Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο μπαμπάκας αποφάσισε σήμερα να με βγάλει βολτίτσα το βραδάκι για ποτό. Ήμουν σπίτι του γιτί μου είχε πει ότι είχε κάτι ξεχωριστό για μένα σήμερα και ήθελε αυτός να με ντύσει. Όταν ήρθε η ώρα μου έδωσε να φορέσω ένα αρκετά κοντό μαύρο φορεματάκι με ένα μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη. Μόλις το είδα κοκκίνισα λιγάκι και του είπα απορημένη:

- Μα μπαμπάκα, είναι πολύ αποκαλυπτικό αυτό το φόρεμα, δε μπορώ να το φορέσω έξω…

Με κοίταξε με αυστηρό ύφος και μου απάντησε:

- Κορούλα μου ο μπαμπάκας σου θέλει να φορέσεις αυτό το φόρεμα και θα το φορέσεις. Θέλω να δουν όλοι πόσο όμορφη κορούλα έχω, το κατάλαβες;

- Μάλιστα μπαμπάκα.

Ντρεπόμουν λιγάκι αλλά είχα ερεθιστεί κιόλας από την ιδέα. Φόρεσα το μαύρο φορεματάκι μου και ένα δαντελωτό μαύρο βρακάκι που μου είχε πάρει ο μπαμπάκας μου. Σουτιέν δε φόρεσα, αλλά δε χρειαζόταν γιατί το φόρεμα είχε αρκετή ενίσχυση και στήριζε μια χαρά το πλούσιο στήθος μου. Τέλος φόρεσα μαύρες πλατφόρμες, όχι πολύ ψηλές βέβαια. Έβαλα και λίγο σκούρο κόκκινο κραγιόν και ήμουν έτοιμη.

Όταν με είδε ο μπαμπάκας τα μάτια του γυάλισαν.

- Τι όμορφο κοριτσάκι που έχω εγώ… όλα τα άλλα παιδάκια θα σε βλέπουν και θα σε ζηλεύουν. Έλα τώρα, κάτσε στα πόδια μου να σου κάνω πλεξούδα τα μαλλάκια σου.

Κάθισα στα πόδια του όπως μου είπε αλλά τον ένιωθα σκληρό. Τον κοίταξα ερωτηματικά.

- Ο μπαμπάκας είναι έτσι επειδή χαίρεται που η κορούλα του είναι τόσο όμορφη. Δε χρειάζεται να μου πάρεις πίπα τώρα μικρή μου, έχω κάτι καλύτερο για σένα. Έλα τώρα… είναι ώρα να φύγουμε.

Με έπιασε από το χέρι και πήγαμε σε ένα ήσυχο μπαράκι που ήταν κοντά στο σπίτι του. Όταν μπήκαμε δεν είχε πολύ κόσμο και σχεδόν όλοι ήταν παρέες ανδρών. Ένιωθα τα μάτια των περισσότερων να καρφώνονται πάνω μου και να με γδύνουν. Καθίσαμε σε ένα τραπέζι και παραγγείλαμε τα ποτά μας. Μιλούσαμε για διάφορα πράγματα και περνούσε ωραία η ώρα μας.

Κάποια στιγμή και ενώ το μαγαζί είχε ψιλό αδειάσει, μπήκαν μέσα δυο καλοντυμένοι άντρες, ο ένας φορούσε μαύρο πουκάμισο με ένα μπορντό εφαρμοστό παντελόνι και ο άλλος φορούσε ένα σκούρο μπλε πουκάμισο με ένα μαύρο σκισμένο τζιν. Και οι δύο ήταν μελαχρινοί με μούσια. Αυτός με το μαύρο πουκάμισο είχε και ένα πολύχρωμο τατουάζ μανίκι στο δεξί του χέρι. Πρέπει να ήταν γύρω στα 25-27 και ήταν και οι δύο τους πολύ ωραίοι άντρες.

Πέρασαν από το τραπέζι μας, μας έριξαν μια φευγαλέα ματιά και κάθισαν στο απέναντι τραπέζι. Συνεχίσαμε με το μπαμπάκα την κουβέντα μας αλλά δε μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα από πάνω τους, το ίδιο και αυτοί. Όπως ήταν φυσικό ο μπαμπάκας μου το πρόσεξε.

