Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, με λένε Μ είμαι 20 και συγκατοικώ εδώ και κάνα χρόνο με το αγόρι μου τον Α. Προσπαθούμε να δοκιμάζουμε συνεχώς καινούργια πράγματα στο γαμήσι για να μη βαλτώσει η σεξουαλική μας ζωή. Μπορεί να φαίνομαι αθώα εξωτερικά, αλλά έχω άπειρες φαντασιώσεις και θέλω να τις πραγματοποιήσω όλες, οπότε ο Α κάνει ότι μπορεί για να με ικανοποιήσει. Του έχω πει μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες μου… να με πάρει παρτούζα με έναν κοινό μας φίλο, το Λ.

Μία μέρα, βραδάκι, ήμασταν αγκαλιά στον καναπέ και βλέπαμε τηλεόραση. Κάποια στιγμή ο Α. μου λέει:

- Μικρή μου ξέχασα να σου πω, σε λιγάκι θα έρθει ένας φίλος να αράξουμε, δε νομίζω να σε πειράζει έτσι;

Τον κοίταξα ξαφνιασμένη και του απάντησα.

- Να πάω να αλλάξω τότε μην με δει έτσι ο φίλος σου… ντρέπομαι.

Φορούσα ένα κοντό μαύρο φορεματάκι και από μέσα δε φορούσα σουτιέν, μόνο το βρακάκι μου.

- Μην ανησυχείς κούκλα μου, δεν παρεξηγεί άλλωστε θα είμαστε χαλαρά.

Παραξενεύτηκα αλλά άφησα το θέμα να πέσει κάτω. Μετά από κάνα τέταρτο χτύπησε το κουδούνι. Σηκώθηκα για να ανοίξω την πόρτα αλλά ο Α με σταμάτησε.

- Θα ανοίξω εγώ μωρό μου, εσύ πήγαινε στην κουζίνα να μας βάλεις κάτι να πιούμε.

Τον υπακούω αμέσως, και πάω να μας βάλω τρία ουισκάκια. Όταν γυρίζω στο σαλόνι βλέπω το Λ να κάθεται στον καναπέ μαζί με το αγόρι μου και παραλίγο να μου πέσει ο δίσκος από το σοκ.

- Γεια σου Μ καιρό έχω να σε δω, τι κάνεις; Στις ομορφιές σου είσαι! είπε ο Λ χαμογελώντας και με σκάναρε με τα μάτια του από πάνω μέχρι κάτω.

- Έλα να κάτσεις μαζί μας αγάπη μου να τα πούμε μου είπε ο Α με ένα πονηρό χαμόγελο και έδειξε την θέση ανάμεσα σε αυτόν και στο Λ.

Αμέσως κατάλαβα που το πήγαινε και άρχισα να ερεθίζομαι. Προφανώς είχε κανονίσει την παρτούζα που φαντασιωνόμουν τόσο πολύ. Μόνο και μόνο στην σκέψη ένιωθα το μουνάκι μου να μουσκεύει. Έκατσα ανάμεσα τους και πίναμε και οι τρεις τα ποτά μας μιλώντας για διάφορα πράγματα. Μετά από λίγο είχαμε ψιλομεθύσει και νιώθω το Λ να χαϊδεύει απαλά τον λαιμό μου. Κοιτάω τον Α και μου κάνει ένα καταφατικό νεύμα με το κεφάλι του χαμογελώντας. Όσο προχωράει η ώρα τόσο χαμηλότερα κατέβαινε το χέρι του Λ. Κάποια στιγμή φτάνει στα μπουτάκια μου και αρχίζει να τα χαϊδεύει, ενώ ταυτόχρονα ο Α μου σφίγγει απαλά τον λαιμό. Ένιωθα ότι είχα βρέξει το βρακάκι μου από το πόσο μούσκεμα ήταν το μουνάκι μου. Ασυναίσθητά ανοίγω σιγά-σιγά τα μπουτάκια μου. Ήμουν τόσο καυλωμένη που με ένιωθα να τρέμω και να βγάζω μικρούς αναστεναγμούς.

- Τι είναι πουτανάκι μου καύλωσες; Αυτό δεν ήθελες; Να σε πάρουμε παρτούζα; Σήμερα θα σε σκίσουμε αγάπη μου, είπε ο Α.

- Δεν πρόκειται να σε αφήσουμε ήσυχη απόψε τσουλάκι μου! Μέχρι να ηρεμήσει η καύλα σου θα σε πηδάμε συνέχεια με όλους τους τρόπους, μου ψιθύρισε ο Λ στο αυτί.

Σηκώθηκαν, γδύθηκαν τελείως και μετά με διέταξαν να σηκωθώ κι εγώ. Ο Α μου έβγαλε γρήγορα το φόρεμα και ο Λ μου έσκισε με βία το βρακάκι μου. Ήμουν πλέον τελείως γυμνή και εκτεθειμένη στο έλεός τους. Καθίσαμε πάλι στις ίδιες θέσεις και κατευθείαν άνοιξα τα πόδια μου όσο περισσότερο μπορούσα. Ένιωθα ότι το μουνάκι μου είχε πλημμυρίσει υγρά που έσταζαν στον καναπέ και με έκαιγε τόσο πολύ, ήθελα επειγόντως να το αγγίξει κάποιος. Ο Λ το κατάλαβε αμέσως και ξεκίνησε να χαϊδεύει το μουνάκι μου. Με το που κατάλαβε πόσο υγρή ήμουν έβγαλε ένα μουγκρητό καύλας, κοίταξε τον Α που έπαιζε με τα βυζάκια μου και του είπε.

