Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας. Όλοι έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι οι εκλογές είναι μια ωραία εμπειρία. Δεν είχα όμως κάτι τέτοιο στο μυαλό μου.

Κυριακή 7 Ιουλίου. Ξύπνησα μες στα νεύρα. Τις προηγούμενες ημέρες όλος ο σχεδιασμός που είχα κάνει για την εκλογική αργία κατέρρευσε όταν μου επιδόθηκε κλήση να παραστώ ως εφορευτική επιτροπή. Ούτε μπάνια, ούτε beach bar να χαζέψουμε κάνα κορμί, ούτε ευκαιρία να φλερτάρουμε. Θα περνούσα όλη τη μέρα και τη νύχτα στο εκλογικό τμήμα.

Η κλήση έλεγε να είμαι εκεί στις 6 το πρωί, εγώ ξύπνησα στις 8 και σηκώθηκα βαριεστημένα να πάω στις 9. Θα με έκραζαν που άργησα αλλά στα αρχίδια μου. Το εκλογικό τμήμα δεν ήταν μακριά, σε δέκα λεπτά ήμουν εκεί. Ευτυχώς δεν είχε κόσμο, μπήκα μέσα και πήγα κατευθείαν στη δικαστική αντιπρόσωπο.

- Καλημέρα. Έχω κληθεί για εφορευτική επιτροπή, να η ταυτότητά μου.

- Αχ δόξα τω Θεώ, επιτέλους!

Παραξενεύτηκα, δεν περίμενα τέτοια αντίδραση. Την πρόσεξα λίγο καλύτερα και όντως η κατάστασή της φαινόταν απελπιστική.

- Αχ μη με παρεξηγείς, αλλά πραγματικά δε θα τη βγάλω αλλιώς. Όλοι οι υπόλοιποι της εφορευτικής μου έφεραν χαρτιά από ιατρούς ότι δε μπορούν να κάτσουν, η γραμματέας που θα έφερνα με κρέμασε σήμερα το πρωί κι ο δήμος δε μπορεί να μου βρει άλλον. Την έχω βγάλει μέχρι ώρας τελείως μόνη μου και χωρίς βοήθεια δε θα τελειώσω ποτέ.

- Ωχ, κατάλαβα…

- Σε παρακαλώ μη φύγεις κι εσύ, δε μπορώ μόνη μου.

- Όχι θα κάτσω, μην ανησυχείτε, αφού ήρθα που ήρθα.

- Αχ ευχαριστώ. Στον ενικό μίλα μου, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Σε αυτό είχε δίκιο. Η Μαρία, έτσι την έλεγαν, ήταν στα 27. Δεν ήταν ιδιαίτερα ωραία, το πρόσωπό της έβγαζε μια ξινίλα και το στυλ της θύμιζε χίπηδες. Ήταν πάντως ψηλή, 1.75 περίπου, και το σώμα της φυσιολογικό. Όμως το ντύσιμό της ήταν προσεγμένο, ένα μαύρο φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο, αρκετά βαρύ δεδομένης της ζέστης και ψηλοτάκουνα πέδιλα ασορτί. Υπό άλλες συνθήκες δε θα της έδινα καθόλου σημασία.

Δε σας περιέγραψα και τον εαυτό μου. Είμαι ο Ηλίας, 22 ετών, ξανθός με ύψος κάπου 1.70. Έχω κάποια κιλά παραπάνω, όμως «Άντρας με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα». Αν κρίνω από τον τρόπο που με κοιτούσε όταν κάθισα, η Μαρία ήταν σύμφωνη με αυτό.

Όπως γίνεται κλασικά στις εκλογές, στην αρχή για να περάσει η ώρα λέγαμε ένα σωρό μαλακίες, αναβάλλοντας κατά τι δυνατό την ώρα που θα ανοίξουμε τα κινητά μας. Η Μαρία ήταν δικηγόρος διετίας, έκανε όμως μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και δεν ασκούσε το επάγγελμα. Είχε έρθει μόνο για τις εκλογές και θα έφευγε την Τρίτη. Δεν ήταν από την πόλη, ήταν από αλλού. Εγώ με τη σειρά μου είμαι φοιτητής Οικονομικού. Ευτυχώς η Μαρία ήταν καλή συνομιλητής κι η ώρα περνούσε. Πότε-πότε έμπαινε και κάποιος ψηφοφόρος και μας αποσπούσε.