- Τι έγινε μικρή μου σου αρέσουν τα αγοράκια που κάθονται πίσω μας;

Χαμήλωσα μισό ντροπιασμένη το κεφάλι μου και του είπα:

- Ναι μπαμπάκα…

- Ε τότε θα τους πω να έρθουν εδώ.

Τον κοίταξα έκπληκτη με γουρλωμένα τα μάτια και του είπα:

- Μπαμπάκα όχι… σε παρακαλώ ντρέπομαι πάρα πολύ.

Δε μου έδωσε σημασία, γύρισε και τους έκανε νεύμα να έρθουν στο τραπέζι μας. Ανταποκρίθηκαν αμέσως, σηκώθηκαν χαμογελαστοί και κάθισαν στις καρέκλες που υπήρχαν δεξιά και αριστερά από μένα. Εγώ μαζεύτηκα στην θέση μου και έσκυψα ντροπιασμένη. Ο μπαμπάκας χαμογέλασε και μου είπε καθησυχαστικά:

- Μη φοβάσαι κοριτσάκι μου, αυτοί είναι φίλοι του μπαμπάκα. Δε θα σε πειράξουν, το μόνο που θέλουν είναι να σε ευχαριστήσουν. Εμπιστέψου το μπαμπάκα σου.

Αυτό με ηρέμησε λίγο και χαλάρωσα.

- Λοιπόν αυτός είναι ο Σταύρος… μου έδειξε τον άντρα με το μπλε πουκάμισο. Και αυτός είναι ο Δημήτρης. Μόλις τους είπα τι καλή και υπάκουη κορούλα έχω, αμέσως ήθελαν να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Ο Δημήτρης μου χάιδεψε τρυφερά τα μαλλάκια και μου είπε:

- Κοίτα με καρδιά μου, δε δαγκώνω μην φοβάσαι.

Γύρισα και τον κοίταξα βαθιά στα μάτια. Ήταν καστανοπράσινα και με είχαν μαγνητίσει.

- Τι όμορφα ματάκια που έχεις καρδιά μου και τι όμορφα χειλάκια… είσαι πολύ γλυκό κοριτσάκι και δε χρειάζεται να μας φοβάσαι. Δε θα σου κάνουμε τίποτα που δε θέλεις.

Ο Σταύρος ήρθε πιο κοντά μου, μου χάιδεψε απαλά το μπράτσο και μου ψιθύρισε αισθησιακά στο αυτί

- Γλυκιά μου θα φροντίσουμε να το ευχαριστηθείς πάρα πολύ, θα σε κάνουμε να νιώσεις πολύ όμορφα!

Αυτά τα λόγια με έκαναν να ερεθιστώ πάρα πολύ. Ένιωθα τη φωτιά να φουντώνει μέσα μου και αυτό, σε συνδυασμό με το ποτό που είχα πιει, με βοήθησαν να χαλαρώσω αρκετά. Ένιωθα τα χέρια τους πάνω μου, με χάιδευαν απαλά αλλά διακριτικά. Είχα αρχίσει να καυλώνω και ανάσαινα βαριά. Ο μπαμπάκας με παρακολουθούσε σιωπηλά αλλά με ένα πονηρό χαμόγελο ζωγραφισμένο μονίμως στο πρόσωπο του.

- Λέω να πάμε σπίτι να συνεχίσουμε, τι λέτε παιδιά;

- Φυσικά, πάμε… είπε ο Δημήτρης.

Όταν βγήκαμε από το μαγαζί ήρθαν δίπλα μου έτσι ώστε να είμαι ανάμεσα τους. Έβαλαν και οι δύο τα χέρια τους γύρω από τη μέση μου και περπατούσαμε μαζί. Ο μπαμπάκας ήταν λίγο πιο πίσω μας αλλά είχα την αίσθηση ότι απολάμβανε όλο αυτό το σκηνικό.

Ξαφνικά τα αγόρια σταμάτησαν να περπατάνε. Ο Δημήτρης με γύρισε προς το μέρος του με κόλλησε πάνω του και ο Σταύρος με τη σειρά του με αγκάλιασε από τη μέση και πίεζε το κορμί του στην γυμνή μου πλάτη. Και οι δύο μου χάιδευαν όλο μου το κορμάκι γλυκά και αισθησιακά, είχα λιώσει και ένιωθα τα πόδια μου να τρέμουν. Ο Δημήτρης με κοίταξε στα μάτια και μου είπε με τη σέξι φωνή του:

- Τι γλυκό και όμορφο κοριτσάκι που είσαι! Μας έχεις καυλώσει πολύ και θέλουμε να σου κάνουμε πολλά πραγματάκια που θα σου αρέσουν.

