Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συνήθως με καλούσε η σύζυγος για να την κατεβάσω κέντρο ή Γλυφάδα για ψώνια και καφέ, μόνη ή με την κόρη της. Η κυρία ήταν μια 40άρα, πολύ περιποιημένη και όμορφη, με ωραία σιλουέτα. Η κόρη της, μόλις είχε κλείσει τα 17, ένα γλυκό κοριτσάκι, αρκετά αναπτυγμένο για την ηλικία της.

Εκείνο το καλοκαίρι, έτυχε να πάω τη μικρή σε μερικές συναυλίες. Σε μια από αυτές, στη Μαλακάσα, ήταν μαζί με μια φίλη της. Όταν τις πήγα ήταν όλα καλά, αλλά όταν τις πήρα για να επιστρέψουμε όχι.

Ήταν αρκετά πιωμένη και μύριζε τσιγάρο. Με ρώτησε αν μπορεί να καπνίσει, με παρακάλεσε να την αφήσω αλλά ή μυρωδιά που μου ήρθε, δεν ήταν συνηθισμένου τσιγάρου. Της ζήτησα να το σβήσει αμέσως αλλά η μικρή απάντησε με ύφος και πολύ επιθετικά.

- Αν πεις τίποτα στη μαμά ή τον μπαμπά, θα τους πω ότι μου την έπεσες και θα σε διώξουμε από τη χώρα, ενώ η φίλη της έγινε ακόμα πιο προκλητική:

- Σιγά μην πει τίποτα, όλοι οι αράπηδες καπνίζουν χόρτο, θα πούμε ότι αυτός μας το έδωσε.

Ήθελα να σταματήσω το αυτοκίνητο και να της σπάσω στο ξύλο, αλλά κρατήθηκα και δεν έδωσα συνέχεια στο σκηνικό. Η μικρή κατάλαβε ότι είχα νευριάσει και μετά από 3-4 τζούρες, το πέταξαν.

Μετά από δυο μέρες έλαβα κλήση. Έφτασα σπίτι και είδα τη μικρή να βγαίνει. Νόμιζα ότι θέλει να την πάω κάπου αλλά εκείνη με φώναξε πάνω. Οι γονείς της έλειπαν και μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε για το σκηνικό. Της είπα πως δεν πειράζει και πως το ξέχασα αλλά επέμενε. Μπήκα στο σπίτι και πήγαμε προς το σαλόνι.

Μου ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της, λέγοντας πως δεν το εννοούσε σε καμία περίπτωση και ότι είχε πιει, κλπ.

- Θα κάνω ότι θες για να δεχτείς τη συγγνώμη μου και να μην το πεις στους γονείς μου…

είπε και άπλωσε το χέρι της στο στήθος μου, κατεβάζοντας το σιγά-σιγά.

- Εντάξει, δε θα πω τίποτα στους γονείς σου…

της είπα και τραβήχτηκα λίγο πίσω αλλά η αλήθεια είναι πως είχα αρχίσει να καυλώνω. Έβαλε το χέρι της στο παντελόνι μου και πριν προλάβω να ολοκληρώσω την πρόταση "Είσαι μικρή, μη...", άρχισε να μου τον τρίβει και να μου λέει ότι θέλει να τη γαμήσω για να δοκιμάσει μαύρη πούτσα.

Την άρπαξα και τη φίλησα στο στόμα και το λαιμό, περνώντας το χέρι μου μέσα από το σορτσάκι της. Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα. Την έβαλα να γονατίσει μπροστά μου και της πέταξα ξαφνικά τον πούτσο στο πρόσωπο. Τον κοιτούσε με δέος και θαυμασμό και ξεκίνησε να τον φιλάει και να τον γλείφει. Μετά πήρε το κινητό της, τράβηξε δυο φωτογραφίες να με τσιμπουκώνει, τις οποίες έστειλε στη φίλη της, και συνέχισε προσπαθώντας να πάρει όσο περισσότερο γίνεται μέσα στο μικρό της στόμα.

Πήγαμε στο δωμάτιο των γονιών της που είχε ένα πολύ μεγάλο κρεβάτι κι έναν καθρέφτη στο ταβάνι. Την έγδυσα, την πέταξα στο κρεβάτι και την έγλειφα παντού. Η μικρή δεν άντεχε και με παρακαλούσε να τη γαμήσω.

Όταν ακούμπησα το πουτσοκέφαλο μου στην τρύπα της και άρχισα να το βάζω, η μικρή δαγκωνόταν, τραβούσε τα σεντόνια κι έβγαζε αναστεναγμούς και βογκητά. Κατάφερε να πάρει τη μισή και ήδη ένιωθα τις συσπάσεις. Τη σήκωσα και την έστησα στα τέσσερα. Της χτυπούσα τον κώλο κι εκείνη μου έλεγε:

- Πιο δυνατά... κι άλλο... να μου φερθείς σαν πουτανάκι!

Τη γαμούσα δυνατά, δε με ένοιαζε αν πονάει ή φωνάζει.

- Μικρό πουτανάκι, εμένα δε θα με απειλείς. Εμένα θα διώξεις; Όταν δει ο μπαμπάς σου πως γαμιέσαι, θα σε στείλει σε άλλη χώρα από την ντροπή… της έλεγα.

Μετά ξάπλωσα και ανέβηκε πάνω, παίρνοντας περισσότερο την πούτσα μου αφού είχε ανοίξει αρκετά πλέον. Ανεβοκατέβαινε αργά, ώσπου χτύπησε το τηλέφωνο της. Ήταν η μάνα της.

- Ναι, μαμά, όλα καλά. Είμαι λαχανιασμένη γιατί μόλις γύρισα από το γυμναστήριο, έλιωσα σήμερα. Μπαίνω για μπάνιο γιατί είμαι μούσκεμα και θα σε πάρω μετά…

της είπε και μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, την κράτησα σφιχτά από τη μέση και άρχισα να τη γαμάω δυνατά και γρήγορα, κάνοντας τη να ουρλιάζει. Τραβήχτηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Έχυσα στην πλάτη και τον κώλο της και προσπαθώντας να βρει τις ανάσες της με φίλησε και με ευχαρίστησε.




Copyright protected OW ref: 170333



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).