Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα με λένε Μαρία και είμαι 30 χρόνων. Η παρακάτω ιστορία μου συνέβη πριν δύο βδομάδες, αλλά πρώτα να κάνω μια περιγραφή μου. Είμαι 1.68, 54 κιλά, πράσινα ματιά, αρκετά γυμνασμένη, με στητό στήθος και πεταχτές ρώγες. Το δυνατό μου σημείο βέβαια είναι ο κώλος μου όπου πάρα την ηλικία μου δεν έχω ίχνος κυτταρίτιδας. Ας γυρίσουμε στην ιστορία μας.

Μετά από ένα δύσκολο χωρισμό κι ένα χειμώνα γεμάτο δουλειά, μετά την πρόσκληση μιας φίλης αποφάσισα να πάω στην Κρήτη. Έφτασα λοιπόν στο λιμάνι μπήκα στο καράβι και κατευθείαν πήγα στην καμπίνα μου. Ήμουν αρκετά κουρασμένη, έκανα ένα μπάνιο και ξάπλωσα. Δεν είχε έρθει κάνεις, έβαλα ένα κόκκινο στρινγκάκι (αυτό έπιασα πάνω-πάνω), έβαλα ένα φακελάκι, ξάπλωσα και χαζεύοντας στο κινητό με πήρε ο ύπνος. Κάποια στιγμή άκουσα θόρυβο και όπως γυρνάω στην κουκέτα βλέπω ένα γυμνό αντρικό γυμνασμένο σώμα με ένα χοντρό γεμάτο φλέβες πούτσο που αν και ξεκαύλωτο ήταν αρκετά μεγάλο.

Τρελάθηκα είχα να κάνω και κάνα δυο μήνες σεξ, εργασιομανής βλέπεις, πλησιάζω δειλά-δειλά και το βάζω στο στόμα μου. Αυτός έμεινε ακίνητος. Είχα ερεθιστεί τρελά μόνο και μόνο που ήξερα πως είναι ένας τελείως άγνωστος. Άρχισα να του το γλείφω με πάθος. Αυτός άρχισε να αγκομαχεί. Πραγματικά ήταν πολύ μεγάλος και χοντρός, κόντευε να με πνίξει. Τραβιέται απότομα, ακούω το άκουσμα ενός φερμουάρ και μου δίνει ένα προφυλακτικό. Δεν τον είχα δει καν και είχα τρελαθεί. Δεν το σκέφτηκα, ανοίγω το προφυλακτικό, του το φοράω με το στόμα μου, γυρνάω στα 4 και βγάζω ίσα-ίσα τον κώλο μου έξω από την κουκέτα. Μου τραβάει με δύναμη το στρινγκ και νιώθω μια γλώσσα στο μουνάκι μου να το ρουφάει και να το γλείφει.

Προσπαθούσα να τον δω αλλά δε μπορούσα. Άρχισα να τρέμω από την καύλα και τελείωσα στο στόμα του. Με το που τελειώνω νιώθω το πουτσοκέφαλο του να προσπαθεί να ανοίξει το μουνάκι μου. Με μια δυνατή κίνηση μπήκε μέσα μου. Ήταν πολύ χοντρός! Άρχισε να με γαμάει με δύναμη και έχυνα σαν τρελή. Τα υγρά μου είχαν φτάσει μέχρι τα γόνατα μου. Με πήδαγε στα 4 για πάνω από 20 λεπτά. Κάποια στιγμή άρχισε να με πιέζει στην κωλοτρυπίδα με το δάχτυλο του και άρχισε να φτύνει στην κωλοτρυπίδα του. Ψέλλισα ένα "όχι μην…" μα με μια κίνηση βγήκε από το Μουνί και κατευθείαν μπήκε στον κώλο μου.

Ένιωσα πραγματικά να με σκίζει στα δύο. Ούρλιαξα από τον πόνο αλλά δε σταματούσε. Μετά από 5 λεπτά άρχισε να χύνει μέσα στον κώλο μου. Νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Τραβήχτηκε, πήγε στο μπάνιο και άκουσα το νερό να τρέχει. Με λίγες δυνάμεις που μου απόμειναν, γύρισα και ξάπλωσα. Με πήρε κατευθείαν ο ύπνος. Το πρωί όταν ξύπνησα ο τύπος είχε φύγει ήδη από την καμπίνα. Σηκώθηκα έψαξα μήπως είχε αφήσει κάποιο τηλέφωνο κάποιο σημείωμα αλλά τίποτα. Ντύθηκα και βγήκα έξω το καράβι έφτανε στην Κρήτη σε 10 λεπτά. Βγήκα από το καράβι με περίμενε η φίλη μου πότε δεν έμαθα και δεν είδα τον τύπο όσο και εάν έψαχνα μήπως και με κοιτάει κάποιος. Ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες τις ζωής μου.
Copyright protected OW ref: 170333Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.