Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από τη μεριά της και γεωργίας.

Όταν γύρισα σπίτι ένιωθα πολλές τύψεις για αυτό που έγινε, ζήτησα από το μικρό να μη με ενοχλήσει ξανά, αλλά αυτός όποτε με έβλεπε έκανε τα δικά του. Ο άντρας μου από την άλλη δε βοηθούσε καθόλου την κατάσταση. Κάναμε ένα βράδυ μια συζήτηση για τη σχέση μας και το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτός τόσο μπορούσε αλλά εγώ μετά το σκηνικό με το μικρό, ήθελα το σεξ πιο πολύ. Το είχα συνέχεια στο μυαλό μου. Με τον άντρα μου πηδιόμασταν μια φορά το μήνα το πολύ και πολύ κλασικά του σηκωνόταν ανέβαινε πάνω μου τελείωνε και κατέβαινε. Πλέον δε με κάλυπτε, πήγαινα στο μπάνιο και μαλακιζόμουν σκεφτόμενη το μικρό. Ένα βράδυ είχανε βγει με το γιο μου και ήρθαν από το σπίτι να παίξουν. Εγώ άκουσα φασαρία και ξύπνησα. Είχα φάει άκυρο πάλι από τον άντρα μου όταν κατάλαβα ότι τα παιδιά είχαν γυρίσει. Σηκώθηκα, φορούσα ένα νυχτικάκι, τους χαιρέτισα και πήγα στην κουζίνα. Σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε ο μικρός, ήρθε προς τα πάνω μου και με φίλησε στο στόμα.

- Ρε μανό τι κάνεις; Δεν τα είπαμε;

- Σήμερα σε σκεφτόμουν πολύ έντονα…

και έρχεται πιο κοντά μου. Εγώ να φανταστείς καθόμουν στην καρέκλα και στο ύψος του προσώπου μου έφερε την καυλωμένη του πούτσα.

- Αυτό τώρα εγώ το έκανα;…

και το φιλάω από πάνω από το τζιν. Με μια κίνηση το κατεβάζει και εμφανίζεται μπροστά μου το καυλί του.

- Μάνο σε παρακαλώ βάλε μέσα το πουλί σου παραφέρεσαι.

Με έπιασε το κεφάλι και με έσπρωχνε για ένα φιλάκι μόνο. Το βάζω λίγο στο στόμα μου και σηκώθηκα.

- Φτάνει...

Έφυγα, πήγα στο δωμάτιο και αντίκρισα τον άντρα μου κοιμισμένο ξαπλώνω. Είχα ερεθιστεί. Πιάνω το πουλί του άντρα μου και αρχίζω να τον χαϊδεύω.

- Γεωργία τ έπαθες;

- Σήκω έχω ορεξούλες.

- Δεν είναι η μέρα σου και τα παιδιά είναι ξύπνια.

- Δε θα μας ενοχλήσουν...

Σκύβω, τη βάζω στο στόμα μου αρχίζω να ρουφάω αλλά το πουλί του είναι πλαδαρό δε σηκώνεται. Αρχίζω και παίζω με το άλλο μου χέρι το μουνί μου και πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται το πουλί του μικρού μου που πριν λίγα λεπτά το είχα καυλωμένο στο στόμα μου. Αυτό περιμένει καυλωμένο και έτοιμο να χύσει και του άντρα μου στο στόμα μου και δε σηκώνεται. Τελειώνω με το δάχτυλο μου και σηκώνομαι.

- Είδες;… το κάνεις καλύτερα με το δάχτυλο. Πλέον η δικιά μου δεν ανταποκρίνεται. Που πηγαίνεις;

- Συνέχισε τον ύπνο σου, πάω να κάνω ένα τσιγάρο να χαλαρώσω. Τώρα δεν με πιάνει ύπνος…

και τον βλέπω έχει γυρίσει την πλάτη κιόλας. Πάω κουζίνα, η ώρα έχει πάει 5 το πρωί. Πηγαίνω στα παιδιά και τους λέω να το διαλύσουν γιατί ξημέρωσε. Ο γιος μου είχε ήδη ξαπλώσει και έπαιζε ο Μάνος υπολογιστή. Πηγαίνω κουζίνα σε λίγα λεπτά έρχεται ο Μάνος να με καληνυχτίσει.

- Καληνύχτα

- Καλημέρα… έφτασε 5 το πρωί.

Πηγαίνει προς την πόρτα πηγαίνω από πίσω του να τον ξεπροβοδίσω. Γυρίζει και με φιλάει...

- Σταματά βρε… τον σπρώχνω.

- Τι έπαθες;

- Δεν είμαι καθαρή...

- Γιατί;

- Τι να σου πω και σένα;

Με πιάνει και με ξαναφιλάει.

- Βρε πριν λίγο είχα στο στόμα μου το πουλί του άντρα μου. Σταματά σου λέω.