Κατά τις 3 που η κίνηση έπεσε μου ζήτησε να τη βγάλω μια φωτογραφία για το ινσταγκραμ. Σηκώθηκε Και κάθισε σταυροπόδι δίπλα στην κάλπη. Έπαθα την πλάκα μου. Έχω φετίχ γενικά με το σταυροπόδι, με φτιάχνει και η Μαρία είχε πολύ ωραία πόδια. Κόλλησα για λίγο, μόλις όμως ολοκληρώθηκε η λήψη η Μαρία άλλαξε πόδι και ζήτησε μια δεύτερη. Με είχε κάνει τούρμπο και το καταλάβαινε.

Επ' ευκαιρία της φωτογραφίας ανταλλάξαμε και Instagram. Λίγο μετά που σηκώθηκε να πάει τουαλέτα βρήκα ευκαιρία να τσεκάρω το προφίλ της. Έπαθα πλάκα. Εντόπισα αμέσως τις φωτογραφίες από παραλία και η κοπέλα είχε τρομερό σώμα. Μπορεί το πρόσωπο να μην έλεγε πολλά αλλά το σώμα της κόλαζε κι άγιο. Την άκουσα που ερχόταν και το έκλεισα σημειώνοντας να το τσεκάρω πάλι μετά.

Μόλις κάθισε ξανά δίπλα μου υπήρχε ολοφάνερα ένας ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Γρήγορα η κουβέντα γύρισε στο ερωτικό, το ένα έφερε το άλλο, ώσπου δεν άντεξα και άπλωσα το χέρι μου στο μπούτι της. Περίμενα το χαστούκι, όμως δεν αντέδρασε. Πήρα κι εγώ θάρρος, άρχισα να το χαϊδεύω κάτω από το φόρεμα. Ήρθαμε κοντά-κοντά, ήμουν έτοιμος να τη φιλήσω, μπούκαρε όμως ψηφοφόρος κι αναγκαστήκαμε να μαζευτούμε όπως-όπως.

Δυστυχώς ήταν εκείνο το διάστημα μετά τις 5 που ο κόσμος ερχόταν συνεχώς, τελευταία στιγμή γαρ. Μέχρι το κλείσιμο δε μας δόθηκε άλλη ευκαιρία να τα πούμε, συνέχιζα όμως κάθε τόσο να απλώνω τη χερούκλα μου και να τη χουφτώνω κάτω από το φόρεμα. Καταλαβαίνετε σε τι φάση ήμουν, φοβόμουν ότι θα έχυνα μες τη βερμούδα. Δυστυχώς όμως δε με ήθελε. Λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο έσκασαν μύτη κλασικά δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι, πράγμα που σήμαινε την αυτόματη παράταση του μαρτυρίου μου. Έπρεπε πρώτα να τελειώσουμε καταμέτρηση και μετά θα μέναμε μόνοι μας.

Υπομονή. Καθίσαμε κι οι τέσσερις, τελειώσαμε καταμέτρηση περίπου δύο ώρες μετά. Βγάλαμε αποτέλεσμα κομμάτων, ευτυχώς κανείς από τους εκλογικούς δεν ενδιαφερόταν για τους σταυρούς των υποψηφίων, και τους διώξαμε. Επιτέλους μόνοι.

Με το που έκλεισε η πόρτα όρμησα στη Μαρία και της έδωσα ένα δυνατό γλωσσόφιλο. Ανταποκρίθηκε πλήρως, μου έφτασε τη γλώσσα της στον ουρανίσκο. Έβγαζε πολύ πάθος. Χωρίς να την αφήσω ούτε στιγμή τη σήκωσα στον αέρα και την ξάπλωσα πάνω στην έδρα. Έσπευσα στην πόρτα, κλείδωσα και επέστρεψα από πάνω της. Είχε ξαπλώσει στην έδρα με ανοικτά τα χέρια και με περίμενε. Χούφτωσα τα βυζιά της πάνω από το φόρεμα, έχωσα τα χέρια μου από κάτω και κατέβασα το στρινγκάκι της γρήγορα-γρήγορα. Δε σκεφτόμουν καθόλου, είχα θολώσει. Η μαζεμένη καύλα της ημέρας έπρεπε κάπου να ξεσπάσει. Το μόνο που ήθελα ήταν να βρεθώ μέσα της. Έβγαλα το καυλί μου έξω, άνοιξα τα πόδια της και όρμησα.

