Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η επόμενη ανοιξιάτικη εξόρμηση ήταν στη Βενετία του βορά, το Άμστερνταμ. Πανέμορφη πόλη, με τα κανάλια της, το μουσείο van Gogh, τα μεσαιωνικά χωριά της στα περίχωρα της, την απαράμιλλης ομορφιάς ολλανδική ύπαιθρο με όλων των χρωμάτων τουλίπες και φυσικά τη συνοικία των κόκκινων φαναριών.

Φυσική εξέλιξη των πραγμάτων να την επισκεφτούμε, αφού πρώτα είδαμε τα βασικά. Είχαν πλάκα οι βιτρίνες με τις ημίγυμνες κοπέλες και ο χαβαλές που γινόταν με όσους αποφάσισαν να μπουν μέσα. Πολυάριθμα και τα sex-shops που υπήρχαν στην περιοχή. Στο μεγαλύτερο, στο οποίο πήγαινε κι ο περισσότερος κόσμος, αποφασίσαμε να μπούμε μέσα, από περιέργεια υποτίθεται.

Δεν φαντάζεστε τι είδαμε μέσα. Ότι λογής σεξουαλικό εξάρτημα ή βοήθημα είχε κυκλοφορήσει στον κόσμο υπήρχε εκεί. Η Άννα όπως ήταν αναμενόμενο, στάθηκε στο τμήμα με τους δονητές και τα ομοιώματα ανδρικών οργάνων. Κατάλαβα ότι άρχισε να καυλώνει πιάνοντας τα, δήθεν για τα δοκιμάσει. Αγοράσαμε τελικά έναν πλαστικό πούτσο, στα είκοσι εκατοστά, κανονικό σε πάχος, ο οποίος και εδώ ήταν η μαγκιά, στα αρχίδια του είχε μηχανισμό με μπαταρία, που κινούσε μπρος-πίσω το κυρίως σώμα του. Επίσης πήραμε ένα φυτικό λιπαντικό, για τον κωλαράκι της και μερικές καπότες, μήπως και τύχει τίποτε με κάποιο ξένο.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μετά το μπάνιο μας, φυσικό και επόμενο να δοκιμάσουμε το εργαλείο που αγοράσαμε. Έδωσε ρεσιτάλ η καυλιάρα γυναικούλα μου. Καθόμουν στην μια άκρη του κρεβατιού γυμνός και την έβλεπα να τον γλείφει στην αρχή και μετά να τον κατεβάζει στο μουνάκι της, να τρίβει την κλειτορίδα της και να χώνει το κεφαλάκι του μέσα της.

Τον χώνει μέσα της και βάζει μπροστά τον μηχανισμό του. Με καυλιάρικη και αισθησιακή φωνή μου ψιθυρίζει, καθώς με βλέπει να έχω καθίσει στην καρέκλα και έχω αρχίσει να μαλακίζομαι.

- Σ’ αρέσει να βλέπεις το γυναικάκι σου να γαμιέται;

Τον χώνει πιο βαθειά μέσα της.

- Ναι πουτανάκι μου, τρελαίνομαι να βλέπω να σε ξεσκίζουν.

- Ναι κοίτα πως ξεσκίζει το μουνάκι μου.

Πηγαίνω γονατιστός από πάνω της.

- Πάρε κι ένα πούτσο στο στόμα σου.

Αρχίζει και με πιπώνει άγρια. Σε λίγο, φωνάζοντας χύνει. Φεύγω από μπροστά της. Παίρνω στα χέρια μου τον πλαστικό που τον έχει βγάλει από μέσα της.

- Εσύ έχυσες μωρό μου αλλά ο γαμιάς σου όχι.

Καθώς είναι μπρούμυτα, ακουμπάω τον πασαλειμμένο από τα υγρά της, δονητή στην τρυπούλα του κώλου της.

- Όχι αυτόν εσένα θέλω πίσω μου, φωνάζει.

Ξαπλώνω πλάι της. Ο πούτσος μου ακουμπά στην έτοιμη κωλοτρυπίδα της. Μπαίνω μέσα της με μια κίνηση.

- Μη Φτάνει τόσο, με ξεσκίζεις, ουρλιάζει καθώς η βίαια εισχώρηση την πόνεσε αρκετά.