Με κολλάει στην πόρτα και αρχίζει να με φιλάει με πάθος. Μου πιάνει τα πόδια και με σηκώνει στον αέρα στην αγκαλιά του, δεν πρόλαβα να ηρεμήσω ξαναερεθίστηκα. Ένιωθα το καυλί του να σπρώχνει το βρεγμένο από υγρά βρακάκι μου.

- Αχ σταματά, μην το συνεχίζεις.

Γιατί δε μ' αφήνεις; Αφού ο άλλος δε σε καλύπτει κι εγώ σε γουστάρω πολύ. Με αφήνει κάτω και κατεβαίνει στο μουνί μου. Κατεβάζει το βρακί μου και αρχίζει να με γλείφει. Σηκώνω το ένα μου πόδι και το βάζω πάνω στον ώμο του για να έχει καλύτερο χώρο. Άρχισα να χάνομαι, το απολάμβανα, έκλεισα τα μάτια μου και αφέθηκα στη γλώσσα του. Έμπαινε μέσα μου και μάζευε όλα τα υγρά. Ρουφούσε τα μουνόχειλα μου, ήθελα να ξανατελειώσω.

Τον σταματάω.

- Εσύ δε βάζεις μυαλό, δε λες να σταματήσεις.

Πηγαίνω στην κουζίνα, έρχεται από πίσω μου, με δαγκώνει στο σβέρκο και μου ψιθυρίζει γλυκόλογα. Κάθομαι στην καρέκλα, τον τραβάω μπροστά μου κατεβάζω πάλι το τζιν.

- Κάπου σε είχα αφήσει στην μέση μικρό μου.

Πιάνω με τα δάχτυλα μου το πρησμένο του πουλί και του την παίζω χαλαρά. Βγάζω το πουτσοκέφαλο του έξω και το πιπιλίζω.

- Γλείψε πουτανάρα μου και τη δικιά μου πούτσα, έτσι, πριν ρουφούσες του άντρα σου, τώρα τη δικιά μου.

Βγάζει όλο το παντελόνι, τον γραπώνω από τα κωλομέρια, χώνω τα νύχια μου στο δέρμα του και τον τσιμπουκώνω. Τον ακούω να ευχαριστιέται από την κίνηση μπρος πίσω. Άρχισε να κουράζεται ο αυχένας μου. Τοποθετεί το ένα του πόδι στην καρέκλα και αρχίζει να δίνει αυτός ρυθμό. Μου πηδάει το στόμα. Έσφιγγα όσο πιο πολύ μπορούσα τα χείλια μου γιατί ο μικρός τον έβαζε με δύναμη και με έπνιγε.

- Θα στο ξεσκίσω το στόμα πόρνη… έτσι, αχ… αχ...

Εγώ ήμουν μπουκωμένη, δε μπορούσα να μιλήσω, έτρεχαν τα σάλια μου έξω από το στόμα. Μου είχε κατεβάσει τις τιράντες, μου χούφτωνε τα βυζιά και μου τσιμπούσε τις ρώγες. Ο άτιμος δεν έχυνε με τίποτα. Πρέπει να με τσιμπούκωνε κάνα 20λεπτο. Είχε μουδιάσει το στόμα μου αλλά το γούσταρα, δεν ήθελα να τον κόψω. Του έπιανα τα αρχίδια με τα νύχια μου, ήταν τόσο σφιχτό το σακουλάκι του, ήταν όλα τσίτα. Προχώρησα το μεσαίο μου δάχτυλο προς την κωλότρυπα του και άρχισα να την τρίβω. Ανέβασε ρυθμό. Πλέον δε μπορούσα άλλο, το έβαζε μέχρι το λαρύγγι μου. Τα χείλια μου είχαν μουδιάσει και τα σάλια μου έτρεχαν πάνω στα βυζιά μου. Του βάζω λίγο δάχτυλο, καύλωσε και με γέμισε με τα χύσια του. Έβγαλε απίστευτη ποσότητα μέσα στο στόμα μου. Κατάπια τα μισά, τα άλλα μισά τα άφησα να βγουν από το στόμα μου και κατρακύλησαν στα βυζιά μου. Δε μπορούσα να μιλήσω, μου έφερε λίγο νερό.

- Σου άρεσε μικρό μου; Τώρα πρέπει να φύγεις γιατί έχουμε ήδη ξεφύγει ε;

Με σπρώχνει στο τραπέζι, ξαπλώνω και ανεβαίνει πάνω μου.

- Δε θα πας πουθενά… σήμερα θα σε ξεσκίσω.

Το πουλί του δεν έπεσε καθόλου, το έβαλε κατευθείαν στην τρύπα μου. Έπλεξα τα πόδια μου στη μέση του, πηδιόμασταν πάνω στο τραπέζι του σπιτιού μου και η οικογένεια μου ήταν στα δωμάτια τους. Ο άντρας μου κοιμόταν του καλού καιρού κι εγω πηδούσα τ μικρό μου στο τραπέζι της κουζίνας.

