Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο άντρας μου είχε φύγει σε ένα ταξίδι με τη δουλειά του και εκείνη την ημέρα θα γυρνούσε πίσω στο σπίτι μας. Εγώ είχα μείνει στο σπίτι και είχα πολλές καύλες τις οποίες δε μπορούσα να ικανοποιήσω. Έτσι αποφάσισα πως ήθελα να παίξω πολύ άσχημα μαζί του σε εκείνο το ταξίδι μιας και είχε πάει και μια συνάδελφός του που εγώ ζήλευα λιγάκι εδώ και καιρό, οπότε είπα να προχωρήσω το σχέδιο μου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, του έκανα μικρές σκηνές και του έλεγα πως το βράδυ θα βγω και θα ντυθώ προκλητικά για να προσελκύσω όλα τα βλέμματα πάνω μου και θα παίζω με όποιον βρω. Εκείνος με προειδοποίησε να μην το κάνω μιας και θα ερχόταν κι εκείνος πιο νωρίς. Δεν τον άκουσα και βγήκα για ένα γρήγορο ποτό με μια φίλη μου και γύρισα πιο νωρίς στο σπίτι για να με βρει εκεί.

Πριν έρθει, έβγαλα τα ωραία ρουχαλάκια μου και τον περίμενα γυμνή. Είχα τα πάντα ανοιχτά στο σπίτι, τα φώτα, τις κουρτίνες, ήθελα να με δουν. Καθόμουν στο καναπέ μας και έπαιζα με το μουνάκι μου όσο τον περίμενα. Όμως αργούσε! Έτσι μου ήρθε μια ιδέα. Να βγάλω ένα βίντεο ενώ παίζω το μουνάκι μου μπροστά στη κάμερα και να του το στείλω. Όταν το είδε με πήρε τηλέφωνο καυλωμένος και εγώ του είπα πως δε μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο ενώ έχω ανοίξει τη κάμερα σε chat room και παίζω το μουνάκι μου μπροστά σε αγνώστους ενώ ακολουθώ τις οδηγίες τους και του το έκλεισα. Έφτασε η στιγμή που μπήκε στο σπίτι και με είδε μπροστά από το laptop να παίζω άγρια το μουνάκι μου. Είδε απλά ότι έβγαζα βίντεο για εκείνον. Χαμογέλασε αλλά μου είπε πως θα το πληρώσω. Με σήκωσε και με πήγε στο μπάνιο μας, με έβαλε κάτω από το νερό, με έκανε ένα ωραίο αισθησιακό ντους, αλλά σε κάθε ευκαιρία εγώ του έλεγα:

- Έτσι θα με τιμωρήσεις;

Εκείνος δε μιλούσε! Δεν έλεγε τίποτα.

Με σκουπίζει με τη πετσέτα μου και μου βάζει το εσώρουχο μου μαζί με μια ζακετούλα που είχα εκεί. Με οδηγεί έξω στο μπαλκόνι μας και με έβαλε να κάτσω στα πόδια του ενώ εγώ τον πείραζα.

- Δεν μπορείς να με τιμωρήσεις, δεν το έχεις μέσα σου μωρό μου.

Με μια κίνηση, με σήκωσε απότομα με κόλλησε στα κάγκελα ενώ από το στόμα μου βγήκε ένας μικρός αναστεναγμός. Με έπιασε από τη μέση μου και με το δεξί του χέρι μου έριξε απανωτές ξυλιές στο κωλαράκι μου. Με ξάφνιασε η κίνηση του και δε μπόρεσα να κρατήσω τις κραυγές μου. Ακουγόμασταν σε όλη τη γειτονιά ενώ εκείνος συνέχιζε να μου ρίχνει τις ξυλιές που άξιζα. Στο απέναντι σπίτι άνοιξαν τα φώτα και εκείνη τη στιγμή με έβαλε μέσα στο σπίτι. Ακριβώς μπροστά από τοn καναπέ μας, με πέταξε στο πάτωμα.

- Αχ, τι κάνεις ρε καργιόλη, ήταν τα λόγια που πρόλαβαν να βγουν από τα χείλη μου.

Εκείνος ήρθε από πίσω μου, με κράτησε από το κεφάλι και το έσπρωξε στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ και με τα χέρια μου προσπαθούσα να τον απωθήσω. Τότε ένιωσα το χέρι του πάνω στο κωλαράκι μου να κάνει κυκλικές κινήσεις μέχρι τη στιγμή που άρχισε να μου ρίχνει δυνατές ξυλιές ξανά.

- Φύγε από πάνω μου! Του είπα ενώ πονούσα υπερβολικά. Τότε μίλησε για πρώτη φορά.

- Απόψε θα σου ξεσκίζω το κωλαράκι σου, δε θα μπορείς να κάτσεις πουθενά για εβδομάδες πουτάνα! Και να ξέρεις, οι πουτάνες πολυτελείας κάνουν πρώτα μπάνιο. Από απόψε θα γίνεις μια κοινή πόρνη!

- Όλο υποσχέσεις είσαι αγοράκι μου.

- Τότε πάρε σαν υπόσχεση αυτό!

Κατέβασε λίγο το παντελόνι του και έβγαλε έξω τον πούτσο του. Ήταν τόσο καυλωμένος όπου έβλεπα τις φλέβες του έτοιμες να εκραγούν. Με το που χαμογέλασα στο θέαμα, μου έριξε μια πολύ δυνατή σφαλιάρα στο κωλαράκι μου. Ούρλιαξα από το πόνο και άρχισα να τον βρίζω. Έσκισε το εσώρουχο μου και το έβαλε στο στόμα μου.