- Παίξε το μουνάκι σου μωρό μου, να καυλώσεις, της λέω και της δίνω το δονητή.

Αυτό ήταν. Αφού τον έτριψε λίγο στην κλειτορίδα της, άρχισε να γαμάει το μουνί της μ’ αυτόν.

- Αυτό θέλεις πουτανίτσα μου, δυο πούτσους να σε ξεσκίζουν.

- Ναι, τρελαίνομαι χύνω.

Σε λίγο πλημύρισα τα σωθικά της με το καυτό μου σπέρμα, ενώ σπαρταρούσε από ηδονή. Μπάνιο και ύπνο.

Την επόμενη μέρα αφού είδαμε το υπόλοιπο των αξιοθέατων του Άμστερνταμ, είπαμε να επισκεφτούμε κυρίως από περιέργεια, αλλά και για χαλάρωση, ένα από τα coffee – shops της πόλης, όπου επιτρέπεται η ελεγχόμενη χρήση μαλακών ναρκωτικών, τσιγαριλίκια δηλαδή. Εθνική υπηρηφάνεια, καθώς στον τιμοκατάλογο, το καλύτερης ποιότητας, αλλά και το ακριβότερο ήταν του Πύργου Ηλείας.

Πήραμε από ένα τσιγαριλίκι και καθώς εντελώς άμαθοι κάναμε κεφάλι πολύ σύντομα. Το πως γίναμε κολλητοί με ένα μαύρο παλικάρι, Ολλανδό, ούτε κατάλαβα ούτε και θυμάμαι. Τζίμης το όνομα του. Σε πολύ εύθυμη κατάσταση, κινήσαμε για το ξενοδοχείο. Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να διευκρινίσω, αν προσφέρθηκε να μας πάει στο ξενοδοχείο γιατί ήμασταν χάλια, ή ερχόταν για να πηδήξει την διαχυτικότατη προς αυτόν γυναίκα μου, η οποία ήταν σε πολύ εύθυμη κατάσταση. Στο ασανσέρ του έβαλε χέρι

- Τι κάνεις, της λέω με όσο αυστηρό ύφος μπορούσα.

- Πρέπει να έχει πολύ καλό παπάρι, μου απαντά με αφέλεια.

- Τι να σου πω τώρα…

Καθώς ζαλιζόμουν δεν είχα όρεξη για τίποτε. Ο μαύρος βλέποντας την απάθεια μου, χαμογέλασε, πήρε θάρρος και ανταπέδωσε το χούφτωμα, πιάνοντας το κωλαράκι της. Μπήκαμε στο δωμάτιο μας, την κάθισε στο κρεβάτι. Εγώ έπιασα μια καρέκλα και απλώθηκα.

- Αγαπούλα μου, θα μ' αφήσεις να του πάρω μια πιπούλα, με ρωτά καθώς απλώνει τα χέρια της να ξεκουμπώσει το παντελόνι του Τζίμη που στεκόταν όρθιος μπροστά της.

- Κάνε ότι καταλαβαίνεις.

- Γιατί μωρό μου αντιδράς έτσι; Δε θέλεις να ευχαριστηθεί λιγάκι το κορίτσι σου;

Του έχει ξεκουμπώσει είδη το παντελόνι και το έχει κατεβάσει.

- Εντάξει έχεις το ελεύθερο και πίπα να του πάρεις και να γαμηθείς μαζί του.

- Γι' αυτό σε λατρεύω αγαπούλα μου. Του κατεβάζει και το εσώρουχο κι ένα τεράστιο παλαμάρι πετιέται μπροστά στο πρόσωπο της

- Κοίτα μαλάκα μου πούτσο που έχει, σαν τον δονητή που αγοράσαμε, μην είναι και μεγαλύτερος.

Αμέσως δοκιμάζει μέχρι που μπορεί να τον χώσει στο στόμα της. Καθώς έρχεται σε πλήρη στύση, λίγο παραπάνω από τον μισό μπορεί να βολέψει. Σταματούν για λίγο για να ξεγυμνωθούν. Κάνω το ίδιο κι εγώ. Ανεβαίνει στο κρεβάτι ο Ολλανδός και κάθεται με την πλάτη του στη πάνω άκρη του κρεβατιού. Η Άννα στα τέσσερα, να τον πιπώνει άγρια. Αρχίζει να μου σηκώνεται. Παίρνω στο χέρι μου τον δονητή που χθες αγοράσαμε και εγκαινιάσαμε και πάω από πίσω της.