- Πω μαλάκα το πουτανάκι σου είναι μούσκεμα, έχει πλημμυρίσει το μουνάκι του από την καύλα! Με καύλωσε κι μένα τώρα, πέτρα μου τον έκανε!

- Το ξέρω, είναι μεγάλη καργιόλα. Πως και πως ήθελε αυτή την παρτούζα, κοίτα την τρέμει ολόκληρη…

του απάντησε ο Α ενώ παράλληλα μου έσφιγγε το λαιμό, κάτι που με άναβε πάρα πολύ, ήμουν ήδη έτοιμη να χύσω.

- Αχ γαμιάδες μου καυλώνω, χύνω, χύνω, σας χύνω…

Ο οργασμός μου ήταν τόσο έντονος που έκανα λεκέ στον καναπέ από τα υγρά μου.

- Αχ τι πουτάνα είσαι εσύ, μες στην καύλα είσαι;… είπε ο Λ.

- Είδες το καργιολάκι μου;… δε φαντάζεσαι πόσο τρελαίνεται να χύνει, το θέλει συνέχεια είναι πολύ βρώμικη… είπε ο Α.

Μόλις συνήλθα από τον οργασμό μου, το κάψιμο στο μουνάκι μου δεν είχε ελαττωθεί αλλά το ένιωθα να μεγαλώνει όλο και πιο πολύ.

- Σας παρακαλώ, θέλω πούτσο, καίγομαι, θέλω να με σκίσετε.

Ο Λ γέλασε ειρωνικά και μου είπε:

- Θα πρέπει να περιμένεις τσουλάκι, τώρα θα μας πάρεις πίπα και στους δύο.

Άπλωσα το χέρι μου και έπιασα το καυλί του, ήταν σκληρό σαν πέτρα, μακρύ και πολύ χοντρό. Ήταν τόσο λαχταριστό που το έβαλα στο στόμα μου αμέσως, ενώ ταυτόχρονα έπαιζα με τον πούτσο του αγοριού μου και του έπιανα τις μπάλες.

Ο Λ αναστέναζε συνέχεια από την καύλα και με έβριζε.

- Αχ τσουλάκι τι τσιμπουκόχειλα είναι αυτά, τι καύλα πίπα είναι αυτή, δε θα συγκρατηθώ θα σου ξεσκίσω το λαρύγγι…

και με αυτό μου έπιασε σφιχτά το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει το στόμα πολύ δυνατά, βίαια και γρήγορα. Τα σάλια μου έτρεχαν στο πάτωμα και πνιγόμουν αλλά δε με ένοιαζε, είχα καυλώσει τόσο πολύ που ένιωθα το μουνάκι μου να χύνει πάλι και τα υγρά μου να μουσκεύουν τον καναπέ και τα μπούτια μου. Ήθελα επειγόντως να γαμηθώ, δεν άντεχα άλλο. Όταν έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα μου του είπα.

- Έλα σκίσε με… θέλω καυλί.

- Γύρνα στα τέσσερα μωρή τσούλα να σε βιάσω!

Έκανα ότι μου είπε και αμέσως τον κάρφωσε με βία και έβγαλα μια δυνατή κραυγή. Δεν περίμενε να συνηθίσω το μέγεθος σου, ξεκίνησε αμέσως να με πηδάει άγρια και εγώ σχεδόν φώναζα από την καύλα.

- Αχ… ναι, σκίσε με γαμιά μου, καυλιάρη μου, πήδα με κι άλλο, καυλώνω, θα σε χύνω συνέχεια.

- Έτσι μωρή πουτάνα έτσι, πάρε πίπα στον Α μπούκωσε τον όσο σε γαμάω.

Υπάκουσα αμέσως, άνοιξα το στόμα μου και ο Α μου έβαλε πολύ βαθιά το πούτσο του στο στόμα μου παραλίγο να πνιγώ αλλά δεν τον ένοιαζε. Του έπαιρνα πίπα και με έβριζε.

- Αυτό δεν ήθελες μωρή καργιόλα; Έτσι γλείψε μου τον πούτσο, φάε το καυλί μου ενώ σου σκίζει το μουνάκι ο Λ. Δε θα ηρεμήσεις καθόλου σήμερα το μουνάκι σου θα στάζει συνέχεια.

Με γαμούσαν για πολύ ώρα και το μουνάκι μου είχε χύσει τουλάχιστον 5-6 φορές. Κάποια στιγμή λέει ο Λ.

- Αχ μωρή πουτάνα θα χύσω στο μουνάκι σου, θα στο πλημμυρίσω σπέρμα.

- Και εγώ καργιόλα μου, σου χύνω το στόμα τώρα, πιες τα όλα!

Με έχυσαν και οι δύο ταυτόχρονα, η αίσθηση του καυτού σπέρματος με καύλωνε κι άλλο αλλά ήμουν εξουθενωμένη όπως και οι άλλοι δύο. Ξαπλώσαμε στον καναπέ για να βρούμε πάλι τις ανάσες μας. Η νύχτα ήταν μικρή ακόμα, τίποτα δεν είχε τελειώσει.

Θέλετε να συνεχίσω την ιστορία; Ανυπομονώ για τα σχόλια σας!
Copyright protected OW ref: 170317Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.