλωτή πάνω στην ψάθα και της κατεβάζω το σορτσάκι της, αφήνοντάς τη με ένα λεπτό μαύρο στρινγκάκι και με ένα στενό κόκκινο τοπάκι. Οι καμπύλες του καλοκαμωμένου κορμιού της στη διάθεσή μου, από τα νύχια ως τα μαλλιά. Τη γυρίζω να ξαπλώσει πλάγια, κοιτώντας δεξιά, και της λέω στη μητρική μου γλώσσα:

- Με έχεις καυλώσει τόσο πολύ πουτάνα, έχεις ετοιμάσει να φας καλό πούτσο.

Καταλαβαίνει ό,τι χρειάζεται να καταλάβει κι έτσι ανοίγει με τις παλάμες της το στρογγυλό βραζιλιάνικο κωλαράκι της για να βουτήξω να το γλείψω. Παρατηρώ τη σκοτεινή της κωλότρυπα πίσω από το κορδόνι και το φούσκωμα του μουνιού της. Κάνω παραδίπλα το στρινγκ και βλέπω ένα μουνάκι ροζ και άσαρκο, μια υπέροχη σχισμή όλη υγρά και καύλα στα λεπτά της χείλη. Χώνω τη γλώσσα μου κατά μήκος των τρυπών της, λιπαίνοντάς τες με το σάλιο μου και μυρίζοντας αχόρταγα τις μυρωδιές της καύλας της. Χώνω τη γλώσσα μου στην τρυπούλα του μουνιού της όσο πάει, και χτυπάω ελαφρά με την άκρη την κλειτορίδα της. Την ακούω να αναστενάζει και ακόμη και εκεί ακουγόταν απίστευτα καυλιάρα. Με μια κίνηση τραβάει το στρινγκάκι της ακόμα παραπέρα.

- Scopami, (γάμα με).

Της πετάω τα απλωμένα στο κωλαράκι της χέρια πάλι πίσω, και αναλαμβάνω εγώ να ανοίξω διάπλατα της τρυπούλες της, απλώνοντας την παλάμη μου πάνω στο κωλομέρι της και τραβώντας διάπλατα ανοιχτά τα μουνόχειλα μόνο με τον αντίχειρά μου. Περνάω τη γλώσσα μου μια τελευταία φορά από τις τρυπούλες της, παίρνω τα υγρά της απ' το στόμα στο χέρι μου και υγραίνω το καυλί μου.

Χώνω πρώτα και σιγά το πουτσοκέφαλο. Νιώθω τη ζεστασιά και την υγρασία αυτού του πανέμορφου μουνιού ενώ το ανοίγω σιγά-σιγά. Τα θηλυκά βογκητά της μόνο σκληρότερο και πιο καυλωμένο με έκαναν. Αφού βάζω όλο το κεφάλι μέσα, τραβιέμαι και αμέσως ξανά τον χώνω ολόκληρο σιγά και σταθερά. Είδα το στόμα της να ανοίγει διάπλατα, χωρίς να βγάζει ήχο, καθώς δεχόταν στο μουνάκι της ένα γερό και σκληρό ελληνικό καυλί. Αισθάνομαι πάνω στον πούτσο μου το τοίχωμα του κόλπου της να με υποδέχεται με υγρασία και θερμότητα, την τρυπούλα της να ανοίγει πρόθυμα για την καύλα μου και αυτό το καλοκαμωμένο μελαχρινό κορμί στημένο υπέροχα να σπαρταράει καθώς πηδιέται.

Ενώ την έσπρωχνα σιγά αλλά δυνατά, βγάζει το τοπάκι της αποκαλύπτει τα όμορφα βυζάκια της. Πλέον την είχα ξαπλωτή, γυμνή μπροστά μου, μόνο με το στρινγκάκι της να κάνει στην άκρη για να μπει το καυλί μου, να χτυπάω το λεπτό της κορμάκι με το κάθε μου σπρώξιμο, να γεμίζω την τρυπούλα της με το κρέας μου. Απλώνω το χέρι μου στο στητό της βυζάκι, πιέζω ανάμεσα στα δάχτυλα τη σκούρα της στρογγυλή ρώγα, καυλωμένη και σκληρή όπως ήταν από την καύλα του πηδήματος.

- Trattami come la propria troia, (φέρσου μου σαν το τσουλάκι σου).

Η καύλα μου ήταν απίστευτη. Το καυλί μου δεν ένιωθε πλέον. Πρησμένο, κόκκινο και σκληρό παραβίαζε το μουνάκι της, τραβιόταν απότομα για να θαυμάσει την τρυπούλα που έμενε ανοιχτή για λίγο, κι έπειτα πάλι χωνόταν μέσα, άγριο και εργατικό στις προσταγές του κορμιού της. Γέρνω πάνω της, να αγγίζω με το δέρμα μου το δικό της, πιάνω τα μαλλιά της από τις ρίζες και της τραβάω αργά και δυνατά το κεφάλι πίσω κι ενώ έσπρωχνα με τη λεκάνη μου, παίρνω στην άλλη χούφτα μου το γλυκό της βυζάκι, το σκαμπιλίζω, τσιμπάω τη ρωγίτσα της, τραβάω το χέρι στο πρόσωπο, της ταΐζω τα δάχτυλα μου, τα παίρνει ολόκληρα, τη σκαμπιλίζω ελαφρά κι έπειτα όχι τόσο ελαφρά, ενώ πάντα της γέμιζα το μουνάκι, της σέρβιρα τον καυλωμένο ανδρισμό μου στην κρυφή της τρυπούλα.

Της τον δίνω ολόκληρο κρατώντας τον μέσα της μια τελευταία φορά και τραβιέμαι, λούζοντας το ξαπλωμένο της σώμα με το σπέρμα μου. Η πρώτη έπεσε πάνω στο πρόσωπό της, κι εκείνη άφησε ένα γελάκι έκπληξης. Έπειτα τη λέρωσα στην πλάτη, στο πλευρό, στη μέση της, στο κωλομέρι και στο μπουτάκι της. Θαύμασα τα λευκά μου χύσια, πηχτά και ζεστά όπως εκείνη μου τα ετοίμασε, πάνω στη σκουράδα του λατινοαμερικάνικου κορμιού της. Ξαπλώσαμε να πάρουμε μια ανάσα πριν πέσουμε να πλυθούμε γυμνοί στη βραδινή θάλασσα.




Copyright protected OW ref: 170643



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.