Ο Σταύρος κόλλησε περισσότερο πάνω μου, ένιωθα το καυλί του σκληρό να πιέζει το κωλαράκι μου. Ο Δημήτρης πλησίασε το πρόσωπο του στο δικό μου και με φίλησε απαλά. Μου άρεσε τόσο πολύ το φιλί του που του το ανταπέδωσα πιο έντονα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε πεινασμένα, με τις γλώσσες μας να παίζουν μεταξύ τους. Ταυτόχρονα ο Σταύρος μου φιλούσε και μου έγλειφε αισθησιακά το λαιμό ενώ πίεζε όλο και πιο πολύ το καυλί του πάνω μου. Άρχισα να τρέμω πολύ και να βγάζω μικρούς αναστεναγμούς όσο φίλαγα το Δημήτρη.

- Σου αρέσει μωράκι μου; Καις ολόκληρη μπέμπα…

μου είπε ο Σταύρος και συνέχισε να φιλάει το λαιμό μου. Δε μπορούσα να σταματήσω τους αναστεναγμούς μου, ένιωθα το μουνάκι μου να καίει και να έχει πλημμυρίσει υγρά. Άκουσα το μπαμπάκα μου να λέει στους φίλους του:

- Τρέμει ολόκληρο το μικρό μου πουτανάκι από την καύλα, είναι έτοιμο να χύσει, στάζει ήδη, είμαι σίγουρος.

Ο μπαμπάκας μου είχε δίκιο, είχα καυλώσει πάρα πολύ και ένιωθα ότι με το παραμικρό άγγιγμα στο μουνάκι μου θα έχυνα. Σταμάτησα να φιλιέμαι με τον Δημήτρη και γύρισα προς το μπαμπάκα.

- Μπαμπάκα σε παρακαλώ μπορούμε να πάμε σπίτι; Δεν αντέχω άλλο, τρέμω ολόκληρη μπαμπάκα μου.

Ήρθε κοντά μου, μου έδωσε το δάχτυλο του για να το πιπιλήσω και μου είπε:

- Ναι κορούλα μου ναι, πάμε, έχεις πάρει φωτιά, το νιώθω.

Πήγαμε όλοι μαζί σπίτι του μπαμπάκα. Ήμασταν όλοι τόσο καυλωμένοι που σχεδόν τρέχαμε. Φτάσαμε στο σπίτι του μπαμπάκα και μόλις μπήκα μέσα οι φίλοι του κάθισαν στον καναπέ και με έβαλαν να κάτσω ανάμεσα τους. Ο μπαμπάκας μου αφού πρώτα που έβγαλε τα παπούτσια και μου φίλησε τρυφερά τα πατουσάκια, έκατσε απέναντι σε μια πολυθρόνα. Του άρεσε να με βλέπει καυλωμένη και ανήμπορη να αντιδράσω ανάμεσα σε δύο μεγαλύτερους άντρες.

Ο Σταύρος σήκωσε τα πόδια μου και τα έβαλε πάνω στα δικά του για να νιώθω πιο άνετα. Ο Δημήτρης έγλειφε τώρα τον λαιμό μου και με χάιδευε στη μέση και στο στήθος. Ο Σταύρος με την σειρά του χάιδευε τα πόδια και τα μπούτια μου. Με χάιδευαν σχεδόν παντού εκτός από το μουνάκι μου και με χούφτωναν συνέχεια. Οι αναστεναγμοί μου δεν άργησαν να έρθουν. Καύλωνα τόσο πολύ καιγόμουν ολόκληρη, τρελαίνομαι να με χαϊδεύουν.

Μετά από λίγη ώρα ο Δημήτρης κατέβασε σιγά-σιγά το φόρεμα μου έτσι ώστε να φανεί όλο μου το στήθος. Έβγαλε ένα επιφώνημα ικανοποίησης:

- Μ… τι ωραία βυζάκια που έχεις καρδούλα μου;… έτοιμα για φάγωμα είναΙ, το ίδιο και οι μικρές σκληρές ρωγούλες σου!

Εκείνη την ώρα άκουσα το μπαμπάκα μου να λέει:

- Το κοριτσάκι μου μεγάλωσε, το κορμάκι του καίγεται τώρα, έτσι δεν είναι κορούλα μου;

- Αχ ναι μπαμπάκα, καίγομαι ολόκληρη!