- Να ετοιμάσω καυλιάρικο μωρό μου, το μουνάκι σου για τον πούτσαρο που θα αρπάξει…

και αρχίζω να παίζω με αυτό. Έδωσε την συγκατάθεση της με ένα μουγκρητό. Σε λίγο, μην αντέχοντας άλλο, καβάλησε τον πούτσο του.

- Μαλάκα μου με ξεσκίζει…

ούρλιαξε καθώς ο επιβήτορα της, πιάνοντας την από τα κωλομέρια της τράβηξε προς τα κάτω, έτσι ώστε να μπει όλος μέσα της. Συνέχιζε να την ανεβοκατεβάζει στο καυλί του και ο πρώτος της οργασμός ήταν γεγονός. Όπως συνέβαινε το τελευταίο καιρό, βλέποντας τη γυναίκα μου να τη γαμάει ένας ξένος, μου είχε γίνει κάγκελο. Ήθελα όμως πριν τον χώσω στο κωλαράκι της να μου τον γλείψει. Πήγα μπροστά να της τον δώσω στο στόμα. Κι εκεί γίνεται η μεγάλη έκπληξη. Ανασηκώνεται ο μαύρος μπήχτης, αρπάζει τον πούτσο μου κι αρχίζει να με τσιμπουκώνει άγρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια, της Άννας. Προς στιγμή πήγε να μου πέσει, αλλά έγλειφε και ρούφαγε πολύ καλά και αμέσως έγινα ξανά ετοιμοπόλεμος.

Τρελή και παράξενη φάση. Να γαμάει τη γυναίκα μου και να παίρνει πίπα σε μένα. Δεν ήθελα να χύσω, πριν πηδήξω τον κώλο της συντρόφου μου. Τραβήχτηκα προς απογοήτευση του, ξαναγύρισα από πίσω της, σάλιωσα την κωλοτρυπίδα της και μπήκα μέσα της σχετικά εύκολα. Έχοντας για ακόμη μια φορά δυο πούτσες, ταυτόχρονα μέσα της, τελείωσε ουρλιάζοντας ακόμη μια φορά. Σχεδόν αμέσως την κατέκλυσε το καυτό μου σπέρμα.

‘Έπεσα ανάσκελα εξουθενωμένος. Ξεκαβάλησε κι αυτή. Ήρθε σα γατούλα να μου καθαρίσει τον πούτσο. Ο Τζίμι όμως δεν είχε χύσει. Ήταν πίσω της με θέα το τουρλωτό ανοιγμένο κωλαράκι της, που ξερνούσε τα χύσια μου. Είδα τα μάτια της να γουρλώνουν και να δακρύζουν καθώς έμπαινε μέσα της. Ευτυχώς με δυο κινήσεις ήταν έτοιμος. Τον βγάζει, πετά την καπότα που φόραγε κι έρχεται και αδειάζει στα βυζιά της Άννας που είχε γυρίσει κι αυτή ανάσκελα. Το ίδιο έκανε κι αυτός.

Μετά από ένα τέταρτο ανάπαυσης, Τζίμι είχε όρεξη για συνέχεια. Εμείς όμως αφού θυμηθήκαμε τη φάση της πίπας που μου έκανε, μη έτοιμοι ακόμη για να προχωρήσουμε σε τέτοιες επιλογές, είπαμε ότι είμαστε κουρασμένοι, ανταλλάξαμε τηλέφωνα για επόμενη συνάντηση, χαιρετηθήκαμε κι έφυγε. Εννοείται ότι δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ.

Την άλλη μέρα φύγαμε. Επιστρέψαμε στην Αθήνα, από ένα ακόμη πλούσιο εμπειριών ταξίδι με σουβενίρ το δονητή. Μέχρι το επόμενο θα το σκεφτόμαστε και θα καυλώνουμε.




Copyright protected OW ref: 170367



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.