- Αχ μικρό μου, ναι… πηδά με… ναι.

Άρχισα να τελειώνω πάνω στην πούτσα του. Τον σταμάτησα γιατί άρχισε να πονάει και η μέση μου πάνω στο ξύλο.

- Φτάνει μανάρι μου καλό ε;…

- Ακόμα δεν τελείωσα εγώ.

- Ε… πως;… αφού ακόμα έχω στο στόμα μου τα χύσια σου.

Με στήνει στο τραπέζι και αρχίζει να με χαϊδεύει από πίσω. Βάζει δάχτυλο στο μουνί μου, ακόμα έβγαιναν υγρά, ήμουν παρά πολύ καυλωμένη. Ο μικρός με ερεθίζει απίστευτα. Του τουρλώνω τον κώλο μου και ξαπλώνω στο τραπέζι. Νιώθω το καυλί του να ξαναμπαίνει στην μουνότρυπα μου. Πόσες φορές θα με γαμήσει Θεέ μου; Είμαι και γριά γυναίκα! Έμπαινε βαθιά, πονούσα, ήθελα να τσιρίξω, δάγκωνα τα χείλια μου και έσφιγγα τα χέρια μου στο τραπέζι. Ο Μάνος με είχε πιάσει από τη μεγάλη μου κωλάρα και σφυροκοπούσε με μανία. Μου άνοιγε τα κωλομέρια πιο πολύ, δεν ευχαριστιόταν. Με έπιασε από τα πόδια και τα σήκωσε. Τώρα ήμουν η μισή στο τραπέζι και η μισή στον αέρα. Ήταν απίστευτο το γαμήσι που μου πρόσφερε, ήθελα να ξαναχύσω, ήμουν στον αέρα, έσφιξα τα πόδια μου και παράλληλα και το μουνί μου είχε γίνει πιο σφιχτό. Ο μικρός γούσταρε πιο πολύ που το ένιωθε έτσι.. Τον ακούω ότι θέλει να χύσει… θέλω κι εγώ.

- Μη σταματάς να με βαράς, θέλω μαζί να χύσουμε, να τα βγάλεις μέσα μου.

- Θέλω να σε χύσω στη μουνάρα σου να έχεις τα χύσια μου…

και νιώθω πάλι αύτη την ηδονή του οργασμού. Τα χέρια μου από το σφίξιμο είχαν μουδιάσει, τα βυζιά μου από την τριβή με πονούσαν, αλλά εγώ ήμουν γεμάτη… ευχαριστημένη. Γυρίζω, με παίρνει μια αγκαλιά πολύ τρυφερή, αγκαλιά που είχα πολλά χρόνια να νιώσω.

- Είσαι τέλεια κυρία Γεωργία… σ' αγαπώ πολύ.

- Ακόμα κυρία Γεωργία είμαι; Χα, χα, χα… εγώ σε ευχαριστώ, που με κάνεις πάλι γυναίκα.

- Αντέχεις λίγο ακόμα να το βάλω και στο κωλαράκι;

- Χα, χα, χα… με τίποτα, πονάω ολόκληρη.

Όντως πονούσα παντού, η ώρα είχε περάσει, σε λίγο θα ξυπνούσαν οι υπόλοιποι. Αποχαιρετιστήκαμε και κάθισα στο καναπέ να συλλογιστώ τη χθεσινή περιπέτεια μου, Με πήρε ο ύπνος. Με ξύπνησε ο άντρας μου. Άρχισε πάλι να γκρινιάζει για όλα. Όταν συνήλθα θυμήθηκα τι είχα κάνει πριν λίγες ώρες. Ήμουν αναμαλλιασμένη και χυμένη παντού. Δεν του έδωσα σημασία, πήγα και ξαναξάπλωσα μέσα. Πονούσα σε όλο μου το κορμί. Εκείνη τη μέρα έμεινα με τα χύσια του. Με το Μάνο συνεχίσαμε να βρισκόμαστε. Πάντα πριν πηδηχτώ ένιωθα τύψεις για όλα αυτά, αλλά μετά όταν άρχιζε να με ξεσκίζει τα ξεχνούσα. Λάτρευα τις αντοχές του και την πούτσα του που δεν έπεφτε με τίποτα με έφτανε πάντα στα όρια μου. Μετά από 1 χρόνο τον πίεσα να βρει μια σχέση γιατί κολλούσαμε ο ένας με τον άλλο και ήταν καταστροφή, αλλά με την προϋπόθεση ότι δε θα με έχανε. Με άκουσε… βρήκε μια πολύ καλή κοπέλα, τη συμπαθούσα πολύ. Βεβαίως εμείς συνεχίσαμε να πηδιόμαστε, τώρα λίγο πιο αραιά, αλλά όποτε έβρισκα χρόνο τον φώναζα και τον πηδούσα. Μου λέει σαν τα δικά μας τα γαμήσια καμία...




Copyright protected OW ref: 170401



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.