- Σκάσε πουτάνα! Από εδώ και πέρα είσαι η πόρνη μου!

Εγώ προσπαθούσα να συνέλθω από τον πόνο, όταν ένιωσα να με ανοίγει στα δύο το καυλί του μέσα στο κώλο μου. Μπήκε με τη μια δυνατά μέσα μου

- Πονάω, με σκίζεις! Σταμάτα!

- Δεν πρόκειται να σταματήσω. Σκάσε πουτάνα, άλλη φορά να μη με προκαλείς άμα δεν το αντέχεις.

Άρχισε να με σφυροκοπάει άγρια με το καυλί του μέσα μου και σε κάθε ώθηση του, έριχνε ξυλιές στα κωλομέρια μου. Πόναγα τόσο πολύ αλλά γούσταρα σαν τρελή την αίσθηση του επάνω μου.

- Μόνο τόσο μπορείς πούστη, θέλω κι άλλο!

Σήκωσε τη λεκάνη μου πιο πάνω ενώ κράτησε το κεφάλι μου στο πάτωμα. Έκατσε πιο πάνω με λυγισμένα τα γόνατα του χωρίς να βγάλει το καυλί του από μέσα μου. Έκανε άλλες δύο βαθιές ωθήσεις μέσα στο κωλαράκι μου και άδειασε το σπέρμα του όλο μέσα μου χωρίς να βγει. Ένιωθα τις συσπάσεις του πούτσου του μέσα μου, τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν από την ηδονή. Χωρίς να του το ζητήσω εκείνος δε σταμάτησε και συνέχισε να με γαμάει άγρια, ενώ με τραβούσε από τα μαλλιά. Με γύρισε ανάσκελα, σήκωσε τα πόδια μου στο στήθος του και κάρφωσε ξανά το καυλί του μέσα στο κώλο μου ενώ το χέρι του με κρατούσε σφιχτά από το λαιμό μου και δε μπορούσα να ανασάνω. Έβλεπα τον άντρα μου από πάνω μου να με γαμάει με μανία στο κωλαράκι μου και ένιωθα το μουνάκι μου να καίει. Άγγιξα τη κλειτορίδα μου και όλο μου το σώμα άρχισε να συσπάται.

- Χύνω γαμιά μου…

με ότι φωνή μου έχει απομείνει ενώ προσπαθώ να αναπνεύσω. Ο άντρας μου αρχίζει και καρφώνει πιο δυνατά τον πούτσο του στον κώλο μου ενώ με το χέρι του βάζει δύο δάχτυλα μέσα στο μουνί μου. Δεν ξέρω πόσες φορές έχυσα, το μόνο που καταλάβαινα είναι ότι ο άντρας μου άδειαζε για μια ακόμη φορά το σπέρμα του μέσα στο κωλαράκι μου και τα τέσσερα δάχτυλα του άνοιγαν το μουνάκι μου.

Ανοίγω τα μάτια μου και τον κοιτάζω που είναι από πάνω μου. Το χέρι του τυλίγει ακόμα το λαιμό μου και εκείνη τη στιγμή με φτύνει στο πρόσωπο. Σηκώνεται όρθιος, πιάνει το πορτοφόλι του και πετάει 5 ευρώ πάνω στο σώμα μου.

- Αυτό είσαι, μια φτηνή πόρνη! Μου λέει ενώ τον κοιτάζω σαστισμένη.

- Τι κάνεις;

Με σήκωσε όρθια και έτσι γυμνή που ήμουν με έβγαλε έξω στο μπαλκόνι. Εγώ τον κοιτούσα με απορία ενώ τα χύσια του έσταζαν από το κωλαράκι μου και έτρεχαν πάνω στα μπούτια μου. Ένιωθα ξεσκισμένη και ταπεινωμένη. Μια φτηνή πουτάνα του δρόμου και όχι γυναίκα του. Δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσω και να κοιτάξω τριγύρω μήπως και με βλέπουν οι γείτονες. Για λίγο τον έχασα από την οπτική μου γωνία μιας και πήγε στο μπάνιο μας. Μετά από λίγο τον βλέπω που έρχεται προς το μέρος μου και μου ανοίγει. Του έριξα μια σφαλιάρα ενώ τον ρώτησα:

- Γιατί με άφησες έξω;

- Γιατί αυτά παθαίνουν τα ανυπάκουα κοριτσάκια μαζί μου.

Με σήκωσε στα χέρια του και με πήγε στο μπάνιο. Εκεί είχε ετοιμάσει τη μπανιέρα μας με ζεστό νερό. Με έβαλε μέσα και άρχισε να αγγίζει όλο μου το σώμα με το σφουγγάρι. Όλο το μπάνιο φωτιζόταν από τα αμέτρητα κεριά που είχε ανάψει ενώ το σκηνικό έδενε η απαλή μουσική.

Μετά από αρκετή ώρα και πολλά αισθησιακά φιλιά με σήκωσε στα χέρια του και με πήγε στο δωμάτιο μας. Όλο το βράδυ το περάσαμε κάνοντας έρωτα, όπου ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου. Εκείνος τελείωσε μέσα μου άλλη μια φορά, ενώ εγώ έχασα το μέτρημα. Το επόμενο πρωί ξυπνήσαμε αγκαλιά και εγώ για να θυμάμαι τη συγκεκριμένη νύχτα ζήτησα από τον άντρα μου να βγάλει φωτογραφία το πως είχε κάνει το κωλαράκι μου. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία θα τη βρείτε στο προφίλ μας!




Copyright protected OW ref: 170366



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.