- Τότε πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό έτσι δεν είναι;…

είπε ο Σταύρος και άρχισε να γλείφει και να πιπιλίζει τη ρωγούλα μου, ενώ ο Δημήτρης χούφτωνε το άλλο μου βυζάκι. Είχα τρελές καύλες, το μουνάκι μου ήθελε να τριφτεί κάπου να ηρεμήσει από το κάψιμο. Ο μπαμπάκας μου το κατάλαβε αυτό καθώς η λεκάνη μου κουνιόταν ασυναίσθητα πάνω κάτω.

- Τι είναι κορούλα μου;… γιατί κάνεις έτσι; Τρίβεις το μουνάκι σου;

- Αχ ναι μπαμπάκα σε παρακαλώ!

- Παιδιά γδυθείτε και μείνετε μόνο με τα μποξεράκια σας… είπε ο μπαμπάκας μου.

Γδύθηκαν και ξανακάθισαν στον καναπέ. Τα σκληρά καυλιά τους διαγράφονταν ξεκάθαρα και ήταν αρκετά μεγάλα και τα δύο. Ο Δημήτρης ανέβασα το φόρεμα μου για να φαίνεται το βρακάκι μου. Επιτέλους το άγγιξε και αμέσως έβγαλε ένα βογκητό.

- Ω… μωράκι μου είσαι μούσκεμα και καις, έχεις βρέξει το βρακάκι σου. Τόσο καυλωμένο είσαι μπαμπάκι μου;

- Αχ ναι, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ…

- Τρίψου λίγο πάνω στο καυλί του Σταύρου, να νιώσει και αυτός το πόσο υγρούλα είσαι.

Έκανα ότι μου είπε και άρχισα να τρίβομαι. Αμέσως το μουνάκι μου άρχισε να στάζει πάλι και να καυλώνει. Αναστέναζα δυνατά τώρα πια.

- Δημήτρη βγαλ' της το βρακάκι και βαλ' της δάχτυλο να δεις τι πουτανάκι που είναι…

είπε ο μπαμπάκας. Ο Δημήτρης έβγαλε το βρακάκι μου και μου χάιδεψε απαλά το μουνάκι.

- Πουτανάκι, πλημμυρισμένη είσαι, έτοιμη…

είπε, μου έβαλε δύο δάχτυλα μέσα απότομα και έβγαλα μια δυνατή κραυγή. Δε μπορούσα να περιμένω άλλο, η καύλα μου πήρε τον έλεγχο και άρχισα να γαμάω τα δάχτυλα του.

- Το μικρούλι είναι μέσα στην καύλα… κοίτα το πως γαμιέται… είπε ο Σταύρος.

Ήρθε ο μπαμπάκας κοντά μου και μου είπε

- Θες να χύσεις μικρή μου;

- Αχ ναι μπαμπάκα, σε παρακαλώ!

- Γαμήσου πιο γρήγορα στα δάχτυλα του Δημήτρη… δειξ' τους πόσο καλό πουτανάκι σε έχω κάνει.

- Ναι μπαμπάκα, ναι… γαμιέμαι!

- Έτσι μπράβο τσουλάκι… έτσι μπράβο!

- Έλα μπέμπα… χύσε και κάψε μου τα δάχτυλα με τα υγρά σου, μούσκεμα είσαι!

- Χύνω, χύνω…

τα πόδια μου έτρεμαν πάρα πολύ, γαμιόμουν μανιασμένα στα δάχτυλα του Δημήτρη.

- Χύσε μωράκι… χύσε για μας τσουλάκι… είπε ο Σταύρος.

Τελείωσα τόσο δυνατά που ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω. Τα αγόρια με άφησαν να ηρεμήσω για λίγα λεπτά.

- Καλό κοριτσάκι, μπράβο, μπράβο…

άκουσα το μπαμπάκα να μου λέει και να χαϊδεύει τα μαλλιά μου. Μόλις ηρέμησα λίγο άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον Δημήτρη και το Σταύρο να έχουν βγάλει τα μποξεράκια τους και να κάθονται δίπλα μου.

- Έλα μικρούλα, χάιδεψε τα καυλιά μας, κοίτα πως τα έχεις κάνει, πέτρα είναι θέλουν να σε χύσουν παντού… είπε ο Δημήτρης.