Το μουνάκι της ήταν ακριβώς όπως το φανταζόμουν, απαλό και υγρό. Δυσκολεύτηκα λίγο γιατί ήταν αρκετά στενή αλλά μπήκα. Ορμούσα μέσα της με μανία κι όσο έμπαινα ένιωθα να μεγαλώνει κι άλλο. Η Μαρία βογκούσε, από την ένταση το κορμί της κουνιόταν μπρος-πίσω. Όταν ένιωσα ότι δε μπορούσα να πάω βαθύτερα άρχισα να κουνιέμαι πάνω-κάτω, πρακτικά να χοροπηδάω μέσα της. Τώρα πλέον η Μαρία ούρλιαζε:

- Αχ, αχ, με σκίζεις αλήτη, δεν αντέχω άλλο…

- Ψώλα, αγνώριστο θα το κάνω το μουνάκι σου μωρή, θα σε ξεσκίσω όπως δε σε έχουν ξαναξεσκίσει.

Δυστυχώς υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο. Η κούραση της ημέρας σε συνδυασμό με το περίεργο μέρος δε μου επέτρεψαν να κρατήσω όσο θα ήθελα. Όταν ένιωσα να τελειώνω θυμήθηκα ότι δε φορούσα καπότα και βγήκα από μέσα της απότομα. Η Μαρία το κατάλαβε και σε χρόνο αστραπή έσκυψε μπροστά και πήρε το καυλί μου στο στόμα της. Τα ρούφηξε όλα, δεν άφησε σταγόνα, μου έκανε κι ένα ωραίο γλείψιμο να μου το καθαρίσει και με άφησε.

- Πρόλαβες, τελείωσες;

- Η αλήθεια είναι πως ήθελα λίγο ακόμα.

Όχι ρε πούστη.

- Δεν πειράζει, έχει και συνέχεια το πράγμα.

- Τι εννοείς;

- Μαρία δε χάθηκε ο κόσμος αν παραδώσεις αποτελέσματα το πρωί. Λέω να τα μαζέψουμε όπως είναι και να πάμε σπίτι μου.

Δεν είπε κουβέντα, άρχισε απλά να μαζεύει και ακολούθησα. Σε δέκα λεπτά είχαμε μπει στο αμάξι μου και είχαμε φύγει. Φτάσαμε σπίτι μου, με το που μπήκαμε πέταξα τους σάκους στο σαλόνι και της όρμησα. Τη σήκωσα όπως ήταν, την πέταξα στο κρεβάτι και πήγα να ανέβω πάνω της. Δε με άφησε. Μου έριξε ένα χαστούκι και μου είπε «Στο σπίτι σου κάνω εγώ κουμάντο, όπως έκανες εσύ στο τμήμα».

Με έβαλε να γδυθώ και να ξαπλώσω μόνο με το μποξεράκι μου. Το καυλί μου ήταν έτοιμο να βγει. Με μια κίνηση έβγαλε το φόρεμα κι έμεινε με το ροζ σουτιέν της. Ξέχασα βλέπετε να γράψω ότι το ασορτί ροζ στρινγκάκι της, αυτό που της είχα βγάλει στο εκλογικό τμήμα, δεν της το είχα επιστρέψει. Το κράτησα με την απειλή ότι πρώτα θα την πηδήξω μέχρι να χορτάσει καυλί για ένα χρόνο και μετά θα της το δώσω.