Μου πήραν τα χεράκια μου και τα έβαλαν στα καυλιά τους. Άρχισα να τα χαϊδεύω και να τα παίζω αργά. Αναστέναζαν και μου έλεγαν πόσο τους αρέσει. Ξαφνικά ήρθε μπροστά μου ο μπαμπάκας μου, γυμνός και μου είπε:

- Έλα κορούλα μου… πάρε πίπα το καυλί του μπαμπάκα σου, το αγαπημένο σου καυλέ. Άνοιξε το στοματάκι σου να στον βάλω αλλά μη σταματάς να παίζεις με τους πούτσους τους.

Τον πήρα στο στόμα μου χωρίς αντίρρηση και άρχισα να τον γλείφω έντονα.

- Ρούφα καυλάκι μου, ρούφα με, έτσι μπράβο… το καλύτερο πουτανάκι σε έχω κάνει.

Οι άλλοι δύο είχαν καυλώσει τρελά, οι πούτσες τους ήταν πέτρα και έσταζαν. Κάποια στιγμή ο μπαμπάκας μου είπε να σταματήσω και να πάρω πίπα στους φίλους τους. Σηκώθηκαν από τον καναπέ και ήρθαν μπροστά μου. Έβαζα τον πούτσο του ενός στο στόμα μου, τον έγλειφα και έπαιζα τον άλλο και αντίστροφα. Ο Δημήτρης και ο Σταύρος βογκούσαν και μου μίλαγαν βρώμικα.

- Κοίτα, μια σταλιά κοριτσάκι τι πίπες παίρνει, καλύτερες και από επαγγελματίες.

- Ρούφα τοσουλάκι ρούφα μπέμπα το καυλί μου… έτσι μπράβο μες στην καύλα είσαι πουτάνα.

- Φίλε τι λες να της βάλουμε και τις δύο ψωλές στο στόμα της;

- Έλα μωρό μου, άνοιξε καλά το στοματάκι σου να σε μπουκώσουμε.

Ο μπαμπάκας ήρθε δίπλα μου, μου χάιδευε ενθαρρυντικά το κωλαράκι και μου είπε:

- Μικρούλα μου κάνε ότι σου είπαν… τσιμπούκωσε τους και τους δύο, να δουν πόσο καλή κορούλα έχω, πόσο πρόστυχη και καυλιάρα.

Άνοιξα καλά το στόμα μου και σιγά-σιγά έβαλαν τους πούτσους τους μέσα. Άρχισαν να μου γαμάνε το στοματάκι. Εγώ έλιωνα από την καύλα, πρώτη φορά είχα δύο μεγάλες ψωλές στο στόμα μου. Βογκούσαν ανεξέλεγκτα, με γαμούσαν άγρια, τα σάλια μου έτρεχαν στο πάτωμα. Ένιωθα το χέρι του μπαμπάκα να χαϊδεύει το μουνάκι μου.

- Κορούλα μου κοίτα πως στάζεις… έκανες λεκέ στον καναπέ μικρή μου, τόσο πολύ καυλώνεις να ρουφάς καυλιά;

Δε μπορούσα να του απαντήσω και του μούγκρισα ένα ναι.

- Αχ… ήσουν τόσο αθώο κοριτσάκι και τώρα κοίτα πόσο πρόστυχο μωράκι έχεις γίνει, σου γαμάνε το στοματάκι και βρέχεις τον καναπέ από την καύλα σου…

μου είπε και ταυτόχρονα μου χτυπούσε το κωλαράκι με μανία.

- Δε θα αντέξω άλλο θα σε χύσω μικρό καυλάκι… άκουσα το Δημήτρη να λέει.

- Χυσ' τη στο στόμα και θα τη χύσω στο πρόσωπο την ψώλα… είπε ο Σταύρος.

Έτσι ακριβώς έκαναν. Ο Δημήτρης έχυσε το στόμα μου και τα κατάπια όλα και ο Σταύρος μου λέρωσε το πρόσωπο. Ο μπαμπάκας μου είπε:

- Πάρε τα χύσια του από το πρόσωπο σου και γλειψ' τα όλα μικρή μου!

Έκανα ότι μου είπε και καθάρισα το πρόσωπο μου. Μετά ξαπλώσαμε όλοι μαζί στον καναπέ εξουθενωμένοι.




Copyright protected OW ref: 170181



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.