Το σώμα της ήταν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Επίπεδη κοιλιά με σφιχτά μπούτια και μια ελαφρά καμπύλη. Της ζήτησα να γυρίσει να δω και το κωλαράκι της και αρνήθηκε. Αν ήμουν καλό παιδί ίσως το έδειχνε μετά. Όπως ήμουν ξαπλωμένος κατέβασε με μια κίνηση το μποξεράκι μου και πήρε το καυλί μου στο στόμα της. Το τρόμπαρε και λίγο με το χέρι κι όταν έφτασε στο μέγεθος που την ικανοποιούσε το άφησε. Πήρε ένα προφυλακτικό από το κομοδίνο δίπλα, το άνοιξε με τα δόντια και μου το φόρεσε περίτεχνα. Την επόμενη στιγμή είχε ανέβει από πάνω μου, είχε κεντράρει και είχε χώσει το όρθιο καυλί μου στο μουνάκι της.

Η γκόμενα ήταν τέρμα υγρή. Γούσταρα πολύ, ήξερε με τι ρυθμό να πηγαίνει. Χοροπηδούσε κι ανεβοκατέβαινε πάνω στο καυλί μου όποτε με έβλεπε να χαλαρώνω κι όταν καταλάβαινε ότι πλησιάζω σταματούσε κι έκανε κυκλικές κινήσεις με τη μέση της για να ακουμπά η πούτσα μου τα τοιχώματα της. Δε με άφηνε να τελειώσω και με τρέλαινε, με βασάνιζε και της άρεσε αυτό. Μου άρεσε όμως κι εμένα! Μετά από κάνα τέταρτο που με είχε έτσι έβγαλε με μια κίνηση το σουτιέν και αποκάλυψε τα θεϊκά βυζιά της. Άπλωνα τα χέρια μου, τα έσφιγγα και η καύλα μου αυξανόταν. Η Μαρία δε με άφηνε να τελειώσω, κουνιόταν αργά-αργά ενώ ο πούτσος μου ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Την παρακαλούσα να επιταχύνει και γέλαγε. Μόνο όταν με είδε έτοιμο να τρελαθώ έκανε ένα βαθύ κάθισμα και με έκανε να τελειώσω στην καπότα.

Γενικά το σεξ με τη γυναίκα από πάνω δε μου αρέσει. Η Μαρία εν προκειμένω όμως με τρέλανε. Την ευχαρίστησα με ένα βαθύ γλωσσόφιλο και σηκωθήκαμε γιατί είχαμε ακόμα δουλειά. Πιάσαμε τα βιβλία, γράφαμε, μετρούσαμε σταυρούς, διπλοτσεκάραμε. Ήμαστε περίπου στα μισά όταν άρχισαν πάλι να με πιάνουν καύλες. Η Μαρία φορούσε ένα απλό μπουρνούζι, και δεν έχανα ευκαιρία να χώνω το χέρι μου από κάτω να της πιάνω το μουνάκι. Μου έδιωχνε το χέρι και μου έλεγε ότι πρέπει να τελειώσουμε, εμένα όμως αυτό με πώρωνε περισσότερο. Όταν τελειώσαμε και το τελευταίο βιβλίο την τράβηξα χωρίς κουβέντα από το χέρι και την πήγα ξανά στο κρεβάτι. Με μια κίνηση έλυσα τη ζώνη από το μπουρνούζι, την άφησα ολόγυμνη και τη γύρισα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Της έδεσα τα χέρια στα κάγκελα του κρεβατιού και άρχισα να σφαλιαρίζω το κωλαράκι της. Με κάθε χτύπημα καύλωνε και περισσότερο, έτρεμε και μου ζητούσε να την πηδήξω ξανά. Δεν της χάλασα χατίρι. Φόρεσα καπότα και χώθηκα ξανά στο μουνάκι της που έκαιγε. Την ξέσκιζα για κάνα δεκάλεπτο, τελειώσαμε μαζί και μας πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι.

Η Μαρία είχε προνοήσει να βάλει ξυπνητήρι στις 8, οπότε δεν κοιμηθήκαμε πολύ. Έκανε ένα ντους και έφτιαξε τον εκλογικό σάκο όσο πλενόμουν κι εγώ. Την πήγα με το αμάξι να πάρει το δικό της, με ευχαρίστησε για τις καλύτερες εκλογές της ζωής της κι έφυγε να πάει στο δικαστήριο.

Τότε, ευρισκόμενος ακόμα μες στο αμάξι μου, συνειδητοποίησα ότι με τούτα και με εκείνα δεν ήξερα καν τα αποτελέσματα των εκλογών.
Copyright protected OW ref: 170334Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.